hot teens tube shemale jizzed by group.

Een onschuldige flirt

Op Cees zijn verjaardag kwam er een vriend van hem van vroeger die ik niet kende. Hij heette Eelco en had met Cees in dienst gezeten, toen er nog dienstplicht was. Ze hadden mekaar nooit meer gezien vanaf die tijd, maar Eelco was weer in Nederland en kwam via via zijn adres te weten en toen hij belde was het net Cees zijn verjaardag. Maar Cees zei dat dat niet gaf en dat hij altijd welkom was, ook om te blijven slapen, want hij zou helemaal van Harderwijk komen.

Hij kwam pas laat en had voor Cees een fles Kentucky mee gebracht, dat wist hij nog heel goed, en voor mij een bos bloemen. Meteen dat ik hem zag kreeg ik kriebels in mijn onderbuik, zo'n spetter was het, lang en donker, met prachtige bruine ogen en een getraind lijf, dat kon je wel zien. Toen hij bij de andere gasten kwam zitten was hij helemaal niet verlegen en praatte overal over mee. Iedereen vond hem geweldig, want hij zat nog steeds in het leger en kon van alles vertellen over zijn missies in het buitenland. Hij deed dat op zo'n manier dat iedereen hem aardig vond, want hij stelde zich nooit op de voorgrond of zo.

Toen alle gasten vertrokken, rond een uur of één, bleven we nog wat met zijn drieën kletsen en drinken. Eelco en ik kregen daarbij oogcontact en zonder dat Cees het in de gaten had begonnen we zo te flirten. Als hij dan bijvoorbeeld zijn ogen op mijn truitje richtte, streek ik even met mijn hand over mijn tiet, of sloeg ik mijn benen over elkaar als hij daarnaar keek. Cees merkte er niets van door de manier waarop we zaten. Ik zat namelijk in een luie stoel recht tegenover Eelco op de tweezitsbank en Cees links naast me op de driezitsbank. En omdat Cees steeds enthousiast met Eelco in gesprek was en dan naar hem keek, zag hij mij niet. Ik werd alsmaar geiler en liet Eelco als het kon ook diep tussen mijn benen kijken.

Het hielp dat Cees al behoorlijk wat gedronken had en daardoor niet meer zo goed oplette. De mannen dronken de Kentucky, maar Eelco kon er heel wat beter tegen dan Cees. Behalve met onze ogen gingen we nu ook op andere manieren contact maken. Ik likte mijn lippen en Eelco ook, ik perste mijn lippen op elkaar, vormde een rondje en blies een zwoel kusje in zijn richting, hij legde zijn linkerhand op zijn dij, gaf met zijn duim het internationale neukteken en ik deed hetzelfde. Zo schunnig had ik nog nooit geflirt, maar het was sterker dan mezelf en ik dompelde me helemaal onder in dit spel van kat en muis, dat juist zo opwindend was omdat het onder de ogen van mijn man werd gespeeld, die er geen idee van had dat we elkaar in gedachten aan het neuken waren. Daarbij besefte ik dat het van echt neuken nooit zou kunnen komen. Een jaar eerder had ik een avontuurtje gehad waar Cees achter was gekomen en die wond zat bij hem nog heel diep. Van die tijd af was het extra uitkijken geblazen, want hij was nogal jaloers.

Op een gegeven moment ging Eelco naar de w.c., waarbij hij mij op een bepaalde manier aankeek. Ik snapte het niet, maar toen hij terugkwam en met zijn hoofd naar de gang knikte kreeg ik door dat hij wilde dat ik ook meteen naar de w.c. ging. Met bonzend hart deed ik dat en vond op het deksel van de w.c.-pot een briefje. Waarom leg je je broekje niet onder mijn hoofdkussen zodat ik straks iets heb om mee te spelen?, stond er. Woeeeeiii, ik kreeg er onbehoorlijke krampen van en wilde mezelf meteen klaar vingeren, maar kreeg een beter idee. Ik haastte me naar boven en trok in de logeerkamer niet alleen mijn slipje, maar ook mijn behaatje uit, die ik allebei onder zijn hoofdkussen deed, met een briefje: neuk me maar lekker, ik wou dat het echt kon! Daarna vingerde ik me opgewonden klaar.

Terug in de kamer keek Eelco meteen naar me, maar ik liet eerst niks merken om de spanning op te voeren. Pas een paar minuten later, toen ze weer volop in gesprek waren, opende ik mijn benen om hem te laten zien dat het broekje weg was. Wauuuw!, zeiden zijn lippen geluidloos. Telkens als het kon liet ik hem nu mijn kut zien en ook trok ik een keer snel mijn truitje helemaal omhoog.

Vlak voor we naar bed gingen deed zich nog een spannend moment voor toen Cees naar de w.c. ging. In die twee minuten konden we eindelijk even lichamelijk contact hebben. We stormden bijna op elkaar af en ik rilde van geilheid toen Eelco me tegen de muur drukte en mijn rok omhoog trok. Snel, snel!, maak me klaar!, fluisterde ik, en trok zelf mijn truitje omhoog. Dansend op zijn vingers lukt het net voordat we de w.c. hoorden doortrekken.

Daarna moest ik nog snel zijn omdat Cees natuurlijk niet mocht merken dat ik geen ondergoed meer aan had. Dus ging ik meteen naar boven terwijl de mannen de flessen en glazen naar de keuken brachten. In bed wachtte ik naakt op mijn man, die wel verrast was dat ik zo geil was, maar te dronken om nog iets klaar te maken helaas. Hij viel snel als een blok in slaap en opnieuw masturbeerde ik mezelf, denkend aan wat Eelco hiernaast aan het doen was. Het was heel verleidelijk om uit bed te stappen en stiekem naar hem toe te gaan, maar dat durfde ik niet.

Het werd een onrustige nacht. Telkens dommelde ik wel in slaap, maar het waren hazenslaapjes en als ik wakker werd herinnerde ik me meteen weer wat er aan de hand was en stak ik opnieuw mijn hand tussen mijn benen. Vijf, zes, zeven keer moest mijn kutje het ontgelden, tot eindelijk Cees wakker werd en het toen wel over kon nemen. Ssssst een beetje, zei hij geschrokken toen ik me luid kermend liet gaan, maar ik wilde juist dat Eelco me zou horen…

Het was zondag en Cees ging als eerste naar beneden om koffie te zetten en zoals altijd bracht hij mijn koffie op bed. Maar deze keer kon hij er niet bij blijven, zei hij, want Eelco was al beneden. Mijn hart begon weer sneller te slaan, want nu had ik rustig de kans de situatie in de logeerkamer te inspecteren. Ik schoot een nachthemdje aan voor het geval dat en trippelde erheen. Het bed was keurig opgemaakt, echt een militair, maar onder het hoofdkussen vond ik wat ik zocht. Onderbroekje en behaatje waren verfrommeld, bevlekt en besmeurd, zoals verwacht, maar ook een briefje. Mijn hart sprong op, ik nam alles snel mee naar mijn eigen slaapkamer, trok mijn nachthemdje weer uit en kroop verwachtingsvol onder het dekbed.

“Lieve Joke”, las ik. “Zelden ben ik zo geil op een vrouw geweest als op jou. Hoewel ik je lichaam helaas niet tot het mijne heb kunnen maken, heb ik je deze nacht in gedachten keer op keer geneukt. De bewijzen ervan heb ik in je geile ondergoed gespoten, de laatste keer vanochtend toen ik je met Cees hoorde neuken. Eens hoop ik het te kunnen doen waar het hoort, diep in je geile kut. Je zou me een bijzonder groot plezier doen als je, als voorlopig slot van onze ‘affaire', dit broekje en dit behaatje, waarin al mijn verlangen naar jou is te voelen, vandaag zou willen aandoen totdat ik vertrokken ben, en trek dan het broekje zo strak mogelijk in je verrukkelijke spleet…. Je Eelco.”

Natuurlijk voldeed ik aan zijn wens en zo verscheen ik even later in mijn plakkerige ondergoed onder mijn rokje en truitje aan de ontbijttafel. Ik knikte tegen Eelco dat ik het had gedaan en hij knipoogde begrijpend.

Twee uur later vertrok hij. In het halletje namen we afscheid met de gebruikelijke drie kussen op de wangen.

Aardige vent hè?, zei Cees.

Ja, heel aardig, huiverde ik, jammer dat hij zo ver weg woont…..

© Joke

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Een onschuldige flirt

  1. 6 oktober 2007 at 23:48

    De schrijfstijl heeft een hoog 'en toen' gehalte en het Nederlands is hier en daar krakkemikkig. Inhoudelijk heeft het de potentie van een goed verhaal maar het lukt de schrijfster niet een goede opbouw en spanning voor elkaar te krijgen. 1*

  2. 15 oktober 2007 at 20:20

    Zo onschuldig is het niet.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world