Gat in Eén

“Moet ik je over de drempel dragen?” vraagt Mark smalend.

“Doe niet zo maf joh,” reageert Monique geïrriteerd retour.

Monique houdt niet zo van dat soort klassieke omgangsvormen en als je haar gek wilt krijgen moet je een deur voor haar open houden en haar dan lekker denigrerend in haar ogen kijken. De blik die Mark dan meestal retour krijgt van zijn geliefde geeft hem altijd een heerlijke schok door zijn lichaam. Dat soort blikken van haar blijven voor Mark verslavend maar zoals voor elk verslavend middel is het oppassen voor een overdosis. Hij opent de deur voor haar en gaat er als een soort van page naast staan.

“Loopt u alstublieft verder mevrouwtje,” zeggende inclusief de denigrerende blik.

Met vuur in de ogen kijkt Monique hem aan maar kiest er dit keer voor om zich niet van haar stuk te laten brengen.

“Wacht jij maar mannetje,” laat ze hem snerpend weten en geeft hem een por in zijn buik als ze langs hem stampend het huis binnen treedt.

Triomfantelijk sluit Mark de deur van hun nieuwe stulpje. Het is een halve bouwval maar het is van hen en met uitzondering van de staat van de woning voldoet het aan alle gestelde eisen. Ze lopen de gang verder door en komen uit in de woonkamer. Monique begint als een boom in de storm naar allerlei plekken te wijzen en een waterval aan ideeën stromen uit haar mond. Mark weet dat nu een grap maken of Monique op scherp zetten gelijk is aan het ontmantelen van een bom met honderd procent kans op detonatie en houdt hij zich verstandelijke wijs stil. Hij laat haar uitwaaien en zorgt ervoor dat hij op de juiste momenten een begrijpelijke en accorderende knik richting haar werpt.

“Hier kan ik dan dat ene kastje neerzetten,” oppert ze opgewekt.

“Nou..,” Maar veel verder komt Mark niet want hij krijgt zo’n ijskoude blik toegeworpen dat hij de rest van zijn woorden meteen inslikt. Misschien was dat grapje bij de deur een brug te ver voor vandaag. Monique vind het allemaal heel spannend, een nieuw huis in de omgeving waar ze is opgegroeid en voor het eerst dan echt samenwonen. Mark loop naar haar toe, sluit haar in zijn armen en geeft haar een kus op het voorhoofd.

“Komt allemaal goed meissie, maak je niet teveel zorgen. Kom laten we naar boven lopen kun je mij de rest van je ideeën vertellen.

Boven aangekomen gaat ze weer helemaal los en Mark luistert aandachtig. Na het huis geestelijk ingericht te hebben lopen ze door naar de zolder. Op die zolder is een klein overloopje met centrale verwarming en andere nuttige meuk. Twee deuren verschaffen toegang tot twee gelijke kleine slaapkamers maar hier is ook nog aardig wat werk te verrichten, het is behoorlijk uitgeleefd. Terwijl Monique in de ene kamer staat loopt Mark naar de andere en valt hem een gat in de houten tussenwand op. Hij gaat door zijn knieën om de wand aldaar beter te kunnen inspecteren, kan nu ook door het gat kijken en ziet vervolgens de heerlijke billen van Monique. Hij drukt zijn lippen door het gat en roept: “Moniqueje, Moniqueje”.

Na een paar seconden voelt hij de lippen van Monique tegen de zijne en het hele gebeuren voelt wat vreemd maar wel lekker aan. Hij staat op en ziet dat Monique haar lippen door het gat drukt, zij was blijkbaar nog niet klaar met zoenen. Mark bedenkt zich amper een moment en haalt zijn grol voor de grap er uit om deze vervolgens tegen de lippen van Monique te drukken. Aan de andere kant is duidelijk het gemopper van Monique te horen die dit soort romantische gedachten van Mark niet altijd van niveau vindt. Mark is op dreef en steekt zijn leutertje door het gat.

“Joehoe,” roept hij terwijl hij zijn langzaam groeiende leutertje door het gat laat bungelen.

Monique moet er dan wel weer enigszins om glimlachen maar dan schiet haar het incidentje van vanochtend weer voor de geest. Ze loopt op zijn, nu zijnde leuter af en pakt hem stevig in beide handen vast en geeft er een ferme ruk aan. In haar enthousiasme echter is de ruk iets te hard en Mark wordt met geweld tegen de wand gedrukt waarbij zijn ballen op een niet geriefelijke wijze ook door het gat getrokken worden. Een ferme pijnlijke kreet komt van Mark zijn lippen, gevolgd door nu eens een hoop gemopper van zijn kant.

“O liefje heb je je bezeerd, schat?”

“Ja! Verdikkeme, niet met zoveel geweld!” schreeuwt Mark bedroefd en licht kreunend terug.

“Moet dit vrouwtje hem dan even troosten?” laat Monique hem weten met een dominante ondertoon en streelt met haar handen liefelijk zijn lid nog een stuk groter.

Het heerlijke gevoel dat haar handen creëren laten bij Mark de naschokken van pijn uit dat gebied snel weg ebben. Door het heerlijke apparaat in haar handen blijven de gevoelens bij haar niet ongemoeid. Ze zakt door haar knieën en neemt zijn penis in haar mond. Voor Mark voelt het alsof zijn penis in een heerlijk warm kuuroord bad wordt gedompeld, een heerlijke verassing. Aangezien zijn geslachtsdeel het hele gat nu klemmend gevuld heeft is hij geheel overgeleverd aan Monique. Normaal zou het verstandiger zijn geweest om die klemming misschien wat meer aandacht te geven. Maar ja voor dat soort zevende zintuig activiteiten is er even te weinig bloed in de bovenkamer aanwezig.

Monique begint echter ook steeds meer de lol ervan in te zien en neemt zijn pik steeds dieper in haar mond en alsof deze als het ware in beton gegoten is en nergens meer heen kan, kan zij zijn lid heel ver achter in haar keel drukken. De geilheidsmeter van Mark klimt lekker richting het rode gebied. De keel van Monique kan die harde eikel wel waarderen en ze masseert hem in volle teugen. Aangezien het voor haar duidelijk is dat zij nu de volledige controle heeft durft ze zelfs veel verder en dieper te gaan dan normaal. Heel even probeert ze zelfs met haar tong ook zijn ballen naar binnen te hengelen en zijn hele geslacht op te slokken maar dat blijkt een hap te ver en ze moet zijn paal uitspugen.

Daar staat hij dan als een ornament aan de muur omhoog wijzend en nadruipend van haar mondvocht. Monique valt op dat de pik van haar man toch harder en groter lijkt dan normaal, maar dat zou ook zo maar eens te maken kunnen hebben met het panoramische effect van de witte wand. De mond van Monique schreeuwt erom om weer gevuld te worden en al snel omsluiten haar lippen weer de paal van Mark. Zijn penis is dit keer lekker hard en ze leeft zich er vol op uit.

Na een tijdje kan ze het niet laten om Mark maar eens goed terug te pakken voor alle geintjes die hij bij haar heeft uitgehaald en begint te bijten in zijn keiharde staaf, eerst zacht en steeds harder. De eerste beetjes kan Mark nog wel verdagen maar het wordt steeds moeilijker voor hem om stand te houden tegen het gebit van Monique. Zweetdruppels drukken zich in steeds grotere getallen door zijn huid heen en als het genot van de warme mond het aflegt tegen de kracht van haar tanden wil Mark zijn penis instinctief terug trekken. Maar dat wil niet lukken en wordt het hem duidelijk dat zijn geslachtsdeel behoorlijk klem zit in het gat. Hij geeft een wat heftigere ruk maar niets, helemaal geen beweging. Monique die de worst van Mark stevig tussen haar tanden heeft geklemd merkt niets van alles en denkt dat Mark probeert stoer te doen en zet er nog een tandje bij.

Aan de andere kant wordt de druk nu echt te hoog voor Mark en begint hij wat in paniek te raken. “Monique, Monique kappen, loslaten je doet me zeer!” roept hij.

Monique die verwacht dat hij zijn lid wel terug zou trekken houdt deze blijvend geklemd tussen haar tanden en krijgt de situatie waar Mark zich nu in bevindt niet geheel mee. Vooral omdat al het spelen met zijn pik Monique dusdanig opgewonden heeft gemaakt en er daardoor zelfs een paar druppels vocht langs haar schaamlippen naar beneden glijden.

“Verdomme Monique!” schreeuwt Mark het uit en bonkt en beukt op de houten wand.

Door die hardere gil en het trillen van de wand komt Monique weer bij zinnen. Ze deinst van schrik achteruit en voor haar ziet ze een knalrode keiharde pik met duidelijke zichtbare tand afdrukken.
Ze springt op en rent naar de andere kamer.

“Mark! Waarom trok je niet terug . Gaat alles goed? Ik dacht dat je weer stoer aan het doen was!” roept ze bezorgd uit.

“Nee joh …. Ik zit hartstikke vast!” reageert Mark in paniek en boos.

“Hé, hoe kan dat nou? Neem je me nu weer in de maling? Ik heb daar echt nu geen zin in!”
laat ze hem serieus weten.

“Nee, echt niet. Is geen grapje, ik krijg hem er gewoon niet meer uit.”

Monique loopt de andere kamer weer in om de situatie aldaar beter te bekijken. Aangezien zijn penis behoorlijk rood is en zijn eikel als een rode kerstbal in het kaarslicht schittert is voor Monique geen twijfel dat hij dit keer eens echt serieus is. Ze loopt terug en zegt tegen Mark: “Ik ga dan nu een arts bellen!”

Ze pakt haar telefoon zoekt het nummer op en belt.

“Nee…Nee! Ben je helemaal mal, echt niet!” spreekt Mark met boze tongval.

“Mark!… Echt kappen met die onzin. Dit is niet goed!” reageert ze bezorgd terug.

“Domme,…domme,…domme!” laat Mark flink balend weten.

Monique legt aan de arts uit wat er aan de hand is en deze geeft aan met spoed te zullen komen.

“Triiiing,” doet de deurbel.

“Ha gelukkig” uit Monique en rent de trap af.

“Hééé’! Jij!” klinkt er opgewekt van beneden.

Na een tijdje komt Monique met een glimlach door de deur.

“Kijk eens wie er hier huisarts is? Brenda! Je weet wel, mijn beste vriendin van school vroeger” laat ze Mark opgewekt weten die van die informatie nou niet echt veel vrolijker wordt. Nou ietsje dan als hij ziet dat Brenda een leuke meid blijkt te zijn.

Brenda loopt op Mark af stelt zich voor en gaat meteen zakelijk het gesprek verder. Ze laat Mark vertellen wat er gebeurt is en hoe hij zich voelt en of hij pijn heeft. Mark kan aangegeven dat hij nergens echt pijn heeft maar dat de situatie verre van plezant is op dit moment. De dames lopen naar de andere kant om de situatie daar verder op te nemen.

“Monique! Heb jij dat gedaan?” vraagt Brenda als ze naar de bijtmarkeringen wijst.

“Tja Brenda ik was even in extase en heb hem iets te hard aangepakt,” geeft ze als antwoord lichtelijk blozend.

Brenda kan een glimlach niet onderdrukken en Monique ziet eigenlijk ook weer de grappige kant van het geheel, maar vraagt toch bezorgd: “Is het ernstig?”

“Nee, meid. Eerlijk gezegd heb ik dit al eens eerder meegemaakt. Niet in een wand maar met een stalen cockring. De vraag is in hoeverre de schacht wordt afgeklemd en hier ziet het er niet gevaarlijk uit. Ook heeft je man geen pijn en dat is een goed teken.”

“Wat kunnen we er aan doen?”

“Nou je kunt wachten dat ie van zelf weer slap wordt maar als je pech hebt kan dat heel lang duren. Ik kan ook een spuit geven met een ontspannend middel, maar daar zit een risico aan vast dus uhh… is de beste oplossing hem te stimuleren tot een ejaculatie.”

Mark krijgt aan de andere kant bijna niets mee van het verhaal. Als je gesprekken van vrouwen niet wil horen versta je ze woord voor woord maar als het interessant is dan zijn ze niet te verstaan. Wel voelt ie dat zijn pik vast gepakt wordt en lichtelijk in alle richtingen wordt gedrukt maar wie hem in de handen heeft weet ie niet. Na een tijdje komt Monique terug en vertelt Mark het verhaal. Deze info geeft hem natuurlijk ook weer de nodige geruststelling. Hij zag al zeven brandweermannen of meer een poging doen hem uit deze wand te bevrijden. Bij zo’n melding is de kans groot dat iedereen opgeroepen wordt. Nou dan stond er hier heel rap weer een bordje te koop in de tuin!

Monique loopt naar de andere kamer en al snel voelt Mark de koelende kracht van Monique haar spuug gevolgd door de bewegingen van haar masserende handen. Langzaam kan Mark zich weer over laten gaan aan dat heerlijke geile gevoel.

Wat Monique echter Mark nooit verteld heeft is dat Brenda en zij een tijdje meer zijn geweest dan vriendinnen. Voor Monique bleek het niet haar roeping te zijn maar Brenda bleef hetzelfde pad volgen.
Alsof beide dames elkaar pas gisteren voor de laatste keer gezien hebben bloeit hun vriendschap weer helemaal op. Terwijl Monique haar handen over de keiharde paal en kogelharde eikel laat gaan, beppen de twee dames gezellig bij.

“Tjonge!” oppert Monique half in een zin.

“Wat is er?” reageert Brenda.

“Zijn pik is wel heel erg hard, ” vervolgt ze bewonderd. “Voel maar eens.”

“Nee Monique dat kan ik niet maken,” reageert Brenda iets verward.

“Waarom niet …? Hoort toch gewoon bij het onderzoek,” reageert ze plagend terug.

“Daar heb je ook wel weer gelijk in.” Ze neemt de lul over en laat haar handen de verkenning starten.
“Who… die is echt knoepert hard, dat ie daar geen last van heeft.”

“Ik vraag het hem even.” Monique loopt naar haar man en daar aangekomen vraagt ze of alles goed met hem gaat.

“Ja hoor, gaat lekker. Maar ehh… Als jij hier … wie … MONIQUE!”

“Ja jij met al jouw grapjes altijd, nu ben ik eens aan de beurt.”

Ze pakt met beide handen zijn hoofd vast en geeft hem een heerlijk lange zwoele kus. Dan fluistert ze in zijn oor dat ze hem nu eens goed te grazen gaat nemen en met een arts in de buurt die grens wel eens heel hoog zou kunnen worden waarna ze de kamer uit huppelt, Mark beduusd achterlatend.

“En hoe gaat ie dokter?”

“Prima, de patiënt is stabiel.”

“Mooi dan is ie nu van mij. Hij zit me al de hele week te treiteren en nu is het mijn beurt.”

Ze gaat op haar knieën zitten en neemt de penis over van Brenda. Ze stopt hem in haar mond en begint er stevig aan te zuigen. Heen en weer beweegt ze haar hoofd en af en toe laat ze met een grote plop de kop uit haar mond schieten. Als zijn pik goed nat is kijk Monique de kant van Brenda op en zet zij haar tanden weer in zijn paal. Langzaam voert ze de druk op en al snel wordt er gebonkt op de wand. Ze laat de druk afnemen en zijn paal kan weer wat op adem komen. Niet voor lang en haar tanden zakken weer in het zachte vlees. Het gebonk neemt weer toe tegen de wand maar ze houdt het vlees nu stevig vast geklemd.

Als Mark vanuit de andere kamer echt boos begint te bulderen laat ze zijn lid weer los. Ze pijpt hem weer een tijdje gulzig om vervolgens zijn eikel tussen haar voortanden te nemen en terwijl ze deze met haar tanden stevig vast heeft bewerkt ze de punt met haar tong.

Aan de andere kant gaat Mark uit zijn plaat aangezien hij aan de ene kant wil ie dat die pijnlijke grip tussen haar voortanden afneemt maar aan de andere kant is de stimulatie van haar tong hemels.

“Zo! Nu jij Brenda.” beveelt Monique.

“Monique!”

“Brenda wanneer heb jij voor het laatst dusdanige lol gehad?”

Daar bleek Monique wel een gevoelige snaar te raken aangezien ze al weer een tijdje single is.
Monique voelt de situatie feilloos aan en maakt de keuze om er flink gebruik van te maken. Terwijl ze haar blouse ontknoopt en haar bustier tentoon stelt gaat Brenda door de knieën (letterlijk en figuurlijk). Mannen heeft ze niet zoveel mee maar een ‘dildo’ aan de wand kan ze wel hebben. Ze zet haar tanden er licht in en laat de textuur op haar in werken.

“Apart,” laat ze Monique met volle mond weten.

“Voor elke keer dat er op de wand gebonkt wordt. Gaat er een kleding stuk uit,” commandeert Monique met een gemene glimlach die met haar lichaam nu strak tegen de muur geleund staat.

Nu verwacht Monique ook nog eens van haar dat ze haar eed als arts naast zich neerlegt. Maar lang kan Brenda niet weerstaan als de handen van Monique richting haar riem gaan en deze losmaakt. Als een teef met een bot in de bek kijkt ze Monique opgewonden aan. Sorry knul, mompelt ze in haar hoofd als ze haar tanden verder in het vlees van Mark zijn lid zet. Aangezien ze niet gewend is hiermee om te gaan bijt ze iets te snel en wordt er door Mark direct hard tegen de wand gebonkt en laat Brenda van de schrik meteen weer los.

Terwijl Monique haar broek en schoenen uittrekt voelt Brenda zich toch wat schuldig en doet haar best de penis goed te verwennen. Dan wijst Monique naar haar bustier en is Brenda weer geforceerd om haar patiënt een pijnlijke beet toe te brengen. Als Monique haar prachtige borsten laat zien kan Brenda niets anders doen dan de paal van Mark van verbazing uit haar mond te laten vallen. Ze was niet vergeten hoe mooi ze waren maar de jaren hebben dat duo zeker geen slecht gedaan. Monique wijst vervolgens naar haar onderbroek en Brenda pakt de pik op en geeft deze even een korte massage gevolgd door een even korte mondmassage.

Monique is duidelijk betreffende het ‘voor wat hoort wat’ principe en Brenda zet haar tanden weer in het arme lid van Mark. Als het gebonk weer te horen is vermindert ze haar beet. Maar Monique is genadeloos en nog niet tevreden en laat met handgebaren weten dat er meer nodig is. Weer zakken haar tanden in het vlees en weer wordt er gebonkt op de wand. Monique geeft aan dat Brenda haar beet moet vasthouden en laat als beloning langzaam één gedeelte van haar onderbroek zakken. Met haar andere hand geeft ze aan dat ze meer gebonk wil horen. De tanden van Brenda zakken nog dieper in en ze voelt dat haar patiënt nu echt te lijden heeft, maar heeft geen andere keuze. Het gebonk word vele malen harder en er komt nu wel heel veel gevloek van de andere kant, nu echter geput uit een woordenschat waar tot heden nog geen gebruik van is gemaakt.

Monique schuift haar ondergoed naar beneden en kan Brenda haar beet lossen. Brenda neemt het lid van Mark liefelijk in haar mond en masseert met tong en lippen de pijn weer bij hem weg. Dat heeft deze knul wel verdiend.

Monique oppert Brenda uit te kleden en gaat nu geheel naakt zijnde naast de penis van Mark staan en drukt zijn eikel tegen haar been terwijl ze deze met haar rechterhand blijft stimuleren. Als Brenda uitgekleed is draait Monique zich met de rug richting Mark en drukt ze zijn keiharde staaf tegen haar vagina. Langzaam beweegt ze zijn eikel langs haar schaamlippen naar binnen. Terwijl ze langzaam op een neer op zijn penis beweegt vinden de handen en armen van de dames elkaar.

Na een momentje van omarming en zoenen zoeken de handen van de vrouwen elkaars vulva op en worden de zoenen alsmaar intenser en intenser. Alsof ze de route nooit vergeten zijn vinden ze elkaars gevoeligste plekjes rap en laten ze de warmte van elkaars lichaam in elkaar over gaan. Ze proeven elkaars lippen en de toppen van hun vingers strelen elkaars klitknopjes. Aangezien de vulva van Monique al goed gevuld is kunnen alleen haar vingers het innige van Brenda verwennen.

Aan de andere kant van de wand is Mark maar wat blij dat er niet meer op zijn pik gekauwd wordt. De massage die de vulva op zijn penis maakt is heerlijk en na een tijdje is hij de pijnlijke ervaringen van daarnet al weer vergeten. De vulva van Monique blijft zijn schacht masseren en dan is daar eindelijk de verlossing. Met krachtige stoten voelt hij zijn pik afvuren. Als de voorraad is geleegd en Mark weer meer bij zinnen is merkt hij dat zijn pik nog steeds hard is maar helaas ook nog steeds klem zit. Monique masseert zijn paal nog steeds innig met haar vagina en het heerlijke gevoel van genot wordt nu vervangen door een minder ideaal gevoel. Een paar keer een beuk op de wand geven blijkt geen zin te hebben. Hij weet ook niet dat aan de andere kant de dames zo in elkaar zijn opgegaan dat de buitenwereld voor hen niet meer bestaat. Mark moet zich behoorlijk concentreren om niet gek te worden van het rare gevoel wat zijn pik uitzendt.

Maar dan gebeurt er iets wat hem nog nooit is overkomen. Heel langzaam neemt het rare gevoel plaats voor een weer intenser heerlijker gevoel. Hij laat zich iets achterover vallen en hangt nu een beetje met zijn geslachtsdeel aan de wand en heeft het gevoel dat hij zweeft. Monique en Brenda verwennen elkaar op volle hoogte en Monique kronkelt en beweegt daardoor steeds heftiger op de lul van Mark. Deze krijgt er daardoor behoorlijk lekker van langs en Mark voelt zelfs weer een orgasme opkomen. Maar deze opkomst wil hij voorkomen en gaat nog verder naar achter leunen. Daardoor komen zijn ballen veel strakker tegen de muur te staan en geven de op en neer bewegende billen van Monique er telkens een tik tegen waardoor het orgasme wordt uitgesteld. In het begin blijkt deze actie zijn vruchten af te werpen maar zijn pik wordt te heerlijk gestimuleerd.

Niet lang erna zorgt al die heerlijkheid ervoor dat het onvermijdelijke niet langer uitgesteld kan worden. Het lijkt er op als of zijn lichaam met geweld een opstopping uit zijn lichaam moet persen. Mark leunt nog iets verder naar achteren en zijn testikels staan nu zo strak tegen de wand gespannen dat ze het uit kermen. Ondanks deze techniek kan hij zijn orgasme niet meer verder uitstellen.

Mark grijpt met zijn handen naar zijn hoofd omdat hij van gekkigheid niet meer weet waar hij met al die gevoelens het nog zoeken moet. Vervolgens is daar dan die geweldige erotische oerknal en pompt Mark zijn tweede lading in Monique leeg. Aangezien Monique gewoon door blijft rijden wordt dit keer zijn pik helemaal leeg en klein gemasseerd en schiet deze vervolgens als een losgelaten, net opgeblazen ballonnetje uit de vagina van Monique door het gat heen en zorgt ervoor dat Mark zijn balans verliest en achterover kukelt.

Neergeploft ligt hij op de grond en kan even helemaal niets meer. Na een tijdje vind hij weer de kracht om op te krabbelen en ervaart hij wat het is om weer een vrij man te zijn. Blij loopt hij naar de andere kant waar hij vervolgens mag aanschouwen hoe twee innig in elkaar geweefde vrouwenlichamen al genietend kronkelen. Even wil hij een kreet uitbrengen maar hij bedenkt zich. Hij wacht netjes af.

© Cleeo

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Gat in Eén

 1. 4 juni 2016 at 23:12

  Hole in one?
  Welkom op eropodium, Cleeo! Je trakteert ons meteen met een niet alledaags (bijna bizar) tafereel dat overigens goed geschreven is. Ik verdenk je wel van enige nonchalance gezien het frequent gebruik van het woord ‘bezorgd’. Zo bezorgd zijn de twee dames echter niet met hun slachtoffer. Ik krijg zelfs een beetje medelijden met Mark 😉
  Ik ben heel benieuwd wat er nog meer uit je toetsenbord rolt.

 2. 6 juni 2016 at 04:53

  Leuk verhaal en met plezier uitgelezen.

 3. 10 juni 2016 at 08:49

  Yes, correct.
  Graag gedaan.
  Volgende staat al in de startblokken.
  Maar door de afgelopen zonnige dagen, laat die
  nog even op zich wachten.

  Gr.

 4. 29 augustus 2018 at 19:42

  Leuk verhaal maar helaas tenenkrommend grammaticaal slecht verzorgd Nederlands.

Geef een reactie