frank en vrij

Ik werd stevig in de stoel gedrukt. De motoren brulden, het vliegtuig schoot naar voren. Naast me zat een zakenman in onberispelijk driedelig grijs en een smalle leren attachekoffer voor zich op de klaptafel. Bij het betreden van het vliegtuig had hij me vriendelijk toegeknikt. Terloops waren zijn ogen over mijn lichaam gegleden. Ook ik had hem onderworpen aan een snelle keuring en rook een subtielkruidige geur van eau de toilet toen hij plaatsnam. Hij hield zijn ogen gesloten tijdens het opstijgen. Het vliegtuig schudde en schokte. Mijn borsten dansten en schoven onder mijn dunne zomerjurkje. De landingsbaan zakte omlaag. Het vliegtuig helde achterover en draaide. Ik keek naar buiten en zag het eiland waar ik twee weken vakantie had gevierd kleiner worden. Mijn ogen speurden langs de kust tot ik de kleine baai gewaar werd. Ik sloot mijn ogen en droomde weg op het sonore geronk van de motoren.

***

Ik vond ze behoorlijk irritant. En vasthoudend. Waarom ze het op mij gemunt hadden kon ik alleen maar raden. Het streelde ook wel weer mijn ego. Maar toch. Ik gaf me niet zomaar gewonnen.
'Nee' zei ik voor de zoveelste keer 'ik wil niet ingesmeerd te worden. En ik hoef ook geen massage.'
De langste van de twee, die zich zonder dat ik erom gevraagd had voorstelde als Ernst, hield echter vol dat insmeren wel degelijk nodig was. Ik zou verbranden, mijn huid was teer, hij kon het niet aanzien, de pijn die ik zou voelen wanneer ik verbrandde zou ook hem fysiek raken. En meer van die onzin.

Zelf had hij geen factor nodig. Het was hem aan te zien dat hij dagelijks op het strand vertoefde. Gekleurd en tanig was hij. Zwartgrijs borsthaar, bruine ogen, een dikke snor. Onsympathiek zag hij er niet uit.

Hij kreeg bijval van zijn partner in crime die luisterde naar de naam Kurt. Ook al zo'n strandtype die het woord 'opgeven' uit zijn woordenboek had geschrapt. Dat hij kalend was deed niets af aan zijn zelfverzekerde optreden. Waarom zou het ook? Het misstond hem geenszins. Vond ik. En beharing had hij genoeg. Zijn hele lijf was bedekt met donzig haar dat als een schaduw op zijn huid lag.

Lelijk waren ze niet. Op onbeleefdheid kon ik ze ook niet betrappen, behalve dan dat ze niet ophielden aan te dringen, op een manier die ook wel weer charmant was.

Ik ging overstag.
'Nou, goed dan' zei ik en pakte de fles zonnebrandolie uit mijn tas.
Ernst was er als de kippen bij.
'Heel verstandig …… eh?'
'Carolien' vulde ik aan.
'Heel verstandig Carolien' bromde hij vanonder zijn imposante snor.
Natuurlijk vond hij dat ik zo'n mooie naam had. Het klonk nog gemeend ook. Ik moest er toch ook wel weer om lachen.

Hij had dit vaker gedaan. Dat was duidelijk. Zijn stevige handen masseerden de olie in elke porie. Het was zalig. Mijn schouders ontspanden toen hij de spieren losduwde. Mijn ruggegraat tintelde toen hij met zijn vingers de wervels opstuwde, van onder naar boven en weer terug.

Ik wilde er eigenlijk wat van zeggen, maar besloot Kurt het voordeel van de twijfel te geven toen ik een tweede paar handen voelde die mijn voeten begonnen te masseren. Ze waren echt goed.
'Hé' protesteerde ik toen de sluiting van mijn bikini losschoot en mijn borsten zich op het zand vleiden.
Ik liet het erbij toen Ernst zich uitgebreid verontschuldigde en aangaf dat het nodig was omdat hij me anders niet goed kon insmeren. Zijn handen trokken een warm spoor over mijn rug. Kurt masseerde mijn kuiten en schudde ze los.

Boven een duintop krijste een meeuw. Het geluid van de aanrollende zee had een meditatief effect.

De handen van Ernst gleden langs mijn bovenlijf en gevaarlijk dicht langs mijn borsten. De massage van mijn dijbenen door Kurt was bijzonder prettig, maar tegelijkertijd zorgde hij ervoor dat mijn benen iets uit elkaar kwamen te liggen. Zijn handen schoven omhoog.
Een lichte opwinding waar ik niet aan wilde toegeven maakte zich van mij meester. Mijn tepels boorden zich in het zand. Ik werd nat. De hitte tussen mijn benen werd niet alleen veroorzaakt door de straling van de nazomerzon.

Het kon niet uitblijven. Ernst en Kurt namen hun kans waar en passeerden de grens, lichtvoetig en soepel als smokkelaars in de bergstreek van hun thuisland. Ze kenden de omgeving op hun duimpje. Kalm legde Ernst zijn handen tegen mijn borsten. Tegelijkertijd drukte Kurt een hand in mijn kruis.
Ik schrok op uit mijn meditatieve toestand en kwam half overeind waardoor mijn borsten in de handen van Ernst rolden.
Resoluut pakte ik een hand en duwde hem weg. Ernst lachte.
'Lekker heet' stelde Kurt vast.

Brutaal had hij zijn hand onder mijn buik geschoven. Hij greep me vast en duwde zijn duim krachtig tegen mijn geslacht. Ik voelde mijn broekje over mijn natte schaamlippen glijden.
'Weg die hand' siste ik.
Ik draaide op mijn rug, greep zijn pols en zette mijn nagels in de dunne huid.
'Ok' zei hij 'rustig maar' en hij liet los.
'Niks rustig' zei ik getergd 'wat denken jullie nou?'

Mijn blik viel op de zwembroek van Ernst. Een enorme paal duwde de stof omhoog. In de grote kier die hierdoor onstond bungelde zijn harige scrotum. Zonder na te denken greep ik hem in zijn kruis. Hij jankte bijna van pijn toen ik zijn ballen in een gemene handklem nam en een kwartslag draaide.
'Wat denken jullie nou?' herhaalde ik 'dat jullie me hier op het strand maar even in mijn kut kunnen grijpen en aan mijn borsten kunnen zitten?'
'Neenee' haastte Ernst zich te verontschuldigen 'het was niet de bedoeling'
'Oh nee?' vroeg ik cynisch en draaide zijn ballen nog een stukje verder.
'Auau' gilde hij.

Ik keek om me heen. Het strand was vrijwel leeg. In de verte zat een ouder echtpaar. Er wandelde iemand langs de kustlijn, maar hij of zij keek niet op of om. Ik draaide me naar Kurt. Hij schoof geschrokken achteruit. Ook in zijn zwembroek zat een opmerkelijke vervorming. De bolle kop van de eikel zat klem tegen de bovenrand. Het zag er pijnlijk uit.
'Kijk maar uit' zei ik dreigend 'als je met dat ding in de buurt komt, dan bijt ik 'm eraf'
Ik ontblootte mijn tanden en gromde. Geschrokken keek Kurt omlaag. Hij schoof nog een stuk naar achteren.
'Ik waarschuw jullie, heren' ging ik verder 'ik ben behoorlijk bedreven in een aantal vechtsporten. Voor je het weet ga je gestrekt.'

Ik draaide me weer naar Ernst. Ik hield zijn ballen nog steeds in een handklem. Hij durfde zich niet te verroeren. Ik besloot hem een lesje te leren.
'Uit!' zei ik, wijzend op zijn zwembroek.
'Wat?' vroeg hij verschrikt.
'Uit!' herhaalde ik op onverbiddelijke toon.
Bedeesd maakte hij het touwtje los. Ik trok het lycra broekje omlaag en gooide het in het zand.
'Op je knieen!' gebood ik.
Hij durfde niet tegen te stribbelen.
'Kijk goed' snauwde ik tegen Kurt 'en onthoud dit voordat je weer aan iemands geslachtsdelen gaat zitten.'

Hij had best een mooie kont, die Ernst. Zelfs dat deel van zijn lijf was bedekt met een laagje donshaar. Ik streek even langs zijn enorme leuter die log en zwaar tussen zijn benen hing. Ik gaf een tikje tegen de harige zak die loom heen en weer bungelde. Ernst kromde zijn rug.
'Omlaag' zei ik gebiedend en gaf een ruk aan zijn pik waardoor hij gedwongen werd zijn rug hol te maken.
Ruw trok ik zijn benen uit elkaar. Ik pakte de fles zonnebrandolie en ging naast hem zitten. Met een hand had ik nog steeds zijn pik vast. Mijn borsten hingen op zijn rug.
'Als dit is wat jullie willen, dan kunnen jullie het zo krijgen' zei ik verbeten.

Lomp plantte ik de tuit van de fles tussen zijn billen en spoot een fikse straal kokosnootolie in de harige spleet. Hij liet een verschrikte kreet horen maar ik hield hem in bedwang door zijn pik hard omlaag te trekken. Hij zakte bijna door zijn knieen.
'Zitten blijven' commandeerde ik en gooide de fles op mijn handdoek.

Ik legde mijn vrije hand op zijn billen, wreef de olie uit en schoof onverwacht twee vingers in zijn aars. Ik negeerde zijn jammerklacht, maar hield mijn vingers stevig in zijn aars gedrukt. Tegelijkertijd maakte ik met mijn andere hand hard pompende bewegingen alsof ik een onwillige koe aan het melken was, of beter; een stier aan het masturberen. Bij elke ruk ontsnapte er een zucht uit zijn mond. Ik voelde hoe hij ontspande. Kurts mond viel open.
'Kijk maar niet zo bang' zei ik cynisch 'hij vindt het best lekker. Nietwaar Ernst?'

Ernst zei niets, maar knikte, hijgend. En niet alleen van ellende. Het was geen straf om aan zijn welgevormde pik te trekken. Maar dit was niet het moment voor romantische overwegingen. Hard en meedogenloos ging ik te werk. Kennelijk stond hij op springen of waren het mijn vingers in zijn aars die het proces versnelden. Voordat mijn arm goed en wel opgewarmd was spoot het zaad in doorzichtige stralen op het zand, waar het plasjes vormde die langzaam door de zandkorrels geabsorbeerd werden. Met samengeknepen vingers kneep ik de laatste druppels eruit. Ernst slaakte luide zuchten van opluchting. Voorzichtig trok ik mijn vingers terug uit zijn aars. Hij zakte door zijn knieen en liet zich voorover in het zand vallen.

Tevreden wreef ik in mijn handen.
'Zo' zei ik 'daar ben je vanaf.'
Zwaar ademend ging Ernst in het zand zitten.
– 'Tjeessus' hijgde hij.
'Gaat het?' vroeg Kurt bezorgd.
Ernst knikte.
'Jaja, het gaat' stelde hij hem gerust.

Hij glimlachte aarzelend. Ik deed of ik het niet zag en stond op. Ik veegde mijn handen af aan mijn handdoek. Ik keek Kurt en Ernst minachtend aan terwijl ik het zand van mijn borsten veegde. Ze deinden vervaarlijk heen en weer.
'Jij ook?' vroeg ik dreigend aan Kurt en deed een stap vooruit.
Hij deinsde terug.
'Neenee' zei hij verschrikt.
'Maak dan dat je wegkomt' bitste ik.
Ik boog voorover en veegde het zand tussen mijn dijen vandaan. Ik was nat en opgewonden.
Ernst pakte voorzichtig zijn zwembroek en schudde het zand eraf. Hij keek me schuchter aan terwijl hij zijn zwembroek aantrok. Alsof er niks gebeurd was trok ik mijn jurk aan.
Ernst en Kurt liepen langzaam achteruit. Toen ik opkeek draaiden ze zich om en liepen haastig weg richting de boulevard. De vlekken in het zand waren al bijna opgedroogd.

Op de lokale markt kocht ik groente en fruit. Het was iets over een, de zon brandde ongenadig. Ik negeerde de blikken van de kooplui die over mijn borsten gleden. Ze schommelden synchroon en ongehinderd onder mijn zomerjurk. Af en toe boog ik expres voorover en bleef even zo staan om de kwaliteit van een peer of meloen te onderzoeken.
'Die zijn lekker.'
Ik draaide me om, een sappige nectarine in mijn hand houdend. De hese vrouwenstem hoorde bij een gebruinde vrouw met donkerblond krullend haar waarvan de punten door de zon opgelicht waren. Met haar felblauwe ogen keek ze me vriendelijk aan.
'De pruimen kan ik je ook aanraden'
'Dank je'
Ik draaide me naar de marktkoopman en bestelde van beide een kilo.

'Ben je alleen op vakantie?'
De onbekende blondine liep een stukje met me op langs de kleurige kramen.
Ik knikte.
'En jij?'
Ze knikte ook en stak haar hand uit uit.
'Bea'
Ik gaf haar een hand.
'Carolien. Aangenaam'
We wandelden verder.

'In welk appartement zit je?' vroeg Bea.
'Las Rosas. Ken je dat? Aan het strand.'
'Dat roze gebouw?'
'Ja'
'Dat ken ik ja. Ik zit in Pension Maria, niet ver daarvandaan.'
Ze klonk vertrouwd. Kalm keek ze in het rond terwijl we langzaam voortliepen. De zon maakte me loom.
'Misschien kunnen we een keer iets afspreken' stelde ze voor 'samen koffie drinken of zo'
'Ok' zei ik 'ik ben hier nog twee weken'
'Eind van de middag?' stelde ze voor 'dan kunnen we misschien daarna ergens een hapje eten.'
Het leek me een prima plan.
'Je moet een beetje opletten met de lokale bevolking' adviseerde ze me 'de mannen zijn soms wat …'
'Opdringerig?' vulde ik aan.
'Nogal ja. Het is soms een hele toer om ze af te schudden.'
'Ik heb zo mijn methodes' deelde ik mee zonder in te gaan op details.
We keken elkaar aan en schoten in de lach.
'Mooi' zei ze 'jij redt je dus wel?'
'Jawel' antwoordde ik 'dank je'
'Je bent een opvallende verschijning, zo in je zomerjurk met niets eronder.'
Ik keek omlaag. Mijn borsten golfden tegen de rand van mijn jurk. De tepels prikten door de stof. Met mijn hoofd maakte ik een verontschuldigende beweging. Bea grinnikte. Ze mocht er zelf ook zijn. We hadden het eind van de markt bereikt.
'Tot vanmiddag' zei ik en gaf haar een vluchtige kus op haar wang.
Ze rook naar kokosolie.

Ik vertelde haar wat me die ochtend overkomen was. Bea schaterlachte en hield een hand voor haar mond.
'Dat meen je niet' gierde ze.
Ze keek me vol bewondering aan.
'Petje af. Dat heb je goed aangepakt. Zie je hoe brutaal ze zijn?'
'Ongelooflijk' beaamde ik.
'Nou, met jou kan ik wel naar het strand' grinnikte ze.
'Kom maar op' zei ik strijdlustig 'met ons valt niet te spotten'
We gierden het uit.
'En jij Bea?' vroeg ik 'wat zijn jouw ervaringen met de lokale bevolking? Met jouw looks lopen ze vast niet in een boogje om je heen.'
'Inderdaad' antwoordde Bea terwijl ze de kopjes nog eens volschonk 'ik krijg genoeg aandacht'
Ze zette de theepot neer. Ter illustratie duwde ze haar borsten omhoog en maakte een paar wulpse heupbewegingen.
'En als ik zin heb … laat ik me lekker verwennen'
Ze gaf me een vette knipoog. Met een hand tastte ze in haar kruis en maakte masserende bewegingen in de plooien van haar jurk.

Veelbetekenend trok ik mijn wenkbrauwen op. Bea ging weer zitten en slaakte een zucht.
'Wat een leven' grinnikte ze.
'Dat kun je wel zeggen' beaamde ik.
We nipten van onze thee. Door de geopende deuren naar het balkon waaide een bries naar binnen.
'Was het altijd maar vakantie' verzuchtte Bea.
Ze stond op en liep naar de balkondeuren. Ze leunde met haar handen tegen de deklat van de deurpost en stond wijdbeens in de deuropening. In het tegenlicht werden de contouren van haar benen zichtbaar onder de dunne jurk.
Ze liet haar hoofd naar achter vallen en keek me met glanzende ogen aan.
'Lekker he?' fluisterde ze.

Ik liep naar haar toe en ging achter haar staan. Voorzichtig legde ik mijn handen op haar brede heupen. Ze wiegde ze langzaam heen en weer. Ik streelde haar middel. Ze zuchtte en drukte haar billen tegen mijn buik. Haar borsten waren warm en zwaar in mijn handen als rijp fruit dat in een marktkraam in de zon lag te wachten tot iemand zijn tanden erin zou zetten.

Trefzeker gleed haar hand over mijn venusheuvel. De ranke vingers streken langs de opgezwollen schaamlippen en schoven vervolgens in mijn kletsnatte opening. Ik kreunde en kneep in een zongebruinde overhellende borst. Ik zoog krachtig op de harde tepel die tussen mijn vingers uitstulpte en duwde 'm met mijn tong heen en weer. Bea gromde en vingerde me hard.
'Oh ja' snoof ik 'vinger me lekker in mijn kut'
Hijgend gaf Bea gehoor aan mijn wens.
Ik greep haar hand en drukte de vingertoppen tegen mijn clitoris. Het sap vloeide naar mijn bilnaad. Krampachtig klemde ik me aan Bea vast terwijl haar vingers over mijn clitoris wervelden. Schokken joegen door mijn lijf. Mijn borsten schudden. Ik hapte naar adem. Ik beet in haar schouder en kwam klaar. Hijgerig duwde ik mijn tong in haar mond.

Mijn hand gleed tussen haar gespierde dijen. Ik schoof mijn vingers tussen het zompige vlees dat zoog als een moeras waarin iemand met zijn laarzen doorheen waadt. Bea werkte zich omhoog. Haar goudbruine tieten bungelden tegen mijn gezicht. De rimpelige tepels tikten tegen mijn neus. Haar zachte buik volgde. De massa drukte op mijn mond en benam me bijna de adem. Ik duwde mijn tong in de navel. Bea kreunde en kwam verder omhoog. Als een man met een baard van twee weken raspte haar venusheuvel over mijn kin. Ik slurpte de glibberige schaamlippen in mijn mond alsof ik een oester leeglebberde. Woest reed Bea met haar kut over mijn gezicht terwijl ze hard in haar tieten kneep. Ik drukte mijn tong tegen haar clitoris en begon deze af te likken. Tegelijkertijd schoof ik een hand tussen haar wellustige billen. Mijn middelvinger gleed door de koele bilnaad. Ik liet de vingertop tegen de kringspier rusten. Bea slaakte een kreetje. Door de schuivende bewegingen die ze met haar onderlijf maakte gleed de vinger langs de kringspier. Ik duwde 'm diep in haar aars. Mijn duim drukte ik in haar kut. Ik drukte de toppen van duim en middelvinger tegen elkaar aan en hield haar onderlijf in een stevige greep. Ze duwde haar kut naar buiten. Mijn tong cirkelde over haar clitoris. Bea klampte zich vast aan de muur maar vond geen houvast. Met gesloten ogen en open mond plakte ze tegen de muur tot haar lijf begon te schokken en haar borsten op en neer wipten. Haar dijen klapten dicht en namen mijn hoofd en hand in een bankschroefachtige klem. Ik kon niets anders doen dan wachten totdat het orgasme uitgeraasd was. Ze wiste het zweet van haar hoofd en leek toen pas te merken dat ik in ademnood begon te raken. Ze lachte en bevrijdde me uit de stevige omklemming. Haar schaamhaar was doorweekt en plakte tegen haar schaamheuvel. De dikke ronde lippen lubberden naar buiten. Ik trok mijn vinger en duim voorzichtig terug. Bea vleide zich naast me op het bed.
'Wij gaan samen nog een hoop plezier beleven' concludeerde ze.
'Reken maar' zei ik strijdlustig en kuste haar op haar zwoele mond.

Een jonge vent van begin twintig die het wel zag zitten om een paar volwassen vrouwen het hof te maken was ons eerste slachtoffer. Slechts een paar blikken en subtiele bewegingen met onze borsten waren nodig om hem mee te tronen naar het appartement waar Bea en ik hem eensgezind ontdeden van zijn kledij: Bea knielde voor hem neer en schoof zijn broek omlaag, ik stond achter hem en trok zijn shirt over zijn hoofd.

Alsof het een kostbaar kunstwerk in een museum betrof aanschouwden we zijn statig zwiepende lul. Enigszins verlegen met deze aandacht en niet gewend om bekeken te worden als een object dat diende ter verhoging van ons genot wiebelde hij ongemakkelijk heen en weer. Bea en ik liepen om hem heen en deelden elkaar onze bevindingen mee.

'Lekker kontje' zei ik en kneep keurend in de harde billen.
'Mooie pik' zei Bea en gaf een tikje tegen de erecte fallus.
'Lekker bekkie' zei ik terwijl ik zijn kin beetpakte en diep in zijn bruine ogen keek.
'Afblijven!' zei Bea streng toen hij een poging deed haar borsten te betasten.
'Liggen!' commandeerde ik, wijzend op het bed.
Hij durfde niet tegen te sputteren. Uit de hoogte keken Bea en ik hem aan.
'Trek jezelf af' commandeerde ik met de armen over elkaar.

Toen hij me glazig aankeek herhaalde Bea mijn commando. Bedeesd begon hij zich af te trekken.
Bea zette een been op het voeteneinde en schoof haar jurk omhoog. Ik ging achter haar staan en schoof haar jurk over haar hoofd.
Ik trok haar string strak tussen haar billen. Haar schaamlippen puilden over de rand. De hand van de jongeman ging sneller heen en weer. Ik draaide aan Bea's tepels alsof het de bedieningsknoppen waren van een radio en ik driftig op zoek was naar de juiste frequentie. Toen ik die gevonden had trok ik haar slipje uit. Gewillig boog ze voorover, haar billen naar het bed gericht. Ik gaf een harde pets op de zachte billen en trok ze uit elkaar. Opzichtig wreef ik over de dikke schaamlippen. De jongeman kreunde. Ik trok de schaamlippen uit elkaar en grasduinde met mijn vingers door de wellustig kronkelende plooien. Zijn hand ging sneller. Ik stak twee vingers in Bea's kut en bewoog ze langzaam heen en weer. In haar kut borrelde en sopte het. Hij rukte verwoed. Zijn gezicht vertoonde een krampachtige grijns. Zijn adem stokte. Wit zaad sproeide uit zijn harde pik en landde op zijn buik en dijen.
'Dat is snel' stelde ik nuchter vast.

Ik gaf Bea een tikje op haar billen. Ze kwam overeind.
'Sorry' mompelde ons lustobject.
'Dat zou ik zeggen ja' zei ik streng terwijl ik me uitkleedde.
Alleen mijn hakken hield ik aan. Ik duwde hem terug op het bed en ging boven op hem zitten. Zijn verslapte pik, nat van het zaad, richtte zich gestaag weer op.
'En nu voor het echie' commandeerde ik.
Ik pakte de pik vast en drukte de eikel tegen mijn schaamlippen. In een keer liet ik me zakken. De jongeman zoog sissend zuurstof naar binnen tussen zijn opeengeklemde tanden. Ik zwiepte mijn borsten in zijn gezicht en begon hem te berijden als een paard dat ik in galop langs de vloedlijn joeg. Bea zat achter me en duwde zijn pik terug wanneer deze mij ontglipte.
Ne een wilde rit liet ik de pik glippen en schoof naar voren. Bea kwam erbij. Ik greep hem bij zijn kruin en duwde zijn gezicht tegen mijn kut.
'Likken' zei ik kort maar krachtig.
Ik voelde zijn tong tussen mijn schaamlippen bewegen. Met mijn vrije hand hield ik mijn kut open en drukte zijn mond ertegen.
Bea liet haar zware dijen woest op zijn smalle heupen ploffen.
'Hij is weer klaargekomen' stelde ze na enige tijd nuchter vast.

De beweeglijkheid van zijn tong nam af. We stapten van hem af en bekeken hem met enig mededogen. Hijgend lag hij op bed. Zijn pik lag als een uitgeknepen larve tussen zijn glanzende liezen.
'Goed gedaan hoor' complimenteerde Bea hem.
'Ja hoor' vulde ik aan 'je hebt goed je best gedaan.'
Een voorzichtig glimlachje brak door op zijn lippen.
We hielpen hem zijn kleren oprapen waarna we hem met zachte hand de deur uit werkten .
'Dat was lang niet slecht' zei Bea nadat ze de deur gesloten had.
'Een lekker ding' zei ik bewonderend.
Lachend vielen we elkaar in de armen.

Piet en Jos waren twee vroegtijdig gepensioneerde ambtenaren wiens verhalen groter waren dan hun geslachtsdaden. Met hun overhangende buiken en kale hoofden waren ze aandoenlijk, maar toch hadden we lol. Gelukkig konden ze zelf lachen om hun onbeholpenheid.
Ik moest alle zeilen bijzetten om de amechtige slurf van Piet omhoog te krijgen. Terwijl ik zijn pik tussen mijn borsten wreef en zijn slappe scrotum tegen mijn buik bungelde kwam er leven in de brouwerij. Bea nam het van mij over en begon hem te pijpen. Ik manoevreerde mijn kut boven Piets gezicht en ontfermde me over Jos' pik waar wat meer pit in leek te zitten.
Toen na veel gezwoeg, getrek en gekreun zowel Piet en Jos klaar kwamen en hun spaarzame zaad op onze borsten wisten te deponeren lieten we het er verder maar bij. Na de beide mannen enthousiast uitgezwaaid te hebben en hun stemmen nog lang door de maanbeschenen nacht hoorden kwetteren, keken Bea en ik elkaar met een blik van verwondering aan. Snel renden we terug naar bed, pakten er een fles wijn bij en beeindigden de avond op de wijze die we in gedachten hadden.

Clyde was een energieke, atletisch gebouwde neger met een brede witte grijns waarmee hij alle zorgen van zich af liet glijden. Onze commando's kregen geen vat op hem. Hij deed waar hij zin in had en dat was voornamelijk sex. In alle verschijningsvormen, standen en openingen. De rollen waren al snel omgedraaid. Clyde nam wat hij wilde hebben, bij voorkeur via de achteringang. Met een klap daalden zijn handen neer op onze billen. Hij kneep er in alsof hij de versheid van een brood testte dat hij op het punt stond te verorberen en toog aan de slag met een gemak en achteloosheid alsof hij nooit iets anders deed, wat wij zeer waarschijnlijk achtten.
Met stijgende verbazing bekeken we zijn topzware lid, kronkelig, lang en dreigend zwartbruin als een geblakerde baquette.
'Mijn hemel' zei Bea.
'Jeetje' voegde ik er aan toe.
Clyde glimlachte breeduit.
'Kommaarrop' zei hij zelfverzekerd.

Hij hield een hand onder zijn ballen die loom heen en weer bungelden als kokosnoten aan een palmboom in een tropische bries. Hij speelde ermee als knikkers in een knikkerzak. De half opgestroopte voorhuid klemde strak om de afbuigende bruinrode eikel die glansde van het voorvocht.
Hij zette een been op de rand van het bed en keek met enig ongeduld in onze richting. Misschien was hij gewend dat de vrouwen hem meteen op hem afkwamen.
'Wie eerst damessss?'
Weer die brede glimlach. Met een hand streelde hij langzaam zijn imposante fallus, zijn trouwe bondgenoot met wie hij lief en leed deelde. Bea en ik keken elkaar aan.
'Zal ik …?' vroeg Bea met enige aarzeling.
Ik knikte.

Met kleine stappen liep ze naar het bed. Voor Clyde bleef ze staan. Hij nam haar op van top tot teen. Uitdagend maakte ze de sluiting van haar bh los. Met twee handen ving ze de bh op en gooide het kledingstuk met uitgestrekte arm op de grond. Gretig en grijnzend strekte Clyde een hand zo groot als een kolenschop naar haar uit, pakte een borst en liet het zachte orgaan als deeg door zijn vingers rollen.
'Oh yeah' zei hij met lage stem.
Met verleidelijke heupbewegingen schoof Bea haar g-string omlaag. De avond ervoor had ik haar uitgebreid geschoren.
'Nice' zei Clyde, kijkend naar haar gladde kut.
Bea glimlachte en ging op de rand van het bed zitten. Ze legde haar hand op het donkerbruine, schuin omhoog gerichte gevaarte dat Clyde uitdagend voor haar gezicht heen en weer bewoog. Met haar ogen op die van Clyde gericht streelde ze de bruine staaf. Haar mond ging open. De punt van haar tong fladderde naar buiten over de champignonvormige eikel. Clyde streelde haar over haar hoofd.
'On your knees baby' fluisterde hij.

Bea keek me even aan. Ik trok mijn slipje uit en liep op mijn hoge hakken richting het bed. Mijn borsten golfden loom in mijn bh. Mijn tepels leken electrisch geladen. Mijn kut was broeierig en nat. Bea zat voorover gebogen op het bed. Haar glinsterende gladde geslacht hing dik en zwaar als een zelfstandig orgaan tussen haar benen. Clyde schoof naar haar toe en haalde terloops zijn hand door de openstaande gleuf.
'Goeoeoeoed' zei hij zangerig.
Zijn lange knokige middelvinger verdween in de voor het oog onzichtbare opening. Bea bewoog haar bekken. Clyde trok zijn vinger terug en drukte zijn lange lat in de lengte tussen haar billen, als een geblakerde hotdog in een te klein broodje. Ik legde een hand op zijn gespierde achterwerk. Een lange zwarte arm gleed tussen mijn benen. Als een geleedpotig insect kronkelde zijn vinger in mijn kut. Zijn tong flitste over mijn mond.
'You 're hot and wet, I like that' zei hij hitsig.
Hij greep mijn kut stevig vast en vingerde me ruw. Ik reed tegen zijn arm en drukte mijn borsten tegen hem aan.
'First Bea …' fluisterde hij.
Hij haalde zijn hand weg en legde 'm op Bea's billen waartussen de massieve staaf omhoog en omlaag gleed. Clyde duwde haar billen opzij en spoog een welgemikte fluim op haar bruinroze kringspier. Met zijn pik smeerde hij het speeksel uit.
'Oh jeessus' kreunde Bea 'hij doet 'm in mijn kont'
Er volgde nog een fluim.

Als een mantra herhaalde Bea haar opmerking. Geconcentreerd plaatste Clyde de paddestoel met de lange steel tegen de flonkerende aars. Ik voelde hoe zijn billen zich spanden. Zijn onderlijf bewoog naar voren. Tergend langzaam duwde hij zijn pik in haar kont. De billen leken te splijten. Halverwege, Bea's hoofd bonkte tegen het houten hoofdeinde van het bed, stopte hij.
Het hele bed kwam in beweging en kraakte in zijn voegen.
'Kijk die tieten' zei Clyde met overduidelijk genoegen.

Op het ritme van zijn stoten zwabberden Bea's borsten alle kanten op. Zijn pik verdween bijna helemaal in haar kont. Clyde boog voorover en hing over haar heen. Gefascineerd bekeek ik de ruwe eenwording van hun lijven, de trillingen die ermee gepaard gingen, de zuchten die soms als verwijten klonken en soms als smeekbeden en afgewisseld werden met diepe keelklanken als het grommen van wolven. Het geluid waarmee de harde lendenen van Clyde tegen de zachte billen ketsten. Het glinsteren van het zweet op Clydes rug en voorhoofd. Bea's haren die aan haar voorhoofd plakten.
Voorzichtig, als een milieudeskundige die een grondmonster uit de grond omhoog haalt, trok Clyde zijn lange paal terug. Bea zakte met een diepe zucht door haar knieen en draaide zich op haar rug.
Clyde keek me aan met zijn kenmerkende witte grijns.
'Nu jij darling…

Een gloeiende lans boorde zich in mijn ingewanden. Vlammende pijnscheuten omringden mijn aars. Ik greep me vast aan het kussen en beet in het zachte dek. Vastberaden drong de dikke indringer dieper door in de duisternis van mijn darmen. Ik hapte naar adem, kokhalsde. Voor mijn gesloten oogleden doemde het beeld op van een brullende tijger die door een brandende hoepel springt. Ik zette me schrap en probeerde me niet te verroeren. Elke beweging deed de pijn opvlammen. Eindelijk voelde ik de harde heupen tegen mijn billen. De indringer stopte zijn opmars. De korte terugtrekkende beweging die volgde voelde alsof ik binnenstebuiten werd gekeerd. Koppig bewoog het vreemde lichaam heen en weer in mijn binnenste met de hardnekkigheid van een stormram. De felle pijnscheuten transformeerden in flitsen van genot. Ik zag sterretjes. Een hand van om het even wie streek hardhandig langs mijn kut en drukte op mijn clitoris als een colporteur op een deurbel. Vingers werden in mijn gleuf geschoven. Het gekreun dat ik hoorde klonk mij onbekend in de oren. Het leek van ergens veraf te komen maar vond zijn oorsprong echter diep in mijn keel.
Ik kon niet anders dan kreunen, elke keer wanneer Clyde als een meedogenloze mijnwerker zijn liederlijk lange lichaamsdeel als een tunnelboor in mijn nauwe boorgat dreef.

Ik telde geen orgasmes. Er kwamen golven. Was ik het die lachte? Via mijn billen trok een lange oceaandeining over mijn rug die uiteindelijk mijn borsten in beweging zette. Zeven grote golven, drie kleine. Schuim spetterde over mijn lijf. Zout op mijn lippen. Warme handen op mijn lijf. Ik likte de kronkelende vingers die in mijn mond gestoken werden. De smaak van schaaldieren op mijn lippen.

De branding smakte me op het parelwitte strand. Uitgeput en leeg lag ik onder een hoge palmboom waaraan zware kokosnoten wiegden. Ik knipperde met mijn ogen. Boven mijn gezicht zweefde Clydes knuppeldikke geslacht. Zijn hand bewoog in hoog tempo langs de schacht. Op zijn gezicht lag een verkrampte trek. De spieren in zijn magere buik stonden strak. Hij stond een weinig door zijn knieen gebogen met zijn lid als een brandslang op ons gericht. Bea was naast me komen zitten en keek verwachtingsvol omhoog.

Als kokosmelk uit een openbarstende kokosnoot spatte zijn sperma over ons heen. De hoeveelheid was verbazingwekkend. Met elke ruk van zijn hand slingerden ettelijke milliliters van het vruchtbare witte goedje in onze richting. Het droop van mijn wang, kleefde in mijn haar en gleed over mijn borsten. Ook Bea kreeg haar deel. Een lange straal landde deels in haar mond en deels op haar kin. Witte druppels hingen als parels in haar geblondeerde krullen en dreven op haar zacht rimpelende borsten die ze ophield als peren op een schaal. Met veel ooh's en aah's ontsnapte Clydes adem als een tropische bries uit zijn opengesperde mond totdat de stroom ophield en de grijns terugkeerde op zijn gezicht. Zelfgenoegzaam bekeek hij het resultaat van de spermaregen die hij als een amateurbrandweerman over ons had uitgestort. Langzaam verslapte zijn pik. De hellingshoek nam af, totdat het uiteindelijk als een uitgebluste brandslang terugkeerde in de relaxstand. Het formaat was nog steeds imposant. Aan de verfrommelde voorhuid hing een kleurloze druppel die de binnenkant van zijn dij zwartbruin kleurde. Hoofdschuddend keken we naar zijn smalle billen toen hij zich omkeerde en naar de keuken liep waar hij met een sissend geluid een blikje bier opentrok en het goudgele vocht klokkend in zijn mond liet stromen.

Ik tikte Bea tegen haar arm. Vanonder de handdoek die ze over haar hoofd gelegd had klonk een antwoord dat klonk als 'ja'. Aan de intonatie te horen maakte ik op dat ze bijna op het punt was geweest in slaap te vallen. Alsof ze uit de lucht was gevallen lag ze met gespreide armen en benen op het zand. Haar lijf glansde van de zonnebrandolie. De touwtjes van het lichtblauwe bikinibroekje sneden in haar heupen. Het driehoekige kruisje bolde mee met de welving van haar schaamheuvel en perste zich als een waterval tussen haar forse dijen.
'Weet je nog die twee mannen waarover ik je vertelde?'
Er kwam beweging in de handdoek. Ze trok 'm van haar gezicht en knipperde tegen het zonlicht.
'Wat is daarmee?' vroeg ze.
Haar logge lichaam kwam in beweging. De schuivende borsten en trillende buik en dijen deden me in de verte denken aan de blubber van een pelsrob of een vergelijkbaar dier zeedier dat zich voortbewoog op het droge.
Ik maakte een hoofdbeweging naar de kust lijn.
'Daar lopen ze'

Ik had ze al eerder zien lopen. Als gieren die om een prooi cirkelen wandelden ze langs de kustlijn. Misschien hadden ze me herkend en durfden ze niet dichterbij te komen.
'Echt waar?'
Bea was overeind gekomen en tuurde naar de twee mannen. Ze hield een hand boven haar ogen tegen de zon. Langzaam struinden de twee verder, met de voeten door het water.
'Wat doe je nou?' vroeg ik verbaasd.
Bea had haar hand in de lucht gestoken en zwaaide. De twee stopten, leken even te twijfelen en liepen vervolgens onze kant op.

De hernieuwde kennismaking verliep wat stroef. Schuchter en op hun hoede schudden Ernst en Kurt ons de hand waarna we wederzijdse wetenswaardigheden uitwisselden. Ernst vroeg hoe het met me ging. Ik antwoordde dat het goed met me ging. Ik informeerde naar zijn omstandigheden. Ook met hem ging het goed. Na enige tijd gehurkt voor me te hebben gestaan, durfde hij het aan te gaan zitten en enigszins te ontspannen. Kurt raakte in gesprek met Bea. Als een echte professional bleef hij in een ontspannen hurkzit zitten, de een voet voor en de andere onder zijn lichaam. Kennelijk zag hij haar wel zitten, gezien de vrijpostige blikken die hij over haar heen liet glijden. Bea gaf hem daartoe alle gelegenheid. Met haar benen languit zat ze in het zand, achteroverleunend op haar armen die tot aan de polsen in het zand staken waardoor haar borsten opgestuwd werden en prominent en glimmend de aandacht trokken. Af en toe keek hij zijdelings naar mij, alsof hij probeerde in te schatten in hoeverre hij nog iets van me te duchten had.

Ernst was ondertussen behoorlijk ontspannen en babbelde als een aangenaam causeur. Over de omgeving, de wetenswaardigheden, restaurantjes waar ik heen moest gaan en het jaarlijkse dorpsfeest. Ik liet hem vertellen en luisterde naar hem. Ik had mijn knieen opgetrokken en mijn armen om mijn benen geslagen, waarbij mijn borsten, waarnaar zijn blik met enige regelmaat afdwaalde, tegen mijn dijen gedrukt werden. Uiteindelijk bracht ik onze eerste ontmoeting ter sprake. Hij glimlachte weifelend en bood zijn excuses aan. Ik zei dat ik deze accepteerde. Zachtjes voegde hij eraan toe dat hij het de eerste keer was dat … Ik trok mijn wenkbrauwen op. Hij bekende dat hij het niet onplezierig had gevonden, ondanks dat ik hem enigszins overdonderd had. Ik zei dat ik het waardeerde dat hij het toe durfde te geven. En dat ik het graag gedaan had. Zand erover.
Besluiteloos wreef hij met een hand door het zand. Hij keek me vragend aan met zijn donkere, glanzende ogen en zei dat hij een strandje wist in de omgeving. Ik zag dat zijn zwembroek begon te knellen.

De stevige wandeling die we moesten maken was het waard. Ondanks het gortdroge en ruige terrein waar we op onze teenslippers en gehuld in luchtige jurkjes doorheen moesten zien te komen. Waar nodig boden Kurt en Ernst een helpende hand.

Via smalle paadjes en door rotsige olijfboomgaarden kwamen we bij een inham waar het water helderblauw en het fijne zand lichtgeel was. Rondom de inham rees het geheuvelte op. Ik kon niet eens het pad meer zien waarlangs we gekomen waren. Het deed me aan een reclamelocatie denken, maar dan beter, want het was echt. Uitnodigend spreidden Ernst en Kurt handdoeken voor ons uit. Ik had het warm gekregen van de klauterpartij. Mijn jurk plakte aan mijn lichaam. Het helderblauwe water zag er aanlokkelijk uit. Bea bleek dezelfde gedachte te hebben en had haar jurk al uitgetrokken. Snel volgde ik haar voorbeeld. Ze wachtte even op me en we liepen samen naar het water toen Kurt en Ernst ons met een handgebaar en quasi strenge blik tegenhielden.
'Wat?' vroegen Bea en ik in koor.
'In deze baai…' begon Ernst
'Mag je alleen zwemmen…' vulde Kurt aan.
Bea en ik keken de mannen ongeduldig aan.
'Zonder kleren.' maakte Ernst de zin af.
We keken elkaar aan en schoten in de lach. Het enige wat we nog aanhadden waren onze bikinibroekjes. Kennelijk was dat nog teveel. We maakten er geen woorden aan vuil. Als dit de lokale gewoonte was, wie waren wij dan om er tegenin te gaan?

Kleine visjes schoten alle kanten op toen we het water inliepen. Langzaam liet ik me erin glijden en dook onder. Proestend kwam ik boven en veegde het haar uit mijn gezicht. Naast me rees Bea uit het water. Druppels parelden van haar lijf. Ze pakte me beet en drukte me tegen haar aan. Onze borsten werden tegen elkaar gedrukt. Haar tong smaakte zilt, haar adem warm en zoet.

Met opgetrokken knieen lag ik in het zand. In de glanzende ogen van Ernst las ik de inspanning. Met mijn handen drukte ik zijn harde billen omlaag. Langzaam en geluidloos gleed zijn banaanvormige geslacht in me. Ik drukte mijn vingers tussen zijn billen en schoof een vinger in zijn aars. Met gesloten ogen liet hij de vinger toe.
'Langzaam' fluisterde ik.
Ernst was er de man niet naar om ongehoorzaam te zijn.
Enkele meters verderop pufte Kurt luid, elke keer wanneer Bea met haar lillende achterwerk naar hem toegekeerd hard op hem neerdaalde en de lucht uit zijn lijf perste. Haar vlezige schaamlippen klampten zich vast aan de glanzende marmerachtige paal die ze met haar onderlijf opslorpte en heen en weer bewoog, alsof ze met haar kut een joystick bediende en deelnam aan een imaginair racespel op een bochtig circuit. In een merkwaardige synchroniciteit zwiepten haar borsten alle kanten op op het ritme van het aloude paringsritueel.

Ernst begon me harder te neuken. Het was lekker. Ik concentreerde me op zijn harde lid dat diep in me doordrong en die hij af en toe met een hand over mijn kletsnatte schaamlippen liet glijden en met de eikel mijn clitoris stimuleerde. Hij deed het goed. Ik drukte mijn mond tegen zijn dikke snor, greep tussen mijn benen naar zijn harde pik en liet de punt terug in mijn hete grot glijden.

Aan Kurts uitroepen die weergalmden tegen de omringende heuvels maakte ik op dat hij klaar ging komen, wat me niet verwonderde gezien de krachten die Bea op hem losliet. Een laagje sperma gleed langs zijn pik, uitgesmeerd door de glibberige schaamlippen die de paal bedekten met een witte film. Razendsnel stapte Bea van hem af, draaide zich om en boog zich voorover. Met driftige armbewegingen pompte ze de rest van het zaad op, Haar mond gleed over de stompe eikel. Smakkend likte ze hem af.

Ernst zag het ook en begon te kreunen. Vlak voordat hij klaarkwam trok hij zijn pik terug en duwde hem tegen mijn borsten. Ik pakte hem beet als een douchekop. Het helderwitte vocht sproeide in dikke druppels over mijn borsten. In navolging van Bea trok ik hard aan de blinde knuppel. Uit het kleine spleetje op de top wurmde zich nog een straaltje zaad. Ik kwam een beetje overeind en stak het ding in mijn mond. Ernst kreunde luid en duwde zijn pik naar voren. Een paar druppels gleden in mijn keel. Ik sperde mijn mond zo ver mogelijk open en wachtte tot zijn spiersamentrekkingen afzwakten en hij zijn pik langzaam uit mijn mond liet glijden en Ernst hijgend naast me in het zand viel.

Bea hurkte boven mijn gezicht. Haar liezen glansden van het geil. Met twee vingers hield ze de fladderende schaamlippen, glibberig als vissige ingewanden, uit elkaar. Duidelijk zag ik de roze bobbel ter grootte van een erwt tussen haar vingers stulpen. De spieren in haar kut knepen zich samen en ontspanden zich. Ze bewoog haar onderlijf met langzaam roterende bewegingen. Langzaam gleed een klodder sperma uit haar kut. Ik hield mijn mond open. De dikke klodder hechtte zich aan mijn uitgestoken tong. Het zaad gleed in mijn keel. De punt van mijn tong bewoog langs de randen van haar kut die ik zorgvuldig schoonlikte. Ik schoof de huid rond de clitoris opzij en zoog op het wonderlijke uitstulpsel totdat Bea kermend en schokkend klaarkwam en we ons Kurts gestalte gewaar werden. Statig rees hij naast ons op, met zijn lange harde pik in zijn hand waarmee hij zijn beste vriend liefkozend streelde.

Bea spoog een paar keer in mijn kruis. Met gestrekte vingers smeerde ze de warme klodders over mijn aars. Ruggelings en wijdbeens hing ik boven Kurt. Zijn harde lul tikte tegen mijn hangende billen. Mijn borsten hingen zijwaarts langs mijn romp en waren dankbare lustobjecten voor zijn handen. Bea hield zijn lul rechtop. Ik drukte mijn aars tegen de stompe eikel. Verrassend gemakkelijk gleed het raketvormige gevaarte in mijn kont die door Clyde zo opgerekt was dat waarschijnlijk elke lul zou passen. Langzaam daalden mijn billen neer op Kurts lendenen. Hij kreunde. Ik boog voorover en wierp een blik op de dikke stronk die zich in mijn kont geboord had. Ik liet de rimpelige zak door mijn hand rollen en liet me toen voorzichtig achterover zakken. Ernst stond al klaar met zijn pik in de aanslag. Ik trok mijn knieen op en zette mijn hielen in het zand. Ernst knielde tussen mijn benen. Ik keek hem aan.
'Kom maar met die lekkere pik van je jongen' spoorde ik hem aan.

Mijn kut stond open. Zonder moeite schoof Ernst zijn als een kromzwaard opkrullende pik erin. Kurt begon te bewegen. Asynchroon voelde ik de pikken in me schuiven. Na een paar pogingen vonden ze een ritme. Mijn lijf kleefde aan hun huid. Zweet druppelde op me neer. Als spiegeleieren schoven mijn borsten langs mijn romp. De twee pikken vulden me als worsten die in een darm geperst worden. Het gevoel in beide openingen geneukt te worden was overweldigend. Ik kreunde en hijgde en greep me vast aan alles wat ik te pakken kon krijgen. Ruw neukten de grommende mannen me van achter en van voren, van onder en van boven. Ik was hard op weg naar een gierend orgasme. Voordat het zover was maakte Ernst zich echter van me los. Daarna trok Kurt zijn pik uit mijn kont als een stop uit een bad. Als badwater vloeide mijn orgasme weg. Ruw tilde Ernst me op en keerde me om. Ik keek in de gespannen ogen van Kurt. Haastig stopte ik zijn pik in mijn soppende kut en keek achterom. Ernst stond al weer klaar. Met een hand trok ik een bil opzij. Woest ramde hij zijn kromme pik in mijn kont. Als diesels kwamen ze weer op gang. Mijn borsten schoven over Kurts harige borstkas. Hijgend probeerde ik hem te tongen. Mijn orgasme zwol aan. Mijn gekreun weergalmde tegen de heuvels en vervloog over het water. Als ossen ploegden Ernst en Kurt zich in hoog tempo door mijn lichaamsopeningen. Als een snol liet ik me uitwonen en oprekken op een verlaten strandje en ik onderging het met plezier.

Met een grimas vroeg Kurt hijgend of ik het lekker vond. Ik kreunde en knikte. Ernst reageerde met een paar harde tikken op mijn billen. Een tsunami van genotssignalen stroomde door me heen. Als een surfster werd ik voortgestuwd op de top van de golf. Ik liet me meesleuren, gaf me over aan het natuurgeweld, liet me doorspoelen. Mijn lichaam ontspande. In de verte hoorde ik het geluid van de dijen die neerkwamen tegen mijn verdoofde achterwerk en onderlijf. Ik voelde Ernst verkrampen. Hij trok me naar zich toe. Begeleid door oerkreten slingerde hij zijn sperma in de duistere krochten van mijn getormenteerde kont.

Daaronder lanceerde Kurt zijn drabbig zaad terwijl hij me vastgreep aan mijn billen. Met een plop trok Ernst zich terug. Mijn elastieken aars trok samen en hernam langzaam het oorspronkelijke formaat, zij het dat de kringspier flink opgezwollen was..

Voorzichtig probeerde ik op te staan. Ik scheurde me los van Kurts natte lijf. Sperma, zweet en andere sappen hadden zich vermengd tot een glibberige gelei die mijn onderlijf bedekte. Ik had mijn spieren nog niet in bedwang. Proestend ontsnapten onsmakelijk klinkende spermascheten uit mijn aars. Het witte vocht werd pruttelend uitgeblazen en stroomde tussen mijn billen omlaag langs mijn benen. Luchtige kutruften flubberden langs mijn slijmerige schaamlippen die openstonden als een kwijlerige mond.

Pas nu werd ik Bea gewaar. Met een blik van ontzag zat ze op haar knieen in het zand.
'Jeetje, wat geil' fluisterde ze hijgend.
Haar rechterhand bewoog snel tussen haar benen. Ik glimlachte krampachtig en rolde uitgeput in het warme zand dat zich aan mijn plakkerige lijf hechtte. Ik strompelde naar de waterkant om het schurende zand en plakkerige slijm van me af te spoelen. Met een zucht liet ik me in het kniediepe water zakken. Drijvend op mijn rug waste ik me schoon.

Ernst en Kurt waren me achterna gelopen het water in.

Met een grote grijns op hun gezicht lieten ze zich op hun knieen zakken en doopten hun roedes in het azuurblauwe water. Nauwkeurig werden de halfstijve stokken schoongespoeld.
'Hebben we je een beetje heel gelaten?' vroeg Kurt.
'Zwemmen gaat nog' antwoordde ik.
Weer die grijns.
'Doen jullie dit vaker?' vroeg ik.
Ernst en Kurt keken elkaar even aan.
'Zo vaak mogelijk' lachte Ernst.
Zo zat dat dus.

De stilte van het zomerse strandje werd verhevigd door de ijle kreetjes van Bea. Ze was erbij gaan liggen. Vanuit het water keken we recht tussen haar gespreide benen en de vingers die in hoog tempo door de lange wapperende scheur in haar onderlijf schoten.
'Ik denk dat ze jullie nodig heeft' zei ik fijntjes.
Kurt rees langzaam op uit het water. Zijn pik stond alweer overeind.
'Kom op Ernst, werk aan de winkel'
Ernst zwom op zijn buik naar de kant.

Comfortabel achterover leunend keek ik hoe de mannen kalm naar Bea toeliepen. Ik hoorde haar verbaasde uitroep toen ze haar oppakten en op haar knieen zetten. Als een slager die een stuk vlees op de toonbank smijt, plantte Ernst zijn hand tussen haar benen en maakte een paar wrijvende bewegingen voordat hij zonder omhaal zijn kromme pik in haar kont ramde. Haar uitroepen werden gesmoord doordat Kurt ruw haar kruin vast pakte en zijn pik in haar mond stootte. Met bolle wangen, uitdrukkingloze ogen en een rood aanlopen hoofd keek Bea even in mijn richting. Ik glimlachte en zwaaide. Ze zwaaide niet terug. Ik hoorde haar slechts snuiven en gorgelen toen Kurt zijn pik diep in haar keel dreef. Maar ze gaf geen krimp. Ze hapte naar adem toen Kurt zijn pik terugtrok maar hield de pik stevig vast en trok hem hard af terwijl ze hem weer in haar mond stopte.

Ook zij kreeg de behandeling die ik had genoten, en kijkend naar de gespierde kont van Kurt die haar anaal nam, kon ik het niet laten. Langzaam liep ik het water uit.
'Hey' klonk het verbaasd.
'Ga door' zei ik gebiedend en duwde mijn middelvinger diep in zijn aars.
Hijgend boog hij zich naar me toe, legde een arm om mijn middel en hapte naar mijn borsten. Ik offreerde hem een donkere harde tepel die hij goedkeurend murmelend in zijn mond nam.

***

Ik schrok wakker en keek recht in het gezicht van de zakenman naast me. Hij hield een vinger voor zijn lippen.
'Mijn excuses dat ik u moet onderbreken, mevrouw, maar we gaan zo landen' zei hij bekakt.
Verdwaasd keek ik om me heen. Ik had het warm. Klam zweet parelde op mijn decollete.
'Mag ik deze terug?' vroeg hij subtiel.
Hij wees op zijn linkerarm die ik stevig vasthad. Zijn hand bevond zich tussen mijn benen en in mijn onderbroek.
'Wat? Natuurlijk. Sorry. Hoe…?' stamelde ik.
Sussend legde hij zijn vinger weer op zijn lippen.
'Niemand heeft het gezien' stelde hij me gerust.
Hij viste een kaartje uit zijn binnenzak en overhandigde me die.
'Als ik u ooit nog eens van dienst kan zijn…' besloot hij met een knipoog.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  7 comments for “frank en vrij

 1. 25 augustus 2011 at 02:51

  Aanvankelijk dacht ik even: dit gaat de kant op van het avontuur met de twee hoveniers. Genietend van de humor, had ik daar overigens geen enkel bezwaar tegen gemaakt. In dit verhaal valt echter nog veel meer te beleven dan in het vorige, zonder ook maar ergens aan kracht te verliezen. Van begin tot einde houd je de vaart er in en de dialogen spits en geestig. Seks en humor, het is een genre waarvoor je in de wieg moet zijn gelegd. In dit verrukkelijke verhaal laat je weer zien hoe goed jij dit beheerst. Ik heb gelachen en genoten!

 2. 30 augustus 2011 at 16:53

  Ook lust wordt vergroot wanneer het wordt gedeeld. Maar in de hoeveelheden waarin Pietro het aan ons toedient, wordt het al te overdadig. Daarbij komt dat hij beeldspraak gebruikt die niet per se wil sporen met mijn beleving van erotiek. Maar dan bewegen we ons natuurlijk op een heel subjectief terrein. Wat opvalt in de eerste alinea van het verhaal: de medereiziger die met een attachékoffer voor zich op het open geklapte klaptafeltje zit in een opstijgend vliegtuig. Laten we het bij dit detail houden op: ongebruikelijk.

 3. 30 augustus 2011 at 21:50

  Het gebruik van platvloerse taal is soms nodig in erotische verhalen. Hier vind ik het tè breed uitgemeten maar nochtans zit er humor in het verhaal en is het vlot en prettig geschreven. Een paar seksmomenten minder had ook gemogen. Niettemin een prima verhaal.

 4. 2 september 2011 at 16:53

  Wel Pietro, je had me wel nieuwsgierig. Maar gek genoeg ging het juist door de ‘droomopzet’ mis voor mij. Omdat ik de overgang niet direct vatte, wilden de ‘harde’ erotische fragmenten samen maar geen samenhang vertonen. Natuurlijk, dat hoeft ook niet in een droom! Maar goed, in een verhaal wil je wel de aandacht vasthouden. Dat lukte bij mij nu helaas niet. Achteraf bezien, paste de veelheid van details ook weer niet zo in een droom. Op onderdelen zeker zeer erotisch, als geheel toch niet helemaal geslaagd. Jammer; graag lees ik meer van je!

 5. 17 september 2011 at 16:46

  Pietro je kruipt in de huid van een vrouw. En wat voor eentje. Een zelfbewuste vrouw die weet wat ze wil en haar mannetje staat. Maar toch heb je me niet overtuigd. Het is te rauw te oppervlakkig en de beeldspraken die je gebruikt zou ik als vrouw ook niet zo snel maken. Het zou mijn genot in het moment teniet doen. De druip geile seks die je beschrijft werd een beetje te veel. Seks met een andere vrouw, seks met allerlei soorten mannen, pijpen beffen anaal sandwich, het hele scenario aan mogelijk heden lijkt aan bod te komen. Een beetje te veel naar mijn smaak. Natuurlijk heeft een vrouw zo haar fantasieën, maar deze leken me redelijk mannelijk. Maar je manier van schrijven intrigeert me en lees ik graag meer van je.

 6. 20 september 2011 at 10:24

  Zeven lezers beoordeelden dit verhaal. Samen gaven ze 11 sterren weg. Dat levert een ledenstem van 1,5 ster op.

 7. 23 september 2011 at 22:01

  Lezeressen en lezers,
  Dank wederom voor jullie commentaren, tips en aanwijzingen.
  Heel leerzaam en nuttig. Ik waardeer het zeer!
  Pietro

Geef een reactie