hot teens tube shemale jizzed by group.

Een Wellustige Droom

Een Wellustige Droom

Na een avondje chillen bij een goede vriendin was Neline net thuisgekomen, het was al tegen middernacht en snel had ze zich daarna gedoucht. Ze was behoorlijk moe van de drukke schooldag en wilde eigenlijk meteen haar bed in om te slapen. Ze waste daarom slechts haar lichaam vluchtig en niet d’r haren, teveel tijd en gedoe om die dan weer te laten drogen. Even later was ze op haar slaapkamer, slechts een grote handdoek bedekte nog haar jonge bevallige lichaam. Normaal trok ze eerst een schone slip en een hemdje aan maar deze keer kroop ze direct onder haar zachte dekbed en krulde zich behaaglijk in de foetushouding om zo heerlijk in slaap te vallen. Het duurde niet lang voordat haar ademhaling rustiger werd en ze in dromenland was. Vannacht zou het voor Neline echter geheel anders verlopen, ze droomde weleens maar meestal kort om daarna terug in een diepe slaap te vallen. Al na een kwartiertje sluimeren begon haar vreemde droom en deze was het begin van een lange reeks opwindende seksuele droom-ervaringen!

Neline voelde zich wat zweverig worden en kreeg het steeds warmer, slaapdronken schoof ze instinctief het dekbed van zich af om wat verkoeling te krijgen. Ze zuchtte diep en draaide zich op haar rug, haar benen spreidde ze wat uiteen terwijl haar armen langs haar lichaam rustten. In haar droom leek het nét of er toen een licht elektrisch geladen wolk om haar naakte lichaam heen sloot, elke zenuw in haar jonge lichaam werd supergevoelig. Neline voelde een soort van kippenvel over haar héle lichaam ontstaan en een lichte rilling ging door haar heen. De droom voelde heel vreemd en leek meer op een soort van trance waarin ze zich bevond, ze voelde toen de zenuwen in haar erogene delen extra opspelen en dat voelde heel aangenaam. De huid van haar borsten en de binnenkant van haar dijen voelde ze warm opgloeien, het voelde als statische elektriciteit…Neline voelde dat ze opgewonden werd maar begreep niet waarom?! ‘Oooohhwww…mmmmhh’ klonk het zachtjes uit haar mond toen er plots vreemde vingers over haar gevoelige b-cup borsten leken te gaan en haar tepels direct reageerden en als dopjes zo hard werden. Neline schrok er eerst even van maar het voelde zalig en ze liet het toe en instinctief duwde ze haar borsten naar voren, ze kreunde zacht toen een heftige tinteling als een elektrische vonk in haar tepels drong. In haar droom kon ze niets zien, het was donker en ze lag daar volledig naakt en open op haar bed…het heerlijke gevoel in haar beide borsten en tepels werd steeds intenser.

Er ging toen ineens een voor haar heel bekende vibratie en hunkering door haar onderlichaam en Neline besefte het maar al te goed….ze was Geil! Ze wilde toen meteen haar eigen handen op haar borsten voelen en probeerde te bewegen, enige paniek maakte zich van haar meester toen dat niet bleek te gaan. ‘Oh n…nee…wat is dit? Wat gebeurt er?’ klonk haar stem schril en angstig toen ze merkte dat ze niet alleen haar armen maar haar benen ook niet kon bewegen! Nog maar amper een jaar geleden had ze een hele nare ervaring met een man gehad en dat zorgde af en toe nog voor paniekerige en soms angstige herinneringen, dat negatieve gevoel leek toen ineens op te spelen. Voordat ze écht ging flippen…klonk er plots een warme donkere geruststellende stem in haar hoofd…..’Rustig Neline….wees niet bevreesd! Dit is maar een Droom, ik ben gezonden speciaal om jou in je dromen enkel puur genot te schenken…geef je er aan over! Vrees niet!’. Op de een of andere manier had deze stem die deze geruststellende woorden sprak meteen effect op Neline haar gemoedstoestand, haar angstige gevoel leek weg te smelten en na nog wat zacht protesterende piep-geluidjes kon ze zich weer wat ontspannen. Ze concentreerde zich toen weer op haar borsten, daarover leek toen een warme natte tong of mond te gaan en tegelijkertijd voelde het alsof vreemde vingertoppen speels in haar o zo gevoelige opgezette tepels knepen. Het voelde zo bizar vreemd…ze wist nauwelijks zeker of ze dit alles eigenlijk wel droomde, gebeurde dit heel misschien echt?

Haar dijen werden toen onverwachts door een ondefinieerbare kracht voorzichtig verder uit elkaar geschoven, Neline raakte niet in paniek maar het voelde wel raar om geen controle over haar eigen lichaam te hebben…maar ergens ook best heel geil om zo overgeleverd te zijn aan deze opgedrongen seksuele verwennerij. Terwijl haar stijve tepels continu gestimuleerd werden, voelde ze iets als een tong van tussen haar borsten….over haar buik en venus-heuveltje en dan omlaag…richting haar kutje glijden. ‘Owww..ooohhh..n..nee’ kreunde Neline wat protesterend maar diep van binnen moest ze toegeven dat haar jonge poes ook hunkerde naar een speciale behandeling. Na enkele seconden voelde Neline de punt van de tong toen al tussen haar schaamlippen doorglijden en twee duimen leken deze van elkaar te spreiden. ‘Oooohh jaaaa…mmmm’ zuchtte ze opgewonden en instemmend, ze wilde dit ervaren…of het nu droom…trance…of werkelijkheid was! De tong voelde heerlijk maar vreemd dun en lang, deze wriemelde zich eerst een paar keer heen en weer tussen haar lipjes om dan plots haar al flink vochtige opening in te duiken. ‘Aaahh ooohhh jaaahmmm’ kreunde ze zacht toen de lange tong haar jonge geurige poes penetreerde, hij stimuleerde en prikkelde de tastzenuwen van de o zo gevoelige zachte binnenzijde van haar poesje en deed haar over haar hele lichaam rillen. Neline had zich wel vaker met plezier door haar vriend en ex-vriendjes laten likken maar dat was over haar kutje en klitje, deze tong ging echter diep in haar poes en raakte daar hele gevoelige plekjes. Haar mond stond half open en genietend zuchtend duwde ze haar bekken in een geile opwelling naar voren, dat gedeelte van haar lichaam kon ze dus wél bewegen merkte ze…net als haar hoofd, handen en voeten…de rest stond zo voelde ze duidelijk onder controle van haar droom-minnaar.

‘Ooowww jaaa’ lispelde ze zacht terwijl de lange tong gretig in haar kutje ronddraaide, ze voelde toen hoe snel ze natter en natter werd en die bizarre tong lepelde haar rijkelijk geproduceerde sappen uit haar jeukende poes. Ineens trok de tong zich terug en voelde Neline een warme adem als een tropische bries over haar schaamlippen en heuveltje blazen. Dat was maar even en een korte kreun van verrassing klonk uit haar mond toen de dartele tong zijn volgende doel trof…haar overgevoelige klit! Een geile schok ging als elektriciteit door haar lendenen, eerst likte de tong rustig en verkennend over en rond haar genotsknopje maar dat werd steeds sneller en krachtiger….’aaaahhh mijn god ooohhh’ fluisterde ze haast onhoorbaar. Het bleef echter niet alleen bij de tong, terwijl ze zich genietend zuchtend liet likken….voelde ze ineens zoiets als de vorm van een dunne vinger haar natte poes binnendringen. ‘Ooohh….fff…fuck jaaa’ was haar instinctieve reactie toen de lange dunne vinger soepel en diep in haar smachtende kutje gleed, er volgde een tweede vinger en Neline kon nauwelijks een rauwe geile kreet onderdrukken. ‘Wat is dit voor waanzinnig supergeile droom?’ was de vraag die haar hersenen teisterde maar meer dan gewillig gaf ze zich er volkomen aan over, ‘aaaaahhhh oeoehhhff’ kreunde ze toen de twee vingers zich in haar wat omhoog kromden en daarmee haar G-plek direct stimuleerden.
Ze ervaarde prikkels en genots-stuipen waarvan ze het bestaan niet afwist, de vingers en tong veranderden haar poes in een borrelende hete vulkaan die op het punt van uitbarsten stond. ‘Ooohh m…mijn godddd jaaaa…ga alsjeblieft door jaaaaa’ kreunde Neline en voelde dat er ook steeds wat harder en wilder in haar stijve tepels geknepen werd. In een snelle gedachte vroeg ze zich even af waar haar droomminnaar zoveel handen of vingers vandaan haalde maar ze werd zó meegesleept in haar genot, dat ze deze gedachte los moest laten. Of het al niet genoeg was….voelde ze dat er iets tussen haar bilnaad kwam en zachtjes haar anus toucheerde. ‘Oh…wow…ah…oefff’ kreunde ze verrast toen haar benen wat omhoog getild werden en daar deels opgetrokken bleven hangen, ze lag toen echt 100% open en uitnodigend om gedomineerd te worden en om bezit van te kunnen nemen. Nog dieper bewogen de twee vingers in haar drijfnatte poes en haar klitje leek wel een heet gloeiend houtkooltje, de stimulatie van haar sterretje maakte het nóg geiler en hijgend en kreunend onderging Neline deze extreem geile verwennerij. Ze ging zeker klaarkomen voelde ze aan alles…en dat ging niet lang meer duren, ze had het nodig en verlangde ernaar!

Neline d’r hoogtepunt kwam er snel aan en was onvermijdelijk, elke vezel in haar jonge sexy lichaam schreeuwde om bevrediging. Met haar heerlijke dijen maximaal gespreid en haar benen door een onzichtbare kracht deels opgetrokken….zo lag ze daar intens van dit alles te genieten. Ze beet nog steeds op haar onderlip om niet teveel lawaai te maken maar haar gedempte gekreun en gehijg vulde haar hele slaapkamer, met haar handen greep ze zich vast in haar matras….ze ging keihard klaarkomen wist ze al en Neline zette er zich schrap voor. Met haar hoofd ging ze heen en weer terwijl ze haar bekken steeds wilder naar de verwennende tong en vingers toe draaide, haar genotsknopje stond op springen…twee vingers draaiden zich heerlijk diep in haar soppende kutje rond terwijl een vingertopje zich ronddraaide tegen haar sterretje. Die geile combinatie samen met het knijpende gevoel in haar beide tepels, brachten Neline toen naar een spetterend hoogtepunt. Het leek een haast een bolbliksem die in haar onderlichaam ronddraaide en vrijkwam en toen gelijk contact maakte met alle zenuwen van haar intieme delen…’aaaagghhhhh ik..kommmmmm…nnnggggggggggg..goddddddd jaaaaa’ klonk het trillend en hees uit haar keel, haar kutje kneep hard spastisch in de twee neukende pompende vingers en ze moest weer op haar lip bijten om het niet uit te schreeuwen! Terwijl Neline hevig en ongecontroleerd hard klaarkwam duwde ze schokkend met haar heupen naar voren en haar tenen kromden zich in de greep van haar intense orgasme.

Neline voelde hoe haar ziedende kutje een grote hoeveelheid geil produceerde en de nog steeds wild bewegende vingers daarmee rijkelijk besproeide, haar onbekende minnaar bleef in deze bizar geile droom onvermoeid haar kutje en klitje bestoken. Toen….geheel onverwachts…en op het meest heftige moment van haar orgasme, dreef haar minnaar de vinger die eerst steeds in haar aarsje rond had gedraaid….ineens een flink stuk haar darmen in. Een ingehouden kreet van verbazing en een snik van extreem genot volgde en grommend sloeg ze haar hoofd toen naar achteren in haar nek, het voelde totaal niet pijnlijk maar leek haar hoogtepunt juist te versterken. Neline haar hele lijf verkrampte terwijl haar hoogtepunt door haar jonge sexy lichaam trok, ze kon zich niet herinneren zó hevig klaar te zijn gekomen. Een halve minuut duurde de orgastische kramp…tot ze ineens ontspande en slap terugviel op haar bed, toen viel ze flauw….dit was meer dan haar lichaam en geest op dat moment konden verdragen. Haar droomminnaar trok zich terug en verdween in het niets…..om haar op een later tijdstip en tijdens een andere nacht weer op te zoeken?

Wat verward ontwaakte Neline uit haar erotische droom en ging meteen overeind zitten, ‘pfffff…mijn god wat een droom jeeee’ mompelde ze in zichzelf en was er nog behoorlijk duizelig van. Ze speurde met haar blik haar slaapkamer rond en kon in de schemer niets vreemds ontdekken, geen enkel teken van iets of iemand die daar tijdens haar geile droom bij haar aanwezig was. Neline voelde hoe bezweet ze was en besloot voordat ze zo weer ging slapen beter eerst een douche te nemen, ze schoof naar de rand van haar bed en ging toen voorzichtig staan. Even moest ze zich in balans houden maar liep toen uiteindelijk naar de deur van haar kamer, toen ze die opende kwam er een wat frisse luchtstroom naar binnen en ze rilde ervan en voelde de kilte vooral tussen haar benen. Met haar hand gleed ze over tussen haar dijen en over haar poes, ‘jeetje zeg ssssshh’ fluisterde Neline verrast…ze was daar drijfnat…en zeker niet alleen van het zweet. Niet alleen haar schaamstreek kleefde van het vocht maar aan de binnenkant van haar dijen plakte het ook flink, ze keek op de gang of er niemand was en haastte zich naar de badkamer. Eenmaal binnen zette ze meteen de douche aan en stapte er onder zodra het water aangenaam warm was, de warme stralen spoelden al haar afgescheiden lichaamssappen weg en het voelde zalig daar zo te staan. Het voelde eerst verkwikkend maar na een paar minuten voelde ze haar vermoeidheid in haar lichaam terugkeren, voordat ze er zo geen puf meer voor had waste ze haar haren ook meteen. Ze deed alles of ze nog half in trance was en na een 20 minuten douchen draaide ze de kraan pas dicht en droogde zich als in slow-motion af.

De badkamer leek wel in een sauna veranderd en hing vol met waterdamp, Neline ging voor de wastafel staan en zag dat de spiegel voor haar helemaal beslagen was. Ze wilde deze nét met een handdoek droog wrijven tot ze iets zag dat haar deed stoppen…met open mond keek ze verbaasd toe wat ze op de spiegel zag verschijnen! Uit het niets leken zich daar letters te vormen, door een onzichtbare hand geschreven. Ze kneep haar ogen samen toen ze de tekst zag verschijnen, het waren dan wel vreemdsoortige Gothische letters maar ze kon het duidelijk lezen. Het was een aan haar gerichte vraag: ‘Zal ik je vannacht bezoeken en weer bevredigen?’ las ze en Neline overwoog wat ze op de vraag van deze bijzondere Droomminnaar zou antwoorden. Diep van binnen wist ze het antwoord eerlijk gezegd al, haar aarzeling was slechts schijn en toneelspel…maar meer voor haarzelf. Met haar hand ging ze naar de spiegel en met het topje van haar rechter wijsvinger schreef ze vluchtig maar vastberaden een ‘Yes!’ onder de vraag! Nooit kon ze op dat moment beseffen in hoeverre deze stap haar toekomstige nachten ging beïnvloeden…en wat voor geile avonturen en welke vormen van opperst genot ze nog zou gaan beleven…

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Een Wellustige Droom

 1. 11 mei 2018 at 19:30

  Hallo medeschrijvers en lezers, ik ben nieuw op de site. Dit is mijn eerst geplaatste verhaal maar ik schrijf al een aantal jaren erotische/pornografische verhalen.
  Ik ben benieuwd naar jullie mening of reactie….
  Groet Faust

  • 16 juni 2018 at 18:33

   Ik vind het niet slecht maar ook niet geweldig. Het zweverige spreekt me niet aan, word ik niet warm of koud van.

 2. 12 mei 2018 at 23:44

  Ze zeggen wel eens: ‘overdrijven is ook een vak’. En bij jou, Faust, is dat helemaal van toepassing. Klitjes als heet gloeiende kooltjes, vaginale sappen als buiten hun oevers tredende rivieren, vulkanische orgasmes, extremistische genotsstuipen… Ik moet even bijkomen van al deze hyperbolen. Je schrijft lekker, maar een paar pondjes minder mag ook. Je maakt de lezer anders moddervet.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world