Foto's ontwikkelen

Hoe leg je het als getrouwde vent aan om met een lekkere jonge meid plat te gaan?

Geloof maar dat er heel wat mannen zijn die zich daar suf over zitten te piekeren. Soms gaat het heel eenvoudig en komt een man door zijn werk makkelijk met vrouwen in aanraking, doch meestal verloopt een slippertje niet precies als in de dromen en fantasieën. Neem nou eens dat geval van Jan Koning. Hij was al een jaar of tien getrouwd en keek graag naar een lekkere griet als hij op straat liep. Het nieuwste was natuurlijk al lang van zijn huwelijk af, geen wonder dat hij naar een aardige poes zocht om eens lekker vreemd te gaan. Hij kon naar de hoeren gaan, maar dat stootte hem af en ook de dames in de massagehuizen lustte hij niet. Trouwens veel geld voor zulke avonturen had hij niet.

Jan werkte op een groot kantoor en op zekere gelukkige dag ontwaarde hij een aardige meid. Ze heette Jenny en was zeventien jaar. Jan hield van donkere types met grote borsten en flinke billen, daar kon hij niets aan doen. Nu was Jenny wel het meisje met de grootste en mooiste melkreservoirs die hij ooit had aanschouwd, niet meegerekend die van de oudere vrouwen met hun enorme buikhangers, waar geen pit meer in zit en die alleen nog maar op afschuwelijke wijze kunnen zwabberen. Verder beschikte Jenny over een heerlijk lichaam met sterke benen, slank in de enkels en verrukkelijk wiegende billen. Ze had bruin, halflang krullend haar, een paar hete donkere ogen en een mond met fraaie weke lippen. Jenny was wel het einde, jammer dat zij op een andere afdeling zat dan Jan.

Tussen de middag zag hij haar in de kantine of, als zij met de andere meisjes ging wandelen, op straat. Hij stond ook wel eens met haar in de lift, maar altijd als er anderen bij stonden en verder dan een oppervlakkig praatje kwam hij niet. Gelukkig was de chef van Jenny zeer bevriend met Jan. Anton van Holten heette hij en toen hij merkte dat het meisje een grote indruk op Jan had gemaakt, sprak hij op een regenachtige middag toen ze in de kantine hun brood naar binnen werkten: Wat denk jij van Jenny Jan?

Jan kauwde traag en slikte een hap door. Jenny? Wie is dat?

Man doe niet zo onnozel. Ik heb wel gemerkt dat je naar d'r zit te kijken.

Oh, bedoel je dat meisje met die grote ballen? ,vroeg Jan onnozel.

Dat is Jenny. Wil je soms beweren, dat je niet met meer dan gewone belangstelling naar haar kijkt?

Och, als je tien jaar getrouwd bent, Anton.

Hm, ik begrijp het. Dat denk ik tenminste. Ik ben wel niet getrouwd maar ik kan me goed voorstellen dat een man wel eens wat anders onder zich wil hebben. Verandering van spijs doet eten, een afgezaagd gezegde, maar toch een keiharde waarheid. Zal ik je eens wat vertellen, Jan?

Ja.

Ik mag het eigenlijk niet doen, maar toch. Jenny weet niet dat wij bevriend zijn, nog niet. Een week geleden ving ik iets op, een gesprek tussen haar en MarJan. Het ging over de jongens en Jenny zei, dat zij oudere mannen wel interessant vond.

Jan knikte en keek zijn vriend met meer belangstelling aan. Maar wat heeft dat met mij te maken? vroeg hij.

Heel wat. Ze gingen alle kerels die hier werken op het rijtje af en jij kwam als de grote favoriet uit de bus, zei Anton glimlachend.

Verdomme, je zit me toch niet lekker te maken, Anton?

Nee, allerminst. Er werd nog meer gezegd, maar dat zul je van mij niet te horen krijgen, je moet het zelf maar verder uit zoeken. O, voor ik het vergeet Jan. Zou jij volgende week niet bij mij kunnen komen? Ik wil nu zelf wel eens mijn foto's leren afdrukken en je hebt het vorig jaar al beloofd.

Jan stapte niet graag over van Jenny naar de fotografie. Zaterdag? vroeg hij. Maar heb je alle materiaal al gekocht?

Nee, ik moet nog een vergroter kopen en natuurlijk die chemische troep en het afdrukpapier. Kunnen we zaterdagmorgen in de stad gaan kijken?

Ik weet niet of Mary andere plannen heeft. Morgen vertel ik het je wel, antwoordde Jan zonder enthousiasme. Hij keek naar de klok en maakte zijn broodtrommeltje dicht. Kom, het is bijna tijd.

Jan dacht steeds meer aan de welgeschapen Jenny en aan de woorden van Anton. Zijn vrouw Mary vond het best, dat hij zaterdag met Anton op stap ging en pas s' avonds laat terug zou komen. Zij vertrouwde hem volkomen en kwam zelfs niet op de gedachte dat hij haar wel eens met een ander zou kunnen bedriegen. Vrijdagmiddag, altijd moeilijk door te komen, kwam Anton de afdeling van Jan op met een geheimzinnig gezicht.

Jan, kom even naar de gang, zei hij fluisterend. Het gaat de anderen geen bliksem aan.

Op de gang vervolgde hij: Jenny komt morgenmiddag naar mij toe.

Wat? vroeg Jan ongelovig.

Je zal het niet geloven, maar ze wil ook foto's leren afdrukken, en ik heb het zo versierd dat ze dus naar mij toekomt.

En weet ze dat ik het jullie zal leren?

Oh ja, ik zei dat jij het mij zou uitleggen. Het kwam heel toevallig ter sprake, de jongens hadden zelf afgedrukt in de doka hier, maar het resultaat was nul komma nul, doodgewoon prutswerk. Toen zei ik, dat jij het enorm goed kon en dat je het mij morgen zult leren. De jongens wilden ook komen en drie meisjes ook. Nou, Jenny woont dicht bij mij en ik zei dat zij mocht komen en de anderen in de toekomst een keer. Om drie uur staat Jenny voor de deur.

Allemachtig, zei Jan. Dan krijg ik misschien de kans van mijn leven!

Viespeuk, zei Anton lachend, je bent drieëndertig en zij is maar net zeventien.

Verdomme, zei Jan vurig.

Ik zou me er niet veel van voorstellen, ze is nog veel te kinderlijk. Misschien kun je wat met mijn buurvrouw versieren. Die is vijfentwintig en haar man zit op zee.

Die buurvrouw kende Jan wel. Ze was een leuk wijfje om te zien, maar niet helemaal zijn type. Vaak zat ze in een minimaal badpak in de tuin om mannen aan te trekken. Heel wat leveranciers waren met haar onder de lakens geweest en ook Anton wist het zijne, al sprak hij er liever niet over. Per slot van rekening bedonderde hij zijn buurman en daar was hij nu ook weer niet trots op.

Ze slaagden de volgende dag in de stad heel goed en in de auto van Anton reden ze terug naar M., waar hij in het grote huis van zijn ouders woonde. Zijn vader was al rentenier op zijn veertigste en nu was het echtpaar voor drie maanden naar Amerika waar de oudste zoon woonde. Anton paste op het huis. Hij had de zolderruimte als donkere kamer ingericht. Om even tweeën arriveerden zij bij het huis. Het vergrotingsapparaat werd geïnstalleerd en ze gingen in de tuin zitten wachten op Jenny. Het meisje was er precies op tijd en kwam als een voluptueuze seksbom de tuin inwandelen. Anton lachte eens fijntjes toen hij de uitkledende blikken van Jan zag en hij stelde het tweetal aan elkaar voor. Jullie kennen elkaar natuurlijk alleen maar van gezicht, zei hij. En ik ben blij dat ik jullie een beetje dichter bij elkaar mag brengen, ahum.

Ze had een warme slanke hand, en drukte die van Jan heel stevig. Ze droeg een vrij korte rok en een dun truitje. Met opzet? Jan dacht van niet, want ze gedroeg zich nog echt als een verlegen schoolmeisje. Hij kon duidelijk de tepeltjes in de stof van het truitje zien zitten en ook de vormen van de machtige borsten kwamen nadrukkelijk uit.

Eerst wat drinken? vroeg Anton. Of moet je vroeg naar huis, Jenny?

Het meisje schudde haar krullebol. Nee, ik kan de hele avond blijven, als het tenminste nodig mocht blijken.

Heb je zoveel belangstelling voor fotografie, Jenny? vroeg Jan.

Ja meneer, ik heb wel eens wat gewonnen met een wedstrijd op school.

Je moet me niet meneer noemen, dan voel ik me een ouwe vent. Ik heet Jan, oké? ,

Goed, Jan.

Ik zou wel eens wat foto's van je willen zien, Jenny. Neem eens wat mee naar kantoor.

O, maar ik heb negatieven bij me. Als we die straks gaan afdrukken kunt u ze zien.

U? Je, jij, jou, alsjeblieft niet u. Goed, maar ik wil die foto's, waarmee je een prijs hebt gewonnen ook graag zien.

Het spreekwoordelijke ijs was spoedig gebroken en het was al over vieren toen Anton voorstelde naar boven te gaan. De twee mannen liepen voor, de trappen op, en in de donkere kamer begon Jan met water en chemicaliën te goochelen. Anton en Jenny stonden naast hem en keken aandachtig toe, zo nu en dan een vraag stellend.

Toen de ontwikkelbaden, het stopbad en het fixeerbad klaar waren, zei Jan opgewekt: we kunnen beginnen. Welke negatieven doen we eerst?

Die van Jenny maar, zei Anton. Het meisje deed haar tas open en nam er een mapje uit.

Ga jij links van me zitten, Anton en Jenny rechts, dan kunnen jullie alles goed volgen. Jenny geef mij de negatieven maar.

Jenny goochelde een beetje angstvallig met de donkere stroken. Ze zijn niet allemaal geschikt, zei ze verontschuldigend.

Twee stroken vielen op de vloer en Anton pakte ze op, hield ze tegen het licht en zei: deze wel, kijk jij maar eens, Jan.

Jan hield ze tegen de lamp, bromde en begon te lachen. Een naakte vrouw, dat ben jij toch niet, Jenny?

Het meisje bloosde. Jah, die zaten er per ongeluk tussen. Ik wilde ze niet…..

Je hoeft je er niet voor te schamen, zei Jan. We drukken ze gewoon af. Ik heb nog wel wat anders gezien dan dit, geloof me maar.

Hij legde de strook in de negatiefhouder van het vergrotingsapparaat en deed het grote licht uit. Een rode lamp verspreidde een onwezenlijk schijnsel en Jenny was blij met dit licht want nu kon zij naar hartelust blozen! Jan stelde het apparaat in en vergrootte het kleinbeeldnegatief tot een formaat van achttien bij vierentwintig centimeter. Op de grondplank tekende zich het volumineuze lichaam van de geheel ontklede Jenny af. Ze zat half van de camera afgewend, trok een pruillipje en verborg haar enorme borsten met een hand, voor zover dat al mogelijk was. Stil keken de twee mannen naar het weelderige vlees, ze kregen er maar niet genoeg van en een beetje onzeker zei Jan: we zullen eens kijken wat we hiervan kunnen maken. Een minuut later lag de vergroting in het fixeerbad en Jan maakte groot licht. Zo we halen hem uit het badje en spoelen de troep eraf. Zo, dat is een prachtprent zeg!

Ze keken gedrieën naar de ronde billen van Jenny en naar het zwarte plukje haar, dat nog juist tussen haar dichte benen zichtbaar was. Maar vooral naar de kolossale borsten die zwaar en breed van het sierlijke meisjeslichaam afhingen. Jan had nog nimmer zulke dingen aanschouwd, alhoewel zijn eigen vrouw toch ook geen kleine tietjes had.

Ik schaam me dood, zei Jenny met een benepen stemmetje.

Ben je gek, zei Jan. Wij bekijken het allen maar uit fotografisch oogpunt en bovendien, jij bent zo mooi dat je gerust iets mag laten zien. lk ben er trouwens niet vies van en Anton ook niet.

Ze gingen verder en de volgende negatieven toonden Jenny in alle standen, maar altijd zo dat zij haar intiemste delen niet liet zien aan de fotograaf. Op een gegeven ogenblik drukte het meisje haar ene dij tegen die van Jan aan en hij voelde hoe zijn penis reageerde. Verdomme, was hij dan niets gewend? Even keek hij opzij, naar Jenny. Ze zat met half geopende mond naast hem en drukte bewust haar dij tegen hem aan. Hij keek haar vragend aan en zij knikte. Jan streelde de naakte dij voorzichtig, kwam met zijn hand naar achteren en bevoelde de stevige billen van het meisje, dat haar adem inhield. Anton begreep wat er aan de hand was. Hij was hier niet gewenst en begreep wat hem te doen stond. Hij gleed van de kruk af en zei zo neutraal mogelijk, alsof hij niets had gemerkt: Zeg, ik moet een paar boodschappen doen. Straks is het te laat. Als ik terugkom zijn jullie misschien klaar met de foto's van Jenny.

Prima, zei Jan, we zullen ons best doen.

Ze wachtten zwijgend tot ze de wagen van Anton hoorden starten en wegrijden. Toen keken de grote ogen van Jenny Jan ernstig aan. Blijven we hier? vroeg hij.

Ik weet het niet. Ze trok met haar schouders en haar zware buste bewoog wild op en neer. Jan pakte haar schouders beet en keek diep in haar ogen. Jenny, ik ben getrouwd.

Ik weet het. Ze sloot haar ogen en zei zacht: maar het kan me niet schelen.

Ze wachtte op hem. Op zijn lippen en op zijn dwalende, ervaren handen. Haar borsten rezen en daalden in een snel ritme. Een meisje van zeventien wachtte op zijn daden. Het ging wel erg gemakkelijk, hij hoefde haar niet te veroveren. Niet dat het Jan veel kon schelen, hij wilde haar graag hebben en op welke manier hij haar kreeg aangeboden maakte geen donder uit. Hij liet zijn lippen over haar wangen glijden en belandde zo tenslotte bij haar mond, zoende haar onderzoekend en vervolgens geraffineerd, zoals zij waarschijnlijk nog nooit was gezoend door een man.

Ooooooh, zuchtte Jenny en zij opende bereidwillig haar zachte lippen. Ze zoenden eerst rustig, elkaar aftastend in stille en verrukte verwondering om het heerlijke van de liefde tussen man en vrouw, toen werden hun lippen hartstochtelijker en twee tongen wakkerden de libido aan als de wind een vuur. Zijn handen dwaalden rusteloos rond over haar lichaam, de zware borsten, billen en dijen strelend, maar Jenny hield de benen gesloten en hij kon niet doordringen in het heiligdom in haar broekje.

Jenny, fluisterde hij dringend in haar oor. Lieve lekkere meid van me, schatje

Mmmmm, kreunde ze toen hij een van haar borsten in twee handen nam en er stevig in kneep. Ze bevrijdde zich uit zijn omhelzing en zei hijgend: trek m'n truitje maar uit. O, wat kun jij vrijen! Maar Jan keek haar ernstig aan en vroeg: zou je niet eerst nadenken, liefje?

Ze gooide heftig haar hoofd naar achteren. Nadenken? Dat heb ik al veel te lang gedaan. Ik weet precies wat ik wel en wat ik niet wil doen. En ik weet ook heel goed wat jij met me wilt doen.

Jan tastte met zijn handen op haar rug, waar de knoopjes van het truitje zaten en morrelde eraan, want het was jaren geleden dat hij voor het laatst een vrouw had ontkleed. Thuis ging het anders, Mary kleedde zichzelf uit en pas als zij naast elkaar in bed lagen kwam de seks op de proppen. Hij trok het kledingstuk over het hoofd van het jonge meisje en legde het op de vloer. Jenny droeg een zeer grote maat beha en nog konden haar grote borsten er maar net in. Ze maakte de sluiting los en liet het ding op het truitje vallen. Zwaar deinden de melkreservoirs op en neer. Ze gunden elkaar geen ruimte en zaten dicht tegen elkaar geprangd, terwijl ze bijna op de navel van het meisje hingen. Toch waren ze stevig, vlezig tot en met en de tepels, rood op donkere velden, waren niet groter dan de kleinste soort erwten.

Jezus, dat was alles wat Jan kon uitbrengen en hij keek met ongelovige ogen naar de overdadige vleesbergen.

Neem ze maar in je handen, zei Jenny. Ze zijn voor jou. Ik heb wel gezien hoe je op kantoor naar mij keek. Je wilt ze graag strelen, of niet soms. En ik wil graag dat jij ze streelt en zoent. God, alles mag je ermee doen, knappe vent. Ze drong haar zware bovenbouw tegen hem aan en fluisterde hijgend: ik verlang er zo naar, wil je me neuken, Jan? God, ik ben zo geil op je, ik kan er niets aan doen. Jan nam een van de borsten en woog ze op zijn handen. Ze wogen kilo's, hij dacht dat hij alles droomde, het kon gewoon niet waar zijn. Maar Jenny hijgde en haar tepeltjes werden hard toen zijn vingers ze liefderijk streelden. Hij vertroetelde haar, zoende de borsten bevend, likte de tepels en verborg zijn hoofd tussen de vleesbergen.

Jenny, fluisterde hij hartstochtelijk. Ze mogen me hierna kapot schieten, als ik klaar ben met jou, lieveling. Zoiets maakt een man maar een keer in z'n leven mee. Hij zoende de tieten overal, helemaal over zijn toeren heen en was het afdrukken vergeten.

Laten we een slaapkamer zoeken, hijgde Jenny. Dan mag je me helemaal hebben, naakt uitkleden en mijn lijf zoenen en likken. O, wil je dat wel doen, Jan?

Schatje, zei hij vurig. Ik zal alles doen wat je maar wilt. Kom mee, dan zal ik je laten genieten.

Ze lieten de bustehouder en het truitje in de doka liggen en snelden naar de eerste etage, waar de slaapkamers lagen.

Ze lag op het bed van Anton en droeg alleen nog haar zwarte slip. Jan was bezig zich te ontkleden en liet zijn stijve penis parmantig vooruitspringen. Jenny slaakte een kreet van bewondering en riep: wat een mooie heb je, Jan! Kom bij me, dan kan ik er lekker mee spelen. Ik heb nog nooit een harde gezien of in mijn handen gehad!

Jan ging naast haar liggen en ging met een hand in haar broekje. Ze maakte een hikkend geluid toen zijn vingers door haar schaamhaar woelden en spreidde haar benen. Jan streelde de schaamlippen, die stevig en tegelijk zacht aanvoelden. Hij merkte hoe het meisje begon te reageren. De schaamdelen werden vochtig en gingen langzaam open. Hij haalde de kleine schaamlippen naar buiten en zocht naar de schede. De opening was nog gedeeltelijk afgesloten, hij kon er slechts een pink in krijgen. Jenny steunde en sloot haar benen.

Jan, ik ben nog maagd.

Ik weet het.

Hij haalde zijn hand terug en streelde de strak staande borsten van het hijgende meisje. Hoe is het mogelijk dat een mooie meid als jij nog nooit geslachtsgemeenschap heeft gehad?

Heel eenvoudig, ik ben dikwijls met een jongen uitgeweest, maar ik heb ze nooit aangemoedigd.

Waarom niet, Jenny?

Omdat ik niets voor ze voelde, en ik ben tamelijk verlegen. Ze begon zacht te lachen. Ik weet nog best dat ik een keer door Paul Conté werd thuisgebracht met de auto. Toen was ik nog zestien. Ik vond hem wel een aardige jongen en ik verwachtte dat hij de wagen wel ergens neer zou zetten om een potje met me te vrijen. Maar nee, hij bleef maar naar de weg kijken en deed geen bek open! Wat een dooie diender. Daarna ben ik nooit meer met hem weggeweest.

Hm, zei Jan. Dan bof ik maar weer met je.

Bedoel je omdat ik maagd ben?

Ja, en omdat nog nooit iemand heeft getracht om met je naar bed te gaan.

Een neef heeft het wel geprobeerd. Hij logeerde bij ons en kwam midden in de nacht op mijn kamer. Toen had ik al van die grote joekelaars in mijn beha zitten. Hij deed het licht aan, ik werd wakker en zag hem staan, pik stijf omhoog en maar hijgen, zo heet was hij op me, de engerd.

Ongelofelijk, zei Jan en hij nam haar in zijn armen.

Wat mag je bij je vrouw allemaal doen? vroeg Jenny. Ik wil alles doen om het je naar de zin te maken, want als ik het niet goed doe wil je me nooit meer hebben. Je vrouw kan alles veel beter natuurlijk.

Jan zuchtte en liet haar los.

Durf je me niet te bevoelen? Gut, je piemel is zo groot!

Neem hem maar in je hand! Ze deed het aarzelend en bevoelde stil, met ingehouden adem de stijve roede, die zeker twintig centimeter mat. O, wat een fijn gevoel. Hoe is het toch mogelijk dat een pik zo groot en hard wordt. Maar ja, het moet wel, anders krijg je hem niet in mijn kutje. Ze kneep kreunend in zijn snikkel en beet in zijn schouder. Jan, neuk me alsjeblieft. Ik heb er al zo naar verlangd.

Hij streelde haar dikke billen. Zeg maar wat je wilt doen, schatje.

Jenny ging zitten en keek hem met fonkelende ogen aan.

Wat wil jij doen? Je mag alles met mij doen, ook wat je niet met je vrouw mag doen. Ik wil dat het lekkerder is dan met je vrouw, veel lekkerder!

Sommige dingen mag ik niet met haar doen, zei Jan.

Wat dan? Zeg het, bij mij mag je alles.

Ik wil altijd graag haar kontje likken, zei hij lachend. Idioot hé?

Nee, helemaal niet. Doe het maar bij mij. Ze ging op handen en knieën liggen en stak hem haar vorstelijke witte billenpartij toe.

God, wat mooi! zei Jan en hij staarde verrukt naar de geul tussen de billen en het lichtbruine, suikerschone anusgaatje. Daaronder was de open vagina, druipend van het smeermiddel, een kleine opening waar nog geen vinger in kon.

Jan zei: je moet door je rug zakken, met je bovenlichaam op het bed, dan kan ik er beter bij, schatje.

Ze gehoorzaamde en de dikke billen kwamen beter in positie. Jan kroop erachter en begon hartstochtelijk de heerlijke stevige kont te zoenen en te likken. Dan, bevend over zijn hele lichaam, bracht hij zijn mond naar de warme vochtige naad tussen de billen en drukte er een vurige kus op, terwijl hij met zijn handen de konthelften vaneen trok.

Oh, ik moet een wind laten, pas op! waarschuwde het meisje met een benepen stemmetje. Dat was de meest geheime wens van Jan: met zijn gelaat voor een vrouwenkontje liggen op het moment, dat die een wind maakte. Nooit had hij dit verlangen uitgesproken tegen een vrouw, hij zou wel uitkijken, maar nu bood Jenny het als het ware zelf aan. Fluks bracht hij zijn mond naar het bruine sterretje en zei: laat maar vliegen liefje, ik vang hem wel op. De anus ging een weinig open. Pfroet, zuchtten de meisjesdarmen en een warme wind beroerde het gelaat van Jan. De zalige geur van een verse nasischeet was als een hemels aroma in zijn mondholte. Hij slikte en rook aan het gaatje. Heerlijk, mompelde hij. Nu hoef ik vanavond niet meer te eten.

Er komt er nog een, zei Jenny lachend. Een heel dikke scheet!

Jan opende zijn mond en sloot het kontgat geheel af. Een lange wind knalde in zijn mond, hij slikte en nog drie harde winden volgden, zijn mond vullend met de heerlijkste smaak.

Ze begon te lachen en streelde zijn gezwollen lid. Jan vond het best. Dit was nog eens wat anders dan zijn eigen vrouw, die er meestal geen zin in had en ook niet meer zo vaak met zijn penis speelde. Hij legde het meisje op haar rug en ging op haar grote borsten zitten. Jenny kreunde en keek met een paar geile ogen naar de kwijlende eikel, die vlak bij haar kinnetje stond te wippen. Oh, wat een lekkere neukpaal heb je, Jan. En hij ruikt zo zalig.

Hij streelde met de gladde eikel haar hals en kin en vroeg: wil je hem in je mond hebben, schatje?

Hmmmmmmm, graag. Ze opende haar mond en schoof Jan zijn leuter tussen haar vochtige lippen die zij onmiddellijk rond de eikelrand sloot. Ze zoog er behoedzaam op en likte met haar tong langs het hete vlees. Haar ademhaling ging snel en gejaagd. De stijve lul verdween verder en verder in haar mond en de tong van het meisje werd vermetel en zocht elk gevoelig plekje van het lid op. Maar al te snel was zij buiten adem en moest zij de roede uit haar mond laten glippen. Ze hijgde en pufte danig. Dat het zo lekker zou zijn had ik nooit durven dromen, fluisterde zij. En nu moet je me neuken, Jan. Doe het alsjeblieft gauw, ik sterf van verlangen.

Je bent nog nooit met een man naar bed geweest, zei Jan teder, haar borsten liefkozend. Ik zal het heel voorzichtig doen, anders heb je er niets aan, schatje. Hier, een kussen onder je lekkere kontje Hij schoof het kussen onder haar billen en deed haar benen ver uiteen en drukte zijn gelaat in het geurige, begroeide kruis. Hij trilde over zijn hele lijf. Een meisje als Jenny had hij ook nog nooit in bed weten te krijgen. En Jan wist precies wat hij met haar wilde doen. Haar venusheuvel was bedekt met een dichte bos zacht haar, dat meer naar beneden en vooral rond de schaamlippen een smalle maar niet minder dichte vacht vormde. Voorzichtig trok hij de buitenste schaamlippen uiteen, waarna de frisrode kleine lippen zichtbaar werden en de gedeeltelijk afgesloten schedemond. Een onmiskenbaar vrouwelijke geur, enigszins penetrant en opwindend, deed Jan watertanden. Hij peuterde met een vinger heel omzichtig aan het maagdvlies. Het was vrij stug. Jenny, heb je je ook nooit gevingerd? vroeg hij.

Nee.

Je bent nog behoorlijk dicht, schatje. Het hymen is stug, hoe moet dat nu? ,

Lieve jongen, wees maar niet bang dat je me pijn zult doen. Ik verlang er erg naar, steek je heerlijke dikke pik maar in me.

Jan ging tussen haar dijen liggen en stuurde de kop van zijn roede russen de schaamlippen, smeerde flink wat vocht op het vlies en zijn eikel, en drukte vervolgens zijn apparaat tegen de opening. Let op, hou je tanden op elkaar, ik kom in je.

Kom maar, steunde Jenny en ze trok haar mooie benen nog hoger op. Jan hield haar schouders stevig vast en drukte zijn eikel langzaam tegen het maagdenvlies aan. Hij telde in zichzelf tot drie en ramde met een grote stoot zijn penis in het lichaam van het meisje, dat een sissend geluid liet ontsnappen en even naar adem snakte, toen zij de grote roede zo bruut in zich voelde dringen. Jan ging op haar liggen en drukte het laatste stukje van zijn lid in de schede. Deed het pijn, liefje? fluisterde hij aan haar oor.

Ze keek hem met vochtige ogen aan en glimlachte. Tamelijk, ik schrok me dood en dacht dat je me uit zou scheuren, maar nu voelt het heerlijk aan. Ga dan verder!

Jan trok langzaam zijn stengel uit de schede, tot de eikel er alleen nog maar inzat, drukte hem er weer helemaal in en herhaalde die beweging langzaam enkele malen, tot hij dacht dat de vagina voldoende aan zijn paal was gewend. Sla je benen maar om me heen, Jenny, dan neuken we op de enige ouderwetse manier tot we klaar zijn.

Het meisje bibberde van ingehouden hartstocht en sloeg met een kreetje haar benen om zijn heupen. Jan hield haar hoofd vast en plantte zijn mond op de hare, die warm en vochtig was en gretig terugzoende. Hij neukte haar in een regelmatig niet te snel ritme, ervoor zorgend dat zijn eikel maximaal in de schede doordrong, waardoor het meisje een optimaal lustgevoel zou krijgen. Ze zuchtte en kreunde met kleine opgewonden geluidjes en woelde door zijn haar. Jan zoende haar overal en zoog aan haar fijne oorlelletjes. Hij streelde haar billen en dijen, voelde waar haar vagina strak spande rond zijn paal en zocht de kittelaar op.

Plotsklaps stopte hij en bleef met een verbeten gezicht stil op het hijgende meisje liggen.

Wat is er? vroeg Jenny. Ben je al klaar? Nee toch? ,

Nee, dan had je het wel gevoeld, schatje, zei hij ernstig. Nee, ik kwam bijna klaar, maar ik kan het wel goed ophouden, we gaan direct verder.

Ze zoenden elkaar speels en Jan speelde met een van haar harde tepeltjes.

Was ik jouw vrouw maar,” fluisterde Jenny.

“Ja, was jij mijn vrouw maar, verzuchtte Jan. “Maar helaas, het mag niet zo zijn.

“Mmm, je weet nooit wat er nog allemaal kan gebeuren, zei het meisje hoopvol.

Maar daar ging Janneman niet verder op in. Hij was niet achterlijk en wist heel goed dat zijn overweldigende gevoelens voor dit jonge meisje niet blijvend konden zijn. Zo was het ook met zijn vrouw gegaan. Toen hij haar pas kende neukte hij iedere dag, soms twee of drie keer per etmaal, doch na een jaar of wat was het laaiende vuur ineengeschrompeld tot een kaarsvlam. En toch was zijn vrouw een lekker hapje, dat moest hij ook weer toegeven.

We gaan weer verder, zei hij een beetje kortaf en haalde zijn slurf helemaal uit de natte schede, waarna hij hem met een enorme stoot opnieuw tussen de schaamlippen ramde. Een kreet van pijn, Jenny gooide hem bijna van zich af en bewoog toen mee met het ritme dat hij aangaf. God, dacht ze, dat die lul niet afbreekt, hij is toch niet van staal? Voel eens hoe dat ding in me stoot.

Jan, Jan, ooooh, niet zo hard, zo verniel je me nog!

Langzaamaan werd de wrijving tussen eikel en schedewand heviger en het genotsgevoel groter, brandender. Jenny voelde hoe de jeuk zich verspreidde en in haar genitaliën en onderbuik en opeens was het er: een orgasme als een trompetstoot, een donderende waterval. Haar vagina trok samen in een genotskramp, de aanloop tot het vuurwerk en toen de eikel van Jan tegen de baarmoedermond stiet begon het feest. Het leek wel of haar hele onderlijf begon te krampen. Een serie snelle, niet te tellen scheuten trok door haar schede en toen zij voelde hoe de penis van Jan zaad begon te spuiten, trok haar kut nog sneller samen. Het genot was hevig en Jenny sloeg haar nagels fors in de billen van de driftig naaiende Jan. Wat was genot eigenlijk? Lekker eten of drinken, heerlijk in je warme bed liggen als het regende? maar dit, deze heerlijke paringsdaad, overtrof alles en viel met niets te vergelijken. Dit was echt genot, zo zuiver lichamelijk, zo intens heerlijk dat je het wel moest uitschreeuwen! Ze voelde heel goed hoe het warme zaad van Jan in haar buik spoot en bij elke golf snakte zij naar adem.

Jan wist ook niet meer hoe hij het had. Zijn penis braakte maar door en de volle teelballen jeukten onvoorstelbaar. Had hij wel ooit zo lekker geneukt? Hij wist het niet. Misschien dacht hij dat omdat hij gewend was aan de sleur van zijn fantasieloze huwelijksleven. In ieder geval, Jenny schonk hem alles wat een man zich maar kon wensen en toen hij voelde dat er geen zaad meer kwam nam hij het kopje van het meisje en zoende haar vochtige ogen. Een tijdlang lagen zij in elkaars armen en spraken niet. Tenslotte dommelde Jan in, zijn hoofd tussen de grote warme borsten van het meisje.

Hij had een kwartier geslapen toen zijn hem wekte. Jan, we moeten ons aankleden.

Hij keek haar lodderig aan en wauwelde: waarom, waar is dat goed voor? Het is toch weekend? Maar toen zag hij dat hij in de armen van Jenny lag en niet in die van zijn eigen vrouw. Verdomme, je hebt gelijk, schatje!

Jenny wipte uit bed en schoot een slipje aan, met haar ronde billen naar Jan toegekeerd. Met welgevallen bekeek hij haar mooie lichaam en hij voelde zijn hartstocht weer groeien. Jenny, kom nog eens in bed. Ze draaide zich om met zwalpende tieten en glimlachte toen zij zag hoe zijn penis groeide. Ik wil je nog een keer hebben, liefje.

Goed, ze trok het slipje weer uit en ging naast hem liggen. De idylle werd echter wreed verstoord door een bescheiden klopje op de slaapkamerdeur.

Zijn jullie hier? riep Anton.

Verdomme, zei Jan gesmoord. Ook dat nog. Ja, we zijn hier.

Oh, ik dacht dat we foto's gingen ontwikkelen, maar ik geloof dat jullie ergens anders mee bezig zijn.

Inderdaad, riep Jan. Ik ben wel iets aan het ontwikkelen, maar het zijn geen foto's!

Er werd gelachen op de gang. Lukt het nogal? vroeg Anton.

Jenny keek bewonderend naar de eikel die boven haar masserende handje uitstak. Prima, riep ze. Er komt geen ontwikkelaar aan te pas.

© Willem

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Foto's ontwikkelen

  1. 27 januari 2007 at 21:12

    een typische mannenfantasie, weinig opwindend beschreven.

Geef een reactie