Een ontspanningsmassage

Naast haar praktijk aan huis geeft Evi in de plaatselijke sportschool ook massages, Ralf heeft haar tijdens zijn fitnesstrainingen regelmatig in het sportgebouw zien rondlopen. Om hem heen zijn de mannen erg over haar te spreken, ze schijnt goed in haar werk te zijn. Haar vriendelijke voorkomen in combinatie met het sportieve lichaam en de goede recensies  maakt het hem niet moeilijk om nu eindelijk eens een afspraak te maken voor een massage in haar praktijk aan huis. Het is lang geleden dat zijn spieren heerlijk verwend werden, als single man is hij niet het type die met dames meegaat of bij hem thuis uitnodigt en dus is lichamelijk contact beperkt tot het geven van een hand aan zakenrelaties.

 

Op het afgesproken tijdstip arriveert hij bij haar woning en parkeert zijn auto voor de deur.
‘Hoi Ralf,’ze laat hem binnen en loopt voor hem uit naar de praktijk.

Deze ruimte is  aangebouwd aan haar woning en zijn eerste indruk is de uitstralende rust, hygiëne en netheid. Als ze hem binnen heeft gelaten sluit ze de deur achter hem en draait deze in het slot. Hij kijkt even rond en ziet dat de ruimte halfdonker is gemaakt, dat de muren in warme kleuren zijn geschilderd en de paar geurkaarsen verspreiden de geur van amandel en gember. Dit brengt hem meteen  in een sfeer die niet bepaald passend is voor een ontspanningsmassage.

Het valt hem ineens op wat een mooie meid Evi is. Haar bruine krullen zijn vastgemaakt in een elastiek achter op haar hoofd, maar een paar ondeugende lokken zijn ontsnapt en dansen om haar gezicht. Verder draagt ze een rood shirt en een makkelijke joggingbroek.
‘Je mag  je achter het kamerscherm uitkleden, je boxershort kun je aanhouden,’ ze glimlacht, kijkt hem met een mysterieuze blik in haar ogen aan en legt dan een grote handdoek op de brede massagetafel die ze met een druk op een pedaal laat zakken.

 

Het duurt niet lang of hij verschijnt in zijn short, heel even nemen haar ogen hem van top tot teen op en zo te zien bevalt het haar wat ze ziet. Hij is trots op zijn lijf, de afgelopen maanden  op,  onder, voor of achter die ijzeren toestellen heeft geresulteerd in een goed gespierd lichaam. Zelfs een sixpack, al is die op zijn 42e niet goed te zien onder zijn kleine buik.

Evi geeft hem instructies hoe hij het lekkerst en gemakkelijkst kan liggen, hij kiest ervoor om op zijn buik te draaien en zijn hoofd op zijn armen te laten rusten.
‘Laat maar komen,’ mompelt hij.  Ze pompt de tafel op tot de juiste hoogte en hij  luistert naar de rustgevende muziek die  bijna klinkt alsof de natuur de geluiden overneemt.

Ze legt een handdoek over zijn billen en benen en dan zijn daar opeens haar warme handen, hij schrikt er bijna van. Hij is vergeten dat lichamelijk contact – al is het op zijn rug- zo intiem is. De zekerheid en juiste druk van haar vingers op zijn gespannen spieren stralen door in zijn lichaam, het bezorgt hem kippenvel. Ook in zijn kruis voelt hij zijn penis opzwellen. Had hij zich maar leeggerukt, dit uur gaat op deze manier wel heel lang duren.
‘Ontspan je maar, daar is deze massage voor.’
Haar stem klinkt opeens zwoel, zo dichtbij zijn oor, hij voelt haar adem zachtjes in zijn oorschelp  blazen. Weer zo’n verborgen gevoelig plekje, hij voelt nog meer bloed naar zijn kruis stromen. Normaliter heeft hij graag zijn lid als een priem omhoog staan, maar het voelt niet  echt comfortabel als je op je buik op een gladde massagetafel ligt.

 

Langzaam beweegt ze minutenlang met haar handen over zijn rug, drukt op pijnlijke plekjes die ze ‘knopen’ noemt en dat maakt dat zijn penis weer in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert.

Hij ontspant en doezelt zachtjes in slaap, maar is opeens weer bij zijn positieven als ze haar handen op zijn onderrug net boven zijn billen voelt. Hij tilt zijn hoofd op en kijkt om.
‘Ga ik te ver? Dan moet je het zeggen.’ Hij schudt zijn hoofd en gaat weer liggen. Dan staat ze bij het hoofdeinde en als ze met haar kleine armen de druk op zijn schouders verplaatst, zijn haar borsten amper een decimeter van zijn gezicht verwijderd. Op het moment dat ze druk zet, ziet hij haar borsten iets op en neer gaan, het lijkt erop dat ze helemaal geen bh draagt! Dan ziet hij de lichte contouren van haar tepels en het geile gevoel in zijn kruis is meteen terug. Hoe kunnen andere mannen hier relaxen zonder ook maar ooit te beginnen over de opwindende spanning die hier rondwaart? Ralfs lid drukt pijnlijk tegen de massagetafel en hij weet even niet wat hij moet doen. Blijven liggen maar, wat anders?

Haar vingers maken ronde bewegingen op zijn schouders, de hardheid van de voorgaande bewegingen is verdwenen. Het beeld op zijn netvlies van haar stijve tepels onder het shirtje helaas niet, hij gaat iets verliggen waardoor hij zijn penis meer ruimte geeft. Had hij dat maar niet gedaan, want zijn kloppende luststaaf vult zich verder en  zijn tot nu toe redelijk gezonde kijk op de situatie wordt vertroebeld door het geil wat in zijn ballen borrelt. Zou ze iets door hebben? Haar handen trekken stevige lijnen over zijn rug en stoppen net boven zijn billen.
‘Wil je je bilspieren gemasseerd hebben?’

Als je me daarna pijpt? Ralf stopt die gedachte weg en besluit open kaart te spelen. Hij verontschuldigd zich voor zijn opwinding. Even komt ze weer bij zijn hoofd staan en fluistert met een glimlach: ’Daar hebben meer mannen last van… Of plezier?’

 

Blijkbaar was zijn openbaring een JA op haar vraag, want ze trekt zijn boxer naar beneden, aan de voorkant gaat het lastig, daar zijn lid als een omgevallen boomstam de elastieken band tegenhoudt. Even duwt hij zijn billen in de lucht en ze ontdoet hem met een snelle beweging van zijn short. Hij voelt een warm straaltje olie over zijn billen en weer zijn daar haar handen die precies weten wat ze moeten doen. Bij de massagebewegingen van haar vingers en handpalmen voelt hij hoe een straaltje van de olie in zijn bilspleet loopt, het kietelt. Automatisch spreidt hij zijn benen een beetje en dan voelt hij een paar vingers wel heel dicht bij zijn kontgat. Dit gevoel is hem onbekend, maar oh wat geil! Ze veegt de olie weg, en de intieme plek wordt weer met rust gelaten.

De masserende handen voelen zacht aan en ze streelt zijn billen en bovenbenen. De symmetrie in haar bewegingen is fantastisch en haar beide duimen aaien aan de binnenkant van zijn dijbenen, zou ze zijn ballen en stijve pik zien? Dat moet wel, hij ligt met zijn benen uit elkaar. Dan duwt ze beide benen verder open en haar vingers glijden dicht langs zijn zak en even raakt ze zijn harde paal aan. Ze plaagt hem en ze weet het. Zachtjes kreunt hij en haar vingers blijven dicht bij zijn gevoelige kruis, de omliggende huid wordt met ronddraaiende duimbewegingen warm gemaakt. Het lijkt of al zijn bloed richting zijn kruis verdwijnt, Ralf voelt zich licht in zijn hoofd worden. Dan is ze opeens bij zijn enkels en masseert ze  omhoog naar zijn kuiten. Even komt de rust weer en kan hij normaal ademen. Totaal van slag, hij weet niet hoe hij het heeft en hij heeft ook geen idee over de werkwijze van deze dame. Ze is al veel verder gegaan dan überhaupt de bedoeling is, dit had hij niet verwacht.

 

Als Evi weer zijn bovenbenen masseert en haar handen omhoog glijden, doet zijn platgedrukte penis zoveel pijn, hij duwt zijn billen omhoog en het kan hem niets schelen dat hij nu met zijn benen wijd haar het uitzicht geeft op zijn kontgat, de volle zak en zeer stijve pik.

Alsof ze niets doorheeft gaat ze verder met masseren en langzaam komt ze aan de binnenkant van zijn dijbenen omhoog. Ze streelt subtiel langs zijn ballen en kietelt dan zijn zak, hij voelt zich een hengst met die harde pik tussen zijn benen. Dan masseert ze met twee vingers in gelijke bewegingen het stuk tussen zijn zak en kontgat. Het kietelt een beetje, maar door de duwende duimen voelt hij dat ze langzaam aanstalten maakt zijn anus in te gaan! Hij schroomt niet meer en haalt een arm onder zijn hoofd vandaan en voelt aan zijn penis, die is echt mega stijf, het voorvocht drupt eruit.
‘Je geniet er lekker van,’ de glimlach is in haar stem te horen, maar het enige wat hij kan is gesmoord kreunen. Daar is een vinger dan, in zijn anus. Langzaam giet ze er wat olie bij en gaat dieper, tot ze niet meer verder kan. Kleine stootjes heen en weer, ze raakt zijn prostaat zachtjes en dat gevoel is overweldigend, hij trekt aan zijn keiharde paal en kreunt luid.
‘Wacht,’ blijkbaar heeft ze door dat hij bijna gaat komen en ze trekt haar vinger uit zijn anus. ‘Draai je om en houdt je ogen dicht, vertrouw me, je zult het heerlijk vinden.’ Hij draait zich om en gaat op zijn rug liggen. Hij weet dat zijn pik fier omhoog steekt, maar het kan hem niets schelen. Hij voelt dat de tafel zakt en dan krijgt hij een masker over zijn ogen. Al wil hij kijken, hij zal niets zien en luisterend naar de geluiden lijkt het alsof ze haar kleding uittrekt. Ah, nee dat laatste zal zijn fantasie zijn, hij wacht met zijn benen uit elkaar op dat wat komen gaat.

 

Niets dus. Ze begint zijn hals en borst te masseren, het gevoel is lekker en ontspannend, maar niet geil. Tot ze weer afzakt en de draaiende bewegingen overgaan in strelingen onder zijn navel en net boven zijn halfharde penis. Die heeft niet veel nodig en staat binnen enkele seconden rechtovereind. Haar handen raken zijn harde paal niet, ze masseert en streelt eromheen en gaat dan weer achter zijn zak langs. Een moment later zijn haar vingers daar verdwenen en dan voelt hij dat ze op hem komt zitten! Maar niet zomaar, haar  benen voelen bloot aan, dus het kan niet anders of ze is naakt. Ze schuift omhoog, het enige wat hij voelt zijn haar koele billen op zijn borst. Dan trekt ze met een hand zijn masker af en met haar ander hand houdt ze de lippen van haar natte poesje opzij, zijn uitzicht is een geil neukgaatje met kleine lipjes en een bol hard roze knopje waar ze zachtjes over wrijft. Ze kijkt met een geile blik op hem neer en de aanblik van haar blote kale grotje, de borsten met stijve tepels en haar verwarde krullenbos om haar  opgewonden gezicht met roze wangen zorgt voor een samentrekking van zijn spieren en hij beweegt flink op de tafel. ‘Dit is helemaal genieten he, lekker ding.’ Hij kan niet aan zijn pik trekken, maar het geile voorvocht druipt eruit en glijdt langs de schacht naar beneden.  Ze beweegt voor zijn gezicht en vingert zichzelf, haar kut  glinstert van het vocht. Ze laat hem zien hoe ze zich klaar vingert en als ze dan bijna komt, duwt ze haar poesje tegen zijn mond. Hij bewerkt haar met zijn tong en zij wrijft haar klit tegen zijn neus aan. Het is een natte bedoening als ze met heerlijke samentrekkingen van haar neukgaatje en trillende clitoris klaarkomt. Het enige geluid is het soppen van haar natte grot tegen zijn gezicht, hij probeert er zoveel mogelijk van te proeven. Wat een geil wijf is dit! Zijn pik klopt mee op het ritme van zijn hartslag, zoveel bloed pompt erdoor. 

 

Hij krijgt opnieuw het masker voor zijn ogen, maar in zijn gedachten is haar openstaande druipgrot en haar vingers over het rode liefdesknopje, hij heeft de status ‘übergeil’ bereikt, dat betekent voor hem dat zijn knuppel zonder klaarkomen niet in stijfheid zal afnemen. Ze staat op, pompt het bed omhoog en voor de laatste keer zijn daar haar handen bij en vooral om zijn pik. Er is niet veel voor nodig om hem zijn zaad ver de lucht in te spuiten, maar dan voelt hij weer een vinger vlakbij zijn anus. Zachtjes duwt ze een gladde vinger naar binnen en haar andere hand omklemt zijn stijve paal. Ze streelt met haar vinger zijn g-spot  en haar andere hand maakt langzame bewegingen om zijn knuppel. De rukbewegingen die ze maakt zijn ultiem geil, van het topje van zijn eikel tot helemaal tegen zijn buik aan. Dan veranderd ze en bewerkt ze alleen de rode gevoelige eikel, de voorhuid wrijft ze stevig  op en neer. De samenwerking van beide handen is fantastisch en als ze hem dan sneller begint te rukken, gaat ze ook sneller met haar vinger over zijn prostaat. Na al deze superopwindende kwellingen kan hij eindelijk zijn zak leegspuiten en dat gebeurd dan ook. Terwijl zij hard aan zijn pik trekt blijft hij spuiten, over zijn buik, zijn armen, hij voelt zelfs de druppeltjes in zijn nek! Het gekreun geeft een extra dimensie en hij houdt zich niet in. Zijn climax is nog nooit zo lang geweest, hij voelt het tot in zijn tenen tintelen.

 

Even laat ze hem zo liggen en hij hoort dat ze haar kleding aantrekt. Dan maakt ze zijn polsen los en doet het masker af.
‘Genoten?’ vraagt ze als ze met een handdoek alle sperma en de olie van zijn lichaam wrijft. Hij voelt zijn oren suizen en kan alleen maar knikken.

‘Dan kom je nog maar eens langs.’

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  12 comments for “Een ontspanningsmassage

 1. 20 maart 2011 at 20:37

  Mooie beschrijving van een erotische massage. Hier zullen best veel mannen van dromen.
  Let aub op werkwoordvervoegingen, het maakt het alleen maar beter.

 2. 21 maart 2011 at 09:48

  Geile verhaaltjes schrijven is ook een kunst en die versta je goed. Genoeg lezers die je er ongetwijfeld blij mee maakt. Erotiek vraagt naar mijn smaak om veel poezie en regelmatig wat afstand; zaken die ik totaal mis in jouw verhalen. Maar goed, het is een keuze, jouw keuze.

 3. 21 maart 2011 at 15:40

  heerlijk geschreven Robijntje met het juiste gevoel voor timing, laat je tekst wel even nalezen op dt fouten. Ik weet het, het zijn kommaneukers die daarop letten maar het geil glijdt vloeiender als de vormen juist zijn, even laten nalezen voor publicatie en Kees komt klaar. Doe zo voort

 4. 22 maart 2011 at 08:56

  Complimenten voor het beschrijven van de sensuele, opwindende massage en als man heb ik er van genoten. Laatst heb ik een massage bij mij laten doen maar dan wel een nette . Wat meer rust voordat je het verhaal instuurt helpt om er diverse foutjes uit te halen maar je schrijfwijze is prettig. Wat maakt die ene dag nu uit? Geen haast. Even laten liggen of een gebruik een ‘ghost’ lezer.

 5. 22 maart 2011 at 11:16

  Spelvaudten? Ach, ik heb er kennelijk overheen gelezen. Het verhaal bleef boeien. Daar gaat het eigenlijk om.
  Natuurlijk is het belangrijk om niet tegen grammaticale regels te zondigen.
  Maar eerlijkheid gebied mij om te zeggen dat er legio ‘kaskrakers’ in de bioscoop draaien waar echt blunders in te zien zijn. In het water raken, eruit komen in een droog pak. glas wijn van de linker naar de rechterhand ‘toveren’, vliegtuigen in de lucht bij middeleeuwse scenes. Voertuigen die door een weiland rijden, maar er staan minstens 10 ‘sporen’ in dat weiland. Dan lees ik liever over een verkeerde ‘dt’ heen.
  Ik schrijf zelf bewust kuDt… (Het antwoord op de vraag ‘met Dt?’ is altijd weer leuk)
  Schrijf lekker zo verder! Brengt variatie!

 6. 22 maart 2011 at 14:07

  Leuk verhaal. De wetenschap dat het door een vrouw geschreven is, maakt de beschrijving van het mannelijke ongemak en lust extra interessant. Maar je zat er niet ver naast, wat zeg ik, je zat er precies op! Dat de masseuse dan al vóór het uitkleden van haar klant weet dat hij een boxershort draagt, zie ik dan graag door de vingers.

 7. 10 april 2011 at 22:00

  Een heerlijke vorm van ontspanning, zo’n massage. Let idd op je spelling en omkleed het verhaal nog wat meer, dan kan het meer worden dan alleen ‘ontspannend’. blijf schrijven!

 8. 12 april 2011 at 23:28

  Wat een lekker geil verhaal is dit, zeg! Een erg mooie beschrijving ook van hoe een vrouw een man graag verwent . Ook qua woordkeuze en spanningopbouw vond ik dit persoonlijk een heel opwindend verhaal.
  Leuke personages, een tikkeltje humor en veel glibberige olie. Perfect mix !
  Groetjes,
  Malach

 9. 17 april 2011 at 11:26

  mooi opgebouwd en geschreven! Iets meer aandacht voor de verzorging van het verhaal, leest nog net lekkerder. Maar evengoed erg van genoten.

 10. 18 april 2011 at 10:14

  Robyne je schrijft over een ontspanningsmassage die uitloopt in een erotische massage. Lekkere zinderende erotiek waarover je heerlijk meeslepend vertelt. Toch hoop ik dat je in een volgend verhaal ook iets verder durft te gaan om het verhaal wat meer aan te kleden en meer body geven.

 11. 20 april 2011 at 13:24

  Maar liefst vijftien lezers gaven hun stem aan dit verhaal. Met in totaal 35 sterren levert dat een ledenstem van 2,5 sterren op.

 12. 23 april 2011 at 16:36

  Wat een geil verhaal ook voor vrouwen hoor!

Geef een reactie