hot teens tube shemale jizzed by group.

Eindelijk

Het leek mij enorm opwindend om mijn vrouw Diana eens met een ander te zien vrijen. Ik bezoek al jaren een leuke erotische foto website. Dit was voor mij zo opwindend dat ik begon te fantaseren over Diana met een ander te zien neuken, terwijl ik haar borsten en mond verwen. Zelf kwam ik altijd redelijk snel klaar, en vond dat Diana het wel eens verdiende om lang en heerlijk goed geneukt te worden. Ik kreeg de gedachte daaraan niet meer uit mijn hoofd maar op mijn voorstellen er over aan haar wilde ze niet in gaan. Steeds weer kreeg ik te horen dat ze aan mij meer dan genoeg had en zeker niet op seks met een ander zat te wachten. Ik had dit uiteraard maar te accepteren en legde me er bij neer. Maar omdat we de laatste tijd steeds meer tijd voor elkaar hadden, hadden we ‘de leuke dingen’ samen weer voorzichtig opgepakt. Nieuwe speeltjes gekocht, en ook al een naar de erotische sauna geweest. De seks was heerlijk! Niets leuker als Diana verwennen was het motto!

Totdat ik op het idee kwam om ontmoetingen met een leuke man te regelen. Ik vermoedde dat ze Fred wel leuk zou vinden. Fred was een van de vrijgezelle mannen die op de website zaten, en die behoorlijk complimenteus was over haar mooie volle borsten, kale kutje en heerlijke billen. Fred had aangegeven dat hij een wat vollere dame heerlijk vond.

Ik nodigde hem eens uit voor een IRL kennismaking en om te kijken of er een klik was. We spraken op een terrasje af. Gelukkig konden we het allemaal goed vinden met elkaar. Diana was ‘op haar zomers’ gekleed (jurkje, geen slip) en deed haar best en we hadden een leuke tijd op het terras.

Omdat ik wist dat een whiskey cola ontspannend werkt, hadden ik en Fred die ieder een besteld voor haar. Fred was een gespierde vent van eind 40, en was erg attent. Hij ging zelfs even een asbak regelen omdat we wilde roken.

Omdat ik naar het toilet moest liet ik hem een tijdje alleen met Diana zodat ze zich samen moesten zien te vermaken. Toen ik na enige tijd terug kwam zag ik tot mijn volle tevredenheid dat dit geen probleem was. Ze hadden een ander plaatsje gezocht en zaten nu samen op de loungebank op het terras en waren in een gesprek gewikkeld. Wat me direct op viel was dat Diana haar rok een stuk naar boven was geschoven. Ik vermoedde dat Fred zelfs af en toe een glimp kon opvangen van haar kutje. De whiskey cola had haar schroom dus een beetje weggenomen. Ook haar mooie tieten kwamen er geweldig uit in het jurkje en haar harde tepels konden onmogelijk onopgemerkt blijven voor Fred. Het gesprek ging inmiddels over naturisme, en toen ik bij hen ging zitten zei Diana met rode blosjes op haar wangen dat het best wel jammer was dat ze eigenlijk niet hele dagen naakt kon rondlopen. Fred was ook een fervent naturist en liep het liefste ook de hele dag naakt vertelde hij.

Omdat het inmiddels einde middag was en we honger kregen, stelde Fred voor dat hij hamburgers zou bakken voor ons 3en. Hij had een eigen huis met een prachtige prive tuin vertelde hij, en op de eerste verdieping had hij ook een sauna. Aansluitend daarop zei hij uitdagend dat hij het geen probleem zou vinden als we met hem meededen. Naakt was immers toch geen probleem?

Aangekomen bij Fred kleden we ons allemaal uit, en Diana keek stiekem verlekkerd naar de geschoren pik en ballen van Fred. Het was best te zien dat er wat opwining in het spel was, maar dat gold voor alle drie. De pikken waren harder als normaal, en bij Diana was goed te zien dat haar schaamlippen al rood gekleurd waren. Ik dacht zelfs een glinstering van wat vocht te zien. In de keuken was het grappen en grollen over ‘spattend vet’, maar dat dan gelukkig Diana wel goed kon verzorgen als er wat gebeurde.Na het eten bracht ik de borden naar de keuken en liep tegelijk ook even naar de wc. Omdat ik natuurlijk opgewonden was, duurde het toiletbezoek wat langer.

Toen ik terugkwam in de woonkamer keek door de deur en zag Diana op de bank zitten. Fred stond voor haar en zijn pik zweefde op mondhoogte. Fred pakte het gezichtje van Diana vast met een hand onder haar kin en een hand op haar achterhoofd, en vroeg of ze het wel leuk vond zo, naakt op de bank en 2 naakte mannen om haar heen. Diana gaf aan dat dat wel lekker was, en Fred hield Diana’s hoofd nog steeds vast. Met een iets strengere toon vroeg hij of Diana het aankon om ook 2 man te vermaken. Lachend zei Diana dat ze dat al eens had gedaan. Met zijn hand onder haar kin opende Fred haar mondje en bewoog zijn pik er langzaam naar toe. Op de eikel van Fred was te zien dat hij inmiddels opgewonden was. Diana vertwijfelde even maar zette haar benen uit elkaar zodat Fred wat dichterbij kon komen staan, en heel voorzichtig likte ze met het puntje van haar tong over de eikel van Fred. Heel voorzichtig pakte Fred het hoofd van Diana weer vast, en begon haar in haar mondje te neuken. Met zijn hand onder haar kin held hij het mondje mooi open, en met de hand inmiddels stevig achter haardd hoofd vastgegrepen in de haren was Fred verzekerd van z’n plekje. Ik zag dat Diana even langs haar tepels streelde, er zachtjes in kneep en er aan trok en daarna even haar klitje natmaakte met wat geil uit haar eigen kutje. De voorzichtige, maar o zo lekkere dwang van Fred had haar spontaan nóg geiler gemaakt als dat ze al was.

Vanuit de deuropening had ik een fantastisch zicht op al dit lekkers. Nu had ze eindelijk eens een andere lul in haar gulzige mondje. Mijn hart leek mijn lichaam uit te bonzen, zoveel spanning bezorgde hetgeen ik zag. Ik bleef staan kijken en hoopte op nog meer dan alleen pijpen, ik hoopte dat ik de enorme pik ook haar kale kutje in zou mogen zien glijden. Het leek me geweldig om dat eens te zien. Ik wilde haar zien genieten met een vreemde pik in haar onderbuik en ook zeker klaar zien komen. “Ga maar even op de bank liggen, Diana.” hoorde ik Fred zachtjes maar gedecideerd zeggen. “Dan ga ik jou nu even verwennen.” Nadat Diana op de bank was gaan liggen spreidde Fred haar benen en ging met open mond naar haar smachtende en openstaande kut. Haar klitje was prachtig zichtbaar en van alle opwinding en spanning gezwollen. Terwijl hij haar klaar begon te likken keek ze naar hem met een tevreden glimlach op haar gezicht en ze sloot haar ogen. Fred masseerde met zijn handen de billen waarbij zijn duimen gevaarlijk dicht bij Diana’s kontje kwamen. Tijdens de lik- zuig en bef beurt die Diane kreeg spreidde Fred steeds haar billen zodat haar kontje lekker open kwam te staan. Met zachte kreuntjes was te horen wanneer het lekker was.

Mijn lul was ondertussen loeihard en deed wat dat betreft absoluut niet onder voor die van Fred . Het enige verschil was het formaat, ik moest het onderspit delven wat de lengte en dikte van Fred zijn paal betrof. Nadat ze klaar was gekomen waarbij ze Fred zijn hoofd leek af te knellen met haar dijen wilde ze meteen meer. Ze nam zijn pik in haar hand en streelde die teder alsof ze hem nog groter wilde maken. “Neuk me, Fred …. hard en lang….” hoorde ik haar smeken. Fred zuchtte, trok haar lekkere kont naar de rand van de bank duwde haar benen zover mogelijk naar achteren en plaatste zijn glimmende eikel tussen haar geopende schaamlippen. Er ontsnapte een diepe zucht uit Diana haar mond op het moment dat hij haar klit met zijn eikel beroerde. Het was een geweldig gezicht om haar kale schaamlippen zich te zien sluiten om Fred zijn eikel. Centimeter na centimeter zag ik de dikke paal van Fred in haar kut verdwijnen. Fred voelde het perfect aan dat Diana even moest wennen.

Het deed mij bijna ontploffen van geilheid, ik was nog nooit zo geil geweest dan op het moment dat Diana zacht begon te kreunen door de grote lul die in haar gleed. Ik kon niets anders op dat moment dan mijn lul ter hand te nemen en er aan te gaan rukken. Met het zicht op Diana haar gevulde kut had ik in no-time klaar kunnen komen. Dit wilde ik echter niet, ik wilde Fred en Diana zien genieten en daar paste een orgasme bij mijzelf niet bij. Met haar benen hoog in de lucht om Fred maar zo diep mogelijk in haar te krijgen begon ze zelf met haar klit en tepels te spelen. Haar eerste orgasme met Fred was niet voldoende geweest, nu ze de mogelijkheid had wilde Diana meer. Terwijl hij haar in een rustig tempo stevig doorneukte begon ze te spelen met zichzelf. “Vind je mijn lul lekker, Diana?” Hoorde ik hem vragen terwijl haar vingers draaiende bewegingen over haar klit maakte. Zonder antwoord af te wachten vervolgde hij: “Ik kan je de hele nacht neuken als je wilt, wil je dat?” “Praat niet zoveel, Fred . Alsjeblieft, neuk me en laat me genieten!” Fred realiseerde wat Diana nodig had op dat moment. Met alle kracht die hij in zijn lichaam had beukte hij zijn harde lul in haar, bij elke stoot kreeg ze de hele lengte van zijn paal te verwerken. Haar gekreun werd steeds luider ondanks dat ze haar best deed het te dempen door op haar lip te bijten.

Omdat ik van al dit lekkers niets wilde missen liep ik naar binnen, en keek even goedkeurend naar beide. “ Zo, dat ziet er prima uit hier” en ik ging met een knie op de bank zitten, zodat nu mijn pik voor het open mondje van Diana zweefde. Ze keek me even aan en aan mijn glimlach zag ze dat het goed was. Ik nam op dezelfde wijze als Fred haar hoofd vast, draaide dat een stukje en stak mijn pik een stukje in haar mond zodat ze daar lekker op kon sabbelen.

Mijn eigen pik stond op springen door toe te kijken naar hoe mijn vrouw geneukt werd. Al snel zag ik haar voor de tweede keer klaarkomen. Tijdens haar orgasme zag ik elke spier in haar lichaam verkrampen. Ondertussen stootte Fred nog steeds met lange harde halen in haar op en neer.

Ze huiverde, schokte en trilde over heel haar lichaam terwijl Fred haar samentrekkende kut maar bleef vol pompen. Nadat Diana wat bij gekomen was hield Fred voor even stil met zijn lul nog diep in haar. Hij boog voorover, nam haar hoofd in zijn handen en draaide zijn mond naar die van Diana voor een gepassioneerde kus. Hierna trok hij zijn lul uit haar kut en ging over Diana heen zitten. “Pijp me leeg, schatje,” hoorde ik hem opdragen. “Nu is het mijn beurt om te komen.” Ze pakte de glimmende paal die nog nat was van haar eigen geil vast en zoog hem weer op. Ik wist wat er zou gaan komen. Diana had nooit echt de smaak van geil in haar mond gewild, nu leek dat er niet meer toe te doen als ik verbaast keek hoe ze hongerig aanviel op Fred zijn lul. Met een hand stevig om zijn paal en met de ander zijn ballen zachtjes rollend zoog ze hem naar zijn orgasme. Het idee dat Fred haar mondje vol mocht spuiten maakte me nog geiler. Fred begon zijn lul steeds harder in haar mond te stoten waardoor ik opmaakte dat hij haar daar echt vol ging spuiten. Samen hielden we de schat stevig in positie, want dit was op en top genieten. Mijn pik zweefde direct naast haar gezicht en af en toe likte en zoog Diana ook daar even aan. Toen Diana een vinger had natgemaakt met haar eigen geil en die in het kontje van Fred stak spoot Fred met lange en diepe stoten alles wat hij had in haar. Er leek geen einde te komen aan het spuiten in haar gulzige mond. Ik zag Diana slikbewegingen maken om alles te kunnen verwerken, maar dat lukte net niet helemaal en er liepen druppels geil over haar kin naar beneden.

Nu was het mijn beurt en wilde ik haar nog gloeiende kut wel even om mijn lul voelen. Ik stapte van de bank af em fluisterde in haar oog dat ik ook ging neuken. Ze gaf me ineens een kus waarop ze meteen plagend even haar tong in mijn mond stopte. Ik zag haar denken, “Ik, dan jij ook…” maar dat maakte op dat moment niet uit. Ik draaide haar om zodat ze op handen en knieën voor me kwam te zitten en stootte toe. Ineen keer ramde ik mijn lul haar drijfnatte en flink opgerekte kut in. Ik begon haar hard te neuken terwijl ik haar vertelde dat ik het supergeil vond om haar zo te zien genieten. Ze kon onmogelijk ontkennen op dat moment en kon niets anders dan zeggen: “Maar dat wilde je toch, je wilde me toch altijd al eens zien neuken met een ander…” Achterlangs hield ik haar schouders vast en trok Diana stevig over mijn lul heen. Ik neukte haar zoals ik nog nooit had gedaan! Fred zat nog steeds mee te genieten, en alweer bewapend met een stijve zat hij ons gade te slaan. Snel trok ik mijn lul uit Diana en vroeg aan Fred om mijn plaats over te nemen. “Ze heeft nog lang niet genoeg gehad, hoor Fred”, gaf ik hem als aanmoediging mee. Ik knielde naast Diana en pakte brutaal de harde paal van Fred vast om die bij mijn vrouw weer naar binnen te leiden. Veel moeite gaf dat niet want haar kut stond nog steeds wijd open. Fred begon meteen weer als een razende te pompen in haar en er was niets van schaamte naar mij toe. Hij deed alsof het heel gewoon was wat hij met mijn vrouw deed. Diana genoot met volle teugen.

Ze was niet vies van anale seks maar neuken had ze niet vaak echt gewild maar ik vermoedde dat ze daar nu, net als het geil van Fred slikken ook wel voor in zou zijn. Terwijl Fred haar stevig doorneukte begon ik met haar sterretje te spelen. Nadat ik er een beetje spuug op terecht had laten komen drukte ik er zachtjes een vinger in. Heel even was er wat van weerstand maar al snel gaf hij mee en verdween mijn vinger er helemaal in. Door de dunne darmwand voelde ik goed de pik van Fred in en uit Diana haar kutje glijden. Al snel probeerde ik er nog een vinger bij te krijgen. Ook dat ging soepel. Op een paar kleine zachte kreetjes na ontving ze ook die pijnloos. Ik begon haar zo even te vingeren tot ik het tijd vond voor het echte werk. Ik vroeg Fred even te stoppen, trok zijn lul uit haar kut en plaatste de grote eikel tegen haar sluitspier. “Nee, dat wil ik niet hoor, dat past nooit!” hoorde ik Diana smeken. “Moet jij eens opletten” gaf ik haar als antwoord en vroeg meteen aan Fred om hem zachtjes bij haar naar binnen te drukken. “Doe voorzichtig Fred , ze is daar nog maagd” gaf ik hem nog mee. Toen de eikel de eerste sluitspier gepasseerd was liet ik de grote pik los en wilde ik me met Diana’s klit en tieten bezig houden. Ze leek de grote pik zonder al te veel moeite te kunnen verwerken in haar strakke kont. Tot aan zijn ballen schoof hij hem in haar om zo even te pauzeren en haar te laten wennen aan iets groots in haar kont. Het was Diana zelf die Fred vroeg om weer te gaan neuken, en verlangend schoof ze zelf even over de pik heen en weer. Ze leek het, nu ze de pik eenmaal in haar kont had, geweldig te vinden om ook daar eens geneukt te worden en ze genoot er dan ook zichtbaar van toen Fred begon te stoten in haar. Ondertussen speelde ik met haar harde tepels en klit. Ik wurmde me onder haar in een 69 positie en zoog aan haar klit, likte langs de schaamlippen en zag op enkele centimeters de harde paal van Fred soepel in en uit Diana’s kontje glijden. Ik had Diana al vaak opgewonden en geil gezien, maar zo geil en nat als nu nog nooit. Diana zoog ondertussen aan mijn pik, kneep ik mijn ballen en trok me afwisselend af, maar steeds zo dat ik nét niet klaarkwam. Dit hielden we vol tot ze weer bij een orgasme kwam. Voor de derde keer kwam ze op een verschrikkelijke manier klaar. Nu ze doorhad dat de twee mannen er alleen maar op uit waren dat zij op en top genoot, hoefde ze zich niet meer in te houden. Ze schreeuwde en kreunde als nooit ervoor.

Fred was haar, ondanks haar orgasme, flink door blijven neuken waardoor hij zelf ook begon klaar te komen. Voor de tweede keer spoot hij mijn vrouw vol met zijn geil waar ze weer zichtbaar van genoot. Het was mijn beurt om klaar komen. Ik vroeg Fred plaats te maken voor me waarna ik mijn harde pik in haar nog openstaande kont duwde. Door het geil van Fred waar ze rijkelijk mee gevuld was neukte ik haar moeiteloos. Het werkte als een superieur glijmiddel en zorgde dat ik in recordtijd ook haar kont vol begon te spuiten. Ik had pas een paar keer anaal gedaan maar wist dat ik er op deze manier meteen aan verslaafd was, wat heerlijk was dat zeg! Uitgeteld en doorgeneukt liet ze zich op haar buik zijwaarts vallen op de bank en sliep bijna meteen in. Ik keek naar Fred die lachend naar Diana keek. Ik gaf een high-five zei: “Bedankt kerel, je hebt mijn droom werkelijkheid gemaakt!”. En zo te zien, is het Diana ook goed bevallen.

We pakten samen een koud biertje en genoten van ons fantastisch mooie uitzicht… een slapende dame met een donkerrood gezwollen kutje en een kontje waar ons zaad nog zichtbaar was. Het was nog geen 9 uur…. Wie weet wat de avond nog verder zou brengen.

Wordt vervolgt.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world