hot teens tube shemale jizzed by group.

Gwen (1)

Deel 1

De kennismaking

Het was alweer een tijdje geleden dat Gwen een vriendje had gehad. Ze was 18 geworden en hoewel bijna alle jongens interesse in haar hadden was ze vaak single. Dat frustreerde veel jongens erg, want ze bracht hen aardig het hoofd op hol. Ze was 1.72 m, woog ongeveer 57 kilo, was licht gebruind door het vele tennissen, had halflang blond haar (dat ze los of in een paardenstaart droeg), lichtgrijze ogen, mooie zachte lippen, schattige borstjes, een hele mooie buik die als een kort truitje of iets dergelijks droeg op een subtiele manier werd geaccentueerd, een lief rond kontje en slanke benen met lieve blonde haartjes erop. Ze was, kortom, een plaatje. Op school zeiden de jongens (en zelfs sommige meisjes!) dat ze eruitzag om op te vreten of gebruikten ze explicietere bewoordingen om hun bewondering aan te geven.

Gwen was erg selectief. Ze zocht een jongen die lief, eerlijk, trouw en oprecht was, maar ook mannelijk en af en toe een beetje ruw. Haar geduld en kieskeurigheid werden echter een paar dagen na haar 18e verjaardag beloond. Er was een jongen op school, Peter, die ze al een hele tijd leuk vond maar van wie ze dacht dat hij haar misschien te jong zou vinden, ook al was het maar een paar jaar. Zij zat zelf in 5 gymnasium en hij in de 6e. Het was een knappe jongen met donker haar, donkere ogen, brede schouders, sterke armen, een platte buik (die ze tijdens de gym weleens had gezien als hij aan het hardlopen was terwijl zij op het softbalveld stond) en net als zij een strak kontje. Hij kon goed leren—vooral voor wat betreft de exacte vakken.

Ze praatte weleens met hem als ze samen in de fietsenstalling stonden. Ze kreeg altijd vlinders in haar buik als ze met hem praatte. Hij was zo zelfverzekerd en ze keek vaak een beetje verlegen weg. Ze merkte na zo’n gesprek vaak dat haar slipje een beetje nat was geworden. Soms was haar kutje zelfs drijfnat. Ze wist dat het liefde moest zijn.

Op een gegeven moment hoorde ze van Sandra, een vriendin van haar, dat Peter tegen vrienden had gezegd dat hij Gwen best leuk vond. Hij vond haar mooi en lief.

Ontwikkelingen

Op een dag raapte Gwen al haar moed bij elkaar en vroeg Peter of hij haar wilde helpen met wiskunde. Dat vond hij goed en ze spraken bij haar thuis af. Ze zaten op Gwens kamer, terwijl haar ouders beneden zaten.Gwen voelde zich wat onwennig. De jongens met wie ze tot nu toe was geweest waren nog echt jongens; Peter was veel mannelijker. Maar haar lichte ongemakkelijkheid in zijn bijzijn, haar mooie lippen en haar fonkelende ogen interesseerden hem. Die avond gebeurde er echter weinig. Ze keken elkaar wel aan maar daar bleef het bij.

Maar Peter zorgde er wel voor dat het niet bij die keer zou blijven. Hij vroeg Gwen om met hem naar de film te gaan en dat vond ze prachtig. Die avond, na de film, liepen ze samen over straat en voorzichtig zocht Peters hand de hare op. Hij stopte, keek haar indringend aan, en kuste haar. Gwen voelde de vlinders in haar buik heftiger worden en haar kutje, voor de zoveelste keer, nat worden.

Ze hadden zin in elkaar en vooral Gwen kon dat goed voelen bij Peter. Zijn geval was in zijn broek bijna volledige tot erectie gekomen. Ze voelde zijn stijve paal tegen haar heupen en drukte hem tegen zich aan.Ze bleef hem onschuldig aankijken. Ze veinsde dat ze zijn pik niet tegen zich aan voelde drukken of dat ze niet wist wast het was en tegelijkertijd alsof ze zelf niets tussen haar blote benen voelde.

Ze gingen snel naar Gwens huis toe Gwen zei haar moeder gedag en zei dat ze wiskunde gingen leren. Haar moeder leek het daarvoor wat laat te vinden maar Gwen voegde eraan toe dat ze morgen examen had. Eenmaal boven vielen ze in elkaars armen, brandend van verlangen.

“Je bent zo mooi,” zei Peter.

“Jij ook,” zei Gwen.

Peter tilde Gwens plooirokje (dat ze had aangedaan omdat haar vrouwelijke intuïtie haar vertelde dat er vanavond best eens iets zou kunnen gebeuren dat het noodzakelijk maakte om snel haar slipje te kunnen uitdoen) tot boven haar heupen en kuste haar hals. Peter knielde neer en deed zijn wijs- en middelvingers in het elastiek van haar natte katoenen slipje. Om toch wat van haar waardigheid te bewaren probeerde ze haar slipje aan te houden. Terwijl hij het naar omlaag trok trok zij het naar omhoog. Het was niet te eerste keer voor haar en ze wist dat het andere meisjes eender verging. Ze wilde een keurig meisje blijven maar haar verlangens waren sterk.

Maar Peter was sterker en haar verzet leek gebroken. Het sneeuwwitte slipje gleed langs haar billen, via haar dijen, haar knieën en haar kuiten en belandde op de grond. Gwen deed kuis haar hand voor haar sexy onbehaarde poesje. Maar Peter trok haar hand weg. Hij was wat ruw, maar Gwen vond dat niet erg.

Wat hij zag benam hem de adem. De andere meisjes wier slipjes hij had uitgetrokken had lang niet zo’n mooi gesloten poesje als Gwen. En Gwen was nog maagd. In haar poesje althans, in haar mondje niet meer. Er waren al een paar jongens en mannen geweest die hun pikken in haar warme mondje hadden gestopt en hun ballen daarin hadden geleegd.

“Ze mogen alles van me hebben, behalve mijn kleine bloempje” zei ze vaak tegen haar jaloerse vriendinnetjes. Ze wilde wachten tot ze de ware had gevonden. En Peter was de ware, daar was ze van overtuigd.

Voorspel leek aan Peter niet besteed. Verteerd van verlangen ging hij met zijn tong meteen richting kutje Gwen en snoof haar meisjesachtige parfum op. Met voorzichtige likjes over haar dijen begon hij en onderwijl deed hij haar rokje uit. Gwen protesteerde niet, hoewel haar onderlichaam nu naakt was. Ook haar blouse en bh-tje gingen uit. Haar schoentjes en sokjes hield ze aan en daarmee leek ze de juiste snaar bij Peter hebben geraakt, ook al had hij graag haar welgevormde voetjes willen zien. Snel deed Peter al zijn kleren uit. Dat was snel gebeurd, want hij droeg alleen een overhemd, een spijkerbroek, een boxershort en schoenen zonder sokken.

Voorzichtig legde hij haar op bed en kuste haar warme mond. Snel gleed hij echter naar beneden en kuste haar buik. Plagerig cirkelde hij met zijn tong om haar poesje heen. Hij gaf tedere kusjes en likjes op de plaats waar haar benen en kutje samenkomen. Hij poesje was nu kletsnat en rook naar honing. Hij schoof zijn handen onder haar billen, zodat hij vagina een soort kelk werd waardoor hij zich kon laven aan haar sap. Hij duwde haar billen zover mogelijk om hoog—zo ver dat zij zich met haar handen moest ondersteunen. Ze voelde zich bijzonder opgelaten met haar kutje zo voor zijn gezicht, omdat het feit dat haar billen door deze ongebruikelijke houding openstonden betekende dat hij een perfect uitzicht op haar meest discrete opening had. Maar ze was te krols en te gewillig om hier iets van te zeggen.

Haar borsten interesseerden hem niet echt. Hij had dat ook weleens aangegeven. Hij vond ze wel mooi om te zien als ze een blouse of een trui aanhad en hij de glooiingen van haar lichaam kon volgen, maar verder niet echt. De enige keer dat hij van Gwens borsten opgewonden was geraakt was tijdens een gekostumeerd bal op school, waarbij Gwen een jurk aanhad met een lag decolleté zoals die in de 18e eeuw in Londen wel werden gedragen. Bij die gelegenheid was een van haar tepels vrijgekomen en die rustte vanaf dat moment op de rand van haar decolleté. Dit zorgde voor veel erecties (bij de jongens) en natte slipjes (van een aantal minstens zo wellustige meisjes) op het bal. Niemand wees haar hierop en Gwen, naïef als ze toen (en nu af en toe nog steeds wel) was had geen idee waarom al die jongens (en opnieuw ook wat meisjes) opeens met haar wilden dansen.

Gwens vagina was kletsnat en Peter likte alles op. Hij ging wat naar boven en kuste opnieuw haar buik, waarbij zijn stijve paal een spoor van voorvocht over haar slanke benen achterliet.

“Lik me, schatje,” smeekte Gwen.

“Waar, lieverd?” vroeg Peter.”

“Moet ik het echt zeggen?” vroeg Gwen beschaamd.

“Ja, ik wil dat je het zegt,” zei Peter beslist.

“Ik wil dat je m’n kutje likt, Peter”

Ze voelde dat het feit dat ze dar woord gebruikte direct effect had wat zijn paal werd nog harder. Peter ging op zijn knieën zitten en bracht zijn warme lippen naar Gwens schattige poesje. Doordat het helemaal kaal was en gesloten was het gewoon een lief, klein sneetje. En door dat sexy kutje, dat nog gesloten was en onbehaard en waarvan niemand het mysterie kende kreeg hij een enorme stijve. Maar hij besloot haar te laten smachten en bleef zich concentreren op de donzige blonde haartjes op haar fraaie buik en op de plaats waar haar kutje en benen samenkomen. Na een tijdje besloot hij dat het genoeg was geweest en was eindelijk haar kutje aan de beurt.

Ze durfde niet te zeggen wat ze wilde. Het liefst zou ze die lekkere pik van hem in haar kut willen voelen en het ook in die exacte bewoordingen aan hem duidelijk maken. Maar ze wilde niet dat hij dacht dat ze een makkie was en zich door de eerste de beste liet neuken.

Peter had de smaak inmiddels te pakken en had zich als een bloedzuiger op haar meisjeskutje vastgezogen. Hij likte eraan, zoog erop, beet er zachtjes in—kortom alles wat er in hem opkwam deed hij. Hij tilde een van haar benen hoog in de lucht, om er nog beter bij te kunnen.

Toen gebeurde er iets waarop ze geen van beiden waren voorbereid. De deur ging open en plots stond Gwens moeder in de deuropening. De deur was niet ver open en Gwens moeder maakte geen geluid. Gwen ging zo op in Peters gelik dat ze niets merkte. Peter daarentegen zag het wel maar veinsde niets te zien. Pervers als hij was besloot hij de situatie eens flink uit te buiten. Hij haalde zijn hoofd even weg bij Gwens poesje, opdat haar moeder recht in het wijdopen kutje van haar jonge dochter kreeg. Vervolgens ging Peter zelf eens lekker op zijn rug liggen, opdat zijn pik recht in de lucht stak. De blik van Gwens moeder op zijn opgerichte geslacht zorgde voor en bijna voelbare streling. Hij genoot ervan.

Gwens moeder wist niet wat ze zag. Ze was erg gelovig en de aanblik van haar dochter een haar dochters vriendje die zo aan het zondigen waren schokte haar zeer.

Nog steeds bezig de situatie uit te buiten – Gwen had niets door- liet Peter Gwen allerlei smerige taal uitslaan. Hij bleef op zijn rug liggen maar trok Gwen over zich heen. Zonder verder voorspel plooide hij Gwens benen en stootte zijn pik diep in haar.

“Voel je me?” vroeg Peter.

“Huuuuu..ja…ik voel je…er is net plaats genoeg….naai me…naai me,” kreunde Gwen.

Toen Peter er redelijk zeker van was dat Gwen niet meer te houden was keerde hij haar. Peter zat nog steeds op het bed en hij liet Gwen met haar gezicht van hem af op zijn pik zakken. Ze zat nu recht naar de deur toe. Ze ging als een lift op en neer.

“Neuk me, neuk mijn kleine kutje,” zei ze, dronken van genot.

Toen pas opende ze haar ogen en zag haar moeder geschokt staan. Doordat ze even achterom keek met haar ogen open wist Peter dat Gwen zich van haar moeders aanwezigheid bewust moest zijn. Hij vermoedde dat Gwen snel haar borsten en vagina zou bedekken en ook haar moeder had dit ongetwijfeld verwacht.

Gwen schaamde zich rot. Haar moeder zag haar nu met de stijve pik van haar vriendje in zich. Opmerkingen als “Het is niet wat je denkt” of “Ik kan het uitleggen” leken zinloos en waren dat eigenlijk ook gewoon. Elk gezond jong meisje verlangde naar een pik in haar body. En elk gezond jong meisje verlangde ernaar om met haar zachte handje zoekend de pik van haar minnaar te vinden. Ook verlangde elk jong meisje ernaar om op bed te liggen met een leuke jongen en dromerig, met half gesloten ogen te kijken naar zijn pik die zich vlak bij haar gezicht bevond en haar lippen subtiel te tuiten om duidelijk te maken dat ze klaar was om hem met haar mondje te ontvangen.

Het was vergelijkbaar met het moment dat haar moeder haar kamer kwam binnenlopen toen ze net haar slipje uittrok. Maar toen was ze pas 16. Maar Gwen was verwikkeld in een innerlijk conflict. Aan de ene kant schaamde ze zich nu eigenlijk meer dan ze kon zeggen en kon ze nu haar waardigheid herwinnen door snel een blouse aan te doen en Peter ervan te beschuldigen dat hij misbruik van de situatie had gemaakt. Aan de andere kant had ze zin om door te gaan. Het point of no return was ze duidelijk al gepasseerd en dacht ze dat ze heftiger kon klaarkomen dan ooit tevoren. Haar gevoel won het, zoals wel vaker, van haar verstand en ze ging door. Uitdagend keek ze naar haar moeder, die al zeker 5 minuten als aan de grond genageld stond. Ze keek naar Gwens schaamlippen die, telkens als Peters paal in haar schoof naar buiten krulden en die ze bijna net als haar mond tuitte om te laten zien dat ze klaar was om hem te ontvangen. Gwen liet Peters pik in en uit zich gaan. Opgewonden als ze beiden waren was hun orgasme niet ver weg.

“Tr..tre..trek je terug—ik ben niet aan de pil,” zei Gwen.

Omdat ze in hun passie niet aan een condoom hadden gedacht en het opvoeden van een kind wel het laatste was wat ze op dit moment wilden trok hij zijn pik terug. Hij bracht hem naar haar gezichtje en trok zich snel af. Hij spoot over haar gezichtje en over haar haren en bedekte haar gezicht met een dikke laag sperma. Ze keek nog steeds uitdagend naar haar moeder terwijl ze schokkend klaarkwam.

 

© Girllover

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Gwen (1)

 1. 13 november 2006 at 13:03

  "Kutje, sneetje, sperma over haar gezichtje…" Dat maakt geen verhaal.

 2. 14 november 2006 at 09:41

  moeilijk leesbaar door slecht taalgebruik, verder redelijk ongeloofwaardig verhaal

 3. 18 november 2006 at 13:31

  Omdat toch nergens een vervolg is te vinden op dit zo duidelijk als deel 1 aangekondigde verhaal, laat ik het hier maar bij…

 4. 18 november 2006 at 13:34

  Enerzijds schaamde ze zich rot, anderzijds liet ze zich uitdagend naar haar moeder kijkend over haar gezicht spuiten….?

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world