hot teens tube shemale jizzed by group.

Eigen schuld, dikke bult

Na drie maanden verkering met Joeri verleidde hij me tot een trio. We hadden het er nooit over gehad, het gebeurde spontaan toen we na een avondje stappen met een vriend van hem mee gingen. Hij heette Carel, deftig met een C, en ik had hem nooit eerder gezien. Net als Joeri studeerde hij aan de landbouwhogeschool. Hij had pas een flat op de kop kunnen tikken en wilde die aan Joeri laten zien. Het was vlakbij de kroeg waar we waren geweest en de timing was goed, want we hadden allemaal lollig veel op. Joeri had heel de avond al een obstinate knuppel in zijn broek, dat had hij me al een paar keer uitdrukkelijk laten voelen, en mijn poesje was helemaal ontvangst-gereed, al durfde ik toen nog niet te denken dat ze twee gasten zou ontvangen.

Toen Carel in de keuken was om wat drinken voor ons te halen, nam Joeri me in zijn armen en begon met me te vrijen. Ik schaamde me wel een beetje toen Carel terugkwam, want toen was mijn bloes al half open, maar die lachte en zei dat we ons van hem niks aan hoefden te trekken. Joeri tongde me weer en maakte me geil door onderwijl door mijn beha heen mijn tieten te masseren. Ik vond het eerst vervelend dat Carel zat toe te kijken, maar toen ik zijn begerige blik opving liet ik Joeri begaan. Hij knoopte mijn hele bloes open, trok hem uit mijn rok en daarna over mijn schouders en armen helemaal uit.

Mijn verlegenheid kwam weer een beetje terug toen we stopten om wat te drinken, ik dus van boven alleen in mijn beha. Maar Carel zei dat hij me heel mooi vond zo en dat hij hoopte nog meer te mogen zien. Ze dronken hun bier en ik een rum cola om me een beetje losser te voelen. Daarbij kwam Carel ook op de bank zitten, aan mijn andere kant.

Onder het drinken schoven ze steeds dichter tegen me aan. Hij mocht mij van Joeri ook kussen en terwijl wij samen tongden, maakte Joeri mijn beha los. Ik was toen al zo heet als de pest en toen de jongens mijn tieten begonnen te strelen en te kussen, werd ik helemaal wild van verlangen. Joeri trok me achteruit tegen hem aan en Carel haalde mijn benen van de grond, legde die op zijn schoot en trok mijn schoenen uit.

‘Mag Carel je lekker klaarmaken?’, fluisterde Joeri in mijn oor en ik kreunde alleen maar, wat hij makkelijk als instemming kon uitleggen.

Het was een ongekende sensatie: twee handen die mijn tieten masseerden en twee andere die strelend over mijn benen mijn rokje steeds verder opschoven tot ze mijn broekje bereikten.

‘Mag het uit?’, hoorde ik vanuit een nevel van geilheid de schorre stem van Carel.
Hij vroeg het niet aan mij, maar aan mijn vriend!

‘Wel zo makkelijk als je haar klaar wilt maken’, lachte Joeri.

Toen het broekje naar beneden werd geschoven, voelde ik mijn eerste orgasme losbreken en ik trok wild een van de kussens van de bank over mijn hoofd om mijn kreten, die altijd nogal luidruchtig zijn, te smoren. Maar dat was niet naar de zin van Joeri, die het onmiddellijk van me aftrok. ‘Want Carel moet kunnen hóren of hij het goed doet!, was zijn opgewonden commentaar. Het kon me al gauw niks meer schelen toen mijn benen werden gespreid en Carel me begon te beffen. Allejezus, wat was dat geweldig. Ik sidderde en trilde en liet me uiteindelijk loeiend als een koe helemaal los gaan.

‘Ze komt altijd snel’, hoorde ik Joeri opgewonden roepen, ‘moet je ze maar eens zien als ze neukt!’

Onnozele trut dat ik was, daar schrok ik toch weer even van. Toch niet met Carel!, dacht ik nerveus, dat zou Joeri toch niet willen zeker! Maar ze waren helemaal door het dolle heen. Ik werd op de grond gelegd, mijn rokje verdween in het niet en wie het eerst uitgekleed was mocht me neuken. Ik legde een hand voor mijn ogen en durfde pas te kijken toen er een lul naar binnen werd geduwd. Natuurlijk was het Carel! Ik verdacht Joeri er sterk van dat hij hem expres had laten ‘winnen’.

‘Toe maar!’, riep mijn vriend van verre, ‘neuk ze maar!’

Na een paar stoten klemde ik me aan hem vast en begon mee te doen. Het overtrof alles wat ik tot dan toe had meegemaakt en ik kwam weer een paar keer als een gek.

‘D’rin of d’ruit?’, riep Carel toen hij op zijn top was.

‘Smeer de binnenkant maar!’, kreunde Joeri die met alle macht aan zijn leuter stond te rukken. ‘Dan glij ik er makkelijker in!”

En zo was het inderdaad. Carel was nog maar net uitgespoten of Joeri nam haastig zijn plaats in. Zonder merkbare overgang werd het neuken zo voortgezet en ik gilde het al gauw opnieuw uit van genot. Het aantal keren dat ik klaar was gekomen toen mijn baarmoeder voor de tweede keer werd gevuld had ik niet bijgehouden, maar het leek achteraf wel of ik in dat halve uur dat het had geduurd constant in een orgasmekramp had gelegen.

Knettergek was ik ervan geworden en bereid tot alles, werkelijk álles, om nog eens die hemelse verrukking te ondergaan. Voor Joeri was het een bevlieging geweest, voor hem hoefde het niet meer, maar hij had iets in me losgemaakt dat niet meer te temmen was. Drie dagen later bedroog ik hem écht, toen ik zenuwachtig bij Carel aan de deur stond.

Hij begreep gelukkig meteen wat ik wilde en zette me zonder iets te zeggen meteen tegen de muur nadat de deur nog maar net was dichtgetrokken. Zo sleurde hij opnieuw die geilheid tevoorschijn waar ik zo naar hunkerde. Het was niet eens zozeer het neuken als wel alles eromheen. Naakt blijven bijvoorbeeld terwijl we wat dronken en ook later bij het eten, en dan helemaal niet aan elkaar zitten, maar pas weer neuken nadat alles op was, op de tafel tussen de restanten. Smerig lekker!

En nu heb ik dus een driehoeksverhouding, zonder dat Joeri ervan weet. Gek eigenlijk, want hij was de aanjager van alles, maar hij heeft er na die dag nooit meer over gesproken. Eigen schuld dikke bult!

© Carla

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world