Een vindingrijk buurmeisje en een naïeve buurman

De zaterdag was verlopen zoals elke zaterdag, niks opwindends dus. Op TV was ook al niet veel te beleven. Maar het was nog veel te vroeg om al naar bed te gaan. Mijn vrouw had het al wel voor gezien gehouden en was zojuist richting bed vertrokken. Terwijl ik zat te zappen zag ik mijn buurmeisje voorbijkomen op haar fiets. Ze heette Ester en was een vrolijke meid. Ondanks ze pas 18 geworden was zag ze er al aardig volwassen uit voor haar leeftijd en ik benijdde de vent die haar aan de haak zou slaan. Ze had een leuk koppie en een verrekt lekker lichaam. Maar ja, voor een oude kerel als ik was zoiets niet weggelegd. Voor zover ik wist had ze nog geen vaste relatie, ze ging wel vaak uit en hield er duidelijk van om af en toe eens lekker uit de band te springen, als ik de verhalen van haar moeder mocht geloven. Die mocht er trouwens ook best zijn, ik had al eens geprobeerd wat avances te maken maar daar ging ze nooit op in. Verstandige vrouw.

Terwijl ik zo wat overpeinzingen zat te maken zag ik ineens het hoofd van Ester voor het raam, terwijl ze zachtjes tegen de ruit tikte. Ze wenkte me naar de deur te komen. Ik deed de deur open en ze vroeg mij of ik haar even wilde helpen met de PC, het ding wilde niet opstarten en was bang dat zij de schuld ervan zou krijgen een stomme streek uitgehaald te hebben. Ze scheen behoorlijk opgewonden. Ze vertelde me dat ze niet aan wilde bellen omdat het al laat was en mijn vrouw misschien al naar bed was. Ik vertelde haar dat ze daar goed aan gedaan had. Ik zei haar dat ik even wat software mee zou nemen voor het geval we hem onder DOS moesten opstarten. Ze wachtte geduldig en we togen gezamenlijk naar hun woning. “Kon je vader je niet helpen?”, vroeg ik, niet wetende dat haar ouders er niet waren. “Nee”, lachte ze, “Die zijn naar een bruiloft en komen morgenavond pas weer terug”. Terwijl we de trap opliepen zei ik tegen haar, “Ik dacht je net voorbij te zien fietsen”. Ze begon weer te lachen en zei, “Dat klopt, ik wilde het aan een vriend vragen om me te helpen, maar die was niet thuis en toen dacht ik ineens aan jou”. Welja, dacht ik, dat zegt maar gewoon je en jou, maar goed, ik ben wat dat betreft nogal ouderwets en moest daaraan maar zien te wennen.

Het probleem met de PC leek niet bepaald een probleem te zijn, met een floppy kon ik hem opstarten en even later leek alles naar behoren te werken. “Zo, dat is gefikst”, zei ik en wilde weer opstappen. “Werkt alles nu wel?”, vroeg ze, me met een ongerust gezicht aankijkend. “Denk ik wel”, zei ik. “Kun je ook nog even kijken of de CD het doet, want die gebruikt mijn vader vaak?’, vroeg ze, me eerlijk gezegd enigszins verleidelijk aankijkend. “Geef maar een CD”, zei ik. Ze graaide wat achter me en stak een CD in het station. Of het opzet van haar was kon ik toen nog niet bevroeden, maar opeens verscheen er op het scherm een man die een vrouw aan het beffen was. Ik wilde het beëindigen, maar ze pakte mijn pols en trok deze terug. Meteen daarop drukte ze mijn hand op haar dij. De aanwezigheid van haar dij in mijn hand voelde heerlijk aan maar bracht me wel behoorlijk in verwarring. “Vind je dat niet leuk om naar te kijken?”, vroeg ze, me een geile blik toewerpend.

“Jawel”, zei ik, “Maar het lijkt me niet zo geschikt voor een jonge vrouw”. “Nu, ik ben wel wat gewend hoor”, riep ze uit, me opnieuw uitdagend aankijkend. Eerlijk gezegd wilde ik wel wat meer van dat filmpje zien en besloot dan maar even verder te kijken. De vrouw pakte een condoom en rolde dat vakkundig op de enorme lul van de kerel. Ik hoorde Ester van opwinding hijgen en het liet mij ook niet bepaald onberoerd. Ik voelde mijn lul behoorlijk groeien. “Word je daar nu niet opgewonden van?”, vroeg Ester me. “Wel een beetje”, gaf ik toe. “Geloof ik niks van”, lachte ze en drukte plotseling haar hand op de bobbel in mijn broek.

De aanraking van haar hand deed mijn lul snel verder opzwellen, tot groot plezier van Ester. “Ik wist wel dat je geil ervan zou worden”, lachte ze, onderwijl stevig over mijn lul strijkend. Eigenlijk had ik meteen hiermee moeten stoppen, maar zoals dat wel vaker gaat was mijn verstand naar mijn kloten afgezakt. Het wrijven van haar hand over mijn lul maakte me bloedgeil en ik kon het niet laten mijn hand over haar been richting kruis te laten schuiven. Ik dacht eerst dat ze een panty aan had, maar al spoedig kwam ik erachter dat ze nylons droeg. De overgang van het boord naar haar blanke vlees deed mijn lul steigeren, tot groot plezier van Ester. Mijn aandacht voor het scherm verdween snel en ik concentreerde me geheel op haar lichaam. Even later raakte ik haar slipje aan, dat drijfnat was. Ik wurmde mijn vinger langs het slipje en gleed ermee tussen haar schaamlippen. Ester kreunde van genot. Ik kreeg enorme zin mijn lul in haar sappige kut te drijven en merkte alras dat zij daar ook niet bepaald vies van was. Op een zeker ogenblik gleed ze op haar knieën en begon mijn gulp los te maken. Ik wist dat dit een cruciaal moment was, als ik wilde stoppen dan moest ik dat nu doen. Maar mijn geilheid was al zover gevorderd dat er eigenlijk geen terug meer mogelijk was. Gewillig liet ik haar haar gang gaan. “We zullen hem eens even wat meer ruimte geven”, lachte ze, terwijl ze handig mijn lul uit mijn broek haalde. Over haar bedoelingen hoefde ik me verder geen zorgen te maken. Voor ik het besefte voelde ik haar mond om mijn eikel sluiten en haar tong erlangs kronkelen. Ik vreesde meteen klaar te zullen komen, zo intens genot gaf me dat.

Maar mijn vrees was niet terecht. Na enkele keren mijn lul diep in haar mond gezogen te hebben haalde ze hem er lachend uit en zei, “Nu komt het betere werk”. “Nou”, lachte ik terug, “Dit beviel me ook al heel best hoor”. “Ja, dat geloof ik”, lachte ze terug, “Maar ik wil hem in me voelen”. Snel trok ze haar bloes en rok uit. Eindelijk kon ik haar prachtige lichaam waarnaar ik daarvoor alleen maar kon raden in haar volle glorie zien. Ze droeg een zwarte bh en slipje, maar wat me het meeste opwond en mijn lul deed steigeren van verlangen om in haar te dringen waren de mooie zwarte nylons die ze droeg, opgehouden door een pikant jarretellegordeltje. Met wellust nam ze me in zich op, zich verkneuterend dat de aanblik van haar lichaam mij zo geil deed worden. Ze trok haar slipje uit en wilde zich op mijn lul werken.

“Zou je niet liever veilig vrijen?”, vroeg ik, er bepaald geen behoefte aan hebbend de kans te lopen haar zwanger te maken. Ze keek me aan en zei, “Ik geloof dat je gelijk hebt, een momentje”. Ze liep naar beneden en kwam terug met haar tasje, waarui ze een aantal condooms plukte. Ze hield er een in haar vingers terwijl ze de overige op de tafel deponeerde. Snel scheurde ze het pakje open en even behendig als die griet dat in het filmpje gedaan had rolde ze het zonder omhaal op mijn op barsten staande lul. Ze wreef nog een paar keer om er zeker van te zijn dat hij goed afgerold was en ging toen over mijn benen staan. Ze pakte mijn geharnaste lul en plaatste deze tussen haar inmiddels flink opgezwollen schaamlippen. Omdat ze zo nat was kostte het geen enkele moeite om zich tot aan mijn ballen op mijn pik te laten zakken. Na een paar keer op en neer bewegen waren mijn ballen doorweekt van haar sappen, die rijkelijk uit haar kut vloeiden.

Terwijl zij mijn lul bereed als een volleerde amazone streelde ik haar tepels. Ik wist zeker dat het me niet gegund zou zijn lang van dit genot te genieten, al spoedig voelde ik krampen in mijn delen opkomen. Ester had dat waarschijnlijk door want opeens stond ze op en zei, “Ik wil wel op zijn hondjes”. Ze ging voorover op de tafel hangen en spreidde licht haar benen. Ik ging achter haar staan en keek met wellust naar haar kut die als een schietschijf tussen haar benen tevoorschijn kwam. Ik pakte mijn lul en plaatste die in haar spleet. Vervolgens pakte ik haar bij haar borsten en dreef mijn lul volledig in haar warme kut. Mijn ene hand verplaatste ik naar haar onderbuik en vond al snel haar opgezwollen clitoris, die ik zachtjes begon te strelen. Intussen bleef ik mijn lul in en uit haar kut bewegen, dan weer eens wat sneller en dan weer eens wat langzamer om zoveel mogelijk te genieten.

Ester genoot hoorbaar, haar kreunen werden steeds luider terwijl haar kut nog natter werd. Voor ik het besefte kwam ze hevig schokkend klaar, zo hevig dat ik moeite had mijn lul in haar te houden. Alles ging toen ineens heel snel, met enorme krampen door mijn lul en ballen deponeerde ik mijn zaad in het condoom dat ik binnen haar voelde opbollen. Het was jaren geleden dat ik zo heftig en met zoveel geproduceerd zaad klaarkwam. Nog een paar keer dreef ik mijn lul diep in haar en liet hem er toen uitglippen. Aan het uiteinde van het condoom bungelde een met mijn zaad gevuld bolletje, het was lang geleden dat ik zoveel geproduceerd had. Maar dat was meer de verdienste van deze heerlijke meid die me tot ongekende geilheid had weten op te zwepen. Ze schoof het condoom van mijn lul en deponeerde het op de grond na er eerst een knoop in gelegd te hebben. Het was duidelijk dat ze dit niet voor het eerst deed. Ze pakte mijn lul en zei,’ Je hebt goed je best gedaan knul”.

Het koppel op het scherm was nog niet zover, we zaten allebei gespannen te kijken hoe de kerel de vrouw in allerlei standjes stond en lag te neuken. “Het is veel leuker om het zelf te doen, vind je ook niet?”, vroeg ze, me met een stralende glimlach aankijkend. “Wat je zegt”, antwoordde ik, en een blik op de resterende condooms werpend, “Ik hoef die toch niet allemaal te vullen vanavond hoop ik?” “Nee, nee”, lachte ze, “Ik ga je niet al te veel verwennen”. Ze wreef over haar kut en zei, “Ik ben behoorlijk moe geworden, al was het hartstikke lekker”. Ze sloeg haar arm om me heen en zei, “Ik moet je wat opbiechten”. Ik was wel benieuwd naar wat ze me te vertellen had. “Weet je”, zei ze, met een ernstig gezicht, “Ik ben niet helemaal eerlijk tegenover je geweest. Ik was vanavond naar de disco en zag daar een knul waarmee ik best wilde neuken. Hij zag dacht ik ook wel wat in mij en we hebben ons een tijdje lopen opgeilen. Maar even later kwam er een of andere del binnen, half in haar blote kont en toen had hij ineens alleen maar aandacht voor haar en is even later ook met haar weggegaan. Ik was woest en ben witheet naar huis gereden, je hebt me voorbij zien komen”.

“Toen ik echter binnen was, dacht ik ineens aan jou, ik was nog bloedgeil en wilde gewoon een lul in me voelen”. Verbaasd vroeg ik haar, “Waarom dacht je dat ik daarvoor wel zou voelen?”. Er verscheen een flauw lachje op haar gezicht. “Vaak als ik thuiskom zie ik dat je naar pornofilms zit te kijken en daarom dacht ik dat ik je best zou kunnen verleiden. Je bent hoop ik toch niet boos?”, liet ze er aarzelend op volgen. “Nee, dat niet, maar wel enigszins verbaasd”, antwoordde ik haar. “Gelukkig maar”, zei ze, terwijl er een breder lach op haar gezicht verscheen. “Vond je het wel lekker?”, liet ze er op volgen, me met een geile blik aankijkend. “Reken maar”, zei ik, “Welke man vind het nu niet lekker zo’n jong ding als jij te neuken”. Opnieuw wierp ze me een stralende lach toe.

“Kijk”, lachte ze, “Meneer is ook klaargekomen”, wijzend op het scherm waar de man het condoom van zijn lul schoof en al rukkende zijn zaad op de borsten van de vrouw deponeerde. Ik verbaasde me altijd over de hoeveelheid zaad die deze pornosterren tevoorschijn toverden, vergeleken daarbij was dat van mij maar een schijntje. Ester haalde de CD uit de PC en borg hem op. Ze trok haar kleren weer aan en zei, “Nu moet je maar weer eens naar huis, want ik wil graag gaan slapen nu”. Met tegenzin gaf ik aan haar wens gevolg en met de sombere gedachte dat de volgende keren wel weer voor jonge knullen bestemd zouden zijn. Maar de eerlijkheid gebood me om daar begrip voor op te brengen. Desondanks voelde ik me toch wel een beetje door haar in de luren gelegd en nam me voor wanneer mij nog eens zoiets zou overkomen (je weet uiteindelijk maar nooit) ik wat meer op mijn hoede zou zijn.

© Jansmoke

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie