Een stoere Fries in Denemarken

Ik wil u, lezer, getuige laten zijn van mijn belevenissen tijdens de afgelopen zomervakantie. Ik ben Inge, en de vaste lezers van deze site kennen mij wel. Ik ben getrouwd met Johan en ons huwelijk is na een partnerruil met vrienden nogal veranderd. Vreemdgaan kwam eerst niet in ons woordenboek voor, maar sinds die belevenis met onze vrienden is het één en ander gebeurd.

Johan heeft me een aantal keren bedrogen en ik nam wraak (lees: sappige wraak). Ik vertelde hem niets, maar hij las het op deze site. Hij was natuurlijk `not amused' , maar ja, het was dan ook wraak. Nadat hij een week bij zijn ouders gewoond had, kwam hij weer met hangende pootjes terug. Onze relatie heeft zich daarna weer wat hersteld. Zodanig dat we met de kinderen op vakantie gingen naar mijn geboorteland Zweden.

We deden het rustig aan: eerst een weekje naar Denemarken. We stonden op een camping aan de westkust van Jutland, in het plaatsje Henne. Een beetje saai, dat wel. Het kleine dorp hadden we wel gezien en daarom bleven we veel op de camping. De kinderen vermaakten zich prima op het springkussen en de skelters. Ik las de nieuwe Mulisch. Wat kan die man schrijven, zeg. Maar goed. De dag voor vertrek kwamen we in contact met een Nederlandse familie uit Friesland. Een leuk stel met drie kinderen. Hij een grote kerel met kort blond haar en grote blauwe ogen. Hij kon een Zweed zijn, maar zijn accent verraadde zijn Friese afkomst. Zijn vrouw was import. Ze zag er ook leuk uit: slank en bruin met een paar stevige borstjes die tijdens het zonnebaden achter de caravan tevoorschijn kwamen.

We raakten met ze aan de praat. Over het weer, de drukte op de wegen en Legoland. Het klikte. Daarom nodigden we hen uit voor een borrel bij ons in de tent. Rond tien uur kwamen ze aanzetten met de Crespo-stoelen. Ik zat al enige tijd aan de Bacardi-Cola, Johan dronk bier en Anton, zo heette de stoere Fries, dronk port. Annet wilde nuchter blijven en hield het bij sapjes.We keuvelden gezellig en voor we het wisten was het half één. Ik had Anton een aantal keren diep in de ogen gekeken. Johan en Annet hadden niets door gehad. Inmiddels zat ik met een volle blaas dus ik meldde dat ik naar het toilet ging.
,,Wij gaan er ook vandoor”, kondigde Annet aan.
Ze pakten hun stoelen en verlieten de tent. Ik pakte mijn toilettas en handdoek en liep langs de tent van de Friezen.
,,Ik loop met je mee,” hoorde ik plotseling.
Het was Anton.

In Denemarken heb je op de campings van die familie-washokken. Grote, luxe cabines met douche, toilet, schone wasbak en houten bankje. Het toeval wilde dat drie van de vier hokken bezet waren. Wat nu?
,,Zullen we delen,” vroeg Anton.
Tja, wat moest ik daar nu mee? Ik moest wel heel nodig plassen. Ik antwoordde niet, maar ik hield de deur voor hem open. Het licht sprong aan, het was er lekker warm. Ik hield het niet meer. Niet gestoord door de aanwezigheid van Anton trok ik mijn trainingsbroek omlaag en spoot ik een ferme straal in de wc-pot.
,,Dat was op het nippertje”, zuchtte ik. Toen ik klaar was trok ik mijn broek weer omhoog.
,,Nu ik”, kondigde Anton aan.
Hij ging voor de pot staan, trok zijn gulp open, en haalde met een groot gebaar zijn pik uit zijn broek. Wat een enorm ding. Heel relaxed spoot hij zijn urine in de pot, waar ik dat even voor hem gedaan had.

Verbeeldde ik het me of stond hij zachtjes te wiegen met zijn heupen. Hij was klaar, maar hij stond nog steeds zo. Zijn pik gleed door zijn hand en werd langzaam harder. Ik stond er met een rooie kop naar te kijken. Zijn gespierde armen stonden strak langs zijn lijf. Zijn rechter hand vormde een koker en daar doorheen gleed zijn steeds harder wordende paal. Alleen zijn onderlichaam bewoog. Wat een machtig gezicht! Zijn pik was zeker twee keer zo lang als zijn hand breed.

Plotseling draaide hij zich naar mij. Gebiologeerd stond ik te kijken naar zijn geval. De roodpaarse kop richtte zich naar mij toe. Uit het spleetje druppelde vocht in een lange sliert op de tegels. Zijn borstspieren tekenden zich af door zijn T-shirt. Ik liep langzaam op hem af en gehypnotiseerd (of was het dronken) ging ik op mijn knieën zitten. Ik nam de eikel in mijn mond en proefde eraan. Het leek alsof het ding mijn hele mond vulde. Mijn lippen ging langs zijn schacht naar beneden. Ik voelde de dikke aderen kloppen. Terug naar de eikel. Ik trok de voorhuid omlaag en mijn mond probeerde zoveel mogelijk naar binnen te krijgen. Anton kreunde en ik moest een beetje kokhalzen. Hij was gewoon veel te groot. Ik nam de eikel daarom maar met mijn tong onder handen. Ik likte en ik zoog.

Anton pakte me onder mijn oksels en trok me omhoog. We keken elkaar diep in de ogen. Ik perste mijn mond op die van hem. Onze tongen vochten een felle strijd. Zijn handen hadden inmiddels mijn borsten bereikt. Met zijn nagels krabde hij zachtjes over mijn tepels die al hun toppunt van stijfheid hadden bereikt. Met een felle ruk trok hij mijn shirt uit. Zijn mond ging langs mijn hals, naar mijn borsten. Fijntjes beet hij me in mijn gevoelige plekjes. Zijn handen had hij onder mijn billen, zijn nagels krasten in mijn huid. Ik voelde aan zijn sterke armen, zijn blanke huid gloeide. Ik wilde niet wachten. Ik trok mijn broek omlaag en stapte uit de pijpen. Ik wilde gepakt worden en snel ook. Ik zette mijn handen tegen de muur en ging met mijn kont naar achteren staan. Anton begreep de uitnodiging. Ik zag dat hij zijn enorme staaf in zijn rechter hand nam en ik voelde dat hij met zijn linker hand langs mijn schaamlippen wreef. Dat deed hij tergend langzaam. Hij voelde aan mijn kittelaar, wreef met zijn vinger langs mijn lippen, maar weigerde naar binnen te gaan. Hij wreef met zijn vinger langs mijn kontgaatje en ging weer terug. Oh, ik wilde zo graag dat ie naar binnen kwam. Hij rolde met twee vingers mijn klitje heen en weer. Ik voelde zijn lul tegen mijn billen, wat me nog geiler maakte. In één van de spiegels zag ik zijn grote pik, glanzend in het tl-licht. Ik duwde mijn reet naar achteren.
,,Kom nou”, fluisterde ik zachtjes.
,,Wil je dat”, vroeg hij.
,,Jahaaa.”
,,Smeek me.”
Wat een sadist. Ik stootte weer mijn kont naar achteren, maar hij ontweek me.
,,Pak me nu. Alsjeblieft.”
Als dat geen smeken was.

Toen legde hij zijn handen op mijn heupen. Zijn pik manoeuvreerde zichzelf voor mijn grotje. Met een stoot naar voren en een ruk aan mijn heupen naar achteren drong hij keihard en onverbiddelijk bij me naar binnen. Ik dacht dat mijn baarmoeder aan een spies werd geregen. Met een heupbeweging naar achteren trok hij zijn lul tot aan de eikel eruit en weer stootte hij hard bij me naar binnen. In de spiegel kon ik zien wat ik voelde. Nooit had ik eerder zo'n grote lul gehad. Hij voerde het tempo op. Als een stang in de zuiger van een stoommachine ging hij bij me naar binnen. Zijn handen stevig op mijn heupen zodat ik niet ontsnappen kon. Dat wilde ik ook helemaal niet. Met mijn rechterhand steunde ik tegen de muur, terwijl ik met mijn linkerhand mijn kittelaar masseerde. Anton kreunde steeds harder. Zijn bewegingen werden minder gecontroleerd. Ook ik voelde dat mijn hoogtepunt niet lang uit zou blijven. Mijn onderlichaam begon te tintelen. Toen was ik niet meer te houden. Ik duwde mijn reet naar achteren en voelde mijn kutspieren samentrekken.
,,Ooooohhh, ja, kom dan”, schreeuwde ik veel te hard.
Ook Anton was niet te houden. Hij stootte, kermde het uit en pakte me beet. Hij draaide me om en spoot een flinke straal van zijn geil op mijn borsten. In vier stralen kwam het klevende goedje op mijn buik en borsten terecht. Hij stond te trillen op zijn benen. Mijn kutspieren trokken nog steeds samen, zolang duurde mijn orgasme.

Na een paar minuten kwam ik weer een beetje bij. Ik trok mijn schoenen en sokken uit en nam plaats onder de douche. Anton kwam bij me staan. Hij verontschuldigde zichzelf.
,,Tja, ik heb drie weken geen seks gehad. Normaal ben ik niet zo'n vreemdganger.”
Ik hoefde zijn excuus niet te horen. Ik had genoten en ik voelde me niet schuldig. Niet tegenover zijn vrouw en helemaal niet tegenover Johan.

Na het douchen liepen we met z'n tweeën naar onze tenten. Een zacht ,,welterusten” vormde het afscheid. Johan vroeg waarom het zolang geduurd had. Ik vertelde hem dat de hokken allemaal vol waren en dat ik zo lang moest wachten voordat er één vrijkwam. Hij keek me ongelovig aan. Chagrijnig ging hij weg om zijn tanden te poetsen.

De volgende dag pakten we onze spullen in. We gingen richting Zweden. Anton heb ik niet meer gezien. Dat ik een oude liefde tegenkwam in Zweden wist ik toen nog niet.

© Inge

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Een stoere Fries in Denemarken

  1. WB
    24 maart 2007 at 23:01

    Een prettig verhaal dat zo maar echt gebeurd zou kunnen zijn. Nou ja, bijna.

  2. 28 maart 2007 at 21:58

    lekker verhaal, vlot lezend en leuk plot.

Geef een reactie