hot teens tube shemale jizzed by group.

Gemiste kerstcadeaus

Ik was al enkele uren op zoek in het winkelcentrum naar……..ja waarnaar,… de laatste kerstcadeaus, maar op een of andere manier wilde dat maar niet lukken. Ik kon me niet concentreren, had veel meer oog voor het vrouwelijk schoon dat ik telkens signaleerde, dan dat ik ideeën kreeg, laat staan cadeautjes vond, nodig voor de laatste verrassingen van mijn geliefde. Ik was al een tijdje in een geile bui en was daarom meer bezig de aandacht te verkrijgen van een van die heerlijkheden, die ik vooral ontwaarde in de parfumeriezaak. Wat zagen ze er veelal begerenswaardig uit, hun lippen eindeloos tuitend voor de spiegel om de goedkeuring te verkrijgen voor de zojuist gekozen lipstick. Wat zou ik hier graag behulpzaam bij zijn geweest, maar,…. mij ontbrak het lef.

Onhandig bewoog ik me tussen de meest vrouwelijke types waarvan ik het vermoeden had dat ze wellicht wel in waren voor ’n kortstondig, heftig avontuur. Hierbij ging ik er vanuit dat er zich toch wel minstens één iemand tussen de winkelende kooplustige damesgroep zou moeten bevinden, die zich op dit moment net zo geil voelde dan ik. Welke heerlijkheid, waarbij de lust momenteel zoveel groter zou zijn, dan de noodzakelijke koopwoede, en – daardoor haar grens verleggende om toch maar binnen afzienbare tijd op ’n geschikt plaatsje besprongen te worden -, hunkerde naar mijn aandacht?

Ik had de hoop er op al opgegeven en slenterde naar de naast gelegen groenteafdeling van de supermarkt om snel nog wat componenten voor ’n salade te bemachtigen. Ik had me al verzoend met de gedachte dat straks thuis m’n redelijk grove handen er aan te pas zouden moeten komen om mijn lustgevoelens tot ontlading te brengen. Dit was toch volkomen surrogaat in vergelijking met ’n heerlijk natte doos van een overgeile dame! Berustend in deze situatie viel opeens mijn oog op ’n brunette, gekleed in een lange bontmantel. Op de een of andere manier merkte ze dat ik haar met meer dan normale interesse bekeek. Ze pakte net ’n courgette uit de voorraad en terwijl ze deze naar haar neus bewoog om voor te wenden dat ze de vrucht wilde goedkeuren, keek ze om en met haar donkere kijkers en een verleidelijke glimlach keek ze me uitdagend aan….ik werd wat onrustig….ze sloeg haar ogen neer, draaide haar gezicht wat en ging heel langzaam met haar tong in de lengterichting over de vrucht…aan het eind gekomen, besloot ze met ’n kleine kus en plaatste de vrucht in haar mandje.

Ik stond aan de grond genageld en keek vanuit mijn ooghoek naar het vervolg. Hetzelfde ritueel herhaalde zich met ’n komkommer. Op dat moment kon het signaal niet duidelijker zijn. Opeens liep ze richting kassa terwijl ze onderweg zich er van verzekerde of ik haar ook volgde. Als ’n magneet trok ze me aan waarbij ik mijn eigen inkopen volkomen vergat. Aan de kassa aangekomen, rekende ze af, draaide nog wat naar me toe waarbij ze me ’n blik gunde in haar decolleté….

Aan de rand van de parkeerplaats aangekomen, opende ze de kofferbak van haar auto, welk toevallig naast de mijne stond. Op het moment dat ik bij m’n auto aankwam, en terwijl ze met de rug naar me toe stond, vroeg ze: “Kun je me even helpen, kerstman”?

Gezien de geringe hoeveelheid van de ingekochte vruchten was dit voor mij een overduidelijk gebaar om tegemoet te komen aan de bij onze beide opgekomen lusten….ik stapte op haar af, omhelsde haar en liet beide handen in haar bontjas glijden naar haar borsten….. en wat bleek…. onder haar bontjas was ze slechts gekleed in een te krappe bh met satijnen slip. De smalle bh had slechts een ondersteunende functie en bedekte haar fiere tepels niet zodat ik meteen vrijspel had op deze geweldige genotsknobbeltjes….terwijl ik deze streelde en kneedde hoorde ik haar kreunen…. Haar linkerhand ging langzaam omlaag, richting mijn kruis, en gaf me lichte kneepjes in m’n gezwollen eikel. Ik beet haar zachtjes in haar nek en knabbelde aan haar rechter oorlelletje. De zoete geur van haar parfum deed mijn opwinding toenemen…. Plots draaide ze zich om en begon me heftig te zoenen, onze tongen omstrengelden elkaar…ik bracht m’n rechterhand omlaag en schoof deze in haar slipje…, met m’n vingers drukte ik haar gezwollen schaamlippen uit elkaar en begon haar heerlijk te masseren wat me gemakkelijk afging gezien het overmatige liefdesvocht wat zich bij haar al had ontwikkeld….. Ik ging wat omhoog, streelde haar klitje waarbij ze nog harder begon te kreunen. Inmiddels had ze zich ontdaan van haar satijnen slipje en ritste ze mijn broek open en trok deze met m’n slip naar mijn knieën….., ze omvatte met haar rechterhand, mijn op dat moment keiharde paal, en begon de huid rustig op en neer te bewegen….. waarna ze in m’n oor fluisterde : “Volgens mij ben je er klaar voor kerstman”.

Ik tilde haar een klein stukje op zodat ze in haar billen de steun had van de autobumper en haar benen vrijelijk kon spreiden voor mij. Ze bracht mijn gezwollen, paarse eikel naar haar klitje en liet deze enkele malen over haar plekje van genot gaan, toen drukte ze mijn stijve lul ietsje naar beneden en nam hem volledig op tussen haar gezwollen schaamlippen… hij gleed moeiteloos naar binnen, met het geluk dat mijn brunette wat ruimer van maat was, zodat het opkomend orgasme toch nog enigszins uitgesteld kon worden…. ze kruiste haar benen om mijn billen en we begonnen heftig te bewegen…..

Te snel voelde ik de ontlading opkomen en heftig schokkend en kreunend kwam ik in haar klaar. We bleven nog enkele minuten op elkaars schouders uithijgen om bij te komen van onze bijna dierlijke driften…., .ze ontvouwde haar benen en liet ze weer langzaam zakken zodat ze uiteindelijk weer vaste bodem onder zich voelde…

We keken elkaar in de ogen en ze vroeg: “Zie ik je nog ’n keer Kerstman?”

Ik keek haar diep aan in haar donkere kijkers en antwoordde: “Met ’n beetje geluk in het nieuwe jaar, je zegt ’t maar!”

© Hotbillies

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world