hot teens tube shemale jizzed by group.

Een spannend weekend (2)

Wat er aan vooraf ging:

Zes vrienden hebben voor een lang weekend een landhuis gehuurd. Het thema voor het weekend is “The dark event” De sfeer is broeierig. Men daagt elkaar steeds meer uit. Door het uitvoeren van opwindende opdrachten en uitdagingen gaat het flirten steeds verder. Elsie (de ik figuur) geniet van een mysterieuze bezoeker die midden in de nacht langs kwam en haar heerlijk verwende. Maar wie van het gezelschap was dat?

Dag 2

“Nee Frank, dat kan echt niet! Ja, natuurlijk heb ik die blik in hun ogen wel gezien toen ze terugkwamen van de fotosessie”. Carli en Frank stonden op de overloop met elkaar te fluisteren. “Elsie is een geile meid op zijn tijd en ik weet dat Bob daar oog voor heeft. Maar daarna heeft hij die foto van mij nog gemaakt en alles wat daarop volgde, logenstraft wat jij nu zegt. Bovendien weet ik zeker dat hij het niet was! Hij lag naast me en we hebben elkaar nog aangekeken. Even hadden we ons er nog door willen laten inspireren, maar we vonden dat we jullie dit niet twee keer aan konden doen. Maar eigenlijk dachten wij dat jij het was!”.

“Om je de waarheid te zeggen, was ik het graag geweest. Maar ik durfde niet, want zo goed ken ik Elsie nou ook weer niet. Maar ik baalde behoorlijk, dat kan ik je wel vertellen. Nou, dan moet het Tom geweest zijn. Die Tom! Dat had ik nou nooit achter hem gezocht, dat hij zoiets geils onder de ogen van Belinda zou doen. Hij lijkt zo’n betrouwbaar type. Bovendien zag ik hoe hij gisteren naar Belinda keek, ik kan me niet voorstellen dat die zin in Elsie had. Maar goed, blijkbaar kan een mens zich vergissen!” “Hun deur ligt pal naast de onze. Ik heb wel iemand de kamer uit horen gaan en weer later terug horen komen. Ik dacht naar de wc, maar nu ik erover nadenkt, bleef hij wel lang weg, geloof ik.”

Dus toch… iedereen had het gehoord! Jezus, wat moesten ze wel niet van mij denken! Dus het was Tom. Of Belinda. Hmm. Eigenlijk kon ik me daar niet zoveel bij voorstellen. Maar je weet het niet, natuurlijk. Of Frank en Carli konden toneel spelen. Want Carli dekte Bob wel, maar dat zou ze ook uit een soort solidariteit kunnen doen. En Frank was alleen. Eigenlijk wel raar dat hij er meteen met Carli over begon te praten, alsof hij zichzelf buiten schot wilde houden. Ik besloot iedereen goed in de gaten te houden.

De stemming was minder uitbundig dat de vorige dag. Ik probeerde zo gewoon mogelijk te doen, maar nu ik wist dat ze me allemaal gehoord hadden… Iedereen had me deze geile verassing kunnen bezorgen. Het maakte me stiller en terughoudender dan de dag ervoor.Ook de anderen leken afstand te houden.

Frank probeerde de goede stemming van de vorige avond terug te halen. “Bel, wat ontzettend jammer dat je nu weer in je dagelijkse kloffie loopt. Ik vond je gisteren echt ontzettend aantrekkelijk. Maar ik ben wel heel erg nieuwsgierig, wat voor een opdracht je bedacht hebt.”

“Tja, ik vond het wel moeilijk, hoor. Maar ik bedacht me gisterenavond toen ik die andere kleren aan had, dat we elkaar eigenlijk helemaal niet zo goed kennen. We kennen elkaar in één rol, maar verder? Dus daarom heb ik het volgende bedacht. Ik zie dat we allemaal ongeveer hetzelfde aan hebben: een T-shirt en een spijkerbroek. Dat is dan alvast geregeld. Dan krijgen we allemaal een blinddoek voor en dan moet je uitvinden wie wie is. En om het niet te gemakkelijk te maken, moet Carli haar haar opsteken en mag je iemand’s hoofd of nek niet, op welke manier dan ook, aanraken. En je mag natuurlijk ook niet praten, dat spreekt vanzelf. Ieder krijgt 5 geeltjes en een pen, dan schrijf je de naam op het briefje en dat plak je op die persoon. Voor we beginnen moeten jullie op al je papiertjes even je voornaam zetten, zodat duidelijk is wie welk briefje geplakt heeft. Klaar met schrijven? Dan meteen de blinddoek voor, anders kun je nu nog allerlei dingen bekijken en dat is de bedoeling niet”.

Al snel had iedereen de briefjes ingevuld en de blinddoeken voor gedaan. Direct ontstond er de nodige hilariteit. “Gaan we allemaal tegelijk op zoek naar de ander?” vroeg de één. “Ja hoor, hoe chaotischer hoe beter!” riep een ander. “Is iedereen zover?” vroeg Frank en na een bevestigend antwoord gaf hij het startschot. Ik liep naar het midden en botste al snel tegen iemand aan. Mijn handen gleden over het lichaam van die persoon. Aan de taille en kontje te voelen moest het een vrouw zijn. Ik moest het natuurlijk wel zeker weten dus liet ik mijn handen naar voren gaan. Het spel beviel me wel; het bood me de gelegenheid om per ongeluk expres de andere te betasten. Al lichtelijk opgewonden door het idee gleden mijn handen over een paar stevige borsten. Mmm, aan de omvang te voelen moest dat Carli zijn. Om het zeker te zijn liet ik mijn handen onderzoekend verder glijden. Over haar heupen bereikte ik haar kruis. Ik hoorde hoe ze haar adem in hield, toen ik mijn hand daar over heen liet gaan. Ze draaide zich om en begon mij ook te betasten. Het gebeurde heel gericht, alsof ze hiernaar verlangde. Twee handen omvatten mijn borsten door de stof heen en begonnen ze zacht te masseren. “Mmm”, kreunde ik, binnensmonds om mijn identiteit niet te verraden.

Terwijl we zo een paar seconden stonden voelde ik een hand op mijn billen. Shit, wie was dat? Ook deze hand was gericht bezig. Kneep zachtjes in mijn kontje en gleed toen vanachter tussen mijn dijen. Jezus, wat geilden die twee me op. Ik spreidde mijn benen wat meer en liet de hand zijn gang gaan. Uitgebreid werd mijn kruis betast. En dat terwijl Carli nog steeds mijn borsten masseerde. Dit hield ik niet lang vol. Opeens was de hand weg en voelde ik even later het eerste papiertje op mijn lichaam geplakt worden. Ook Carli liet een briefje achter en verdween. Te laat realiseerde ik me dat ik wel had genoten, maar geen briefjes had uitgedeeld.

Dit was echt een te gek spel! Opnieuw liep er iemand tegen me aan en werd ik uitgebreid betast. Dit moest wel een man zijn, nadrukkelijk op zoek naar mijn vrouwelijke vormen. Ik ging er lekker voor staan en liet hem met zijn handen heerlijk mijn borsten betasten. Goh, wat werd ik hier heerlijk geil van. Ik draaide me om en hield mijn hand ter hoogte van zijn kruis. Het was inderdaad een man, ik voelde een fikse bobbel in zijn broek. Ik wreef met mijn hand over zijn broek om hem aan een nader onderzoek te onderwerpen. Het leek me Frank te zijn. Net op het moment dat ik zijn broek open wilde maken om het helemaal zeker te weten, niemand kon het immers zien, voelde ik een nieuwe hand op mijn kont. Ik werd even afgeleid en prompt werd er weer een briefje op me geplakt zonder dat ik daar zelf aan dacht. En opnieuw verdween er iemand zonder mijn papiertje op zijn lichaam. Toen ik Frank “nog 5 minuten” hoorde zeggen, liep ik opnieuw tegen iemand op. Deze was brutaler, een hand schoof direct onder mijn T-shirt. Hij of zij betastte mijn borsten die zonder beha onder de stof vrij toegankelijk waren. Ik kreunde zachtjes toen mijn borsten aangeraakt werden. Jeetje, wat een geil spelletje. Ik voelde mijn tepels verharden en ook mijn kutje kwam in beroering. “Nog één minuut! ”Er ontstond opeens gedoe doordat iedereen op het laatste moment nog even probeerde iemand te ‘scoren’ en in de verwarring werd ik van deze ‘onderzoeker’ gescheiden, weer zonder briefje. Dit keer had ik geen idee wie het geweest was. Op het laatste moment vonden mijn handen weer een vrouwenborst, dat moest Belinda zijn! Toen riep Frank “Oké, stoppen maar!” Ik had weer geen tijd om iets op te schrijven. Iedereen begon door elkaar te roepen en te lachen. Toen ik mijn blinddoek aftrok kon ik aan de anderen zien dat ze er ook behoorlijk opgewonden van waren geworden. De mannen hadden allemaal een duidelijke bobbel in hun broek en ook de vrouwen zagen er verhit uit.

Frank liep rond en beoordeelde de briefjes. Toen hij zijn rondje had gemaakt moest hij lachen. “Elsie, je hebt helemaal geen briefjes opgeplakt!” zie hij quasi beschuldigend. “Ja, ik kwam er niet aan toe!” zuchtte ik excuserend. Hij keek me ondeugend aan, en trok de enige mogelijke conclusies: “Het is dus duidelijk wie er verloren heeft!”. Ik moest van de anderen op de gang gaan staan terwijl zij overlegden over de straf. Tien minuten later werd ik weer binnen geroepen. Met spanning wachtte ik de straf af. “Lieve Elsie,” begon Frank, “de straf ligt in het verlengde van de opdracht.” We begrijpen dat je nog niet iedereen goed genoeg kent. Daarom mag je, als we straks lekker in het zonnetje bij het zwembad liggen, ons één voor één uitgebreid insmeren!” Uitdagend keek hij me aan toen hij het zei. Nou dat viel me mee; sterker nog, het leek me wel lekker om ongestoord aan al die lichamen te kunnen zitten.

Eerst gingen we ontbijten. Ik keek de groep rond en vroeg me af wie er nou toch onder mijn T-shirt had gezeten. Door de snelheid waarmee het gebeurde had ik helaas onvoldoende op zijn handen gelet om er iets aan te herkennen. Niemand scheen extra aandacht aan mij te besteden. Voor mijn gevoel bleven alleen Bob en Tom over. Tenzij één van de anderen teruggekomen was. Natuurlijk! Degene van vannacht was misschien wel dezelfde! Het raadsel werd alleen maar groter. Ik dacht aan het afgeluisterde gesprek tussen Carli en Frank. Zou het dan toch Tom zijn? Als dat zo was kon hij wel heel erg goed toneel spelen. Die liet echt niks blijken! Toen ik even later naar de anderen in de woonkamer terug liep was er wat commotie ontstaan. Er lagen een paar foto’s op tafel en Carli had er één in haar hand. “Wat betekent dit Bob?” vroeg ze nogal agressief aan haar man. Ik keek naar de foto en begreep direct dat er iets mis was. Shit, dit waren de foto’s die Bob en ik hadden gemaakt, maar die we niet aan de anderen wilden laten zien. Ik probeerde de gemoederen te sussen door uit te leggen dat er tijdens de sessie niets gebeurd was. Carli keek me scherp aan en liet het toen gaan. Naderhand vroeg ik me wel af wie die foto’s had afgedrukt en daar had laten slingeren.

Elsie’s opdracht

Een uurtje later verzamelden we allemaal in de tuin bij het zwembad. “Ha, Elsie, kom je me in smeren”, riep Tom meteen. Hij draaide zich op zijn buik en gaf me een gezinsfles zonnebrandlotion aan. Ik spoot een witte klodder op zijn rug. “Hu, koud! Je moet wel iets subtieler zijn, hoor, anders keuren we je strafopdracht niet goed en krijg je een nieuwe opdracht”, klonk het dreigend. Ik masseerde langzaam zijn schouders, zijn rug en wilde aan zijn benen beginnen. “Hé, je slaat wat over,”zei Tom.

“Ja, maar je hebt toch een zwembroek aan, dan hoef ik je billen toch niet in te smeren.”

“Klopt, maar juist op de randjes verbrand je het snelst.” Ik stroopte zijn zwembroek wat omlaag en bracht wat lotion op mijn handen. Rustig begon ik de bovenkant van zijn billen te masseren. Daarna ging ik verder met zijn benen tot aan zijn voeten. Langzaam liet ik mijn handen hun weg terugvinden naar zijn billen. Vederlicht streelde ik zijn billen. Net toen ik merkte dat hij het erg lekker begon te vinden, hield ik op. ”Zo jij kunt er wel een tijdje tegen.”

Naast Tom lag Carli. Bij haar begon ik voor de verandering bij de voeten en werkte langzaam omhoog. Ik kon het niet laten om haar benen iets uit elkaar te duwen, om ook de binnenkant van haar benen een beurt te geven. Ondeugend liet ik mijn vingers tot aan het kruis van haar broekje glijden, maar paste er wel voor op haar daar niet aan te raken. Ze werd er onrustig van en legde haar benen zelfs nog iets verder uit elkaar, zodat ik er beter bij kon. Ik stroopte haar broekje flink omlaag en liet vanaf haar billen mijn hand een keer als per ongeluk langs haar sterretje glijden. Ook daar had ze helemaal geen bezwaar tegen. Bij Belinda, die naast haar lag, deed ik ongeveer hetzelfde, maar ik kon merken dat zij het minder op prijs stelde. Ze spande haar billen toen ik met mijn vingers in de buurt van haar sterretje kwam en haar benen gingen lang niet zo ver uit elkaar als die van Carli. Terwijl ik zo met haar bezig was draaide ze zich naar me om. “Zeg Elsie” fluisterde ze zachtjes “ik heb zoiets raars meegemaakt! Toen ik vanmorgen in ‘onze’ badkamer was trof ik daar het slipje van jou aan dat ik gisterenavond tijdens de opdracht heb aangehad.” Ik keek haar niet begrijpend aan. “Het was helemaal besmeurd met sperma!” ging ze verder. “Met sperma?” herhaalde ik zachtjes “wie heeft dat gedaan?”

“Dat weet ik niet, jij?” Ik schudde mijn hoofd en begreep er niets van. Wie van de mannen zou zo iets nou doen?

Daarna was Bob aan de beurt. Hij ging er helemaal voor liggen. Zijn benen lagen al uit elkaar, dus ik kon overal gemakkelijk bij. Mijn vingers stuitten tegen zijn ballen toen ik bovenaan zijn benen gekomen was. Dat gebeurde een aantal keren, maar ook zijn benen bleven waar ze waren. Ik mag Bob graag en heb al vaker verlekkerd naar zijn kontje gekeken. Nu kon ik me er eindelijk eens lekker op uitleven. Veel langer dan nodig was om de zonnebrandcrème weg te werken, masseerde ik zijn benen en billen. Hmm, lekker stevig, net wat ik gedacht had. Toen ik vond dat het wel opvallend lang ging duren, werkte ik zijn rug en schouders nog even snel af.

Als laatste was Frank aan de beurt. Ook hij liet er geen gras over groeien. Hij lag met zijn benen ver uit elkaar,. Ik besloot hem te geven waar hij om vroeg. Ook bij hem begon ik onderaan de kuiten en ging traag omhoog met mijn handen, eerst aan de buitenkant, later aan de binnenkant van zijn benen. Elke keer dat ik in de buurt van zijn kruis kwam, raakte ik zijn ballen even zacht en erotiserend aan. Ik hoorde aan zijn ademhaling dat het hem niet koud liet. Ook zijn billen kregen de aandacht die ze verdienden. Daarna bracht ik de crème rustig aan op zijn rug en schouders en ging toen zelf liggen. Ik vond dat ik me prima van mijn taak gekweten had.

Frank stond direct naast mijn stoel. “Je hebt ons allemaal zo heerlijk ingesmeerd, dan heb je ook recht om zelf ingesmeerd te worden!” stelde hij. Daar had hij gelijk in en ik besloot van zijn aanbod gebruik te maken. Ik strekte me uit en liet het me welgevallen. Frank spoot de olie in zijn handen en begon verlekkerd mijn rug in te smeren. Hier had hij de hele tijd naar verlangd. Zijn handen wreven over mijn heupen, over mijn billen. Frank genoot van mijn heerlijke strakke kontje. Hij pakte het eens goed beet en masseerde de olie er stevig in. Mmm, ik vond het heerlijk en genoot er steeds meer van. Om hem er beter bij te laten, deed ik mijn benen nog iets verder uit elkaar. Vermoedelijk had hij nu, vanaf de plek waar hij zat, een prachtig uitzicht op mijn spleetje waar de stof van mijn bikinibroekje strak omheen gespannen zat. Hij liet nu ook overduidelijk zijn vingers over mijn billen en tussen mijn benen glijden. Goh, wat werd ik daar heerlijk geil van. Hij mocht van mij zo uren door gaan. Jammer dat we bij het zwembad lagen. “Hei Frank, ben je nou nog niet klaar, man!” Tom begon Frank te jennen. Vermoedelijk was hij een tikkeltje jaloers. Frank koos eieren voor zijn geld en beëindigde, jammer genoeg, de heerlijke massage.

Toen Frank weer terug zat in zijn stoel vroeg hij de aandacht. “Oké mensen, volgens mij heeft Elsie haar opdracht goed uitgevoerd; althans ik heb niemand horen klagen!” “Ik heb ze wel horen kreunen!” grapte Tom. “Dus hiermee is de opdracht beëindigd. Dan heb ik nog een nieuw voorstel. In aanvulling van de “gewone” opdrachten stel ik voor om ook durfopdrachten in te voeren.” Ze keken hem allemaal vragend aan. “Nou een durfopdracht is een opdracht in de trant van: Wie durft dit of dat te doen? Diegene die dat dan doet, mag aan een ander of de groep een ‘gewone’ opdracht verstrekken; snappie?”

Na verloop van tijd kwam er een auto aan bij het hek. Het was de pick up van de jonge beheerder van het huisje. “Oké” riep Frank “Durfopdracht: wie durft er naakt naar hem toe te gaan?” Iedereen keek elkaar aan, maar niemand maakte aanstalten. “Topless dan misschien?” Frank had gehoopt dat ik zou gaan, maar opeens stond iemand die hij niet verwacht had op. “Ik durf wel!” zei Carli. Met verwondering keek ik toe hoe ze haar bovenstukje uit trok en uitdagend naar het hek toe liep. Vermoedelijk had de massage haar goed gedaan. De jongeman keek zijn ogen uit toen daar een aantrekkelijke vrouw met een paar prachtige tieten zijn kant op kwam. Carli liep er werkelijk uitdagend en heupwiegend bij. Ze bleef vlakbij het hek staan en maakte een praatje met hem. Haar hand speelde met een lok haar en terwijl hij toekeek liet ze haar hand quasi nonchalant over haar borst glijden. De stijve tepel kon de jongeman niet ontgaan zijn. Na zo’n tien minuten met hem geflirt te hebben kwam Carli weer nonchalant terug lopen. Je voelde dat iedereen haar lag aan te staren. Was dit hun Carli? “Hij komt het afval ophalen en vroeg of wij het leuk zouden vinden als hij vanavond voor ons zou barbecueën. Ik heb maar ja gezegd.”

“En, vinden jullie dat ik de opdracht goed heb uitgevoerd?” vroeg Carli aan de anderen. “Je deed het geweldig, Carli” antwoordde Frank gemeend. “Oké, dus als ik het goed begrijp mag ik nu een opdracht geven?” “Dat klopt” antwoordde Frank. “Mooi, dan luidt de opdracht: de mannen geven hun beurs af zodat de vrouwen kunnen gaan shoppen!” De vrouwen joelden enthousiast door elkaar. Dit was een sublieme zet van Carli. Ik vond het prachtig hoe ze de mannen te grazen had genomen. “En jij Frank, jij zorgt dat Elsie voldoende geld mee krijgt!”Haha, zelfs voor mij had ze het geregeld. Frank keek haar bedachtzaam aan. “Oké” stemde hij toe “maar onder voorwaarde dames dat jullie sexy lingerie kopen en we vanavond doen wie het meest gewaagde setje aan heeft!” Nu lagen de mannen dubbel van het lachen en daagden ons uit dat we het toch niet durfden. We beraadslaagden even en stemden toen lachend in met het plan. Ik voelde mijn onderlichaam al samentrekken bij de gedachte hoe we er die avond uit zouden zien. Loom genoot ik nog even van de zon voordat we zouden vertrekken.

Na een half uur, liep ik terug naar mijn kamer om me een beetje op te frissen. Op het bed lag opnieuw een briefje: Ik heb genoten van je bij het zwembad! Vanavond kom ik zeker nog eens langs. Speel nu alvast maar wat met jezelf! Liefs en kusjes. X. Shit, wie kon dit nou zijn. Ik dacht dat alle mannen die nog beneden bij het zwembad lagen. Ik moest meteen weer denken aan de vorige nacht en voelde de onrust in mijn onderbuik toenemen. Gelukzalig wreef ik even over mijn tintelende kutje. Mmm, ik had wel zin in een avontuurtje. Het was vanmorgen al vroeg begonnen met de herkenopdracht en tijdens het zonnebaden was het geile gevoel alleen maar toegenomen. Snel trok ik mijn kleding aan want we zouden zo met de andere vrouwen naar de stad gaan om te shoppen. Die Carli had het toch mooi geregeld en voor vanavond beloofde het in ieder geval ook spannend te worden.

In de stad

Gezellig liepen we met zijn drieën door het stadje. We waren al bij een tweetal damesmodezaken naar binnen geweest maar de collectie viel tegen en lingerie hadden ze nagenoeg helemaal niet. Het zou nog moeilijk worden om een leuke zaak te vinden, want zo groot was het stadje niet. “Zullen we eerst iets gaan drinken op een terrasje?” stelde Belinda voor. Het leek ons een prima idee en even later zaten we heerlijk in de zon. Een leuke vlotte ober nam de bestelling op. Mmm, die ziet er niet gek uit! dacht ik bij mezelf. Toen ik weer opkeek zag ik dat Carli me aandachtig opnam. “Interessant doelwit?” vroeg ze grijnzend. Ik moest lachen; na die keren dat we samen waren wezen stappen, had ze me altijd snel door. Even later bracht de ober de drankjes. “Zeg” begon Carli “weet jij toevallig een zaakje waar we spannende lingerie kunnen kopen?” De ober kreeg eerst een enorme boei maar legde toen uit dat iets achter het centrum een seksshop was; misschien dat ze daar iets hadden. Hij was duidelijk nog wat blue. “Hebben ze een leuke etalage?” vroeg ik om hem nog wat meer te plagen. “Ja, volgens mij wel” hield hij zich op de vlakte. “Oh mooi; en wat staat er dan zoal in?” deed Carli weer een duit in het zakje. Ze boog zich wat meer naar hem toe om fluisterend te vragen of ze ook vibrators hadden. De jongen had het niet meer. Hij wist niet meer wat hij moest zeggen; temeer daar hij vanaf waar hij stond een blik in het openvallende bloesje van Carli kon werpen. “Oké, laten we dan maar gaan” stelde ik voor.

Onder het lopen vertelde ik aan Carli het verhaal van het besmeurde slipje dat Belinda in de badkamer had gevonden. “Wat?” riep ze uit “nou zeg, dat doe je toch niet! Wie heeft dat gedaan?” Ik vertelde dat ik het niet wist. Ze begreep er ook niets van; wie van de mannen zou zoiets nou doen. Frank? Hij bleef als enige hoofdverdachte over, maar eigenlijk konden we het niet geloven. Na een paar straatjes kwamen we bij de seksshop aan. De etalage lag vol met allerlei setjes, vibrators en dildo’s. “Kijk, kijk ze hebben mooie spullen!” overdreef Carli voor de winkelruit. “Kom we gaan naar binnen.” Binnen was het veel groter dan je aan de buitenkant kon zien. Belinda liep wat schuchter achter ons aan; blijkbaar was ze nog nooit in zo’n winkel geweest. Ik vertelde de vrouw in de winkel dat we sexy lingerie voor de mannen wilden kopen; ze moest er wel om lachen en was waarschijnlijk wel wat gewend. De vrouw nam ons mee naar het gedeelte waar de lingerie hing en toonde ons een aantal zeer sexy setjes. We kregen de slappe lach toen we de collectie zagen; het ene was nog bloter dan het anderen en we maakten opmerkingen hoe de mannen daarop zouden reageren. We geraakten in een opgelaten stemming en uiteindelijk kozen we na veel zoeken en passen alle drie twee setjes uit: een jurkje en een sexy body. Alleen het eerste zouden we aan de mannen laten zien.

Moe maar voldaan kwamen we tegen etenstijd terug bij de boerderij. De mannen waren razend nieuwsgierig en wilden het liefst meteen een modeshow. Op dat moment hoorden we het zware geluid van een terreinwagen. Oh ja de jongen van de boerderij zou vanavond voor ons barbecueën; ik was het bijna vergeten. We hielpen hem de spullen uit te laden en gingen met zijn allen gezellig buiten in de tuin zitten. In mum van tijd had de jongen de barbecue aan en begon hij heerlijke stukjes vlees en vis voor ons bakken. Hij had een voortreffelijke maaltijd met allerlei heerlijke salades geregeld. Het was genieten, zittend in de buitenlucht, lekker eten, wijntje; beter kon niet. Na het eten gingen we halverwege de avond naar binnen. Eindelijk kregen de mannen te zien wat we gekocht hadden. Ze hadden er de hele avond al naar zitten vissen. Terwijl de jongen buiten nog aan het opruimen was ging Belinda zich omkleden. Uiteindelijk had ze een lange lila nachtjapon van zachte zijde gekocht. Toen ze er mee de kamer in kwam raakten de mannen in vervoering. Ze zag er ook te gek uit. Haar lichaam kwam er goed in uit. “Wauw, wat een stuk!” riep Tom. Ook de anderen begonnen te joelen. Natuurlijk mocht ze zich niet meer omkleden en moest ze zo bij de mannen blijven zitten. Carli ging als volgende en kwam even later in een chique satijnen ivoorwit hemdje versierd met prachtige borduursels met een bijpassend broekje waarin twee frivole splitjes aan de zijkant zaten. Het stond haar enig. Door de dunne stof kon je duidelijk zien dat ze er geen behaatje onder droeg waardoor haar harde tepeltjes de stof uitdagend deden opbollen. Het broekje zat gegoten om haar strakke kontje. Kortom, ze zag er perfect uit. “Fantastisch” riepen de mannen in koor. Ze kroop bij Bob op de bank en liet zich tevreden door hem kussen. Nu was het mijn beurt. Ik was toch wel zenuwachtig geworden. Mijn setje was het blootst. Maar goed wie A zegt moet ook B zeggen. Ik liep naar boven, trok mijn kleren uit en pakte het hemdje. Het was een heerlijk zacht zijden hemdje, aan de bovenkant versiert met kant en aan beide zijkanten dicht gehouden door een dunne veter. In de winkel vond ik het super, maar nu ik het zo aan had was het toch wel erg gewaagd. Het viel tot net onder mijn billen en liet aan de zijkant duidelijk zien dat ik een wit slipje aan had. Hm dat stond niet echt. Ik trok het slipje uit en bekeek het nog eens. Dat was beter, maar zou ik echt zonder slipje naar beneden durven? Ach, het waren mijn vrienden en ik had het ze beloofd dus … . Ik trok er nog een paar zwarte kousen onder, deed mijn pumps aan en liep naar beneden. Toen ik de kamer in kwam zag ik alle ogen naar me kijken. De mannen floten en lieten hun blikken hongerig over mijn dunne hemdje gaan. Ik voelde me geil worden en bleef expres nog wat langer flaneren. Voordat ze wat konden zeggen vroeg ik of ze nog iets te drinken wilden hebben. “Nou dat kan ik wel gebruiken” reageerde Frank direct. Ik nam de bestelling op en liep naar de keuken om het te halen. Toen ik terug kwam was er een discussie aan de gang. Frank en Bob hadden de bonnetjes van de winkel in handen. Ze hadden geconstateerd dat we nog meer hadden gekocht en claimden dat ze dat ook te zien zouden krijgen. Belinda antwoordde dat die aankoop alleen voor haar eigen man was. Waarop Frank teleurgesteld reageerde: “Dan grijp ik er weer mooi naast!” “Waar grijp je mooi naast Frank?”vroeg ik hem toen ik de kamer binnen kwam. “Nou dat ik niet alles te zien krijg waar ik voor betaald heb.” Daar zat wel wat in. “En wil je dat graag dan?” vroeg ik hem flirtend. “Jazeker!” “Oké, ik doe het alleen onder de voorwaarde dat Belinda en Carli het ook doen!” Belinda keek me vernietigend aan toen ik dat zei, maar Carli moest wel lachen. Ze had er duidelijk plezier in en was bereid om mee te doen. Het hing nu af van Belinda. Tom moedigde haar aan en probeerde haar over te halen. “We zijn toch met vrienden onder elkaar, Bel” Na veel wikken en wegen stemde ze er eindelijk in toe. “Maar dan wel allemaal tegelijk” reageerde ze.

Giechelend liepen we naar boven. Nou dit werd feest voor de mannen! Ik pakte mijn spullen en liep naar de kamer van Belinda waar Carli ook al was. “Nou meiden, dit wordt wat!”merkte ik op. Inmiddels was Belinda ook al een beetje bijgetrokken en vond het nu toch ook wel spannend. Ze trok haar transparante lavendel kleurige negligé aan met een bijpassende string. Onder de stof zag je duidelijk haar witte beha nog. “Nee, die moet je echt uit doen” adviseerde Carli. Belinda keek me vragend aan. “Ja, die moet er echt onder vandaan” antwoordde ik. We keken toe hoe ze zich van haar beha ontdeed en daarna het superdunne textiel weer dicht knoopte. “Prachtig” Enigszins opgelaten toonde ze zich. Je kon haar prachtige borsten duidelijk door de stof zien, maar ze waren absoluut de moeite waard om getoond te worden. “Wauw meid, daar maak je die mannen helemaal gek mee!” reageerde Carli. Zelf had ze inmiddels ook haar outfit aan. De roomwitte bustier stuwde haar borsten omhoog waardoor ze nog meer opvielen. Door het reepje kant aan de bovenkant kon je haar donkere tepeltjes zien gluren. Aan de onderzijde had ze witte fantasiekousen vastgemaakt en de kleine witte g-string maakte het sexy setje af. Ze zag er uit om op te vreten en graag had ik haar eens uitgebreid in mijn armen genomen. Terwijl de andere twee toekeken stapte ik in mijn zwarte bodystocking. Die bestond uit kousen die overgingen in de body en bovenaan rond mijn hals eindigde. Hij was volledig transapart en versierd met vlinders. Omdat ik al geen slipje meer aan had onder het jurkje liet ik het nu ook maar achterwege. Toen ik het aan had showde ik het aan Carli en Belinda. “Jeetje Elsie, je ziet echt alles!” reageerde Belinda geschokt. Ik liep naar de spiegel en zag dat je inderdaad niet alleen mijn borsten duidelijk kon zien maar ook het kleine plukje schaamhaar en zelfs mijn lonkende kutje. “Geef niks. Laat die mannen het maar eens warm krijgen vanavond!” grijnsde Carli.

Gedrieën liepen we naar beneden. Een beetje opgelaten stapten we de kamer binnen. De mannen keken ons aan en gingen helemaal uit hun dak. “Wauw, dit is geweldig. Wat een heerlijke stoten!” schreeuwden ze door elkaar. “En, hebben we de opdracht goed uitgevoerd?” vroeg ik aan Frank. Hij liet zijn ogen openlijk over mijn lichaam glijden. Eerst bleef zijn hongerige blik op mijn borsten hangen en daarna nog langer ter hoogte van mijn kruis. “Jullie hebben de opdracht perfect uitgevoerd!” antwoordde hij terwijl hij zijn ogen maar niet van mijn lijf kon losrukken. “Nou nu lusten wij wel een stevige borrel!” reageerde ik op al die aandacht. “Die hebben jullie absoluut verdiend” reageerde Tom en liep direct naar de keuken om wat te halen. De vrouwen lieten zich uitgebreid bewonderen door hun mannen, terwijl Frank met mij een flirtend spel aan het spelen was. Zijn ogen zaten mij uit te dagen, maar in het bijzijn van zijn vrienden kon hij moeilijk een rechtstreekse uitnodiging maken. Het was inmiddels al middernacht geworden en plotseling dacht ik aan het briefje. De opwinding die al in mijn lijf zat werd daardoor alleen nog maar groter. Mmm zo’n afsluiter had ik echt nodig, wie het ook mocht zijn! Ik stond op en wenste iedereen welterusten. Frank keek me teleurgesteld na.

Nieuwe ontmoeting

Toen ik mijn kamer voelde ik dat er iemand binnen was geweest. Ik keek rond en zag inderdaad een briefje op mijn kussen liggen. “Vannacht om 2.00 uur in de keuken.” Opgewonden ontdeed ik me van mijn make up, poetste mijn tanden, ging nog een laatste keer naar het toilet. Ik besloot het catsuit om te wisselen voor het hemdje dat ik eerder van de onbekende persoon had gekregen en kroop met mijn boek in bed. Ik kon me nauwelijks concentreren op het lezen. Telkens dwaalden mijn ogen af naar de wekker. Wat ging de tijd toch langzaam als je ergens op zat te wachten. Ik hoorde hoe iedereen naar bed ging; het werd langzaam stil.

Eindelijk was het twee uur. Ik liep naar beneden en zag op de keukentafel weer een briefje liggen. “Doe de blinddoek voor en wacht rustig af!” Wie zou het toch zijn? Hij wilde blijkbaar nog steeds niet gezien worden. Ik deed de blinddoek voor en zag helemaal niets meer voor ogen. Gespannen wachtte ik af wat er ging gebeuren. Ik hoorde iemand binnen komen. Mijn hart klopte in mijn keel. Plotseling voelde ik twee handen op mijn rug. Ze streelden me zachtjes. Het was een heerlijk gevoel. Ik kwam tot rust en wist dat ik in goede handen was. De handen drukten me naar voren zodat ik voorover op de eettafel kwam te liggen. Mmm spannende houding dacht ik bij mezelf. Mijn linkerarm werd gepakt en met een sjaaltje aan een tafelpoot vastgebonden. Het was dat ik de persoon vertrouwde anders was ik gaan schreeuwen. Ook mijn andere arm werd vastgebonden. Nu lag ik voorover vastgebonden op de eettafel. De handen gleden vanaf mijn benen langs mijn lichaam omhoog. Ik voelde mijn huid tintelen toen hij onder het hemdje dook. Mmm wat kon hij of zij toch heerlijk strelen. De handen gleden tussen mijn lichaam en de tafel omhoog. Eindelijk raakte hij mijn borsten aan. Mijn tepels stonden al hard vanaf het moment dat ik de keuken in kwam. Ik genoot van de aanraking. Was het nou een man of toch een vrouw? De handen waren slank, dus misschien toch vrouwelijk. Ze namen mijn borsten heerlijk onder handen. Ik vond het jammer toen ze weer omlaag zakten. Ze gleden over mijn hemdje. De vingers kropen onder het elastiek en trokken de stof langzaam omhoog. Mijn kontje werd langzaam ontbloot. De handen gleden over mijn been en bonden die aan de derde tafelpoot vast. Ook mijn andere been werd op die manier vastgezet. Ik kon nu geen kant op en was helemaal aan de persoon overgeleverd. Dat ik me dit heb laten gebeuren dacht ik opeens. Stel je voor wat hij of zij allemaal met me zou kunnen doen.

De handen gleden nu vanaf mijn enkels langzaam omhoog. Ik kreeg het steeds benauwder en wilde dat ze mijn onderbuik beroerden. Plagerig bleven ze er omheen draaien. Ik probeerde mijn kontje naar achter te steken om zo meer contact te maken, maar ik kon geen kant op. Mijn kutje was inmiddels kletsnat geworden. De hele dag liep ik al met een hitsig, geil gevoel rond. Het was nu op het hoogtepunt en het leek wel alsof ik lekte. Opeens waren de handen weg. Even voelde ik helemaal niets. Er werd iets tegen mijn kletsnatte spleetje gedrukt. Een vinger? Voordat ik goed kon voelen wat het was, drong een stijve lul in één keer diep in mijn kutje.

“Arghhhh.” kreunde ik luid. Jezus, dit had ik echt nodig. De lul begon me op een stevige manier te neuken. Het voelde heerlijk gevuld. Zou het dan toch Frank zijn? Ik duwde mijn kontje naar achter om zijn stoten op te vangen. Toen zijn vingers ook nog met mijn klitje begonnen te spelen hield ik het niet meer. Kreunend kwam ik klaar en zakte voldaan en uitgeput op de tafel. Ik voelde hoe zijn lul nog een paar diep in me door drong en toen opeens verdween. Hij beroerde mijn mond. Gulzig hapte ik hem naar binnen. Ik proefde mijn eigen geil en een op springen staande lul. Ik zoog en likte hem zachtjes af. Veel had ie niet nodig. Zijn spieren en ballen trokken samen. Plotseling trok hij zijn lul terug. Dikke klodders zaad spoten op mijn gezicht uiteen. “Kom maar” fluisterde ik zacht tegen hem. Hij bleef komen, mijn gezicht zat helemaal onder.

Met een voldaan gevoel realiseerde ik me even later dat ik hem al een tijdje niet meer had gehoord. Hij zal me hier toch niet zo achter laten? Ik wachtte nog een tijd en toen er nog niets gebeurde besloot ik iemand te roepen. Ik baalde wel want ik stond nou niet bepaald in een deugdzame positie. Toch wilde ik los en riep hard om hulp. Na een paar schreeuwen hoorde ik boven een deur open gaan. Met veel gestommel kwam er iemand de trap af. “Ben jij dat Elsie?” hoorde ik een stem vragen. Het was Frank. Ook dat nog. Ik vermande me en vroeg of hij me los wilde maken. Hij keek me uitgebreid aan. “Het is wel een unieke kans!” hoorde ik hem in mijn oor fluisteren. “Alsjeblieft Frank, help me?” smeekte ik hem. Ik voelde hoe hij een vinger langs mijn ruggengraat omlaag tot aan mijn billen liet glijden. “Het valt niet mee om een keuze te maken” hoorde ik hem zeggen. “Wat is er aan de hand” hoorde ik in de verte Bob zijn stem roepen. “Wat ben je aan het doen, Frank?” vroeg hij scherp aan Frank die nog stond toe te kijken. “Elsie, wil je los gemaakt worden?” vroeg hij aan mij. “Ja graag” antwoordde ik want ik voelde me nu toch wel heel erg naakt en kwetsbaar voor beide mannen. Snel maakte Bob me los en reikte een tafelkleed aan om over me heen te slaan. Ik bedankte hem en zag hoe hij vuil naar Frank keek. “Heeft hij dat gedaan?”Ik antwoordde dat ik het niet wist. “Nou dan weet ik al genoeg; vertrouwen deed ik hem toch al niet! Laten we maar gaan slapen.” Ik voelde de vijandige sfeer tussen de mannen. Gezamenlijk liepen we naar boven. “Welterusten en bedankt!” zei ik tegen allebei.

Toen ik weer op mijn kamer was liet ik me languit op bed vallen. Ik had ontzettend genoten van de vrijpartij, maar het einde was wel bizar. En het vreemde was dat ik geen flauw idee had wie het geweest zou kunnen zijn. Bob leek mij diegene die geen toneel speelde en echt woest op Frank was. Of dat terecht was weet ik niet. Ik had het gevoel dat Frank ook was komen aan lopen. Dan bleef alleen Tom over. Zou hij dat echt durven? Langzaam viel ik in slaap met een glimlach op mijn gezicht toen ik terug dacht aan het genot op de keukentafel.

Lees vervolg

© Timio

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world