hot teens tube shemale jizzed by group.

Fantastische foto's

In mijn gedachte zie ik je in je nieuwe appartement. We zijn dozen aan het uitpakken. Boeken, een vaas, bureauspulletjes en goed in kranten gewikkeld je fototoestel. Ik wil de verhuizing vast leggen en pak de camera uit. Ik zie de dozen in de kamer staan en druk af. Jij trekt gekke bekken. Tegen de lichtblauwe muur ben je mooi uitgelicht. Het onderwerp van de foto’s verschuift van de dozen naar jou. 

Ik schiet plaatjes van jou heel blij in je kamer.  “He, we kunnen wel een coole foto van jouw maken terwijl je voor die muur staat. Beetje mooi uitlichten en zo.” Je plaagt me als ik foto's van jou probeer te maken. Gekke bekken trekken en zo. Opeens kijk je heel uitdagend in de lens. Niet dat ik dat erg vind. Je checkt even of de gordijnen dicht zijn en trekt ineens je trui uit. Je doet ook je schoenen en sokken uit. Je staat in je jeans en hemdje voor je muur. Je lacht lief en ik druk af. Dan loop je op me af en begint me te zoenen. Je fluistert in mn oor dat als ik wat uit trek, ik nog meer foto's van je mag maken. Ik zoen je lief en schop ondertussen mn schoenen uit. Maar dat vind jij natuurlijk niet genoeg. Ik trek m'n trui uit, maar jij gaat achter me staan. Dan voel ik je lippen in mn nek terwijl je handen over m'n blouse de knoopjes zoeken. Je knoopt ze een voor een open terwijl je mn nek kust en aan mn oor likt. 

Als je het laatste knoopje open hebt trek je het overhemd uit m'n broek en trekt het met je handen naar achteren. Ik geef mee en laat de mouwen over mn armen glijden. Jij trekt het hemd achter me naar beneden en laat het op de grond vallen. Je handen zijn nu bij mijn kontje. Je knijpt er even in en duwt jezelf tegen me aan. Dan gaan je handen naar je eigen broek en je knoopt hem open. Mijn vrije hand (in de andere zit de camera) gaat naar achter en ik streel je dij. Samen trekken we de broek naar beneden. 

Ik probeer je te lang zoenen, maar je draait weg. Terwijl je spijkerbroek op de grond blijft liggen loop je, alleen gekleed in je nieuwe string, bh en zwart spagettibandjes-hemdje, naar de muur toe. Heel onschuldig ga je ervoor staan. Je benen zijn voor elkaar gekruist en je handen heb je voor je string. Je vraagt met je ogen om een foto. De camera flitst. Je gaat iets anders staan en ik maak nog een foto. Dan schuiven je handen weg van je kruis. 1 hand streelt over je been, terwijl de andere omhoog gaat en je hemdje ietsjes optrekt over je buik. Je begint geil naar me te kijken. Weer druk ik af. Ik moet glimlachen om je uitdagende pose. 

Je ziet dat ik het leuk vind. Je loopt naar me toe en duwt je blote benen tegen me aan. We zoenen elkaar heftig. Ik vraag of ik nog een paar foto's mag maken. “Dat kost je een kledingstuk” antwoord jij. Dus ik trek 1 sok uit. Jij draait je om en showt me je kont. Toch druk ik weer af.  “Hé, dat was niet de bedoeling.” zeg je en je begint me te kietelen. Omdat ik daar niet tegen kan trek ik ook gauw mn andere sok uit. Maar daardoor ga jij alleen maar nog harder kietelen. Om je op te laten houden knoop ik snel mijn broek open en trek hem uit. En omdat ik al een foto heb gemaakt moet ik ook mijn T-shirt van je uitrekken. Pas als ik alleen in m'n boxer sta stap je van me af, nadat je me een zoen hebt gegeven. Je gaat met je gezicht naar de muur staan en houdt je armen omhoog. Op de foto die ik maak prijkt onder je hemdje je lekkere kontje met je mooie zwarte string. Dan gaan je armen omlaag en trek je heel langzaam het hemdje uit. Ik blijft foto's maken. 

Nadat het hemdje uit is, draai je je langzaam naar me toe. Je loopt op me af en ik krijg een dikke tongzoen. Ondertussen pak je de camera uit mijn handen. Nu ben ik jouw model. Je zegt me in welke stand ik moet gaan staan en je drukt af. Als mijn handen van jou op m'n buik moeten liggen, laat ik ze langzaam naar beneden glijden. Ik speel met de band van mn boxer zoals je zo vaak ziet in ondergoed reclames. Ik trek de band iets naar beneden. We zien beide dat ik opgewonden ben. Ik draai me om zodat jij mn kontje kan fotograferen. Nog steeds spelen m'n handen met m'n boxer. Langzaam glijdt de band steeds verder naar beneden. Op je foto's worden langzaam mijn billen zichtbaar. Ik trek mijn boxer uit en ga met mijn gezicht tegen de muur staan. De camera blijft flitsen. Dan moet ik me van jou omdraaien. Ik gehoorzaam. Op de foto's zie je dat ik erg opgewonden ben. 

Ik loop op je af en pak je vast. Ik zoen je op je mond. En in je nek. Op je schouders. Dan pak ik de camera en loop van je af. Ik maak foto's terwijl jij je omdraait. Als je met je rug naar me toe staat doe je je bh uit en legt je rechterarm over je borsten. Je draait je naar links om terwijl je linkerhand de bh van je af houdt en je kijkt naar me om. Ik maak een prachtige foto, waarop jij je borsten bedekt met je rechterarm terwijl je supergeil in de camera kijkt. Je laat de bh vallen en loopt met je rug tegen de blauwe muur. Met je handen bedek je als Rebecca Loos je tepels. Dan draai je je weer naar de muur toe en maak ik een foto waarop je naakte lichaam alleen nog maar door een stringetje wordt bedekt. Wanneer je je weer omdraait legt een flits je topless vast. Je handen spelen met je tepels en glijden over je lichaam. Je loopt naar je bed en gaat er languit op liggen. Ik maak nog enkele foto's van jou met alleen een string aan op het grote bed. 

Ik ga naast je liggen en begin je heftig te zoenen en te strelen. De camera leg ik naast me neer. Jouw handen vinden al snel mijn kruis en je woelt door m'n haartjes. Ik kan me niet meer bedwingen en wil je mooie driehoekje zien. Ik ga op m'n knieën zitten en trek snel je string uit. Ik voel dat je erg nat bent. Opeens rol je op me en pak je de camera. Terwijl je bovenop me zit maak je een foto van me en zeg je dat jij zelf nog niet helemaal naakt op de foto's staat. Daarom pak ik de camera van je over en maak een foto van je. Maar hierop staat natuurlijk alleen je ontblote bovenlijf. Je rolt van me af maar voordat ik hebt gericht lig je al onder je dekbed. Ik druk toch af. Langzaam laat je de lakens weer van je af glijden. Maar vlak voordat de lakens ook je natte poesje niet meer bedekken rol je op je buik. Nu bedekt echter niks meer je prachtige naakte lichaam. Ik maak foto's waarop je kontje heerlijk is uitgelicht en terwijl je opzij naar me lonkt. Dan draai je je op je rug en gaat voor de grap als Ramses II liggen. Je handen glijden van je borsten en ik zie je hele lijf. Het is adembenemend mooi. Ook op de foto's. 

Doordat je handen zo over je lijf strelen wordt je zeer opgewonden en zeg je dat je me in je wilt. Met je vingers voel je hoe nat je bent. Je vingers strelen door je driehoekje. Je voelt je klitje onder je hand en je wrijft er tegenaan. Terwijl je jezelf ligt te vingeren druk ik nog een paar keer af voordat je mij echt wilt en je van het bed opstaat. Je pakt me vast en pakt de camera uit mijn handen. Die gooi je ver op het bed. Dan draai je me om en duw je me op bed. Terwijl ik er half op lig, kruip je op me en beginnen we heftig te zoenen. Onze tongen draaien om elkaar heen. Je handen spelen over mijn naakte lijf en de mijne over het jouwe. Mijn stijve lul glijdt over je natte kutje. Dan daalt je mond af van mijn mond naar m'n nek, mn schouders, borst en je tong likt een kronkelpad over mijn buik. Je handen masseren mijn kruis, mijn ballen, mijn stijve. Je gaat op je knieën voor me zitten. Een lief kusje is het begin van een lange pijpbeurt. 

Het is ongelofelijk lekker. Het lijkt wel alsof mijn stijve helemaal in je zuigende mond verdwijnt. En het duurt lekker lang. Ik begin te kreunen, maar jij gaat door. Je wilt me nu laten komen. Je lippen glijden zuigend over me heen. Het is heel erg lekker. Ik voel dat ik ga komen. Ik laat het merken. Je mond gaat naar boven, maar je hand blijft op en neer gaan. Dan duw je je borsten tegen mijn stijve. Ik kreun het uit terwijl ik kom. Ik kom over je borsten. Omdat het zo lekker is spuit ik omhoog en komt er een beetje op je kin en op je wang. Terwijl ik nog lig na te hijgen kruip je op me. Mijn zaad druipt van je kin en over je borsten. Ik lig onder je als je de camera weer pakt en een foto van mijn nog opgewonden natte lul en van je zelf maakt. Ik pak de camera over en op de foto is het resultaat van je pijpbeurt op je lief lachende gezicht en je borsten te zien. Nadat mijn vingers nog even met mijn warme zaad over je harde tepels hebben gespeeld, vegen we je schoon met een zakdoekje en leg ik je op je rug in het bed. 

Nu zit ik bovenop je en begin je te zoenen. Ook mijn mond daalt via je nek naar je borsten. Ik lik de onderkant van je borsten en neem daarna je tepels in mijn mond. Ik zuig en speel ermee met mijn tong. Ondertussen zijn mijn handen al verder naar beneden gegaan en glijdt er een tussen je benen. Mijn hand voelt je haartjes en mijn vingers verdwijnen tussen je natte lipjes. Ik voel je grote klitje en begin rondjes met mijn vingers te draaien. Al gauw lig je te kreunen. Dan kronkelt mijn tong een nat spoor naar je driehoekje. Ik geef je een kusje als ik tussen je benen kniel. Ik drink je natte geil op terwijl mijn tong op en neer gaat. Je smaakt lekker. Mijn vingers vinden je vagina en ik duw er twee ritmisch naar binnen. Jij begint nog harder te kreunen en je geil stroomt over mijn hand tussen je billen. Mijn andere hand streelt van je dij, over je been naar mijn ander hand toe. Als ook deze nat is, leg ik hem op je borst en smeer het uit rond je tepel. Ik masseer je ermee. Door mijn zachtjes likkende tong krom je je rug en kom je heftig klaar. Ik leg mijn handen om je heupen en hou je stevig vast. Ik blijf likken en zuigen. Daardoor kom je nog een keer. En nog een keer. En nog een keer…

Hoe heerlijk het ook is, ik ga met mijn mond tussen je benen vandaan. Op de weg terug naar je mond geef ik kusjes over je hele lichaam, om zo mijn mond wat af te drogen. Als mijn gezicht weer boven het jouwe is geef ik je een lieve zoen. Jij bent nog wat verhit van je orgasmen. We rollen op onze zij zodat we lief naast elkaar liggen. Mijn hand laat ik over je lichaam glijden. Het gaat zo soepel. We zoenen. Maar ik merk dat jij nog niet uitgeput bent en ook ik ben weer super opgewonden geworden van je gekreun tijdens het beffen. Je rolt me op mijn rug en gaat weer bovenop me zitten. Weer glijdt mijn stijve tussen je benen. Je bent er zo heerlijk zacht en nat en warm. Dan buig je je voorover en geeft me een zoen. Je pakt mijn stijve vast en duwt hem in je. Het is een heerlijk gevoel. Langzaam ga je op en neer. Mijn handen strelen over je borsten. Je eigen handen glijden ook over je lichaam. Je vingers bewegen naar je kruis. Je vindt je klitje weer en wrijft erover heen met je vingers. Samen met mijn op en neer gaande lul geeft dit jou een heerlijk gevoel. 

Dan buig je je weer naar voren en zoenen wij elkaar weer. Ik ga uit je en je rolt op je rug. Meteen ga ik tussen je benen liggen. Na een tongzoen pak ik mezelf vast en stoot in je. Je bent zo heerlijk nat en warm. Mijn heupen gaan ritmisch op en neer. Je slaat je benen om me heen. Ik stoot dieper. Door je kreunen merk ik dat je weer gaat komen. In hetzelfde tempo blijf ik door gaan, maar geef steeds hardere stoten. Je voelt me dieper en harder. Dan ga ik sneller en jij voelt dat je gaat komen. Ik zoen je in je nek terwijl je het uitkreunt van je genot. Je komt heerlijk klaar. Mijn heupen blijven door stoten. Het heerlijk gevoel blijft aanhouden. Je denkt dat ik ook ga komen, maar ik heb andere plannen.  Mijn heupen stoppen langzaam. Ik ga weer uit je. Je laat je benen van mijn rug af zakken en ik duw ze tussen de mijne. Dan draai ik je op je rug en ik ga bovenop je liggen. Weer gaat mijn stijve pik tussen je benen. Je duwt je kontje iets omhoog en ik stoot in je. Bijna meteen voel je dat je weer gaat komen. Ik druk mijn kruis tegen je billen aan. Je pakt je lakens vast. Ik hijg in je oor. Mijn heupen gaan op en neer. Ritmische stoten geven jou weer een warm gevoel door je hele lijf. Het bereikt een toppunt. Ik stoot je lichaam in het bed als je klaarkomt. Ik voel je natte geil tussen je benen, langs mijn lul en over mijn zak stromen. Ik voel een heerlijke natheid om mijn stijve. 

Nog steeds ben ik niet klaargekomen. Ik weet dat er nog een standje is wat jij zo heerlijk vindt. Daarom vraag ik je op je knieën te gaan zitten. Je kruipt omhoog en pakt de spijlen van je bed vast. Ik buig me voorover en zoen je in je nek. Je draait je hoofd en je geeft me een tongzoen. Ondertussen drukt mijn natte lul tussen je billen. Je doet je benen uit elkaar. Ik richt me op, pak je lekkere kontje vast en ga in je. Een hand glijdt over je buik naar je driehoekje toe. Ik voel ermee hoe ik in je stoot en wrijf nog even tussen je benen. Maar aan je gekreun hoor ik dat die hand niet nodig is. Je wilt dat ik hard in je stoot. Mijn heupen gaan harder en ik pak je met beide handen op je kont vast. Ik verhoog het tempo van mijn stoten. Mijn lichaam kletst ritmisch tegen je kontje aan. Ik duw je tegen de spijlen van het bed aan. Het bed kraakt. Je kreunt. Ik kreun. Je kutje spant zich om mijn lul heen. Ik voel dat we beide gaan klaar komen. Na nog twee stoten bereiken we beide het heftigste hoogtepunt van de avond. We schreeuwen het uit. Het orgasme blijft maar doorgaan. Mijn zaad spuit hard in je. Je voelt dat ik je vul. Je kan haast niet meer op je knieën zitten. Je hangt aan het hoofdeind van het bed. Je knijpt je kutje in een ultieme orgasme beweging samen. Het voelt zo heerlijk. Ik spuit nog een keer. 

Uitgeput buig ik over je heen en zoen je in je nek. Jij zakt door je knieën waardoor ik uit je ga. Je voelt nog één keer mijn lul langs je drijfnatte en lekkende poesje strijken. Ik ga naast je liggen en je zoent me heel lief. Ondertussen streel ik je vermoeide lichaam. We liggen samen in bed. Het lijkt wel een eeuwigheid te duren. Ik voel ineens een harde bobbel naast me. Het is de camera. Terwijl we op ons rug naakt naast elkaar liggen, hou ik de camera boven ons vast en maak een foto. We zijn zo gelukkig. Dan vraag je:  “Wat doen we eigenlijk met de foto’s?”…

© Sabel

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Fantastische foto's

  1. WB
    23 april 2007 at 22:52

    Sabel heeft een prettige manier van schrijven. Ik ben alleen nieuwsgierig of dit verhaal, wanneer het in de verleden tijd zou zijn geschreven, meer vaart zou krijgen.

  2. 1 mei 2007 at 14:11

    Compliment voor de schrijfstijl

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world