Grieks

“Schat, ik moet gaan. Let jij op de tijd?” Ik lig in bed en zeg: “Is goed. Dag liefje.” Ik begrijp niet waarover ze het heeft en blijf nog even liggen. Ik pak mijn harde lul vast en knijp er zachtjes in. Hij klopt begerig in mijn handen. Ik heb er wel zin in en nu loopt ze net de deur uit. Mijn vrouw is niet vaak geil, maar als we het doen, vliegen de stukken eraf.

Mijn gedachten dwalen af naar die keer dat we met vrienden op een kamer slapen. Ze kruipt op me en we kussen zachtjes, zonder geluid te maken. Ik voel de warmte van haar kruis op mijn bovenbeen. Haar slipje wat vochtig. Ze verschuift iets en drukt zich zachtjes tegen me aan, ik voel de schurkende bewegingen van haar heupen. Haar slipje beweegt van mijn zak naar mijn eikel. Ik leg mijn handen om haar billen … twee handjes vol … zonder haar te sturen. Zo knuffelen we verder, allebei geil, maar zonder enige actie te ondernemen. We willen geen slapende vrienden wakker maken. Toch kan ik me niet beheersen. Ik trek haar slipje opzij om haar te vingeren. Ik voel haar stugge schaamhaar tegen mijn zak. Een kriebelige rilling trekt van mijn zak over mijn rug naar mijn kruin. Ze rekt zich op mij uit, holle rug, billen strak gespannen tegen elkaar. Als ze ontspant, beweegt ze terug. Ze schuift met haar billen tegen mijn eikel aan. Ze laat het zo. Mijn erectie verhardt zich nog verder. Ik trek haar billen wat verder uit elkaar en voel met mijn wijsvinger. Haar hele kruis is sappig en zompig van het geil. Volkomen ontspannen glijdt mijn vinger zo haar natte poepgaatje in. Ze vertrekt even. Ik trek mijn vinger terug en plaats mijn eikel strategisch voor haar anus. Langzaam beweegt ze haar billen naar achteren. Mijn eikel verdwijnt erin. Veel verder gaat niet omdat ze ook omhoog beweegt. Ik houd haar billen vast en geef kleine stootjes. Ze schurkt haar heupen tegen mijn bekken. Ik voel haar overgave en haar verbazing. Een rillerig orgasme neemt haar in haar greep. Ze knijpt mijn lul haast af met haar kringspier. Dat is net wat ik nodig heb. Mijn pik schiet eruit en met stramme bewegingen spuit ik over haar kontje.

Ik lig met mijn hand om mijn lul in bed. Klaar voor een beurt. Dan herinner ik me dat boven de Griekse zakenpartner van Marlène ligt. Ze logeert bij ons. Normaal gesproken slapen zakenrelaties in een hotel. Maar deze vrouw had Marlène in Griekenland als gast in haar huis opgenomen. Daarom konden we er eigenlijk niet omheen.

Marlène had gemopperd, ik hield me op de vlakte. Ik wist precies waar de Griekse op uit was. Als ik haar, zo om het jaar, sprak, klikte het altijd. Het was een warme en spontane vrouw, die wel open stond voor een avontuurtje. We waren nog nooit terzake gekomen. De gelegenheid had zich ook nooit voorgedaan. En nu ligt ze boven. Zij is een vrouw van midden 40, klein van stuk, donker haar. Haar ogen laten weinig twijfels bestaan. Eén bonk geilheid. Ik vermoedde daarom dat haar bezoek hier keurig geregisseerd verloopt. Er was een duidelijke reden voor de Griekse gastvrijheid. Ik werd in mijn vermoedens gesterkt toen ze gisteren bekende zich niet lekker te voelen en op tijd te gaan slapen. Ze zou de volgende ochtend wel zien of ze haar programma kon afwerken. Of ze gewekt kon worden. Mijn vrouw is altijd vroeg de deur uit, dus rustte op mij de schone taak deze broeierige Griekse te wekken.

Ik stap uit bed, schiet een sportbroek aan en loop naar haar kamer. Er is nog geen spoor van leven te bekennen. Ik klop zacht op de deur. “Just a moment”, hoor ik. Even later gaat de deur open en staat ze geheel gekleed voor me. “I feel much better now”, zegt ze.

“Great”, zeg ik, toch wat teleurgesteld. “Shall we have breakfast, then?”, stel ik voor. “Oh, I’d love to, but could you first lend me a hand.” Ze zet een stap dichterbij en pakt mijn hand. Voor even houdt ze mijn blik vast en dan trekt ze met haar andere hand haar rokje omhoog. Een licht getrimd kutje komt te voorschijn. Ik slik. Ze brengt mijn hand naar haar kruis. Ik verzet me niet. Zachtjes kroel ik door haar haartjes. Ik voel het stugge schaamhaar en er tussen verborgen de gladde natte lipjes en haar koppige clitje. Een klein streepje geil blijft aan mijn vinger achter. Ik hoor haar zachtjes kreunen. Ik raak in verwarring. Ze geeft me de tijd niet. Ze legt haar hand in mijn nek en trekt me naar zich toe. Ze kust me en ik beantwoord de kus. Ik leg mijn hand op haar kont en trek haar tegen me aan. Ze kijkt me kort met broeierige ogen aan. “I want to have sex with you.”

Gedecideerd trekt ze mijn broek naar beneden. “Get undressed.” Zelf was ze goed voorbereid. Ze hoeft alleen haar rokje en haar jasje uit te doen of ze staat goddelijk naakt voor me. Haar lichaam is niet erg strak, maar haar aanpak maakt alles goed. Ze hurkt voor me en neemt voorzichtig mijn eikel in haar mond. Door korte rukjes te geven met haar hoofd trekt ze mijn pik in een volle erectie. Met een hand houdt ze hem vast met de andere houdt zich in evenwicht tot ze het zat is. Ze laat zich achterover rollen op de vloer. Ik kniel tussen haar benen. Benieuwd naar de smaak van dat kutje buk ik en druk er mijn lippen op. Dat is niet waarvoor ze gekomen is blijkbaar, want ze dirigeert me met haar handen om mijn nek omhoog. Ze kust me en pakt mijn pik vast. Ze dirigeert hem haar kutje in. “This is what I like”, kreunt ze. Ik pomp mijn piemel stevig in haar. Ik rijd tegen haar ervaren lichaam aan. Ze kromt haar rug om plek te maken voor haar hand. Ze vingert zich terwijl ik haar neuk. Ze kijkt me strak aan. Ik kijk terug en kus haar vol op haar lippen. Dit brengt haar in een hogere versnelling. Ze geeft me goed tegenspel. Haar bekken schokt tegen het mijne.

Dan stopt ze en draait zich om. Ze gaat op handen en voeten zitten en biedt zich aan. Ik pak haar billen beet laat mijn paal diep in haar kutje glijden. Haar billen kletsen tegen mijn heupen. Ze trekt een wat holle rug en een zacht aaaaaah, ontsnapt aan haar lippen. Ik leg mijn duim op haar kontgaatje en voel de kringspier pulserend samentrekken. Zou ik durven? Ik bevochtig mijn wijsvinger en druk hem door de barierre naar binnen. Haar ademhaling wordt zwaarder en haar gekreun heviger. Ik stop met neuken en ga op mijn hurken zitten. Ze voelt waar ik heen wil en biedt geen weerstand. Zachtjes glijd ik haar kontje in. In drie halen ben ik klaar. Wanneer ik voldaan neerzijg, kijkt ze me over haar rug aan met een brede glimlach. “Marlène told me you love to have it the Greek way.”

© hermanana

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Grieks

 1. 4 mei 2007 at 18:44

  Op deze schriftuur is op zichzelf weinig aan te merken, behalve dan dat de pointe me vergezocht voorkomt. Eén ster.

 2. 8 mei 2007 at 10:40

  Een beetje voorspelbare opzet, die wel wat meer uitwerking had kunnen krijgen om onwaarschijnlijkheden uit het verhaal te halen: een zakenpartner komt immers niet helemaal uit Griekenland om de volgende ochtend in bed te blijven liggen terwijl de zakenvrouw des huizes vroeg naar haar werk gaat, ongeacht welke opzet er in het spel is. Een beetje voorinleiding was ook wel aardig geweest: nu gaat het Griekse rokje wel erg snel omhoog, wat je met de vraag laat zitten waarom ze zich eigenlijk aangekleed heeft als ze dit soort plannen had. Deze schrijver kan het volgens mij beter.

 3. WB
  8 mei 2007 at 15:12

  De spanning wordt prettig opgebouwd; het verhaal had van mij wel wat langer gemogen.

Geef een reactie