hot teens tube shemale jizzed by group.

Eindelijk thuis

Mijn voorbereiding op jouw thuiskomst begint al met het kopen van een leuk presentje, het is tenslotte Valentijnsdag als je bij me terug bent. Als ik jouw vluchtnummer heb gekregen zal ik met smart afwachten tot ik op teletekst zie dat je vlucht op tijd zal zijn. Ik ben natuurlijk ruim op tijd en sta met smart te wachten in de aankomsthal, tot mijn liefje er weer is.

Eindelijk, na een half uur, wat een eeuwigheid lijkt, zie ik je door het raam aan komen lopen, bepakt en bezakt, maar lekkerder dan ooit. O wat heb ik je gemist, ik ben zo blij je weer te zien dat ik je om je nek vlieg en jou op Schiphol alvast een voorproefje geef, zodat je weet wat je te wachten staat als we bij jou thuis komen. We lopen hand in hand door Schiphol, naar de garage om mijn auto op te halen. Ik betaal het kaartje en loop snel met je mee. Bij mijn auto aangekomen gooien we snel jouw bagage achterin en gaan we nog even lekker verder met waar we in Hoorn waren blijven hangen. Dit keer kun jij jezelf niet zo goed in de hand houden en glijden jouw handen eindelijk naar mijn borsten, o…..heerlijk……..eindelijk……..hier heb ik lang op gewacht…..en jij ook zo te merken.

Drie maanden is een veel te lange tijd om jou te laten gaan, nu ik je weer bij me heb, zal ik je nooit meer zo lang willen missen, die belofte geef ik je meteen. Ik kan niet meer stoppen met glimlachen en jij kijkt verliefd terug naar mij. Zo blij zijn we dat we met jouw thuiskomst en de mogelijkheid dat we elkaar weer lekker kunnen knuffelen en zoenen.

Ik streel je over je hoofd en knabbel aan je onderlip…. ook jouw oorlel krijgt even mijn volledige aandacht. Je kreunt, en we gaan bijna door in de auto, maar er zijn teveel mensen om ons heen, helaas. Nog net binnen de tijd gaan we de garage uit op weg naar Spijkenisse. Onderweg kun jij met moeite van mij afblijven, want ook jij staat op springen. Wat duurde het wachten toch lang, en nu lijkt anderhalf uur ook eindeloos. Eindelijk zijn we in Spijkenisse en zeg je waar ik heen moet rijden, dan zijn we bij jou thuis aangekomen. We snellen uit de auto en pakken je bagage. Voor jouw deur zet jij je spullen neer en pak je mij op. Je tilt mij zomaar over de drempel. Het kleine gebaar maakt mij aan het blozen. Snel zetten we alle spullen aan de goede kant van de deur en lopen knuffelend en zoenend je huis binnen, eerst ga ik op de bank zitten en we nemen allebei een slok drinken. Ons glas is nog maar half leeg, want we gunnen elkaar geen moment meer zonder elkaar aan te raken. De dorst is vergeten en we gaan al snel weer verder, daaruit blijkt dat de nood hoog is om ons aan onze dierlijke lusten te laten gaan.

We kleden elkaar langzaam uit en lopen tegelijkertijd richting jouw slaapkamer, onderweg een spoor aan kledingstukken nalatend, je bekijkt mij en ik bekijk jou, verlegen dat wel maar met o zo veel zin. Het is toch onwennig, maar je stelt me gerust met lieve woordjes en zoentjes. En dan, dan begint er vuurwerk, we zijn allebei niet meer te houden, overal zijn er handen wordt er gezoend, en zijn er strelingen. Het voelt heerlijk. Ik verwen jou met mijn tong, ik zuig je, lik je ballen en speel met je keiharde staaf. Tot het moment dat je het bijna niet meer houdt, dan ga ik met kleine kusjes en likjes door naar je tepels, tot je weer een beetje bent bijgekomen. Dan gooi je mij op het bed en doet eindelijk in het echt met mijn borsten hetgeen je al die tijd al hebt willen doen. Je kneedt, streelt, likt en zuigt. Ik word gek van verlangen, helemaal als je naar beneden afdwaalt. Je likt me alsof ik een ijsje in de zomer ben en zonder dat ik er iets kan doen, kom ik klaar, zo'n heerlijk orgasme waar ik zolang op heb moeten wachten. Meteen daarna kom je weer omhoog en gaat op me liggen, we zoenen elkaar heerlijk en diep, en ik proef mezelf. Zo geil, zo lekker. Tijdens deze diepe zoen kom je bij me naar binnen en hebben we de heerlijkste vrijpartij die we ooit hebben meegemaakt. Echt beter dan ooit. We kunnen het allebei niet meer volhouden en bereiken ons hoogtepunt tegelijkertijd.

Versuft, maar voldaan val je op me neer en rol je van me af, maar je neemt mij meteen in je armen om me maar niet los te hoeven laten. We wachten totdat je weer hard genoeg bent zodat we van voor af aan kunnen beginnen, maar dan met een andere fantasie van de afgelopen drie maanden.

Het is inmiddels nacht en prompt denk ik aan het presentje dat ik voor je heb uitgezocht. Moeilijk maak ik me even van je los en loop naar mijn tas en pak het cadeautje dat ik voor jou heb uitgezocht. Ik geef het aan je en kom lekker weer bij jou in bed kruipen. Nieuwsgierig maak je het open. Maar wat erin zit zeg ik niet, want anders weet je het al 🙂 Daarvoor zal je moeten wachten tot Valentijnsdag, maar in mijn gedachten ben je er heel blij mee en beginnen we voor de zoveelste keer, weer van voor af aan.

© Naatje

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Eindelijk thuis

  1. WB
    20 januari 2008 at 11:48

    Het schrijven in de tegenwoordige tijd is lastig, vind ik. Lastig om de spanning er in te krijgen. Daar lijdt dit verhaal ook wat aan. Drie maanden weg geweest en toch spatten de vonken er niet vanaf.

  2. 24 januari 2008 at 22:58

    Het lijkt een opsomming, hoewel je een beetje gevoel beschrijft, mis ik toch gevoel in dit verhaal.
    Misschien omdat het nog) niet gebeurd is? Hopelijk laat je ons straks ook de werkelijke gebeurtenis lezen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world