Een warme wekker

Ik ben verliefd! Tot over mijn oren! Compleet verkocht … πŸ™‚ Het verhaal met mijn minnaar begon in februari vorig jaar en het wordt alsmaar beter! We zijn nu bijna een jaar verder maar de geilheid wil maar niet verminderen … Integendeel … we hebben ons al suf gevrijd in die tijd, maar de passie blijft … In meer romantische verhalen zou men het hartstocht of liefde noemen (wat het ook IS), maar hier noem ik het pure lust, dierlijk verlangen, sex, sex, sex en nog eens sex … πŸ™‚ Ik ben een vrouw van 35, klein van stuk, maar heel warmbloedig. Hij is een mooie jongen van 31. We zijn alletwee getrouwd en dat maakt het vanzelfsprekend nog spannender. Mijn ventje is op de hoogte, zijn vrouwtje niet … Enfin … om een lang verhaal kort te maken … de dag vóór oudejaarsavond had mijn vriend nachtdienst. Hij vroeg me om hem na een hazeslaapje 's morgens te komen wekken … Hij zou z'n achterdeur open laten … Ik was er niet heel gerust in om hem op z'n eigen terrein te gaan bezoeken … maar mijn verlangen naar hem is te groot om zoiets te weigeren en bovendien … 't leek me ook heel spannend …Ik vroeg aan mijn eigen ventje of het mocht en het was geen probleem.

Dus zo rond 10.30h die voormiddag vertrok ik richting 't lief. Ik had me een uitgebreid badje gepakt, kutje gewassen en geschoren en tandjes gepoetst … Hij woont ongeveer een half uurtje rijden bij me vandaan, in een vrijstaand huis in een zeer landelijk gebied … waar alle buren alles zien en alles weten … Je kent dat … Onderweg bouwt de spanning in mijn lijveke zich op. Ik rijd door de bossen … Het is koud … Mensen blazen zichtbare ademwolkskes door de lucht … De grond is hard … Ik verheug me er al op om straks tegen zijn warm lichaam te kruipen. Ik parkeer m'n auto langs de kant van de weg, niet op de oprit van z'n huis … Eventjes blijf ik zitten en kijk rond … Nergens beweging te zien bij de buren. Ik kijk of ik een achterdeur kan ontwaren … ben hier wel al eens geweest, maar gewoon langs de voordeur dan πŸ™‚

Aan de zijkant van het huis zie ik een deur … Ik stap uit en loop er recht naartoe, zo nonchalant mogelijk, alsof ik daar alle dagen loop … met een air van “niks bijzonders aan de hand” … En ja, niet op slot … Ik kan binnen en kom in een soort wasplaatsje terecht …Ik loop verder en passeer de garage … Zijn auto staat op de oprit, hier geen auto te zien … Zijn madam is dus wel degelijk weg … Ik open nog een deur en beland in de keuken en living … Dit herken ik … Het huis slaapt … nergens ook maar één geluidje te horen … Ik voel me een dief in de nacht … een indringer … Ik doe m'n jas en schoenen uit en loop op kousenvoeten naar boven de trap op … Op de overloop zie ik vier of vijf deuren …

“Achter welke deur ligt mijn schat te slapen?”

De eerste keer gok ik mis … ik zie enkel een onbeslapen éénpersoonsbed … Achter de tweede deur bevindt zich een spijlenbedje voor een peuter … ook leeg … Achter de derde deur nog een babykamer … voor de baby die binnenkort verwacht wordt … Hier blijf ik maar een seconde dralen, want een klein vleugje schuldgevoel kruipt over mijn ruggengraat … wil er niet aan denken …

Als ik de vierde deur open, kom ik in een totaal verduisterde kamer terecht … Ik zie geen hand voor mijn ogen … Aarzelend stap ik naar binnen … Ik luister en hoor iemand zwaar ademhalen … een slapende mens … en ik ben er zeker van dat het m'n lief is, want ik herken z'n geur, nu nog versterkt door de slaap … Op de tast stap ik voorzichtig verder en voel de bedrand … Ik buig me blind over hem heen en geniet een paar minuten van het besef van z'n aanwezigheid … Ik ruik, ik luister en ben ontroerd omdat hij me zo vertrouwt dat hij me dit laat doen. Eigenlijk wil ik hem niet wakker maken … Ik wil gewoon bij hem liggen, hem voelen en verwarmen …

Voorzichtig stap ik uit m'n kleren en kruip behoedzaam naast hem … Ik laat me tussen de lakens glijden en vlij me tegen z'n warme lijf … Slapend slaat hij z'n armen om me heen … dit betoverend moment mag van mij voor eeuwig duren … Maar mijn aanwezigheid laat hem toch langzaam ontwaken …

“MMMMMMMM … Anneke” … mompelt hij nog half slapend … en drukt me nog eens tegen zich aan …

Ik ben geraakt en laat hem rustig wakker worden, maar mijn lichaam leidt een eigen leven en reageert al fel op zijn aanrakingen, zoals altijd … Mijn tepelkes priemen al tegen zijn borstkas en mijn kutje wordt al goed nat … Ik adem al vlugger dan normaal, maar ik beheers me … Even speel ik met het idee om hem wakker te pijpen en hem gewoon te berijden, maar ik laat het … wil nog een beetje genieten van het voelen in het donker … Mijn oren staan op scherp, mijn neus snuift gretig de geur van zijn slaap, mijn handjes dwalen over zijn lijf … Ik zie nog altijd niks … Hij begint te woelen, heeft het echt lastig om wakker te worden … Hij kust me … mmmmmmmmmmmm … zijn kussen zijn fantastisch … Gelukkig lig ik neer, want anders zou ik alweer op mijn beentjes staan trillen … De begeerte slaat in vloedgolven toe … Hij voelt het … Hij drukt me nog steviger tegen zich aan, laat me z'n erectie voelen, groot en stevig, want het is ochtend πŸ™‚

Z'n handen dwalen over mijn huid, mijn borsten, mijn poepke, met z'n vingers gaat hij even door m'n schaamlippen … Het is daar al drijfnat, m'n klitje staat al op springen … Ongelooflijk toch hoe weinig trukskes ik nodig heb bij hem … Uiteindelijk kan ik me niet meer houden en ga boven op hem zitten, ik speel even met mijn kutje over zijn gezwollen eikel maar laat me al vlug over zijn heerlijke pony glijden, het gaat vanzelf … MMMMMMM …

De eerste seconde dat hij in me zit, verstijf ik altijd een beetje, zo heerlijk overweldigend is dat gevoel … “Hij zit IN me, hij zit IN me” … Ik drijf weg, begin automatisch te bewegen … Normaal zou ik hem nu aankijken, maar het is te donker …

Nu is hij goed wakker, neemt me stevig beet en draait me met zichzelf in mij op mijn rug. Het mannetjesdier neemt de controle over en dat vind ik geweldig. Ik laat me graag nemen … of liever … in bezit nemen. Ik voel hem stevig in mijn kutje beuken, heel diep en en heel intens, en ik ontvang hem graag, hééél graag … Mijn spiertjes trekken samen … Vanuit mijn tenen tot in mijn kruin voel ik mijn orgasme opzetten … en ontplof …

Ik stroom over … Hij voelt het en neemt een rustiger tempo aan, zonder mij te verlaten … “Ik wil je zien,” zegt hij en opent boven het bed een rolgordijntje … Het licht valt binnen en ik zie zijn lieve gezicht …

“Ik zie je graag”. Teder kijken twee helblauwe ogen me aan … “Dag schat…” Hij zit nog altijd in mij en van de weeromstuit trekken mijn spiertjes rond zijn lul nog eens vanzelf samen … Grrrrrrrr … “Draai je om,” zegt hij … Op ellebogen en knieën ga ik voor hem zitten, mijn billen met een opgezwollen kutje ertussen uitnodigend naar hem opgericht, poepke naar omhoog … Meteen voel ik zijn keiharde dikke penis in één vlotte beweging bij me naar binnen stoten … mmmmmmmmmmmmmmm … Hij beukt ongenadig op me in … Daar hou ik van …

“Pak me maar … geef het me … ik heb je zaad nodig …” Ik voel je klaarkomen, je lul pompt m'n kutje vol met sperma … MMMMMMMMMMMM … Je buigt over me heen, ik draai m'n hoofd en krijg een intense tongzoen van je. Ik voel je lichaam zwaar op m'n rug leunen … De spontane reactie is een dessert-hoogtepuntje voor mij … rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr … ” Ik zie je graag, geile vent van me … ” We nestelen ons tegen elkaar aan … genieten, strelen, kussen, knuffelen …

Het voorspel slaan we meestal over wegens overbodig, het nagenieten daarentegen dragen we hoog in ons vaandel … :-))) En dat nagenieten blijft duren tot en gaat vloeiend samen met het heropbouwen van de spanning voor een volgende ontmoeting … Het is heerlijk zo'n lieve minnaar te hebben … het zout op de patatten … Even later zit ik weer in m'n auto richting huiswaarts … Voldaan en gelukkig!

 

© Anneke

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “Een warme wekker

 1. 24 februari 2008 at 15:15

  Verschrikkelijk, al die overbodige puntjes, en dan 'mijn 'ventje', 'mijn 'lijveke', 'ademwolkskes', wat een treurigheid. Nee, voor mij is dit niet het zout op de patatten.

 2. WB
  27 februari 2008 at 14:18

  Tja, het is wel lief beschreven maar er zit weinig spanning in. Even denk je nog dat er een leuke clou aan zit te komen maar ook dat niet. Jammer.

 3. 1 maart 2008 at 12:42

  Doodzonde, dat puntgebruik!

 4. 1 maart 2008 at 15:04

  Dit had een aardig verhaal kunnen zijn als het beter was geschreven. Zelfs het Vlaams heeft wel wat (hoewel, tepelkes en lijveke?). Maar al die overbodige leestekens bederven de leesvreugde. Ik hecht er geen waarde, en dus ook geen sterren aan.

 5. 1 maart 2008 at 18:48

  heerlijk avontuurtje ! Mooi beschreven met oog voor detail

Geef een reactie