hot teens tube shemale jizzed by group.

Geile del dat ik ben…

Twee maanden voordat ik met Wout ging trouwen bedroog ik hem voor het eerst op beestachtige wijze met Gerard, de man van mijn zus Petra, die bijna tien jaar ouder is dan ik en toen zeven jaar getrouwd. Zelf was ik 27 in die tijd en Wout zat met het leger in voormalig Joegoslavië.

Ik was een avondje op bezoek bij Gerard en Petra en had meer gedronken dan goed voor me was. Daarom kon ik beter mijn autootje laten staan en moest Gerard me maar naar huis brengen vond Petra (dat is een kilometer of zeven).

Onderweg voelde ik me misselijk worden en moest Gerard de auto langs de kant stoppen, want ik dacht dat ik moest overgeven en we gingen de auto uit om even frisse lucht te happen. Het ging na een tijdje wel weer, maar Gerard zei dat ik beter nog even in de berm kon gaan zitten met mijn hoofd tussen mijn benen, met mijn rug naar het tegemoetkomend verkeer en vóór de auto, zodat ook het andere verkeer mij niet in de koplichten kon vangen. Dat hij mij zelf wél in zijn koplichten ving, al waren die dan tot stadslicht gedimd, besefte ik pas toen ik even opkeek en hem naar me zag kijken. Hij had een sigaret opgestoken en leunde tegen de zijkant van de wagen.

Ineens voelde ik het overal kriebelen, want ik had maar een kort jurkje aan en met mijn benen opgetrokken moest dat wel een schunnig beeld zijn. Ik werd er geil van en boog mijn hoofd weer, maar in plaats mijn benen te sluiten deed ik ze verder open en liet het jurkje afglijden langs mijn benen. Met bonzend hart bleef ik zo zitten. Inmiddels waren al verschillende auto's voorbij gereden, waarvan sommige ook even het grote licht hadden aangezet, maar dat maakte me alleen maar heter.

Na twee, drie, vier minuten, ik had geen benul meer van de tijd, hurkte Gerard voor me en vroeg of ik me al een beetje beter voelde. Heel veel beter voelde ik me, maar ik zei dat ik nog een beetje duizelig was, maar niet misselijk meer.

Even diep ademhalen dan nog, maar niet zó, zei hij toen ik nog steeds met een kromme rug diep in- en uit begon te ademen langs mijn neus: leun achterover op je ellebogen, hoofd in je nek en zet je borstkas uit…..

Steken van opwinding voelde ik in het onderste deel van mijn buik toen ik zijn aanwijzingen opvolgde, want op deze manier werd het wel een héél obsceen plaatje voor hem. Alsof ik bij de gynaecoloog op tafel lag, maar wel met een heel ander gevoel! De zoom van mijn jurkje lag tegen mijn buik en terwijl ik de ademhalingsoefening uitvoerde spreidde ik mijn benen verder en verder.

Even schrok ik op toen een auto claxonnerend voorbij zoefde, maar Gerard zei sussend dat ik me daar niets van aan moest trekken, want dat ik het juist zo goed deed. Ik voelde dat hij op zijn knieën tussen mijn benen schoof, maar deed of ik dat niet merkte. Wel ademde ik nu niet alleen meer door mijn neus, maar ook door mijn open mond en daaraan hoorde hij dat mijn ademhaling horkerig was.

Diép in- en uitademen, diép, diép lieverd, fluisterde hij, je bent te gespannen, véél te gespannen. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan, want ik voelde hoe hij steeds verder opschoof tussen mijn benen. Nog een kwestie van centimeters en zijn knieën zouden tegen mijn broekje aan komen. Het doet nog raar in mijn buik, steunde ik als verklaring. Dan kun je beter even gaan liggen, was zijn brutale advies. Toe maar, drong hij zachtjes aan toen ik even naar adem hapte omdat er weer een auto voorbij kwam.

Toen ik op van de zenuwen onderuit gleed kwam het contact tussen zijn knieën en mijn onderbuik tot stand en van de weeromstuit kneep ik mijn dijen naar binnen. Voor het eerst raakte hij me nu aan: hij legde zijn handen op mijn knieën en drukte ze zachtjes naar beneden, een aanraking die een golf van beroering veroorzaakte in mijn overgevoelige delen. Helemaal plat liggen, gaf hij vriendelijk aan, dat is nu het beste! Een deel van mijn lichaam was gespannen als een veer, maar mijn armen en benen waren zo slap als een vaatdoek, wat een wonderlijk gevoel was toen Gerard zich over me heen boog en mijn armen naast me legde.

Toen daarna zijn hand zachtjes over mijn buik gleed, wipten mijn billen onstuimig van de grond. Rústig, rústig nou toch, zei hij, ik wil alleen dat rare gevoel in je buik wegnemen….

Dat rare gevoel was er helemaal niet, maar nu wel! Ik probeerde mijn handen tot vuisten te ballen, maar ik had geen enkele macht meer over mijn spieren, terwijl zijn hand tastend en voelend over mijn jagende buik zwierf, nu nog door mijn jurk heen, maar dat zou niet lang meer duren begreep ik toen de hand afgleed naar mijn linkerheup en zijn andere hand op mijn rechterheup kwam te liggen.

Eventjes meehelpen, mompelde hij toen hij de zoom van mijn jurkje omhoog begon te trekken. En hij humde tevreden toen ik willoos mijn gat oplichtte. Hij schoof het jurkje meteen een flínk eind op, tot vlak onder mijn borsten. Kan dat wel?, vroeg ik verdwaasd, want weer reed er een auto met groot licht langs.

Dat kan heel goed, antwoordde hij kalm, vertrouw maar op mij, dat nare gevoel is nu zó uit je buikje verdwenen.

Nu begon hij mijn blote buik bedaard met twéé handen te masseren, maar wat heet masséren: zijn vingers trippelden van boven naar beneden en terug, dan weer gleden zijn handpalmen zachtjes op en neer. Ik begon hoe langer gejaagder te hijgen, maar nu was dat zeker in orde, want aanbevelingen om me te ontspannen of het rustig aan te doen bleven achterwege.

Het gaat al beter hè?, constateerde hij vergenoegd toen mijn hijgen overging in steunen en kreunen. Hij peuterde even aan de bovenrand van mijn broekje en zei peinzend: dat zit wel héél strak liefje, misschien komt het ook wel daardoor?

Ik knikte benauwd. Ja, dat zou goed kunnen, mijmerde hij en liet zijn handen langzaam over mijn slipje heen glijden. Goed dat het zulk lekker weer is, babbelde hij vrolijk verder, en nu we toch bezig zijn, kunnen we het beter meteen goed doen, vind je niet?

Zonder antwoord af te wachten trok hij met een ruk mijn kutje bloot. De gil die uit mijn mond kwam was van oprechte schrik, maar wat er achteraan kwam was spontaan, een levensecht orgasme. Nog nooit meegemaakt dat ik dat kreeg bij het uittrekken van mijn broekje, maar de omstandigheden waren natuurlijk ook wel exorbitant. Ja, zó kun je dat nare gevoel ook laten verdwijnen, lachte hij, terwijl ik spastisch op en neer wipte op mijn schandalige climax.

Ondertussen trok hij het broekje van mijn benen en stak het in zijn zak. Hij voelde éven aan mijn natte pruim en richtte zijn aandacht toen op de wanordelijke prop kleding onder mijn tieten.

Nu zit het dáár weer strak, schudde hij zijn hoofd, het is ook niet gauw goed hè? Zijn handen gleden tintelend over mijn buik naar boven. Je hebt toch geen beha aan zeker?, vroeg hij met een grimas toen hij bij de jurk was gekomen.

Nee, nooit, stotterde ik, ik draag nooit een beha….

Verstandig, heel verstandig, knikte hij en trok de jurk over mijn tieten, en niet nodig ook, zoals nu blijkt, voegde hij eraan toe. Wat een schitterende vruchtjes liefje, zónde om die verborgen te houden!

De jurk lag nu opgerold in mijn oksels en ik strekte volgzaam mijn armen naar boven zodat hij hem over mijn hoofd en armen kon trekken.

Gewéldig van je, zuchtte hij toen ik naakt was, ik wou dat je zuster wat meer van jouw karakter had!

Petra! Ik was haar helemaal vergeten en kwam geschrokken overeind. Wat zal ze wel niet denken dat je zo lang weg blijft?, vroeg ik benauwd.

Die slaapt al lang, knipoogde hij, en ik kan altijd nog even naar de kroeg zijn gegaan, dat is geen punt.

Kunnen we dan niet beter naar mijn huis gaan?, vroeg ik klappertandend, want er reed opnieuw een auto met volle lichten voorbij en ik verbeeldde me dat hij zelfs even vaart minderde.

Ben je al helemaal genezen dan?, vroeg hij plagerig, terwijl hij me terugduwde naar de grond.

Ik zei niets meer, want met zijn andere hand had hij ondertussen mijn kut gevonden. Ik geloof dat de alcohol er nu van ónderen uit komt, grinnikte hij, heb je hier soms een verborgen opslagruimte? En zoekend gingen zijn vingers naar binnen. Mijn vingers groeven zich in de grond en ik beet op mijn lip toen hij me kundig begon te vingeren.

Toe maar kindje, spoorde hij me aan, laat je maar gaan, laat je maar gaan…

Ik hoorde mijn eigen kut klotsen onder zijn snelle vingeroefeningen en de wereld verging opnieuw. Sterretjes voor mijn ogen en een verwoestende ontlading, heviger dan de eerste keer. Kermend kromp ik in elkaar en toen ik een hand voor mijn mond sloeg om de geilkreet te onderdrukken proefde ik zand en gras tussen mijn tanden.

Nog steeds was de gedachte niet bij me opgekomen dat hij me hier zou gaan neuken, maar toen ik weer op mijn rug wentelde had hij zijn pik in zijn handen en waren broek en onderbroek omlaag geschoven tot op zijn knieën.

Nee toch!, sidderde ik, maar ja toch!, knikte hij vriendelijk terug.

En zo werd ik door mijn zwager geneukt op die smalle berm tussen fietspad en autoweg. Minstens drie keer kwam tijdens de daad een auto voorbij gereden, maar de emotie waaraan ik ten prooi was was te hevig om daar nog op te letten. Het was geen vluggertje, niet maar even pats-boem, maar een uitgebreide beurt, waarbij hij me na een tijdje zelfs nog omdraaide om me van achteren te nemen. Aan het begin schreef ik dat ik die memorabele nacht mijn Wout voor het eerst met Gerard bedroog en dat is geen typefout.

Het is nu vier jaar later en als ik zou gaan tellen, weet ik nog niet met wie ik het meest heb geneukt. En het gaat nog steeds door. 

© Lisa

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Geile del dat ik ben…

 1. 31 augustus 2007 at 23:08

  Eén van mijn favoriete verhalen omdat het geweldig tot de verbeelding spreekt. En dat lukt alleen maar als het zinderend genoeg is geschreven Toppie! 3***

 2. 3 september 2007 at 20:19

  Een geile del, dat ben je, Lisa. Vinden we dat erg? Niet als het zo beschreven wordt!

 3. 17 september 2007 at 20:38

  En het gaat nog steeds door, zegt ze! Mogen we daar asjeblieft wat meer van weten dan??

 4. 17 november 2009 at 18:55

  je bent inderdaad een geil meisje ,maar het is een mooi en lekker verhaal

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world