Etappe

Het was een poosje veel in het nieuws en iedereen deed mee met zijn eigen poule. Rara wat is het? Natuurlijk de Tour de France. Elk jaar begint het bij mij te kriebelen en dan stap ik weer op mijn fiets en probeer ik een honderdtal kilometers af te leggen over de heuvels van Nederland. Nou woon ik in de regio Utrecht en echte heuvels zijn er dan niet te vinden. Je moet dan naar Amerongen fietsen en voordat je daar bent moet je wel een paar kilometer fietsen. Maar ach het was niet koud, hoewel de zon niet scheen en zich ook niet achter de wolken liet zien.

Als ik alleen fiets zoals vandaag dan neem ik een flinke voorraad mee aan bananen, oploslimonade en water. Zoete koeken en meer etenswaren, bij fietsen draait het om goed materieel, goede benen en natuurlijk een goede voorbereiding. Daarnaast draag ik vaak een walkman met rustige en soms minder rustige muziek en dan kan ik volledig tot rust komen en na een saaie vermoeiende week is dat precies wat ik nodig heb.

Met een gemiddelde snelheid van 28 km/uur maakte ik de Nederlandse wegen onveilig. Ik neem meestal wegen die ik nog niet bereden heb, dat heeft wel eens tot gevolg dat ik een klein beetje verdwaal en soms dat ik volledig de weg kwijt ben. Dan is het zoeken naar de juiste anwb-paddenstoelen of moet er hier en daar wat rondgevraagd worden. Mocht het dan nog steeds niet lukken om de weg terug te vinden dan grijp ik naar mijn mobieltje, ook een onderdeel van de voorbereiding, en bel ik naar huis. Hopend dat mijn zus of ouders zo vriendelijk zullen zijn om mij even te komen halen.

Ach zo ver heeft het nog nooit hoeven komen, gelukkig maar.

Ik fietste over een weggetje langs een mooi groen weiland waar wat koeien stonden te grazen en besloot om even te rusten bij een oud ooit groen geweest totaal verroest hek. Mijn fiets stalde ik tegen dat hek. Auto's en andere fietsers reden langs me heen zonder dat ik er aandacht aan schonk. En dat was wederzijds. Ik luisterde naar mijn muziek, had ik nou naar de radio geluisterd in plaats van een bandje, dan had ik gehoord dat het 's middags flink zou gaan regenen. Op dat moment zat ik nog vredig voor me uit te staren en at ik mijn tweede banaan op.

Ik keek op mijn teller en zag dat mijn gemiddelde voor mijn doen nog steeds flink hoog was en door overmoed besloot ik om niet terug te rijden maar een flink stuk door te fietsen. 25 extra kilometers leek me wel voldoende. Dat was de tweede fout die ik maakte. Ik verdwaalde zoals ik nog nooit verdwaald was, door een donker wordend bos reed ik met een snelheid die langzamerhand trager en trager werd. Van paniek was nog steeds geen sprake, maar ik voelde me steeds minder op mijn gemak. Het was al een paar uur middag en het KNMI kreeg tot overmaat van ramp nog eens gelijk ook met hun weer.

God opende zijn sluizen, de regen daalde uit de hemel neer en maakte dat ik mij zeer ongemakkelijk begon te voelen. De temperatuur daalde meteen enkele graden. In eerste instantie hielden de bladeren nog wat van de regen tegen maar dat was jammer genoeg maar voor korte duur, snel dook ik met fiets en al onder een boom. Naar boven kijkend zag ik meer en meer donkere wolken samenpakken, het einde was nog lang niet in zicht.

Mijn mobiel zou redding brengen, of dat hoopte ik in elk geval. Ik drukte op het adressenboekje en klikte op “Dennis–thuis”. Hij ging een keer over en nog een keer, na een paar tellen werd er opgenomen.:

,,Hallo met Ellen.''

,,Hallo met mij, ik zit met …''

De verbinding werd automatisch verbroken. Verbaasd staarde ik het apparaat

aan en zag de stroommeter op minder dan nul staan. Realiserend dat ik a) het apparaat niet had opgeladen en b) het niet geholpen had aangezien ik geen idee had waar ik zat. Een kwartier bleef ik tegen de boom staan, hopend dat de regen zou stoppen. Toen zag ik de eerste flits en hoorde ik na een tiental tellen het eerste gerommel. Het onweer was begonnen en was gelukkig nog ver weg.

Het besluit om een café te zoeken was meteen genomen en dat had ik eigenlijk veel eerder moeten doen. Maar waar was er nu zo'n ding als je er een nodig had? Mijn zeem gleed over het kletsnatte zadel en ik trapte alsof mijn leven er van af hing. Plots werd ik links ingehaald door een tweetal mede-zielenpoten op racefietsen. Meteen besloot ik om achter hun aan te fietsen, hopend dat zij mij naar de bewoonde wereld zouden kunnen brengen.

De twee konden flink fietsen en reden om en om aan kop en wisten het tempo flink op te voeren. Ik bleef daar achter hangen en vond na verloop van tijd dat ik niet alleen maar kon profiteren van deze situatie. Zij zaten ook met de gebakken peren en ik moest ook helpen. Dus ik nam nadat een van de twee gelost had de kop over en trapte flink door, totdat ik weer moest lossen. Tijd om een gesprek aan te knopen was er niet, de volledige communicatie bestond uit kleine seintjes met de elleboog dat er overgenomen moest worden. Zo reden wij binnen een half uur het dorpje Doorn binnen. Verbaasd keek ik naar het paleis van de keizer, me niet realiserend dat ik eigenlijk zo dicht bij huis was. Ik moest daar van binnen flink om lachen, maar van buiten huilde ik een flink portie met god mee.

Het onweer ging door en kwam steeds dichter bij, zo en nu en dan lichtte de lucht in een korte witte flits op, om binnen een tel te rommelen. Zonder dat ik er om gevraagd had nam een van de twee over. Hij, het bleek namelijk een hij te zijn, ging naast me fietsen en net zoals bij mij droop de regen over zijn gezicht.

,,Waar moet je naar toe?'' vroeg de man, zijn kompaan reed nog steeds achter ons.

,,Maarssen'', antwoordde ik.

,,Dan moet je nog wel even.''

,,Ja dat klopt maar ja veel keus heb ik niet. Mijn mobiel is leeg anders had ik even naar huis kunnen bellen of ze me kwamen ophalen.''

De man vertelde mij dat ik bij hem thuis wel kon bellen, wat ik wel zo vriendelijk vond. Hij en zijn kompaan reden voorop richting zijn huis, met haastige vaart op zoek naar wat warms en droogs haastte ik mij achter hen aan.

Wat zal ik vertellen over hun huis? Nou, van buiten zag ik er niet veel van. Ik gooide mijn fiets bij hun in de achtertuin en rende achter hun aan door de openstaande deur. Wat was ik blij dat ik eindelijk droog stond al voelde ik me helemaal niet zo. Mijn zwarte fietsbroek en mijn kleurige wielershirt voelden zoals ze er uitzagen, doorweekt en plakkerig. Grote druppels regenwater dropen op de plavuizen die in de keuken waren aangelegd.

Na een paar tellen kreeg ik een handdoek aangereikt.

,,Bedankt,'' zei ik, ik gaf haar een hand en stelde mij voor, zij gaf mij een hand terug en stelde zich voor als Stephanie.

Wat meteen opviel aan Stephanie was haar korte blonde stekelige haar, dat haar wat jongensachtigs gaf, haar blauwe ogen keken ondeugend en vriendelijk tegelijkertijd. Ze was zo'n 1,70 lang en kwam daarmee tot aan mijn kin, eigenlijk mag je bij vrouwen nooit wat zeggen over de leeftijd, laat staan schatten hoe oud ze zijn, maar ik gok dat ze midden dertig was en er voortreffelijk uitzag.

Zonder veel extra woorden droogde ik me van top tot teen af trok snel mijn schoenen en sokken uit om een flinke verkoudheid te vermijden.

,,Jij hebt zeker wel zin in thee?''

Ik knikte vriendelijk dat ik daar zeker wel zin in had.

,,Schat wil je ook thee?'' riep ze.

,,Is goed ben me even aan het afdrogen'', klonk het terug.

,,Als je wil kan je wel even douchen. Maar als je eerst wilt bellen, de telefoon staat in de huiskamer.''

,,Hartstikke bedankt, maar ik zal eerst even bellen.''

De huiskamer was een standaard doorzonwoning die vol gezet was met onder andere twee tweezits-bankstellen, een schitterende aluminium salontafel met glazenblad, een eettafel met 6 stoelen en een telefoontafeltje met daarop zoals je wel zult raden een telefoon. Het meubilair bestond vooral uit moderne aluminium constructies met hout afgewerkte details. Aan de muur hingen enkele wielercertificaten en de nodige oude filmposters, van films als Casablanca en Gone with the wind. Films die eigenlijk niet pasten bij het moderne interieur.

Ik nam de telefoon in mijn hand en belde mijn zus.

,,Hallo met Ellen, met wie spreek ik?''

,,Hai met mij!'' antwoordde ik.

,,He Dennis, waar zit je in godsnaam?''

Ik vertelde haar niet het hele verhaal, dit om het kort te houden, maar na gevraagd te hebben aan de vrouw des huizes welke straat dit was vertelde ik dit aan mijn zus.

,,Binnen een uur zal ik daar zijn,'' beloofde ze.

De man des huizes kwam de kamer binnen gelopen, met een handdoek rond zijn middel. Zijn borstkas was niet zozeer gespierd als wel afgetraind. Hij liep op mij af en gaf mij een hand waarbij hij zich voorstelde: ,,Gerard.”

,,Dennis.”

,,Heb je al gebeld?'' vroeg hij mij, ik beaamde dat. ,,Wil je misschien even douchen?''

,,Als dat zou kunnen, dan zou ik dat zeer fijn vinden.''

,,Maar dat kan natuurlijk, zo vaak krijgen we niet mede-cyclisten over de vloer.''

,,Ach ik ben niet echt een wielrenner, maar douchen zou ik graag wel willen.''

Samen met Gerard liep ik naar boven, waar hij mij de badkamer wees en mij een handdoek gaf.

,,Leef je maar uit, maar als het even kan niet te lang we hebben namelijk maar een beperkte hoeveelheid water in de boiler.''

De klamme kleding rukte ik mij van het lichaam, wat een hele toer was omdat het aan mijn lichaam bleef plakken. Mijn totale lichaam zat onder de modder dat was opgespat door passerende auto's en het te kort achter een achterwiel hangen. Het water was heerlijk warm en ik kwam helemaal tot rust, nou ja dat was nadat de kou verdreven werd door het warme water. Dat verdrijven ging gepaard met het gevoel alsof er duizenden kleine naalden in mijn lichaam werden gestoken. In eerste instantie stokte mijn adem maar de gewenning kwam geleidelijk, met de gewenning kwam ook mijn penis weer terug, welke zich namelijk helemaal in zichzelf had weggekropen zo ver als maar mogelijk was.

Ach wat was dit lekker, bijna lekkerder als sex, euh bijna dan.

Na een eeuwigheid onder de douche gestaan te hebben vond ik dat ik genoeg warm water verspild had. Snel droogde ik mij af, mij realiserend dat ik niet dezelfde natte wielerbroek kon aantrekken, die ik daar net had uitgetrokken. Eerlijk gezegd zou dat nogal moeilijk zijn geweest omdat deze helemaal in elkaar gekreukeld was en er met geen mogelijkheid een been in paste. Daarom wikkelde ik de handdoek rond mijn middel, hopend dat mijn zus snel wat droge kleding zou komen brengen.

In de kamer tegenover de badkamer gaf Stephanie een massage aan Gerard. Hij lag op zijn buik op een tafel, met de handdoek over zijn billen, terwijl Stephanie over hem heen gebogen stond en over zijn benen wreef en rustig kneedde.

Stephanie had ondertussen ook een handdoek omgebonden die haar lichaam vanaf de borsten tot boven de knieën bedekte. Ze draaide zich om en zag mij staan: ,,Gerard, hij is klaar, ga jij je nu maar douchen, dan neem ik Dennis …, dat klopt Dennis was het toch?…'' Ik knikte. ,,…Onder handen.''

Gerard kwam overeind waarbij de handdoek verschoof en zijn onderlichaam zichtbaar werd. Zijn borstkas had ik al gezien en zoals ik al zei, die zag er afgetraind uit. Zijn billen waren zeker tien keer strakker dan die van mij. Zonder dat dit wil zeggen dat ik een dikke reet heb hoor, gewoon om even duidelijk te maken.

Zonder pardon draaide hij zich om met de handdoek in de hand. Zijn penis hing half slap tussen zijn benen. ,,Ga gerust liggen, Stephanie is een wonder met haar handen.'' Hij kuste haar vol op de lippen en streelde haar zachtjes over haar kontje, dat overigens minimaal net zo strak was als die van hem.

Mijn ogen schoten omhoog, gegeneerd stond ik voor me uit te kijken, zag ik dat nou goed? Wreef ze daar met haar hand over zijn pik? Nah, dat zou ik wel verkeerd gezien of niet?

,,Ga maar liggen dan masseer ik even je benen.''

Ik slikte een keer voorzichtig en nam plaats op de tafel, met mijn buik op de tafel gericht staarde ik eindeloos naar de grond. Een van haar handen greep mijn voet beet en begon deze langzaam te masseren. De spieren in mijn voet ontspanden zich langzamerhand steeds meer en dat was een heel erg lekker gevoel, ik kwam helemaal tot rust. Na de linker- volgde de rechter en daarna gleden haar handen langzaam richting de kuiten. Zelfs mijn pijnlijke schouders werden rustig gemasseerd. Kreunend van verlichting lag ik daar op de tafel.

,,Hij lijkt het te waarderen, Step.''

Ik schrok op, ik had Gerard helemaal niet binnen horen komen.

,,Wees gerust, dit zal je goed doen, dan blijf je zo goed fietsen.''

Dat het me goed zou doen wist ik zeker, normaliter houdt ik niet zo van stretchen en warm draaien voordat ik begin met trappen en van een cooling down heb ik al helemaal geen kaas gegeten. En dit was wat ik Gerard vertelde.

,,Maar dat is juist hartstikke belangrijk,'' vertelde hij mij.

,,Ach niet met het aantal kilometers dat ik per jaar fiets.''

,,Zelfs dan,'' viel Stephanie me in de rede. ,,Een blessure loop je gemakkelijk op en sneller dan je denkt.''

Toch was ik nog steeds sarcastisch.

,,Dan kan je bijna wel voor elke inspanning stretchen en warmdraaien. Straks zelfs nog voor de seks,'' opperde ik met een sarcastisch ondertoontje ,,Sorry meid, ja ik wil wel beginnen maar ik moet hem even stretchen,'' vervolgde ik. Zelf moest ik hier zo om lachen dat het me niet opviel dat Gerard en Stephanie naar elkaar knikten.

,,Draai je maar om Dennis, dan maken we er een einde aan.''

,,Ja dat is een goed idee, mijn zus zal zo ook wel komen.''

Op mijn arm steunend draaide ik mij om terwijl ik met de andere hand de handdoek op zijn plek hield.

Gerard liep rond de tafel naar een bureautje waarop een kleine cassetterecorder stond. Met een vinger drukte hij op de radio button en er klonk een rustig klassiek muziekje, bij mij niet bekend, door de kleine kamer.

,,Enig idee wie dit is?'' vroeg Gerard.

,,Nee geen idee.''

,,Dit is Händel, misschien ken je hem van die spijkerbroeken reclame.''

Ik knikte nietszeggend.

Ondertussen voelde ik de handen van Stephanie over mijn borst glijden. Mijn borstkas is niet bepaald gespierd en er groeit ook al geen haar op, werd stevig onderhanden genomen. Terwijl ik in gesprek was over klassieke muziek en andere stromingen met Gerard, gleden Stephanies handen lager en lager. Totdat ze richting de bedekkende handdoek gleden.

Het mag geen verrassing zijn dat haar handen onder deze handdoek gleden en dat zonder pardon dit stukje stof zonder omhaal op de grond verdween. Totaal naakt lag ik op een tafel in een vreemd huis zonder dat ik werkelijk wist wie deze mensen waren. Doch het kon me niet schelen. Zeker niet meer toen haar handen over mijn penis gleden en ze hem in haar hand nam.

,,Eens kijken of we hem wat kunnen laten stretchen Gerard,'' geinde / geilde Stephanie met haar man.

,,Dat moet wel lukken schat. Eens kijken of Dennis die van mij kan laten stretchen.''

Dapper als ik was of misschien was het onverschilligheid, of gewoon opeens plotselinge geilheid: ,,Dat zal wel moeten lukken.''

Alsof dit een teken was waarop de twee gewacht hadden, maar eigenlijk was het teken al zeker vier minuten eerder bepaald, verloren de twee hun handdoeken.

Stephanie was bijna net zo gespierd als haar man alleen het tekende wat minder af, ze zat goed in haar vel en had een paar kleine stevige borsten met kleine stijve tepeltjes erop. Haar lichaam was egaal bruin zelf in de schaamstreek. Hetzelfde gold voor haar man, ook hij was zeer gebruind en zoals al meerdere malen eerder gezegd zag hij eruit als superman. Zijn penis gaf kleine knikjes terwijl deze stijver en stijver werd, mijn benen gleden langs de tafel zodat mijn pik vol in het zicht kwam te staan van Stephanie. Zij nam hier meteen flink gebruik van en dook er op als een hongerige tijgerin.

Met een dodelijke aanval vloog haar mond op mijn geslacht af en als een rietje begon ze erop te zuigen. Ik slaakte een zucht van extase terwijl haar tong over mijn penis gleed. Verder was ik sprakeloos en ik had ook niks om te zeggen behalve: ,,Waar blijf je nu, Gerard.''

Dat liet Gerard zich niet ongezegd. Waar ik dacht dat hij zijn pik wel in mijn hand zou steken of liever achterlangs bij zijn vrouw, drukte hij deze tegen mijn lippen.

,,Wat de neuk,'' wilde ik zeggen, maar ja als je een W uitspreekt gaat je mond nu eenmaal ver open en Gerard maakt hier meteen gebruik van. Zijn lul verdween dieper dan ik dat zou willen achter in mijn mond en ik voelde hem langs mijn tong achter tegen mijn huig glijden.

,,Mwahe…Guht'' sproeide ik uit alle macht.

,,Pijp me kleine wielrenner, schat doe het hem even voor.''

Stephanie likte met haar tong om mijn schacht en likte rond het randje van mijn eikel, mijn hele pik leek wel een vlammende toorts. Het voelde aan alsof mijn hele onderlichaam in vuur en vlam stond. Ik probeerde langs de lul van Gerard adem te halen wat een hele toer was.

Ik gebaarde door zijn penis enigszins uit mijn mond te trekken dat dieper dan diep genoeg is. ,,Niet te diep graag, het is mijn eerste keer.''

Gerard keek me ondeugend aan haalde zijn penis uit mijn mond, swingde deze enkele malen langs mijn ogen en drukte deze weer tegen mijn lippen. Met open mond omarmde ik zijn penis maar hij liet hem treiterend voor mijn mond hangen. Snel hapte ik ernaar en liet hem niet meer los met een hand zond ik hem in de goede richting en hij bewoog zijn pik op en neer in mijn mond. Dit had ik allemaal nog nooit meegemaakt, maar erg vond ik het ook niet. Stephanie was nog steeds bezig om zich over mijn lul te bekommeren. Met trage en afwisselend lange halen zoog ze mijn pik helemaal tot een hoogtepunt.

,,Stop…'' gilde ik gorgelend met Gerards pik in mijn mond.

,,Wat is er jongeman.''

,,Ik kom!!!!!''

Op zijn beurt riep Gerard: ,,Ik ook.''

Zonder veel woorden kwamen zowel ik als Gerard beiden klaar. Het warme gevoel werd geblust met mijn zaad dat ik er in flinke klodders uitschoot. Stephanie ving het meeste achter in haar keel op en liet de rest langs de zijkanten van haar mond zakken, mijn pik glom van het geil.

Gerard spoot zijn liefdesvocht in mijn keel. De ene na de andere lading kreeg ik te verduren. Ik proestte van de volle dikke substantie die achter in mijn keel verdween. Even dacht ik dat ik zou stikken in Gerards sperma, met een ruk kwam ik overeind, snel slikte ik alles door anders was ik zeker gestikt.

,,Wat ben jij een geil ventje zeg.''

,,Meer noodzaak,'' proestte ik, ,, maar jullie zijn ook niet mis.''

,,Dennis, wil je wat drinken,'' vroeg Gerard.

,,Ik heb al genoeg gedronken, maar ach een colaatje gaat er wel in,'' lachte ik.

Gerard verdween naar beneden. Stephanie en ik bleven alleen boven.

,,Ik zie dat je pik nog steeds stijf is, ik zou daar graag gebruik van maken,'' zei Stephanie.

,,Ik ook.''

Gracieus liet ik mij van de tafel glijden en gebaarde ik Stephanie te gaan liggen. Zij gaf hier gauw gehoor aan, door haar opengesperde benen keek ze me aan, met haar geile blik en haar likkende tong maakte ze me geiler dan ik ooit gevoeld had.Ik dook op mijn knieën, met mijn mond voor haar kutje kon ik niets anders doen dan daar gebruik van maken. Met twee vingers sperde ik haar spleetje open. Stephanie's eigen vingers gleden ondertussen richting haar schaamstreek. Mijn tong gleed tussen haar vingers en likte het kleine knopje dat vrouwen zo'n genot kan geven. Met speeksel en vocht uit Stephanie's vagina maakte ik mijn duim nat en glibberig en duwde deze tegen haar kontgaatje aan totdat deze tot de palm naar binnen schoof. Ondertussen at ik mij een weg in haar kutje totdat ze gillend klaar kwam.

,,Ik kan mijn broertje ook geen tel alleen laten zie ik.''

Ik schrok op, draaide mij om en keek naar mijn zus die goedkeurend in de deuropening stond te kijken met Gerard achter haar.

,,Hai zus, was je er al?'' vroeg ik.

,,Jep en ik heb droge kleding bij me, maar dat lijk je niet nodig te hebben zie ik.''

,,Even wachten ik ben nog niet klaar.''

,,Dat zie ik ook.''

Gerard nam mijn zus mee naar beneden en ik bleef met Stephanie achter.

,,Moet je niet gaan?'' vroeg Stephanie.

,,Straks pas, maar eerst nog even dit.'' Hierbij wees ik naar mijn stijve pik ,,We zouden er nog gebruik van maken of niet?''

Ze knikte goedkeurend.

,,Kom mee,'' zei ze en ze nam me mee aan haar hand naar het grote tweepersoonsbed.

Ze gebaarde me te gaan liggen wat ik dan ook deed. Ik groef me diep in de kussens en keek naar Stephanie die uitdagend voor me stond.

,,Heb je wel eens vaker met iemand ouder dan jezelf gevreeën?''

Ik knikte van nee.

,,Ach voor alles een eerste keer.''

Nu knikte ik van ja.

Ze kroop over het bed naar me toe, graaiend in de lakens. Haar kleine borsten hingen parmantig naar beneden. Haar stijve tepels staken naar beneden gepriemd. Mijn handen gleden vanaf haar stevige heupen richting deze stijve tepels. Heerlijk voelden ze toen ik ze tussen mijn vingers priemden. Voordat ik het wist voelde ik haar spleet over mijn pik schuiven , daarbij gaf ik een licht kreetje.

,,Tjonge een echte gevoelige jongen ben jij.'' Waarna ze de beweging herhaalde.

Ik dacht dat ik voortijdig zou klaar komen wat ik ten koste van alles probeerde te vermijden. Haar vingers speelden met mijn tepels zoals die van mij dat met die van haar deden. Ze liet haar hand richting mijn pik glijden en positioneerde die voor haar spleetje. Met een kalme beweging gleed ze over mijn harde paal heen. Ik slaakte een kreet van genot en plotselinge verbazing, waarbij ik zo hard op mijn lip beet dat ik bloed proefde. Stephanie gooide haar hoofd in haar nek en haar borsten naar voren en begon over mijn penis te bewegen op dusdanige manier dat het nog het meeste weg had van paardrijden. Met mijn ene hand bleef ik haar borsten strelen terwijl ik met mijn andere hand mij aan haar omhoogtrok, zodat ik haar tepels in mijn mond kon nemen. Mijn linkerhand stopte ik in mijn mond en liet ik deze langzaam over haar rug naar beneden glijden een licht slijmerig spoor achterlatend. Ik positioneerde mijn vingers voor haar kontgaatje en drukte er een tot aan het eerste kootje in.

Verbaasd keek ze me aan, met een raar soort schittering in haar ogen, vluchtig kuste ik haar op de mond. Met enkele bewegingen masseerde ik het gevoelige stukje vlees van haar aars totdat deze ontspannen aanvoelde en mijn vinger er dieper indrong. Van voren en van achter penetreerde ik haar dat het een lieve lust was. Na verloop van tijd ontspande ze zich dusdanig dat ik haar voorover op het bed neervlijde. Op haar buik liggend met haar strak gevormde billen pronkend in de lucht keek ze me met haar mooie ogen uitdagend aan.

,,Neem me,'' hijgde ze.

Haar openstaande aarsje vroeg er om, om eens flink genomen te worden. Ik ging op mijn knieën achter haar zitten en manoeuvreerde mijn lid tussen haar billen. Een flinke klodder spuug zorgde voor het nodige glijmiddel. Rustig duwde ik mijn lul in haar.

Ze slaakte weer een hese kreet. Mijn handen rustten op haar zachte billen, haar eigen handen speelden met mijn ballen en met haar eigen poesje. Onderwijl bleef ik de boel met spuug en kutsappen smeren om de beweging in stand te houden. Na een korte tijd voelde ik mijn buik kriebelen en kreeg ik dat aparte gevoel net voor een orgasme. Het lijkt altijd zoiets doms om te zeggen, maar ook nu weer riep ik, zo hard dat de hele buurt het wel gehoord moet hebben: ,,Ik kom!!!!''

Stephanie zei niets, zij hijgde en pufte onder invloed van haar eigen orgasme. Mijn orgasme kwam als een zondvloed, net nadat ik mijn pik uit haar kontgaatje had getrokken begon mijn eikel te schokken en spoot deze zijn lading over de billen van Stephanie.

Uitgeput liet ik mij op het bed vallen. Stephanie liet zich ook neerzakken en kroop dichter tegen me aan.

,,Niet slecht voor een eerste keer,'' was het enige wat ze fluisterde.

Ik antwoordde met: ,,Graag gedaan.''

Na nog even met elkaar gespeeld te hebben besloot ik dat het tijd was om er een einde aan te breien. Beneden gekomen zag ik dat mijn zus ook niet stil gezeten had, half naakt naast Gerard, met klodders zaad overal rond haar mond lag ze uitgeput in Gerards armen. Die er zelf ook niet meer zo fris uitzag.

We dronken samen een kopje thee die Stephanie nogmaals gezet had, omdat het eerste bakje koud was geworden. We wisselden koetjes en kalfjes uit. Wielerverhalen, spannende verhalen en vooral ook telefoonnummers.

Na een uur of twee misschien langer besloten we dat het echt tijd was om weg te gaan. Na me enigszins opgeknapt te hebben gooide ik mijn racefiets achter op de Twinney-load. Er werd nog wat gekust, misschien inniger dan zou moeten, maar toen was het echt tijd om afscheid te nemen.

Toeterend reden we de straat uit en we waren nog niet de bocht om of mijn zus vroeg aan mij: ,,Dus dat noem jij een stukje fietsen?''

© Ypsilon

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie