Gitaarles

Gisterenavond zat ik op mijn terras wat gitaar te tokkelen, zoals vaak in de zomer. Mijn appartement ligt op het gelijkvloers aan een openbaar park, waar nogal wat wandelaars komen. Sommigen blijven even staan om te luisteren. Meestal vertrekken ze na een minuutje of twee, met een duim omhoog als complimentje.

Gisteren verliep het helemaal anders. Een leuke vrouw komt voorbij gewandeld, en houdt halt om me te horen spelen. Terwijl mijn vingers het melodietje verder tokkelden, kijk ik haar even aan. Ze glimlacht, en ik glimlach terug. Ik schat haar rond de 50, maar ze ziet er veel jonger uit. Ze is middelgroot van gestalte, met een leuk rond gezichtje, volle lippen en donkere ogen waarin pretlichtjes branden. Een bos donkerbruin halflang krullend haar vervolledigt haar jeugdige looks. Wat me opvalt is haar fel groen- en geel jurkje, dat tot halfweg haar dijen valt. Daaronder steken twee gebruinde benen, glad en sierlijk zoals die van een meisje van 24 !

“Mooi !”, zegt ze als ik het liedje heb uitgespeeld en ze applaudisseert even, “ik wou dat ik ook zo gitaar kon spelen !”. Half gekscherend zeg ik : “Ik wil het je altijd leren… Als je tot hier komt…”. Tot mijn enorme verbazing antwoordt ze : “Echt ? Tof !”, en loopt het lage haagje langs dat mijn terras van het wandelpad scheidt.

Ze stapt rustig de patio binnen, en steekt haar hand uit. “Hoi, ik ben Jolien.” “Freek,” beantwoord ik haar groet, en bied haar een stoel aan. Als ze gaat zitten schuift haar jurkje nog wat verder omhoog, haar prachtige stelten nog beter tonend. Nadat ik kort naar haar muzikale kennis heb gevraagd, die basis blijkt, plaats ik mijn akoestische gitaar op haar schoot. “Het eerste wat je moet op letten,” zeg ik, “is dat je de gitaar niet tegen jou aan knelt, maar losjes van jou weg houdt, zodat-ie ruimte heeft om te zingen.” Ze duwt de gitaar wat van zich af : “Zo goed ?”. Van waar ik zit, kan ik dat niet beoordelen, dus ga ik op mijn hurken schuin rechts achter haar zitten. “Als je je vlakke hand tussen jou en de gitaar kunt schuiven is dat voldoende,” zeg ik, en de daad bij het woord voegend strek ik mijn hand en laat die met de achterkant langs de rug van de gitaar glijden. Maar onverwacht, en onbedoeld, streel ik haar rechterborst. “Oei, sorry !” zeg ik en trek geschrokken mijn hand terug. Ze lacht eens, en beweegt haar schouder een beetje, de aai vindt ze blijkbaar niet onaangenaam… Ze kijkt naar de gitaar, en verandert de positie een beetje. “Zo beter ?” vraagt ze. Ik aarzel. “Kan je even checken ?”, dringt ze aan, me ondeugend aankijkend. Voorzichtig strek ik mijn hand weer, en laat die terug langs de gitaar glijden. Deze keer is er genoeg ruimte. Ik trek mijn hand terug, maar plots drukt ze de gitaar naar zich toe. Mijn hand belandt pardoes op haar tiet. Ze lacht : “Dus dit is geen goede positie ?”. “Euh nee…,” stamel ik eerst, maar herneem me vlug, “niet om gitaar te spelen”. Met mijn vrije linkerhand duw ik de gitaar een ietsje weg, maar hou de rechter op haar borst. “Voor een massage daarentegen…” Zachtjes begin ik haar tietje te kneden. Ze draagt geen BH. Haar prammetjes zijn niet te groot, maar wel lekker bol en vol. Mijn vingertoppen beroeren een tepel. Door de dunne stof van haar jurk heen voel ik hoe die stijf wordt. Jolien laat het hoofd achterover zakken en sluit haar ogen. Ik ga op mijn knieën dichter bij haar zitten en sla mijn linkerarm rond haar lijfje, zodat ik met beide handen haar lekker zachte appeltjes kan masseren. Onze hoofden zijn dichtbij elkaar, en ze wendt haar gezicht naar het mijne. Ze kijkt in mijn ogen, dan naar mijn lippen terwijl ze de hare sensueel half opent. Ik kus haar, onze tongen kronkelen om elkaar heen. Ze maakt kleine hapbeweginkjes met haar mond, als om de zoen in stukjes te proeven.

Even houdt ze op, fluistert : “Rits achteraan…” en drukt haar lippen weer op de mijne. Onmiddellijk voldoe ik aan haar verzoek, en rits het jurkje achteraan van nek tot lenden open. De stof valt een beetje open, haar mooi gebruinde rug gedeeltelijk ontblotend. In een rilling krijgt ze kippenvel, door de koele avondbries of door de aanraking van mijn handen die langs haar naakte zijden glijden, onder de jurk vooraan door om terug haar tietjes vast te pakken. Dit voelt nog lekkerder, zachte bollen met stijve tepeltjes. Jolien laat haar hoofd nu helemaal achterover vallen, rustend op mijn schouder, de ogen gesloten.

Mijn gitaar bevindt zich nog steeds op haar schoot. Ik haal mijn rechterhand onder haar jurk vandaan, neem de gitaar vast en plaats die voorzichtig naast mij. Nu heb ik vrij zicht op haar prachtige benen. Ik laat mijn vingers zachtjes langs de binnenkant van haar dijen glijden. Automatisch spreidt zij die een beetje. Ik maak mijn linkerhand vrij om haar bekken op te heffen, en haar jurkje helemaal op te trekken. Ze heeft een minuscuul blauwgroen stringetje aan. Ik strijk even met mijn vinger over haar kutje, dat nat en gezwollen staat.

Ik trek het bovenste gedeelte van de jurk naar beneden zodat ik haar naakte torso kan bewonderen. Haar kleine, maar ronde en volle borstjes staan als twee kegeltjes parmantig omhoog, elk bekroond met een diepbruin spitse tepel. Ik trek haar weer achterover tegen mij aan, en zoen haar hevig terwijl mijn linkerhand haar prachtige tetjes heen en weer laten wiebelen. Mijn rechterhand drukt stevig tegen haar poesje aan, en mijn vingers maken cirkelbewegingen, het stringetje af en toe opzijschuivend om haar sappig spleetje beter te voelen. Ze kreunt van genot. Mijn paal begint serieus in mijn broek te knellen.

Plots valt het me te binnen dat we ons op mijn terras bevinden, en dat we op elk ogenblik een toevallige wandelaar de schrik – of de kick – van zijn leven kunnen bezorgen. Ik maak me uit de omhelzing los, sta recht en plaats een windscherm om ons wat privacy te gunnen. In mijn ooghoek zie ik hoe Jolien met de gitaar in de woonkamer verdwijnt, maar stel me daar geen vragen bij.

Ik wacht een tijdje op Jolien, maar die komt niet terug. Dus ga ik ook maar de woonkamer binnen. Wat een verrassing ! Daar staat Jolien, poedelnaakt. Ze houdt enkel de gitaar verticaal tegen zich aan als bedekking. Een meter of twee achter haar liggen haar jurkje en het stringetje achteloos op de grond, naast haar sandaaltjes.

Ik strek mijn handen uit om de gitaar uit haar handen te nemen, maar Jolien laat niet los. Ik lach eens, en probeer met een paar snokken de gitaar te bevrijden. Maar Jolien knelt ze nog steviger vast. “Als je wil neuken, heb je hier een gat,” zegt ze plagerig en ze wijst naar het klankgat in de gitaar. “Dat is me te groot en te droog,” pareer ik, “ik heb liever een nat strak kutje, zoals het jouwe”. “Dan moet je dat eerst maar zien te pakken te krijgen,” plaagt ze verder. “Goed, dan doen we het maar zo,” zeg ik bedaard, en draai Jolien met de gitaar met haar rug naar de sofa, en geef haar een duw. Ze slaat een gil terwijl ze eindelijk de gitaar loslaat. Ik ben rap genoeg om die op te vangen, en vlug in een andere zetel te leggen, buiten het bereik van Jolien. Die probeert al proestend van het lachen recht te klauteren, ze zit al half rechtop. “Zo vlug niet, mevrouwtje,” zeg ik en ik ga schrijlings op haar schoot zitten. Ze probeert me weg te duwen, maar ik druk haar met de schouders achterover tegen de rugleuning en pers mijn mond op de hare. Genoeg lief geweest. Ik steek mijn tong in haar mond, mijn handen pakken haar tieten stevig vast en beginnen die hard te kneden, af en toe in haar tepels knijpend. Ik voel hoe ze koortsachtig mijn broeksriem openmaakt, mijn gulp openritst, en mijn broek en slip naar beneden trekt. Ik stop even met tongen om mijn T-shirt uit te trekken. Ik kijk naar haar, hoe ze daar zit, naakt en geil als een krolse kat. Ik buig me voorover en steek een tiet in mijn mond. Heerlijk hoe zacht die is, terwijl mijn tong kringetjes draait rond haar harde tepel. Ondertussen voel ik hoe haar koele handen zich om mijn hete paal vlijen, en zachtjes de voorhuid op en neer mijn harde eikel bewegen. De lange nagels van haar vingers krabben zachtjes aan mijn ballen. Heerlijk is dat ! Een beetje voorvocht komt al uit mijn penis, zo geil heeft ze me gemaakt.

Ik sta recht om mijn broek en slip helemaal uit te spelen. Dan ga ik op mijn knieën zitten, en trek Jolien aan haar lange benen onderuit, zodat ze op haar rug op de sofa komt te liggen. Ik duw haar gebruinde dijen uiteen, en kan voor het eerst goed haar kutje zien. Dat is helemaal gladgeschoren, enkel een smal “Brazilian” strookje geeft het een extra-sexy accent. De buitenste schaamlippen staan gezwollen en blinken van natheid. Met een hand hef ik haar bips omhoog, terwijl ik met de andere er een kussentje onder schuif. Ik breng mijn hoofd dichterbij, en ruik het kutjes-aroma. Bij elke vrouw is dat verschillend, maar dat van Jolien is speciaal heerlijk en opwindend, een mengeling van blauwe zee met donker eikenhout…

Mijn tong duwt de schaamlippen uiteen en proef haar geilsap. Ik begin haar uit te likken, en breng mijn handen omhoog om ondertussen haar tietjes verder te kneden en haar tepels op te stijven. Ze kreunt een paar keer als ik met mijn tong haar clitoris bewerk, soms zacht en plagerig kringetjes errond draaiend, soms hard en snel erop duwend. Af en toe beweegt ze haar bekken in kleine ritmische beweginkjes op en neer, en als ik haar clitoris tussen mijn lippen neem en het knobbeltje begin te pijpen, begint ze zwaar te ademen. Ze neemt mijn hoofd in haar handen en fluistert hees : “Neuk me… Neuk me alsjeblief… ”

Dat klinkt altijd als muziek in mijn oren, dus sta ik recht, neem haar benen bij de enkels vast en spreidt die nog verder uiteen. Jolien ligt er wat verwaaid bij, de ene hand in haar nek, de andere arm losjes over de rugleuning gedrapeerd. “Als je je tieten laat zien,” zeg ik. Ze kijkt op, eventjes verbaasd, maar glimlacht dan. Ze gaat wat meer rechtop zitten. Ze kijkt me frank aan, en steekt haar torso vooruit, zodat haar prammetjes mooi rechtop staan. Glimlachend brengt ze een hand naar een tiet en richt die naar mij, er zachtjes in knijpend. Dan beweegt ze haar schouders, zodat haar uiertjes zachtjes heen en weer schommelen. Ze houdt het hoofd achterover terwijl ze verleidelijk met halfgesloten ogen haar lippen sensueel likt. Wat een lekker geil wijf is me dit toch !

Bij dit zicht is mijn piemel weer helemaal hard geworden, en ik plaats mijn eikel op haar natte schaamlippen. Ik pak Jolien’s heupen met beide handen stevig vast en stoot de lange schacht met geweld in haar poes. Met een diepe zucht Jolien spert haar ogen en mond open, en laat zich kreunend achterover vallen. Ik begin haar te neuken, afwisselend met lange trage halen dan weer met korte forse korte stoten. Ik voel hoe Jolien bij elke stoot haar vaginale spier aan- en ontspant, zodat mijn heertje lekker gekneld blijft. Bovendien lijkt ze hierdoor meer te genieten, want soms, terwijl mijn paal héél traag en héél diep in haar binnendringt, kronkelt ze van genot als een slang. Ik probeer zo lang mogelijk een orgasme uit te stellen, want ik zie hoezeer Jolien geniet van de neukpartij. Maar na een tijdje voel ik toch hoe het sperma als lava uit een vulkaan wil spuiten. Ik beuk nog eens hard door, en begin dan weer met lange halen in en uit haar strakke spleet te pompen, mijn schaambeen hard tegen haar clit persend. Ze kronkelt weer, deze keer heftiger. Net als ik wil klaarkomen, is ze me voor. Met een oerkreet veert ze overeind, haar armen en handen verkrampt, met glazige ogen en haar gezicht in een grimas getrokken. Ze hapt naar adem, dan nog een keer. Dan laat ze zich met een lange diepe kreun “Aaaaaah !” zachtjes achterover zakken, nog stilletjes met kleine beweginkjes van haar bekken na-neukend.

Ik trek me uit haar terug. Ze kreunt eventjes, nahijgend van haar climax. Ze kijkt me dankbaar aan : “Wow, wat was dat lekker !”. Ik glimlach, zij het een beetje groen, want ik zit met een pijnlijke piemel, klaar om te schieten na wapenstilstand…

Ze begrijpt mijn nood, want ze vraagt : “Geef me even de tijd… Even op adem komen…”. Ik glimlach weer, buig me naar haar toe en kus haar innig. “Wil je iets drinken ?” vraag ik haar, maar ze schudt het hoofd.

“Nee, kom jij maar eens lekker hier zitten, je hebt al genoeg gedaan.” Ik gehoorzaam en ga naast haar op de sofa zitten. Nu komt zij schrijlings over mijn schoot zitten. Ze duwt me zachtjes achterwaarts met mijn rug tegen de leuning, en richt zich dan wat op. Ze begint met haar borsten mijn gezicht te strelen… Wat voelt dat heerlijk aan, die zalig zachte prammetjes met die geile stijve tepeltjes over mijn wang, mijn ogen, mijn lippen. Af en toe steek ik een tiet in mijn mond, of lik een tepel, of aai zacht haar poes.

Jolien bevochtigt haar vingers een paar keer om haar vagina nat te maken. Dan neemt ze mijn soldaatje, die door de tietenmassage alweer in de houding stond, stevig vast en loodst die langs haar dijen bij haar binnen. Wat is haar kutje heerlijk warm.

Ze begint haar bekken op en neer te bewegen, terwijl ze haar armen in mijn nek legt en me af en toe tongzoent. Ik kijk naar haar lieve gezichtje, de donkere pret-oogjes, het slanke gebruinde lijfje en haar spitse uiertjes die op en neer wippen. Ook nu weer spant ze haar kutspiertjes aan telkens ik diep in haar verdwijn.

Het duurt niet lang of de vulkaan laat zich voelen. Terwijl ze vlugger en vlugger op en neer hurkt, roep ik : “Ik ga kòòòòmen !!! Ik ga spuiten !! Ik ga je helemaal volspuiten !!!” “Ja,” gromt ze, “doe maar, spuit me vol, ik wil je heerlijke sperma in mijn kut…”

Met een schok kom ik klaar, ik voel hoe mijn bekken omhoog komt en Jolien de hoogte in tilt. Een stroom heet zaad gulpt naar boven, spuit eruit. Ik voel hoe Jolien haar kutspier aanspant om mijn orgasme nog heftiger te maken, nog meer sperma uit de tube te knijpen. Ik kreun onafgebroken, zo’n lang orgasme heb ik nog nooit gehad !

Met een plof zak ik weer neer. Ik ben bekaf, zie sterretjes…

“Wow,” zeg ik nu op mijn beurt, “dat was me wat, zeg ! Jij neukt heerlijk !”. “Net zoals jij gitaar speelt,” grapt ze. Ik kijk wat beteuterd. “En neukt…” voegt ze er lachend vlug aan toe.

De hele avond heb ik haar dan nog wat gitaarles gegeven, de basis-technieken en enkele oefeningen opgeschreven, de hele tijd in ons nakie. Natuurlijk werd dat af en toe onderbroken door een flinke knuffelpartij, maar je zult nu wel al een idee hebben wat een moordwijf Jolien is.

Auteur – The dark owl

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Gitaarles

  1. 13 oktober 2017 at 09:47

    Ik vraag me af hoe je iemand 50 kan schatten als ze er veel jonger uitziet.
    Prammetjes, tietjes, appeltjes, uiertjes, lijfje, sandaaltjes, vrouwtje… Die verkleinwoorden passen bij de beschrijving van een kleuter, maar niet bij een volwassen vrouw. Al die platvloerse synoniemen voor borsten maken het verhaal ook al niet beter. Doe maar normaal.
    Inhoudelijk een doorsnee verhaaltje.

  2. 14 oktober 2017 at 15:46

    Liefje, schatje, hartje, hartediefje…. ook denigrerende verkleinwoorden voor iemand die men graag ziet ? 🙂

Geef een reactie