Escapade aan het strand

Eindelijk was de bewuste maandag aangebroken. Onder de douche dacht ze glimlachend terug aan de vorige keer dat ze zich de vorige keer dat ze hem zou zien zich nog maar net had kunnen beheersen om haarzelf niet te helpen. Hetzelfde gevoel gierde nu door haar lijf maar ze beheerste zich.

Ze bedacht zich wat ze aan zou trekken: op haar bed lag een zwart jurkje, een rokje met een sexy blouse, en een latex broek. “Wat gaat het worden?” vroeg ze zich hardop af. Ze koos voor het jurkje omdat ze wist dat haar rondingen er mooi in tot uitting komen en die aanblik hem zeker zou kunnen bekoren. Toen kwam er een appje binnen: “oh ja, ik ben misschien een beetje aan de late kant maar ik heb wat anders dan anders geregeld vandaag, trek maar wat casuals en makkelijks aan”. “Grr. Dat had hij wel ff wat eerder mogen melden”, mopperde ze in zichzelf. De sexy kleding werd verruild voor een spijkerbroek en een blouse, ze kon het toch niet laten toch te kiezen voor een beetje decolleté. Er kwam weer een bericht binnen, ditmaal een bericht dat haar lichte irritatie in no time deed wegsmelten. Een gevoel van lekkere spanning en een stoute mood kwamen ervoor in de plaats.

“Zorg dat je om 5 uur op Rotterdam centraal bij de taxistandplaats staat. Er staat een chauffeur met een bordje ‘escapade’, die moet je hebben. Stap rustig in en laat je verrassen. Op de achterbank zal een tasje met verdere instructies liggen.”

Hij was inmiddels aangekomen en trof de laatste voorbereidingen. Tot nu toe was alles wat hij in gedachten had goed verlopen en hij had een korte wandeling voor de boeg om ook de laatste details in orde te brengen. Hij nam een douche en startte zijn laptop op om zich nog even te focussen op zijn werk. Regelmatig dwaalden zijn gedachten af naar hoe het leven er over een paar uur uit zouden zien. Zou ze de verrassing kunnen waarderen? Wat zou ze aan hebben? Hij kon niet wachten om haar in de ogen te kijken om de temperatuur te meten.

Nog 1 uur voor ze elkaar zouden zien.

Ze had inmiddels plaatsgenomen op de comfortabele achterbank van de taxi en vond daar inderdaad een klein tasje. Ze hadden de stad inmiddels verlaten en schoven aan in de file op de rijksweg. Ze zag dat de chauffeur, een aantrekkelijke dertiger, haar af en toe gade sloeg in de binnenspiegel. Ze voelde een mix van spanning en ongemak door haar lichaam gaan. Wat zou hij wel en niet weten? Zat hij in het complot en zou hij ook een verdere rol spelen tijdens het verloop van de avond. Zijn ogen keken priemend in de hare toen ze het tasje op haar schoot neerlegde en het open wilde maken. Ze kon haar nieuwsgierigheid niet meer bedwingen en besloot bij de chauffeur te vissen naar wat aanvullende info en vroeg hem of hij misschien iets meer kon vertellen waar de reis naar toe zou gaan. “Jongedame, ik heb maar 2 opdrachten, dat is er voor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt en u naar uw bestemming te brengen, ik ben bang dat ik u niet verder kan helpen. Ik kan alleen zeggen dat we er over ongeveer 40 minuten zijn.” 40 minuten. In haar hoofd maakte ze een cirkel van 40 minuten reistijd vanaf Rotterdam CS, ze reden naar het westen. Na een paar opties doorlopen te hebben besloot ze het op te geven. Het tasje stond nog onaangeroerd op haar schoot en ze maakte het voorzichtig open.

“Goedemiddag lekkertje, het is dus gelukt. Je bent vast reuze nieuwsgierig maar ik hou je nog even in spanning. Als je op je bestemming bent hoef je alleen maar de trap af te lopen richting nummer 47.”

Fuck! Was dat alles? Hij wist haar wel gek te maken door haar nóg langer in spanning te laten. Ze keek of er nog meer in de tas zat en stuitte op een speeltje voor dat ze nog niet kende maar haar direct nieuwsgierig maakte en een lang fluwelen lint. Ze probeerde de lengte in te schatten, ze durfde het er niet uit te halen met het beeld van de taxichauffeur in gedachten maar schatte dat het lint makkelijk 10 meter lang zou moeten zijn. Ze voelde dat ze het warm kreeg en haar kutje vochtig werd toen ze uit het raam staarde en haar fantasie de loop liet. Ze schrok toen de chauffeur haar vroeg: “Gaat het nog goed met u jongedame, u ziet er wat verhit uit, zal ik de airco wat koeler zetten? “ Blozend gaf ze aan dat het wel ok ging en vroeg hoe lang het nog zou zijn. Hij móest gewoon meer weten die chauffeur! “We zijn er over 10 minuten”, zei hij. Dit leken de langste 10 minuten uit haar leven.

De ontmoeting

De taxi stopte en de chauffeur liet haar uitstappen en reikte haar bagage die in de kofferbak aan. Met een vriendelijke, maar ietwat mysterieuze, glimlach wenste hij haar een prettige avond en vertrok. Hij had haar afgezet aan het eind van een lange, rustige weg en ondanks de warme temperatuur voelde ze even een rilling over haar rug gaan. Ze bleef even staan en zoog de zilte zeelucht in haar op, haar lange haren wapperend in de wind. In haar ooghoek zag ze een trap en nam de 25 treden naar beneden en volde het bordje “Nr. 45-47”. Nummer 47 bleek een luxe strandhuisje met eigen terras te zijn, gelegen aan het einde van het strand. Toen ze de koeler met een fles wijn en 2 glazen zag staan wist ze dat ze goed zat. Ze opende de deur en stapte een vrijwel lege ruimte in. De lichte kamer was op een groot bed na helemaal leeg, op de achtergrond klonk “Straight to number one” ( http://www.youtube.com/watch?v=bM_7m4vTPng&list=PL01ED33B759DF298E&index=6 ) . Weifelend liep ze rond in de verwachting dat hij toch wel binnen zou zijn, totdat haar oog op een enveloppe viel die op bed lag. Ze maakte hem open en las de volgende woorden:

“Welkom! Je bent op je bestemming aangekomen, de weergoden zijn ons gunstig gezind en je vertelde me laatst dat je een liefhebber van het strand bent dus ik dacht.. In de koelkast staat een glas witte wijn op je te wachten zodat je even bij kunt komen van je taxirit. Ik hoop dat de chauffeur goed voor je gezorgd heeft trouwens? Als je je wijn op hebt mag je je van je kleding ontdoen en op bed gaan liggen. Vergeet het fluwelen lint niet! Ik ben er over een kwartiertje!”

“Jezus, nog langer wachten. En weer die chauffeur. Wat is hij allemaal van plan?” Haar bui had inmiddels ongekende vormen aangenomen en ze kreeg zin om hem te vragen haar gelijk te nemen. Of zou ze hem eerst eens een knietje geven voor het feit dat hij haar zo lang liet wachten?

Hij wandelde door de duinen richting nummer 47, liep de paar treden naar het terras op en opende de deur met 1 hand, lette op dat hij niet morste en was blij dat dit lukte en zette de schaal op de grond. Ze lag stil op haar rug en 2 ondeugende oogjes keken hem aan. Ze had gehoor gegeven aan de instructies en toen hij naar haar toe liep viel haar schoonheid hem weer op en dat raakte hem even.

Hij boog zich over haar heen, gaf haar een kus en zie: “Ik zie dat het allemaal gelukt is. Welkom, we gaan er een leuke avond van maken.” Daarna zweeg hij weer en ging niet in op haar vragen en poging tot social talk. Hij legde haar op haar rug, pakte het lint en bond haar heel losjes vast. De laatste centimeters waren bestemd voor haar ogen. Ze hoorde hem heen en weer lopen en de ruimte vulde zich met een mix van geurkaarsen en zeewier. Ze voelde hoe warme zorgvuldig over haar rug uitgesmeerd werd en volgde een rustige massage. Zijn handen masseerden haar schouders, nek en benen op rustige wijze, ze genoot van zijn aanrakingen en ontspande zich maar kon eigenlijk niet wachten tot de massage zich zou verplaatsen naar andere lichaamsdelen. Heel af en toe streken zijn vingertoppen zachtjes over haar billen maar daar moest ze het even mee doen. Na een tijdje mocht ze zich omdraaien en werd de supergladde olie ook over haar armen en buik gesmeerd. Haar borsten kregen ook aandacht maar leek hij te vermijden en als zijn hand er langs streek voelde ze haar opwinding toenemen. Nadat hij haar benen, kuiten, armen en vingers gemasseerd had voelde ze zijn handen heel langzaam langs haar klitje glijden. Ze kon een kreun niet onderdrukken, haar adem versnelde en ze voelde haar lijf kronkelen en tintelen. Meer, ze wilde meer..en wel nu!! Hij verlegde zijn aandacht weer naar haar buik en benen en de sensatie van een zachte zachte veer maakte haar nog gekker. Hij kwam nog wel in de buurt van haar kutje maar raakte haar niet meer aan.

Ze voelde zijn lippen op de hare en dat haar blinddoek afgedaan werd. Al die tijd had hij niets gezegd maar nu hoorde ze hem zeggen: “Het kan even licht zijn als je je open open doet, het is lastig de kamer te verduisteren.” Voorzichtig opende ze haar ogen en het viel haar nu pas op dat het huisje een glazen dak had.

Ze verwachtte dat hij haar wel los zou maken nu maar hij liet haar nog even vast liggen, gaf haar een slokje wijn en keek haar stout aan. Spreken deed hij nog niet, hij nam plaats op een stoel en bleef haar maar aankijken. Hij liet zijn ogen over haar lichaam gaan en genoot van haar vormen, soms stopte zijn blik even bij haar borsten of heupen om haar dan weer prangend en lang in haar ogen te kijken. Onder normale omstandigheden zou dit haar ongemakkelijk gemaakt hebben of misschien een lachkick opgeleverd hebben maar de sfeer en spanning waren zodanig dat ze merkte dat zijn ongegeneerde aanblik haar opwond. Hij stond op en ze zag aan zijn harde pik dat zij niet de enige was. Hoe lang lag ze al hier? Een half uur? Een uur? Het besef van tijd was ze volledig kwijt. Ze schrok toen hij de stilte opeens doorbrak en haar vroeg: “Zo, dus ik heb gehoord dat je de laatste weken nogal moeite hebt om je geile buien te onderdrukken?” De kalmte van zijn stem en het doorbreken van de stilte bracht haar even van slag en ze kon niets anders uitbrengen dan: “ja, ik ben zo opgewonden dat ik niets liever wil dan tot een hoogtepunt komen door wat anders dan een speeltje of mijn vingers. Ik wil je”.

Hij deed haar benen uit elkaar, streek net langs haar klitje maar raakte hem niet aan terwijl zijn ogen haar maar aanbleven staan. Ze voelde zijn harde lid langs haar armen schuren, oh wat zou ze hem nu graag in haar voelen en aan zijn stoute gezichtsuitdrukking dacht hij daar hetzelfde over. Hij ontdeed haar benen en armen van het lint en kuste haar. Een lange, intense zoen volgde en de opgebouwde spanning moest er bij beiden even uit. Hij leek haar handen ineens overal te voelen en haar geur wond hem op. “Dan moesten we daar maar eens werk van maken”, zei hij. “Maar misschien is het handig als je even een douche neemt om de olie van je af te spoelen.” Gedecideerd stond hij op en kleedde zich aan, wierp haar nog een blik toe voordat hij het terras op liep en zei: “als je gedoucht bent lust je vast wel een wijntje voordat we gaan eten?” Toen ze de douche in liep merkte en haar handen langs haar benen gingen merkte ze pas hoe nat ze was…

Een hapje eten

Toen ze zich opgefrist had en op het terras plaatsnam was haar mood weer een klein beetje gezakt maar er was niet veel voor nodig om deze weer aan te wakkeren. Hij gaf haar een knipoog en vulde haar glas en ze toastten op het vervolg van een fijne avond en nacht…Iets waar ze beiden niet aan twijfelden. Hij stond op en zei dat het tijd was om wat te gaan eten, sloot het huisje af en nam haar bij de hand. Het was een van de eerste lentedagen en de zon scheen nog volop toen ze de duinen in wandelden. Na de stilte en de opbouwende spanning was het tijd om gewoon even wat bij te kletsen.

Net toen ze wilde vragen waar ze wat zouden eten (ze zat voor haar gevoel in the middle of nowhere!) sloeg hij het hoofdpad af, ze wandelden nog wat verder de duinen in. Er waren steeds minder mensen te zien. Ze merkte aan hem dat hij af en toe even moest kijken of ze nog goed liepen maar plots leek hij een punt van herkenning te zien. Ze volgde zijn blik maar had geen idee waar hij nou precies naar gekeken had. Op een gegeven moment sloeg hij linksaf en kwamen ze in een kleine duinpan terecht waar tegen de helling 2 grote zwarte handdoeken lagen en daarvoor een plank met heerlijke gerechten. Ze schonk wat in en al lachend terugkijkend op het begin van deze ontmoeting deden ze zich tegoed aan de hapjes. Af en toe kruisten hun blikken elkaar en werd hij even “gepakt” door haar ogen en kreeg acuut zin om haar te verwennen. Dit ontging haar ook niet maar ze had zoiets van nu is het wel zijn beurt om even te wachten.

Toen ze het voor- en hoofdgerecht op hadden kroop ze lekker bij hem en raakten ze verstrengeld in een lange zoen. Zijn handen streken door haar haren en ze merkte aan zijn blik en intensere zoenen dat hij opgewonden werd. Uit het niets greep ze hem tussen de benen en kneep hem zachtjes in zijn ballen. Het effect was direct voelbaar, ze voelde hem groeien in haar hand. Plagend keek ze hem aan en zei: “dus jij denkt dat je je zo goed kon beheersen? Ik zag wel dat het je net moeite kostte”. Hij kon niet anders dan bekennen dat dat klopte maar dat hij het tegelijk ook geil vond om haar heeel langzaam te teasen. Ze zei dat als hij haar nog 10 minuten langer aangekeken had en daarna 1 vinger naarbinnen gestopt had dat ze waarschijnlijk al klaargekomen zou zijn. “Dat zou zonde geweest zijn”, merkte hij plagend op.

De zoenen werden intenser en toen hij haar in haar hals zoende hoorde hij haar zachtjes zuchten en opende haar blouse om haar prachtige borsten, voor het eerst die dag, wat explicieter aan te raken. Haar hand had zijn pik gevonden inmiddels en hem uit zijn boxer bevrijd en ze nam hem in haar mond. Wat voelde dat toch lekker dacht hij en kreunde het uit. Na al die keren dat ze elkaar gezien hadden was het voor haar niet meer nodig om af te tasten wat hij wel of niet fijn vond. Ze nam hem langzaam diep in haar mond en zijn reactie maakte haar geil. Ze ging nog even door en wisselde af en toe af door zachtjes aan zijn eikel te likken. Ze merkte aan zijn ademhaling dat hij het niet lang ging volhouden en keek hem stout aan…en stopte net op tijd. “Je denkt toch niet dat ik je laat klaarkomen voordat ik je in me gevoeld heb?” vroeg ze. Hij zou niet anders willen en zoende haar.

Hij daalde af naar haar heupen, streelde haar borsten, gleed even langs haar kutje en voelde hoe nat ze was en likte even stout aan zijn vingers. “Lekker”, zei hij terwijl hij haar plagend met zijn vingers beroerde en nam aanstalten om haar te gaan likken. “Nu heeft het lang genoeg geduurd!” zei ze resoluut! “Na al die uren wil ik maar 1 ding, ik wil je in me voelen!”. Hij kwam omhoog, keek haar aan en gleed tergend langzaam bij haar naar binnen..Ze kreunden allebei, de spanning van de afgelopen uren kwam eruit en hij begon zachtjes op en neer te gaan. Hij naam haar wat dieper en genoot van de aanblik om haar te zien genieten. Toen ze omhoog wilde komen wist hij als geen ander wat ze wilde en vroeg haar plagend wat haar bedoeling was. Ze gaf geen antwoord maar duwde hem resoluut op zijn rug en liet zich over zijn harde pik zakken. Ze leidde zijn handen naar haar borsten en begon het tempo op te voeren, het gehijg en gekreun nam intensere vormen aan bij beiden. Hij merkte dat hij dit niet lang meer vol ging houden en besloot haar nog een “handje te helpen” en stimuleerde haar klitje, net zolang tot hij haar spieren voelde samentrekken. Niet veel later kwam hij intens klaar, zo intens dat ze hem ondanks condoomgebruik duidelijk had voelen spuiten. Allebei geen idee hoe lang ze daar gelegen hadden, ze lagen lekker tegen elkaar bij te komen toen hij droogjes opmerkte dat hij hoopte dat de passanten uit haar droom er vandaag maar niet waren. Ze stonden op en zouden op hun gemak terug lopen naar het strandhuisje. Onderweg vroeg ze zich af wie het eten op zou ruimen en hoe hij dit geregeld had en bedacht zich dat ze misschien toch wel niet helemaal alleen waren maar ach, kon ze niet wakker van liggen.

Via een andere route liepen ze langs de vloedlijn terug naar het strandhuisje, de zon was net onder gegaan en het werd langzaam donkerder. Ze zag dat er licht brandde in het huisje en zag bovenaan een grijze auto rijden. De taxichauffeur? Ze wilde het hem gewoon vragen wat zijn rol nu wel of niet was en of er nog meer uit zijn koker zou komen. Ze dacht terug aan de taxichauffeur, hij was vriendelijk, attent, had een mooie kop maar ze wist niet of ze zich sexueel tot hem aangetrokken zou voelen. In haar achterhoofd dat áls hij nog “op de deur zou kloppen” dat haar wil echt wel gerespecteerd zou worden maakte ze zich er niet druk om.

In het huisje aangekomen vroeg hij haar of ze het dessert niet gemist had. Ze keek rond in de ruimte maar daar stond nog steeds niet veel meer dan een bed en een paar glazen. “Ik heb je volgens mij wel eens verteld dat ik een keer chocola vergeten ben..en ik lust nog wat. Ik steek even de vuurkorf op het terras aan en zie je zo in de badkamer.”

In de badkamer kon ze haar ogen niet geloven. Het grote bad was gevuld met een mix van water en chocola, op de rand stonden kaarsen, 2 chocoladefonteinen en een soort bomen waar fruit op stokjes op stond. Ze stak haar haren op en ging in het warme water zitten en lachte om deze surrealistische setting. Hij volgde haar voorbeeld en ze genoten van het dessert en elkaar. De temperatuur steeg weer en ze wilden elkaar gek maken! Het water werd te koud en aangezien ze allebei nogal onder de chocola zaten was afspoelen geen overbodige luxe. Hij zette de douche aan maar zij bracht hem op andere gedachten, opende de deur en keek even buiten om hem vervolgens uitdagend aan te kijken. “Durf je niet ofzo?”, vroeg ze. Even overvallen door deze spontane actie van haar was hij sprakeloos, voordat hij zich herpakt had was zij al bij de branding. Niet veel later voelde hij het, nog veel te koude, zeewater over zijn lijf gaan. Na een paar minuten verruilden ze de zee alsnog voor een warme douche waar het spelen en teasen weer begon…

“Ik wil je nog steeds proeven, daar heb ik eigenlijk heel de avond al zin in!” zei haar terwijl ze half afgedroogd het bed invielen. Ze voelde zijn vingertoppen over haar billen gaan en zijn tong plagend langs haar kutje gaan..eerst voorzichtig maar al snel wat heftiger. Hij las haar lichaamstaal en ogen en stopte af en toe om haar een beetje bij te laten komen..”Lust je me nog?” vroeg ze. Hij duwde een vinger naar binnen en likte deze af. “Nog altijd even heerlijk als altijd”, zei hij. “Is dat zo?” vroeg ze. Als antwoord gingen 2 vingers van zijn andere hand langs haar klitje en bood hij deze aan aan haar mond terwijl hij haar intenser begon te likken. Ze merkte dat ze ging komen en wilde hem laten stoppen maar hij legde een vinger op haar lippen en ging door tot ze intens klaarkwam.

Ze moest even bijkomen en hij genoot van haar aanblik. De rollen werden omgedraaid en niet veel later had ze zijn pik weer in haar mond en begon hem heel zachtjes te zuigen. Afwisselend stevig en diep, dan weer zachtjes sabbelend aan zijn eikel of likkend aan zijn ballen. Af en toe kwam ze omhoog en nam hem helemaal en wist dat dit tevreden gegrom en een sterk versnelde ademhaling op zou leveren bij hem. Hij bedacht zich hoe zalig ze dat toch doet en wilde aan de ene kant dat ze hier nog lang mee door zou gaan maar wilde haar aan de andere kant ook neuken. Hij pakte een condoom, ze zat uitdagend op haar knieën en vroeg of dit was wat hij wilde. Niet veel later voelde ze hoe haar kutje lekker opgevuld werd door zijn harde lul en begon mee te bewegen. “Pak me”, kreunde ze, wat hem aanmoedigde om het tempo nog wat op te voeren..hij pakte haar haren en arm vast en versnelde nog een keer, ze genoten intens tot ze ineens “stop” riep!
“Dit is heerlijk zo maar ik wil je gezicht zien als je klaarkomt in me” en draaide zich om. Heel langzaam lagen ze zo een tijdje rustig tot hij haar hand op zijn kont voelde als teken dat ze het graag wat sneller wilde en hij voerde het tempo op. Sneller. Dieper. Nog sneller. Een hoogtepunt diende zich aan bij haar en niet veel later leek zijn hoogtepunt ook uit zijn tenen te komen en ploften ze spreekwoordelijk “high” op bed.

Ze fristen zich even op en liepen de warme nacht in, het was nog steeds ruim 20 graden. De glazen werden gevuld, de maan scheen over de golvende zee en zo zaten ze nog een tijdje op het terras. De klok leerde hen dat het half vier was inmiddels. Ze vatten beiden niet makkelijk de slaap maar vandaag zou het wel lukken om in slaap te vallen? In bed kropen ze tegen elkaar aan, zij viel in no time weg terwijl hij nagenietend door het dak naar de sterrenhemel keek.

De volgende morgen

Ze waren allebei al redelijk bijtijds wakker. Was het de sfeer? Een vreemd bed? Het licht? Ze wist het niet maar had in elk geval lekker geslapen. Een paar luide kloppen op de deur terwijl ze zocht naar een mogelijkheid om koffie te maken. Ze trok een badjas aan, deed open en zag een ontbijtmand staan. Een paar passen naar buiten. Niemand. Om de hoek van het huisje. Niemand. Het probleem van de koffie was gelijk opgelost want er zat een thermoskan in de mand.

De zon brandde al fel en ze genoten van de rust, het mooie uitzicht en lagen nog een paar uurtjes lekker op het strand. Ze had ’s middags weer werkverplichtingen dus maakte zich na een douche klaar om te vertrekken. Het was wel duidelijk dat ze allebei terugkeken op een heerlijke avond en nacht samen, ze omhelsden elkaar en na een lange afscheidszoen liep hij met haar mee de trap op. Boven wachtte een taxi op haar om haar terug te brengen naar de echte wereld. Hij deed het achterportier voor haar open, gooide haar tas achterin en ze kusten elkaar nog 1x. Hij keek de taxi na tot deze uit het zicht verdwenen was. Zij zat in gedachten verzonken en bedacht zich dat deze avond en nacht aanvoelden als een weekend, zo had ze er van genoten.

Haar gedachten werden onderbroken door de chauffeur, ze schrok op en herkende de prangende blik van de heenweg. “Heeft u het naar uw zin gehad tijdens uw escapade jongedame?” vroeg hij haar. Ze antwoordde beleefd dat het fijn was geweest maar had geen zin om details met een volkomen vreemde taxichauffeur te delen. Het was even stil en dat vond ze wel prettig. “Het is weer een mooie warme dag vandaag”, zei de taxichauffeur. Ze beaamde dat en zweeg verder tot ze bij Rotterdam CS aankwamen. De chauffeur deed galant de deur voor haar open, boog even naar haar toe en zei zacht: “het mag dan overdag wel warm zijn maar het is in deze tijd van het jaar nog net iets te fris om sex te hebben in de duinen en ’s nachts in zee te zwemmen.”

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Escapade aan het strand

 1. 31 mei 2015 at 07:41

  De storende fout in de tweede zin maakte al dat ik bijna afhaakte en door de hele tekst zitten best veel schrijffouten. Het kan een goed idee zijn je verhaal eerst eens door een iemand anders te laten bekijken op fouten. Zelf lees je er eenvoudig overheen. (ik ken het probleem)
  Toch ben ik doorgegaan en werd beloond met een verhaal dat niet heel verrassend was op de mysterieuze taxichauffeur na.
  Er zitten echter wat ongerijmdheden in die het verhaal lastig te accepteren maken en dat is jammer. Twintig graden aan zee in het holst van de nacht is een buitengewoon zwoele nacht. Eten onbeheerd achterlaten in de duinen levert je sneller bezoek van een vos op dan je voor mogelijk kan houden en zo zijn er meer. En toch is dat allemaal bijzaak.
  Ik mis vooral motivatie. We komen zo weinig te weten over onze hoofdpersonen dat het gaat storen. Wat drijft ze? Hoe zien ze er uit? Waarom doen ze dit? De dialogen zijn schaars en daarin zou het ook handig zijn als je de schrijftips zou volgen.
  Houd deze in gedachten en ik ben benieuwd naar een volgend verhaal.

Geef een reactie