hot teens tube shemale jizzed by group.

Gedeeld genoegen

PaNaMa staat voor Pascal, Natas en Max. Een drietal wat elkaar gevonden heeft op vele vlakken. Wat begon als een erotische date is uitgelopen op een waardevolle vriendschap, waarin ook erotiek een grote rol speelt. Dit verhaal is geschreven door Pascal en Natas, met Max als copywriter. Pascal schreef spontaan het eerste deel voor Natas, nog voor we elkaar voor de eerste keer echt hadden gezien. Het was zijn visie op (of fantasie over) onze date. De daadwerkelijke ontmoeting  pakte zo goed uit dat Natas beloofd heeft (inmiddels al weer een hele tijd geleden, sorry Pas) daar een vervolg op te schrijven met het verloop van de date erin verwerkt.

Deel  één – Pascal

Gesmeerd

Terwijl ik naar het hotel rijd waar we hebben afgesproken, gaan mijn gedachten toch weer die ene kant uit, en zie ik in mijn fantasie onze bezwete lichamen over elkaar heen glijden. Ik zou eigenlijk realistisch moeten zijn, moeten beseffen dat het misschien niet meer zal worden dan een kennismaking en verder niet. Maar toch….

Ik ben erg goed in het op hol jagen van mijn eigen gedachten, en dat begon al voordat ik vandaag in de auto stapte. Voor het douchen mijn gezicht en intieme delen glad geschoren, waarbij mijn pik direct reageerde en rechtop stond toen ik onder de douche ging staan. Ik kon het niet laten te fantaseren over wat ik met je zou willen doen, hoe ik je langzaam uit zou kleden, je overal zou likken en mijn tong met de jouwe zou spelen. Mijn erectie liet zich niet negeren, en onder de douche gleed mijn hand langzaam over de gladde huid van mijn kale ballen, terwijl ik aan jou dacht.

Je maakt jezelf gek wist ik toen, en ook nu ik in de auto zit besef ik dat. Ik probeer krampachtig aan mijn werk te denken terwijl ik een raam open zet, maar tussen mijn gedachten door flitsen de foto’s die je stuurde. De glimmend witte kousen die je zo goed staan… en ik vraag me af of je ze nu aan hebt. De mooi gevormde billen waar ik mijn handen overheen zou willen laten glijden… ik doe het weer!

De file haalt me even uit mijn gedachten en ik probeer afleiding te vinden in het verkeer, waarna ik mijn erectie heel langzaam voel afnemen. Na een half uur draai ik eindelijk de auto het parkeerterrein op van het hotel waar we hebben afgesproken, en ik stuur je een sms dat ik er al ben. Om 20.00 uur in de bar van het hotel hebben we afgesproken. Nu ik zie dat het pas 19.40 uur is, besef ik dat ik veel te hard heb gereden.

Niet veel later komt jouw reactie dat je er tot mijn verrassing ook al bent, waarna ik gespannen de auto uitstap en het volle parkeerterrein afspeur. Aan het eind zie ik de auto staan die voldoet aan jouw beschrijving en langzaam loop ik er naartoe, terwijl ik tegen mezelf zeg: 'gewoon koffie drinken … toch?' Als ik er bijna ben stap jij uit en zie ik eindelijk de glimlach van je foto’s in levende lijve. We zoenen elkaar op de wang als we eindelijk echt kennis maken, en ik kan niet nalaten het eerste te zeggen dat ik denk… je ruikt heerlijk!

Al pratende lopen we naar binnen en ik bedenk me hoe vreemd het eigenlijk is dat het al zo vertrouwd voelt, terwijl we elkaar nog nooit hebben gezien. Als we in de bar zitten blijkt al ons geklets op MSN geen belemmering om nog gespreksstof te vinden en voor we er erg in hebben zijn we al een uur en twee koffie verder. Onder het praten probeer ik elk detail van je in mij op te nemen: hoe je lacht, hoe je ruikt, je vrouwelijke rondingen en stiekem vraag ik me af wat voor ondergoed je draagt onder je kleding.

Het is gezellig met een vreemd soort spanning, die we beide goed voelen. Ik durf te bekennen dat ik in mijn fantasie meer bij deze ontmoeting voorstelde dan alleen koffie, en zelfs dat ik zo brutaal ben geweest massageolie mee te nemen. Je moet lachen als ik erken mezelf af en toe gek te maken met dit soort gedachten, en zegt dat sommige gedachten helemaal niet zo gek zijn. Gekscherend stel ik voor dat we altijd een kamer zouden kunnen boeken, als je toch gebruik wilt maken van het aanbod om je een keer te masseren. Tot mijn vreugde zeg je dat je dat aanbod eigenlijk wel een leuk idee vind, maar dat je nog twijfels hebt wat je wel en niet wilt en dat je ook nog rekening hebt te houden met Max..

“Ik zou het niet meer dan normaal vinden dat je op ieder moment kunt aangeven dat je niet verder wilt gaan”, zeg ik, “dat kan ik alleen maar respecteren. En anders bel je Max even om te overleggen.”

We spreken af dat je eerst naar huis gaat bellen en dat we dan een kamer gaan boeken. Je zegt het als je niet door wilt gaan en dan zal ik verder ook niet aandringen.

Een kwartier later heb jij naar huis gebeld en hebben we een kamersleutel in de hand. We lopen naar de lift terwijl ik de spanning in mezelf voel toenemen. Nog voor de lift vertrekt stapt er een groepje mensen in. Hierdoor komen we dicht tegen elkaar aan te staan. Ik laat mijn hand over je arm glijden en kijk diep in je ogen. Verbeeld ik het me, of lees ik toch ook verlangen in jouw blik?. Als, behalve wij, iedereen is uitgestapt gaan wij nog twee verdiepingen hoger maar blijven staan zoals we stonden. Ik besluit de gok te wagen door jouw lippen te kussen. Jouw reactie laat niet lang wachten en al snel glijden onze tongen over elkaar, tot we beseffen dat we al een tijdje stilstaan met de lift. We moeten er beiden om lachen en stappen de gang in om onze kamer te zoeken.

Als we binnen zijn wil ik voor alles eerst je lippen weer proeven. Tegen de deur aan geleund stoeien onze tongen al snel hevig met elkaar. Mijn handen glijden over je rug en billen en ik trek je stevig tegen mij aan, waarbij je vast gevoeld moet hebben dat er iets groeide in mijn broek.

Als ik je even loslaat vraag je hoe het nou met die massage zit die ik je heb beloofd, en ik moet even denken wat daar voor nodig is. Ik haal twee handdoeken uit de badkamer en spreid er één uit over het bed waarna ik het flesje olie op het nachtkastje zet. Dan kijk ik jou vragend aan, maar jij kijkt alleen maar vragend terug.

“En nu?“ vraag je.

“Om je te kunnen masseren moet je wel met de billen bloot.” zeg ik lachend, en als ik merk dat jij geen aanstalten maakt loop ik naar je toe en begin je te zoenen, terwijl mijn handen voorzichtig je lichaam verkennen.

Mijn handen glijden onder je kleding en voelen jouw warmte terwijl je toelaat dat ik je uitkleed. Al snel vallen de eerste kledingstukken op de grond en niet veel later heb je alleen je string en bh nog aan. Jouw huid gloeit heet onder mijn handen en voelt heerlijk zacht. Op de tast vind ik de bh-sluiting op je rug. Als ik die losmaak en de bandjes over je armen schuif, lijken je borsten blij bevrijd te zijn. Mijn handen glijden zacht over je borsten en al snel voel ik je tepels samentrekken onder mijn bewegingen. Ik concentreer mijn aandacht even op de twee knopjes die steeds harder worden en hoor jou zuchten. Ik kan het niet nalaten om door mijn knieën te zakken en ze om beurten in mijn mond te nemen, waarbij ik heel zachtjes bijt.

Ik laat mijn handen over je rug naar je billen zakken, tot ze de stof van je string vinden en deze heel langzaam naar beneden trekken. Jij helpt nog steeds niet mee zodat ik door mijn knieën moet zakken om je string helemaal uit te trekken, en met mijn gezicht voor jouw glad geschoren kutje eindig. Ik laat mijn tong over het stukje tussen je navel en kutje glijden en ga heel langzaam naar beneden tot ik bijna bij je kutje ben, maar ga nog niet verder dan dat.

“Ik zou je masseren toch?” zeg ik.

Als je ja wilt zeggen merk ik dat je een beetje schor bent door de opwinding. Ik laat je op je buik op de handdoek liggen en wil de olie al pakken als jij zegt dat het niet helemaal eerlijk verdeeld is nu.

Ik snap wat je bedoelt, en kleed mezelf uit tot ik alleen nog mijn strakke boxer aan heb, waar de contouren van mijn stijve pik zich duidelijk in aftekenen. Ik ga iets achter je billen op je bovenbenen zitten en wrijf de olie warm tussen mijn handen voordat ik begin met je rug en schouders. Langzaam en stevig kneed ik je spieren waarbij ze steeds soepeler worden onder mijn handen. Als je rug en schouders helemaal los zijn en je huid gloeit, leg ik een handdoek over je heen zodat je warm blijft, en ga een stuk lager zitten. Nu tussen je benen in. Ik masseer eerst je onderbenen, terwijl ik een prachtig uitzicht heb op je billen en je kale kut, en merk dat je ontspannen over je heen laat komen wat ik met je doe. Dan begin ik met je bovenbenen en als mijn hand steeds verder omhoog gaat over je been, glijdt deze met regelmaat langs je kut, waarbij ik voel hoe nat je inmiddels bent.

Je spreidt je benen nog iets meer, zodat ik er nog beter bij kan. En tegelijk kan zien hoe je lippen al een klein beetje openstaan, als een hete en vochtige uitnodiging. Steeds vaker glijden mijn handen langs je kut en voel ik jouw hete sap zich vermengen met de olie op mijn handen. Dan zijn je billen aan de beurt en ik pak nog wat extra olie, zodat ze al snel glinsteren in het weinige licht op de kamer. Terwijl ik je billen masseer duw ik ze steeds een beetje van elkaar, wat mij een nog beter zicht geeft op het roze vlees van je kutje. Als ik naar beneden kijk zie ik hoe een donker vlekje van voorvocht zich aftekent in mijn boxer. Mijn handen omvatten stevig jouw billen, waarbij mijn vingers regelmatig in het midden samen komen en speels over jouw sterretje glijden. Ik merk hoe hevig je reageert als mijn vingers zich daar bevinden en herinner mij uit onze gesprekken hoe lekker je anale seks vind. Ik besluit je eerst nog even te plagen door mijn vingers er alleen overheen te laten glijden, waarbij ze soms even aarzelen voor ze weer verder gaan.

Ik ben ondertussen ontzettend geil geworden en merk aan de glinstering tussen jouw lippen dat je al aardig nat moet zijn. Ik laat twee vingers achteloos tussen je lippen doorglijden en voel de intense hitte van je inmiddels drijfnatte kut, die lijkt te wachten op meer. Langzaam duw ik mijn vingers in je nauwe kutje en hoor hoe je zwaarder begint te ademen, terwijl je nog steeds niet zegt dat ik verder ga dan je zou willen. Mijn vingers glijden steeds sneller in en uit je kut, waarbij het sap zich steeds meer verspreid, tot mijn hand en jouw kut glibberen van jouw geil. Na enige tijd merk ik aan jouw bewegingen dat je al bijna komt. Mijn vingers diep in je stotend voel ik plotseling hoe jouw kutspieren zich samentrekken en hoor je kreunend klaarkomen.

Terwijl ik je even de tijd geef om bij te komen laat ik je liggen en trek ondertussen snel mijn boxer uit, waarna mijn keiharde pik eindelijk de ruimte heeft. Ik ben ontzettend geil en heb vreselijk zin in je, mijn eikel glimt al van het voorvocht. Ik ga weer snel tussen je benen zitten en hoef niet lang naar de goede plek te zoeken, mijn eikel vindt als vanzelf de weg tussen jouw lippen en glijd dan diep in je hete kutje. Langzaam begin ik mijn heupen naar voren te stoten, waarbij ik probeer steeds dieper in je te komen. Terwijl ik je langzaam neuk vinden mijn handen jouw billen die nog steeds glibberen van de olie. Heel brutaal laat ik een vinger op zoek gaan naar dat andere nauwe gaatje. Door de olie is er niet veel druk nodig en zonder moeite duw ik mijn vinger een klein stukje naar binnen. Uit jouw gekreun maak ik op dat ik nog steeds jouw goedkeuring heb voor wat ik doe en langzaam glijd mijn vinger nu helemaal naar binnen.

Rustig beweeg ik mijn vinger in en uit je sterretje om je te laten wennen aan deze indringer, terwijl ik doorga mijn harde pik in je kut te stoten. Jouw kontje lijkt mijn vinger niet langer als indringer te zien en is nu ontspannen onder de bewegingen die ik maak, waardoor ik besluit iets anders te proberen. Ik vraag je of je op je knieën wilt gaan zitten en jij weet meteen wat mijn bedoeling is… Mijn pik is drijfnat van jouw geil en mijn eikel glimt als ik hem voorzichtig tegen je sterretje aan druk. Als een mond die zich opent wijkt de spier en glijdt mijn pik langzaam een stukje naar binnen. Het voelt heerlijk nauw en ontzettend heet in je kontje. Ik laat je even wennen aan het gevoel, maar nog voor ik mijn heupen naar voren kan duwen beweeg jij je billen naar achteren, zodat mijn pik nu diep je kontje in glijd.

Langzaam begin ik je te neuken terwijl ik geniet van jouw kreunende reacties. Jij laat ondertussen één van je handen tussen je benen glijden die zonder moeite je gezwollen klit vindt. Al snel druipt het sap uit jouw hete kut over je vingers en voel je je klit glibberen van het geil. Bij elke stoot van mijn heupen voel je de schok tegen je billen en merk ik dat ik steeds meer olie op mijn heupen voel. Terwijl ik mijn pik steeds sneller in je kontje stoot schieten jouw vingers over je klit en het duurt niet lang eer je opnieuw tot een hoogtepunt komt.

Ik merk nu dat het voor mij ook niet lang meer duurt maar weet dat ik je liefst in je ogen kijk als ik nu kom. Ik vraag je of je op je rug wilt gaan liggen, en als je dat gedaan hebt ga ik, vlak onder je buik, op je bovenbenen zitten en neem mijn pik in mijn hand. Terwijl ik jou in je ogen kijk hoef ik maar een paar keer te trekken en voel dan een scheut door mijn lijf razen, waarna ik mijn zaad in een paar hete golven over je buik en borsten spuit. Ik ga hijgend bovenop je liggen en meteen vinden onze tongen elkaar weer.

Ik weet dat ik nog niet genoeg heb van jou, en dat mijn pik meteen weer hard is als ik naar je kijk. Maar nu nog even niet, nog even liggen en dan eerst samen onder de douche…

Deel twee- Natas

Samen spelen

Ontspannen ligt je hoofd tussen mijn borsten. Mijn handen laat ik door je haar glijden. Ik til je hoofd iets op en kijk je glimlachend aan.

“Mmmmhh, lekkere massage hoor.” zeg ik.

“Geen spijt dat we verder zijn gegaan?” vraag je me, een tikje onzeker.

“Nee, absoluut niet !”

“Wat vond Max er eigenlijk van, toen je hem belde daar straks? Ik was zo vol van onze kennismaking, en het feit dat je ja zei, dat ik dat helemaal vergeten ben te vragen.”

“Hij vond het prima hoor. Wel een beetje teleurgesteld dat onze eerste ontmoeting er niet één met z’n drietjes was. Maar ik weet zeker dat ook dat niet lang meer zal duren.” en ik trek je hoofd weer dichterbij om je een innige kus te geven.

Je laat je van me af glijden en samen rollen we om, tot we lepeltje-lepeltje liggen, mijn verhitte lijf dicht tegen het jouwe. Eén arm ligt om mijn middel, je hand rust op mijn borst. Een beetje afwezig speel je met mijn tepel, die weer overeind komt te staan door de zachte aanraking. Ik rek me loom uit en voel hoe jouw pik direct weer reageert op de beweging van mijn billen. Ik kan het niet na laten mijn heupen nog wat extra te draaien. Zo’n lekker gevoel als je wat tegen je billen aan voelt groeien. Ik lig heerlijk ontspannen en val in een ondiepe slaap.

Na een tijdje kus je me wakker met een zachte zoen in mijn hals en vraagt me of ik mee ga douchen. Met lichte tegenzin open ik mijn ogen. Ik lag zo lekker. Maar als ik jouw belofte tegen mijn billen aan voel drukken sta ik toch maar op. Samen lopen we naar de badkamer. Galant laat je me voor, of doe je het om het uitzicht op mijn naakte billen? Ik voel je blik priemen als ik een doucheschuim uit het mandje op de wastafel vis. Plagend buk ik me extra diep voorover om de badkraan open te draaien en blijf zo staan tot het water op de juiste temperatuur is. Ineens voel ik een hand over mijn billen glijden. Je bent achter me komen staan en streelt de beide helften, die door mijn houding mooi gespreid staan.

“Lekker uitzicht zo hoor.” zeg je, en laat je vingers even plagend samen komen tussen mijn openstaande lipjes.

Mijn, nog steeds gevoelige, kut reageert direct door eens lekker samen te knijpen.

“Eerst douchen, dan mag je weer verder spelen. Ik plak helemaal!” zeg ik, en kom overeind.

Ik stap over de rand van het bad en steek uitnodigend mijn hand uit. Je komt er ook bij staan en ik draai de knop op de kraan naar de douche stand. Het gordijn laten we open, nu even geen plakkend douchegordijn tegen onze naakte lijven. Even staan we gewoon genietend onder de hete straal. Het water stroomt overal tussen ons door waar we niet stevig tegen elkaar aan gedrukt staan. Dan pak jij het flesje doucheschuim en begint me in te zepen. Zorgvuldig masseer je het schuim in en laat geen plekje onberoerd. Je handen glijden soepeltjes over mijn lijf door het rijke schuim. Ik voel mijn opwinding al weer in volle hevigheid terugkomen. Als je handen bij mijn onderbuik zijn aangekomen verliezen ze alle tempo. Ineens hebben ze geen haast meer. Traag gaan ze omlaag, over de bolling van mijn heuvel naar beneden. Langs de buitenkant van mijn lippen glijden je vingers naar achteren en zorgvuldig was je ze schoon. Dan laat je twee vingers er tussen in glijden en zorgen dat ook daar alles goed ingezeept wordt. Ik hap naar adem en sta te trillen op mijn benen als je vingers zacht mijn klit beginnen te masseren. Met trefzekere bewegingen glijden ze er over heen. Ik voel dat er niet veel meer voor nodig is om opnieuw klaar te komen. Maar dan stop je plots. Je pakt de waterstraal en spoelt al het schuim van me af. Ter afsluiting krijg ik een zachte zoen op mijn lippen.

“Nu ben jij aan de beurt” zeg ik zacht.

Ik neem het flesje van je over en begin jouw lijf in te zepen. Voor het laatste stuk neem ik wat extra zeep uit het flesje. Ik verdeel het over mijn handen en laat het alvast rijkelijk schuimen. Dan neem ik jouw, alweer snoeiharde paal tussen mijn handen. Met trage bewegingen laat ik hem tussen mijn handpalmen doorglijden en verdeel het schuim. Ik vouw de vingers van één hand als een koker om je pik heen en laat deze met licht draaiende beweging vanaf je ballen naar boven glijden. Bij je eikel draait mijn hand zich om over de top en glijdt weer naar beneden, waar de andere hand het met dezelfde beweging overneemt. Zo wisselen ze elkaar steeds af, het contact op geen enkel moment verliezend. Aan jouw ademhaling kan ik horen dat je er van geniet. Je staat met je ogen dicht iets achterover geleund tegen de wand. Als mijn handen je loslaten gaan je ogen weer open, en verlangend kijk je me aan. Ik spoel ook jou af met de straal, tot er geen restje schuim meer te zien is.

Dan zak ik door mijn knieën en ga op de rand van het bad zitten, mijn hoofd ter hoogte van je navel.

“Even proeven of hij ook echt schoon is geworden.” zeg ik, terwijl ik je van onder mijn wimpers aankijk.

Met mijn mond nader ik je eikel. Het puntje van mijn tong komt naar buiten en voorzichtig lik ik over de top. Ondanks de grondige wasbeurt van net proef ik toch alweer de zilte smaak van je voorvocht, zo opgewonden ben je. Mijn iets geopende lippen raken het puntje van je eikel. Zacht glijden ze eroverheen, je steeds dieper in de warme vochtigheid van mijn mond nemend. Mijn tong controleert ondertussen bij alle spleetjes en randjes of ze ook echt goed schoon zijn geworden. Als ik jouw paal nog dieper mijn mond in laat glijden, kun je een kreun niet meer onderdrukken. Je onderlijf schokt ongecontroleerd als ik een slikkende beweging maak. Dit voel je om je eikel heen, die inmiddels diep in mijn keel is gegeleden. Ik trek mijn hoofd weer terug en je paal glijdt uit mijn mond. Een sliertje speeksel probeert nog zo lang als mogelijk contact te houden tussen jouw eikel en mijn lippen. Teder lik ik het weg.

“Kom hier, lekker ding. Even rust nu, we hebben de hele nacht nog.” zeg je, terwijl je me overeind trekt en mijn mond weer opeist.

Na een tedere zoen draai ik de kraan uit. We stappen uit bad en beginnen ons af te drogen. Als je mijn rug staat af te drogen, wordt er op de kamerdeur geklopt.

“Wacht maar, ik ga wel even. Ik heb nog roomservice besteld.” zeg ik.

Ik sla de handdoek om en loop de badkamer uit. Ik open de kamerdeur en laat Max, die netjes staat te wachten met een fles wijn in zijn hand, binnen.

“Hey lieverd, fijn dat je er ook bent.” en ik geef hem een kus.

“Hai lief. Hmm, niet echt bepaald de kleding waarmee je vanochtend van huis vertrok hè.” zegt hij lachend en laat zijn hand onder de handdoek glijden. “Heb je het hem al verteld dat ik ook aanwezig ben vanavond?”

“Nee, dat nog niet. Maar ik heb al wel een heerlijke massage gehad, en meer …”

Max lacht en trekt me verlangend tegen hem aan, zijn hand op mijn naakte billen.

“Jullie hebben je dus al even heerlijk vermaakt. Heb ook vreselijk veel zin in je.”

“Ik voel het ja !”

Jij komt de badkamer uitgelopen en kijkt verbaasd naar het tafereel voor je ogen. Ik maak me los uit de omhelzing met Max en loop op je af.

“Pascal, mag ik je dan nu ook voorstelen aan Max?”

Even kijk je me aan of je niet weet waar ik het over heb. Ik zie dat jij je niet helemaal op je gemak voelt met slechts een handdoekje losjes om de heupen geslagen en pak bemoedigend jouw hand. Ik voel me bijna schuldig over mijn spontane actie. Ondanks het feit dat de oorspronkelijke afspraak ook met zijn drietjes zou zijn.

“Toen ik Max daarstraks belde en vertelde dat ik bleef, had hij ook zin om te komen. En ach, die ontmoeting zou toch nog plaats gaan vinden, dus waarom maar niet meteen.” leg ik uit.

Dan herstel je jezelf en moet even lachen. Je loopt op Max af en jullie schudden elkaar de hand.

“Hey, leuk je nu ook in het echt te ontmoeten. Een beetje onverwacht, dat wel, maar evengoed leuk. Volgens mij is Natas wel een type wat van verrassingen houdt, of niet?”

Max kan dat alleen maar bevestigen. “Ja, leven met haar kun je alles behalve saai noemen. Maar ook daarom ben ik zo gek op d’r.”

Even staat iedereen besluiteloos en valt het stil. Dan neemt Max het voortouw. Hij heft de fles wijn omhoog.

“Wie lust er een glaasje, heb hem ten slotte niet voor niets meegenomen.”

“Ja lekker !” zeg ik, en ga op zoek naar een paar glazen.

In de badkamer vind ik plastic bekertjes voor het tandenpoetsen. Ik haal ze uit de verpakking en loop weer terug de kamer in.

“Niet de meest ideale glazen, maar ach, zo wil het ook.”

Jullie zijn inmiddels gaan zitten in de twee fauteuils op de kamer. Ik gooi wat kussens tegen het hoofdeinde van het bed en ga er tegen aan zitten. Max reikt me een bekertje aan.

“Proost!” zeg ik “Op een geslaagde avond.”

“Hmm, met zo’n uitzicht gaat dat best lukken.” zegt Max, terwijl hij onbeschaamd naar mijn kut zit te kijken. Deze is net zichtbaar geworden onder de handdoek, die omhoog is geschoven omdat ik met mijn knieën opgetrokken zit op het bed.

“Zeker weten. Ze heeft een heerlijk kutje. En niet alleen om te zien!”, doe ook jij nog een duit in het zakje.

Plagend laat ik mijn benen wat uit elkaar zakken en geef jullie beiden een nog beter uitzicht op mijn gezwollen lippen. Ik zie jullie even slikken, hef mijn beker en neem een slok.

Zo zitten we een poosje te praten. Vooral voor jou en Max is het nog een beetje aftasten naar elkaar. Zovaak hebben jullie elkaar tenslotte ook nog niet gesproken op MSN. Maar na een tijdje merk ik dat de sfeer wat meer ontspannen wordt. Jullie hebben het over de gemeenschappelijke hobby; fotografie. Ik zit lekker ontspannen tegen de kussens aan en kijk naar jullie. Gek dat het al zo vertrouwd kan voelen met iemand die je pas een paar uur live kent, denk ik, als ik naar jou kijk.

Mijn gedachten dwalen terug naar de afgelopen uren en naar wat nog gaat komen. Ik voel de opwinding weer toenemen in mijn nog verhitte lijf. Ik verschuif wat op het bed, zodanig dat de omgeslagen handdoek open glijdt. Mijn tepels reageren op de plotselinge koude door fier overeind te gaan staan. Ik kan het niet nalaten er even zachtjes met een vinger overheen te glijden. Dan laat ik mijn hand verder zakken, over de zachte ronding van mijn buik naar beneden. Eén knie laat ik zijwaarts op het bed vallen, daarmee schaamteloos mijn intiemste plekje bloot leggend. De toppen van mijn vingers glijden over mijn bovenbeen richting mijn knie. Dan weer terug via de binnenkant van mijn dij.

Mijn bewegingen blijven niet onopgemerkt. Ik zie hoe jullie beiden iedere keer weer mijn kant op kijken. Bij mijn lies aangekomen glijden mijn vingers verder naar boven, een vederlichte streling langs mijn gevoelige lippen. Ik voel dat het alweer aardig nat begint te worden daar tussen. Voorzichtig laat ik er één vinger tussen glijden en streel zachtjes over mijn klitje.

“Uhm Max, volgens mij probeert er hier iemand ons iets duidelijk te maken.” zeg je met overslaande stem.

“Ja, denk het ook ja. En zo te zien kan ze ook wel wat hulp van jou gebruiken.”

Typisch Max manier om aan te geven dat het goed zit, dat jij je vooral maar niet moet inhouden. Je staat op uit je stoel en komt op me aflopen.

“Pas, zou je niet eerst nog wat anders doen?” zeg ik.

Je kijkt me niet begrijpend aan. Ik wijs naar de shawl die over mijn jas heen hangt. Dan grijns je even ten teken dat je het begrepen hebt. Je pakt de shawl en loopt richting Max.

“Sorry Max, maar jij wilde graag kijken op onze eerste date. Nou leek het ons wel een leuk idee als we je daar ook bij vastbinden. We zouden niet willen dat je niet meer van jezelf af kunt blijven als je ons zo bezig ziet.”

“Maar dan wel eerst even uit de kleren!” vul ik aan,  “Ik wil wel kunnen zien wat het met je doet.”

Ik ben inmiddels ook opgestaan en help Max met het uitkleden. Jij streelt mijn blote rug en billen terwijl ik daar mee bezig ben. Als Max helemaal naakt is neemt hij weer plaats in zijn stoel. Ik leid zijn armen achter zijn rug en begin deze met de shawl vast te binden aan de stoelpoten. Vrijwillig werkt Max mee, het idee van hulpeloos toe moeten kijken windt hem duidelijk wel op. Als hij vastzit laat ik mijn hand nog even plagend langs zijn inmiddels stijf overeind staande paal glijden, kus hem vol op de mond en fluister zachtjes in zijn oor dat ik van hem houd. Dan draai ik me om naar jou en zoen je op de mond. Dankbaar ontvang je me weer in jouw sterke armen en trekt me dicht tegen je aan.

“Kom meisje, we gaan Max eens laten zien wat we net ook al gedaan hebben.” zeg jij, en je trekt me mee richting het bed.

Je gooit de vochtige handdoek, die is achtergebleven op het bed, aan de kant en dirigeert me op mijn rug. Ook jouw eigen handdoek verdwijnt naar de grond en je komt half naast, half op me liggen. Ik voel dat jij ook al weer klaar voor actie bent. Je erectie wipt ongeduldig tegen mijn been aan. Met jouw lippen begin je me te zoenen in mijn nek. Je handen dwalen over mijn buik richting mijn borsten. Ik doe even helemaal niets en kijk Max recht in zijn ogen aan. Ik zie dat hij geniet van het schouwspel wat zich voor zijn ogen afspeelt.

Ondertussen ben jij met je mond afgezakt en neemt één tepel tussen jouw lippen. Even bijt je er zachtjes in en je vingers bespelen de andere. Om de heerlijke pijn te verzachten sabbel je daarna zachtjes aan mijn tepel en je tong draait er cirkeltjes omheen. Je hand gaat opnieuw op ontdekkingsreis, over mijn buik naar beneden. Over mijn kale heuveltje glijden jouw vingers verder en ontdekken daar alweer een hoop nattigheid. Dankbaar ontvang ik jouw vingers en ik spreid mijn benen nog wat extra om je alle ruimte te geven. Het idee dat Max toekijkt terwijl Pascal me vingert maakt me supergeil. Al snel vult de kamer zich met het geluid van mijn soppende kut, veroorzaakt door jouw vingers die moeiteloos in en uit me stoten en dan weer langs mijn gezwollen klit glijden. Je warme lippen hebben inmiddels mijn borsten verlaten en met donkere ogen kijk je me aan.

“Oeh Natas, je drijft! Ik wil je drinken.” zeg je schor.

Je geeft me nog een hete zoen voor je tussen mijn benen kruipt. Ik trek mijn knieën op en jij gaat plat op je buik op het bed liggen. Met je handen onder mijn benen door geschoven zoek je steun aan mijn heupen. Je begraaft je hoofd tussen mijn dijen en snuift de bedwelmende geur van mijn geilheid op. Dan lik je met uitgestoken tong langs mijn openstaande lippen, wat me een siddering langs mijn ruggengraat oplevert.

Als je tong voor de eerste keer over mijn klit glijdt, sluit ik onwillekeurig mijn ogen en geniet van de sensatie die je daar teweeg brengt.  Al mijn zintuigen staan op scherp en ik ben me heel bewust van Max’ opgejaagde ademhaling naast het bed. Ik steek mijn hand uit en streel hem even langs zijn been zonder mijn ogen open te doen. Het levert het me een dankbare grom op uit Max’ mond. Jouw tong draait cirkeltjes over mijn klit en je maakt slurpende geluidjes als je hem langs mijn kut haalt. Je neukt me met jouw tong, steeds in uit me glijdend, mij helemaal gek makend.

Na een tijdje laat je één hand weer onder mijn benen door glijden en steekt twee vingers in mijn hete grot, je duim tegen mijn sterretje aangedrukt. Iets gekromd gaan ze op zoek naar dat weke plekje tegen de bovenkant en stoten er zachtjes tegen aan. Ondertussen zuig en lik je aan mijn, inmiddels overgevoelige, klit. Ik kan niet meer stil blijven liggen en ik draai mijn bekken alle kanten op, om je tong maar te blijven volgen in zijn bewegingen. Ik houd het bijna niet meer en voel al mijn spieren zich spannen tot het uiterste.

Dan houd je plots op. Je komt overeind en zoent me. Ik proef mijn eigen geil, wat rijkelijk is uitgesmeerd over je kin en wangen.We zoenen een poosje voor ik jou op je rug duw. Ik ga op mijn knieën naast je zitten, zodat mijn gezicht naar Max toe is gericht. Ik begin je vol overgave te pijpen, terwijl ik Max iedere keer tussendoor geil aankijk. Ik zie dat de aanblik hem gek maakt en als ik jouw paal helemaal tot aan je ballen in mijn mond laat verdwijnen, schuift Max onrustig heen en weer over zijn stoel. Zijn pik, voor mij zo vertrouwd, staat tot het uiterste gespannen. Ik zie alle aders kloppen, de eikel dieppaars gezwollen. Als ik merk dat jij het moeilijk begint te krijgen houd ik op. Ik buig me naar je gezicht en zoen je heet.

Je schuift wat naar het midden van het bed en vraagt me op je te gaan zitten. Ik plaats mijn knieën aan weerszijden van jouw heupen en laat me zakken tot mijn natte gleuf jouw paal raakt. Plagend glijd ik er wat overheen zonder hem in me te laten komen. Ik kijk je alleen maar aan als ik dat doe en ik zie jouw verlangen je pik diep in me te begraven in je ogen weerspiegeld. Dan hef ik mijn heupen iets op en positioneer me zo dat jouw eikel tegen de ingang van mijn grot aanduwt. Heel rustig laat ik me over jouw paal heen zakken. Een zucht verlaat jouw lippen als je eindelijk helemaal in me zit. Ik buig me verder voorover en hang met mijn gezicht net iets boven het jouwe, mijn haren hangen als een sluier langs jouw gezicht. We kijken elkaar alleen maar aan.

“Je bent mooi.” fluister je zachtjes, en je steekt een lange blonde lok achter mijn oor weg.

Dan richt ik me op en begin langzaam te bewegen. Ik schuif mijn bekken over jouw onderlijf, mijn klit schurend over jouw schaambeen. We blijven elkaar aankijken. We gaan zo in elkaar op dat we niet eens merken dat Max ondertussen zijn handen los gewurmd heeft uit de shawl. Pas op het moment dat hij ook op het bed kruipt en we het matras in voelen veren, merken we zijn aanwezigheid op.

“Hmm, volgens mij kon er zich iemand ook niet meer beheersen.” zeg ik lachend.

Max streelt mijn rug en billen en trekt mijn gezicht naar hem toe. Verlangend eist hij mijn tong op.

“Geil kreng. Jij weet wel hoe je iemand gek moet krijgen hè.” zegt hij liefdevol. “Ga alsjeblieft verder waar je mee bezig was. Ik kijk wel wat jullie doen.”

Ik richt me weer naar jou en zoen je. Dan hervat ik mijn bewegingen en traag begin ik je weer te neuken. Max kijkt naar ons en speelt met zijn eigen paal. Dan verlaat hij het bed even om wat te pakken uit de tas op de grond. Hij komt achter me zitten en als ik een tube open hoor gaan weet ik wat hij wil gaan doen. Ik laat me voorover zakken op jouw borstkast en ik voel hoe Max mijn sterretje insmeert met wat glijmiddel. Hij masseert mijn sluitspier even, maar merkt al snel dat ik zo geil ben dat dat niet eens meer echt nodig is.

Dan hurkt hij achter me en plaats zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Ik voel de druk langzaam toenemen en verlies alle besef van waar ik ben. Ik voel hoe ik wegzweef in een geile roes als Max steeds iets verder doordrukt in mijn nauwe kontje. Niet langer in staat nog iets te doen laat ik me helemaal door jullie vullen in mijn beide gaatjes.

Even liggen we helemaal stil als ook Max zijn pik diep in me heeft begraven. Dan beginnen jullie tegelijk te bewegen. Jij heft je heupen steeds iets op en stoot zo zachtjes in mijn kut. Max heeft iets meer bewegingsvrijheid en bepaalt het tempo, stevig diep in me stotend. Ik onderga alleen nog maar en geniet van geile gevoel van zo ontzettend gevuld te zijn. Jullie voelen elkaar ook bewegen. Slechts gescheiden door een dun wandje schuiven jullie pikken langs elkaar heen, diep in me. Jij begint het moeilijk te krijgen en trekt me aan mijn heupen nog iets steviger op je paal. Mijn klit schuurt zo nog meer langs jouw schaambeen en er is geen houden meer aan. Ik begin spastisch te krampen in mijn onderlijf en ik voel hoe straal na straal mijn geil uit mijn kut spuit.

Door het geweld van mijn verkrampende kutspieren en de enorme nattigheid van mij, die je langs jouw billen voelt lopen, houd jij het ook niet meer. Al grommend kom je klaar, je zaad diep in me spuitend. Max houdt het nog iets langer vol en blijf nog even onverstoorbaar in me doorstoten. Maar dan voel ik aan de manier waarop zijn heupen tegen mijn billen aan stoten dat ook hij zijn zaad diep in mijn darmen spuit. Pas als Max ophoudt met stoten kom ik ook weer een beetje tot rust en uitgeput lig ik boven op jou. Niet in staat iets te zeggen of te doen liggen we zo even roerloos.

Max is de eerste die weer in beweging komt. Moeizaam komt hij overeind uit zijn hurkstand en laat zich zijwaarts op het bed vallen. Ik geef je nog een zoen en rol ook van je af. Ik kruip naast je, mijn hoofd in jouw oksel, jouw arm om mijn schouders en voel hoe Max tegen mijn billen aankruipt en zijn arm om mijn taille heen slaat. We liggen alledrie na te hijgen.

“Sjees jongens, dat was echt ongelofelijk.”

Ik ben de eerste die weer in staat is wat te zeggen. Jullie kunnen niets anders doen dan even bevestigend grommen. Woorden zijn ook overbodig op dit moment. Eerst even rustig samen bij liggen komen.

© PaNaMa

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Gedeeld genoegen

 1. 28 maart 2007 at 14:41

  Verzorgd geschreven en natuurgetrouw relaas, qua opbouw weinig verrassend. Jammer dat het verhaal niet meer ingaat op de werkelijkheid achter de werkelijkheid.

 2. 28 maart 2007 at 19:16

  Het was mij een onverdeeld genoegen

 3. 28 maart 2007 at 23:09

  Lekker verhaal!!
  Voor een man die erg graag wil weten wat een vrouw voor lingerie draagt, besteed je er later weinig aandacht aan hoor Pascal. Je gebruikt nooit een komma en het woord 'en' achter elkaar, het is of/of. Verder goed geschreven!
  Heerlijk verteld, Natas, wat ben je toch een bofkont.

 4. WB
  29 maart 2007 at 00:18

  Met nog wat meer 'verhaal' er omheen, wordt zo'n belevenis wat sterker, wat indringender. Zo is het naar mijn smaak een, weliswaar goed beschreven, maar net iets te veel opsomming van activiteiten.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world