hot teens tube shemale jizzed by group.

Ex-collegaatje

Saskia was al een jaar lang onze secretaresse niet meer maar we probeerden af en toe te lunchen en we mailden en belden regelmatig. Ik vroeg me soms af of haar man dat wel leuk vond maar daar sprak Saskia nooit over. Eén keer had ze gezegd dat hij haar had gevraagd waarom ze nog zo veel contact had met een ex-collega maar dat was het dan. Ik denk dat ze hem het antwoord schuldig is gebleven. Saskia en ik waren dol op elkaar maar ze was al jaren getrouwd voor ik haar leerde kennen, ze had twee schattige kindjes, er was nooit sprake van geweest dat er iets tussen ons zou bloeien. Geen van ons tweeën had ooit wat geprobeerd. Toen ze vorige week werd uitgenodigd op een barbecue van de baas, dachten we eerst dat ze niet zou komen, maar ze was net blij dat ze haar vroegere collega's allemaal terug zou zien. Het was erg leuk voor iedereen, maar Gerard, de man van Saskia, zag het niet zitten om lang te blijven. Hij moest 's anderendaags vroeg opstaan en toen hij daarover begon te zeuren stelde iedereen om beurten voor om Saskia later naar huis te brengen, zodat ze nog kon blijven. Maar daar wilden Saskia en haar man niet van horen. Ze woonden inderdaad erg ver van het huis van de baas af en we moesten allemaal eerlijk toegeven dat het een heel eind om was om Saskia thuis af te leveren. Dus bleven ze allebei nog wat, maar Gerard duidelijk tegen zijn zin. Tot mijn eigen verbazing hoorde ik me voorstellen dat Saskia wel bij mij kon logeren. Ik zou haar dan 's ochtends naar het station voeren, zodat ze de kinderen kon oppikken bij haar ouders en die zouden hen dan wel naar huis brengen. Ik had met Gerard te doen, want als ik vroeg moet opstaan, wil ik ook niet blijven hangen op feestjes. Gerard vond het meteen een goed idee, want het betekende in ieder geval dat hij naar huis kon en dat leek wel het voornaamste. Er werd wat gegniffeld en enkele collega's maakten halfdronken wat schunnige opmerkingen, want iedereen wist natuurlijk wel hoe goed Saskia en ik met elkaar konden opschieten. Maar dat soort opmerkingen krijg je op elk bedrijfsfeestje. Iederéén doet het met de secretaresse! Niemand neemt dat soort onzin au sérieux en Gerard dus ook niet. Dus af Gerard!

Je zal het altijd zien: niet lang daarna zakte de sfeer. Het begon lichtjes te regenen, iedereen vluchtte naar binnen, velen hadden te veel gedronken, er kwamen bittere opmerkingen en veel geëmmer van en Saskia en ik kregen veel zin om het feest te verlaten. Dat deden we dan maar, onder een regen van dubbelzinnige opmerkingen.

Pas toen we al in mijn Alfa zaten, stelde Saskia de vraag. “Ik ben nog maar één keer bij jou thuis geweest en niet verder dan de woonkamer, maar… heb ik het juist geraden als ik denk dat jij geen logeerkamer hebt?”

Ik lachte. “Juist. Maar ik heb wel een slaapzak en een comfortabele sofa.”

“O,” lachte ze, “dus ik moet op de sofa?”

“Dat heb ik niet gezegd. Ik heb er nog niet over nagedacht. Van mij mag je in mijn bed slapen. Als je wilt, slaap ik wel op de sofa.”

Saskia proestte het uit.

“Hoor hem nou! Zo triest. Zo van 'als het écht écht écht moet dan ga ik wel op de sofa liggen'. Kom, niet kinderachtig doen. We zijn toch volwassen? Ik durf best wel bij je in bed te slapen, hoor. Tenzij…”

Ze keek me treiterig aan.

“Snurk je?”

Ik haalde mijn schouders op.

“Alleen maar als ik slaap.”

Saskia lachte fijntjes. We hadden het er verder niet over.

Toen we bij me thuis waren aangekomen, ontkurkte ik nog een fles chianti. We werden allebei wat loslippig en Saskia betrapte me erop dat ik af en toe een blik wierp in haar gulle décolleté. Mijn appartement was de hele dag nogal opgewarmd en Saskia had een knoopje meer losgemaakt aan haar witte bloes. Je kon een fraaie cleavage zien en als ze zich boog om haar glas van de tafel te nemen, merkte ik dat ze een wit behaatje aan had met kant aan de rand. Erg schattig. Ik had al vaker gemerkt dat ze het niet erg vond als ik inkijk had. Ze leek wel te denken: dan heeft die eenzame gozer ook wat. Want ze vond het altijd zo sneu dat ik alleen woonde. Nu begon ze erover. En voor we het doorhadden waren we over haar borsten bezig en wist ze me zover te krijgen om te vertellen wat ik haar meest sexy kleren vond. Ik moest niet lang nadenken. Ze had een witte jurk die zo diep was uitgesneden, dat ik destijds op het werk haar hele hebben en houden kon zien als ze zich over mijn bureau boog. Ze droeg dan zeker een stevige en alles verhullende beha, maar toch vond ik dat altijd weer een even opwindende als ontroerende gebeurtenis. Oh, wat zag ze er dan heerlijk uit. Wat ik ook redelijk fantastisch vond, was als ze van die goedkope stretch broeken droeg. Haar goed voorziene derrière vulde die zo mooi uit dat ik er spontaan van begon te dichten en had ik kunnen schilderen, dan wist ik wel wat mijn favoriete onderwerp zou zijn geworden. Haar witte Sloggi slipjes staken er meestal een klein beetje bovenuit aan de achterkant als ze wat had rondgelopen. Nou, daar win je stemmen mee, hoor. Eén keer was dat slipje zelfs wat gezakt en dan had ik dat prachtige puntje gezien waar haar rug tussen links en rechts ging twijfelen maar dat durfde ik haar zelfs na twee glazen chianti niet vertellen.

“Je hebt wel goed opgelet…' zei ze en ik vroeg meteen of ze dat dan erg vond.

“Neen, natuurlijk niet. Als ik er wat losjes bij loop kan ik moeilijk verwachten dat iedereen een blinddoek om doet. Laat ik het maar als een compliment beschouwen, dat je dan oplette.” Plots moest ze heel erg luid lachen.

“Weet je nog die keer dat we het over strings hadden?”

En of! Hoe het komt, weet ik niet maar we waren ineens op het werk met zijn allen over strings aan de praat geraakt. De mannen op het werk bleken heel erg voor, de vrouwen hadden hun reserves. De meesten vonden strings mooi maar niet comfortabel. Saskia ook maar ze vertelde heel erg ondubbelzinnig dat ze er toch een paar had en dat ze onder sommige van haar kleren nooit een gewone slip zou dragen. Ik was toen onwaarschijnlijk beginnen blozen, dat voelde ik zo, en ik kon ook zien dat Saskia het had gemerkt. Ze moest er nu nog om lachen.

“Ik weet zeker dat jij mijn kont voor je ogen zag zweven toen ik het woord 'string' uitsprak,” gierde ze. Al die olijkheid plots.

“Wel, ik was er wel even door afgeleid, toegegeven. Het leek me een heel schattig gezicht.”

We praatten verder maar om de twee minuten hadden we het weer over die strings. Ik keek naar haar spannende broek en voor ik het goed en wel doorhad, zei ik dat ik durfde te wedden dat ze nu ook een string droeg. Saskia keek me heel even schattend aan maar gaf me al gauw gelijk. Nu was het haar beurt om te blozen. Dan deed ik een heel goedkope zet, schaamteloos eigenlijk.

“Dat zeg je nu wel, maar hoe weet ik dat zeker?”

Saskia lachte me gewoon uit.

“Zeker weet je dat niet, je hebt alleen mijn woord. Maar waarom zou je het zeker moeten weten? Het zijn toch jouw zaken niet hoe mijn ondergoed eruitziet?”

Verslagen verontschuldigde ik me, maar de sfeer was al te ver omgeslagen om terug te keren naar de onschuld. Saskia voelde het, en ik voelde het ook. Aan mij kon je zelfs zien dat ik het voelde. Ik probeerde zo nonchalant mogelijk uit te leggen dat het natuurlijk mijn zaken niet waren en dat ze helemaal niets moest bewijzen, maar dat ik het ineens een mooie gedacht had gevonden dat ze mij haar string even zou laten zien. De lach verdween van Saskia's gezicht. Ik zag haar aan Gerard denken.

“Ik heb wel al bloot in een sauna gelopen, maar dat is nog niet hetzelfde als mijn poep tonen aan een andere man dan de mijne.”

“Dat weet ik,” zei ik, maar ik dacht: ze denkt er godverdomme over na. Allebei probeerden we over andere onderwerpen een gesprek te beginnen maar niets hielp. We dachten alletwee maar aan één ding. Ineens legde Saskia haar hand op mijn knie.

“Jij bent een gevaarlijke onnozelaar,” zei ze, “maar ik ga het meteen doen. Nu. Eén keer en dan zijn we ervan af. Ik laat je zien dat ik een string draag en dan hebben we het er niet meer over. Er hangt hier iets in de lucht en ik voel mij er erg onwennig bij, het is niet eens aangenaam. Maar ik verwijt het jou niet. Goed, wil je het nu echt eens zien?”

Ik knikte heftig. Ik had geen zin om de coole jongen uit te hangen en te doen alsof Saskia's billen mij onverschillig lieten. Zodra ze het onderwerp van ons gesprek waren geworden, wilde ik maar één ding: haar billen bloot zien. Och, ik ben een simpele mens. Saskia lichtte haar achterste op en schoof haar opengeritste broek over haar dijen tot haar knieën. Het driehoekje aan de voorkant was niet bepaald klein, het was geen sexy stringetje, maar ik zag de zijkant van haar kontje en ik ging al zweven. Was het een sprookje of porno, daar wil ik afwezen, maar ik genoot al. Saskia twijfelde even.

“Ik vind dit raar, hoor, echt waar… Ik weet niet waarom ik dit doe.”

“Ik ook niet. Maar ik wil wel dat je het doet. Kom.”

Ze lachte zenuwachtig. Ik probeerde niet te laten merken dat het me opwond maar dat was al te optimistisch, natuurlijk. Saskia, toch min of meer mijn verboden oogappel, zat hier voor me, met haar blote billen op mijn sofa. Ze ging staan en keek me doordringend aan. Het leek wel of ze me bezwoor geen grapjes te maken of niet onnozel te doen. Ze wist dat ik van vrouwenbillen hield, ik denk dat ze het belangrijk vond dat ik haar poep bij de mooiste zou rekenen die ik ooit had gezien. Ik verwachtte niet dat het een probleem zou worden. Ik gunde haar ontblote dijen en buik haast geen blik waardig en wachtte. Saskia tilde haar bloes iets meer omhoog en draaide zich uiterst langzaam met haar rug naar met toe. Ik voelde mijn bloed alle kanten uitgaan. Met dit voor ogen wilde ik sterven. Eerst zag ik haar linkerbil, en seconden later stond Saskia in haar blote kont voor mij. Dat kon zo op de cover van het mooiste boek van de hele wereld. Saskia had geen kontje, laten we wel wezen, maar een kont. Misschien dat ze er zelf een beetje mee zat, want vrouwen die er breder uitzien dan een bladwijzer vinden al zo gauw dat ze dik zijn, maar wat mij betreft, was dit gewoon de Kont der Poepen, de Poep der Konten, de Goddelijke Billen van het Einde van de wereld. Fuck sigaretten, als ik voor het vuurpeloton zou staan, zou ik voor ik word overhoop geknald, heel even Saskia's billen willen zien. Oh happy day. Ik hield me niet in, ik zei haar alles wat in me omging, ik schuwde de ongepaste lyriek niet, getrouwde moeder of niet, Saskia verdiende complimentjes en ik wilde die desnoods op de vijand veroveren, maar ik gooide bloempjes op dat het een aard had. Poepje hier, poepje daar, poepje overal. Saskia heeft de mooiste poep van de wereld, voila, en daar kan ik ook niets aan doen, lieve dames. Hoera.

Overigens, Saskia was er helemaal weg van dat ik het over haar poep had, en niet over haar kont, of nog erger, haar achterwerk. Jakkes. Poep is zo'n heerlijk woord, en je ziet die billen meteen voor je als je het hoort. Een kont wordt het maar als je ze in de lucht steekt, vind ik, en een achterwerk heb je bij de dokter.

Ik balde vuisten en ging erop zitten, want ik wilde haar vooral niet onverhoeds aanraken. Het was prachtig, zoals ze mij haar gulle billen liet zien, zoals ze haar poep op een halve meter van mij ontbloot had, bloot gat, haha. Maar het mocht geen voorspel worden, daar waren we het over eens. Mama, echtgenote, braaf, netjes.

Haar broek zakte op haar enkels en ze had haar schoenen al uitgetrokken om met haar hakken geen schade toe te brengen aan het parket. Ze stapte uit haar broek en nu leek ze wel heel erg naakt. Haar bloes zakte tot over de bovenkant van haar billen maar onder de gordel was die string het allerenigste kledingstuk. Ze draaide zich om.

“Ik moet even plassen. Heb je een t-shirt waarin ik kan slapen?”

Terwijl ze in de badkamer was, koos ik een blauw t-shirt met daarop de naam van een popfestival. Romantisch was het niet maar dat moest ook niet. Ik hing het t-shirt over de deurkruk van de badkamer. In de slaapkamer trok ik zelf een zwart t-shirt en een boxershort aan. Toen Saskia even later weer in de sofa kwam zitten, ging ik me eerst even opfrissen. Vijf minuten later zaten we weer naast elkaar in de zetel. Ik had Saskia's kleren in de badkamer gezien, het t-shirt en haar string waren alles wat ze droeg. Door de stof van het t-shirt kon ik haar tepels onderscheiden, verscholen achter het logo van het popfestival. We keken wat naar elkaar, we praatten en we dronken wat ons restte van de fles chianti. Het was wel warm, de hitte van de zomerdag raakte niet meer buiten. Ik trok mijn t-shirt uit en Saskia lichtte het hare vooraan wat op, ze liet hem wat fladderen om zo haar blote buik koelte toe te wuiven. We hadden het nu over mensen die we in hun blootje hadden gezien in vreemde omstandigheden. Ik had het verhaal verteld over de vrouw van het tankstation langs de snelweg in Frankrijk. Op weg naar een vakantiebestemming was ze met haar vriend en een ander koppel aan een picknicktafel gaan zitten, net naast de onze. Ze had haar jurk uitgetrokken en zat er in haar badpak. Toen ging ze naar het toilet. Toiletten kunnen er vies uitzien langs de Franse snelwegen en dat dit damestoilet vies was, had mijn toenmalige vriendin een paar minuten eerder al gemeld. Het verbaasde ons dan ook niet toen we haar in het toilet zagen verdwijnen en meteen daarna merkten hoe de deur op een kier open ging, er een hand met een badpak naar buiten kwam en het badpak over de deurkruk hing. Haar voeten kon ze wel proper maken in het gras straks, moet ze hebben gedacht, maar dat badpak in de viezigheid laten zakken, bah bah. We hadden het nog zien gebeuren. Haar vriend en de vrouw van het andere koppel vonden het zo leuk dat ze zich naar het toilet repten en het badpak wegnamen. Mijn geliefde en ik waren nu wel heel aandachtig. We keken naar de deur en hoorden hoe aan de tafel naast ons werd gedebatteerd over hoe de vrouw, die blijkbaar Rita heette, zou reageren. Haar vriend was er zeker van dat ze de deur op een kier zou zetten en zou roepen tot hij het badpak ging brengen. Hij mocht het haar dan niet geven, zei de andere vrouw, wat gemeen, maar hij moest net buiten haar handbereik wachten, zodat ze heel even het toilet uit moest komen om het badpak uit zijn handen te graaien. Even later ging de deur open op een kier en zagen we een hand in het ijle tasten. Vervolgens op de grond – de vrouw dacht dat het badpak gevallen was. Dan riep ze haar vriend. Die riep terug dat hij het badpak had weggehaald uit schrik dat het gestolen zou worden. Rita riep dat hij het moest brengen maar de man bleef treiterig zitten, aangemoedigd door het lief van zijn maat. Rita was evenwel geen watje. Liever dan het plagen en treiteren op de spits te drijven, riep ze: 'Wel, je kan de pot op. Ik ga hier in dat stinkhok niet op jou zitten wachten, ezel!' Vele monden vielen open toen Rita poedelnaakt het toilet uit kwam, rustig de deur achter zich sloot en op de tafel van haar gezelschap af stapte. Haar vriend haastte zich, tot hilariteit van het andere koppel, om Rita halverwege de afstand haar badpak te gaan aanreiken. Maar ze nam het gewoon mee en trok het maar aan naast de tafel.

Saskia vond het een mooi verhaal en vertelde snel het hare. Ze was eens uit geweest met een jongen wiens moeder erg veel dronk. Toen ze bij hem thuiskwamen, deden ze alle lichten snel weer uit en gingen ze op de sofa wat zitten flikflooien. Na een kwartier hoorden ze gestommel op de trap. Het licht in de halfopen keuken werd aangestoken en Saskia en haar liefje doken weg achter de rugleuning. Saskia keek toch even wat er gebeurde en daar stond de moeder van haar gezel, poedelnaakt, bij het aanrecht. Ze schonk zich slaapdronken een glas water in, at een appel en liet een wind, allemaal geheel bloot en onwetend dat haar zoon en zijn liefje haar vanuit het halfduister aanstaarden.

Zo hadden we nog wel een paar verhalen maar we gingen alvast naar bed, waar we een lekker zacht plaatsje zochten op een keurige afstand van elkaar. We praatten nog wat en toen we even later welterusten hadden gezegd, elkaar een bijzonder kuise nachtzoen hadden gegeven, leek een punt gezet achter een mooie avond. We schoven wat tegen elkaar aan onder het lichte laken en ik voelde haar rug tegen mijn arm. Ik voelde haar vel en ze raadde mijn gedachten.

“Ik heb dat t-shirt uitgetrokken. Het was te warm,” zei ze. Ik werd er helemaal week van. Hier lag ik naast Saskia, en ze had alleen een string aan, ik hoefde mijn hand maar uit te steken en ik kan bij haar borsten en haar billen, en we hadden elkaar godverdomme beloofd van het kuis te houden. Ik kon het niet goed verdragen, ik kreeg een stijve die voor de hoofdprijs kon gaan en ik kreeg het ontzettend warm. Ik ging rechtop zitten en stak het licht aan. Onder het laken lonkte het volle figuurtje van mijn prachtige logeetje Saskia. Ze trok haar ogen open en fronste haar wenkbrauwen.

“Wat doe je? Moet je naar het wc?” vroeg ze. Ik schudde heftig van neen.

“O, Saskia, meid. Ik kan het niet langer uitstellen. Ik wil dat laken even weghalen, of ik doe geen oog dicht.”

Saskia trok het laken tot haar kin.

“Neen, dat is te gek. Ik vind je heel tof en je weet dat we in een andere wereld of in een andere tijd wel iets zouden kunnen hebben, maar als Gerard mij morgen vraagt hoe het was bij jou, wil ik niet dat ik hem iets moet verzwijgen.”

“Ik wil je gewoon eens zien, zoals je bent. Je ligt hier in je blootje en ik mag je niet zien, dat besterf ik. Ik wil niet met je vrijen…”

“Hoe bedoel je dat?”

“Ik bedoel: ik wil je niet… in de val lokken… niets tegen je zin laten doen.”

“Wie zegt dat het tegen mijn zin zou zijn? Ik wil je wel. Ik wil je al heel lang. Maar ik ben getrouwd, ik hou van Gerard, ik wil dat niet in gevaar brengen.”

Ik knikte. Ik was al wat beschaamd maar wat ik had gevraagd, kon ik niet terugnemen. Saskia loste de greep op het laken. Ze leek haar armen voor haar boezem te kruisen.

“Je doet wat je niet laten kunt. Kleine jongen.”

Ik kon mijn oren niet geloven. Ik liet er geen gras over groeien. Mijn ademhaling versnelde toen ik het laken van haar wegtrok en het naar het voeteneind schoof. Daar lag Saskia, met haar armen voor haar borsten. Ik nam een arm vast en ze liet begaan. Ze lag op haar rug nu, helemaal bloot op dat kleine driehoekje na. Ze sloot haar ogen. Ik genoot van haar borsten, een beetje zwaar en rustend op haar borstkas. Strelen wilde ik, zoenen.

“Je bent heel mooi,” fluisterde ik.

“Jaja…” zei ze, quasi afwezig. Ik zag haar tepels rechtkomen. Voorzichtig legde ik een hand op haar borst. Ik durfde ze niet te bewegen. Ik liet haar lichaamswarmte door mijn arm naar boven schuiven, het maakte me gek en ik liet haar los. Heel even liet ik mijn wang op haar schouder rusten en bekeek ik haar tieten van heel dichtbij. Ze ging op haar zij liggen met haar rug naar me toe.

“Je bent een zachte man,” zei ze. Haar billen deden de wereld sneller draaien. Mijn lul was nu zo hard geworden dat ik hem door het voorklepje naar buiten liet, want het elastiek van de short deed pijn. Ik boog me over Saskia en trok haar wat naar me toe. Ik stak een vinger onder het elastiek van de string en lichtte het dingetje op. Ze schokte even maar haalde mijn hand niet weg. Ik had de string zo ver opgetild dat ik er onder kon kijken en haar poes zien. Ze was daar helemaal kaal.

“Je scheert je,” lachte ik.

“Niet altijd,” zei ze. Ze legde haar hand op de mijne maar ze probeerde me niet weg te halen. Ik trok aan de string tot ik haar blote poes echt goed kon zien.

“We moeten wat doen,” zei ik.

“Ja.”

“We kunnen niet terug.”

Mijn vochtige punt stak tegen haar bil.

“Ik weet het.”

“Zal ik lief voor je zijn?”

“We mogen niet neuken,” zei ze streng, en nog: “je mag niet bij me naar binnen. Nergens. Ook niet met je vingers.”

“Oké,” fluisterde ik, vol spijt weliswaar.

“Speel met mij. Ik wil je tegen mij voelen. Trek mijn broekje uit. Kom, ik wil je een zoen geven.”

Ik trok haar string uit, ook mijn boxershort, en ik ging naast haar liggen. Saskia boog zich over mij en kuste mijn penis. Ze nam hem vast. Ik streelde haar haren en greep haar schaamlippen vast in een knuistje. Ik masseerde haar poedelnaakte poesje. Saskia en ik kronkelden. We deden alles maar we neukten niet. Ze nam mijn ballen in haar mond en hield mijn lul tegen haar gezicht aangedrukt. Ik likte haar lies en zoende haar billen.

“Pas op,” zei ze, toen ik mijn tong tussen haar billen liet verdwalen, “mijn gaatjes zijn van Gerard.” Ze maakte mij gek maar ik besloot blij te zijn met wat ze me gaf. Het werd een heerlijke nacht voor allebei. We probeerden dingen die we nooit eerder hadden gedaan, gewoon omdat penetratie niet mocht. Van een handicap werd die regel een pluspunt. Wat een verkenning, wat een avontuur. Het eindigde ermee dat Saskia voor mijn ogen met zichzelf speelde. Ze lag op haar rug, met haar dijen op haar buik geklemd, haar poes wijd open en met een vinger in haar kut en een andere in haar poepholletje. Ik lag met mijn gezicht zo dicht dat ik haar handen voelde op en neer gaan, ik rook de wildheid in haar poes, ik drukte natte zoenen op haar bil en schoof tot ik met mijn lul naast haar borsten kwam. We trokken en sleurden aan elkaar en ik ging boven haar gezicht hurken, met mijn ballen tegen haar lippen en met mijn hoofd op haar buik. Ze ving mijn balzak in haar mond en rukte me af met haar hand, terwijl ik haar poes zowat inslikte, en ervoor waakte dat mijn tong nooit echt bij haar binnendrong. Ik kwam als een geiser over haar borsten. Ze bracht haar handen naar haar kut en duwde me weg, speelde snelsnel met zichzelf tot ze spuitend klaarkwam. Ik moest Saskia van me af werken, ik moest die nacht alle verlangen in mij doden. Ze begreep het. Ik hurkte naast haar en rukte me nog eens af.

Ik ben die nacht twee keer op haar klaargekomen, nog één keer op haar poep en ik heb haar naar de badkamer gedragen kleverig van mijn eigen zaad, en ik heb haar gewassen met het geurigste water. Ze is daarna bloot naast mij ingeslapen en we hebben allebei een prachtige herinnering overgehouden aan de barbecue van de baas. Saskia en Gerard zijn erg gelukkig. De kinderen maken het goed. En als ik mijn ogen heel even sluit, zie ik mijn ex-collegaatje in al haar glorie. Die prachtige borsten, dat guitig glanzende kutje. En de mooiste poep van de hele wereld, natuurlijk.

© Jan

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world