hot teens tube shemale jizzed by group.

Een spannend weekend (3)

Wat vooraf ging:

Elsie ging samen met vijf vrienden een weekend logeren in een boerderij. In de nacht gebeuren er mysterieuze zaken waar Elsie heerlijk van geniet. Overdag doen de vrienden spelletjes met elkaar waardoor de sfeer steeds broeieriger en uitdagender wordt. De ontknoping is op komst!

Dag 3

Toen ik de volgende dag wakker werd hoorde ik overal rumoer. Stemmen die door elkaar schreeuwden. Ik trok mijn ochtendjas aan en liep de gang op. Toen ik in de woonkamer kwam keken ze me allemaal aan. “Wat is er aan de hand?”vroeg ik verbaasd. “Je hebt je prachtige foto’s laten liggen!” antwoordde Belinda cynisch. “Foto’s?” ik had geen idee waar ze het over hadden. Tom reikte mij ze aan. Ik kreeg het ter plekke Spaans benauwd. Het waren foto’s van afgelopen nacht. Ik keek ze snel door. “Jezus!” fluisterde ik zachtjes toen ik mezelf met een glinsterend openstaand kutje voorover gebogen over de tafel zag staan. Ik werd boos; maar voelde ook de opwinding toenemen toen ik er aan terug dacht. “Wie van jullie was het?”vroeg ik bedeesd. Ze keken me niet begrijpend aan. Toen begonnen ze elkaar aan te kijken en te beschuldigen. Niemand durfde echter zo eerlijk te zijn om het te zeggen; misschien uit gezichtverlies maar misschien ook omdat zijn/haar relatie dan op het spel kwam te staan. “Was het erg?” vroeg Carli. Ik keek haar brutaal aan “nee, het was heerlijk! Ik zou het zo weer doen!” Even knipperde en toen begon ze te lachen. “Nou waar doen we dan zo moeilijk over. Elsie vond het lekker, wij vonden het spannend. Eindelijk gebeurt er eens iets!” Het ijs was gebroken. Iedereen begon weer op vriendelijke wijze met elkaar te praten.

“Zal ik het ontbijt klaar gaan maken?”bood Tom aan en ging in de keuken aan de slag. “Oké, dan kunnen wij verder met het programma” sprak Frank grijnzend en altijd in voor een geintje. Ik verdacht hem er nog steeds het meest van. “Wie durft met kleren en al in het zwembad te springen?” Ik keek de andere twee vrouwen vragend aan. Ze knikten. We trokken onze ochtendjas uit en voordat de mannen er erg in hadden sprongen we overmoedig in het water. Het was heerlijk. We hadden dolle pret en speelden als giechelende schoolmeisjes in het water. Na een half uur riep Tom dat het ontbijt gereed was. We klommen uit het zwembad en schudden ons uit. Ik zag dat de dunne natte kleren strak om het lijf van Carli en Belinda geplakt zaten. Ze waren ook nagenoeg doorzichtig geworden. Zo kon je bij Belinda duidelijk haar donkere tepels door de dunne stof zien. Verder droeg ze wel een slipje, maar als je goed keek zag je zelfs vaag haar donkere driehoekje. De mannen zaten ons met veel belangstelling op te nemen. Zo te zien had Carli helemaal niets onder haar hemdje aan. Het smalle plukje donker haar was duidelijk zichtbaar. Ook het begin van haar spleetje was soms even te zien. Ik zag en voelde hoe de mannen naar mijn onderbuik gluurden. Waarschijnlijk konden ze mijn kaalgeschoren poesje behoorlijk bewonderen. Een rilling trok door mijn lijf bij al die aandacht. “Dames, wat zien jullie er weer fantastisch uit!” riep Frank enthousiast. Ik moest altijd wel lachen om zijn opmerkingen die hij zonder schroom plaatste. “We gaan even iets droogs aantrekken” riep ik terug, terwijl ik met de andere twee meiden naar boven liep.

Even later zaten we gezellig met zijn allen te eten. “Mag ik even jullie aandacht” hoorde ik Carli zeggen. “Wij hebben daarnet een opdracht uitgevoerd en volgens de regels hebben we nu het recht om iets te vragen!” Triomfantelijk keek ze rond of er iemand wilde protesteren. “We hebben overlegd en hebben een uitstekend idee!” grijnzend wachtte ze nog even. “Ik durf het bijna niet te vragen” zuchtte Frank “maar het zal wel weer geld gaan kosten!” We kregen direct de slappe lach. Een echte mannen opmerking! “Klopt” antwoordde Carli “we kiezen voor een beautydag.” Ik zag de gezichten van de mannen betrekken. Maar Frank die niet snel voor één gat te vangen was kwam met een tegenvoorstel. “Dat is goed, onder één voorwaarde!” We keken hem afwachtend aan. “Dat wij het beauty arrangement verzorgen!” antwoordde hij grijnzend. We keken elkaar aan en moesten toen wel lachen om de creatieve draai die Frank er aan had kunnen geven. “Oké” antwoordde ik “maar dan niet met je eigen vrouw!” Zo nu had ik ze mooi losgekoppeld van elkaar. Belinda keek me verschrikt aan. “Bel wees gerust, het wordt heerlijk!” sprak ik haar geruststellend toe. “Wat kunnen we zoal verwachten?”vroeg ik Frank. Hij dacht even na, maar besloot nog niets te verklappen. “Dat krijgen jullie straks te horen.” “Een verwendag van onze mannen, nou dat zal een ultieme sensatie worden!” merkte Carli schamper op. “Geef ons een uur en we zijn er klaar voor!” zei Frank met een dikke knipoog naar mij. Met zijn drieën gingen we bij het zwembad zitten in afwachting van wat er komen zou. In de verte werd een grasmaaier gestart. De mannen liepen af en aan met allerlei dingen. Aandachtig volgden we ze. Ik voelde een weldadige spanning opkomen. Aan wie zou ik gekoppeld worden. Ik hoopte op Bob maar vermoedelijk hadden we niets in te brengen.

Het beautyarrangement

“Oké, dames het is zo ver, we zijn er klaar voor!” Frank riep ons. We kwamen de woonkamer binnen en zagen dat het een en ander veranderd was. “Goed, we beginnen met het belangrijkste, wie wordt jullie persoonlijke verzorger. Ik heb in dit blikje briefjes met namen gedaan; het lot beslist dus. Wie van jullie wilt als eerste?” Carli stapte naar voren en pakte een briefje. Gespannen maakte ze hem open “Frank”. Een brede grijns verscheen op haar gezicht. Ik wist dat ze hem wel mocht. “Oké, dan is de indeling bekend. Aangezien Belinda niet met haar eigen man mag krijgt zij Bob als persoonlijke begeleider en Elsie krijgt Tom.” Ik was een tikkeltje teleurgesteld, maar zette me daar snel overheen. Tom zag er best goed uit en met wat geflirt viel er misschien wel wat van te maken dacht ik ondeugend. “Hebben jullie nog een voorkeur met welke behandeling je begint?” vroeg Frank. “Wat hebben jullie zoal?” vroeg Carli. Frank gaf haar een papier “hier staat alles op!” Ik zag Carli lezen. “Lees het voor, lees het voor!” spoorde ik haar ongeduldig aan. “Oké, komt ie” zei ze gierend van het lachen.

  • Een hoofdmassage relaxt liggend aan de rand van het zwembad
  • Een modderbad in het ligbad, mits er voldoende modder in voorraad is
  • Een bad met champagne, wijn of andere alcoholische dranken
  • Ontharen van oksels en andere plekken; “poesje kaal” voor een speciale prijs
  • Uitgebreide massage in een romantische omgeving; Op speciaal verzoek: inwendige massage in afgesloten ruimte

We kwamen niet meer bij toen Carli het voor las. De mannen hadden er echt over nagedacht. Ik was benieuwd hoever ze durfden te gaan, maar het sprak mij wel aan. “Belinda, jij mag als eerste kiezen.” Ze dacht even na en koos toen de hoofdmassage. Ik mocht als tweede kiezen en besloot te gaan voor het modderbad. Door het raam zag ik de grasmaaier het gazon rondom het zwembad maaien. Vol spanning gingen we uit elkaar. Ik liep met Tom mee naar de badkamer met het ligbad. “Nou ik ben zeer benieuwd Tom, wat jullie bedacht hebben. Het lijkt me heerlijk om een hele dag door een man verwend te worden!” Ik probeerde hem een beetje uit te dagen maar hij gaf weinig sjoege. In de badkamer aangekomen zag ik twee emmers met blubber klaar staan. Ik schoot ter plekke in de lach. Tom stond een beetje bedremmeld te kijken. “Ja, dat was een ideetje van Frank!”

“Weet je wat Tom, verander mijn arrangement maar in een champagne bad!” stelde ik hem vriendelijk voor “waarschijnlijk wil Frank de modder wel gebruiken om er mee te gooien!” Haha, ik moest lachen om mijn eigen grapje. Tom vond het prima. “Oké, dan haal ik de spullen even. Ga er alvast maar in zitten.” “Wat moet ik uit doen dan wel aanhouden Tom?” vroeg ik hem uitdagend in de hoop dat hij deze unieke kans zou grijpen. “Eh, ja goeie vraag. Ik denk dat een bikini het handigst is!” Oh mijn god hij ging er nog serieus op in. Dit beloofde echt heel opwindend te worden! Even laten zat ik in een heerlijk bad toen Tom terug kwam met een glas champagne op een dienblad. “Alsjeblieft” zei hij vriendelijk toen hij het me aanbood. Intussen liet hij zijn ogen over mijn lichaam glijden. Aha, het interesseert hem dus wel degelijk! Wellicht dat het toch nog mogelijkheden bood. “Zeg Tom het is misschien veel opwindender als jij de fles boven me uitschenkt. Ik drink en douche dan tegelijk!” grijnzend keek ik hem zittend in het bad aan. Hij aarzelde even maar pakte toen toch de fles. Ik hield mijn hoofd schuin omhoog. Hij probeerde kleine scheutjes in mijn mond te gieten, maar het ging er natuurlijk al snel overheen. Ik voelde hoe de champagne langs mijn mond en kin omlaag droop. Ik had expres mijn beha en slipje aan gehouden in plaats van een bikini. De champagne gulpte over mijn kin op mijn witte behaatje. Het vocht trok in de stof en zorgde er voor dat mijn donkere tepels er duidelijk doorheen kwamen. Ik zag aan de ogen van Tom dat het hem opwond. Mooi zo dacht ik bij mezelf. Ik liet me nog even verwennen en besloot toen uit bad te stappen. Ook het kletsnatte slipje was volledig transparant geworden. Tom keek zijn ogen uit. Ik liep uitdagend voor hem langs en nam op het bed plaats voor het ontharen. Vakkundig ontdeed Tom mijn oksels van alle haar, maar helaas bleef het daarbij. Ik kon Tom niet overhalen te gaan voor het “kale poesje”! Dan maar de uitgebreide massage. Ik trok mijn badjas aan en liep achter hem aan naar de kamer van Bob & Carli.

Gelukkig was de stemming van Tom beter geworden en was hij wat vrijer. “Ga maar lekker liggen, Elsie.” “Ga je me laten genieten Tom?” vroeg ik hem verleidelijk toen ik mijn badjas uit deed en me op het bed neer vleide. Het natte behaatje trok ik uit zodat ik slechts gekleed in mijn slipje op mijn buik voor hem lag. “Geef je Belinda wel eens een massage?” vroeg ik hem nieuwsgierig. “Ja regelmatig” antwoordde hij “ik vind het altijd leuk om te doen en geniet er zelf ook van.” Mmm, misschien heeft hij wel verborgen talenten; dat beloofde nog wat. Ik ging er heerlijk voor liggen en wachtte geduldig af. Ik hoorde Tom achter me naast het bed staan. Hij spoot wat olie op mijn rug en begon dat met zijn handen teder uit te smeren. Hij had heerlijke zachte handen en ik genoot van zijn aanraking. Zijn massage voelde als een weldadige streling, zo zacht en teder gaf hij het. Toch nam hij op de juiste plekken ook mijn spieren onder handen. Mmm wat een zalig gevoel; ik zweefde langzaam weg. Hij was nu bij mijn onderrug aangeland en raakte af en toe de bovenkant van mijn slipje aan. “Doe die maar uit Tom” fluisterde ik tegen hem “daar heb je alleen maar last van!” Benieuwd wachtte ik af of hij het verzoek zou uitvoeren. Yes, ging er door me heen toen ik voelde hoe zijn handen het slipje omlaag probeerde te stropen. Ik tilde mijn kontje om hem te helpen en lag even later naakt voor hem. “Ga je mijn billen ook zo’n hemelse massage geven Tom?” vroeg ik hem poeslief. Hij gromde iets terug en spoot olie op mijn beide helften. Ik ging er eens lekker voor liggen. Zo’n kans liet ik me niet ontnemen. In de kamer naast ons hoorde ik allerlei opwindende kreetjes van Carli. “Zo te horen vermaken zij zich hiernaast prima!” merkte ik luchtig op. Zijn handen streelden mijn billen en gleden naar onder. Ik voelde hoe mijn kutje ontzettend nat werd van dat heerlijke gevoel. Zijn vingers gleden af en toe door mijn bilspleet. Toen hij daarbij een keer mijn sterretje aanraakte ontplofte ik bijna. “Oh Tom wat doe je dat lekker!” moedigde ik hem aan. Ik wilde dat hij door ging en deed mijn benen wat verder uiteen. Hij moest nu toch wel kunnen zien hoe geil ik was. Helaas gingen zijn vingers niet dieper naar onder. Ik besloot hem nog meer tegemoet te komen en duwde mijn kontje schaamteloos de lucht in. Een riant uitzicht op mijn kwijlende poesje werd hem nu geboden. Aarzelend voelde ik zijn vingers naar beneden glijden, richting mijn spleetje. “Ja, toe maar” moedigde ik hem aan. Tergend langzaam gleden zijn vingers verder. Toen hij er bijna was drukte ik mijn kontje tegen zijn hand aan. Nu raakten zijn vingers eindelijk mijn gevoelige glibberige lipjes. “Ohhh ja Tom, wat heerlijk!” Duidelijker kon ik toch niet zijn. Gelukkig hij begreep het. Zijn vingers hadden mijn hete vulva ontdekt. Teder draaide hij kringetjes rond mijn gevoelige lipjes. Oh man stopt die vinger er nou toch in, dacht ik bij mezelf. Kronkelend probeerde ik zijn vingers naar binnen te lokken. Hij viel echter niet uit zijn rol. Millimeter voor millimeter kwam hij dichterbij. Zachtjes gleden de vingertoppen over mijn binnenste lipjes. Dan kropen ze weer omhoog naar mijn supergevoelige klitje. Toen hij dat aanraakte ontplofte ik. “Ohhhhhhhh Tom!” snikte ik. “Alsjeblieft duw je vingers in mijn kutje!” Ik had behoefte aan meer, aan gevuld worden. Eindelijk begreep hij het. Eén, twee vingers gleden soepel naar binnen. “Arghhhh” wat zalig. “Ga door” moedigde ik hem aan. Met zijn duim bleef hij ondertussen over mijn kleine knopje wrijven. Mijn god hij wist precies wat hij moest doen. “Oh ja, sneller!” Hijgend gaf ik me helemaal aan hem over. Ik drukte mijn kontje nog meer naar hem toe. “Tom, mijn kontje!” smeekte ik hem. Toen ik ook nog een vinger op mijn kontgaatje voelde, werd ik door een tweede orgasme overweldigd. “Ohhhhhhh, ik kom! Tom wat doe je met me?” Genotsgolven trokken door mijn lichaam. Het was zinderend lekker; nog nooit had iemand mij zo heerlijk tergend gevingerd. Toen ik weer bijgekomen was, zag ik dat Tom zijn spullen al had opgeruimd. Zou hij mij ’s-nachts soms ook bezocht hebben. De wijze waarop hij nu met mij bezig was geweest deed me sterk denken aan de eerste nacht. Maar dat zou Tom toch niet doen? Zou hij zo brutaal zijn? Inmiddels was de middag omgevlogen en toen ik op de klok keek zag ik dat het tegen zessen was. Wel jammer dat hij me ook niet even lekker geneukt had; daar had ik nog wel naar verlangd.

Iedereen zat opgewonden aan de borrel. Tassen waren inmiddels al ingepakt. Alle hapjes die we nog over hadden werden uitgeserveerd zodat we tegelijkertijd te eten hadden. “En Tom, heb je Elsie nog een beetje kunnen verwennen?” vroeg Frank adrem als altijd. Tom keek glunderend rond. “Meerdere keren!” lachte hij. De anderen moesten er ook om lachen. Tom die anders altijd zo netjes en ingetogen was, flapte er nu ineens andere dingen uit. En wat nog meer opviel, Belinda reageerde helemaal niet! Ze zat gelukzalig op zich heen te kijken. “En Bel, heb je het volledige programma kunnen draaien?” vroeg ik nieuwsgierig aan haar. Ze keek me met een triomfantelijke blik aan. “Nou je hoeft niets meer te zeggen, die blik zegt al genoeg!” grinnikte ik tegen haar. “Het was heerlijk!” gaf ze schoorvoetend en blozend toe. “Dus voor herhaling vatbaar?” vroeg Bob met een big smile. Ze keek Tom aan en zei toen zachtjes: “als het aan mij ligt zeker!” Ze was dit weekend veel vrijer geworden en veranderd in een aantrekkelijke vrouw die ook andere dingen durfde te doen. Frank zat me continue aan te staren. Hij had zich volgens mij heerlijk kunnen uitleven met Carli. Toch was er nog iets. “Frank, wat betekent The Dark Event nou?” vroeg ik hem. Hij keek me grijnzend aan en stak toen van wal. “Die naam heb ik van een collega die een keer naar een parenclub met dit thema was geweest. Hij vertelde me dat er in het donker van alles gebeurde. Ik vond het een intrigerende naam. Blijkbaar vonden jullie dat ook, want iedereen wilde weten wat er zou gaan gebeuren. Volgens mij is het goed geslaagd want we hebben van alles gedaan. En in het donker gebeurde er ook nog van alles, onverklaarbare zaken.” Toen hij dat zei keek hij me vragend aan.

Eindgevecht

Na een uurtje gezellig met elkaar geborreld te hebben liep ik terug naar mijn kamer, die niet door de anderen met het Beautyarrangement was gebruikt. Nee hé, er lag weer een briefje. Hoe kon dat nou? Ik was toch de hele middag bij Tom geweest. Hoewel, aan het einde was ik half in slaap gevallen en had Tom zijn spullen al opgeruimd en was af en toe weggelopen. Ik pakte het briefje en las: “Als je niet wilt dat jouw foto’s en die van je vrienden op Internet worden geplaatst, blijf dan als laatste achter in de boerderij!” Wat was dit nou voor een dreigement? Ik pakte het pakketje wat er onder lag. Het waren foto’s van iedereen in huis. Ik bekeek ze en zag tot mijn schrik en opwinding, hoe Frank Carli vanachter neukte. Jeetje, dat was vanmiddag pas gebeurd! Op de andere foto’s zag ik dat zelfs Bob en Belinda behoorlijk ver waren gegaan. Bob lag over Bel heen, maar zat er zo te zien niet in. Waarschijnlijk mocht ie dat niet van d’r! Wat dat betreft waren Tom en Bel een stel dat goed bij elkaar pasten. De rest van de foto’s waren van mij. Sommige had ik ’s-ochtends al gezien. Vastgebonden op de keukentafel met mijn benen gespreid. Bij een volgende was de camera ingezoomd op mijn glinsterende openstaande kutje, zo dat ook mijn gezicht nog net in beeld was. Jeetje, als deze foto’s op Internet geplaatst zouden worden! Ik baalde stevig. Moest dit nou zo nodig. Ik vroeg me af wie ik in vertrouwen kon nemen. Ik kon het ook niet aan mijn vrienden laten zien omdat het dan net zou lijken dat ik diegene was die de foto’s had genomen. Dat bleek die ochtend al. Ik vertrouwde Frank nog het minste en besloot daarom voorlopig het spel maar mee te spelen. Per slot was het de voorgaande twee keer wel erg lekker geweest. Toen ik er aan dacht begon het al weer te kriebelen.

Ik liep naar beneden om de anderen uit te zwaaien en vertelde dat ik nog even lekker wilde genieten van de serene rust rondom de boerderij. De anderen keken me verwonderd aan, maar begrepen het wel.

Frank reed gelijktijdig met de anderen weg. Na een klein kwartiertje zette hij zijn auto langs de kant, dacht even na en draaide toen de andere kant op.

Achteraf had ik het al die tijd geweten, althans vermoed.

Hij kwam op me aflopen en bleef pal voor me staan. “Hoi” “Waarom heb je die foto’s gemaakt?” vroeg ik hem agressief. “Ik wil alle foto’s en negatieven die je hebt gemaakt!” Hij reageerde niet, maar keek me alleen maar aan. “Alleen als je nog één keer doet wat ik je vraag!” “Ik denk er niet over!” reageerde verontwaardig. Ik liet me toch zeker niet chanteren.

Toen Frank van het huisje vandaan reed had hij een onprettig gevoel. Elsie daar alleen achterlaten vond hij eigenlijk niet kunnen. Maar ja, ze hield zo voet bij stuk dat ze nog wat langer wilde blijven dat hij uiteindelijk niets anders kon doen dan afscheid van haar te nemen. Nu was hij een kwartiertje onderweg en was er achter gekomen dat hij zijn mobieltje had laten liggen. Bellen met Elsie of ze het mee wilde nemen ging niet, dus keerde hij om en reed terug. Hij wilde net het erf op rijden toen hij de pick up van de beheerder zag. Om de een of andere reden vertrouwde hij het niet. Hij stapte aan de rand van het erf uit en liep uit het zicht naar de boerderij. Er stond een raam open. Er klonken stemmen. “Als je het niet doet zal ik alle foto’s op Internet publiceren!” hoorde hij een onbekende mannenstem zeggen. “En de vorige twee keer heb je er toch ook van genoten, dus …” Tussen een kier door zag hij Elsie in vertwijfeling staan. Wat kon hij doen? Hij dacht even na en sloop toen terug naar de auto van de jongen. Hij pakte de sleutels er uit en reed zo snel mogelijk naar de boerderij van de beheerder.

Gelukkig was er niemand te zien. Hij opende de voordeur en doorzocht snel het huis. Op de bovenste verdieping opende hij een deur en kwam in een ruimte met talloze beeldschermen. Shit! Die gozer had een hele camera-installatie in het huis aangelegd. Hij kon in alle kamers en badkamers kijken. Hij zag op één van de monitoren dat de jongen Elsie inmiddels in zijn armen had genomen. Hij opende de grote archiefkast en vond talloze videobanden. Aan het etiket te zien stonden ze op volgorde van datum. Hij pakte een grote rugtas uit de kast mee en stopte daar alle banden in. Daarna opende hij alle videoapparaten die nog draaiden en nam dat ook allemaal mee. Tot slot ging hij nog even achter de twee computers zitten en gaf op beide een opdracht om de gehele pc nieuw te formatteren. Zo dat zou hem leren! En nu snel weer terug.

Ik had me er bij neergelegd. Ik was woedend op de jongen, maar aan de andere kant had hij ook een beetje gelijk, ik had genoten van hem. Het feit dat mijn vriendinnen in de problemen zouden komen gaf uiteindelijk de doorslag. Na die laatste afweging voelde ik mijn lichaam al weer reageren. Ik was de hele dag al opgewonden geweest. De massage van Tom had het alleen maar erger gemaakt en het orgasme dat hij me had bezorgd was niet voldoende geweest. Maar helaas had hij geweigerd verder te gaan. Laat ik er dan maar van genieten, besloot ik. “Oké, wat wil je dat ik doe?” vroeg ik hem. Hij lachte, kwam naar me toe en nam me in zijn armen. “Fijn! Ik weet zeker dat je er geen spijt van zal hebben!” Hij keek me een tikkeltje triomfantelijk aan, maar ik wist dat hij waarschijnlijk gelijk zou krijgen. “Ik wil dat je het hemdje weer aan trekt dat ik je op de eerste avond heb gegeven. Daarmee spring je in het water en daarna zal ik op allerlei plekken in deze boerderij de liefde met je bedrijven, tot je niet meer kan!” Het klonk wel heel aantrekkelijk in mijn oren. “Oké, ik ben zo terug.” Ik pakte mijn spullen en liep naar mijn kamer. Terwijl ik me omkleedde vroeg ik me af of ik snel iemand moest bellen. Maar de gedachte wat er allemaal komen zou, deed me besluiten het niet te doen. Ik wilde verwend worden en door wie maakte me niet meer uit. Ik trok het hemdje over mijn naakte lijf aan en kwam steeds meer in de stemming. Trok nog even mijn pumps met hoge hakken aan en liep toen naar beneden. Hij had plaats genomen op het terras van het zwembad. Aandachtig volgde hij me met zijn ogen. Ik liep uitdagend langs hem heen, alsof hij er niet zat. Stapte op de rand van het zwembad en sprong er met schoenen en al in. Goh wat voelde ik me geil dacht ik net voordat ik het water raakte.

Het water was heerlijk. Ik zwom een klein stukje. Hij volgde me nauwlettend, maar bleef zitten. Aan de overkant klom ik er weer uit. Met een kletsnat hemdje dat als een tweede huid om mijn lijf geplakt zat en volledig transparant was geworden liep ik langzaam op hem af. Zijn ogen gleden over mijn lichaam en het brandende gevoel in mijn onderbuik sloeg om in ware hitte. Ik voelde een behoefte om vreselijk gepakt te worden. Ik liep naar hem toe en ging in de stoel tegenover hem zitten. Het hemdje plakte aan mijn lijf en bleef daardoor op mijn heupen steken. Terwijl hij me aandachtig bekeek zette ik mijn benen naast elkaar en opende ze heel langzaam. Ik wist dat hij nu recht tegen mijn lonkende kutje aan keek. Zo bleef ik even zitten. Toen bracht ik een hand omlaag en streelde mezelf over mijn gevoelige spleetje. Een lichte kreun ontsnapte aan mijn lippen. Ik keek hem aan en stond weer op. Toen ik vlak bij zijn stoel was draaide ik me om en bukte. Met mijn benen gestrekt en mijn kontje naar hem toe moest hij opnieuw een grandioos uitzicht op mijn uitnodigende spleetje hebben. Teasend bleef ik zo staan.

Ik draaide me weer om en keek hem aan. In zijn broek stond zo te zien een behoorlijke stijve paal. “Wat wil je nou jongen? Volgens mij durf je alleen weerloze vrouwen te pakken!” Ik daagde hem uit. “Je durft niet hé!” Hij zei nog steeds niets en keek me hongerig aan. “Ik ga naar huis, aan zo’n slap ventje heb ik niets!” Ik draaide me om en liep tergend langzaam naar de schuifpui. Het natte hemdje zat nog steeds op mijn heupen zodat mijn billen naar hem bleven lonken. Extra uitdagend liep ik bij hem vandaan. Toen ik bijna bij de pui was hoorde ik zijn stoel over de tegels schrapen. Ik zette nog twee stappen en voelde toen zijn handen op mijn heupen. Hij drukte me tegen het glas aan. Tegelijkertijd voelde ik hoe hij mijn benen uit elkaar drukte en zijn lul in één beweging in mijn kwijlende kutje ramde. Arghhhhhh kreunde ik luid. Oh goh wat had ik hier naar verlangd! Hij trok mijn heupen naar achter en begon me hard en stevig te neuken. “Dus ik durf geen vrouwen te pakken?” siste hij in mijn oor. Zijn hardheid benam me de adem. Ik werd met mijn tieten tegen de ruit geplet. Ik draaide mijn hoofd een beetje “Is dit alles wat je kunt?” Nu had ik hem waar ik hem hebben wilde. Als een dolle begon hij me te neuken. Zijn harde lul schoof met een vreselijk tempo in en uit. Ik voelde hoe mijn zenuwen en spieren begonnen te verkrampen. Een orgasme was niet ver weg. Ik duwde mijn kontje naar achter. Nietsontziend bleef hij op me in beuken. “Ohh ja ja” hijgde ik toen ik ontplofte. Alles werd zwart voor mijn ogen; mijn benen werden slap en ik voelde door mijn hele lichaam genotgolven razen. “Ohhhhhhh.” Hij bleef doorrammen totdat hij eindelijk met een luide kreun zijn zaad in mij hete kutje spoot. Oh goh wat was dit ongekend lekker! Met een voldaan gevoel zakten we half wezenloos op de grond. Plotseling zag ik vanuit mijn ooghoeken iemand aan komen lopen. De jongen werd van me af getrokken en over het terras gesleurd. Ik besefte nauwelijks wat er gebeurde totdat ik een stem hoorde vragen: “Wat moet ik met deze schoft doen, Elsie?” Ik schrok op en keek nog steeds apathisch naar het tafereel wat zich voor me afspeelde. Was dat Frank? Ik keek van de een naar de ander. Eindelijk drong het tot me door dat ze in afwachting van mijn antwoord waren. “Laat hem maar los Frank! Hij heeft niets gedaan!” “Niets gedaan! Hij heeft je gechanteerd en verkracht!” brieste hij “en thuis heeft hij kasten met videobanden van mensen die hier niets vermoedend zijn geweest. Ik keek de jongen aan en zag aan zijn ogen dat Frank gelijk had. Maar ik had zo genoten van hem. “Hij heeft me niet verkracht Frank, ik wilde het zelf! Ik heb hem uitgedaagd en gekregen waar ik om vroeg.” Frank keek me niet begrijpend aan. “Laat hem los alsjeblieft!” Eindelijk gehoorzaamde Frank en wachtte af wat er zou gebeuren. Ook de jongen bleef afwachten. Ik besefte dat ik de sleutel in handen had. “Zullen we eerst iets drinken en het bespreken?” Beide mannen knikten. Ik liep naar binnen om wat te drinken te halen. Het hemdje zat nog steeds rond mijn billen en ik voelde hoe twee paar ogen me gretig volgden. Terwijl ik drie biertjes uit de koelkast pakte voelde ik en rilling door mijn lijf trekken. Ik zat hier met twee hongerige mannen. Mmm een ideale kans om eindelijk een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan.

Ik trok het hemdje wat naar beneden en liep toen terug. Het bedekte nu net mijn billen maar was daardoor misschien nog wel uitdagender geworden. In een gespannen stilte volgden de mannen mijn bewegingen. “Zo, laten we het nu eerst maar eens bespreken!” stelde ik voor. Ik nam plaats op een dekchair met mijn benen aan één kant dicht tegen elkaar. “Beste Frank ik vind het heel lief van je dat je bent teruggekomen om me te redden.” Ik keek hem zo lief mogelijk aan “maar ik ben niet verkracht en heb geen dingen tegen mijn wil gedaan.” Frank wilde reageren, maar ik hief mijn hand op om hem daarvan te weerhouden. Ik moest de leiding houden anders werd het een vervelende discussie. “Deze jongen heeft misschien wat regels overtreden maar zijn bedoelingen met mij waren goed!” Zo nu had ik ze allebei positief weggezet. Ik keek Frank uitdagend aan en ging toen verder “maar vertel eens Frank hoe lang heb je staan kijken, voordat je te voorschijn kwam?” Ik zag aan zijn blik dat ik raak geschoten had. “Joh, dat geeft helemaal niet, integendeel ik vond het wel een opwindend idee dat je hebt toegekeken.” Ik zag de glinstering in zijn ogen terug komen. “Wat vond je er spannend aan?” Frank keek vluchtig naar de jongen en zei toen uitdagend “Ik vond het bijzonder geil om te zien hoe jij zo heerlijk grof genomen werd!” Hij had zijn bravoure hervonden. Ik wachtte expres een paar tellen en bleef hem uitdagend aan kijken. “Had jij het soms zelf willen zijn?” Terwijl ik het zei opende ik mijn benen een stukje. Zijn ogen flitsten naar mijn kruis. Toen hij weer naar me opkeek wist hij dat ik hem betrapt had. “Ja, dat had ik graag willen doen!” gaf hij volmondig toe. “Wat had je willen doen?” dwong ik hem verder te gaan terwijl ik mijn benen nog iets meer opende. “Ik had je graag willen neuken! Het hele weekend heb ik daar op gehoopt. Je maakte me gek me je uitdagende spelletjes.” Hij ratelde maar door terwijl zijn ogen tussen mijn ogen en kruis heen en weer flitsten. “En nu?” daagde ik hem uit. Zijn ogen werden groot toen ik mijn benen nog meer opende en hem ongegeneerd mijn kutje liet zien. Ik voelde hoe een druppel zaad van de jongen op dat moment uit mijn spleetje droop. Schaamteloos liet ik mijn vinger er langs gaan en lepelde de druppel op. Terwijl ik naar beide mannen keek, stak ik de vinger in mijn mond. “Je smaakt lekker!” sprak ik tegen de jongen.

Ze waren rijp voor daden. Ik gleed van de dekchair af en ging op mijn knieën naar Frank. Als een soort geile seksslavin kroop ik naar hem toe. Ik bereikte zijn benen en gleed met mijn handen langs zijn onderbeen omhoog. Hij keek me met gretige ogen aan. Ik vervolgde mijn weg omhoog. Hij opende zijn benen en liet me er tussen. Als een soort hondje legde ik mijn gezicht in zijn kruis en trof daar een fikse harde bobbel aan. “Mmm, dat belooft veel goeds” fluisterde ik naar hem. Ik wreef met mijn hoofd over zijn kruis en moest mezelf dwingen om niet meteen die rits open te rukken. Frank legde zijn handen op mijn hoofd en kreunde zachtjes “Oh Elsie je maakt me gek!” Ik maakte zijn riem en knoop los, trok de rits omlaag en bevrijdde zijn stijve lul uit zijn benarde positie. Wat een heerlijk exemplaar had hij. Ik keek er aandachtig naar. Vragend en teasend keek ik hem aan “Wat wil je dat ik doe?”. Hij pakte mijn hoofd en drukte hem op zijn lul “zuig me af, geile slet!”. Normaal had ik deze taal niet van hem gepikt, maar in deze stemming mocht hij me alles noemen. Geil liet ik mijn tong langs de rand van zijn eikel gaan. Met het puntje kietelde ik de aanhechting van de voorhuid. Ik wist dat mannen dat heerlijk vonden. Met mijn hand trok ik hem een beetje af. Er verscheen een druppel voorvocht in het spleetje. Mmm daar had ik op gewacht. Verlekkerd likte ik de druppel op en nam toen zijn lul in mijn mond. “Ohh schatje, wat lekker!”hoorde ik Frank kreunen. Ik begon hem traag te pijpen.

Terwijl ik zo bezig was trok ik met mijn andere hand het hemdje omhoog tot over mijn heupen. Ik schoof wat meer naar links en duwde uitnodigend mijn blote kontje richting de jongen in de hoop dat de uitnodiging duidelijk was. Langzaam liet ik mijn mond keer op keer over de harde lul van Frank glijden. Ik voelde dat hij langzaam maar zeker naar een orgasme ging. Hij pakte mijn hoofd nog steviger vast en probeerde het tempo aan te geven. Terstond stopte ik met zuigen. Hij mocht nog niet komen. Tot op het randje zou ik hem houden. Plotseling voelde ik twee handen op mijn heupen. Yes, dacht ik verheugd de jongen doet ook mee. Hij was blijkbaar voldoende hersteld en opnieuw in de stemming gekomen. Ik voelde hoe zijn vingers tussen mijn benen gleden en mijn kletsnatte kutje beroerde. “Ohhh” kreunde ik zachtjes. Terwijl ik heerlijk sabbelde op de lul van Frank gleden twee vingers van de jongen mijn geile spleetje binnen. Oh wat was dit heerlijk. Dit mochten ze de hele dag met me blijven doen. Ik had weinig nodig om opnieuw klaar te komen, maar dat wilde ik nog niet. Abrupt liet ik Frank, die ook op het punt stond om te komen, los en ging staan. De twee mannen keken me vertwijfeld en vragend aan.

Ik liep naar een dekchair met een kussen en maakte de leuning plat. Hier wilde ik genomen worden! Ik wenkte Frank en maakte hem duidelijk dat hij moest gaan liggen. Hij voldeed aan mijn verzoek. Ik keek geil naar zijn dikke pik die uitdagend recht vooruit stak. Ik nam hem nog een keertje in mijn mond en kroop toen wijdbeens op zijn lichaam. Beetje voor beetje schoof ik over zijn benen omhoog. Totdat mijn natte kutje precies bovenop zijn keiharde paal zat. Mmm wat een heerlijk gevoel. Ik liet zijn lid precies tussen mijn glibberige lipjes rusten en bewoog niet. Zo zou ik uren kunnen door brengen. De jongen kwam naast me staan en had inmiddels zijn broek weer uitgetrokken. Zijn halfstijve lul stak uitdagend mijn kant op. Terwijl ik op Frank zat nam ik het lid van de jongen in mijn mond. Het smaakte nog naar sperma en mijn eigen geil. Het kon me niet deren, integendeel. Ik voelde me zo ongelooflijk geil dat ik alles zou doen wat ze me vroegen. Teder begon ik zijn geslacht te bewerken. In hetzelfde ritme hupte ik met mijn onderlichaam op en neer. De harde staaf van Frank gleed daardoor steeds meer richting mijn hunkerende opening. De lul van de jongen stond al snel weer stijf. Hij begon zachtjes in mijn mond te stoten. Toen ik mijn kontje weer wat optilde voelde ik hoe de eikel van Frank verder tussen mijn lipjes schoot. Hij zat er nu recht voor. Met de lul van de jongen in mijn mond tilde ik nogmaals mijn kontje op en liet me toen in één keer over de keiharde paal van Frank zakken. “Arghhhh” kreunde ik van genot met een mond vol. Ik begon nu zachtjes op en neer te bewegen, waardoor beide mannen in hetzelfde ritme bewerkt werden.

Maar ik wilde meer en dit was het moment! Ik liet de lul van de jongen uit mijn mond schieten en keek hem uitdagend aan. “Neuk me in mijn kont!” Hij grijnsde. “Je bent echt een ongelooflijke geil sletje!” en liep om me heen. Terwijl ik op Frank zat voelde ik hoe een paar vingers het geil uit mijn kutje op mijn sterretje smeerden. Oh het ging eindelijk gebeuren. Hier had ik al zo vaak naar verlangd en over gelezen. Teder drong een vinger van de jongen mijn aarsopening binnen. Gelukkig bewerkte hij het eerst met zijn vingers zodat het soepel werd. Toen hij vond dat het goed genoeg was duwde hij me voorover. Frank had zich al die tijd met mijn borsten bezig gehouden en de tepels snoeihard gemaakt. Nu kreeg hij ze bijna in zijn gezicht geduwd. De jongen plantte zijn eikel tegen mijn kontgaatje. “Ja, toe maar; ram hem er in!” moedigde ik hem aan. Ik voelde me zo ongelooflijk geil en wilde dat ie me niet zou ontzien. Toen hij zijn lul langzaam in me duwde, drukte ik mijn kontje met kracht naar achter en wist hem zo in één keer binnen te krijgen. “Arghhhh oh ja, neuk me; neuk me te pletter” kreunde ik luidkeels. Het deed ongelooflijk pijn maar ook voelde ik het genot opkomen. Het leek wel alsof ik uitgescheurd werd, maar tegelijkertijd verlangde ik naar meer. Ik liet me helemaal gaan. Frank begreep wat er verwacht werd. Hij pakte mijn heupen en begon zijn lul in hetzelfde ritme maar met een tegengesteld beweging als van de jongen in en uit te stoten. “Ohhh” kermde ik. Alles om me heen werd zwart. Ik voelde alleen nog het beuken op en in mijn lichaam. Het werd steeds heftiger. Alle remmen waren los en de mannen namen me nietsontziend. Ik werd geradbraakt, maar tegelijkertijd voelde ik alle zenuwen in mijn lijf op ontploffen staan. Met een luidkeels “arghhhhhhhhhhhh”kwam ik eindeloos klaar. Golf na golf denderde door mijn lichaam. Alles trilde en schokte. Zinderend van genot liet ik me gaan. Vaag hoorde ik de mannen kreunen. Ik voelde hoe zij hun zaad in mijn geile lijf spoten. Uitgeput zakte de jongen op mijn rug neer.

We bleven geruime tijd met een voldaan gevoel zo liggen. Wat een ongekende beurt was dit. Eindelijk had ik de bevrediging gevonden die ik zo lang had gezocht.

Even later zaten we met zijn drieën op het terras. “Ik ga me zo even opknappen en dan wil ik graag met je meerijden, Frank.” Frank vond het prima. Toen keek ik de jongen aan. “Bedankt voor het genot dat je me hebt geschonken!”Ik meende het echt. “Maar beloof me dat je de camera-installatie verwijderd; je hebt dat helemaal niet nodig. Je bent mans genoeg!” zei ik met een knipoog.

Een half uur later zat ik in de auto bij Frank en keek met een voldaan gevoel terug op het weekend. Zou er ooit nog zoiets voorbij komen?

© Timio

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world