hot teens tube shemale jizzed by group.

Een vreemde toestand

We waren net verhuisd naar Rotterdam en ik zwierf op zaterdagmiddag met drie nieuw opgedane vrienden door de stad, toen één van hen, Freddy, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, voorstelde even Kitty en haar moeder te gaan neuken. Ik dacht dat ze me voor de gek wilden houden, of indruk op me wilden maken, wist ik veel, maar natuurlijk hield ik me groot. Voor geen goud had ik willen toegeven dat ik het nog nooit had gedaan, dus haalde ik achteloos mijn schouders op toen ze me lachend vroegen of ik er ook wel zin in had.

'Als het geen al te lelijke wijven zijn', zei ik stoer.

Ik geloofde er toch geen donder van, dus wat kon me gebeuren?

'Kost een joet', zei Freddy, die zich altijd als de leider opwierp, 'kun je voor doorpompen tot je klaar bent', en hij hield zijn hand op.

Iedereen lapte een tientje en stoere bink die ik wilde zijn leverde ik ook vier rijksdaalders in.

'Eens kijken', fronste Freddy zijn wenkbrauwen, 'dan motten we het deze keer maar zo doen dat Lex en ik Kitty nemen en jullie' (tegen zijn gabbers Wim en Henk) 'ma Flodder.'

Wim grinnikte: 'Geen punt, best een stoot dat wijf!'

Alleen Henk was nog niet zo content met deze verdeling.

'Ik heb die taart al twee keer motten nemen', stribbelde hij tegen, 'ik wil ook wel weer 'ns met die jonge pruim.'

Maar Freddy was resoluut. ''t Is voor Lex de eerste keer, daarom doen we het zo.'

Ze voerden het wel erg ver door, dacht ik, nog altijd in de vaste veronderstelling dat mij hier een loer werd gedraaid.

Ik liet me meetronen naar een afbraakbuurt waar de hunkerende dames zouden wonen. Nu zou gauw blijken dat ze niet thuis waren, dacht ik, of welke andere smoes ze ook zouden bedenken om hun grootspraak te camoufleren en zelfs toen Freddy brutaalweg aanbelde bij een vervallen huis, was ik er nog altijd rotsvast van overtuigd dat er een spelletje werd gespeeld; misschien woonde daar iemand die ze kenden, of wisten ze dat het huis onbewoond was, zo zag het er van buiten ook wel uit.

Mijn ongeloof sloeg om in verbijstering toen een slonzige vrouw met lang piekhaar de deur opendeed en op de vraag van Freddy of we gelegen kwamen knikte en ons zonder verder vragen binnenliet. Ze ging ons voor naar een rommelige huiskamer, waar opgerold in een luie stoel een meid van een jaar of zestien, zeventien naar de televisie lag te kijken.

'We hebben bezoek', zei de vrouw.

Het meisje glimlachte flauwtjes en rees op uit de fauteuil. Ze zag er niet onaardig uit, viel me op. Een beetje grauw, maar toch een knap, zij het wat brutaal smoeltje. Ze droeg een veel te kort, strak leren rokje en een topje dat haar buik bloot liet. Haar lange benen waren bloot tot en met haar voeten. De andere vrouw, kennelijk dus haar moeder, schatte ik half in de dertig; ze droeg een lange jurk tot op haar voeten en was eveneens blootsvoets.

Ik wachtte tot ik zou worden voorgesteld, maar mijn naam werd alleen genoemd toen het meisje nonchalant vroeg wie er met haar mee naar boven zouden gaan.

'Lex en ik', hoorde ik Freddy door een waas heen antwoorden.

Zou het dan verdomme toch waar zijn? De moeder draaide zich bij het horen van mijn naam naar me toe.

'Jij ben' nieuw, istnie?', vroeg ze met een hese stem. Ik knikte, totaal verbouwereerd.

'Hij is hier pas komen wonen', legde Wim uit, 'hij komp' van buiten.'

Ze monsterde me van top tot teen alsof ze me aan het keuren was en ik voelde hoe het in mijn nek begon te prikken. Na wat me een eeuwigheid toescheen draaide ze zich weer om.

'Oké', knikte ze tegen haar dochter. 'Neem maar mee…'

Als een robot liep ik achter Freddy en Kitty aan de kamer uit en een steile trap op. Kitty liep voorop en liet zich ongegeneerd onder haar rokje kijken. Het klamme zweet brak me uit toen ik zag dat ze geen broekje aan had. Freddy draaide zich jolig naar me om.

'Lekkere kut hè!?', riep hij.

Het scheen Kitty niet te deren. Ze leidde ons naar een klein kamertje, waarin prominent een onopgemaakt bed, met de dekens half afhangend op de grond. Met een enkele ruk trok ze de dekens helemaal van het bed af en ging er meteen languit op liggen. Ze wipte even haar kont omhoog en trok het strakke rokje over haar buik om haar donker bemoste kutje bloot te leggen.

'Jij eerst?, vroeg ze aan Freddy, op een toon alsof ze dit dagelijks deed.

'Ja', grijnsde mijn vriend, 'maar wel alles uit doen.'

Ze haalde haar schouders op en ging zitten. 'Maar dan jullie ook', zei ze, terwijl ze haar topje over haar hoofd trok.

'Tuurlijk', grinnikte Freddy, 'kom op Lex, uitkleden!'

Ik stond als een standbeeld te kijken naar de mooiste tieten die ik ooit van mijn leven had gezien: niet te groot, maar vol en schitterend van vorm, met verrukkelijke roze tepeltjes in een bijna niet aanwezig tepelhofje. Ineens zag ze er niet slonzig meer uit, maar was ze een aantrekkelijke, begeerlijke godin, maar ja, het was ook het éérste meisje dat zich voor me uitkleedde.

Freddy stootte me aan: 'Schiet op, trek je kleren uit!'

Zelf had hij zijn broek al uit en was bezig met zijn shirt. In zijn donkerbruine slip stak een bobbel van jewelste af. Kitty was intussen opgestaan en wurmde zich uit haar rokje. Helemaal naakt was ze nog mooier en begeerlijker en het deed me haast pijn te zien hoe Freddy kundig een condoom om zijn snikkel bond en zich, met zijn sokken nog aan, op haar wierp.

'Doe die scheur maar eens open meid', gromde hij en ik zag hoe zijn klauwen haar kut opentrokken.

Werktuiglijk trok ik mijn kleren uit, terwijl hij zijn lul in haar lijf stak en triomfantelijk begon te neuken. Over zijn schouder leek Kitty nieuwsgierig naar me te kijken toen ik mijn onderbroek naar beneden trok. Mijn stengel liet me niet in de steek en schoot stijf en strak tevoorschijn. Ze glimlachte toen ze het zag, maar sloot toen haar ogen en gaf zich over aan het beukwerk van Freddy. Grommend stootte hij een minuut of twee, drie op haar in en ik zag Kitty's ogen wijd opengaan toen hij kreunend en schokkend in haar klaar kwam. Zelf gaf ze geen enkel geluid. Ze zou het wel gewend zijn zo….

'Ziezo, ga je gang', knikte Freddy met een grijns naar me, terwijl hij van haar afgleed, zijn condoom afstroopte en met zijn onderbroek zijn lul begon af te poetsen.

Ik keek vertwijfeld naar de godin die met wijd gespreide benen op me lag te wachten. Inmiddels was mijn lul alweer geslonken tot maatje pink. Het leek of ze begreep wat me dwars zat, want ineens zei ze: 'Freddy, hoepel jij nou maar op!'

Hij keek ons even niet begrijpend aan, toen kwam die lelijke grijns weer terug. 'Oké, ik begrijp het al, dan ga ik wel even beneden kijken!'

En zo, in zijn blote reet, met de kleren onder zijn arm, liep hij de deur uit.

'Jij heb' het zeker nog nooit gedaan?', was het eerste wat Kitty zei.

Meteen door de mand gevallen! Maar het had geen zin eromheen te draaien. Ik schudde benauwd mijn hoofd.

'Geef' niks', lachte ze, 'ik maak hem wel weer stijf en ik ben nat genoeg, kom maar!'

Wat een wonderbaarlijk gevoel! Ik kroop tussen haar knieën en ze nam kordaat mijn stengel in haar hand. Met 'kordaat' bedoel ik zonder aarzelen, niét dat ze het wild deed of zo, integendeel. In haar zachte handje was het zo voor elkaar en weer lachte ze.

'Zie je wel?' Ze reikte naar het nachtkastje en pakte een kapotje. 'Even een muts opzetten', lichtte ze nonchalant toe terwijl ze hem bekwaam over mijn eikel trok.

Ik vond het een belachelijk gezicht, maar gelukkig liet ze me geen tijd voor nadenken. Ze pakte mijn pik vol in haar hand, leidde hem naar de ingang van haar spleetje en drukte de eikel naar binnen.

'Nou moe'je 't zelf doen hoor”, kirde ze en ging achterover liggen.

Daar gleed ik voor de eerste keer tussen naakte meisjesbenen het inwendige in en het was verpletterend. Ze zóóg me naar binnen tot aan mijn ballen en ik strekte me voorzichtig over haar uit. Langzaam begon ik te bewegen, bang dat ik te snel zou exploderen. Ze zei dat het goed was en begon mee te bewegen. Wat een onvoorstelbare heerlijkheid! In elkaar gestrengeld gingen we er even later flinker tegenaan en tot mijn oneindige voldoening slaagde ik erin mezelf te beheersen. Ik wist dat ze niet loog toen ze begon te hikken dat ze zelf ook zou komen als ik zo doorging en… o…., já, Lex, láát me komen! Al moest ik mezelf de strot afbijten, maar dat zou gebeuren! Haar ogen braken toen ze een scherpe gil door de kamer liet galmen en als bij afspraak schoot ik zelf ook los. Het was gelukt en ik was dolblij!

We bleven in bed liggen, want Hilda was toch nog niet klaar, zei ze. Ach ja, haar moeder. Wat een wezensvreemde toestand eigenlijk! Ze giechelde.

'Nee, joh', zei ze, 'da's helemaal mijn moeder nie', maar ze vinnen het geil om dat te dénken…'

Wie dan wel die mysterieuze vrouw was liet ze in het midden.

'Zeg maar niks', sloot ze haar bekentenis af, 'anders kommen ze misschien nie' meer…' En toen, vrolijk: 'Wat denk je, kun je nog een keer?'

© Lex

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Een vreemde toestand

  1. 7 september 2007 at 21:55

    Een groot aantal pareltjes deze maand. Ik kom lovende woorden tekort. Dit is er weer zo eentje. 2,5*

  2. 18 september 2007 at 20:17

    Een vreemde toestand inderdaad, maar met flair en overtuiging gebracht: 3!

  3. 1 oktober 2007 at 13:35

    Ik zit niet zo te wachten op dergelijke hoerenlopersverhalen. Maar het is wel verzorgd geschreven, dus een heel klein sterretje.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world