hot teens tube shemale jizzed by group.

Foei!

Ik moet me eigenlijk doodschamen, maar voorlopig kom ik daar niet aan toe. Als ik eraan terugdenk roept het alleen maar wellustige gevoelens in me op en weet ik met mezelf geen raad meer. Ik kan er met niemand over praten, zeker niet met mijn man. Misschien helpt het als ik het op deze manier van me af schrijf? Ik wil het in ieder geval proberen.

Hallo, ik ben Nancy, 36 jaar, en sinds zeven jaar getrouwd met een schat van een man, Karel. We hebben het goed samen, al is het in bed niet meer wat het was. We doen het niet zo vaak meer, om eerlijk te zijn, misschien twee keer in de maand of zo. Ik weet niet waar het aan ligt. Ik heb nog steeds een lichaam waarvoor ik me niet hoef te schamen. Ik ben 1.77 m lang, mijn borsten zijn niet te groot, maar staan nog steeds fier rechtop, aan mijn vlakke buik mankeert ook niks en voor mijn billen hoef ik me evenmin te schamen. Het is nu bijna een maand geleden, maar er gaat geen dag voorbij zonder dat ik eraan denk en met enige angst zie ik de zomervakantie tegemoet. Waarom, dat zal direct wel duidelijk worden.

Wij hebben een paar jaar geleden een vakantiehuisje gekocht aan de kust, in de buurt van Vlissingen, meer zeg ik niet. Het was de bedoeling om er tijdens de krokusvakantie een weekje te bivakkeren, maar op het allerlaatste moment moest Karel een collega vervangen die ziek was geworden. Ik had me er zo op verheugd en alles leek in duigen te vallen. Nou, dan ga je toch alleen, zei hij, maar daar voelde ik niet veel voor. Uiteindelijk kwamen we tot een compromis. Hij ging het weekend met me mee, zou dan op zondagavond terug naar huis gaan en in het daarop volgende weekend weer komen, waarna we op de zondag van dat laatste weekend weer samen naar huis zouden gaan.

Dat eerste weekend was best gezellig. We gingen uit en we hadden allebei de nachten lekkere seks. Dat was een van de redenen waarom ik graag een hele week samen met hem had willen zijn. Tijdens vakanties en zo is hij in bed veel actiever. Misschien wel omdat je even al je zorgen achter je kunt laten; ik weet het niet. Op zondagavond vertrok hij tegen achten. Ik twijfelde even of ik thuis zou blijven, maar besloot toen toch nog even naar het café te gaan waar we de twee avonden tevoren ook waren geweest. Het was er niet druk. Alleen twee jonge jongens waren aan het biljarten. Hoe oud waren ze? 17, 18?

Ik zat aan de bar en schonk er weinig aandacht aan. Ik babbelde wat met Jimmy, de zoon van de eigenaar, die op zo'n rustige avond wel meer de honneurs voor zijn ouders achter de bar waarnam. Niets aan de hand dus, totdat een van de biljartende jongens naar de bar kwam en twee pilsjes bestelde. Hij was wat onhandig en drukte onverhoeds zijn brandende sigaret tegen mijn blote arm. Met een verschrikt 'aauw!' trok ik mijn arm terug, maar dat maakte het zo mogelijk nog erger, want daarmee stootte ik de net door hem bestelde glazen bier ondersteboven.

Consternatie dus. Mijn jurk van mijn middel af doordrenkt. Ik stapte snel van de barkruk, voelde verdorie het vocht via mijn katoenen jurkje en mijn dunne slipje al in mijn kruis en stond wat bedremmeld naar de aangerichte schade te kijken. De jongen, die Benny bleek te heten, putte zich met een rood hoofd uit in verontschuldigingen. Ik wist me even geen raad, maar ineens kwam Jimmy met een föhn aanzetten. Voordat ik wist wat er gebeurde werd het zoemende apparaat al op mijn schoot gericht en voelde ik de warme luchtstroom op mijn buik en mijn dijen. De andere biljarter kwam nu ook nieuwsgierig naderbij en daar stond ik als volwassen, getrouwde vrouw, omringd door een stelletje opgeschoten jongens, die naar het me toe leek met gretige belangstelling het drogen van de vlek op mijn jurkje gadesloegen. Ik kreeg een wee gevoel in mijn buik en dat kwam niet alleen van de warme lucht die tegen mijn buik werd aangeblazen…..

Eerst waren er nog wat goedbedoelde opmerkingen over en weer gegaan over bier dat geen vlekken achterlaat en zo, maar nu werd het stiller. Jimmy was intussen op zijn hurken gezakt. Het ging hem al lang niet meer om die vlek. Hij richtte de mond van het apparaat van heel dichtbij alleen nog maar op de omgeving van mijn kut, die hij met langzaam draaiende bewegingen leek te masseren. Ik voélde het en de andere jongens zágen het. De brutale warmte doordrenkte mijn liezen en mijn onderbuik en verlamde me. 'Masturbation mentale', een geheimzinnig woord dat me lang geleden door iemand was toegefluisterd dreinde ineens door mijn hersenen. Dit zou het kunnen zijn, die tot nu toe altijd onbegrepen uitdrukking. Dit, mits goed gedoseerd toegepast, zou me kunnen doen ontvlammen…..

Door de full blow-capaciteit van de föhn was de enkelvoudige vlek snel vervaagd, maar tussen mijn benen was het schuim der geilheid opgeklopt en toen Jimmy speels het apparaat wat láger richtte, wachtte iedereen in ademloze spanning af. De zoom van mijn jurkje wapperde even, maar de kracht van de luchtstroom drukte de stof direct weer tegen mijn dijen. Vervolgens gleed hij langzaam nog lager, tot bijna op mijn knieën en toen, met een kleine knik van zijn pols, liet hij de straalstroom tussen mijn benen door van onderen recht tegen mijn dunne broekje blazen. Het voelde alsof duizenden naalden prikjes uitdeelden. In plaats van me te drogen maakte het me alleen maar natter en daarom bleef ik staan, als een liederlijke del, met mijn benen zijwaarts gekromd. Uitnodigender kon het bijna niet, dat besef ik nu maar al te goed, maar het was zo'n godsgruwelijk geil gevoel dat ik alle normen van fatsoen uit het oog verloor. De training van honderden keren stiekem en geluidloos klaarkomen kwam me nu goed van pas. Het enige wat ze ervan konden merken was dat ik met een hand bevend houvast zocht aan de rand van de bar, dat mijn neusvleugels zich verwijdden en dat ik even mijn ogen sloot. Het was er niet minder lekker om.

Het leek alsof ik het zelf had geregisseerd, want het was ineens gedaan. De föhn haperde even en sloeg toen stil. “Oververhit”, concludeerde Jimmy teleurgesteld nadat hij het ding tussen mijn benen vandaan had gehaald. Benny vloekte zacht en de andere jongen wiste het zweet van zijn voorhoofd. Het is zo ook mooi geweest, had ik willen zeggen, maar dat hoefde niet meer, want alsof het zo had moeten zijn zwaaide de deur van het café open en kwam een aantal lawaaiige vakantiegangers binnen.

Thuis liet ik de gebeurtenissen nog eens de revue passeren en dat maakte me opnieuw liederlijk geil. Mijn vibrator moest eraan te pas komen, maar eerst deed kleedde ik me uit. Op de bank zittend dacht ik aan wat er gebeurd zou kúnnen zijn en met mijn ogen gesloten liet ik me in gedachten door een stevige pik van 18 penetreren in plaats van door mijn zoemende vriendje….

Ik was er bijna toen ineens doordringend op het raam werd geklopt. Mijn hart sloeg over, ik gooide de vibrator achter de bank, rende naar de muur naast de doucheruimte en sloeg als een razende het badjasje om dat aan een haakje hing. Terwijl ik de ceintuur nog aan het vastknopen was, opende ik voorzichtig de buitendeur op een kier. Het was Benny met een schaapachtige grijns op zijn gezicht en een bos bloemen in zijn hand. “Hier”, stak hij onhandig de bloemen naar me toe. “Om het goed te maken.” “Dank je”, stamelde ik verbluft. “Waar heb je die zo gauw vandaan?” “O, bij de benzinepomp”, knikte hij zijn hoofd in onbestemde richting. “O ja.” Ik had nu afscheid moeten nemen natuurlijk, maar de geilheid die ik in mezelf had opgeklopt sluimerde nog tussen mijn benen en deed me anders beslissen. Hij accepteerde de uitnodiging om nog iets te drinken gretig en zo zaten we even later in de kamer tegenover elkaar met een blikje bier. Nu zat die pik van 18 die ik net in gedachten in me had gehad recht tegenover me, terwijl ik in alleen mijn badjasje heel kwetsbaar zat te weten. Het gesprek kwam natuurlijk op mijn jurk. Hij hoopte maar dat die niet onherstelbaar beschadigd was en anders was hij graag bereid de schade te vergoeden. Het zou wel meevallen, zei ik. Er was nog wel een kartelige rand te zien, maar die zou er in de was wel uitgaan. En voor mijn onderbroekje gold hetzelfde, voegde ik er ongevraagd aan toe. Ik had ze voorlopig maar even over de verwarming gehangen, dáár, wees ik nonchalant. Hij volgde mijn uitgestoken wijsvinger. Ach ja, er was ook nog een broekje geweest, daar had hij nog helemaal niet aan gedacht: het bier was natuurlijk ook door de jurk heen gedrongen. Er zat nu een lelijke gele kring op, legde ik uit, maar die zou er wel uitgaan. Ik zag zweetdruppeltjes op zijn voorhoofd verschijnen en voerde de spanning bewust nog verder op. Ik stond op en liep naar de besproken attributen. Kom maar kijken, zei ik over mijn schouder en ik voelde hoe de geilvlindertjes in mijn buik begonnen te dansen. Ik haalde het jurkje van de radiator en hield het voor me. Kijk, knikte ik, deze dunne rafelige rand is het enige dat nog zichtbaar is. Hij knikte. In het café was hem dat helemaal niet opgevallen, maar nu zag hij het ja, een vervelende kring. Hij streek er even met zijn vinger overheen. Of het aan de binnenkant ook zo was? Ja, kijk maar… Toen hij voorzichtig met beide handen de zoom van mijn jurkje opstroopte, voelde het bijna alsof ik erin zat. We hielden allebei onze adem in toen hij de kring aan de binnenzijde inspecteerde. Zo zat het dus en hier had ongeveer mijn slipje gezeten. Geen wonder dat dat ook te lijden had gehad van de bierstroom. Inderdaad en op mijn broekje lijkt het nog erger, maar dat komt omdat het wit is. Mocht hij dat ook eens bekijken? Ja hoor, pak maar….

Zijn handen trilden toen hij zich omkeerde en het slipje voorzichtig tussen zijn vingers nam. Zijn ogen puilden bijkans uit hun kassen bij het bestuderen van de gele kring aan de voorkant. Ook door en door, veronderstelde hij, en trok het broekje open om erin te kijken. Nee, aan de binnenkant was eigenlijk niets te zien. Dat kwam waarschijnlijk door de warmte van mijn huid, opperde ik ademloos. Het was inmiddels wel droog, constateerde hij schor, maar het was toch niet gekrompen of zo? Het leek zo klein… Ik legde mijn jurkje terug over de radiator en keek naar het broekje, dat hij nu helemaal had uitgerekt, als wilde hij schatten of het wel om mijn heupen zou passen. Nee, ik dacht niet dat het gekrompen was, schudde ik mijn hoofd, terwijl ik een stapje vooruit deed, zodat hij het beter kon beoordelen. Nou, hij wist het nog zo net niet, hield hij weifelend vol. Mijn mond werd kurkdroog, terwijl zich elders juist een concentratie van vocht begon te vormen. Zijn handen maakten licht contact met mijn onderbuik terwijl hij het broekje nog altijd keurend voor me hield. Je wilt het toch zeker niet aanpassen?, probeerde ik luchtig te zeggen, maar het kwam er nogal onsamenhangend uit. Zijn ogen keken me koortsachtig aan. De onbehoorlijke suggestie was gewekt en bleef zinderend tussen ons in hangen, tot ik diep ademhaalde en knikte….

Zelden had ik zo'n dankbare en tegelijk ongelovige blik in iemands ogen gezien. Had hij het goed begrepen? Ik knikte nog eens en hij zonk op zijn knieën. Eerst omdraaien, gaf ik lispelend aan toen hij het broekje wijd opengesperd voor mijn voeten hield. Hij blikte vragen naar me op. Het broekje, zei ik zacht, je moet het omdraaien! O ja, zuchtte hij opgelucht, natuurlijk, stom…. Hij draaide het slipje in de goede richting en trok met beide handen de opening voor mijn rechtervoet open. Het oplichten van die voet deed me bijna mijn evenwicht verliezen, zo gespannen was ik, vandaar dat ik houvast zocht aan de rand van de eettafel. Zo ging de tweede voet een stuk gemakkelijker. En nu begon het optrekken van mijn broekje, langzaam via mijn kuiten naar mijn knieën. Alle spieren in mijn lijf spanden zich toen hij verder ging, over mijn knieën heen naar mijn bovenbenen, verder, tot aan de rand van mijn badjasje….. Nog een centimeter of tien en hij zou mijn kut in het oog krijgen, of op z'n minst kunnen voélen. Ik snakte naar adem en ook Benny leek even te wachten als om zich voor te bereiden op wat hem te wachten stond. Het broekje zat knálstrak om mijn dijen en mijn schaamlippen begonnen hevig te jeuken. Toe maar, het lukt wel, zuchtte ik vertwijfeld. Met een schokje verdwenen zijn handen onder mijn jasje. Ik voelde hoe het slipje vanachter in mijn bilspleet verdween toen hij het met moeite op zijn plaats schoof. Even voelde ik de knokkels van zijn vingers in mijn liezen en tegen mijn druipende kut voordat hij zijn handen terugtrok.

Zie je wel, lachte ik, het is niet gekrompen, kijk maar…. en ik trok het jasje open. Godallemachtig, fluisterde hij. Zijn mond zakte open en hij leek in trance te staren naar mijn tieten, mijn buik, het kleine streepje schaamhaar dat boven de rand van het broekje uitstak. Met een lichte beweging van mijn schouders liet ik het badjasje van me af vallen en ik draaide me om. O…., prevelde hij achter me, daarom is het zo klein…., je … eh … het zit tussen je billen…. je broekje…. Begreep hij niet dat het dat soort broekje was, dat het de bedoeling was dat het in de bilspleet verdween? Zonder iets te zeggen liep ik naar de geopende slaapkamerdeur. In de deuropening draaide ik me om. Zijn ogen stonden glazig, het zweet parelde op zijn voorhoofd. Nogmaals bedankt voor de bloemen, zei ik: ik ga nu naar bed…. Zijn gezicht vertrok en ik zag zijn adamsappel op en neer vliegen. Hij straalde wanhoop uit. Hier mag je alleen binnen zonder kleren aan, gaf ik hem en mezelf de genadeklap en verdween uit zijn zicht. Met bonzend hart stroopte ik mijn broekje af en verstopte me rierend van de zenuwen onder de lakens. Dat heb je goed gedaan, maakte ik mezelf wijs.

Vanuit de kamer klonk geen enkel geluid tot me door en ik verwachtte al min of meer zo meteen de voordeur in het slot te horen vallen toen hij plotseling in de deuropening verscheen: een donker silhouet afgetekend tegen het enige licht van de schemerlampen in de kamer. Hij bleef aarzelend staan. Heb je je kleren uit?, bibberde ik vanonder de dekens. Ja…. O god, het was zo ver! Kom maar dan, murmelde ik.

Ik hield mijn adem in toen hij naast me onder de lakens schoof. Een jongen van hooguit 18, dreinde het door mijn kop, goeiegod, wat doe je!? Hij durfde zich nauwelijks te bewegen, lag roerloos op zijn rug. Waarom ben je niet weggegaan?' vroeg ik met een brok in mijn keel. Hij schudde alleen maar zijn hoofd, was hypernerveus. Voorzichtig gleed mijn hand naar zijn lijf. Hij verstrakte toen ik zijn blote borst beroerde. Rustig maar, rustig, fluisterde ik. Ik gleed verder af. Zijn penis moest van de zenuwen zijn gekrompen, maar sprong nu als een duveltje uit een doosje uit het niets tevoorschijn. Ik aaide er zachtjes overheen en hij begon te zwellen en te stuiteren. Mijn vingers streelden zijn strak gespannen ballen en kromden zich daarna om de staaf die nu tot volle wasdom was gekomen. God, ik wist niet meer dat ze op die leeftijd al zo groot konden groeien! Hij begon zwaar te snuiven toen ik peilend de hele stok afging, van onder naar boven en terug. Denk je dat het kan Nancy?, kermde hij toen ik met mijn vingers nu iets strakker om zijn pik weer naar boven ging. Hoe bedoel je?, vroeg ik argeloos. Ik heb het nog nooit gedaan, kwam zijn verrassende weerwoord….

Mijn hart sprong op en mijn nekharen gingen overeind staan. Ik had voor het eerst van mijn leven een maagd in mijn bed! Ik kon het niet geloven en was even van slag. Voelde hij mijn ongelovige reactie? Het leek er even op, want zijn mannelijkheid dreigde onder mijn vingers in te storten. Snel verlichtte ik daarom de druk en begon hem weer zachtjes te strelen. Dat hielp, hij richtte zich aarzelend weer op. Oké, fluisterde ik, oké: natuurlijk kan het lieve jongen, je bent er groot genoeg voor, méér dan groot genoeg. Ik streelde hem héél zacht, raakte hem nauwelijks aan en dat had het gewenste effect: hij groeide en groeide tot hij bijna op barsten stond. Hij was er klaar voor, maar ik voelde intuïtief aan dat hij bij het minste of geringste kon ontploffen en dat ik heel voorzichtig moest zijn. Draai je maar om, moedigde ik hem zachtjes aan: en voel maar… Een hand daalde aarzelend op mijn borsten. Ja, goed zo, jongen, voel je hard mijn tepels zijn? Voel maar: ze zijn zo hard omdat je me geil maakt, ja, mijn buik, toe maar, toe maar….. En nu mijn kut….. Ik spreidde mijn benen en sloot mijn ogen. Ze is helemaal nat, voel je wel? Helemaal nat voor jou. Daarom kan hij er zonder moeite in, zonder moeite lieve jongen, probeer maar, probeer maar…

De dekens gleden van ons af toen hij op zijn knieën tussen mijn benen kroop. O jezuschristus, o god', prevelde hij overstuur. Ik trok mijn benen op om de ingang te verwijden en lispelde dat hij niet bang hoefde te zijn. Het gaat vanzelf lieve jongen, het gaat vanzelf…., kom maar, kom maar…. Hij pakte zijn zwiepende stok en duwde hem tegen me aan. Ja, ja… Met beide handen trok ik mijn kut wagenwijd open. Toen pas duwde hij hem met een grom naar binnen, meteen helemaal tot zijn ballen tegen me aan schommelden. Hij zit erin, zei hij verrast over zichzelf hij zit er helemaal in! Ik legde mijn armen om zijn nek en trok zijn gezicht naar me toe. Blijf even rustig zitten, hijgde ik, tot je je helemaal op je gemak voelt…. Ik sloeg mijn benen om zijn heupen. Nu mag je me neuken, lieve jongen, neuk me maar…

Hij frommelde zijn armen onder mijn rug en begon langzaam te naaien. Je maakt me zo geil, zo verschrikkelijk geil, kreunde hij, als ik maar niet te snel kom… Doe maar gewoon wat je wilt, reageerde ik meteen, denk daar niet aan. Als je komt, kom je, dat geeft niks. Hij kreunde en begon harder te stoten. Zo ja, zo ja, piepte ik, douw maar door, douw maar door, neuk me maar, doé het, doé het! Die woorden joegen hem op en hij perste er een kort, maar razend tempo uit. Toen viel hij met een kreet voorover en liet zich gaan. Ik voelde zijn spuit in me ontploffen en greep zijn hoofd beet. Het was net niet genoeg om zelf te komen, maar ik deed alsof….: lekker, lekker, lekker, wat was dat lekker!! Hij spoot krampachtig grommend wel vier of vijf stralen in me.

Je was niet echt klaargekomen hè?, zei hij nasidderend. Ik streelde zijn wang en glimlachte. Ik vond het lekker, zei ik welgemeend. Je moet even de slag te pakken krijgen, dan word je een goéde minnaar. Echt?, vroeg hij gretig. We hebben nog tijd, zei ik uitdagend. Of moet je al weg?

Nee, hij hoefde niet weg. En de tweede keer kwam ik wél. Het voordeel van die jonge jongens is dat ze zo snel opnieuw zaad kunnen produceren. Er kwam dus nog een derde keer en 's morgens bij het wakker worden een vierde. Aan het eind van de week, vlak voordat Karel terugkwam, was ik de tel kwijt. Hoe moet dat nou van de zomer????

© Nancy

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  5 comments for “Foei!

 1. 16 maart 2007 at 19:17

  Brrrr, goed hoor

 2. WB
  25 maart 2007 at 22:32

  Ach, was ik nog 18, ik emigreerde naar Zeeland… Met een beetje meer aandacht voor de manier waarop de gesproken tekst wordt weergegeven en voor de "alineaering", zou je in de buurt van de drie sterren gekomen zijn.

 3. 31 maart 2007 at 14:14

  Toppertje!

  categorie: eerste keer

 4. 15 april 2009 at 16:27

  Jeetje…..van het verhaal en de opbouw van de spanning…daar wordt ik dus echt geil van..KLASSE !

 5. 26 maart 2014 at 08:44

  Wat een geweldig woord waar Nancy ons op trakteert: "geilvlindertjes"… Het is met dit verhaal zoals in het echt: de belofte, de verleiding, zijn spannender dan de daad zelf…

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world