hot teens tube shemale jizzed by group.

Een vreemde gewaarwording

Het is 20 augustus. Mijn collega Kees wil het zo, tweemaal per maand. Weliswaar vakantie, maar ik kan niet twee weken zonder zijn pik. Zou mijn man Stefaan het weten? Ik merk niets aan hem en sinds ik met Kees tweemaal per maand neuk, is de seks met Stefaan er alleen maar beter op geworden.

Het is half vier in de middag en ik rijd naar mijn bestemming: een hotel. Door de warmte van de zomer plakt m'n shirt aan m'n rug. Een stroompje zweet druppelt van m'n borsten naar beneden. De hitte maakt me nog geiler dan ik al ben. De spanning die ik voel is prettig, geeft me een gevoel van controle. Nog wel.

Ik parkeer de auto en check in. De man achter de balie geeft me een sleutel en lacht: ik denk dat m'n nerveuze stemming van me afstraalt. Bij de kamer aangekomen steek ik het kaartje in de gleuf van de deur. De kamer is smaakvol ingericht maar toch een echte hotelkamer: groot bed in het midden, klein zitje rechts tegen de muur. Kingsize televisie recht tegenover het bed. De deur naar de nette, ruime badkamer staat op een kiertje. Ik kijk rond en zie wat de doorslag gaf om deze kamer te nemen: een joekel van een spiegel aan het plafond boven het bed en een, zo breed als het bed, achter het bed. Dit is te mooi om waar te zijn. Ik begin met het uitpakken van m'n tas. Ik ben gespannen en vraag me af wat je dit keer weer voor mij in petto hebt. Ik knoop langzaam m'n spijkerbroek open, schuif ‘m van m'n billen. Ik sta met m'n rug naar de wandspiegel en kijk over m'n schouder naar mezelf. Mijn billen zijn net zichtbaar onder m'n shirt. Ik buk een beetje en zie de aanzet van m'n witte string tussen m'n billen verdwijnen. Ik voel me lekker en geniet nu al van de actie die nog moet gaan komen.

Langzaam trek ik m'n shirt over m'n hoofd, doe ik m'n bh uit, draai me om en kijk naar mezelf. Met beide handen pak ik m'n borsten en streel ze zachtjes, denkend aan zijn grote handen op mijn lichaam. Een hand dwaalt af naar m'n buik en streelt verder naar m'n dij. Even aai ik over m'n heuveltje en verlang er naar om m'n intiemste plekje aan te raken maar ik wacht op jou.

Ik loop naar de douche en zet hem aan. Ik moet opschieten anders ben je er al. Ik plas en zet de ontkoppelde doucheslang aan m'n kontgaatje en laat me vollopen, waarna ik me op het toilet leegpers. Ik herhaal het nog twee keer en daarna smeer ik mijn holletje in met zachte olie. Je weet maar nooit wat er gaat gebeuren en ik wil op alles zijn voorbereid.

Snel kleed ik me aan en doe het luchtje op waar ik jou zeker mee kan verleiden. Alle kaarsjes branden in de kamer, onze muziek, Van Morrison, staat al op.

Ik loop naar beneden om in een hoekje van de lobby te wachten tot jij er bent. Ik zie je naar de balie lopen waar je de sleutel van je kamer krijgt. Je loopt naar boven en ziet me niet. Even later volg ik en klop op de deur. Je doet open en kijkt me verrast aan.

“Roomservice”, zeg ik plagend en loop langs je heen.

Ik ga op het bed zitten. Op de tafel staat al het lekkers dat ik heb meegenomen voor vanavond. Je geeft me een zoen, pakt twee glazen, schenkt champagne in en geeft mij een glaasje.

“Proost” zeg je en kijkt hoe ik een slokje neem.

Je neemt een oester en gaat naast me zitten op het bed, ik eet uit je hand. Het zachte, glibberende vocht maakt me nog geiler dan ik al was. Dan sta je op en haalt een videocamera, afstandbediening en een statief uit je tas. Je zet alles neer en met een snoer en een soort kastje sluit je alles op de tv aan het voeteneinde.

“Vandaag gaan we eens goed kijken of we het wel goed doen”, zeg je.

Lijkt me wel een geil idee om onze vrijpartij later nog eens terug te kunnen zien. Je zet de camera aan en langzaam, na enig richtwerk, is het grote bed beeldvullend op de tv. Jij komt naast me staan en ik ga op m'n knieën zitten, knoop langzaam m'n jurk open en laat ‘m van m'n schouders glijden. Je pakt me stevig bij m'n schouders, buigt voorover en zoent me nat op m'n mond en in m'n nek. Ik voel hoe je pik in je broek groeit. Ik leg m'n hand erop en kneed stevig jouw heerlijke paal. Ik verlang nu nog meer naar je dan ik al deed. Je legt me op het bed, loopt naar de tafel en eet een oester. Ik kijk je aan en streel m'n lichaam, neem weer m'n borsten in m'n handen en streel ze, maar nu alleen voor jou. Een hand dwaalt af naar beneden en glijdt m'n slip binnen. Ik voel hoe nat ik ben en hoe makkelijk m'n vinger naar binnen glijdt in m'n natte kut. Ik kijk je aan en wil dat je gek wordt van verlangen. Ik haal m'n hand uit m'n slip en lik m'n vinger af, jou ondertussen heet aankijkend.

Wat heb je tegen Stefaan gezegd? “Voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar”, zeg ik.

“Dat klopt toch, ik wil het komende schooljaar hiermee doorgaan, je eenmaal per weken omwoelen. Mijn vrouw maakt het niet uit, die heeft volgens mij een vriend. Is volgens mij nogal zwaar geschapen, want ze klaagt tegenwoordig dat ze mij niet voelt.”

Ik begrijp er niets van. Hij heeft flink wat meer hangen dan m'n eigen vent Stefaan en een stuk dikker, vooral zijn eikel.

“Wat wil je dat ik doe?” vraag ik.

“Ga door, doe wat je goed kan, maak me gek,” is je antwoord en je begint je te uit te kleden.

Ondertussen draai ik op m'n knieën met m'n kontje naar je toe. Ik draai met m'n heupen en trek m'n rug hol. Ondertussen zie je m'n vingers door m'n lippen gaan en verdwijnen in m'n kutje. Ik weet hoe geil jij wordt als je mij m'n gang ziet gaan en ik maak daar schaamteloos gebruik van. Ik laat me in de kussens van het bed zakken en kijk je doordringend aan, laat nogmaals een vinger tussen m'n lippen glijden en stop hem vervolgens in m'n mond om hem langzaam af te likken. Langzaam open ik mijn lippen en stoot diep naar binnen met twee vingers die nat en glanzend weer naar buiten komen waarop jouw harde paal steigert van verlangen. Ik vinger m'n klit en zie tussen m'n oogharen door hoe jij langzaam je short uittrekt en op het bed komt zitten. Ik kijk naar de tv en vanuit een ander gezichtspunt zie ik je harde pik tussen je dijen omhoog steken. Met de afstandsbediening richt je de camera nog wat beter en zoomt in. Je kijkt beurtelings naar mij en naar de tv-beelden en ik geniet ervan hoe geil jij wordt van mijn showtje voor jou. Ik zie dat je je pik nog harder probeert te maken dan hij al was. Dat is voor mij de druppel, ik zie een heerlijke man genieten van zijn eigen harde pik en stel me voor hoe die pik straks in m'n kutje zal glijden en vinger mezelf voor jou. Ik kijk je aan en open m'n mond om te kreunen dat ik ga komen. Kermend kom ik. Jij pakt me bij m'n heupen en likt m'n kut, zacht langs de randjes, zonder m'n klit te raken. Af en toe raakt je tong m'n sterretje. Ik word gek van verlangen maar je houdt niet op en likt me verder tot ik het bijna uitschreeuw van genot. Ik draai me om en duw je op het bed. Ik ga schrijlings over je zitten laat me over je hete kloppende pik zakken. Je sluit je ogen half en ik knijp je een paar keer plagend met m'n spieren waarmee ik zo goed heb geoefend. Langzaam laat ik me keer op keer over je lange dikke en harde pik zakken. Ik voel je heerlijke dikke eikel diep in m'n kut stoten. Ik pak je bij je armen die ik langs je lichaam vasthoud. Ik voel dat je ontspant en dat je me de leiding geeft. De camera zijn we al lang vergeten. Ik kijk diep in je ogen, buig voorover met m'n tepels schurend over je borsthaar en zoen je op je mond.

“Ik wil geneukt worden als nooit tevoren” fluister ik hijgend in je oor, “Ik wil je slet zijn, doe met me wat je wilt, alles is goed, als het maar niet te gauw is afgelopen”.

Je kijkt me lachend aan, knikt en duwt me omhoog, trekt me aan m'n heupen naar boven, naar je gezicht duwt dat tegen m'n heuveltje. Ik voel hoe je tong in m'n kut verdwijnt en ik word week, kan me amper overeind houden, zittend op m'n knieën en als je hete tong over m'n klitje strijkt, schok ik bij elke aanraking. Ik spreid m'n lippen met voor jou met m'n duimen en wijsvingers en voel dat je er goed bij kunt. Je trekt me verder op je gezicht. Je neukt me met je tong in en uit en in en uit tot ik sterretjes zie. Af en toe dwaalt je tong wat af naar m'n gaatje: hemels is dat. Dan begin ik te komen en je neukt me harder met je tong terwijl je met je natte vingers m'n klitje bewerkt. Hete golven overspoelen m'n lichaam dat schokt bij elke golf met daaropvolgend een heerlijke ontspanning. Tijd om bij te komen heb ik niet. Je duwt me terug naar achteren en spietst me op je harde kloppend pik. Met twee handen op m'n heupen duw je me hard op je mast. Tot aan de basis steek je je pik in me en vult me helemaal. Samen kijken we als in een beweging naar boven. Ik zie mezelf zitten, vastgeprikt op jouw kloppende paal, je handen sluiten zich om mijn borsten en kneden ze terwijl je je heupen omhoog stuwt en je harde pik diep in mij stoot. Kreunend kom je vrijwel meteen klaar. Ik voel je pik sterk pulseren en je warme zaad vult me.

We liggen even uit te puffen. Jouw pik zit nog stevig in m'n kut en dan kijken we even naar de op het tv scherm, dat de beelden laat zien van achter m'n rug. Ik ga een beetje omhoog en meteen zien we op het scherm een stroom zaad langs je pik uit m'n kut lopen. Je pik glijdt er nu helemaal uit en valt met een zachte ‘plop' op je buik. M'n kut loopt nu helemaal leeg en jouw zaad loopt over je pik. We kuisen de boel even met het kleine handdoekje uit de badkamer en gaan naast elkaar liggen, kijkend naar de spiegel boven het bed.

Dan, plotseling, kom je overeind en schuift de kussens onder m'n hoofd. Schrijlings zit je over me heen, met je zware zak tussen m'n borsten en je pik – nog niet helemaal stijf, maar o zo mooi – wijst richting m'n mond. Je presenteert je heerlijke pik en duwt hem zacht tegen m'n lippen en ik open m'n mond. Ik proef m'n eigen en jouw liefdessappen aan jouw pik en lik en zuig. Opkijkend zie ik je boven me uittorenen op je knieën. Ik zie hoe je mijn mond net zo stevig neukt als m'n kut al van je gewend is, met je ballen in m'n hand voel ik je genot kolken, ik grijp achterlangs naar je billen en zet m'n nagels in je vlees. Diep in m'n keel voel ik je pik weer dik en stijf worden. Ik voel dat je een tweede keer gaat komen. Op de tv lijkt het alsof er anderen bezig zijn zich te bevredigen. Vanuit een andere hoek lijkt het er heel anders uit te zien. Ik word nog heter van de beelden op de tv. Ik verbeeld me dat er anderen in de kamer zijn, het stel op de tv. Ik verbeeld me ook dat m'n echtgenoot, die braaf thuis zit, dit allemaal kan zien. En ook jouw vrouw ziet alles en kijkt met haar hand in haar slipje toe hoe haar vent een collega neukt in haar mond. Deze fantasieën maken het alleen maar spannender. Ik had nooit gedacht dat dit soort gedachten mij iets zouden doen.

Plotseling glijd je van me af, zonder te zijn klaargekomen. Ik zie in je ogen dat je nu écht in de stemming bent.

“Dus jij wilt vanavond van alles beleven?” fluister je. “Breng me eerst maar eens zo'n lekkere oester.”

Ik sta op, loop langzaam naar de tafel en doe wat je zegt. Ik breng de schelp naar m'n mond en laat de zoute inhoud door m'n mond glijden, zet m'n lippen op de jouwe en laat hem zachtjes tussen je lippen glippen.

“En nu op je knieën, schoonheid,” beveel je.

Ik draai met m'n kont naar je toe.

“Kont omhoog, zo zie ik het graag,” is je reactie en meteen voel ik je harde eikel achterlangs tegen m'n kut duwen.

 Genadeloos stoot je toe, je grote strakke zak met volle ballen ketsen tegen m'n billen en ik slaak een kreetje bij elke stoot. Je pakt me voorzichtig bij m'n lange kastanjebruine haar en trekt m'n hoofd liefdevol achterover. Met je lippen dicht bij m'n oor fluister je hijgend: “Ik wil je kut neuken tot ik je volspuit,” en je duwt me naar het matras.

Je heerlijk pik glijdt weer langzaam bij me binnen. Behoedzaam druk je hem zo diep mogelijk door. Met een hand op m'n billen en met de andere nog in m'n haren neuk je me bijna omver. Ik duw m'n heupen bij elke stoot naar je toe. Ik voel je eikel tegen en misschien wel in m'n baarmoeder. Je zet je handen op m'n heupen en in je geilheid hijg je naar me: “Voel je m'n harde pik in je kut? Ik ga je volspuiten slet”.

Ruw maar liefdevol sla je op m'n kont en stoot diep door en trekt je pik er steeds weer uit. Ik ben intussen bijna van de wereld door je dierlijke uitbarsting van lust. Ik wil dat je me neemt, me neukt totdat je warme zaad in me spuit. Je zet een vinger op m'n klitje en masseert het bekwaam. Je gaat weer in m'n kut en stoot hard tot we samen schreeuwend klaarkomen. Het wordt nat binnen in me. Met een paar nastootjes pers je je zaad naar buiten, langs je pik.

Nahijgend liggen we naast elkaar in elkaar verstrengeld zoals al zo vaak en kijken elkaar aan in de spiegel boven ons. Mijn benen trek ik boven mijn hoofd. Ik zie in de spiegel weer jouw zaad naar buiten glijden, langs mijn lipjes en kont naar beneden, op de sprei. Jij richt de videocamera achter het bed nog eens goed met de afstandsbediening en neemt dit geile schouwspel op. Van het druipende zaad uit m'n kut word je zo heet dat je pik weer hard wordt. Houdt het dan nooit op bij jou? Je drukt je halfstijve dikke pik weer bij me naar binnen. Soepel, sperma is een goed glijmiddel. Je begint weer langzaam te bewegen. Nu de ergste druk uit je ballen is verdwenen is het lange genieten begonnen voor ons. Minutenlang beweeg je langzaam in en uit. Roomkloppen, noem je dat. Je gaat met je heupen over mijn bovenbeen liggen en met je bovenlichaam naast me. Je haalt met je mond uit naar mijn tepels. Ik duw mijn linkerborst richting jouw mond. Je weet hoe gevoelig ik daar ben. Dit is een heerlijk ontspannen standje. Geen kerel die me m'n lucht ontneemt tijdens het heen en week beuken en bovendien kan je goed bij m'n borsten en kan ik goed bij m'n klit. Ook de stand van jouw dikke pik in mijn kut is uitmuntend. Samen met jouw zuigende mond en soms beetje bijtende tanden, maakt me dat dol. Ik leg mijn rechter middelvinger op mijn van jouw zaad glibberige klit. Mijn rechterwijsvinger en ringvinger duwen aan de zijkant mijn lippen strak tegen mijn schaambeen aan. Ik hou het niet lang vol en trillend over mijn hele lichaam en met een diepe brom diep uit mijn keel, kom ik langzaam, maar heel intens klaar. Je houdt je pik stil in me, maar beweegt wel je spieren, die hem nog harder maken. Het voelt alsof je klaarkomt, die schokken door je pik. Het zorgt ervoor dat mijn orgasme heel lang aanhoudt, maar jij bent nog niet zo ver na twee keer de eindstreep te zijn gepasseerd. Je houdt je pik stil om mijn orgasme uit te laten razen. Dan laat je je pik uit m'n kut glijden door een holle rug te trekken. Je glimlacht lief naar me en vraagt of het nog even mag. Ik weet wat je bedoelt: mijn holletje. Ik ga op m'n knieën zitten, leg een paar kussens onder m'n lijf en steek mijn kont in de lucht. Je gaat achter me zitten, smeert wat sperma over mijn gaatje, ik ontspan me en je drukt hem zachtjes naar binnen. Even doet het pijn, als jouw dikke eikel de sluitspier passeert, maar dan kom ik in de hemel. Ik vind het niet altijd lekker, maar soms ga ik ervan uit m'n dak. Je doet het heel voorzichtig. Langzaam haal je hem heen en weer. Je trekt je dikke eikel binnenin tot de sluitspier terug, niet verder, en daarna druk je hem weer verder naar binnen. Ik speel met m'n klit en na een paar minuten begin je steeds sneller te stoten, maar nog steeds ben je voorzichtig. Plotseling hou je stil en ik voel je pik pulseren en jouw zaad spuit m'n darmen in. Een diepe brom komt uit je longen en je zakt over me heen. Ik trek mijn vingers terug, klaarkomen zit er dit keer niet in. Je blijft zo lang mogelijk in me, maar na een minuut of twee is je pik zover geslonken dat hij eruit glipt en dan gebeurt er met mij iets wat me nog nooit is overkomen. Zonder dat ik of jij me aanraakt kondigt zich een immens orgasme aan, een zoals ik er nog nooit heb meegemaakt. Heel langzaam komt het, overal vandaan. Uit m'n tenen, uit m'n vingers, uit m'n kruin, uit m'n tepels, uit m'n kont, uit m'n kut en uit m'n klit. Ik hap naar adem en geniet, trillend over m'n hele lijf. Jouw zaad loopt uit m'n kont, mijn kut staat in brand en mij spieren daar trekken samen in een ongeëvenaard spasme. Als neuken een Olympische discipline was geweest, hadden we zeker een podiumplaats gehad. Naast het intense duurt het orgasme vooral lang. Hoewel elk gevoel van tijd bij me ontbreekt, schat ik het in op ruim een minuut. Ik lijk buiten mijzelf te zijn getreden. Later, als ik tot rust ben gekomen vertel je me dat ik dan weer even stil lag, net alsof het voorbij was, en dat ik even later weer lag te trillen over m'n hele lijf, zonder dat ik of jij me aanraakte. We vallen beiden in slaap en worden om 11 uur 's avonds wakker.

We moeten weg. Jij naar jouw vrouw, ik naar Stefaan, mijn vent. Ik ben, zoals afgesproken, voor half twaalf thuis. Ik doe zachtjes de deur achter mij dicht en sluip naar boven om hem niet wakker te maken. Maar jij slaapt nog niet. Er brandt nog licht in de slaapkamer. Jij kijkt naar de tv, ik kijk ook en ik zie een stel op een groot bed liggen. Mijn vent kijkt naar een pornofilm, terwijl ik, zijn vrouw, ergens in een hotel meerdere malen wordt volgespoten door haar collega. Mijn geiligheid is al grotendeels weggeëbd, maar toch kijk ik naar de opwindende beelden. Er gaat een schok door mij heen. De kamer op de tv waarin die twee pornosterren liggen te performen, lijkt wel op de kamer waar ik enkele uren met mijn collega heb doorgebracht. Ik kijk naar mijn man, hij kijkt naar mij en dan gaat de deur open. Kees, mijn collega waarmee ik de avond in lusten heb doorgebracht, staat plots in onze echtelijke slaapkamer. Hij groet me met een lieve zoen op mijn mond en loopt dan om het bed heen naar mijn man.

“En, wat vond je er van?”, vraagt Kees aan Stefaan.

Ik sta aan de grond genageld, maar hervind me snel, beseffend dat we er allemaal van hebben genoten.

“Als je het per se wilt mag je er wel bij zijn als Kees en ik onze avond hebben, vind je dat een goed compromis?”, vroeg ik Stefaan.

“Laten we daar dan maar meteen mee beginnen”, zegt Stefaan.

Ik weet meteen wat hij bedoelt en met z'n drieën liggen we even later in bed en kijken de video vanaf het begin af. Ik til de lakens op en kijk links en rechts naast mij. Twee rechtopstaande pikken, met beide een sliertje vocht tussen het gaatje en de navel liggen klaar voor mij. Die van Kees wat langer en dikker dan die van Stefaan, waarvan ik weet dat hij ook zeer bevredigend zijn werk doet. Die nacht vullen ze me beiden nog twee keer met hun zaad. Sindsdien leven we met z'n drieën en genieten we volop van elkaar.

© Lies

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Een vreemde gewaarwording

 1. 1 mei 2007 at 10:57

  Verhaal met een leuke pointe die echter met wat meer lardeerdetails lekkerder in het verhaal had kunnen worden voorbewerkt: nu komt ie een beetje uit de lucht vallen en laat ie vraagtekens achter.
  Verder is dit verhaal ook een voorbeeld van hoe je moet uitkijken met het op zich potentieel sterke ik/jij perspectief en de tegenwoordige tijd. Dit verplicht je om alle actie in het hier en nu te zetten zonder de bespiegelingsmogelijkheden die een 3e-persoonsperspectief biedt. Daar is de auteur niet echt in geslaagd: veel te veel 'dan ik, dan jij' in korte zinnen zonder snelheidswisselingen in het verhaal en op een gegeven moment worden dat wel erg taaie lappen sekstekst.
  Puur tijdslogisch bleef ik verder met de vraag zitten hoe de minnaar eerder in de echtelijke slaapkamer van zijn minnares wist te belanden dan zij zelf.

 2. 1 mei 2007 at 22:57

  leuk verhaal, leuke opbouw, einde was wat minder. Beetje onnodig sprookjes achtig einde.

 3. 2 mei 2007 at 23:58

  Matig verhaal. Het seksuele gedeelte is te technisch zodat de aandacht soms verslapt. En dat kan toch niet de bedoeling zijn. 1*

 4. 4 mei 2007 at 13:16

  Een vreemde gewaarwording was het zeker, het lezen van dit verhaal. Het verschuiven van de tweede naar de derde persoon is verwarrend, nog verergerd door het doorheen husselen van tegenwoordige en verleden tijd.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world