Elle bekent

Haar buitenste schaamlippen werden platgedrukt en kleurden donkerder, terwijl haar binnenste schaamlipjes door de brede glimmende eikel van de dildo mee naar binnen werden gedrukt. Haar miniscule stringetje was diep donker gekleurd door haar eigen vocht en Wendy's speeksel en vormde geen belemmering voor 'mijn' dikke harde pik. Het dunne koordje dat haar billen had gescheiden vlijde zich nu tegen de dildo aan en drukte op haar buitenste schaamlip. De goud- blonde glimmende krulletjes die haar geslacht sierden en verhulden puilden aan alle kanten uit de wellustige roos van fluwelen plooien die onder mijn toeziend oog het zwarte plastic verwelkomde. Ik besloot Elle's vagina wat tijd te gunnen om aan de aan haar opgedrongen massa te kunnen gewennen; strak is fijn, maar te strak doet meer pijn dan fijn is… ritmisch begon ik het voorportaal van haar ongeschonden vrouwelijke sexualiteit aan mijn wil te onderwerpen. Terwijl Elle's (zinloze) gespartel afnam, en Wendy heter en heter werd doordat zij met haar goed gevulde anusje haar zusje kon berijden, begon Elle's lichaam een forse en gestage stroom vocht te produceren. Ze verschilde daarin niet veel van haar zuster die bij haar orgasmes – vaker wel dan niet- haar minnares achterliet met een drijfnat gezicht of onderbuik, en een grote donkere plek in het bed; met kracht kneep haar kutje in een enkele samentrekking ruim een mondvol van haar hete vocht naar buiten. Voordat ik Elle's volgende fase in wilde luiden vond ik het noodzakelijk om eerst Wendy even af te remmen: “Laat ik niet merken dat jij jezelf daar klaar zit te maken HOERTJE!” “Als ik dat merk dan ben je nog niet jarig en laat ik je in je blote – met dikke rode striemen getooide – kont terug naar huis kruipen morgen!” “Houd je zus in bedwang en stop met rijden!”…

“En jij Elle.., liefje…, ik ga je neuken nu.” “En of je nu wilt of niet, spartelt… of niet, ik ga net zo lang door totdat je me smeekt om je nog een keer klaar te maken en nog een keer.” “En als je daarom hebt gesmeekt, en je kut zo schraal is dat de rook er vanaf komt, en je me weer smeekt om óp te houden, dan nog, zal ik je wéér klaarmaken…, TOTDAT IK VIND DAT HET GENOEG GEWEEST IS!” “En daarna zul je je bekommeren om mij, zoals een slavin behoort te dienen zul je mij dienen; MET VOLLEDIGE OVERGAVE!”

Elle reageerde met gekreun en richtte kort haar hoofd op, maar durfde nog niet toe te geven dat ze al genoot, ook al merkte ik zo af en toe een achterwaartse beweging van haar billen vanaf het moment dat ik Wendy had terecht gewezen en de pikmassage van haar nauwe gaatje wat had afgezwakt. Een paar keer haalde ik de dildo vlug heen en weer, bewoog de eikel volledig in haar en trok weer terug. Zonder enige verdere waarschuwing liet ik daarop het terugtrekken achterwege en drukte het meedogenloze zwarte apparaat bij haar naar binnen. Elle was nat, en de druppels welden tussen de dildo en haar strak gesloten schaamlippen op om langs haar lipjes en klit, haar dijen en knieën op de grond te belanden, maar ze was ook nauw en haar strakke maagdelijke vrucht sloot zich hermetisch om haar indringer. Elle's lange aanhoudende gesteun werd hoger en hoger van klank naarmate haar lichaam gedwongen werd toe te geven aan mijn wil. Met veel kracht kwam ik op het punt waar niet alleen de beperkte doorsnede van haar geslachtsopening mij mijn prijs probeerde te ontzeggen, maar nu ook haar maagdenvlies mij de toegang van hetgeen ik tot het 'mijne' rekende, probeerde te verhinderen. Elle's lichaam verstarde een ogenblik en een kreet van ongemak ontsnapte aan haar. “WENDY! AFSTIJGEN EN KNIELEN.., HIER, NAAST MIJ!”

Wendy voldeed haastig aan mij bevel en zonk ongemakkelijk met een hand op haar kontje naast mij in haar geknielde uitgangspositie; ik wilde Elle's gezicht zien als ik haar met een steek van mijn heupen tot een der mijnen zou maken. Met een paar korte stootjes die een grote spanning op haar maagdenvlies uitoefenden, kreeg ik Elle zover dat ze ongemakkelijk over haar schouder in mijn richting keek. Ik deed haar pijn, en met opzet. Ik wilde dat ze zou weten dat ze, nadat ik mijn zin had 'genomen', nooit meer dezelfde zou kunnen zijn, het nooit meer zou kunnen ontkennen, dat ik de eerste was geweest, haar mentor, haar meerdere, dat ze het nooit meer zou kunnen vergeten, en dat ze nooit meer iets sexueel zou kunnen doen met iemand zonder dat ze het van mij geleerd had, zonder dat ik het haar voor het eerst liet doen.

“IK GEEF JE DE KANS OM TE ZEGGEN DAT JE MAAGD WILT BLIJVEN!, ook al doe ik daarna toch waar ik zin in heb… WIL JE MAAGD BLIJVEN? Weer stootte ik tegen de zwakke barriere niet om deze te doorboren maar om haar te pijnigen, het moment van haar ontmaagding extra te benadrukken. “WIL JE NU NEUKEN? HE? WIL JE NU?” Ondanks het feit dat ik wel wist hoe ik dit varkentje het best kon wassen, en het feit dat ik haar haar eigen ommezwaai al had voorspeld, zag ik toch met enige verbazing dat Elle vermoeid en met nadruk ja knikte, en zelf probeerde het vocaal te duiden. “A!” “OE, IK WIW HET…, EUK E…, U! AWEBIEFT!” Een lange draad kwijl hing aan haar kin terwijl ze me zonder j's, m's, en n- ennen probeerde te vertellen dat ze nu toch echt geneukt wilde worden. “KIJK ME AAN, SLET” “KIJK ME AAN ZEG IK JE!” En Elle draaide moeizaam haar hoofd en keek me aan. Nog een paar keer prikte ik haar, en zag hoe haar gezicht samentrok in reactie op de door mij veroorzaakte pijn. Ik telde af DRIE, prik, TWEE, prik……., ÉÉN!!! En ik gooide mijn heupen met kracht naar voren, voelde hoe Elle haar lichaam schrap zette en mijn neukende stoot tijdelijk werd opgevangen, om daarna toch doorgang te verkrijgen. Elle's gezicht vertrok in een pijnlijk grimas en ze snoof en kreunde krachtig zo ver als haar knevel het toeliet, terwijl ik al had teruggetrokken en de volgende stoot toediende om haar de pijn zo snel mogelijk te doen vergeten. Een niet geringe hoeveelheid bloederige afscheiding sijpelde nu uit haar geslacht samen met haar sexenectar en bevlekte haar benen maar lubriceerde tegelijkertijd mijn voortschrijdende verovering van haar lichaam. Dertig seconden na het verlies van haar maagdenvlies was het genot al zo groot dat het haar de pijn kon laten vergeten. Stoot op stoot zakte ik een paar millimeters verder in haar weg, totdat ik eindelijk mijn buik tegen haar billen kon laten kletsen, en ik de weerstand van haar baarmoedermond tegen de eikel van de dildo voelde. Elle lag op dat moment al slap op haar 'tafelrekje' en mijn stoten werden door haar lichaam opgevangen en gedempt, golfden door haar heen; op haar borsten rolde haar bovenlichaam in mijn ritme over de ondergrond waarop we haar hadden vastgebonden. Langzaam en bedwelmd kreunend antwoordde ze op mijn liefkozingen.

“WENDY, ONDER TAFEL!” “BEF JE ZUS!” Wendy schoof ruggelings onder het tafeltje, spreidde haar benen wijd aan weerszijden hetgeen niet echt nut had maar er wel erg geil uit zag, en greep zich vast aan de tafelpootjes waaraan haar zusters dijen waren verankerd middels koordjes door haar knieholten. Met enige moeite vond Wendy dat plekje waar het haar zusje om ging, en onmiddellijk klonk er een extra dimensie in Elle's gekreun. Terwijl Wendy nu haar spitse tongetje in een hoog en niet aflatend tempo over Elle's klitje wreef, gespte ik het halstertje van haar knevel los met een hand. Onmiddellijk daarna greep ik haar billen, trok ze uit elkaar en begon haar in hoog tempo, diep te neuken. Elle spuugde moeizaam het balletje uit haar mond. Haar verkrampte kaken en tong verhinderden haar om haar eigen kwijl weg te likken maar ze kon nu wel voluit met haar minnaressen meekreunen op weg naar haar eerste orgasme. Overdonderd door hetgeen haar werd aangedaan, overkwam, kwam ze niet verder dan hitsig en wellustig kreunen en steunen met af en toe een “OH!”, en een “JA!” … Duidelijk was de versnelling in haar ademhaling, het verlies van de controle over haar lichaam zoals ze dat nog nooit eerder ervaren had, de verbazing naarmate een steeds groter deel van haar zelfbeheersing haar ontnomen werd, de perversie en de taal die ze uitsloeg naarmate ze zich gedwongen voelde om haar billen ritmisch naar achteren te gooien, zichzelf spietsend, haar zusters tong berijdend, zichzelf gewillig naar een allesverterend orgasme toe brengend, onwetende wat dat voor haar zou gaan betekenen.

Terwijl ik het zweet uit mijn poriën voelde opwellen als een gevolg van de aanhoudende inspanning, maakte ik me op voor een laatste versnelling. Ik bevochtigde de duim van mijn hand door deze langs de dildo te strelen telkens als ik deze uit Elle's hongerig zuigende kut terugtrok. Op de grens van het haar overrompelende, alles overweldigende, orgasme, daar waar er geen weg terug is, alleen een weg naar meer genot zou ik haar anus met mijn duim penetreren. Zo zou iedere valse schaamte over anale stimulatie samen met haar onschuld sneuvelen al vóór ik ook echt van haar achterste bezit zou nemen voor ons beider genot. Elle's lichaam verstarde op het moment dat ze haar billen naar achteren had gegooid en ik op het diepste punt in haar lichaam was aangekomen. Haar aanhoudend gekreun stierf langzaam weg naarmate de voorraad lucht in haar longen afnam en toen brak het moment aan… een enkel moment van misschien een enkele seconde. Een seconde die zo hééééél af en toe wel een uur lijkt te duren; een seconde van stilte waarin Elle en ik onze lichamen hard tegen elkaar aan drukten, en haar krullend goudblond behaard kutje zich hard en krampachtig samenkneep om de harde dildo die datzelfde kutje oh zo nat had verwelkomd, en zonder gene, smekend in haar fluwelen heilige innerlijk had opgenomen… een moment waarin Elle stilviel, en alleen haar gedreven likkend zusje te horen was, een moment waarop niets hoefde te gebeuren maar Elle's orgasme haar krachten verzamelde en reserveerde alvorens haar grandioze entree te maken, een moment waarop ik mijn kristalhelder glinsterend glimmende duim van boven haar bil in haar bilspleet liet zakken, naar het rozebruine stervormige strakke gaatje, en… toesloeg!

Elle slaakte een primaire kreet, haar rug maakte zich hol terwijl ze haar lichaam pijnigde tegen de touwboeien in een reflexmatige poging om zich nog verder over de dildo te ontfermen. Op dat moment viel haar lichaam ten prooi aan de eerste, ritmische, korte, heftige samentrekkingen van haar openingen, en reageerde haar onderlichaam met draaiende, schokkende stuipen waarbij haar billen – zo ver als door de boeien toegelaten werd – naar links en rechts draaiden, begeleid door een extatisch aanzwellend en aanhoudend gejammer. Haar lichaam produceerde een vloed voorvocht die ons beiden doordrenkte en luidruchtig uit haar lichaam spoot op de momenten dat haar klaar komende lichaam haar openingen toekneep. Terwijl Elle's achterwerk voor mij, sproeiend, allerhande figuren in de lucht beschreef zoals haar orgasme dit dicteerde, begon ik haar weer zachtjes te neuken en roerde ik met mijn duim krachtig in haar sidderend hete kontgaatje rond. Wendy had het stimuleren van Elle's klitje voortgezet met haar vingers vanaf het moment dat haar zuster zo erg was gaan bokken dat haar tongetje niet meer voldeed; zo kon ze Elle's bewegingen beter volgen, en dat was te merken…

Elle's radeloze lichaam begon nu heftig te trillen, af en toe ritmisch onderbroken door een heftige uitval naar achteren met haar onderlichaam, en Wendy en ik zorgden er voor dat we onze stimulansen heel even opvoerden na iedere rijdende beweging van Elle, daarbij in acht nemend dat ze (nu nog) niet haar bewustzijn zou verliezen. Na enkele minuten kwam Elle enigszins tot rust, en kon ze eindelijk haar hijgende ademhaling weer onder controle brengen. Langzaam trok ik mijn duim terug uit haar achterste en keek toe hoe het nauwe roze tunneltje zich ritmisch knijpend – alsof het me een kus toewierp – sloot. Met diepe teugen loste ze de zuurstofschuld aan haar lichaam in, en kon haar kreunen even onderdrukken. Nu haar lichaam vocht om nieuwe krachten op te kunnen doen neukte ik haar weer in een redelijk tempo en gebood Wendy om het fototoestel te pakken.

“Zo sletje, dat was fijn he?” “Was je daar nou zo bang voor?”, zei ik terwijl Wendy aanlegde voor het eerste plaatje. Elle keek me – bijgekomen uit haar orgasmeroes – iet aan, maar ik zag dat ze haar hoofd oprichtte om te luisteren. Verward keek ze haar zusje aan toen deze om haar heen liep en voor haar ging staan met de camera. Nogmaals ging de flitser af, en deze keer, reageerde Elle met een heftig protest: “DOE NORMAAL TRUT, IK WIL HELEMAAL GEEN FOTO'S!!”, en op de volgende foto – van achteren – “KUTWIJF, HOU OP NOU!” Ze zag mijn hand niet aankomen, en toen deze eenmaal hard op haar ontspannen bil landde, schrok ze en draaide haar hoofd met een ruk in mijn richting.

“Wendy, ontkleed mij”. En terwijl Wendy traag en gedwee de lange vetersluiting van mijn corset opende sprak ik Elle toe: “Wat wil je nou schatje?” “Voor niets gaat de zon op”, en ik stootte hard en diep in haar kut. “Als jij wilt genieten, dan moet daar toch ook iets tegenover staan!” “En….?” “Wil je genieten?” “OF WIL JE DAT NIET?” En gelijk daarop liet ik mijn hand weer hard landen op haar bil, en weer, en weer. “WAT WIL JE NOU?” “WIL JE GENIETEN, OF HEB JE LIEVER PIJN?” Ik begon eigenlijk mijn geduld te verliezen en dus uit mijn rol te vallen toen Elle ook nu nog niets wilde zeggen. Ik sloeg wederom hard op haar billen, eiste een antwoord, en Elle stak haar billen, enigszins weifelend dat wel, alleen maar verder in mijn richting. Harder en harder sloeg ik met mijn beide handen nu haar achterwerk en mijn handen van roze naar rood en van rood naar dieprood. Wendy had mij mijn corset al afgedaan en had het nemen van foto's hervat. Al vijf minuten nu liet ik een regen van slagen op Elle's billen landen, en keer op keer herhaalde ik de vraag of ze wilde genieten of pijn lijden toen ze plots, voor mij en voor haar zus totaal onverwacht… “IK…IK WIL ZO GRAAG ALLEBEI!!!” en begon te grienen…. Met meer geluk dan wijsheid schoot de enige juiste repliek me daarop naadloos te binnen: “BEN JE BEREID ALLES TE DOEN OM VAN MIJ DE LIEFDE EN DE PIJN TE ONTVANGEN DIE JE BEGEERT?” Elle snikte nog een paar keer en richtte vertwijfeld haar hoofd op. Nogmaals “BEN JE BEREID ALLES TE DOEN OM VAN MIJ DE LIEFDE EN DE PIJN TE ONTVANGEN DIE JE BEGEERT?”.

“Wat bedoelt U met alles?” Het woordje 'U' alleen al zette mij in vuur en vlam, en ik ging door: “ALLES!” “ALLES!” “ALLES.., DAT IK JE OPDRAAG!” “JE ZULT MIJ DIENEN ALS EEN WILLOZE SLAVIN ZONDER SCHAAMTE.., ZONDER MENING.., ZONDER GRENZEN, EN JE ZULT ME DAARVOOR ONAFLATEND JE DANKBAARHEID TONEN!” “BELOOF HET ME, BELOOF HET ME NU!!”

“IK BELOOF HET MEVROUW, IK BELOOF HET!”, schreeuwde ze gemotiveerd door de kamer terwijl ik alweer lustig ritmisch de dildo diep in haar buik stootte. “Dan mag je nu mijn piemel schoonlikken!”, zei ik rustig terwijl ik me uit haar terug trok en voor haar gezicht op het tafeltje ging zitten. Elle aarzelde even, keek me aan en nam mijn gezicht voor het eerst goed in zich op, en opende haar mond om mij te ontvangen. Met haar onschuldige, ietwat serieuze, maar ook gedienstige blik, zoog en likte ze zo goed als ze kon het zwarte gevaarte onderaan mijn buik schoon. Ze proefde haar eigen vocht zonder terughoudendheid en likte het van haar lippen.

“WENDY!” “REINIG DIT SLAAFJE.., REINIG HET VOORSTE NEUKGAT TUSSEN HAAR BENEN!” Wendy legde de fotocamera weer onder de tafel, nam in dezelfde positie als voorheen onder haar zusje plaats, en begon haar zoals altijd grondige schoonmaak werkzaamheden met het luidruchtig leegzuigen van Elle's gezwollen kut. Na een aantal seconden zag ik hoe ze een mondvol van Elle's warme dikke bitterzoete nectar doorslikte en begon haar tong te gebruiken. Terwijl ik de dildo nu zachtjes met een subtiele rijdende beweging in en uit haar mond bewoog, zoog ze er speels op en bewoog haar hoofd in tegenovergesteld ritme. Toen doemde er voor mijn geestesoog een plaatje op van haar volgende proeve….

© Merel

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie