hot teens tube shemale jizzed by group.

Goed idee zo’n Bucketlist!

Ik weet dat er veel verhalen gaan over wat er allemaal in ziekenhuizen gebeurd. Ik – arts bijna klaar als specialist, 32 jaar, sinds tijdje weer vrijgezel, kan je vertellen dat dat wel mee (of tegen?) valt. Volgens mij gebeurt er niet veel meer dan op andere plekken waar mannen en vrouwen samenwerken. Maar ik heb vorig jaar wel een heel bijzonder verhaal meegemaakt, en dat wil ik graag met jullie lezers delen.

“Guus ik heb nog eens nagedacht, wil jij inderdaad een echo van mijn hart maken?” Dat zei Susanne de jonge arts in opleiding op mijn afdeling tegen mij. Zij is heel sportief, voordat ze de artsopleiding ging doen zat ze bijna bij de nationale top op haar gebied. En in dat kader had ik eens nieuwsgierig gevraagd of zij dan ook standaard echo onderzoeken van het hart krijgen. Dat weer gezien soms die hartproblemen bij sporters, al weet ik als bijna klare cardioloog dat dat risico heel klein is. Ik had min of meer een aanbod daartoe gedaan, maar daar was ze toen niet op ingegaan.

Ik moest wel gelijk denken oei een echo maken bij haar? Dan moet ik uitleggen dat Susanne een heel goede en adequate assistente is, die goed met patiënten kan omgaan en het vak snel leert. Maar ook een leuke donkere paardenstaart, wipneusje, vriendelijke lach in een bijna altijd vrolijk en mooi gezichtje, natuurlijk dus een sportief figuur met slanke benen en een mooi kontje en zeker een cup B: kortom een heel aantrekkelijke jonge dame! En een echo van het hart, tsja, daar moet je toch wel van boven bloot, anders wordt het zo’n geklieder met de gel en kun je het hart niet goed beoordelen.

Maar voordat ik daar al te veel fantasieën over kon bedenken loste ze dat al op door aan te vullen “ik heb Brigitte gevraagd om het echo te maken, vind je dat goed?” Daar kon ik natuurlijk niets tegenin brengen zonder eventueel  verkeerde bijgedachten of bedoelingen bloot te geven.

Brigitte – een van de echolaborantes – is overigens bijna de evenknie van haar vriendin Susanne: iets kleiner – qua lengte dan, in de “diepte” dus cup maat wint ze het – en blond, maar verder minstens net zo leuk om te zien. En ook altijd net zo vrolijk. Ik vind dat erg belangrijk. Een vrouw kan heel mooi zijn qua uiterlijk, als ze niet vrolijk is of uitstraalt dat ze goed weet dat ze mooi is voor mij juist niet aantrekkelijk, vaak een afknapper. Geef mij dan maar een vrolijke gezellige leuke meid. En dat waren deze twee beslist!

Toen ik toegezegd had werd het gepland op een zaterdagmiddag, na mijn dienst. De dames verklaarden dat tijdstip met dat ze liever geen nieuwsgierige vragen van collega’s wilden hebben, dat klonk toen ook best logisch. Collega’s mochten eens wat gaan denken …

Dus die betreffende zaterdagmiddag liep ik na de dienst van de afdeling naar de echo afdeling, Die ligt achter de poli, op dat tijdstip natuurlijk geheel verlaten. Ik had de nacht ervoor natuurlijk wel wat wilde fantasieën gehad, en mij daar ook zeker mee bevredigd, maar mijzelf gedwongen niets te verwachten, en liep er daarom vrij relaxed naar toe. Bovendien wist ik dat Brigitte binnenkort ging trouwen.

“Hoi Guus, zullen we beginnen? Ik heb wel tegen Brigitte aangegeven dat ik niet in mijn eentje bloot wil, dus zij moet ook, dan maak je bij haar ook maar een echo”. En voordat ik echt kon reageren trok ze haar truitje over haar hoofd en keek ik tegen een stel werkelijk prachtige borsten aan. Eerder C dan B, met pronte kleine priemende tepeltjes op een donker hofje. Oef, daar ging mijn relaxedheid! Niet dat ik niets gewend ben maar hier kreeg ik toch even een rode kop van, werd mijn spijkerbroek acuut erg krap. Madame keek mij lachend aan, en ging toen op de onderzoeksbank liggen naast het echoapparaat klaar om het onderzoek te ondergaan. Brigitte stond schuin achter me, ondanks de woorden van Susanne nog met haar blauwe jurkje aan, keek me ook lachend aan en gebaarde naar de onderzoekstafel “nou waar wacht je op?” OK, het was dus toch de bedoeling dat ik het onderzoek deed. Omdat ik het zo warm had deed ik toch maar even mijn witte jas uit.

Nu moet ik nog wat uitleggen: bij een echo van het hart zit je vrij dicht tegen de patiënt – dit geval dus patiënte – aan, die ligt meestal op de linkerzij. Vaak zit je op een stoel naast de bank, maar omdat je over de patiënt heen moet reiken om een echo te maken wordt het heel vaak gedaan dat je op de onderzoeksbank gaat zitten, en dan ligt de patiënt dus met de rug tegen je aan. Dan heb je dus onvermijdelijk wat lichamelijk contact. Daar moet je normaal gesproken een soort barrière voor optrekken, om dan professioneel je werk te doen. Dat lukt eigenlijk altijd prima, tenslotte moet je ook lichamelijk onderzoek doen ook bij vrouwelijke patiënten maar dat hoort bij het vak. Vrienden maken daar wel eens grapjes over maar het lukt echt wel dan om af te schakelen, niet teveel op bepaalde zaken te letten en gewoon je werk te doen. Maar ja dit viel niet helemaal binnen werk, althans het waren geen patiënten van mij …

Op de een of andere (niet toevallige?) manier was de stoel niet eens aanwezig, dus ik moest wel op de bank gaan zitten. Susanne had daar duidelijk geen moeite mee want die legde zich gelijk met haar rug dicht tegen mij aan.

Poeh, daar zat ik dan. Dat verzin je toch niet echt? Leuke dame 1 van boven geheel ontkleed, wel van je afgewend maar hangt dicht tegen je aan, en je mag daar een echo van gaan maken dus om en tussen haar borsten het hart bekijken, en leuke dame 2 vlak achter je staand? Een die uitspraak dat zij straks ook deels ontkleed zou zijn was ik zeker niet vergeten!

Voordat ik al van allerlei dingen kon gaan fantaseren keek Susanne me over haar schouder aan en zei “ik wil wel dat je mijn hart echt even nakijkt hoor”.  Dat gaf weer een beetje rust in de tent, en ook in mijn broek 😉 dus ik begon haar hart inderdaad te onderzoeken. Het zag er zoals te verwachten was allemaal prima uit, alles klopte letterlijk goed ook alle klepjes deden hun werk zoals het behoort. Ik liet Susanne meekijken, en even was het een rustige, prettige ontspannen sfeer.

Ik had in die tijd even niets van Brigitte gemerkt, behalve dat ze even niet meer achter mij stond, Maar aan het eind van het onderzoek van Susanne stond ze er weer, en wel tegen mij aan gedrukt. Zo stond ze in het begin ook, om mee te kunnen kijken naar de plaatjes op het scherm, Maar op de een of andere manier voelde het anders aan, en daarom keek ik even om naar haar. Had die dame haar jurkje uitgetrokken! Dus nu stond er een nagenoeg naakte dame tegen mij aangeleund, ik nam althans aan dat ze nog een slipje aan had maar dat kon ik zo niet zien en ja een jurkje is nu eenmaal één kledingstuk: als dat weg is, is er niet veel meer over! Terwijl ik zo achterom keen had Susanne zich omgedraaid, lag nu op haar rug. En de dekselse dame stak een hand uit en begon mijn lul door mijn broek te bevoelen! “Hij weet zich nog wel te beheersen Bri”. Nou, dat was snel afgelopen, in één klap was de broeierige sfeer weer helemaal terug, en werd mijn broek mij ook heel snel te krap af.

Ik moet wel heel verbaasd en ook een beetje onzeker hebben gekeken. Want toen legde Brigitte mij uit dat dit allemaal door hun gepland was, dat ze een keer op een gezellig avondje na wat wijntjes elkaar hadden bekend dat ze nog eens met een leuke man wilden vrijen, voordat ze – ik citeer hun woorden – trouw het huwelijksbootje in zouden stoppen. Een soort bucketlist voor het trouwen dus, zoals ze het zelf ook genoemd hadden! Ze wilden niet persé met elkaar vrijen, maar vonden het wel heel spannend samen met een man te zijn. Je begrijpt dat ik niet gevraagd heb waarom ik de gelukkige was, was daar alleen maar heel blij mee! Alhoewel ik wel durf te zeggen dat ik er niet slecht uit zie, doe veel aan sport en let op mijn figuur. Maar zo’n adonis ben ik ook weer niet, en in ieder geval had ik nog nooit eerder met 2 meiden tegelijk gevreeën!

’t Is overigens niet dat ik zo veel tijd had om hierover na te denken. Want Susanne had mijn broek al opengemaakt en haalde mijn lul al tevoorschijn, en Brigitte en ik waren al intensief aan het tongzoenen. “Ooh Bri kijk eens hij is nog groter dan wij al dachten, meer dan 2 handen vol”. Inderdaad heb ik niet te klagen, haal de 20 centimeter niet maar het scheelt niet veel. Een voormalig vriendinnetje had ook al eens uitgelegd dat dat maar goed is, als hij nog groter is moet je altijd voorzichtig zijn dat kan sommigen ook te fors af zijn, volgens haar had ik het ideale formaat.

Het ging toen snel, en zeker achteraf moet ik mijn best doen alle details te kunnen herinneren. Maar oh la la wat was het genieten! Ik ging al zoenend staan, Bri (zoals ik haar ook maar ging noemen) stond nu voor me, en Suus was half gaan zitten en trok mijn broek en slip ongeduldig naar beneden. Gelukkig kon ik gemakkelijk mijn schoenen uitschoppen. Snel trok Suus ook haar broekje en slip uit, en ging mij toen volledig naakt heerlijk pijpen. Ik stond wel een beetje ongelukkig maar ja who cares: stond half krom gedraaid want ik was inmiddels Bri haar borsten aan het zoenen, en met mijn handen via haar heerlijke billen naar voren afgedwaald, waar mijn vinger naast haar string in haar al natte spleetje glibberde, terwijl mijn lul dus deels werd opgeslokt door Suusje. In een kort nuchter moment bedacht ik nog even dat het goed was dat we zo achteraf op een verlaten afdeling waren, want het gesmak en gekreun was niet van de lucht.

Het probleem van hoe nu verder met dit wat ongemakkelijke standje werd opgelost door Bri, die mijn hand wegtrok van haar kutje en verhit een stap terug deed en zei “stop, anders kom ik al en dat vind ik zonde. Ga eerst maar met Suus aan de slag”. Grijnzend draaide ik me naar mooie Suusje toe. Die dame had weinig geduld, want ze ging weer op haar rug liggen, en trok haar benen omhoog, haar glimmende kale spleetje zo vol aan mij presenterend. “Kom Guus, kom in me ik wil die lekkere lul van je voelen”. “Nee nee” zei ik “ik ga geen spleetje in wat ik niet eerst geproefd heb”. Daar zat natuurlijk ook een flinke portie eigenbelang bij want je begrijpt dat ik ook al bijna op springen stond, en dat wilde ik echt wel nog even uitstellen. Maar ik vind het ook echt oprecht lekker om te beffen! Dus vol overgave begon ik haar te likken, van onderaf langzaam omhoog, tot vlak bij het knopje wat al zo glimmend zijn (of haar?) kopje naar buiten stak, maar dan toch weer terug. “Ooh plaag met niet zo” probeerde Suus me naar boven te trekken. Maar toen ik voor straf even helemaal stopte met likken bleef ze weer rustiger liggen, en kon ik weer beginnen. Ik vergat zeker ook niet het gladde stukje onder haar kut, naar haar andere gaatje, waar ze nog meer van moest gaan kreunen. Uit mijn ooghoeken zag ik Bri ondertussen uitgezakt op de stoel zitten – die was er dus toch wel! – die ze aan de andere kant van het onderzoeksbed had gezet zodat ze goed kon meekijken. Ze had haar slipje nog wel aan – een dun blauw dingetje, maar haar vingers eronder bewegend met topje van 1 vinger naar binnen gedrukt: ik vond dat nog geiler als wanneer ze volledig wijdbeens en naakt daar had gezeten.

Toen ik uiteindelijk na wat plagen Suus haar clitje toch de aandacht gaf zie ze wilde, ging het snel met haar. Ze roffelde met haar hakken op mijn rug en klemde mijn hoofd bijna af met haar benen toen ze luid kreunend klaarkwam. En hoe, ik zat van boven mijn neus tot aan mijn kin onder haar geil! Ze hield mij zo een tijdje klem, ik kon even geen kant op, totdat haar lichaam wat tot bedaren was gekomen. Ze deed haar benen weer uit elkaar, trok ze zo ver op en uit elkaar dat ze helemaal wijdbeens en geopend voor me lag en zei toen geil “nu wil ik je”. Bri knikte zoiets van ik wacht nog wel even, en dus bracht ik mijn lul vlak voor dat mooie gaatje wat zo smachtend op mij lag te wachten. Een (te) laat moment van helderheid vroeg ik nog “condoom?” maar ze schudde nee, hoeft niet. Langzaam, heel langzaam bracht ik mijn dikke lul bij haar naar binnen. Jezus wat een heerlijk gevoel, nat maar o zo strak, en zo heet als een bakoven. Ik moest een paar keer even stoppen, Suus had haar ogen dicht en een vertrokken blik op haar gezicht alsof het moeite kostte mij helemaal in haar binnen te laten. Maar uiteindelijk zat ik helemaal in haar. Even bleef ik zo staan, wat een genieten! Daarna er bijna helemaal uit, en weer langzaam in, , en weer uit, dieper en dan weer ondiep … het simpelste maar lekkerste spel ter wereld spelend. Susanne was dan wel net al een keer klaargekomen maar zat al heel snel weer te blazen en te snuiven. Hoe zeer ik ook wilde, ik hield het ook niet heel lang uit dus ik ging op mijn tenen staan om nog meer over haar heen te kunnen leunen. Zo had ik het gevoel nog dieper bij haar binnen te komen, bijna verticaal te kunnen pompen terwijl zij nagenoeg dubbelgevouwen onder mij lag. Hoera voor sportieve en dus lenige vrouwen! Zij gilde het uit, kneep haar spieren zo strak aan dat mijn lul geen kant op kom en dat was voor mij ook de trigger: mijn sperma spoot werkelijk met een soort ontploffing eruit.

Verhit keken we elkaar aan, begonnen samen te lachen hoe verhit en bezweet we waren. Terwijl ik nog in haar was en over haar heen stond geleund pakte ze mijn hoofd beet en zoende me heel innig. Wow die voelde ik binnenkomen, zelfs na wat er net allemaal gebeurd was. Enigszins spijtig trok ik me langzaam uit haar terug, met een echte “plop” waarbij er een scheut sperma en slijm mee naar buiten kwam.

En Brigitte? Die was naast ons komen te staan, en zoende mij daarna ook. “Het was heerlijk om jullie zo te zien” zei ze met zachte stem. We keken tegelijk naar beneden, waar mijn lul hing, niet echt slap maar natuurlijk ook niet meer op volle sterkte, en begonnen tegelijk te lachen. “Die heeft wel even nodig” zei ze, wat ik beaamde. “Maar” zei ik “ik hou echt van beffen, en daar heb ik geen tijd voor nodig!” Daar had mevrouw geen bezwaar tegen, dus zodra Susanne van het bed was opgestaan ging zij daar liggen, vol verwachting. Ik denk dat ik haar niet teleurgesteld heb. Na haar nog eens lekker op haar mond gezoend te hebben daalde ik af via haar nek en oorlelletje, naar haar hals. En ook haar borsten – niet alleen nog wat forseren dan die van Suusje maar ook met dikke knoppen van tepels die met deze verwennerij ook echt tot wel een centimeter groeiden: wow wat een mooie aanblik en wat een lekker gevoel om in je mond te nemen. Heel langzaam afdalend over haar buik en navel kwam ik bij haar benen uit. Ik legde haar nog even goed neer op de bank en ging zelf op de stoel ervoor zitten, zodat ik er goed bij kon. En toen heb ik haar heerlijk verwend, het hele gebied gezoend en gelikt beginnend bij de achterkant van haar bovenbenen en de heerlijk zachte billen via de binnenkant naar haar spleetje toe. Eerst de grote schaamlippen afgelikt, en voorzichtig tussen mijn lippen wat uitgerekt, en daarna haar kleine lipjes en het heerlijke natte spleetje daartussen. Zij hield blijkbaar wel van deze “slow seks” want bleef heel lang rustig liggen genieten, pas op het laatst begon ze onrustiger te worden zeker toen ik haar klitje met kleine likjes begon te verwennen.

Ik had wel moeite om mijn aandacht daarbij te houden, want Suus nam iets minder genoegen met de rol van toeschouwer als Bri eerder! Die donder had blijkbaar nog steeds niet genoeg, was eerst al achter tegen mij aan mij komen staan met haar borsten tegen mij rug aan, maar was daarna op de grond gaan zitten en was mij alweer aan het likken! Dat ging net tussen het bed en de stoel, ik moest van haar wel op het randje gaan zitten daarvoor maar hé daar had ik niet echt bezwaar tegen natuurlijk. Zo werd mijn lul niet alleen weer schoon maar ook alweer stijf!

Toch vond ik dat ik me op Bri moest concentreren. Ik was bij het likken van haar clitje ook al met mijn vingers bij haar naar binnen gegaan, eerst met 1 daarna met 2 vingers, eerst voorzichtig daarna ook wat dieper, de ruwe richeltjes aan de voorkant aftastend waar als die tenminste echt bestaat volgens de boekjes de Gspot moet liggen, In ieder geval vond ze het lekker blijkbaar, want langzamerhand begon ze steeds meer te draaien en te zuchten. Voorzichtig kriebelde ik met mijn pink ook rondom haar andere gaatje, ik voelde haar even verstrakken maar toen ik haar aankeek knikte ze me toe en toen ging ik ook voorzichtig dat andere gaatje binnen. Ik vind dat heerlijk, dan kun je de beide vingers tegen elkaar aanbrengen en zo naar mijn idee maximaal stimuleren, Dat had ook succes, want op haar commando ging ik steeds sneller met mijn 3 vingers in en uit, tot zij ook duidelijk klaarkwam. Grappig genoeg was zij meer een stille komer; zij kneep haar ogen stijf dicht, hield haar adem een hele tijd in met verkrampt gelaat en toen een kreuntje en een diepe zucht. Maar haar blik toen ze de ogen weer open deed liet geen twijfel bestaan dat ze echt was klaargekomen, en dat zei ze ook.

“”Mijn vriend likt mij nooit zo lang en lekker, en doet ook niets met mijn andere gaatje, dat vindt hij maar vies”. “En hoe vind jij het dan nu” vroeg ik. “Ik schrok heel even, maar ik ben altijd al heel benieuwd geweest hoe dat zou aanvoelen en het was heel lekker”. Ze aarzelde even, en zei toen “maar hoe kan dat met een lul als die van jou, dat is toch veel te dik?” Ik zei even niets, heb ook weleens een mindere ervaring gehad dat het niet nat genoeg en daarmee stoef en pijnlijk was. Maar het kan ook heel lekker zijn, en het idee dat ik misschien haar eerste zou zijn, dus haar zou ontmaagden zo, wond mij natuurlijk hevig op! Suus hakte de knoop door en zei “kom op Bri, nu is je kans nu kun je het proberen, dat wilde je toch? Het kan echt wel, en is ook heel erg bijzonder, maar je moet wel helemaal ontspannen zijn” En met een blik naar mij toe “en als het niet gaat dan stop je gewoon”.  Natuurlijk knikte ik daarop, en meende dat ook.

De dames keken elkaar aan, en blijkbaar haalde Brigitte daar voldoende vertrouwen uit want ze zij “oké, ik wil het wel proberen”. Susanne zei ik help je wel, en die slimme meid pakte de bus echogel die we altijd bij het onderzoek gebruiken: perfect glijmiddel! Bri ging op haar buik liggen, met haar kontje prominent in de lucht, met haar hoofd scheef om te proberen zoveel mogelijk te zien van wat ging gebeuren. Suse smeerde de gel op haar, waarbij die donderse geile meid wel wat opvallend lang de tijd nam om het in het gaatje van haar vriendin te smeren, Mijn lul stond al een tijdje weer fier rechtop, en mijn hele lichaam voelde vol spanning dat dit nu ging gebeuren, deze mooie meid anaal te mogen ontmaagden! Toch ging ik eerst bij haar gewone gaatje naar binnen, om vooral haar nog meer op temperatuur te brengen zogezegd. Dat werkte ook wel, want ze werd rustiger, deed haar ogen dicht en begon na een tijdje licht te kreunen en mee te bewegen. Toen haalde ik mijn lul naar buiten, en zette het heel voorzichtig tegen haar sterretje. Het eerste stukje ging wel, mede dankzij de gel, maar daarna werd het toch wel even heel strak. Ik ging hele kleine bewegingen maken, Suus die er met haar neus bovenop stond te kijken zei tegen haar vriendin “kom op, ontspan maar, het gaat goed” en dat hielp blijkbaar want plop daar gleed ik naar binnen. Of het nu de wetenschap van voor haar de eerste keer was, of het hele gebeuren van die middag, maar het voelde voor mij lekkerder dan ooit! Letterlijk retestrak (…), dus ik kon eerst maar kleine bewegingen maken. Maar dat werd steeds gemakkelijker. En aangezien Bri ook steeds meer kreetjes ging slaken van “oh ja, wat lekker, ga door ga door”, en haar kontje mee naar achteren ging bewegen elke keer als ik naar voren ging, durfde ik meer en ging ik steeds harder stoten. Uiteindelijk hield ik het niet meer en spoot ik mijzelf weer leeg, minder heftig dan een half uur daarvoor maar zeker zo lekker, en genoeg om nog een paar keer flink te spuiten. Maar toen was de pijp ook letterlijk leeg, en trok ik mijzelf uit het kontje van Bri terug. Nu had ik wel vaker gelezen dat een openstaande anus een geil gezicht was, meestal vond ik dat wel meevallen, te veel associatie met beroepsporno artiesten die niet anders doen dan anaal, zo wijd open ook. Maar dit kleine gaatje wat nog even openstond nadat ik er uit was gegaan voordat het zich weer sloot, rozerood in een bruin kringetje, waar wat gel en mijn sperma naar buiten sijpelde, man dat was inderdaad een supergeil gezicht.

Ik kon daar echter niet lang van nagenieten want Bri draaide zich om spreidde haar benen en zei “Ooh het was zo lekker maar ik was er bijna, ben net niet klaargekomen, lik me alsjeblieft klaar!” Voordat ik daarop kon reageren dook Susanne al tussen de benen van haar vriendin, likte en vingerde haar, de vingers van de andere hand in haar eigen kut en zo kwam eerst Brigitte – nu wel gillend! – en vlak erna ook Susanne klaar!

Een beetje verbaasd keken we elkaar daarna aan, dat hadden ook zij eigenlijk niet verwacht. Maar in de geilheid van het moment gebeurde het gewoon. En ze hadden er beide geen spijt van. Ook ik niet, het was echt een van mijn beste seks ervaringen ook tot vandaag aan toe.

De belofte, dat we het bij deze ene keer moesten houden, niet alleen gezien hun trouwplannen maar ook omdat Brigitte nog steeds een collega is op dezelfde afdeling hebben we bijna gehouden. Net voordat ze naar een andere afdeling ging heb ik met Susanne nog een lange hete spetterende nacht beleefd, met mijn record tot nu toe van klaar komen: ik 4x zij 5x.

Maar die ervaring op de echokamer blijft toch de meest bijzondere.

Goed idee zo’n bucket list!

Gerelateerde Verhalen

x-art_jillian_michael_vegas_jillian_begs_for_a_ride-7-sml
Verassende Vakantie
x-art_gina_edward_fucking_unicorns-6-sml
Het Vlees Is Zwak
x-art_gina_edward_fucking_unicorns-14-sml
Hotel Grauer Baer

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  8 comments for “Goed idee zo’n Bucketlist!

 1. 28 augustus 2017 at 16:56

  Jammer. Kan mij niet inleven in het verhaal. Gr. Joop

 2. 29 augustus 2017 at 17:56

  Sorry, meer dan een beetje rampetampseks wil nog niet zeggen dat je verhaal opwindend of erotisch is. Ik haakte 4x af, nee 5x. Een beetje meer verhaal maakt alles toch wat smaakvoller en aantrekkelijker.

 3. 30 augustus 2017 at 08:38

  Beste Bart01,
  Het is altijd fijn als iemand energie steekt in het schrijven van een verhaal. Er kruipt veel tijd en energie in, en daarom verdien je een pluim.
  Ik wil je graag enkele tips geven om je verhaal beter te maken. Het uitgangspunt mag dan nog zo goed zijn, als de vorm (in dit geval, de taal) storend werkt dan heeft een lezer het moeilijk om zich in te leven.
  Het belangrijkste is: schrijf, laat enkele dagen weken liggen, en pas aan. En opnieuw, en opnieuw. Een goed verhaal heeft tijd nodig.
  Lees de tips die op deze site staan, en neem ze ter harte.
  Je zin: Ik moest wel gelijk denken oei een echo maken bij haar? wordt een stuk leesbaarder met leestekens: Ik moest gelijk denken: “Oei, een echo maken bij haar?” Zo zijn er best veel voorbeelden te vinden, volgens mij door het te snel te willen posten.
  Probeer variantie in het verhaal te brengen. Het is nu een opsomming van acties, standjes. Het voelt bijna aan als een boodschappenlijste (of een bucketlist? 🙂 Even een pauze inlassen doet wonderen.
  Hopelijk ga je nog verhalen schrijven. Probeer daarom niet al je fantasieën in 1 verhaal te proppen. Het verhaal is te lang om te blijven boeien.
  Enig realisme is ook een aanrader. Een trio met 2 vrouwen waar je tot dan nog nooit iets mee had, die dan ook nog eens samenspannen om je te verleiden, die gaan trouwen, vrouwen die om de haverklap klaarkomen, al dan niet gillend, bij een eerste keer met iemand ze dan ook nog anaal nemen, meer zelfs: ontmaagden,… Het dient het verhaal niet, en het geheel verliest zijn spankracht.
  Maar blijf vooral proberen en schrijven! Een site zoals deze kan alleen bestaan door mensen die het proberen, de bal eens misslaan en opnieuw proberen!

 4. 31 augustus 2017 at 18:56

  Bijzonder. Ik had hier ook een reactie geschreven maar die is niet geplaatst. Deze optie is toch bedoeld om je mening te geven over een verhaal? Is kritiek niet langer welkom?

 5. 1 september 2017 at 08:11

  Opbouwende kritiek… Dat betekent dat ik het deels met Hiperion oneens ben. Bij gedachten horen geen aanhalingstekens. Ik ben bang dat geduld niet het enige is wat de schrijver moet hebben. Dit verhaal heeft meer nodig dan geloofwaardigheid. Het mist een prettig leesbare schrijfstijl, diepgang, opbouw, spanning, emotie, sfeer en vaart. Er staat teveel irrelevante info in, dat het leestempo vertraagt, en veel kromme, moeilijk leesbare zinnen, alsmede taalfouten.

 6. 4 september 2017 at 16:44

  Hoi Bart,

  Dat is een heel verhaal voor een eerste poging. Ik heb de moeite genomen om mij erdoorheen te proberen te worstelen. Jammer dat de redactie niet de moeite heeft genomen om alle Leestekens en zachte, dan wel harde returns op de juiste plaats aan te brengen. Hierdoor las het zo lastig dat je de draad kwijtraakt en dat is zonde van de moeite. Ik zou zeggen, ga nog eens lekker aan de slag en neem alle tips en truuks ter harte. Opnieuw inleveren zal geen probleem zijn en dan lees ik het vast met nog meer plezier.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world