Erotiek, de kunst en haar randverschijnselen

“Is het daar John?” We kwamen van België af en reden richting Eindhoven. “Ja, bij dat complex. Nu is het een luxe appartementenflat midden in een beukenbos. Daar stond eens een soort revalidatiecentrum of zoiets uit begin 1900. Het moet eerst een klooster geweest zijn waar zieke geestelijken verzorgd werden. Het zag er best leuk uit maar werd opgekocht door een projectontwikkelaar en nu staat dit er. Naar wat ik gehoord heb is Claire destijds met haar ouders terug naar Zwitserland gegaan toen dit verkocht werd en haar vader zijn fabrieken na een fusie overgedaan had aan de grootindustrieel alhier. Je weet wel.” “Maar je hebt het ook nog gehad over dat tweede meisje van toen. Wat is daar mee gebeurd?” “Jerney bedoel je? Ik heb haar ook nooit meer gezien. Ik kom nooit in Eindhoven maar via via heb ik vernomen dat toen haar ouders gescheiden waren zij voorgoed naar boven de rivieren is vertrokken. Overigens, ze studeerde in Utrecht al medicijnen, geloof ik of althans dat wilde ze na haar gymnasium, staat mij bij. Ik zal je vanavond eens uitgebreid vertellen wat er toen eigenlijk gebeurd is. We moeten er wel voor in de mood zijn dus ik hoop dat je je lekker geil voelt en anders wordt je het wel als ik alles vertel.” “Ben maar niet bang lieverd. Ik voel me nu al nat worden bij de gedachten eraan en kan bijna niet wachten dus rijdt maar snel naar huis.” “We zetten de bank voor de kachel en dan zal ik eerst die kachel eens aanmaken. Een mooi houtvuur verhoogt de sfeer, let maar op!”

We schoven de bank dichtbij en de salontafel moest wijken want ik wilde Birgit op een kussen op de grond laten zitten voor de kachel zodat ik onder het vertellen door haar haar kon strijken en haar hoofd en schouders licht masseren. Naakt zaten we voor het heerlijke vuur en ik vertelde voor het eerst aan mijn vriendin Birgit het hele verhaal. Zij had zich tussen mijn benen genesteld en zat vol verwachting af te wachten op de hetgeen verteld zou worden.

Het gebeurde in het voorjaar van 1993 toen…….. ……..ik net van de rechtbank in Den Bosch afkwam voor de afhandeling van een lopende zaak. De zon deed al een dag of twee ijverig zijn best en menig terrasje was er alvast op voorbereid en niet voor niets zoals bleek. Op een er van was nog een tafeltje vrij met drie stoelen en na dat geleuter in de rechtbank meende ik aan iets warms toe te zijn. Toen ik aan mijn tweede koffie zat kwamen twee leuke, goed geklede scholieren voorbij met dikke schooltassen. Zij keken uit naar een vrije stoel. Alleen bij mij aan tafel waren nog twee stoelen leeg en die ene met mooie pijpenkrullen in haar haar vroeg of die plaatsen nog vrij waren. Ik nam mijn jas van de vrije stoel en nodigde de meisjes uit om te zitten. Onbewust keek ik naar beiden en woog hen af. De grootste met blonde pijpenkrullen was geheel gekleed in jeansgoed maar wel van topkwaliteit. Ze zag er goed uit; een brede mond, leuke snoet en onder de boven aan losgeknoopte jeansblouse een prachtig stel borsten. Onder de nauwsluitende broek lichtbruine merklaarzen. De andere meid was kleiner van stuk, zwart haar met een coupe, een mooi gebruind gezicht waarmee haar donkere ogen een match vormden met haar totale visage en als ze lachte stak haar perfecte gebit bijna pijnlijk wit af tegen haar gezicht. Een lief rond neusje maakte dit alles compleet. Een naturel klassieke schoonheid. Ze droeg een beige mantelpakje met een vlijmscherpe vouw in haar pantalon. Een stel mocassins sierde haar smalle voeten. Ze was rank en had strakke borsten verscholen achter een nauwsluitend truitje. Deze goedgeklede meisjes moesten vast van goede komaf zijn.

Zo zat iedereen maar wat te babbelen of te genieten van de voorjaarszon toen ik plotseling uit mijn mijmering werd geplukt. Ik hoorde Frans spreken en dat trok mijn aandacht. Die blonde meid zat voor te lezen uit een boek waarvan ik de titel kon aflezen omdat zij het hoog genoeg hield. “L'erotique, l' art et de leurs à-cotés” Vrij vertaald zeg maar: Erotiek, de kunst en haar randverschijnselen. Frans kent mij niet maar ik wel Frans en dus spitste ik mijn oren zonder dat ik het de meiden liet merken. Ze las zonder gêne erotische verzen en bezigheden op uit het boek in de veronderstelling dat niemand er iets van begreep. Haar uitspraak was wel perfect maar of ze begreep wat er stond vroeg ik mezelf af.

Haar vriendin had er meer moeite mee en vroeg wat ze nu allemaal aan het voorlezen was. Toen schoot ik in een klein lachje maar luid genoeg om opgemerkt te worden door die twee. De blonde keek me aan en vroeg of ik ook toevallig Frans verstond. Ik zei ja en meteen kreeg ze een hoofd zo rood als een biet. “Waarom neem je niet een leuke jongen uit je klas en probeer alles met hem in plaats van dat je je verdiept in deze materie. Les, lol, love en gratis leergeld.” “Zeker met die dorpse boerenpummels op school? Nou nee dank je,” zei ze bijna honend. “Liever met een ervaren ouder iemand dan te lopen stuntelen met een die net als ik nog zo groen als gras is, al is het nog zo'n stuk van een jongen.” Ze was meteen over haar schaamte heen en werd gesteund door haar vriendin die er nog een schepje bovenop deed door een nog schampere opmerking over de medescholieren te maken. “Hoe kom je aan zo'n boek?”, vroeg ik. “Oh, dat vond ik thuis in de bibliotheek van mijn moeder. Zij is een Franstalige Zwitserse. En u, hoe komt het dat u Frans verstaat?” “Veel voor mijn werk geweest in la douce France en uh….. zeg maar jij overigens.” “Leuk. Ik ben Marie-Claire maar Claire is voldoende en zij heet Jerney.” “Peter”, loog ik er direct bovenop want waarom zou ik mijn naam noemen. Over vijf minuten was wellicht alles weer voorbij.

Toch raakten we in een animerend gesprek waarbij Marie-Claire voornamelijk het woord deed. Jerney was duidelijk de schuchtere. Het ging over school, de studie hierna enzovoorts. Ze zaten in het examenjaar van het Gymnasium. Claire was ruim 18 jaar en Jerney was dat onlangs geworden. Haar naam had ze te danken aan de glorietijd van Jerney Kaagman met haar beroemde tophit. Haar ouders die nu allebei arts waren in twee verscheidene ziekenhuizen in Eindhoven, waren daar destijds weg van. Claire's vader was directeur van een groot bedrijf zei ze.

Na een poos kwamen we toch weer uit bij de inhoud van het boek dat nu gesloten op het tafeltje lag. “Er staat wel heel veel erotiek in zeker?” “Jawel en het is erg opwindend maar het heeft weinig inhoud als je alleen bent. Zou jij niet een rol willen spelen uit dat boek? De mannelijke?” Ze schrok er zelf een beetje van toen ze dat zei en meteen keek ze rond of niemand anders dat gehoord had op het terras. Toen keek ze Jerney aan. Die trok wit weg. “Claire, hoor je wel wat je zegt? Een wildvreemd iemand en wel eens zo oud als wij.” “Die heeft dan ook eens zoveel ervaring en ik heb zin in een avontuur, niet meer en niet minder. Take it or leave it” sprak ze bijna fluisterend maar heel stellig. “Mag ik ook iets zeggen dames? Ik vind jullie gezellige meiden en ik wil best die mannelijke rol spelen maar waar en wanneer en weten jullie het wel zeker?” “Ik zou zoiets nooit doen maar iets in me zegt dat het oké is en ik volg altijd mijn intuïtie,” zei Claire. “Ben je niet getrouwd of heb je een vriendin?”, vroeg Jerney terwijl haar blik automatisch op mijn handen viel, zoekende naar een ring. “Neen, geen van beide. Ik was getrouwd maar sinds vorig jaar weduwenaar.” Even een oorverdovende stilte en toen de opmerkingen van sorry et cetera. Om verdere pijnlijke uitleg te voorkomen nam ik het voortouw. “Hij kwam met een dikke Volvo al telefonerend van rechts door rood en mijn vrouw kwam met een Panda-tje van links door groen. Zij kan het echter niet meer navertellen. En voor de zoveelste afhandeling was ik vanmorgen op de rechtbank. Dat is het verhaal, dames. En tot heden heb ik nog geen vriendin dus dat obstakel is er niet. En gesteriliseerd ben ik ook. We hebben een jongen die bij zijn tante woont. Zijn neefje is een leeftijdgenoot en is het beter dat hij daar woont. We besloten destijds om geen kinderen meer te nemen dus liet ik me steriliseren. Zo nu weet jullie alles in een keer.” “Zullen we naar ons huis gaan met jouw auto dan hoeven we niet met de trein en de bus”, zei Claire. Ze riep de ober en betaalde alles ondanks mijn gesputter.

We liepen naar de parkeerplaats onder het gerechtsgebouw en tot twee keer toe vroeg ik of zij het echt meenden dat ik mee zou gaan en ons totaal zouden laten gaan. Jerney zei niks maar Claire was des temeer van mening dat het zo moest zijn. Ik dacht bij mezelf dat als ik op weg naar haar woning was nog altijd af kon zien van dit avontuurtje en zou het dus dan maar eerst op zijn beloop laten. “Waar gaat de rit heen, meiden?” “Iets onder Eindhoven richting België,” zei Jerney die alleen achterin was gaan zitten. “Oh, ik woon zelf iets onder Tilburg vlak bij het Safaripark.”

Goed en wel Den Bosch uit en de snelweg op vroeg ik wat over praktische erotische kennis van de meisjes zonder er omheen te draaien. “Hebben jullie al ooit geneukt of zijn jullie nog maagd? En wie van jullie heeft er al eens een keer gepijpt of is door een jongen gebeft?” Claire antwoordde direct dat ze haar maagdelijkheid had verloren met een ongelukje met een vibrator. Zij had die in het najaar aangeschaft en was daarvoor helemaal naar Rotterdam gereisd met haar OV-kaart. “In Rotterdam?” sprak ik met verbazing. “Ja, ik durfde die niet te kopen in Eindhoven of Den Bosch, bang om in de sekswinkel herkend te worden. Daarom reed ik na school naar Rotterdam en heb daar zo'n goudkleurige gekocht met meteen drie batterijen erbij. Thuis voor de spiegel heb ik me uitgekleed en heb ik eerst gevingerd voor de spiegel. Toen ging ik schrijlings staan boven de hoek van het achtereind van het bed. Ik streelde met dat ding over mijn vagina en daar werd ik zo opgewonden van dat ik steeds verder op begon te schuiven met mijn lijf. En net toe ik een orgasme zou gaan krijgen gleed ik spontaan met beide voeten uit en klapte zo voorover op het bed. De vibrator schoof daardoor met geweld in mijn spleet. Ik voelde een pijnschuit en weg was het orgasme en weg was mijn vliesje. Ik heb hem sindsdien niet meer gebruikt.” “Auw, auw,” was het enige antwoord van Jerney. “Wat zonde!” “En pijpen, beffen, aftrekken van jongens of zo?” “Laatst in de herfst hadden we een schoolfeest van de twee hoogste klassen. Er werd enkel bier en wijn geschonken maar sommigen hadden zelf whisky en rum meegenomen. Er was wel een leuke jongen bij die echter veel op had die avond. Ik was ook niet helemaal nuchter hoor! Enfin, op een gegeven moment trok hij me mee naar buiten en achter de fietsstalling drukte hij me plotseling op mijn knieën. Hij zei dat ik hem moest pijpen en voor dat ik wist wat er gaande was probeerde hij zijn lul in mijn mond te stoppen. Daar kwam echter zo'n vreselijke vieze pis- en weet ik wat voor lucht af dat ik spontaan mijn hele maaginhoud zo over dat ding heen kotste. Ik was meteen nuchter en zette het op een lopen. Hij was witheet toen hij weer binnenkwam. Ik was naar de straat gerend en heb een taxi genomen naar huis samen met Jerney. Die klootzak heeft sindsdien niet anders dan gemene dingen over mij gezegd en omdat Jerney en ik sowieso buitenbeentjes zijn voor onze klasgenoten kan het ons dan ook niet kort genoeg duren om van school af te gaan. Op haar hebben ze ook de pik.” Claire kreeg bijval van haar vriendin die nog eens extra degenererend deed over die pummels op school en bevestigde nogmaals wat er die avond gebeurd was. “Zo zie je maar weer dames, als je wilt seksen zorg dan altijd dat je smaakvolle genitaliën hebt. Met de nadruk op smaakvol. Trouwens je hele lijf moet smaakvol zijn totaan je kontje toe.” Jerney en Claire moesten lachen om deze kwinkslag. “Maar in vingeren ben ik goed al zeg ik het zelf,” zei Claire. “En Jerney, hoever ben jij al in jouw ervaring,” vroeg ik terwijl ik in de spiegel naar achteren keek. “Ik …ikke uh…., ik ben nog maagd,” antwoordde ze schuchter. “Gelijk heb je Jerney, zolang je het bent heb je nog iets om van af te komen.” We schoten alle drie in de lach zij het dat het lachje van Jerney wel wat zenuwachtig was.

We waren snel rond Eindhoven gereden en gingen daarna de snelweg af richting België. Amper 10 minuten later zij Claire plots dat we rechtsaf moesten bij de oprijlaan. Dat deed ik en wilde die oprijden toen ik ineens op een glimmend messing bord de naam zag van de fabriek waar zij luchtig over verteld had dat haar vader daar directeur was. Ik ging vol op de rem en zei terwijl ik haar vol ongeloof aankeek: “Ben jij de dochter van….” “Jah, niet langer praten, dat ben ik. Kan er ook niks aan doen. Rij maar door naar dat gebouw.” Ik zat even in sterke twijfel of ik nu wel verder wilde met die meiden want dit was geen sinecure. Claire merkte dat en gaf me nogmaals de sporen. We reden via een mooie beukenlaan voorlangs de statietrap van de hoofdingang. Er waren wat lampen aan her en der in het gebouw. Het bleken kantoren te zijn van de particuliere secretaresses, de postkamer, de gouvernante en dat soort zaken aldus vertelde Claire. Het hoofdkantoor stond in Veldhoven.

Voorbij de voorgevel ging ik links af en aan het eind was een toegang die we moesten hebben volgens Claire. “Stap je uit met een koffer of zo? Ik leg het je zo uit waarom.” We stapten uit en gingen naar binnen. Claire sloot de deur achter zich en Jerney ging ons al voor het gebouw in en een oude kloostertrap op. We waren nog maar net in Claire's kamer toen de telefoon ging. “Daar heb je het al”, zei ze en pakte de telefoon op. “Met mij, Françoise. Ja, Jerney en ik hebben de natuurkundeleraar meegenomen. We krijgen nog wat extra bijles want volgende week is het schriftelijk eindexamen. Nee, u hoeft geen thee te brengen want die maak ik hier zelf wel. En niemand doorverbinden want dat stoort ons te veel. Dank je, Françoise!” “Jij kunt ook lekker liegen niet Claire?” zei Jerney. “Daarom moest Peter voor alle zekerheid zijn aktetas meenemen alsof hij leraar zou zijn. Nu kunnen we ongestoord verder vanmiddag. De gouvernante komt niet langs maar het is net een havik, ze ziet en merkt alles. Mijn ouders en mijn broertje zijn nu in Zwitserland bij oma tot overmorgen en ik, ik wil plukken en rukken aan een mannenlijf”, zei ze heel kordaat.

Intussen stond ik met volle verbazing rond te kijken in deze prachtige balroom van een slaapkamer waar alles precies bij elkaar gezocht was. Mooie vloerbedekking met bijpassende overgordijnen, een gigant van een 5-deurse linnenkast, kompleet van boven tot onder afgezet met spiegels. Verderop een zitje met een tweezits pastelkleurige leren bank en twee leren fauteuiltjes. Naast de deur aan de andere zijde een mooie dressoir met de fijnste parfums en verzorgingscrèmes en verder achter in de kamer een studeertafel, een klein barretje en een koffiezetapparaat en nog meer kasten. Alle verlichting bestond uit spots die in het plafond waren weggewerkt. De verlichting gaf cachet aan het interieur. Ik ging, nog steeds sprakeloos, zitten op het immense bed met zes kussens dat overdekt was met een bij het interieur passende sprei. Een juweel van een bed, voor en achter van spijltjes voorzien en hoog op de poten en met een hard matras. Ik floot zachtjes tussen mijn tanden, zo was ik onder de indruk van deze kamer die wel 50 vierkante meters telde. Hier waren gewoon drie cellen van weleer één kamer geworden.

Claire trok sprei en bedovertrek weg en liet die vallen op de bank. Ze liet voor haar raam dat uitkeek op de binnenplaats van dit oude klooster de zonwering zakken zodat niemand kon binnenkijken en dus ook de voorjaarszon niet. “Kom op mensen, uitkleden want ik ben bloedgeil en nu wil ik het weten!” Claire deed eerst haar bovenkleding uit terwijl heel zenuwachtig Jerney van beneden af begon. Bij Claire kwamen mooie volle borsten tevoorschijn die nog net geen potlood konden houden. Ze had donkere grote tepelhoven met uitnodigende knoppen er op. Jerney die nu bijna naakt was deed net haar bh uit en liet haar strakke borsten de vrijheid. Nu ging ook haar mooie zwartkanten slip uit en stond ze daar met haar prachtige getinte lijf, geschoren vagina en een blos van schaamte op haar gezicht. Toch wilde zij niet onderdoen voor haar vriendin, dat was duidelijk. Claire was intussen ook naakt en toonde ons haar lekker lijf met een wilde blonde poes. Nu zag ik dat haar bovenbenen iets steviger waren dan ik aanvankelijk dacht. “Jij hebt paardrijddijen niet Claire?” “Klopt helemaal, de stallen zijn in de andere vleugel maar laat eens zien wat jij hebt Peter?” Ik was nog bijna helemaal aangekleed maar dat was snel verholpen. Poedelnaakt presenteerde ik mijn lijf aan die twee meiden en dat ik ook al behoorlijk geil was geworden was duidelijk te zien. “Oh je bent helemaal glad daar. Dat is sexy zeg!” Claire keek met verwondering naar mijn gladde ballen en stijve kale lul. “Laten we ons eerst smaakvol van lijf maken en lekker gaan douchen,” zei ik. Smaakvol was zo onderhand het stopwoord geworden.

De badkamer was achter een mooie gefineerde deur. Toen ik daar binnenkwam was ik nogmaals een en al verbazing. Kosten nog moeite gespaard om deze ruimte in stijl aan te kleden met zelfs een bidet waarnaast een console stond met een antieke 18 eeuwse Creoolfiguur als kelner en waar op zijn dienblad allemaal vingerdoekjes lagen. Geld had bij de hele inrichting geen rol gespeeld begreep ik wel. “Echt Frans maar gebruik je het bidet ook Claire?” “Na elke boodschap, groot of klein, maak ik gebruik van het bidet om me vanonder te wassen. In wezen ben ik vrijwel altijd smaakvol,” zei ze lachend terwijl ze me ondeugend aankeek. Die meid was er echt aan toe aan een stoeipartij. “De douche is groot genoeg voor ons drietjes want overal komt water vandaan maar ik zet wel een kapje op want anders moet ik eerst een uur lang föhnen en ik ga vlug even mijn poes shaven. Als jullie kaal zijn wil ik dat ook.” “Ik pak ook even een kapje want daar heb ik ook geen zin in föhnen,” zei Jerney.

En terwijl Claire had kut schoor kreeg ik het eerste contact met Jerney. Ik streelde en masseerde haar strakke borsten en gleed af totaan haar kutje. “Oh als mijn ouders dit wisten,” zei ze zacht. “Dan was ik echt de pineut. Zij zijn allebei gereformeerd opgevoed en daar heb ik ook een en ander van meegekregen. Wat we nu doen moet in hun ogen duivels zijn. Ik ben gewoon bang.” “Stil maar Jerney, je wordt niet verkracht of iets dergelijks en eens moet je toch de confrontatie aangaan met je erotische gevoelens.” Ze keek me aan en glimlachte maar haar ogen straalden onzekerheid uit. Haar strenge opvoeding speelde haar parten en ook het onbekende.

Intussen kwam ook Claire erbij staan en toonde vol trots haar kale kut waarvan ze de lippen uiteen deed en er een sterke straal water tegenaan liet spuiten. “Zo krijg ik ook geregeld een hoogtepunt door deze watermassage.” “Ik heb dat onder deze douche ook wel eens gedaan als ik bij jou logeerde,” zei Jerney dapper. “Best lekker hoor!” “Dus je geeft toch wel toe aan je gevoelens?” Jerney kreeg spontaan een blos en gaf het toe dat ze soms wel vingerde.

We droogden ons af en de meiden deden in de slaapkamer fijne geurtjes op. “Stop meiden, overal maar niet op jullie schaamdelen. Daar komt een eigen parfum vandaan; hoe meer je sekst des te meer de aanlokkelijke vrouwelijke geuren loskomen en die gaan niet samen met andere parfums.” Ze keken me begrijpend aan en we bestegen het bed; de deugd in het midden. Ik legde uit dat als je een triootje doet, je er altijd voor moest zorgen dat wat je doet met één persoon, nooit te lang moest laten duren. De ander zou dan veelal werkeloos kunnen toezien en zich spoedig achtergesteld voelen. Beter zou het zijn om een persoon het lijdend voorwerp te maken door haar of hem te verwennen met z'n tweetjes. Het fijnste zou zijn om dezelfde handelingen bij die ene persoon te doen want die zou dan dubbel kunnen genieten. Eerst echter moet je elkaar proeven, ik jullie monden, borsten, kutjes en kontgaatjes maar ook jullie beiden van mij en van elkaar.

Jerney veerde als door een bij gestoken op. “Maar wij zijn niet lesbisch hoor!” “Het laatste dat ik jullie zou willen doen geloven dat jullie dat zijn al is er niets op tegen óm het te zijn maar elkaars lichaam proeven betekent nog niet dat jullie in lesbische verbondenheid het leven doormoeten hoor,” sprak ik stellig tegen de meiden. Claire was snel van begrip en suste het gemoed van haar vriendin. Ze zei dat ze best zin had om de vrouwelijkheid van haar beste vriendin eens te proeven maar zelf absoluut geen verdere neigingen had. Het stelde Jerney wat geruster.

Intussen was mijn stijve nat geworden aan de eikel en Claire greep mijn harde lul beet. Ze begon er meteen stevig aan te trekken maar wel onregelmatig. Ik liet haar stoppen en zei dat ze dat anders moest doen omdat ik niet te snel wilde komen. Ik zei dat ze beurtelings eens moesten spelen met mijn pik en afwisselen met het masseren van mijn gladde ballen die in een samengetrokken vel zaten. De meiden gleden wat naar beneden en gingen op hun gemak op avontuur. Ik genoot volop van de strelingen en massages van die twee en vroeg hen om nu het vocht te proeven. Claire sloot dan ook meteen haar lippen rond mijn eikel. Eerst wist zij niet helemaal wat te doen. Het ging wat onwennig en ik voelde zelfs tanden maar liet vlug weten dat zij die niet mochten gebruiken. Het zachtjes spelen met mijn ballen ging de meiden wel goed af. “Nu jij Jern…. Hij proeft heel lekker.” “Ik durf niet!” “Toe, niet zeuren Jerney, het is niet vies.” Claire duwde haar hoofd naar mijn trillende pik maar zij bood weerstand. Claire was sterker en steeds dichter kwamen Jerney's lippen bij mijn eikel. Zij hield haar ogen gesloten en haar lippen strak op elkaar. Uiteindelijk raakte heel even mijn eikel haar mond en Claire hield nu haar strakke mond tegen mijn lul gedrukt. “Proef, proef, proef, steek je tong uit Jerney!” Jerney liet nu het puntje van haar tong tegen mijn genotspier aan komen waarop ik een zucht van genot liet. Dat gaf haar moed en ze deed het nog eens. Steeds verder ging haar mond open en uiteindelijk gaf ze toe en omsloten haar lippen mijn trillende eikel. Een zalig gevoel overkwam me terwijl ik toekeek hoe ze het deed. Jerney gaf zich nu over maar bleef haar ogen sluiten. “Kijk me aan lieverd als je me afzuigt,” zei ik met overslaande stem want ik voelde dat het niet lang meer zou duren. Claire nam het weer over toen Jerney opkeek. Ze glimlachte en keek nu naar het aftrekken van mijn lul door haar vriendin.

Ik voelde nu het hoogtepunt naderen en spreidde mijn benen. Ik begon te zuchten en te kreunen en Jerney keek gebiologeerd toe hoe de mime in mijn gelaat vertokken raakte. “Ohh meiden, oohjaah, oh ik ga komen, trek door, oh jah, oh zacht, ja zo, ja zo oh Claire doe het , doe het, jah jah ah, ah aaaaaaaaahhhhhhhh.” Een straal sperma trok een grote sliert over het gezicht van Claire die zich pal boven mijn stijve bevond. Van schrik draaide zij mijn pik een halve slag weg en de tweede straal raakte Jerney op haar wang tot halverwege haar nek. Ze had niets in de gaten want ze staarde nog steeds met grote verbaasde ogen naar mijn van spasmen vertrokken gezicht. De laatste uitbarstingen van sperma kwamen terecht op mijn buik en op de hand van Claire. Toen was de eruptie voorbij. “Wat is dat mooi als een man klaarkomt, zo lief, zo spannend, echt keigaaf.” De woorden die Jerney sprak waren welgemeend. De meiden keken de elkaar nu voor het eerst aan. “Kijk jij nou, je ziet er niet uit met dat spul op je gezicht,” zei Jerney tegen Claire. “Heb jij jezelf al bekeken in de spiegel?” Jerney zag nu ook mijn zaad in haar gezicht in de spiegeldeur en sloeg automatisch haar handen voor haar gezicht waardoor ze vol in mijn sperma greep. Ze uitte een kreet van afgrijzen maar ik gebood haar om eraan te ruiken en op zijn minst wat te proeven. Claire had er geen moeite mee maar Jerney trok bij voorbaat al een gezicht. Toch moedigde ik haar aan door te zeggen dat ik weldra háár sappen ook zou proeven. Ze deed het en toen de smaak haar meeviel gaf ze dat ook ridderlijk toe. Zo beroerd was het dus nu ook weer niet. “Och, een kwestie van smaak,” deed ze het verhaal af.

We liepen naar de badkamer om alles weg te poetsen en Claire nam uit voorzorg een aantal vingerdoekjes mee terug naar het nachtkastje. Uit de kast haalde zij ook een rood-wit hoofdbandje. Ze had gemerkt dat haar bos met haren een beetje in de weg zat maar buiten dat; het stond haar ook nog erg sexy, alleen gekleed met een hoofdbandje. We vlijden ons weer neer op het bed en de meisjes wilden wel eens weten over mijn erotische leven sinds mijn jeugd. Ik vertelde hen lang en honderd uit en wisselde de verhalen af door samen met hen bepaalde standjes uit te beelden. Ze genoten er echt van en ook van de aanrakingen.

Op de vraag wat het ik het spannendst of geilst vond met mijn vouw antwoordde ik het neuken onder de carport op de motorkap op een zomers moment. Het was laat in de avond toen we terugkwamen van een bezoek aan de stad waar zij de hele namiddag terwijl we winkelden en een terrasje namen in de stad, zonder slip had gelopen in een kort, niet al te strak rokje. Ik alleen wist het en de hele namiddag en avond liepen we allebei over van geilheid maar toen we tegen 12 uur 's nachts aankwamen konden we het niet meer uithouden tot we binnen waren. Ik tilde haar rok op en neukte haar op de warme motorkap. Gelukkig had niemand ons gezien of gehoord want stil ging het er bepaald niet aan toe.

“Zo meiden, nu zijn jullie toe aan erotisch genot. Laten we elkaar eens eerst in de spiegel bekijken, voelen, proeven, masseren en tot een hoogtepunt voeren. Zin?” Ik liet hen op het bed zitten tegenover de immense spiegel en knielde achter hun ruggen. Van beide meiden begon ik hun borsten en hals te strelen en vroeg hen om zelf hun vagina's te strelen en hun klit te bewerken. Jerney deed dat heel subtiel. Ze hield haar hand zo alsof ze de piano bespeelde en alleen haar middelvinger raakte voorzichtig haar klit. Claire maakte haar wijs- en middelvinger nat en streelde met lange halen langs haar gezwollen kutlippen. Ik liet hen hun benen spreiden zodat ze goed elkaars kut konden zien in de spiegel. “Het lijkt wel Sharon Stone in Basic Instinct wat we doen,” zei Claire. Het wond wel iedereen erg op. Toch wilde ik niet dat ze nu al klaar zouden komen. “Kom meiden, nu gaan we jullie een voor een verwennen. Wie wil eerst?” “Je had het daarnet ook over vastbinden en zo. Ik zou dat wel willen.” Claire keek me met vragende ogen aan. Ik vond het prachtig als ik maar iets had om haar vast te binden. “Neem maar wat je vindt in de kast”. Ik keek in haar goed gevulde linnenkast en vond alvast twee ceinturen van badjassen en een van een avondjurk. “Waar zijn je slipjes, Claire? Daarmee gaat het ook goed.” Ze wees die aan en ik pakte een sloggie. “Kom Jerney, we gaan haar vastmaken. Armen en benen tot het uiterste spreiden. Dit verhoogt het effect.”

Werkelijk tot Claire niet verder kon spreidden we haar armen en benen en bonden die vast aan het bed. Ik schoof een dik kussen onder haar billen en nu lag haar venusheuvel zelfs hoger dan de stevige tepels van haar borsten. Toen zij er zo hulpeloos bij lag begon Jerney haar plots in haar zij te kietelen. Claire veerde met een woeste brul omhoog voor zover dat nog ging. “Rotmeid, da's gemeen!” Ik zag meteen wat er gebeurde en gaf Jerney een flinke tik op haar kont. Die gaf ook een schreeuw en vroeg waarom ik dat deed. “Als je haar zo kietelt dan spant zij haar verkeerde spieren en drijf je haar mijlen ver van een orgasme vandaan. Daarom mag je niet kietelen. Wees lief voor haar, zoen haar, proef haar en streel haar zacht maar niet kietelen!” Jerney keek me aan als een betrapt kind. Ik lachte en wreef over haar kontje waar vier vingers zich aftekenden op haar zachte huidje. Ik kuste haar vluchtig op haar mond en nam haar handen beet om die te leggen op Claire' s borsten. “Streel haar en doe me dan na.” Ik pakte toen ook een borst beet. Die begon ik te masseren en omhoog te stuwen om daarna haar tepel te bespelen met mijn tong en tanden. Jerney keek het af en deed hetzelfde met Claire' s andere borst. En zo begonnen we heel langzaam en zacht het mooie lijf van Claire te verwennen.

Nu Jerney de slag te pakken had ging dat heel gestroomlijnd en lag haar vriendin intens te genieten van de kussen en aanrakingen. Toen we bij haar liezen aankwamen raakten we net niet haar lippen aan maar masseerden wel de binnendijen en liezen van Claire. Die probeerde zonder succes haar onderlijf omhoog te drukken van geilheid en kermde alsmaar en sprak onsamenhangende woorden. Uiteindelijk liet ik zacht mijn wijsvinger over een kutlip gaan en Jerney deed bij de andere lip hetzelfde. “Aaaahhhhhhhhhhhhhhh………Ohhhhhhh………..” Telkens weer raakten we zacht haar lippen en wisselden de strelingen af door licht druk te geven op haar natte lippen en daarna op haar kietelaar. Claire werd gek van verlangen. “Lik haar kut, Jerney. Proef hoe je vriendin smaakt, ruik haar vrouwelijkheid, haar eigen parfum.” Ze keek me vertwijfeld aan maar liet haar hoofd toch zakken en stak het puntje van haar tong uit om Claire's kutlippen te beroeren. “Oh..Oh..Agh Jerney, wat lief van je…Ga door …oh please ga door!” kreunde Claire luid. Dat moedigde haar vriendin aan en nu befte ze vol ijver Claire' s kut. Het werd alsmaar natter tussen haar benen en Jerney's mond en kin zaten onder het liefdessap van Claire. “Vinger haar kut, Jerney. Eerst met twee vingers en daarna met drie en als je in haar bent doe dan zo!” Ik deed het voor hoe Jerney met krommende vingers in de spleet van haar vriendin moest bewegen. Eerst deed ze het even met twee en daarna lang met drie vingers. Daarna befte ze weer Claire's gezwollen vagina om dan even ermee op te houden. Ik likte het geil van haar lippen af en vroeg of ze de sappen lekker vond. Jerney knikte en liet mij nu begaan. “Streel haar borsten en dan ga ik haar nu klaar likken.” Jerney ging schrijlings over Claire's buik zitten en begon haar borsten te stuwen terwijl ik me installeerde om haar te beffen. Ik nam haar kutlippen tussen duimen en wijsvingers en trok die zachtjes naar beneden om dan met mijn tong onder druk de tegenovergestelde richting in te beffen. Claire had niet veel meer nodig. Ze begon wild met haar hoofd te draaien…. “Jah…jah..oh.oh.oh..ah. jah jah jah ik ga komen..ik ga komen oh ik kom.. ik kom …………..ahgggggggggggggggggggggggg…ahgggggg..ahggggggggg… ik kooooom!”

Jerney had met open mond gekeken naar de bewegingen en vertrokken gelaatsuitdrukkingen van haar vriendin. “Oh Claire, dat was keigaaf!” sprak zij vol ontzag “Oh, lieverd, dit was echt het einde, kei en keigaaf, ” zuchtte Claire diep. Een tevreden lach lag op haar mooie gezicht en haar ogen bleven mij volgen toen ik haar van haar boeien ontdeed. Toen ze vrij was gaf ze mij een innige zoen en een omhelzing. “Je was lief voor me, Peter,” zei ze zacht. “Maar jij ook hoor Jerney,” haastte ze te zeggen. “Wil je weten hoe dat voelt zo'n tong langs je kietelaar? Kom, spreid je benen!” Jerney deed wat Claire vroeg en ik ging het spel even aan zitten kijken. Claire bracht haar mond in Jerney's kruis en begon met lange halen haar kut te beffen. Ik streelde heel zacht over de rug van Claire en moedigde haar zachtjes aan. “Oh meisje, wat smaakt je vagina lekker met al dat sap en wat ruik je lekker.” Toen ze haar hoofd terugtrok was goed te zien dat roomachtige vlokken uit de spleet van Jerney vloeiden. Gebiologeerd keek Claire naar deze maagdelijke nectar om die dadelijk weer op te likken.

Jerney was bloedgeil geworden en schoof steeds verder omhoog. Net toen Claire in het heetst van de strijd haar vingers in die sappige spleet wilde duwen kapte ik de show af. “Kom girls, eerst wat drinken hoor voordat er meer erotiek komt. Ik heb erge dorst!” Met een zucht van ontgoocheling keerde Jerney terug op deze wereld en Claire die mopperde dat ze nu net de smaak goed te pakken had, vond het ook maar niks om te stoppen. Ik trok hen echter van het bed af en gingen we eerst drinken aan het andere eind van de slaapkamer bij het barretje. Het koele bronwater was heerlijk. “Zo zwartharige schoonheid, nu is het jouw beurt om verwend te worden.” “Oh dan ga ik van de spanning eerst maar vlug plassen,” zei Jerney en liep snel naar de badkamer. “Geen parfum op je kale kutje smeren hoor Jern!”, riep Claire nog na. “Nee alleen spoelen met bidetwater,” klonk het vanuit de badkamer. Claire en ik schoten in de lach. Ik sprak af wat we nu met haar gingen doen. Daarbij hadden we ook de vibrator nodig. We zouden Jerney helemaal uit haar dak laten gaan. Intussen zocht ik tussen Jerney's kleren haar zwarte kanten slip.

Ze kwam terug van de badkamer en zag dat haar vriendin de goudkleurige vibrator uit het nachtkastje haalde en er een nieuwe batterij in deed. Geschokt keek ze me aan en ik zag vertwijfeling in Jerney's ogen. “Alsjeblief, doe me geen pijn?” Haar ogen smeekten bijna. Ik hield haar onderbroekje voor haar gezicht en zei: “Hier meid, zolang jij maagd wenst te blijven zullen wij dat respecteren en komen wij wel aan je kutje maar niet in je kutje.” “Dat is lief van jullie.” En meteen sloeg de vertwijfeling over in een vrolijk gezicht terwijl ze vlug in haar slipje schoot. Ik legde haar nu dwars op het bed met haar rug naar boven. Claire en ik gingen elk aan een kant van haar op onze knieën zitten en we begonnen met een uitgebreide rug- en schoudermassage waarbij we gelijkmatige bewegingen maakten en die vele keren herhaalden. Jerney gromde tevreden en was totaal ontspannen. Na de rug kwamen haar achterdijen aan de beurt die we streelden en plukten. Automatisch deed ze haar benen wat uiteen toen we in de buurt van haar kruis kwamen. Claire en ik begonnen daarna met het masseren van haar prachtige gevormde billen en ik rondde dat telkens af met een lichte druk op haar sterretje. Daarbij schoof ik dan telkens haar textiel opzij. Dan kreunde Jerney en lichte haar bips op. Claire keek en deed mij precies na. Ik stak nu mijn wijsvinger achter het elastiek van haar broekspijp en schoof die richting lies en vagina. Bij het andere been deed Claire hetzelfde. “Ohhhhhh wat lief, wat fijn oh jahhhhhhh.”

Intussen was haar slip helemaal nat geworden en op onze vingers zat het roomachtige maagdelijk vocht van Jerney. Claire liet haar proeven van haar eigen lovejuice. Ik maakte ook mijn vinger vrij en nam de vibrator ter hand. Jerney moest nu op haar rug gaan liggen. Ik zette de vibrator aan en schoof die nu achter het strak zittende broekje van Jerney. Aan de ene pijp schoof ik de staaf er in en liet die aan de andere zijde haar broekje weer verlaten. Hij zat min of meer boven op haar klit. Ik liet de benen van Jerney tot het uiterste spreiden en begon op een grote teen te sabbelen en Claire op de ander. Jerney begon te gnuiven en probeerde overeind te komen wat verhinderd werd doordat haar benen gespreid waren. Toen ze probeerde de genotstaaf weg te trekken legde ik mijn hand in haar kruis en drukte op de vibrator die daardoor nog intenser haar klit trilde. Het arme kind ging volledig uit haar dak en was niet ver meer verwijderd van een ongekend orgasme. Ze kneedde haar mooie strakke borsten en begon met haar hoofd heen en weer te schudden. Haar buik trok in en haar borstkas kwam omhoog. Toen begon haar bekken te stoten en lichtte ze haar billen op. Claire en ik bleven nog steeds haar grote tenen sabbelen. “Stop…stop…ik ga komen oh..ik ga komen oh dit is zo fijn ohoh nu..nu..jah…aghgghhh jah..jah..jah..ohggh nu aaaaaghhhhhhhhhhhhhhg.” Hevig schokkend kwam Jerney klaar en nu pas lieten we haar voeten los. Claire nam haar hoofd in haar handen en kuste Jerney's voorhoofd en sprak lieve woordjes tot haar. Het meisje lag nog na te steunen en kreunen. Ik trok de nog steeds trillende vibrator uit haar broekje en daarna kuste ik haar zacht op haar mond. Claire trok mijn hoofd weg en keek me met smachtende ogen aan. “Doe het, Peter. Ik wil dat je in me komt. Je bent lief. Doe het nu!”

Had ik eerst nog het idee om te protesteren om haar maagd te nemen, aan de andere kant voelde ik wel aan dat niemand anders aan dit welgemeende verlangen zou kunnen voldoen. De situatie en de ambiance waren op dit moment onvergelijkbaar. Ik daalde af naar beneden en trok haar natte slip heel langzaam uit. Ze volgde mijn doen en laten met argusogen, trillend van de spanning en met een licht bezweet lijf. Ik kuste eerst haar met romig vocht besmeerde kut. Toen kwam ik op haar liggen. Claire streelde door haar haar en glimlachte. Ze zag de spanning in haar vriendin's ogen. Ze voelde dat ze de steun moest zijn op dit zo belangrijke moment. Ik spreidde Jerney's benen en stak mijn harde lul in haar spleet. Die hield even haar adem in en zette grote ogen op; ze wachtte gespannen op de dingen die nu zonder uitstel gebeuren gingen.

Voorzichtig drukte ik ineens door. Slechts een kleine weerstand, een kreetje en toen zat ik helemaal opgeslokt in Jerney's liefdesgrot. Ik liet mijn lichaam op het hare vallen en begon te stoten. Claire kon nu niet meer het lijf aanraken van haar vriendin en daarom streelde ze mijn rug en billen en greep zo nu en dan zacht in mijn kale ballen die blonken van het kutsap van Jerney. “Oh lieverd, Oh Peter je bent lief, lief lief , neuk me, neuk me nu. Ik voel je zo goed…ik ga weer komen. Neem me neuk me neuk meeeeeeeh. Jaahhahhhh…..” Op vrijwel hetzelfde moment dat Jerney weer in een orgasme gevangen raakte kwam ik zelf vreselijk goed klaar en met een woeste brul spoot ik mijn liefdessappen in Jerney's vagina. Ze schokte nog na en toen alles weggeëbd was deed ze haar ogen open en liet haar gelukstranen de vrije loop. Ze zweeg eerst en keek me vertederend aan, kuste me op mijn voorhoofd, lippen en wangen. “Wat was je lief voor me!”

Opnieuw kwamen tranen in haar ogen. Claire zag het en begreep dat dit dermate emotionele en intieme momenten waren van haar vriendin dat ze besloot zich even terug te trekken naar de badkamer. Even was ze er nu niet bij nodig. Jerney en ik kusten nu elkaar innig. Met mijn lippen droogde ik haar warme tranen en fluisterde lieve woordjes in haar oren. Ik zei dat ze heel moedig was geweest en dat het moment goed was. Het had er toch ooit van moeten komen. Jerney kreeg plots kippenvel van de kou ondanks dat ze bezweet was en veel warmte afstraalde. “Kom, naar de badkamer want al jouw liefdessap komt uit mijn spleet.” Ik ging van haar af zodat ze op kon staan en ze nam een vingerdoekje van het nachtkastje en stopte dat tussen haar benen. Voordat ze echter aanstalten maakte om naar de badkamer te gaan pakte ze met haar vrije hand nog even mijn slap geworden pik en ze boog voorover om hem te pijpen. “Oh wat een lief kleintje is het nu. En kijk hij past helemaal in mijn mond nu.” Ik schoot in de lach. Jerney liet los en ontdekte nu de geur die uit mijn liezen kwam. “Wat ruikt dat lekker Peter'” zei ze een beetje verbaasd. “Zo mannelijk en sterk!” “Streel je hand eens over je eigen liezen en ruik dan ook eens. Daarom zei ik dat je daar geen parfum moet smeren op die plekjes.” Jerney deed het en rook haar eigen “vrouwelijke” parfum. Met een “Hmmmmmm” keurde zij die goed en verdween de badkamer in terwijl ik haar op de voet volgde.

Claire was net van het bidet opgestaan en veegde spoelwater tussen haar benen weg met een doekje. Ze liet het vallen toen ze zag dat haar vriendin met open armen op haar toesnelde. Emoties overmanden haar plotseling weer. “Oh Claire ik ben geen maagd meer en het deed niet eens zeer.” Ze omhelsde haar vriendin. “Ik weet het lieve meid en het was best moedig van je. Je deed het goed en je was er aan toe,” zei Claire en pakte Jerney stevig beet in de omhelzing, kuste haar op haar hoofd en liet haar toen los. Ze droogde Jerney' s gezicht en zag toen dat tussen haar benen vocht vanuit haar venusheuvel drupte op de grond. “Allemaal liefdessappen,” zei ik en we schoten in de lach. Jerney dook op het bidet om de rest weg te spoelen en Claire en ik gingen alvast terug naar de slaapkamer en trokken het beddenlaken wat recht. “Als Jerney terugkomt gaan we noch één spannend iets doen met z'n drietjes.” “Wat dan?”

Op dat moment kwam Jerney binnen en ik kon meteen vertellen wat ik nog voor had. Ik vroeg Claire om vette crème of iets dergelijks en vanaf haar dressoir nam ze iets smeerbaars mee van Olaz. Ik zei hen dat ze nu aan de andere kant van het bed moesten gaan staan zodat zij zichzelf in de spiegel zouden kunnen zien. “Ik ga jullie tegelijk jullie kontjes vingeren zodat jullie ook dat meemaken hoe fijn dat is en hoe geil en opwindend dat is.” “Dat meen je niet, dat is toch vies!” zei Jerney geschokt. “Doe niet zo naïef Jer, je hebt het nog nooit meegemaakt. Laten we het proberen of dat inderdaad zo fijn is zoals Peter zegt. Je kreunde wel toen hij je gaatje likte daarnet, niet?” “Ja dat was wel eg fijn,” gaf ze met een rood hoofd toe. “Ga met gespreide benen tegen het bed staan en leun met gestrekte armen voorover op het bed. Ik ga tussen jullie in op mijn knieën en dan ga ik jullie kontjes plagen. Kijk maar naar jezelf of naar elkaar om te zien hoe je er op reageert.”

Claire ging rechts en Jerney ging links staan en namen de houding aan die ik gezegd had. Ik ging tussen de beide meiden in op mijn knieën en doopte mijn beide middelvingers in de crèmepot. Voorzichtig smeerde ik eerst wat op hun sterretjes om daarna heel voorzichtig en langzaam gelijkmatig binnen te dringen in hun kontjes. Vrijwel op hetzelfde moment legden beide meisjes hun hoofd in hun nek en zuchtten. Kreunend lieten ze mijn eerste vingerkootje helemaal toe. Ik begon nu de vingers op en neer te bewegen en wat te draaien en dat ontlokte bij beiden ohhh's en ahggg's. Toen drong ik er verder in totdat er twee kootjes in zaten. Jerney begon nu weerstand te bieden en trachtte mijn hand te pakken. Ze vroeg me om ermee te stoppen want het was voor haar gevoel te nauw. Toen ik voorzichtig mijn vinger uit haar kont haalde slaakte ze een zucht van verlichting.

Claire echter was met haar bovenlijf op het bed gaan liggen zodat ze beter haar kont naar mij kon uitsteken en had intussen zover als het kon haar benen gespreid. Ik kon me nu concentreren op het binnendringen met twee vinger in haar anus terwijl Jerney haar rug begon te strelen. Claire begon steeds geiler te worden en bij elke beweging liet ze kreten horen van verrukking. Toen twee vinger er helemaal in zaten kon zij het niet langer meer houden en smeekte me om haar daar te neuken; in haar kont. “Wil je dat echt Claire?” fluisterde ik met een haast overslaande stem. “Oh doe het, doe het, neuk me daar!” Ik manoeuvreerde haar nu naar het midden van het bed zonder ook maar een vinger uit haar sterretje te halen en ik zei haar dat ze op mijn stijve moest gaan zitten. Pas nu trok ik mijn vingers weg en nam Claire achterstevoren schrijlings plaats boven mijn pik. Voorzichtig nam ze hem in haar hand en bracht hem tot voor de toegang van haar kontgat. Ze liet zich zakken en we maakten kontact. Jerney keek gespannen toe en moedigde haar vriendin aan. Ik steunde van achteren haar schouders met uitgestrekte armen.

Heel voorzichtig nu verdween mijn stijve in haar verlangende kontgat en Claire begon steeds luider te kreunen en te zuchten wat overging in een vorm van schreeuwen. Ze overschreeuwde haar angst en haar pijn. Angst had ze vanwege het onbekende, pijn omdat het onwennig was en nauw maar ze wilde duidelijk niet opgeven. Ze overschreeuwde haar moed, moed die ze had om zóver te gaan dat zij zich voor het eerst in haar leven van achteren liet neuken maar bovenal overschreeuwde ze haar bewustwording van iets in haar lijf; het zinnelijke, seksuele vrouwtjesbeest kwam in haar los en kreeg haar volledig in haar bezit. Haar billen maakten eindelijk contact met mijn huid; hij zat er helemaal in! “Steek de vibrator in haar kut, Jerney!” zei ik bijna hijgend. “Masseer mijn ballen met je vrije hand lieverd.” Ik begon nu ook heel opgewonden te geraken. Claire kon het hele spektakel zien in de spiegel voor zover zij nog zin had om haar ogen niet te sluiten. Ze trok het haarbandje weg en liet haar krullen over haar gezicht vallen. Op het moment dat Jerney de trillende vibrator haar kut liet binnendringen slaakte ze een dierlijke kreet, sloeg haar hoofd in haar nek en greep haar eigen borsten. Ze begon mijn pik te neuken terwijl haar vriendin haar neukte met de vibrator en met haar vrije hand Jerney zachtjes mijn kale ballen masseerde. Claire voelde een geweldig orgasme op haar afstevenen en begon nu wild met haar hoofd te schudden. “Oh..oh wat fijn, ga door.. neuk me, neuk mijn kut Jerney, ja zo. oh ja zo.. ga door jah.. oh jah oh jah.. nu .. nu ..ik ga komen..oh ik kom ..ik kom …aahggggghhhaghh. Ik koooooommmm..

Vrijwel op hetzelfde moment liet ik mezelf ook gaan en kwam ik klaar in Claire' s strakke kontje. En net als de andere keren zat Jerney gebiologeerd te kijken naar de gelaatsuitdrukkingen van haar vriendin en bootste ze, alsof ze het zelf beleefde, de mondbewegingen na en zo ook de spastische trekken in haar gezicht. Zelfs toen Claire luid klaarkwam deed van pure spanning Jerney op dezelfde wijze mee. Uitgeput liet Claire zich nu vallen boven op mij maar rolde meteen van me af. Zonder te spreken keek ze mij aan; haar ogen waren vochtig.

Lang bleven we zo liggen en intussen had Jerney zich dicht tegen de rug van haar vriendin aangeschurkt. Ze had een hand over haar middel gelegd en een borst van Claire gegrepen. Zo bleef het een tijdlang stil totdat Claire fluisterde, “Ik vond het geweldig. Kon je maar blijven en mij elke dag lesgeven. Ik zou zo verliefd op je kunnen worden. Jammer dat je veel ouder bent maar ik wist vanmiddag dat het goed zat. Van alles wat we gedaan hebben heb ik geen spijt.” “Maar ik moet gaan want al mijn sperma is nu op,” zei ik plagend. De meiden moesten lachen. Het brak even de emotionele spanning We kusten elkaar innig en lang terwijl ik beurtelings Claire' s krullen en dan Jerney' s haar kroelde.

Uiteindelijk stonde we op. Plots rinkelde de telefoon. “De gouvernante natuurlijk!” zuchtte Claire. “Met mij. Avondeten om 6 uur? Oké. Nee meneer eet niet mee, die gaat zo naar huis. Jerney wel want we gaan vanavond nog elkaar overhoren met Engels. Tot straks Françoise en bedankt voor het bellen.” Claire zuchtte verveeld en wat teleurgesteld. De spannende middag was inderdaad voorbij. Ze ging zich als eerste vlug onder de douche afspoelen terwijl ik omgekeerd op het bidet mijn onderstel met warm water afspoelde. Claire droogde haar mooie lijf af en intussen ging ik terug naar de slaapkamer om me aan te kleden. Jerney lag nog steeds op bed en ik streelde even haar rug. Ze kreeg er kippenvel van.

Toen Claire terugkwam in de kamer ging Jerney even spoelen. Claire trok een leuke korte rok aan en een shirt. Ze zocht in de kast naar bijpassende schoenen toen ik plotseling achter haar ging staan. Ze draaide zich om en ik legde mijn lippen op de hare. We kusten elkaar stevig. Ik lichte haar rokje op en op de plaats van haar heuvel begon ik het textiel van haar slip te tokkelen met mijn vingers. Claire genoot er van. “Je mag ook achter mijn slip komen hoor en zelfs in mijn grotje,” sprak ze. “Hoezo? Is het daar smaakvol?” We schoten beide in de lach van deze opmerking. “Altijd, dat weet je! Proef maar!” Mijn hand verdween nu even in haar slip en via haar pasgeschoren venusheuvel glipte mijn middelvinger in haar vochtige, warme spleet. “Hmmmmm, zo fijn,” fluisterde Claire. Ik haalde mijn vinger uit haar kutje en stopte die vlug in haar mond in plaats van in de mijne. Claire schrok er een beetje van maar beet er zachtjes op en humde waarmee ze wilde zeggen dat het lekker smaakte. Toen ik hem wegtrok zei ze: “Pestkop, maar ik vind mezelf wel lekker smaken!” Ze stak ondeugend haar tong naar me uit. Toen deed ik het nog maar eens over en proefde nu echt zelf haar lovejuice.

Intussen was Jerney binnengekomen die zich aankleedde. Ze keek wat bezorgd. Claire vroeg haar wat er was en een beetje naïef antwoordde Jerney dat haar schuldgevoelens weer de kop opstaken. Haar gereformeerde opvoeding speelden haar duidelijk parten. “Als mijn ouder eens wisten wat hier gebeurd is dan mag ik…” “Jouw ouders hoeven helemaal niets te weten te komen zolang jij zelf maar niets vertelt,” onderbrak Claire haar vriendin. “Kun je het dan niet zien aan mijn ogen of aan mijn gezicht of iets dergelijks nu ik geen maagd meer ben?” “Puberale kletsverhaaltjes Jerney. Brugwuppenpraat of hoe heten die nieuwkomers bij jullie op school,”antwoordde ik.

 Ze was toch niet helemaal gerustgesteld en ik merkte dat. Ik haalde haar aan en gaf haar een lange kus terwijl ik zacht haar borsten streelde. Ik trok haar hoofd naar achteren zodat haar hals helemaal bloot kwam. Die kuste ik en gaf beetjes in haar nek en strottenhoofd. Jerney zwijmelde en op de achtergrond waar Claire dit alles gade stond te slaan hoorden we haar zeggen: “Oh wat een lieve vampier.” We schoten in de lach en ik liet Jerney los. Ze lachte weer en we maakten nu echt aanstalten om te vertrekken. Ik nam mijn koffertje op en we liepen de gang op en de kloostertrap af en daarna de zijdeur uit. Nog één keer kuste ik vluchtig de beide meiden die me bedankten voor de leerzame middag en ik hen voor het warme onthaal en stapte toen in mijn auto. “Peter, zwaai even naar de gouvernante want die havik staat beslist op de statietrap te kijken wanneer je voorbij komt,” riep Claire. “Doe ik, daaaag!”

Ik klapte het portier dicht, startte de moter en reed aan. Net voor de draai naar rechts om aan het hoofdgebouw voorbij te kunnen rijden keek ik nog één keer in de spiegel en zag daar twee meisjes staan zwaaien, meisjes die vanochtend nog late tieners waren maar sinds vanmiddag mooie jonge seksueel bewuste vrouwen. Een aanwinst voor het hongerige verliefde mansvolk moest je maar denken. Op de statietrap stond inderdaad Françoise de gouvernante. Ik zwaaide haar toe en ging er toen spoorslags vandoor over de prachtige bomenlaan en stuurde op Tilburg aan, noch onwetend van het onzalige feit dat ik deze twee ” knappe leerlingen” nooit meer terug zou zien……….

***

Birgit slaakte een zucht. Ze had intens genoten van het verhaal en liet blijken dat ze het jammer vond dat het afgelopen was. Al die tijd had ze aandachtig geluisterd naar de vertelling terwijl ik haar gestreeld en gemasseerd had en mijn vingers door haar haren had gestreken. Ze was halverwege de story bijna geruisloos klaargekomen want ik voelde toen haar lijf even verstrakken en hoorde daarna een zachte diepe zucht maar ik deed net of ik niets had gemerkt om geen spelbreker te zijn. Haar naakte lijf straalde hitte af. Hitte van het haardvuur maar ook van de opwinding. “Oh John, ik zit te soppen. Ik wil dat je me neukt want ik houd het niet meer!” Birgit stond op en knielde op de zitting van de bank. Ze nam de spreidstand aan en richtte haar billen naar achteren, heel uitnodigend. “Neuk me van achteren lieverd, ik ben zo geil!” In één keer gleed ik in haar van vocht overlopende kut. Tussen haar benen door greep zij mijn ballen en begon toen zelf mijn stijve lul te neuken. Zij had niet veel tijd nodig want vrijwel meteen begon ze te kreunen. Ik greep haar mooie borsten en fluisterde geile woordjes in haar oren. Dat was genoeg om over te koken. “Jah, lieverd neuk me..neuk me oh harder harder jah…jah ohg..ohg zo..zo zoh oghhhhhhhhhhh jahhhhhhhhh…ik kom, ik kom ohhh ik kooommmmmmm!” Vrijwel op hetzelfde moment stuwde mijn speer het liefdessap in haar verlangende spleet en waren we beiden even in een wereld van een hemelse gewichtloosheid totdat het profane ons terug bracht naar de realiteit. Erotiek, de kunst en haar randverschijnselen……..wat een zaligheid!

©Wim

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Erotiek, de kunst en haar randverschijnselen

  1. 25 januari 2007 at 22:48

    soms iets ongeloofwaardig, maar verder leuk geschreven.

  2. 26 januari 2007 at 17:14

    Wat schoonheidsfoutjes: degenererend is echt iets anders dan denigrerend…

Geef een reactie