Een wintersurprise

Ik was gewaarschuwd. Het weer was slecht en de aankondigingen voor de komende dagen gaven een alsmaar verslechterend beeld. Regen overgaand in sneeuw en heel veel wind uit noord-oostelijke richting. Dat voorspelde weinig goeds. Maar wat dreef mij dan toch om de auto te nemen en langs gevaarlijke en gladde wegen naar het mij geliefde wintergebied te gaan? Wat of beter, wie kon mij zover krijgen om risico's te durven nemen en misschien mijn leven in de waagschaal te zetten? Mijn geest was kennelijk in staat mij te doen verheffen boven het alledaagse en mijn waarnemingen aan het aardse te doen onttrekken en potentiële gevaren te doen ontkennen en zelfs geheel te negeren. Helemaal onbegrijpelijk was dit, omdat ik net een heerlijke erotische avond achter de rug had waarin ik bij mijn geliefde Cisca ongeremd had kunnen dwalen over haar verrukkelijke lichaam.

Het was guur geweest buiten en we hadden de open haard aangedaan om ons heerlijk te verwarmen aan de gloed van het vuur en later aan elkaar. We waren begonnen met een heerlijk glas wijn en genoten niet alleen van de smaak, maar evenzeer van de lichtzinnigheid die zich langzaam van ons meester maakte. Cisca begon zich na een tijdje uit te strekken voor de open haard en kronkelde daar wellustig met haar benen en heupen. Ze opende haar benen en gaf mij zicht op haar prachtige venusheuvel die toen nog gehuld was in een miniscuul rood slipje.

Dit had direct gevolgen op mijn lichaam. Mijn al wat stijf geworden penis kreeg nu een hardheid die hunkerde naar aangeraakt te worden. Met haar vingers nodigde ze mij uit mij naast haar neer te leggen. Ik aarzelde geen moment en ik begon haar lichaam met mijn handen te verkennen, terwijl ik haar tegelijk hartstochtelijk begon te zoenen. Onze tongen vochten om de voorrang om omstrengeld te worden en in elkaars mond een ontdekkingstocht te beginnen.

Ik voelde hoe mijn penis schreeuwde om verlost te worden uit de omhulling van mijn kleren. Cisca wachtte nog om mij daarbij te helpen. Haar handen dwaalde over mijn rug en raakte mijn billen. Mijn opwinding nam hevige vormen aan. Ik schurkte mijn onderlichaam tegen haar buik en begon al zoenend haar bloesje los te knopen om haar borsten beter te kunnen aanraken. Ik merkte dat haar tepels recht overeind stonden en voelde hoe opgewonden ook zij was. Mijn handen zochten snel de weg naar de ontsluiting van haar bh, waardoor ik haar blote borsten nu in mijn handen kon nemen.

Ondertussen was Cisca in staat geweest mijn bovenkleding van mijn lichaam te ‘rukken'. Ook zij was nu erg opgewonden en hunkerde naar verdere verstrengelingen. Ik kuste haar borsten en nam plagend haar tepels in mijn mond. Zij leken nog meer te groeien en begonnen op kleine penissen te lijken en ik kon haar al zuigend melken.

Onder mij draaide Cisca alle kanten op om te kunnen genieten van haar opwinding en zich naar een hoger niveau van extase te kunnen bewegen. Snel zochten mijn handen onder haar rok en langs haar klamme dijen bereikte ik al gauw haar schaamlippen achter haar slipje. Haar spleetje was kletsnat en vroeg om veel meer. Ik maakte haar rok los en trok haar slipje, dat in het kruisje helemaal nat was van haar sappen, naar beneden en liet het achteloos naast haar vallen, niet nadat ik eerst de heerlijke geur van haar vrouwelijke opwinding had opgesnoven. Dat maakte mij nog geiler dan ik al was.

Ik zocht met mijn mond haar clitoris en de ingang van haar tunneltje. Mijn tong dwaalde als een hongerig dier over haar spleetje en probeerde elke centimer te raken. De heerlijke sappen die Cisca afscheidde namen toe en ik dronk als uit een beker haar vocht op. Ik voelde dat zij bezig was naar een orgasme te glijden. Haar ademhaling werd heviger en onregelmatiger, zij kromde haar rug en toen ik haar clitoris in mijn mond nam en tegelijk een vinger, die helemaal nat was geworden door haar sappen, in de ingang van haar kontje stopte en verder liet penetreren ontplofte ze. Haar orgasme kwam met stromen en leek niet op te houden. Met haar dijen omklemde zij mijn hoofd en hield mij vast, waardoor ik overgoten werd met het vocht dat uit haar spleetje kwam. Ik likte het op als nectar en toen ze haar dijen ontspande en ik weer los kon komen liet ik haar delen in haar eigen opwinding. Wij kusten en snoepten beiden van haar heerlijke vocht.

Ondertussen begon Cisca mijn broek en slip uit te trekken en lag ik helemaal naakt onder haar. Mijn penis stond fier overeind en leek haar met een heen en weer gebaar uit te nodigen om door haar vast gehouden te worden. Zij liet er geen gras overgroeien en nadat zij met haar op en neer gaande handen mijn opwinding op de rand van een orgasme had gebracht nam ze mijn penis in haar mond. Zij verzwolg hem en zoog er hevig aan. Ik moest mij inhouden om niet direct in haar mond klaar te komen. Cisca gaf mij het teken om mij niet meer in te houden en ik spoot met volle kracht schokkend mijn zaad in haar mond. Ik had het gevoel dat ik haar huig raakte. Cisca slikte bijna alles in, maar het was te veel voor haar om in één keer in te slikken. Zij gaf mij zoenend ook nog wat terug en samen genoten wij ervan.

Wij lagen tenslotte soezend, heerlijk warm, voor de open haard en waren verstrengeld in elkaar, één persoon. Een heerlijk genieten dat een totaal gevoel van genot gaf en overging in een gelukzalige nachtrust.

En nu rijd ik met mijn volle aandacht op de weg richting het zuiden. Het landschap is nog groen. Weilanden en bossen wisselen elkaar af, evenals dorpen en steden. Het waait hard en het regent flink. Het is gewoon guur. Voor de maand december is dat natuurlijk niet ongewoon. Het is dat de verwarming in de auto hoog staat, anders zou ik het koud hebben en zitten te rillen. Het wordt vroeg donker en het begint al te schemeren. Wat zal ik doen, doorrijden of een slaapplaats zoeken en morgenvroeg naar mijn eindbestemming verder rijden? Als ik mij niet vergis begint de regen over te gaan in lichte sneeuwvlokken. Ik tuur in het duister en begin steeds minder te zien. Ik besluit een hotel te zoeken. De eerste aanduiding aan de kant van de weg volg ik.

Ik ben in de buurt van München. Ik schrijf mij in bij de lobby en ga naar mijn kamer. Eerst nog wat eten in het restaurant en dan gauw naar bed. In het restaurant is het erg druk, want velen hebben mijn voorbeeld gevolgd en hebben hun auto stil gezet. Ik vraag om een tafeltje voor mijzelf, want ik heb vanavond geen zin om mij met anderen te bemoeien en mij bezig te houden met sociale gesprekken. Ik bestel iets eenvoudigs en na het eten ga ik direct naar bed. In bed denk ik nog even aan gisteren en geniet weer van de gedachten aan het liefdesspel met Cisca. Het is ook een goed middel om snel in slaap te vallen en mij over te geven aan erotische dromen, waarin ik de meest opwindende taferelen beleef.

De volgende dag word ik door de wekker uit mijn slaap gehaald. Ik voel mij heerlijk uitgerust. Snel ontbijten en weer op pad voor het laatste stuk. Het is wat beter weer, hoewel ik moet blijven uitkijken voor verradelijke gladheid op de weg. Hintertux is mijn eindbestemming. Ik heb geboekt in een Privatzimmer, zodat ik mij niet in de grote toeristenstromen hoef te storten.

In deze plaats heb ik afgesproken met een vroegere vriendin, Wendy, die ik vele jaren niet heb gezien, maar aan wie ik de meest dierbare erotische herinneringen bewaar. Met haar heb ik heerlijke momenten beleefd waarin wij ons volledig aan elkaar overgaven en waarin geen enkele belemmering bestond. Iedere opkomende erotische gedachte hebben we in praktijk gebracht, elkaar naar hoge graden van genot gestimuleerd. Alleen de gedachte er aan geeft mij al een erectie. Ik moet mij weerhouden om niet mijn hand aan mijn penis te leggen en mij in gedachten aan Wendy naar een bevredigend hoogtepunt te brengen. Ik bewaar het nog even voor het samenzijn met Wendy. Maar onze samenkomst zal nog niet zo eenvoudig zijn, want we hebben wel in Hintertux afgesproken, maar waar is niet duidelijk. Toen ik Wendy door de telefoon sprak en de afspraak hadden gemaakt hadden we afscheid genomen onder de uitlating: we zien elkaar in Hintertux. Nu begon het mij toch wel te benauwen, want waar moet ik haar zoeken?

Na aankomst in Hintertux haal ik mijn ski's van de auto en besluit in de middag te gaan skiën dan kan ik 's avonds restaurants en bars afgaan om te zien of ik Wendy tegen het lijf zal lopen. Ik ga met de skilift naar het hoogste punt van de berg. Ik ben een geoefend skiër, net zoals Wendy. Ik zoek niet direct de zwarte pistes op, maar ik ben niet bang om buiten gebaande paden te gaan. Het is heerlijk weer bovenop de berg, een flauw zonnetje en goed zicht. Ik daal een stukje af en ga dan naar een stil gebied waar nog veel boomgroei is, maar waar het tussen de bomen door heerlijk skiën is. Ik moet natuurlijk wel uitkijken. Het is prachtig en al zoevend geniet ik van de natuur, de heldere lucht en het uitzicht. Maar ik mis Wendy. Waar zou zij nu zijn? Ook skiën of moet zij nog aankomen?

Ik zie plotseling iets ongewoons in de verte. Het lijkt wel een pop, maar dat kan toch niet op deze hoogte. Snel zet ik mijn ski's in de lokkende richting. Als ik dichterbij kom zie ik dat er eenzaam en alleen een levensgrote sneeuwpop staat in de sneeuw. Ik sta er met verbazing naar te kijken en vraag mij af wie die daar heeft neergezet? Ik ski er omheen en raak de sneeuwpop aan. De sneeuw begint bij de eerste aanraking af te brokkelen. Kennelijk is hij niet stevig in elkaar gezet. Het zet mij wel aan tot nieuwsgierigheid en tot een willen ontmantelen of liever ‘ontsneeuwen' van de pop.

Ik begin vlug verder te werken en al heel spoedig stuit ik op een omhulsel waartegen de sneeuw is aangeplakt. Ik zie daarbinnen iets bewegen en ik ga nog sneller werken. Mijn groeiende nieuwsgierigheid drijft mij tot grote snelheid. Ik kijk tegen een meisje aan, ze is naakt en bloedmooi. Het is Wendy! Mijn hart slaat bijna over van de opwinding die mij bekruipt en nadat ik alles heb weggehaald stort Wendy zich in mijn armen. Ik kom handen tekort om haar overal te kunnen voelen. Zij rukt aan mijn kleren en in de kortste keren sta ik ook naakt en ondanks de aangename kou staat mijn penis recht overeind. We rollen in de sneeuw en om onze beurt liggen we boven of beneden.

Onze lichamen zijn zo warm geworden dat de sneeuw onder ons begint te smelten. Ik pak mijn kleren en leg deze als een deken neer om daarop Wendy neer te leggen. We beginnen tot rust te komen en van elkaar te genieten. Ik kus haar zo intens om de tijd die ik haar heb gemist als het ware te overbruggen. Zij beantwoordt dit met even grote hartstocht en onze tongen dansen om elkaar heen. Wendy kust mijn lippen, mijn wang, mijn nek en mijn borst.

Ik raak heel erg opgewonden en mijn penis staat rechtovereind en op springen. Mijn opwinding doet hem heen en weer bewegen en dat geeft een heerlijk gevoel. Wendy daalt verder af met haar tong en komt bij mijn penis die zij zachtjes begint te likken. Eerst de top en dan langzaam naar beneden en weer naar boven. Zij laat hem daarna in haar mond verdwijnen en zuigt er op alsof het het lekkerste snoepje is dat zij de laatste jaren heeft geproefd. Ik begin naar een orgasme te groeien, maar wil mijn zaad nog niet uitstorten. Ik neem zachtjes haar hoofd in mijn handen en breng mijn gezicht naar haar toe. Ik kus haar en proef mijn eigen voorvocht. Heerlijk is het om dat met Wendy te kunnen delen. Tegelijk neem ik haar borsten in mijn handen en streel ze, haar tepels daarbij niet vergetend. Deze worden hard en ik voel haar orgasme groeien. Het zijn prachtige borsten. Vol en strak geplant op haar lichaam. Het is heerlijk ze te mogen en kunnen strelen.

Mijn handen dwalen verder af, over haar rug en haar bilspleet. Speels raak ik haar strerretje aan en ik voel haar reactie. Zij richt haar kontje op en vraagt om meer Ik neem wat sneeuw en spreidt het voorzichtig over haar billen en wrijf de sneeuw richting haar bilspleet en haar sterretje. Daar aangekomen leg ik er mijn vinger op en druk heel zachtjes op haar gaatje; liefdevol glijd ik naar binnen en haal mijn vinger op en neer. Ik voel Wendy genieten. Ik weet van vroeger hoe zij kan genieten van anale seks. Zij is echter nog niet zover dat ik mijn penis kan aanbieden. Haar extase moet daarvoor nog wat verder toenemen. Met mijn tong ga ik naar haar schaamlippen en lik de nattigheid van haar binnenste schaamlippen op. Wendy is heel erg opgewonden. Zij lijkt wel leeg te lopen, zo nat is zij. Als ik haar clitoris bereik hoor ik haar beginnen te kreunen en het duurt niet lang tot Wendy haar orgasme bereikt en als een alpenhoorn haar extase over de bergen laat klinken. Zij schokt nog even na en trekt mij dan bovenop haar.

Ik heb geen enkele moeite bij haar binnen te dringen. Zij legt haar handen op mijn billen en nadert mijn bilspleet waar zij op zoek gaat naar mijn gaatje waar zij naar binnen gaat en mij een gelukzalig gevoel geeft. Ik heb nog maar een paar halen nodig om mijn orgasme te bereiken. Ik stort mijn zaad met grote kracht tegen haar baarmoedermond en zak uiteindelijk bevredigd op haar lichaam waar ik haar omhels en mij innig met haar verbonden weet.

Na een tijdje staan we op en genieten nog van het zicht op elkaars naakte lichaam. We kleden ons aan. Wendy had haar kleren en ski's in een bosje verstopt. Met een blos op de wangen, niet alleen door de kou, en afscheidnemend van de overblijfselen van de sneeuwpop dalen we skiend af naar onze ‘Zimmer', nog nagenietend van deze wintersurprise.

Ons verblijf in deze mooie winterse omstandigheden belooft nog vele erotische momenten. Het is of Wendy en ik nooit van elkaar gescheiden zijn geweest.

© Haci

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Een wintersurprise

  1. 28 december 2006 at 19:06

    Beetje pompeuze aanzet voor een op zich best aardig verhaal, maar wat ik mij bij het lezen ervan steeds heb afgevraagd is waarom die voorbeschouwing over Cisca nodig was. Maar Haci kan wel schrijven, dat is zeker.

  2. 29 december 2006 at 14:32

    Haci toch: je hand aan je penis leggen? Wil je het niet té mooi maken?

Geef een reactie