hot teens tube shemale jizzed by group.

Een tweemansshow

Het vrijgezellenfeest was bijna ten einde. Het was een perfecte middag geweest die begon als een complete verrassing voor de bruid. Geïnspireerd door het populaire tv-programma, hadden ze een workshop gevolgd waarin iedereen zijn bakkunsten kon laten zien met aansluitend een high-tea. Na een fijne strandwandeling werd het pas echt lachen met het Ken-je-bruidje-quiz-diner.

Nu zitten de acht vriendinnen met een glaasje wijn na te genieten in Esther’s woonkamer. De bruid heeft haar kroontje nog op. Ze kennen elkaar al vanaf de middelbare school of van de kerk. Precies op tijd gaat de bel. Niemand kijkt er echt van op, vast de buurtkinderen. Totdat Esther weer binnenkomt, gevolgd door twee aantrekkelijke jongens.

“Hallo ladies, wij zijn Diego en Roberto.”

Artiestennamen natuurlijk, maar erg gepast bij hun uiterlijk. Sportschool jongens met een guitige blik. Roberto donkerblond met strakke kuif en Diego heeft een tintje en een indrukwekkende borstkast. Zeker niet types waar het bruidje en haar vriendinnen normaal op af zouden stappen. Geen kerkjongens. Ze zouden niet durven.
Esther heeft het goed voorbereid. De dames zijn op tijd thuis, het is lekker warm binnen en de gordijnen zijn dicht. Iedereen heeft de schoenen uit, beetje wijn maar niet dronken en het belangrijkste: alleen vriendinnen, geen andere familie.

“Voor een perfect eind van jullie vrijgezellenfeest heeft jullie fantastische vriendin ons gevraagd een klein showtje te geven,” roept Diego. “Jij jongedame bent zeker de bruid?”

Ze moet blozen.

“Wees niet bang, we zijn hier voor jou plezier… De gordijnen zijn dicht. En natuurlijk zijn we er ook een beetje voor je vriendinnen.”
“Toch geen schoonmoeders hier?” grapt Roberto.

Diego zet hun tas weg. Roberto rommelt even met de radio. Beide heren doen hun jas en schoenen uit en dan valt het de vriendinnen op dat de jongens hetzelfde dragen: een zwarte broek en strak wit overhemd met vlinderdasje. De stof van de shirts spant zich om biceps en sixpacks.
Op het teken van Diego gaan ze voor de groep staan en klinken de eerste tonen van Randy Newman’s hit. Zoals het hoort bij dit soort avonden in de uitvoering van Joe Cocker.

“Baby take of your coat…”

Sensueel bewegen de heupen op het ritme van de muziek. Hun handen glijden over hun lijven om de beste punten te benadrukken. Als volleerde Chippendales kijkt elk zwoel naar één dame, Roberto naar de bruid en Diego naar Esther.

“Go on over there and turn on the light…”

De handen schuiven naar de knoopjes van het overhemd. Knoopje voor knoopje gaat open. De brave meiden houden hun adem in.

“You give me reason to live”
“You give me reason to live”
“You give me reason to live!”

Nog maar halverwege open, maar beide heren grijpen de stof vast…
Blazers schetteren: “TATAA!”
De shirts scheuren open. Knoopjes vliegen weg en de vriendinnen bewonderen twee afgetrainde bovenlijven.

De muziek gaat door en de strippers ook. Ze haken hun vingers in de broeksband, spelen er even mee. Eén hand op de sluiting van de broek, de ander er bij. De heren verleggen hun blik en lopen naar de dames aan weerzijden van de bank. Die kunnen dit als gezonde Hollandse meiden wel waarderen. Ze helpen beide heren graag met het losmaken van de broeksriemen en behendig laten Roberto en Diego deze van zich af trekken.

De muziek nadert zijn hoogtepunt.

“You don’t know what love is…”

Beide jongens draaien zich van de bank af.

“You don’t know what love is…”

Het bruidje kijkt gewillig naar de soepel bewegende mannenruggen.

“You don’t know what love is…”

De dansers buigen zich voorover en spannen hun spieren aan…

“I know what love is!”

In een gelijktijdige ruk worden de broeken weggescheurd en staan beide heren trots in enkel een vlinderdasje en hemelsblauwe glitterstring voor de juichende dames. Lachend draaien Roberto en Diego zich om en showen dat beide strings van voren goed gevuld zijn.

De strip-muziek sterft weg en maakt plaats voor een aangenaam achtergrondmuziekje. Professioneel ruimen de heren de restanten van hun kleding op en zorgen tegelijkertijd dat hun afgetrainde kontjes goed te bewonderen zijn.

“Nu een spelletje uit Diego’s Indische achtergrond.”

Diego haalt een luxe, zwarte sarong met felblauwe tekening uit de tas en slaat deze behendig om. Hij geeft er ook een aan Roberto die hem net zo behendig omdoet.

“Het Tast-spel,” legt Diego uit. “De test voor de bruid of zij alledaagse huishoudelijk voorwerpen wel herkent.”

Diego pakt een slanke eetkamerstoel en nodigt de bruid uit daarop plaats te nemen. Bedeesd staat ze op en gaat op de stoel zitten. Diego doet haar een blinddoek om, vraagt of deze fijn zit en checkt of ze echt niks kan zien. Roberto pakt een pollepel uit de tas, toont deze aan de bank en houdt hem dan aan de bruid voor om te voelen. Al snel herkent ze het voorwerp.
Ook een deegroller, wortel en een suggestieve komkommer worden snel benoemd.

“Wacht even Roberto, dit gaat te makkelijk. Ze is veel te goed met haar handjes.”

Op de bank klinkt gegiechel.

“Koken is niet alleen handwerk, je moet het ook proeven. Kan ze niet beter voelen met haar mond?”
“Goed idee Diego!”

Roberto loopt op de vriendinnen af die de broeksriemen nog in hun handen hebben.

“Wat is je naam?” vraagt hij.
“Mandy.”
“En jij?” vraagt Diego.
“Sabine.”

Beide heren bekijken Mandy en Sabine. Ze zijn gekleed in strakke maar bedekkende truitjes in de geijkte vrolijke kleuren. Beiden zijn gezegend met een stevig stel tieten. En een goede spijkerboek spant zich om hun welgevormde billen.

“Mandy, wil je dit zachte touw om de bruid haar rechterhand schuiven en het touw vasthouden?” vraagt Roberto, terwijl hij haar het touw al aanreikt.
“En Sabine, wil jij dat dan bij haar linkerhand doen?”

Gewillig staan beide dames op en schuiven de lussen van het zachtee touw om de polsen van de bruid. Zij geeft zich met een glimlach over aan haar vriendinnen. De heren lopen ritmisch om de bruid heen. Handen glijden kort over haar bovenlijf. Sabine en Mandy trekken met genot de touwen iets aan waardoor de bruid zich moet overgeven aan de spelende handen van de heren.
Als volleerde charmeurs knopen de jongens met hun zachte vingers één voor één de knoopjes van het bloesje van de bruid open. Roberto gaat achter de stoel staan. De vriendinnen laten de touwen iets vieren en Roberto trekt het bloesje naar beneden waardoor haar armen tegen de rugleuning worden gedwongen. Zijn handen glijden over de naakte huid van haar nek en de bovenkant van haar borsten. Vanaf de bank is te zien hoe deze opbollen in de BH.

Diego komt aanlopen met een banaan en houdt deze voor haar mond. Na een korte aanraking met haar lippen en even ruiken weet ze wat het is. Ook een trosje druiven en een sappige aardbei worden snel geraden. Het is een opwindend gezicht de aanstaande bruid met open bloesje te zien happen naar het verse fruit.
Ondertussen heeft Roberto stiekem een flesje honing en iets felpaars uit zijn tas gehaald. Hij zoekt het meest timide meisje op bank uit en loopt op Marjon af. Hij toont haar het flesje en een felpaarse dildo. Ze wordt zachtjes gevraagd het speeltje in te smeren met de honing. Aangemoedigd door haar vriendinnen, maar met het schaamrood op haar kaken, glijden Marjon’s handen over het koude plastic.

Met de dildo op de hoogte van zijn kruis plaatst Roberto hem suggestief tegen de lippen van de bruid.

“Een ballon?” Geïnteresseerd likt ze er aan.

“Lekker zoet he?” plaagt Roberto en draait aan het knopje onderop. De met honing besmeerde fallus begint te trillen in haar mond.

“Is het… Is het een… eh… vibrator?” vraagt ze ongelovig.
“Ja!” roepen haar vriendinnen in koor vanaf de bank.

Diego loopt rustig naar Esther. Hij plaatst haar handen onder zijn sarong en Esther trekt met een glimlach zijn string uit. De anderen op de bank joelen als ze het hemelsblauwe lapje vanonder de stof zien verschijnen. Diego loopt met het flesje honing naar Marjon. Maar zij schudt haar hoofd van nee. Dit mag ze echt niet doen.
Roberto wijst Diego op het guitige kopje naast Marjon. Tamara is een echte stouterd met haar rossige haar, pretoogjes en haar pittige lijf gestoken in een hip wollen jurkje. Hij knijpt een beetje honing in haar handjes en leidt ze onder Diego’s sarong. Tamara voelt hoe Diego in haar glibberige handjes hard wordt.

Met een punt in zijn sarong gaat Diego voor de bruid staan. Hij wendt zich af van de bank en knoopt de lap langzaam open. Vanaf de bank is niks extra’s van Diego te zien. Ze zien wel hoe de bruid haar hoofd naar voren buigt. Mandy en Sabine proberen snel een blik van opzij te werpen.

“Mmm, net zo zoet, maar… Lekkerder!” klinkt het bij Diego’s kruis. Dan komt het besef.
“Nee! Stop!” roept ze uit, met de zoete eikel nog tegen haar tong en ze rukt aan de touwen om haar polsen.
“Helemaal goed.” zegt Roberto met een grote grijns.

De sarong gaat weer dicht, maar iedereen weet wat de bruid in haar mond had en de bruid weet dat iedereen in de kamer dat weet. Als de blinddoek weggehaald wordt, weet ze niet of ze moet lachen of zich moet schamen. Het bloed stijgt naar haar wangen.

“Nog een spelletje?”
“Ja!” roepen de meiden.

De muziek verandert weer. De eerste tonen van een James Bond thema klinken. Op het sexy ritme van een rumba lopen beide strippers in sarong op Mandy en Sabine af. Tina Turner begint te zingen. Simultaan lopen Diego en Roberto om de dames heen. Ze gaan elk achter één dame staan en kopen hun sarong open. De rijk bewerkte doeken worden op schouderhoogte voor de dames gehouden. Mandy en Sabine dansen zwoel mee. Op aanwijzingen van Roberto en Diego beginnen de vriendinnen zelf te strippen. De truitjes gaan uit.

De muziek zwelt aan en beide dames nemen de sarong over. Diego en Roberto laten hun handen over de naakte ruggen van de vriendinnen glijden. Hun vingers blijven steken bij de sluiting van de BH’s. Geraffineerd worden deze gelijktijdig los gehaakt, waarna de heren de sarongs weer overnemen. Veilig achter het doek slingeren Sabine en Mandy hun BH’s door de kamer.

Tina zingt verder. De sarongs wiegen mee met de muziek.
Tina haalt uit. Bij het stilvallen van de muziek vallen ook de sarongs met een ruisend geluid op de vloer. De bank ontploft in gejoel. Sabine en Mandy showen trost hun blote tieten. Beide heren stappen achter de dames vandaan. Met open monden staren allen naar Diego’s stijve pik. Hij glimt nog van de honing.

Mandy ziet dat Roberto zijn string nog aan heeft. Ze zakt snel door haar knieën en rukt het minieme slipje naar beneden. 21 cm snoeiharde mannelijkheid springt voor haar gezicht omhoog. Ze ruikt zijn geilheid, maar voordat ze eraan kan denken toe te happen, draait Roberto zich naar de bank.

Tina heeft ondertussen plaatsgemaakt voor David Bowy’s Let’s Dance. Sabine schurkt al een beetje tegen Diego aan. Roberto maakt oogcontact met Tamara en ziet haar glimmen. De naakte stripper geeft haar een hand en trekt haar van de bank af. De twee koppels swingen op de maat van de muziek.

Diego probeert met een hand bij de broeksriem van Sabine te komen, maar zij houdt af. Bij Roberto gaat het beter. Hij haakt eenvoudig de brede riem van Tamara open en met een sierlijke beweging draait zij van hem af. Daarbij botst ze per ongeluk tegen Diego’s prachtige blote kontje aan. Deze vangt de lachende Tamara in zijn armen op en glijdt direct met zijn hand naar de brede modieuze rits van het jurkje. Zonder enige moeite glijdt de sluiting tandje voor tandje naar beneden.
De jongens hebben nu alleen nog oog voor Tamara. Zij laat zich behendig door beide charmeurs uit haar jurkje helpen. In een mooie donkere panty en een stijlvolle zwart kanten BH danst ze om de heren heen.

Terwijl ze glunderend naar haar vriendinnen kijkt, komen de jongens voor en achter haar staan en laten hun handen naar de bovenkant van haar panty glijden. Tamara’s ademhaling versneld wanneer ze voelt dat de geoefende handen niet alleen haar panty naar beneden stropen, maar ook meteen haar slipje meenemen. Gejuich klinkt van de bank en Roberto laat een zacht fluitje tussen zijn lippen ontsnappen als hij het korte, donzige schaamhaar ziet dat Tamara’s strakke kutje siert.
Diego heeft meer oog voor het kittige kontje dat uitnodigend voor hem met de muziek meebeweegt. Hij loop op haar af, drukt zijn stijve pik tegen haar billen en haakt haar BH los, zodat ze helemaal naakt tussen bank en bruid komt te staan.

Tamara kijkt de bruid doordringend aan en zakt op haar knieën.
“Vergeef me Kim,” fluistert ze hees, “maar ik ben zo geil.”

De bruid kijkt met ingehouden adem toe hoe Diego achter haar plaatsneemt, zijn stijve lid even door Tamara’s natte spleetje haalt en vervolgens in één keer naar binnen stoot. Tamara klauwt met haar handen in het vloerkleed en begint te kreunen.

Roberto knielt naast Tamara’s hoofd neer, grijpt haar rossige haar vast en leidt haar hoofd naar zijn kruis. Tamara draait op handen en knieën iets bij, zodat iedereen een prachtige uitzicht heeft hoe ze van achteren met trage halen door Diego genomen wordt, terwijl ze haar mond in hetzelfde ritme om Roberto’s paal laat glijden.

Diego grijpt Tamara’s heupen steviger beet een verhoogd het tempo van zijn stoten. Als Tamara begint te schokken van genot, laat hij zich uit haar glijden, legt zijn glimmend natte pik op haar billen en laat dikke stralen zaad op haar rug landen.
Ook Roberto begint te grommen. Hij grijpt haar haren beet en laat zijn kloppende paal uit haar mondje glijden. Hijgend zakt Tamara naar de grond.

Met open mond hebben de vriendinnen vanaf de bank zitten toekijken. Ze zien hoe de naakte seksgoden opstaan en hoe Tamara zich op haar rug draait. De strippers willen weglopen, maar dan kreunt Tamara zachtjes:
“O Roberto… neem me ook.”

Tamara doet haar benen wijd en Roberto knielt voor haar neer. Moeiteloos glijdt hij in haar. Hij begint haar direct in hoog tempo te neuken. Tamara wordt wild. Ze gilt het uit van genot en trekt hem naar zich toe. Steunend op zijn armen richt hij zich op, hij stoot een laatste keer toe en laat zich dan uit haar glijden. Terwijl Tamara nog ligt na te kronkelen van genot, geeft ook Roberto zich over. Hij spuit op haar buik, borsten en er komt zelfs een dikke klodder in Tamara’s gezicht.

De jongens staan snel op, pakken hun kleding en andere spulletjes bijeen en zeggen de dames gedag. Ze laten de vriendinnen verbijsterd op de bank achter. Ook de bruid zit als versteend op haar stoel. Alleen om Tamara’s mond speelt een glimlach.
“Dat doet die man van jou nou nooit he,” grapt ze tegen de bruid.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world