hot teens tube shemale jizzed by group.

Heading South (1)

Napoli

Ik was op weg naar Het Zuiden met mijn camper, en inmiddels aangeland in Italië. Het was voorjaar, veel bomen stonden in bloei, de temperaturen stegen langzaamaan tot aangename hoogten, aangenamer dan in N-Europa. Ik was blij dat ik een sabbatical halfjaar had opgenomen op mijn werk, mijn relatie was net afgelopen, de stress werd torenhoog in beide, en dit was een goed moment om er tussenuit te gaan. Bovendien: veertig jaar is een mooie leeftijd voor een nieuwe afschatting in je leven.

Ik had een kleine camper gekocht, en nadat ik drie dagen onderweg was bedacht ik dat dit de beste aankoop ooit in mijn leven was, ik had de vrijheid in bezit gekregen om te gaan en te staan waar ik wilde.

Toen ik tussen Roma en Napoli was aangeland belde ik Anne, een oude liefde van me uit Nederland van 20 jaar geleden, die in Napels was terechtgekomen, en na talloze avontuurtjes was gaan samenwonen met een Italiaan en daar snel een dochter mee had gekregen.We schreven elkaar regelmatig, ze kwam twee keer per jaar naar Nederland om haar familie en vrienden te bezoeken en ze belde mij ook steevast voor een afspraak.

We hadden een heftige liefdesrelatie gehad, we waren gek van en op elkaar geweest, die vlam was getemperd maar niet gedoofd. De puppenliefde sluimerde nog steeds. Tijdens onze korte en hevige relatie hadden we de hele Kamasutra diverse keren doorgenomen en in praktijk gebracht. Ze kon teasen en flirten als geen ander, ze was mijn soort vrouw waar ik hijgerig achteraan liep om haar de volgende sperma shot toe te dienen. Die gretigheid werd onze relatie tenslotte fataal, ze wilde ander, Italiaans sperma, en dat heeft ze gekregen! Ik was maandenlang van slag, had zelfs geen zin om met andere vrouwen te neuken.

We bleven echter schrijven en elkaar op de hoogte houden van elkaars leven. Als ze in Nederland was belde ze me, en gingen we een avondje uit, waarbij de erotische spanning onverminderd aanwezig was. Ik ontmoette dan ook vaak haar vader waar ze altijd logeerde en haar dochter Susan.

Als we in een café zaten legde ze haar hand op mijn been, nooit op mijn knie maar altijd dicht bij mijn kruis, en ze hoefde haar pink maar te strekken of ze raakte mijn ballen, wat regelmatig gebeurde. Het leek toeval, een onhandigheid, ze glimlachte verlegen naar me, met die grote waterblauwe kijkers, …met een ´sorry, wat lekker´-blik in haar ogen. Ik van mijn kant strekte vaak mijn hand over de cafétafel heen, legde mijn vingers om de rand aan haar kant, waarop ze haar borsten tegen de tafelrand drukte, haar harde tepels tegen mijn gekromde vingers. In de winter had ze vaak last van koude tenen die ze opwarmde in mijn kruis, en mijn koude handen stak ik in haar trui. Van dit soort spelletjes konden we eindeloos genieten. We hadden ooit eens een afspraak gemaakt dat als ze i.p.v. de eeuwige jeans die ze droeg, een rokje zou dragen dat dat een teken zou zijn dat ze met me wilde neuken, wat er overigens nooit van kwam.

Ik begon haar brieven te schrijven met steeds meer expliciete erotische fantasieën erin over ons, en zij schreef terug hoe ze voor de spiegel met zichzelf speelde. Tientallen brieven gingen heen en weer met telkens heftiger teksten. De fantasieën, de begeerte, het verlangen om al onze verzinsels met elkaar uit te leven werden meer en meer uitgesproken. Ik had er haar bv één gesuggereerd dat ze zich in een overvolle kroeg, gezeten tegenover mij zichzelf zou klaar vingeren. Ze vertelde me dat ze tientallen keren op dit verhaal had gemasturbeerd en heerlijk was klaargekomen.

Intussen had zij haar leven met haar man en haar dochter, en ik had het mijne, en dat lieten we maar verder zo, ondanks de erotische spanningsboog tussen ons, een paar keer per jaar in Nederland.Ik was nog nooit bij haar in Italië op bezoek geweest, en liet dat ook maar verder zo. Ik had geen zin in een Napolitaanse vendetta terecht te komen.

Toen ik haar belde met de mededeling dat ik de volgende dag op Camping Napoli zou staan voor een paar dagen was het even stil aan de andere kant van de lijn. Ze kon mij natuurlijk niet bij haar thuis ontvangen, zoals in Nederland wel gebeurde, dat snapte ik ook wel. Dus ik liet haar maar de conclusie trekken dat als we elkaar wilden zien, zij naar de camping moest komen, en ik kende haar goed genoeg om na de eerste schrik hiertegen `JA`te zeggen. Dat deed ze dus ook, overmorgen om 11 uur zou ze op de koffie komen. Ze kende de camper, en zou me wel vinden.

Ik installeerde me aan het einde van de camping met de deur naar het westen, en keek door het gaas over eindeloze heuvels naar de zee. Een prachtige plek met veel privacy en rust. Er waren nog maar weinig gasten op de camping, heerlijk zonnig weer, en uitzicht op een ontmoeting met een tantaliserende vrouw… Als ik me uitstrekte op mijn bed en ik sloot de ogen kreeg ik visioenen over eindeloze natte orgieën met Anne, die me onherroepelijk een stijve bezorgden, die ik koesterde maar niet aftrok. Ik wilde al mijn sperma sparen voor haar, haar er mee bedekken en insmeren, ik zou nooit genoeg hebben om mijn verlangen naar haar uit te drukken. Zo geraakte ik langzaam in een erotische trance , zoet en bedwelmend, mijn vingertoppen tastten haar borsten af en gleden door haar kletsnatte spleet, we kusten zo heerlijk, en ik voelde haar mond op mijn lul, haar uitdagende tong die me snel deed exploderen.

Op de ochtend van de afspraak gooide ik om half elf de schuifdeur van de camper open en genoot vanuit mijn bed van het prachtige landschap en de invallende zon. Ik zette koffie en nestelde me onder het dekbed. Ik trok mijn short uit om mijn ochtendpaal wat meer ruimte te geven en droomde over Anne die in mijn fantasie een rokje droeg. Ik sloot mijn ogen en streelde met mijn rechterhand mijn lul, terwijl ik met met de vingers van mijn linkerhand mijn ballen rolde. Het voorvocht nam ik op mijn duim en smeerde het voorzichtig op mijn wangen en in mijn hals, zijnde een geurspoor voor Anne. De rest van mijn sperma likte ik op en smeerde het op mijn lippen. Was dit niet een te openlijke uitnodiging om sex met haar te hebben, tezamen met de overduidelijke bult in het dekbed? Ik twijfelde even aan mijn al te duidelijke uitnodiging, het zou ook het omgekeerde effect kunnen hebben, tenslotte.!

Mijn overpeinzingen werden verstoord door een heldere stem: – John, ben je daar? – Ja, riep ik, aan de andere kant, Anne.! En daar stond ze ineens in de deuropening. – Kon je nog verder weg gaan staan? vroeg ze lachend. – Nou, dit was de mooiste plek van de camping, zei ik en kreeg een schok: ze had een rok aan, halflang en van een doorzichtige stof. Zou zij ook echt…??!! – Mag ik binnenkomen luilak? Ze zette haar zonnebril af en nam een hoge grote stap naar binnen.Door het tegenlicht kon ik dwars door haar rok heen kijken en zag de plooien van haar geschoren kutje in een flits voorbijkomen. Als ze een rokje aan had en ook nog geen broekje eronder, dan…Ze ging op de rand van het bed zitten en keek me stralend aan. We zeiden niets en keken alleen maar naar elkaar. Ik zag haar gespannen borsten bijna uit haar veel te kleine bloesje knappen, de tepels hard en begerig vooruit. Zij liet haar blik afdalen over mijn lichaamscontour onder de deken, en bleef steken bij mijn stijve. Ik kwam overeind, leunde op mijn ellebogen. We keken elkaar aan, haar lippen krulden tot een glimlach, en Anne zei zachtjes: – Lief, ik ben verbijsterd. – Ik ook, fluisterde ik. Haar gezichtsuitdrukking werd ineens serieus, ze likte haar lippen en boog zich langzaam naar me toe. Toen ze met haar lippen vlak bij de mijne was hield ze in en fluisterde met schorre stem: – Ik wil dat je je sperma in me spuit!

Anne schroefde haar mond op de mijne in een geweldige tongzoen, die zowel een ontlading als een uitnodiging was. Onze tongen dwongen elkaar tot een heftig intiem en nat contact, meedogenloos rondploegend in elkaars mond. Deze vrouw wilde ik, totaal, met alle energie die ik bezat, alle overgave, ze mocht me leegzuigen tot ik er bij neer zou vallen, mijn sperma drinken, mijn bloed, en me daarna opvreten.

Terwijl ik haar hand op mijn lul voelde door het dekbed heen, knijpend en de grootte van mijn ballen afschattend, rolde ik haar tepels tussen mijn vingers tot ze begon te kreunen van pijn en genot. We zouden elkaar weten te raken, at last. De toon was gezet voor een spetterend orgasme. Ik legde mijn hand op haar dij en nam haar rokje mee richting haar soppende zaligheid. – Je bent kletsnat, constateerde ik, terwijl ze haar benen spreidde om me toe te laten. – En jij keihard, klaar om te spuiten, likte ze in mijn oor. De binnenkant van haar dijen glibberden van haar sappen, mijn vingers openden haar schaamlippen, kietelden haar knopje, en ontdekten er een touwtje dat uit Annes kutje bungelde. Ik trok eraan en voelde een opgezwollen tampon langzaam naar buiten komen. – Ben je zo geil?, hijgde ik in haar oor. – Al vanaf het moment dat je me belde… Hmmm…,.Trek hem er maar uit. Ik trok de tampon er een paar centimeter uit, pakte de top stevig vast en duwde hem weer diep in haar kutje, terwijl ik het touwtje om mijn wijsvinger bond. – Wat doe je? – Ik ga je neuken met je eigen geile tampon. Ze kreunde toen ik met mijn duim over haar knopje wreef, onderwijl de tampon heen en weer bewegend. Ze kneep hard in mijn lul, drukte zich tegen mij aan, haar borsten leken nog gespannener, haar tepels als hazelnoten, haar mond in mijn hals, zoog zich er vast, hijgend, kreunend, klaarkomend. Mijn vinger duwde de tampon in en uit op het ritme van haar orgasme, en mijn hand werd overspoeld door nog meer sappen. Annes schokkende buikje kwam tenslotte tot stilstand tegen mijn volle hand, die haar liefdevol opving en tot rust bracht, tegelijk een diepere geilheid in haar losmaakte.

Ze lag even uitgeput tegen mij aan, nagenietend.. – Lekker, John, …je kunt me zo gek maken, nu weer…., maar nu wil ik de echte. Ze sloeg het dekbed terug en pakte mijn blote lul, wreef met haar duim over mijn natte oogje, likte hem af, langzaam alsof ze aan een ijsje likte. – Ik wil je in me! Anne bracht haar andere hand tussen haar benen, trok de tampon met een ruk uit haar soppende kutje, slingerde hem met een zwaai de deur uit over het hek, en sloeg een been over me heen, haar rokje optrekkend, haar harde borsten tegen mijn borst aanduwend. Ze zette haar handen op mijn schouders en duwde me achterover in het kussen. Ze schoof haar kleine blonde bosje over mijn stijve en verfde mijn lul met haar geil. Haar lange blonde haren hingen als een gordijn om haar hoofd, dat ze langzaam heen en weer bewoog, mij strak aankijkend tussen de strengen haar met haar helblauwe ogen. – Pak mijn borsten, siste ze. Ik voelde mijn eikel tussen haar schaamlippen doorschieten, niet met de bedoeling nog om me in haar te laten binnenkomen. Ze ontweek me doelbewust om de lust te verhogen. Met haar knopje zocht ze mijn eikel om zichzelf aan op te geilen. – Voel je hoe graag ik je wil?! Dat lekkere neukding van je diep in mijn kutje, dát wil ik. Ze stak haar borsten vooruit waardoor de knopen van haar strakke bloesje op één na opensprongen, haar behaatje bedekte haar tepels net, ze schemerden door het kant, me uitnodigend om er aan te zuigen. Ik bracht mijn hoofd er naar toe, en nam er één in mijn mond, haar borst duwend met mijn hand. Ze keek naar mijn gezuig en gebijt, trots op haar mooie borsten, die zo fel begeerd werden door een man, door een geliefde man. Ze gooide haar hoofd met een diepe zucht in haar nek, kantelde haar bekken en nam me. Ze was zo nat dat ik in één keer tot mijn ballen in haar schoof. Ze bleef even zo zitten, keek me aan en lachte: – Nu weet ik weer wat ik al die tijd gemist heb…en waarvoor ik hier ben. Ze begon me langzaam te berijden. – Je past zo goed in me, precies de juiste richting , en dan die heerlijke ballen vol met sperma dat je allemaal aan me gaat geven. Ze greep achter zich en pakte mijn ballen. Ze voerde het tempo op. – Mmmmwwwrrrraaa, wat is dit lekkerrrrr!!

Ze schudde haar tieten in mijn handen, de Italiaanse passie spetterde van haar af. Ze dook met een hand in haar kruis en begon met haar vinger haar klitje genadeloos af te raggen. Dit kon nooit lang meer duren, dit was te lekker. Het tempo ging omhoog, we jaagden in een perfect balans achter elkaar aan. Annes hoofd schudde alle kanten op haar lange blonde haar waaierde over haar rug en haar borsten die ik vasthield. Ik móest in haar spuiten, dat was een natuurwet, dit kon niet meer stoppen. Haar vinger ging als een razende over haar knopje, en toen ik dat zag gooide ik mijn hoofd met een luid Aaaaahhh..!!! achterover in het kussen en gaf me over aan het natuurgeweld van het orgasme. Ik gooide mijn heupen omhoog terwijl de eerste straal sperma in Annes kutje spoot, diep tegen haar baarmoeder, ze neukte me steeds feller, en toen ik uitgespoten was voelde ik haar kutje krampen, mijn lul melkend om al mijn zaad eruit te slurpen. Ze werkte me volledig af terwijl ik uitgeteld onder haar lag. Ik hield haar borsten vast en voelde haar langzaam slap worden. De trein kwam tot stilstand. Ze keek me hijgend en met een klein glimlachje en met gloeiende ogen aan tussen de haren door. Ik maakte de laatste neukbewegingen in het soppende kutje van Anne, ze kreunde en volgde me, tot we stilvielen. Ik kromde mijn ellebogen en liet haar zachtjes op mij neerdalen. Ik kuste haar, proefde haar zoete speeksel en het zweet van haar bovenlip, voelde haar heerlijke borsten tegen me aan drukken. Ze legde haar hoofd tegen mijn oor en zuchtte diep: – Jezus, John, zit het nog zo diep tussen ons, dit is geen gewone sex meer! Ik kuste haar oor en fluisterde zacht: – Heb ik je nu eindelijk zwanger gemaakt, Anne? Ze kirde. – Zo voelt het wel, ja..

Na een uurtje van strelen, kussen en nog een neukronde, waarin ík haar platneukte, keek ze op haar horloge en sprong op. – Ik moet naar mijn werk, en snel ook.! – Wil je een onderbroek van mij lenen? Anders loop je de rest van de middag te soppen. Ze keek me met een vuile blik aan. – Nee, dank je, ik heb mijn eigen spullen bij me. Ze pakte haar tas en viste er een tampon en een zwart stringetje uit op. Terwijl ze zich verder aankleedde zei ze: – Ik heb nog een verbijsterende mededeling voor je, schrik niet, maar Susan wil dat je haar inwijdt in de liefde. – Wat?..Susan, je dochter?! – Kleine meisjes worden groot. – Maar de laatste keer dat ik haar zag, had ze nauwelijks borsten, was ze nog een kind. – Ze is nu 18 en kan doen wat ze wil, voor de wet is ze volwassen. Bovendien zegt ze al jaren dat jij de man zal zijn met wie ze het eerst naar bed wil. Eerst nam ik het niet serieus, want ze heeft sinds twee jaar een vriendin waarmee ze experimenteert, een Vlaams meisje. Toen ik haar vertelde dat jij hier bent begon ze er gelijk weer over. Ze was niet te stoppen. Ze is gisteren gelijk nieuwe kleren gaan kopen. Ze weet dat je hier staat, en is op één of andere manier aan jouw mobiele nummer gekomen. – En wat vind jij daarvan, Anne, als we met elkaar naar bed zouden gaan? – Ze lijkt op haar moeder, die houdt ook van oude geilaards!! Ze lachte en vervolgde – Ik ben blij dat ze er zo open over is, dat ze het niet achter mijn rug om wil doen. Ze heeft ook goede redenen, maar die zal ze je zelf wel vertellen. – En hoe wil je dat ik reageer? – Daar heb ik lang over nagedacht, en ben tot de conclusie gekomen dat er eigenlijk geen betere is dan jij om haar in te wijden, ik weet dat uit eigen ervaring.

Anne liet haar hand onder het dekbed glijden en pakte mijn lul vast, die alweer was beginnen te groeien door haar verhaal. – Ik hoef aan jou niet te vragen of je dit wel wilt, ik heb jouw antwoord in mijn hand. Ze glimlachte. – Ik moet er toch niet aan denken dat mijn kleine meisje in handen valt van één of andere creep. Die Italiaanse mannen hebben wel een grote mond, maar een vrouw verwennen kunnen ze niet. – Wat weet jij daar van?! Ze keek me aan terwijl ze haar strakke bloesje probeerde dicht te knopen. – Tja, wat zal ik jou dáár nou eens over vertellen?? Ze kon haar bloesje met moeite dicht krijgen. – Door die zaadjes van jou kan ik mijn bloesje niet meer dicht krijgen. Ze boog zich over me heen, kuste ze me intens, legde haar hand op mijn erectie,kneep erin en vroeg luchtig: – Zie ik je nog..? – Dáárvoor altijd, lachte ik. Ze zette haar zonnebril op en stapte de camper uit. – Je hebt me geeneens koffie aangeboden! En weg was ze.

Lees vervolg

© Adriaan

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  4 comments for “Heading South (1)

 1. 5 oktober 2006 at 09:06

  Verhaal begint erg leuk, de spanning goed opgebouwd. Alleen het laatste stuk doet voor mij een beetje afbreuk aan het geheel.

 2. 8 oktober 2006 at 16:26

  Een aardig begin, maar het eind doet me vrezen voor het vervolg…

 3. 12 oktober 2006 at 20:44

  Jammer van de taalfoutjes en slordige dubbele vermelding van het feit dat ze contact zochten met elkaar, niet echt als los deel te lezen Categorie: Oudere Mannen

 4. 13 oktober 2006 at 17:04

  Begint sterk, maar verzandt in ellenlang (en wat onsmakelijk) gerampetamp.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world