Eindelijk!

Ze had de hoop op een leuke man opgegeven, sinds de weegschaal een driecijferig getal weergaf aan de verkeerde kant van de komma. Sinds haar man haar had ingeruild voor een jonger exemplaar waarmee hij al gauw een tweede leg begon, had ze zich bevredigd met het eten van chocolade. En bij de meeste vrouwen wordt chocolade al gauw een jaloerse partner, die geen andere man meer toestaat. Daarvoor heeft chocolade een gemeen wapen ontwikkeld: overgewicht. En de meeste mannen willen dat niet, had ze door schade en schande moeten leren.

Ze leefde alweer jaren een seksloos, maar fantasierijk leven. Bijna elke avond dacht ze aan wat ze miste in haar leven, maar ze redde het wel met haar Tarzan, een seksspeeltje dat ze ooit bij een jaarabonnement op een damesblad had gekregen. Al was het natuurlijk geen vergelijking met het warme vlees van een echte man, met handen die haar tot waanzin dreven, lippen die naar aan het paradijs lieten proeven en een geslachtsorgaan die haar de werkelijkheid deed vergeten.

Toen kwam Max naast haar wonen. Hij was niet bijzonder knap, was kalend en was zeker tien jaar ouder dan zij, maar hij had een twinkel in zijn ogen en een vrolijke lach. Ze werden goede platonische vrienden. Samen bezochten ze de bioscoop of een museum, en ze aten regelmatig bij elkaar.

Op een avond had ze een dvd gehuurd. Het was een leuke, ontspannende film, vond ze. En vanuit haar ooghoeken zag ze dat Max het ook wel kon waarderen. Ondertussen vulde zij de chips en de toastjes bij.
“Ga nou eens zitten,” merkte Max lachend op. “Of ben je bang dat ik om kom van de honger?”
Ze schoot in de lach, en voelde opeens een nare pijnscheut in haar rug. Auw!

“Wat is er?” wilde Max bezorgd weten.
“Spiertje verrekt,” verklaarde ze zo nonchalant mogelijk. Het viel wel mee, de pijn trok alweer weg.
“Zal ik je masseren?” bood Max aan.
Ze bloosde tot achterin haar nek. Ook al kende ze elkaar alweer een tijdje, ze waren nog steeds niets meer dan alleen goede vrienden, en Max zou waarschijnlijk niet al te gecharmeerd zijn van haar dikke lijf, maar het idee van zijn handen op haar vel riep iets wilds in haar wakker, dat ze al jaren tevergeefs probeerde te temmen met een grote roze Tarzan.
“Nee, joh, het gaat wel weer over,” antwoordde ze snel. Daarna keken ze weer naar de film.

“Dat was een leuke film,” vond Max na afloop.
“Ik ben blij dat je het leuk vond, ik vond hem ook wel goed. Jim Jarmusch is al een favoriet van me sinds Down By Law. Wil je nog whiskey?”
“Tja, wat zal ik doen… Ik heb er al twee op. Ach, het is weekend! Doe maar!”
Ze stond op, maar opnieuw schoot het in haar rug. Ze trok een pijnlijk gezicht en bevroor, in een houding tussen zitten en staan in.
“Het gaat niet, he?” Max stond op om haar verder overeind te helpen. “Weet je zeker dat je geen massage wil?”
Zijn handen in haar vette vlees… Wat een zelfopoffering, dacht ze cynisch. Ik weet zeker dat hij liever een jonge, slanke meid…
“Ik heb de opleiding fysiotherapie, heb een paar jaar een eigen praktijk gehad, je kan me vertrouwen,” vervolgde hij.
De verrekte spier muitte dwars door de paracetamol heen. Nou, vooruit dan maar, besloot ze. “Ik hoef me toch niet helemaal uit te kleden?”
“Wees niet bang, ik doe niets tegen je wil. Ga daarna achterstevoren op die eetkamerstoel zitten, dan zal ik kijken wat ik voor je kan doen. Ik heb altijd een flesje massage-lotion in mijn rugzakje, ik zal het even pakken.”
Met een rood hoofd, rug naar hem toe, maakte ze haar bloes en bh, met haar handen kruiselings voor haar forse borsten liep ze naar de stoel toe, terwijl Max het flesje lotion uit zijn stadsrugzak pakte.
“Ik denk dat ik het morgen nog een keer moet herhalen,” sprak Max, terwijl hij een straaltje lotion in zijn handen spoot om het wat op te warmen. “Dan moet je maar even gaan liggen op de massagetafel, die ik nog heb.”

Ze voelde hoe zijn handen haar rug raakten en kon met moeite een kreun binnen houden. Stel je niet aan, dacht ze. Die man raakt je amper aan en je komt al bijna klaar! Maar het was alweer zo lang geleden dat een man haar had aangeraakt, dat zelfs deze platonische aanraking haar al enorm opwond.
“Je zit vol knopen daar,” constateerde Max bezorgd. “Als ik je pijn doe, moet je het zeggen, hoor!”
Jij mag me martelen als het moet, dacht ze verbeten. Als je maar niet stopt!

“Zo…!” besloot hij veel te snel. “Ik wil het niet teveel forceren. Maar ik denk dat je morgen even bij me langs moet komen, want dit vereist wel een paar massage-sessies.”
Met moeite kon ze haar teleurstelling verbergen. Ze was erg opgewonden geworden, en stiekem had ze gehoopt dat zijn handen verder zouden zwerven dan allen haar schouders en bovenrug.
Terwijl hij de massagelotion van zijn handen waste, kleedde ze zich weer trillend aan.
“Jij hebt dus vroeger een massagepraktijk gehad?” vroeg ze, terwijl ze probeerde te doen alsof er geen orkaan in haar lijf was losgebarsten.
“Ja, met mijn exvrouw. Het is alweer een tijd geleden,” antwoordde Max. Hij veegde zijn handen aan de keukenhanddoek en liep naar de zithoek, waar zij inmiddels ook weer was gaan zitten. “Ze heeft me verlaten voor een fysiotherapeut in het centrum. Ik ben hierheen verhuisd en heb een baan gevonden als fysiotherapeut in een revalidatiecentrum. Maar ik heb nog wat spullen uit mijn oude praktijk.”
“Is dat al lang geleden?” wilde ze weten.
“Een jaar of vijf. Ik ben er kapot van geweest, maar ik heb het nu verwerkt. Ze was een prachtige vrouw. Eigenlijk leek ze wel op jou.”
“Op mij?” riep ze geschrokken uit. “Een prachtige vrouw?”
“Ja. Ook die mooie rondingen, die heerlijk warme huid… Sorry, ik wil je niet in verlegenheid brengen. Ik liet me even gaan. Oei, is dat de tijd al? Ik moet gaan! Maar beloof me dat je morgen even langs komt. Je rug zit vol knopen, die kan ik er uit masseren als je dat wil. Is dat goed?”
Nog naduizelend van de massage en de ontdekking dat Max op stevige dames viel, kostte het haar moeite niet overdreven enthousiast te reageren.
“Ja… ja… Goed, hoe laat ongeveer?”
“Ik sta om een uur of negen op en ga pas tegen middernacht weer naar bed. Kijk maar.”

Toen Max de deur uit was, ging ze direct naar haar bed toe. Ze wilde slapen, maar ze was te opgewonden. Daar beneden was het vochtig en warm, haar clitoris klopte en smeekte om actie. Ze streelde haar schaamlippen en voelde hoe nat ze was. Hoe lang geleden was het, dat ze voor het laatst met een man…? Een jaar of vijf? Langer nog, want in de laatste jaren van haar huwelijk keek haar echtgenoot amper nog naar haar.
Alweer vijf jaar zonder man aan haar lichaam, kreunde ze, terwijl ze haar vingers langzaam tussen haar schaamlippen liet glijden. Het is eigenlijk onmenselijk!
Haar ademhaling ging sneller, toen haar vingers langzaam rond haar clitoris begonnen te draaien. Ze voelde het orgaantje verder zwellen en begon langzaam met haar stevige heupen te bewegen. Ze sloot haar ogen en liet zich helemaal gaan. In haar fantasie was het niet haar Tarzan, maar Max, die in haar was gekomen na een machtig voorspel.
“Ik kom… Ik kom…” kreunde ze. Met de vingers van haar linkerhand kneedde ze haar ene borst, terwijl haar rechterhand steeds sneller over haar clitoris wreef en haar uiteindelijk over de rand duwde.
Toen het orgasme begon weg te ebben en zij weer normaal ademen kon, viel ze in een diepe, tevreden slaap. Haar laatste gedachte was: “als ik morgen naar Max ga, dan…”

Maar toen het ochtend was geworden, schaamde ze zich. Ze kon het amper geloven dat Max ooit wat met haar zou beginnen… Toch zocht ze haar mooiste slip en beha uit de kast. En trok ze een mooi shirt aan, lekker wijd, zodat haar vet niet meteen in het oog viel. Onzin natuurlijk, want als hij haar ging masseren, zou ze het toch uittrekken.
Ze besloot rond koffietijd naar hem toe te gaan. Hij deed meteen de deur open. “Fijn dat je er bent! Heb je de tijd? Dan zal ik je eens uitgebreid verwennen!”
Ze bloosde tot in haar haarwortels. Wat een veelbelovend welkom!
Hij zag er zelf eigenlijk best lekker uit. Een tshirt, en een joggingbroek. Het stond hem uitstekend! Hij liep naar een zijkamertje, waar onder andere een massagetafel stond en net zo'n mat als bij gymnastiekles op de grond lag. “Ik denk dat je helemaal verstijfd bent en eens goed gemasseerd moet worden. Je mag je, als je wil, helemaal uitkleden. Ontspan je maar eens lekker.”
“Helemaal?” schrok ze. “Ook mijn onderbroek?”
“Als je het liever niet doet, hoeft dat niet,” antwoordde Max vriendelijk. “Maar voor een volledig effect is het wel beter.”

Met rode konen kleedde ze zich helemaal uit. Ze voelde weer dat ze opgewonden werd. Maar ze probeerde zich tot kalmte te manen.
“Ga maar op je buik liggen. Nee, niet op de tafel, maar op het matje. Dat werkt prettiger.”
“Hij is zeker bang dat ik door de tafel zak,” dacht ze.”
“Mag ik voorzichtig op je gaan zitten? Dat werkt wat prettiger. Nogmaals, als je het vervelend vindt, zeg het meteen. Ik wil niets tegen je wil doen.”
“Geen probleem,” antwoordde ze schor. In gedachten voegde ze er achter aan: “Al wil je uren wilde seks met me, ik heb geen bezwaar!”

Hij ging op zijn knieën zitten, aan elke kant van haar lichaam een been. Zijn dijen raakten de zijkant van haar benen, ze voelde de warmte van zijn lijf door de stof van zijn broek.
Net als gisteren begon hij haar schouders te masseren. De massage van gisteren had goed geholpen, het spiertje had niet meer opgespeeld, maar volgens Max moest ze nog wel een paar keer gemasseerd worden. “De boel is zo gespannen, dat het zo weer mis kan gaan.”
Ze gaf zich over aan zijn soepele handen en fantaseerde hoe die handen haar borsten zouden strelen… haar billen zouden kneden. Ook al zou het in het echt nooit gebeuren, er over dromen kon geen kwaad. Als hij maar niet ontdekte hoe nat ze alweer was geworden! Ze wilde ook weer niet dat hij het idee kreeg dat ze zich op een presenteerblaadje aanbood en dat misschien wel bij elke man zou doen…
Zijn handen zakten langzaam naar beneden. Tergend langzaam bereikte hij haar billen. Oh, dit was al méér dan ze ooit had durven dromen! Met moeite kon ze haar ademhaling onder controle houden, maar een kleine kreun kon ze niet bedwingen toen hij zijn duimen door haar bilspleet haalde.
“Doe ik je pijn?” vroeg Max geschrokken.
“Nee, nee, niks aan de hand!” antwoordde ze haastig. Het kostte haar moeite om niet te roepen “Pak me! Neuk me!” maar ze beheerste zich met alle beheersing die ze nog had. En dat was niet veel meer.
Toen merkte ze dat zijn ademhaling ook sneller ging. Hij stopte met masseren, richtte zich even op. Gespannen wachtte ze af. Ze durfde niet op of om te kijken. Toen ging hij weer verder, zijn handen werkte weer naar haar schouders toe. Toen voelde ze dat hij voorover boog, zodat zijn bovenlichaam contact maakte met haar rug. Hij had zijn shirt uitgetrokken!
Zijn warme, enigszins bezwete borst brandde op haar huid. Dit was nog lekkerder dan ze zich herinnerde van vroeger! Opnieuw kreunde ze.

“Vind je het lekker?” Zijn mond was naast haar oor, zijn stem sexy, zijn adem heet. “Als je het niet wil, stop ik.”
“Niet stoppen,” kreunde ze.
“Je bent zo'n goddelijk heerlijke vrouw,” ging hij door, terwijl hij zijn lijf steviger tegen zijn rug drukte. “Mag ik me verder uitkleden?”
“Natuurlijk…” Was dit een droom? Nee, ze voelde dat hij weer opstond en hoorde hoe hij de stof van zijn lichaam liet glijden. Toen hurkte hij over haar heen en deed voorzichtig zijn handen tussen haar dijen.
“Je bent heerlijk vochtig, vrouwtje! Heb je er zo'n zin in? Hoe lang is het alweer geleden…?”
“Vijf jaar,” bekende ze zuchtend.
“Wat moet jij veel tekort gekomen zijn…! Ik zal voorzichtig met je zijn.”
Je mag me helemaal murw neuken, schoot het door haar hoofd. Die was ongelooflijk, dit was niet te bevatten! Daar lag ze, en hij haar wel zitten!

Ze spreidde haar benen enigszins en ze voelde weer hoe zijn hand tussen haar billen gleed. Hij streelde het vochtige gebied tussen haar benen en ze vroeg zich af of het niet beter zou zijn als ze op haar rug ging liggen, maar hij had niets gezegd.
Opnieuw voelde ze hoe hij over haar heen ging liggen. Zijn gezwollen penis drukte tussen haar billen. Zou hij anale seks willen? Nee, dat had ze nooit gedaan! Even kwam er paniek in haar op, maar ze besloot zich rustig te houden tot hij werkelijk daartoe over zou gaan.
Hij streelde met zijn vingers rond haar kontgaatje, deed af en toe het puntje van zijn vinger erin, maar meer niet. “Ik val op billen. Ik val op je verrukkelijk dikke, lekkere, geile billen,” fluisterde hij hees.
Hij duwde zijn geslacht tussen haar billen, maar niet alsof hij haar anaal wilde nemen. Bijna automatisch duwde zij haar heupen omhoog zodat haar kutje beter bereikbaar was. Zijn keiharde penis wist dat plekje moeiteloos te vinden en door haar vocht, en zijn voorvocht, gleed hij zonder problemen bij haar naar binnen.
Hij stootte een paar keer in haar, trok zich toen met duidelijke moeite en tegenzin terug. “Nee, nee, nog niet! Ik wil je eerst nog uitgebreid bekijken en van je genieten, voor ik je neem. Draai je om…!”

Nu zag ze zijn lichaam. Een mooi lichaam, met bescheiden lichaamshaar, wat ze altijd erg prettig vond. Mooi gebruind. De jaren hadden het heel fijne rimpeltjes gegeven.
Zijn geslachtsorgaan was behoorlijk fors, nog groter dan ze had vermoed toen hij in haar kwam.
Zachtjes duwde hij haar benen uit elkaar en ging tussen haar dijen liggen, terwijl hij haar druipnatte clitje likte. Razendsnel bewoog hij zijn tong langs het kloppende orgaantje, vervolgens zoog hij er zachtjes aan, tot zij buiten adem raakte van opwinding. Net voor ze zich helemaal wilde laten gaan, stopte hij.
Hij kuste haar vervolgens, ze kon haar eigen zoete smaak proeven. Zijn handen kneedden haar borsten, knepen haar tepels, en ze voelde zijn penis tegen haar venusheuvel, ongeduldig wachtend om naar binnen te mogen.
Zijn hand gleed omlaag, om zijn orgaan in positie te brengen. Met één adembenemende beweging kwam hij opnieuw in haar, zijn hand streelde haar knobbeltje op een manier die Tarzan zou laten schamen.
Zij bewoog haar heupen ritmisch mee, nadat ze haar mollige benen om hem heen had geslagen in een hartstochtelijke omhelzing. Haar handen kneedden zijn rug.
Hij voelde niet hoe haar nagels in zijn vlees drongen toen ze haar hoogtepunt naderde; wel voelde hij hoe de spieren van haar vagina begonnen samen te trekken.

Er was geen terugweg meer, ze moesten verder. Kreunend kwamen ze klaar, tegelijkertijd. Ze voelde zijn warme zaad in haar en wilde dat dit moment nooit meer zou stoppen. Haar vagina kneep ritmisch samen, om het laatste zaad uit hem te dwingen. Nadat ze daar een ogenblik lagen, buiten adem, bezweet, fluisterde hij in haar oor: “Ik beveel deze behandeling eens per dag aan, eventueel meer naar behoefte. Je mag morgen op hetzelfde tijdstip weer verschijnen.”

© Noor

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “Eindelijk!

 1. 21 mei 2008 at 08:06

  een lekker en overtuigend verhaal van Noor over het smachten naar seks. Het smaakt naar meer wat mij betreft

 2. WB
  22 mei 2008 at 11:49

  Prettig en doorleefd geschreven debuutverhaal. De paar kleine taalfoutjes zouden, met een paar keer doorlezen voor het insturen, vast opgevallen zijn.

 3. 22 mei 2008 at 13:56

  Mmmmmmm heerlijk Noor!!! Heb je voor mij het adres van die masseur?

 4. 23 mei 2008 at 14:08

  toch jammer dat dikke vrouwen vaak zo negatief over zich zelf denken want een dikke vrouw heeft ook wel wat moois en dat blijkt wel weer uit dit verhaal

 5. 30 maart 2009 at 19:36

  Dit was een fijn verhaal, en ik val op stevige vrouwen. Dus helemaal voor mij geschreven

Geef een reactie