hot teens tube shemale jizzed by group.

Een verlossende greep

De spanning speelt haar tergende spel. Ze weet niet of ze nu sneller wil of juist wil treuzelen. Het rode stoplicht irriteert haar. De man met het vriendelijke gezicht in de auto naast haar flirt opzichtig. Ze weet niet of ze moet wegduiken of juist bekeken wil worden. Ze weet dat ze een opvallende verschijning is met haar lange blonde haar. Dat ze haar lippenstift bijwerkte in de achteruitkijkspiegel heeft onbedoeld een signaal afgegeven. Zijn blik sprak boekdelen. Een claxon achter haar verteld haar dat het stoplicht inmiddels groen is geworden.
Als ze het koppelingspedaal indrukt en langzaam laat opkomen glijden haar dijen door haar krappe kokerrokje langs elkaar. Het wordt warm. Vlinders in haar buik maken dat ze zucht. Haar lippen knalrood gestift, het lange haar in een paardenstaart strak naar achter, het kokerrokje eigenlijk te strak om haar lange benen, omhooggekropen, laten een klein randje van haar satijnen ondergoed zien. Wit. Zoals hij had bevolen.
Het geluid van haar telefoon had haar geattendeerd op een whatsappje vanmorgen. Op een of andere manier wist ze dat Hij het was, al voordat ze had gekeken. De instructie was kort en krachtig. Onvriendelijk. Eigenlijk gewoon ronduit onbeschoft.
Ze wilde niet anders dan onmiddellijk gehoorzamen. De dresscode was als vanouds. Haar smoes om het werk af te bellen ook. Ze was de hele ochtend onrustig geweest. Omdat het te vroeg was om te vertrekken was ze maar gaan stofzuigen. Wat er belachelijk uitzag in het strakke kokerrokje op hoge hakken. Ze was er halverwege mee opgehouden. Had een boterham gesmeerd en sinaasappels uitgeperst. Een hap had ze genomen. Meer niet.
Toen het eindelijk tijd was om in de auto te stappen had ze moeite om haar aandacht op de weg te houden. Beelden van wat komen ging vochten om haar aandacht. Ze kon Zijn geur al ruiken. Zijn stem horen. Haar onderbuik twijfelde tussen misselijkheid en opwinding. Gedachteloos stuurde ze haar auto de Rijksweg op. Haar hand dwaalde naar beneden, haar vingertoppen vonden het satijn. Heel zacht, heel oppervlakkig, heel vluchtig. De stof was zo dun en glad dat haar vingertoppen als vanzelf de contouren van haar lippen volgden. Een klein bobbeltje was voelbaar en schreeuwde om aandacht. Haar vingertoppen versnelden.
Alles was ongemakkelijk. De hoge hakken waarmee ze eigenlijk maar nauwelijks kon rijden. Het te strakke rokje. Haar ongeduld maakte dat ze veel te snel ademde. Haar vingers die over het zachte satijn gleden maakten het niet beter. Haar mond ging als vanzelf een klein beetje open. Haar rug werd holler.
Een paar korte snelle bewegingen waren genoeg. Ze voelde het opkomen. Terwijl ze hard op de rem trapte schoot haar hand naar het stuur, haar mond ging open…..
Net op tijd stond ze stil, haar bumper niet meer dan een paar centimeter achter de vrachtwagen voor haar. Haar onderlijf schokte. Alsof ze drie kleine stroomstootjes vlak achter elkaar kreeg bewoog haar bekken van voor naar achter. Een klein nat plekje was zichtbaar in haar kruis. Ze voelde haar wangen rood worden. Haar oorschelpen gloeiden. “Shit”.
“Er staat een lunch voor u klaar mevrouw” zei een heldere stem achter de balie. Een jonge schoonheid keek haar aan.
“Lunch?”
“Ja, mijnheer heeft voor u gereserveerd”. De manier waarop ze het zegt verraad een lichte spot. Ze is een schoonheid in een hele pure vorm. Brutale ogen die haar lijken uit te dagen. Haar mond vol en rond, haar bovenlip lijkt bijna de vorm van een hartje. Het tedere gezicht omlijst met wilde krullen. Deze meid straalt een brutaliteit uit die haar aanvankelijk stoort. Ik heb niet met haar geknikkerd. Tegelijk straalt ze ontegenzeggelijk seks uit. Haar lichaam reageert er op, of ze wil of niet. Haar tepels verstijven. Terwijl zij haar de sleutel van de hotelkamer overhandigt gebaart zij met een open hand en een gestrekte arm naar de lunchzaal. “Guido wijst u de weg” zegt ze en ze ziet een slanke jonge man van rond de 25 jaar naar haar toe komen.
“Dag mevrouw, welkom, volgt u mij maar…” en terwijl hij dat zegt ziet zij zijn blik over haar lijf gaan. Van boven naar beneden, haar borsten onder haar witte blouse, zonder BH want dat had Hij haar nadrukkelijk verboden, haar heupen, geaccentueerd door het strakke kokerrokje met hoge taille, haar benen, haar hakken. Als zijn ogen uiteindelijk de hare vinden, kijkt ze hem geïrriteerd streng aan. “Kunnen we nu ?”
“Eh ja, natuurlijk mevrouw, deze kant op alstublieft”. Stamelt hij ongemakkelijk, zichtbaar betrapt.
Een lichte salade met zalm, wat toast en boter, een houtgerijpte Chardonnay, het vroege lentezonnetje op haar gezicht. Het is eigenlijk bijna paradijselijk. Maar genieten kan ze er niet van. De knoop in haar buik maakt het eten lastig. Het strakke kokerrokje maakt het zitten ongemakkelijk. De blikken van Guido, die als een vlinder om haar heen draait en telkens weer een plekje weet te vinden van waaruit hij, het dienblad onder de arm, schaamteloos lang naar haar benen kan staren, het helpt allemaal niet.
Het whatsappje laat direct haar hartslag verhogen. “Je weet wat je te doen staat. Schiet op.”
Ze veegt haar telefoon in haar tasje, grijpt haar jasje, laat het servet dat op haar schoot lag van zich afglijden en ziet in haar ooghoek, net als ze weg wil benen, dat Guido er als de kippen bij is en met een snoekduik onder de tafel schiet om het servet op te rapen. Haar benen staan op dat moment iets uit elkaar en terwijl ze wegloopt weet ze dat hij een pontificaal zicht moet hebben gehad op haar ondergoed. Een bonkend geluid van een hoofd dat de onderkant van een tafel raakt vertelt haar dat ze gelijk had.
De hotelkamer is werkelijk prachtig. Mooie lichte taupetinten, met hier en daar een fuchsiaroze detail. Stralend witte vitrage tot aan de grond, waar het zonlicht verstrooid en verzacht doorheen ademt. Een hele oppervlakkige golvende beweging verraadt dat een raam op een kiertje staat.
Ze weet inderdaad wat haar te doen staat. Bijna routinematig pakt ze uit haar tasje de blinddoek die ze, staand voor het voeteneind van het bed voordoet. De bovenste knoopjes van haar blouse doet ze open. Dan buigt ze voorover en kruipt het bed op. Op handen en knieën gezeten zakt ze met haar gezicht in het bed. Haar kont steekt de lucht in. Met veel moeite trekt ze het rokje omhoog totdat de onderrand net boven haar billen zit. Haar duimen haakt ze achter de bandjes van haar slipje, dat ze naar beneden trekt totdat het in haar knieholtes, net boven het bed, blijft hangen. Haar hakken steken recht achteruit. Haar onderarmen legt ze naast haar hoofd naar voren.
Dan is het stil. Veel te lang stil. Af en toe is er in de verte een vaag geluid van verkeer hoorbaar. Een radio in de verte verspreid af en toe een vlaag geluid dat meelift op de wind. Het duurt lang. Kramp wordt voelbaar in haar benen die net iets te ver zijn gespreid.
Haar lichaam reageert direct op het geluid van de hotelkamer deur die opengaat. Ze wordt nat. Ze is zich compleet bewust van de houding die ze aanneemt, haar blote kont in de lucht, de benen iets uit elkaar, het rokje opgestroopt op haar heupen, haar hoofd onderdanig in de dekens weggedrukt. Het moment is daar. Hij is er. HIJ.
Als Hij achter haar stil staat aan het voeteneind, gebeurt er iets te lang even helemaal niets. Opwinding verschuift naar angst. Wat is er ? Waarom zegt Hij niks ? Waarom doet Hij niks ?
Het geluid van Zijn stem komt als een geschenk. “Je bent nat” hoort ze achter zich. “Je ondergoed ook”. Zonder enige waarschuwing dringen twee vingers hard en ruw binnen. Ze draaien en gaan een paar keer hard naar binnen en naar buiten. “Je bent klaargekomen !” zegt hij ineens hard. Hij klinkt nu boos.
“Sorry, het sp….”
Pats ! Een harde vlakke hand raakt haar vol op haar kont. En nog een. En nog een. “Hou je mond! Jij praat niet. En klaarkomen doe je als IK dat wil.”
Weer landt een vlakke hand hard op haar billen. Ze gloeien. De pijn strekt zich uit langs haar benen. Haar slipje striemt in haar knieholten. Een traan loopt uit haar ooghoek en valt in het laken onder haar. Ze wil niets liever dan zich helemaal aan Hem geven, Zijn warme handen voelen, samensmelten van genot, in Hem kruipen, maar Hij doet niets. Hij laat haar zo zitten, met haar kont in de lucht, haar slip op haar knieën, haar kut vochtig.
Ze voelt hoe haar handen haar vandaan worden getrokken en op haar rug worden gelegd. Ze herkent het geluid van dichtklikkende handboeien.
Dan wordt er op de deur geklopt.
Tot haar verbazing doet Hij open en hoort hem zeggen “kom binnen”.
“Kom binnen ?” denkt ze, ik lig hier klaar voor Hem en Hij laat zomaar iemand binnen ? Haar adem stokt. Door de tocht blaast een koude wind uit het open raam langs haar billen. De wind koelt haar vuurrood geslagen achterste. Beroert haar natte lippen. Haar tepels verharden.
“Hier is ze” hoort ze hem zeggen en een andere stem zegt “Wow, dat ziet er goed uit”. Een schok van verontwaardiging gaat door haar lijf. Dit is de stem van Guido, dat ventje van beneden. “Nou zeker” hoort ze een derde stem met een herkenbaar brutaal accent toevoegen. Het is die meid van de receptie.
“Ze is geil hoor” zegt Hij, “voel maar”. Een vinger strijkt langs haar schaamlippen, voorzichtig, verlegen bijna. Een andere hand wordt op haar bil gelegd. De vinger glijdt naar binnen. Een andere hand grijpt onder haar bovenlijf bruut in haar borsten. Twee vingers knijpen nét iets te hard in haar tepel. Haar kreet van pijn wordt door de lakens gesmoord.
Dan zoekt een mond, warm en zacht, zijn weg in haar. Een tong maakt lange bewegingen op en neer door haar schede, telkens even haar klit beroerend. Ze kan niet anders dan zachtjes kreunen. De tong maakt cirkels, om vervolgens lang en diep binnen te dringen. Twee lippen sluiten zich om haar klit en zuigen hard. Té hard. Een scheut van genot gaat over in pijn. Dan likt de tong haar op precies de goeie plek met precies de juiste druk en het juiste tempo en voelt ze dat ze klaar gaat komen. Ze hijgt nu in het laken en haar bovenlijf schokt.
“Stop!” hoort ze Hem zeggen en de mond is weg. “Ze mag niet klaarkomen. Ze heeft zichzelf al klaargemaakt, net, in de auto.” Hoe weet Hij dat ? Vraagt ze zich af, terwijl ze voelt hoe ze als een willoze pop van het bed wordt getrokken.
Zijn sterke handen tillen haar op, zetten haar naast het bed op haar knieën. Haar blinddoek voor, haar handen op haar rug geboeid, haar rok omhoog geschoven en haar slipje nog steeds op haar knieën zit ze op de grond, wachtend op wat komen gaat. Het orgasme dat eventjes heel dichtbij was, ebt nu weg. Er komt schaamte voor in de plaats. Hij is niet alleen met haar, hier in de kamer. Er zijn twee vreemden bij. Vreemden die zich aan haar verlustigen, haar gevingerd hebben en nota bene bijna klaar hebben laten komen.
De geur van seks dringt haar neus binnen als ze een zachte druk tegen haar mond voelt. “Toe maar” hoort ze haar Meester zeggen en ze opent haar mond terwijl een hand haar achterhoofd vast houdt, voelt ze hoe haar mond wordt geopend. Katoen dat ruikt naar een mengeling van wasmiddel en seks vult haar mond. De hand op haar achterhoofd duwt haar gezicht nog harder tegen de venusheuvel.
“Oohh…” hoort ze boven zich kreunen. Dan laten de handen haar los. Ze hoort het geritsel van kledingstukken die schuiven, glijden. Ze hoort Hem lachen. “Toe maar !” zegt Hij. Ruw wordt ze bij haar hoofd gepakt en haar neus glijdt tussen de vochtige schaamlippen van het opgewonden brutale wicht dat roept “Likken ! Lik me !” Het is alsof haar gezicht in een warme, vochtige deken wordt gesmoord.
Haar handboeien striemen in haar polsen als ze voelt dat een harde pik in haar geboeide hand wordt gelegd. Als vanzelf sluit haar hand zich en maakt een langzame, masserende, beweging.
“Ik zei toch dat ze geil was?” hoort ze Hem zeggen. Een meisjesstem boven haar bromt instemmend.
Twee sterke handen onder haar schouders tillen haar op. Machteloos voelt ze hoe ze voorover op het bed wordt gegooid. Met een harde ruk wordt het slipje van haar benen getrokken. Het scheurt. Haar voeten worden uit elkaar geschopt zodat ze nu voorover gebogen, wijdbeens over het bed ligt. Twee vingers dringen diep bij haar binnen. Ze draaien, gaan in- en uit haar en worden hoorbaar afgelikt. Een paar harde klappen met een vlakke hand laten haar billen gloeien. Ze is nat. Heeft pijn. Gloeit. Trilt. Hunkert. Ze zou niets liever willen dan Zijn pik in haar voelen. Zijn hand die haar hoofd achterover trekt. Zijn harde wil die haar diepste binnenste inneemt. Binnendringt. In bezit neemt.
Maar dat gebeurt niet.
Als ze wordt omgedraaid op haar rug gaan haar benen als vanzelf omhoog. Eén van haar pumps glijdt van haar voet en hoort ze op de grond vallen. Haar benen worden uit elkaar getrokken. Dan voelt ze een zachte vochtige warmte in haar kruis. Het begint te draaien, te bewegen, te glijden. Kleddernat is ze inmiddels als ze een kut over de hare voelt glijden. Heen en weer. Ronddraaiend. Duwend, glijdend. Ze kreunt. Vlakbij haar hoofd hoort ze gehijg. Het geluid van een hand die snel heen en weer beweegt komt dichterbij.
“Spuit maar op haar gezicht” hoort ze Zijn stem zeggen. “Spuit haar maar onder”.
Tussen haar benen glijdt de vrouwelijkheid langs haar lippen, over haar klit, ze hoort het meisje steeds harder kreunen. Op haar gezicht voelt ze warme druppels vallen. En nog meer. En nog meer. Haar lippen worden zout. Haar buik wordt warmer en warmer. Ze wil klaarkomen. Heel graag klaarkomen.
“Mag ik klaarkomen ?” roept ze plotseling. “Mag ik alsjeblieft klaarkomen? “
Een harde klap van een vlakke hand op haar wang geeft antwoord.
“Als ik het zeg, niet eerder”
Dan wordt het stil. De druk van haar schoot verdwijnt. Het gehijg verstilt. Geritsel van kledingstukken is het enige dat ze nu hoort. Een stem zegt “zo, dat was lekker man”. Een lach is hoorbaar. Stemmen verdwijnen. Gegrinnik wordt gemompeld. Verder weg. Een deur slaat dicht.
Het is stil. Te lang stil.
*****
De handen die haar omdraaien komen als geroepen. Haar buik raakt het bed niet eens want haar kont wil de lucht in. Nooit heeft ze meer verlangd naar de stevige greep waarmee de handen haar vastpakken. Verlossend.
Een hand trekt haar hoofd aan haar paardenstaart naar achter. Een andere hand pakt haar schouder. Het doet pijn. En ze kreunt. Omdat ze weet wat komen gaat. De greep verstevigt. Haar rug wordt holler. Haar kont hoger.
Iets dat het midden houdt tussen een gil en een kreet ontsnapt door de kracht waarmee Zijn pik bij haar binnendringt. Hij neukt haar niet gewoon. Hij neemt haar. Ze is weerloos. Willoos. Kan geen kant meer op. Haar schouders, haar hoofd, haar heupen, alles zit muurvast in een verlossende greep. Eindelijk.
Met harde klappen raakt Zijn onderbuik haar billen, iedere keer als Hij haar binnendringt. Een brul ontsnapt diep uit zijn keel. Zijn zaad vult haar onderbuik. De greep verslapt.
“Nu mag je klaarkomen” zegt Hij terwijl hij een stap achteruit doet. Terwijl ze op haar rug draait glijdt haar hand over haar buik naar beneden. Waar het gloeit. Glijdt. Hunkert. Zijn zaad vloeit over haar vingertoppen als ze haar lippen beroert. Haar klit lijkt in brand te staan. Haar middel- en ringvinger smeden een verbond in haar. Ze maken een trekkende beweging naar haar onderbuik. Het wordt natter en natter. Als de vingers haar g-spot raken gaat het steeds sneller. Deze weg kent maar één richting. Ze kan niet meer terug.
*****
Als ze uit de douche stapt is Hij weg. Geen briefje, geen kus. Op het bed ligt een lingeriesetje. Satijn. Wit. Zoals hij had bevolen.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Een verlossende greep

  1. 16 maart 2018 at 16:26

    Summers, je kunt het. Goede schrijfstijl, mooie zinnen, originele woordkeus. En ik zit hier met rode wangen, dus inhoudelijk is het ook niet misssss. Meer van dit, Summers, je bent nog niet klaar…

    • 31 augustus 2018 at 12:02

      Iets meer dan rode wangen. Zalige zet dat die anderen binnenkwamen. Dat is echte blinddoekwerk, lijkt me.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world