hot teens tube shemale jizzed by group.

Een omweg tijdens het staatsbezoek

(Het Koninkrijk Häh staat bekend als vrijmoedig. Dat geldt zeker voor het koninklijk paar…)

Hare Majesteit, de Koningin van Häh, bekeek zich nog eens extra goed in de metershoge spiegel. Ze had haar lange blonde haar opgestoken, wat haar toch al mooie nek nog mooier maakte. Majesteit had bijzondere aandacht aan haar make-up besteed. Het resultaat mocht er zijn.

Op verzoek van haar gastheer en -vrouw – dit wás immers een staatbezoek – was dit ‘bezoek' in het programma opgenomen. De Koning moest zich door een veelgangen diner worstelen, vriendelijk pratend met saaie mensen. Dát had ze toch maar mooi weten te vermijden.

Haar blikken gleden naar beneden. Een hemelsblauwe nieuwe jurk, die haar borsten beter dan ooit deden uitkomen. Haar lichtbruine tepels waren net niet te zien. Ze schoof haar bevallige voeten in fraaie witte schoentjes. Majesteit knikte instemmend en tuitte haar lippen. Een mooie avond…

Ze deed de deur open en liet twee, nee drie mannen binnen. De koningin bekeek hen van top tot teen en ging met de handen boven haar hoofd in het midden van de schaars verlichte kamer staan. De drie vormden een kleine kring om haar en ze staken hun handen voorzichtig uit. Hare Majesteit sloot haar ogen en voelde hoe zes handen over haar kleine, zachte lichaam gleden. En ze was al zo geil.

Ze zag dus niet hoe in de sfeervolle kamer andere paren en trio's de liefde bedreven. 't Had haar ook niets kunnen schelen.

Haar jurk gleed zachtjes van haar lichaam. Haar mooie tepels werden steeds harder. Ze voelde hoe haar kutje steeds natter werd. Twee handen pakten van achteren haar borsten vast. Twee andere streelden haar buik en rug. De derde man pakte met zijn ene hand haar billen vast en met twee vingers van zijn andere hand gleed hij haar kut in. Het minislipje bood ook al geen weerstand…

Ze gooide haar hoofd naar achteren, zuchtte en kreunde zacht.

Ineens zag ze niets meer. Een zijden blinddoek werd zachtjes achter haar hoofd vastgemaakt.

De sterke handen legden haar op een zacht bed. Het grote strelen ging door. Monden kusten haar tepels, haar kut. Een tong drong naar binnen. Ze verstijfde even. Van genot.

Haar clitoris werd gekust, gelikt. Haar kut was nu nat en groot genoeg om een twee, drie vingers naar binnen te laten komen.

Een pik gleed langs haar mond. De Koningin van Häh nam ‘m vast. Niet gewoon, maar helemaal. Ze zoog eraan, likte de eikel. Hij was groot, dik. Met haar tong ging ze langs dat zachte stukje en de koningin voelde hoe ‘hij' schokkend klaar kwam.

Ze voelde ook hoe een vibrator langs haar kloppende clitoris gleed. In een mum van tijd kwam ze zelf een paar keer klaar.

Haar benen werden door een paar handen voorzichtig gespreid. Ze voelde hoe iemand vlak boven haar was, hoe hij zijn pik tegen haar schaamlippen drukte. Wie was hij? Waar waren de anderen?

De Koningin van Häh sloeg haar armen om het onbekende, lekkere lijf en trok haar benen op. Ze voelde hoe ‘hij' bij haar binnendrong. Ze pakte de lul vast en hielp ‘m naar binnen. ‘Jezus, wat een pik', dacht ze even.

Veel tijd om verder te denken, kreeg ze niet. De eerste man neukte haar alsof zijn leven ervan afhing. De twee anderen kusten haar lichaam, streelden haar borsten, haar tepels, haar nek.

Ze voelde dat ze klaar ging komen en sloeg haar benen om de man heen. Hij kwam ook en het warme zaad vulde haar vagina.

Veel tijd om na te genieten kreeg de Koningin niet. Een tweede man liet zijn pik in haar kut glijden. Weer een waanzinning tempo. Ze voelde zich wegzweven, kwam weer klaar, nog voor nummer twee schokkend zijn zaad in haar spoot.

Kennelijk was de derde man nu helemaal opgewonden. Hij draaide de mooiste majesteit ter wereld op haar buik, trok haar middel omhoog en kwam in bijna één beweging bij haar binnen. Steunend op haar onderarmen onderging ze de harde, trage stoten – op de maat van de muziek.

‘Ik heb nog nooit', zei een stem zacht, ‘een vrouw geneukt met zo'n geweldige kut. Hij is zacht, warm, nat en groot. Groter heb ik nooit gevoeld.'

Het duurde nu langer. Hij had van de drie duidelijk de grootste pik. Haar hele kut werd er door gevuld. Ze voelde hoe anderen haar tepels kusten en likten. Ineens kwam ze klaar. Een paar keer zelfs. Weer voelde ze warm zaad naar binnen komen.

Ze kwam langzaam overeind, geholpen door de ‘de drie'. Ze streelden haar, kusten haar mond om beurten intens. Haar blinddoek gleed weg.

Hare majesteit, de Koningin van Häh. Nog steeds niet herkend, glimlachte ze , draaide zich om, keek naar haar harde tepels, drukte een paar vingers tegen haar clitoris en stapte het bubbelbad in – geile handen gleden over haar hele lichaam.

© H.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “Een omweg tijdens het staatsbezoek

 1. 14 april 2007 at 12:04

  Een in potentie rijk verhaal, waar de lezer evenwel maar een flintertje van krijgt voorgeschoteld. Daar staat tegenover dat de schrijf(st)er zich niet in allerlei bochten heeft gewrongen om iets te construeren waar ze vervolgens in verstrikt raakt. Daar heb je als lezer ook niets aan . . . Deze zuinig aangereikte rijkdom krijgt van mij 1 ster.

 2. WB
  15 april 2007 at 23:03

  Een beetje te veel gebeurtenissen en een beetje te weinig verhaal.

 3. 19 april 2007 at 15:03

  Bij een omweg met vraagtekens past 1,5 ster.

 4. 19 april 2007 at 16:58

  De schrijver is zelf een raadsel en die moedig ik graag aan, want op deze manier is er zeker iets van te maken, alleen nu nog niet helemaal…

 5. 21 april 2007 at 13:26

  Een halve ster als aanmoeding voor de originele insteek van het verhaal. Helaas is de rest dusdanig oppervlakkig uitgewerkt dat het daarbij ook blijft. Dit verdiende een pak meer uitdieping.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world