hot teens tube shemale jizzed by group.

Heading South (3)

Mirna

Susan en ik waren in slaap gevallen in de camper, na onze geweldige vrijpartij diezelfde avond. We hadden elkaar een gelukzalige kus gegeven nadat ze voor het eerst een spuitende lul in haar kutje had gevoeld, onderwijl zelf een razend orgasme doormakend.

Ik had het dekbed over ons heel getrokken, want ´s avonds kan het behoorlijk afkoelen in Napels. We sliepen in lepeltjesstand, ik had één van haar kleine borstjes in mijn hand, en mijn lul lag in haar bilnaad, mijn hoofd in een kleed van haren.

Omstreeks middernacht ging de mobiel van Susan af, we schrokken wakker en Susan graaide in haar tas, vloekend omdat ze hem niet zo snel kon vinden. Toen ze hem te pakken had en op de display zag wie er belde glimlachte ze. – Mirna.!! Si, si,si,… ze schaterde het uit in rad Italiaans, ging gelijk zitten, steunend op één hand, ze was klaarwakker en ik ook. Ik trok mijn short aan, opende de deur van de camper en schonk me nog een wijntje in. Susan gebaarde dat ze ook wilde en ik reikte haar een glas aan. Ze knipoogde naar mij en nam een slok. Afwisselend rebbelend en luisterend, en soms schaterend voerde ze op typisch latino manier haar telefoongesprek. Omdat ik er niets van begreep sloot ik oren af en keek naar de volle maan en de sterren op deze prachtige camping bij Napels. Na de heerlijke vrijpartij met Susan en eerder op de dag met Anne zat ik daar met een glimlach om de lippen na te genieten van alle erotische heerlijkheden die ze me beiden hadden bezorgd, en ik hen. Mijn lul lag aangenaam gekruld in mijn boxer en mijn ballen hingen ontspannen omlaag. Ik greep in mijn kruis ter bevestiging van het beleefde genot, en zag Susan kijken. Ze zei iets tegen Mirna en barstte daarop in lachen uit. Kort daarna beëindigde ze het gesprek, en kwam met een zucht de bus uit.

– Dat was Mirna… – Dat begreep ik, ja… – Ze is hier op de camping. – Oh..? – Ze heeft ons gezien… – Hoe bedoel je , gezien..?! – Eh, ons bezig gezien, snap je..? – Je bedoelt, toen we neukten..? – Ja, dat ja.. – En nu..? – Nu wil ze ook, eh, eh… – Neuken….? – Ja dat ja. Susan zuchtte opgelucht door zo veel snel ´begrip´( vertaal: nieuwe geile avonturen in zicht ) van mijn kant en vervolgde: – Geweldig hè, ze wilde eerst nooit, maar door wat ze gezien heeft van ons is ze helemaal omgeslagen…!! Kom we gaan snel naar het restaurant, daar zit ze op ons te wachten. Ze is Vlaamse en spreekt zo grappig Nederlands. Susan pakte haar rokje en haar topje, schoot het snel aan, grabbelde haar laarsjes onder het bed vandaan, ik schoot mijn kleren aan sloot de camper af en daar gingen we. Ze klampte aan mijn arm terwijl we over de acacialaantjes naar het restaurant liepen. Ze legde haar hand op mijn lul, kneep er in, rolde mijn ballen tussen haar vingers, en vroeg: – Zou je nog een keer kunnen, John., denk je..? – Met jou wel, liefje.! – Mirna is zo lief en mooi en teder, vooral teder, niet zo´n verslinder als ik, echt een schatje, ze heeft een heel smal kutje en kan waanzinnig lekker zoenen. – Ik geloof je gelijk.

We naderden het restaurant dat nog open was, Susan stormde op een tenger meisjesfiguurtje af dat onder de acacia´s zat. Ze omhelsden elkaar en begonnen gelijk te kwetteren. Ik liet ze maar even, ging het restaurant binnen en bestelde een flesje Chianti met drie glazen erbij. Toen ik naar buiten kwam stonden ze daar in het donker onder de bomen me op te wachten. Susan stond achter Mirna had haar handen op Mirna´s buik gelegd, tussen haar strakke witte topje, waarin een klein wit behaatje zich aftekende en haar korte gele rokje. Ze keek over Mirna´s schouder, langs haar kittige kortgeknipte koppie haar naar mij met een gespannen blik in de ogen. Mirna keek me een beetje schuw en verlegen aan. – Hallo Mirna, ik ben John.! Ik zette de fles wijn en de glazen op een tafel tussen ons in. – Hallo…, klonk het timide uit Mirna´s mond. Susan nam het gelijk over. – John houdt ook heel erg van zoenen, net zoals jij, lieverd. Het was even stil. – Vind je haar niet prachtig..? – Je ziet er geweldig uit Mirna, Susan heeft niets te veel verteld.. Mirna lachte ontspannen, haar gezicht brak open, haar lichaam ontspande. Ik strekte mijn handen naar haar uit, lachte naar haar en zei nogmaals : – Hallo… Ze pakte mijn handen, en langzaam liep ik op haar toe, we bleven elkaar aankijken, prachtige donkere ogen met grote pupillen. Ik zag de gloeiende kijkers en de blikkerende tanden van Susan boven Mirna´s schouder. Mirna had een heel andere uitstraling dan Susan, het brutaaltje. Alles aan haar was klein, haar borstjes, haar neusje, smalle schouders, smalle heupen, slanke benen, dunne armen, korte haren. Alleen haar ogen waren groot, onderzoekend, vragend. Ze was zo delicaat als een vlinder, ik durfde haar nauwelijks aan te raken, laat staan te neuken zoals ze tegen Susan had gezegd, dat ze wilde. Susan voelde blijkbaar mijn twijfel en greep in.

Ik stond bijna tegen Mirna aan, Susan greep met één hand om mijn heup ( de andere bleef op Mirna´s buik liggen ) en trok me langzaam tegen Mirna aan.- – Kom, John, kus haar, ze zal het lekker vinden, ik kén haar.! Mirna knipperde met haar ogen als teken van goedkeuring, waarop ik haar gezicht zacht in mijn handen pakte, en na het moment dat onze lippen elkaar raakten draaiden onze tongen om elkaar heen, elkaar likkend, uitdagend, verkennend. Ik voelde de harde borstjes van Mirna tegen me aan drukken, waardoor mijn lul zich langzaam weer begon op te richten, tegen Mirna´s strakke gloeiende buikje. Haar kutje moest inmiddels overlopen. Ik voelde de hand van Susan op Mirna´s buik tegen mijn eikel drukken, en dat was Susan ook niet ontgaan. Ze draaide haar hand een halve slag en pakte mijn stijve stevig beet. Ze siste in Susans oor: – Hij heeft een heerlijke lul, hier voel je hem..? Ze drukte hem tegen Mirna´s buik. – Die heeft daarnet heerlijk in mijn kutje gespoten, ik heb al die lekkere zaadjes van hem opgeslorpt, dat wil jij toch óók.?…. Hier voel zijn lul maar zelf…

Ze pakte de hand van Mirna die op mijn heup lag, en duwde die tegen mijn lul, en dwong haar te knijpen en te rollen. Ik werd daar zo geil van dat ik twee borsten in mijn handen wilde, één van Susan en één van Mirna. Susan drukte ons nog dichter op elkaar toen ze mijn hand op haar borst voelde. Mirna zoende echt heerlijk, met overgave, tederheid en af en toe een felle uithaal. Ze produceerde zo veel speeksel tijdens ons tongzoenen dat het langs onze kinnen omlaag droop. Het kwam op haar borst terecht en zakte langzaam in haar topje en behaatje. Susan had Mirna´s hand inmiddels in mijn short gewurmd en de één trok me af terwijl de ander mijn ballen kneedde. Dit werd me bijna te veel, ik wilde niet in mijn broek klaarkomen. Dus duwde ik die heerlijke borstjes van me af, maakte me langzaam los van Mirna´s mond, trok hun handen uit mijn short lachte, zuchtte, en zei, mijn pols langs mijn mond halend: – Wijntje..??

We lachten alle drie besmuikt, keken om ons heen of niemand onze korte uitbarsting van hartstocht en geiligheid had gezien. Het terras was echter verlaten, de lichten van het restaurant gedoofd, wij waren de laatste klanten geweest, iedereen was weg. Dit geconstateerd hebbend lieten we ons neer op de stoelen rond de tafel waarop de wijn en de glazen stonden. – Gelukkig, geen pottenkijkers, zei Susan opgelucht, nam een slok van haar wijn, ze zakte onderuit in haar stoel en legde haar voeten op de tafelrand, waardoor haar rokje zonder broekje eronder ver terug schoof over haar dijen en daarmee Mirna en mij, die beiden tegenover haar zaten, een schitterend uitzicht gevend op haar glinsterende schaamlipjes… Mirna en ik keken elkaar aan en riepen lachend: – Maar nú wel….!! Susan lachte mee, maar werd daarna serieus. – Mirn, zie je John´s sperma er nog uitlopen, of is het mijn eigen geil.? Ze spreidde haar benen nog wat verder en zei smekend, alsof ze een ernstige ziekte had: – Mirn, wil je eens kijken en proeven, het voelt zo anders daar onder sinds John in me heeft gespoten, toe liefje, lik me even, is het echt anders..?

Mirna keek me even aan als om toestemming te vragen voor deze intieme handeling, ik knipperde alleen maar even met mijn ogen, Mirna stond op en knielde tussen Susans benen, de heftige, de grenzeloze, de vragende. Haar kleine mondje paste precies op Susans kleine kutje ( misschien waren ze daarom wel op elkaar gevallen), en het daarop volgende slurpende geluid maakte duidelijk waar ze mee bezig was. Susans buik kromde omhoog. Ooohhh, en toen Mirna´s mond losliet liet Susan haar billen weer op de stoel neerdalen. Mirna slikte een paar keer, snoof en kuchte, en kwam terug zitten op haar stoel. – Je proeft inderdaad anders, zei Mirna serieus, – Je bent geen meisje meer, je bent nu vrouw, sinds je Jonhs sperma in je hebt, dat proeft en ruikt anders. Deed het pijn.? – Ja, lekkere pijn, veel lekkerder dan de Tarzan van Anne. En dan zo´n blote man onder je… – Onder je..?? – Ja, ik heb hém geneukt, zijn eigen voorstel. Hij moest doodstil liggen, en toen heb ik me als een barbecue biefstukje op zijn lul gespiest en me zo heet laten maken dat hij me wilde opvreten met huid en haar. Eigenlijk heb ik hem genomen en misbruikt. Maar je vond het niet erg, toch, John.? Ik richtte me naar Mirna, pakte haar hand en vroeg: – Heeft ze jóu nooit brandblaren bezorgd.?..Ik bedoel, vrijwillig…?! Mirna kreeg er schik in en gooide haar verlegenheid af, mede door de wijn. – Ze heeft mijn schaamhaar er ooit af geschroeid, de heks. – Aaaiii, dat deed zeker wel pijn….!, riep ik uit. – Viel wel mee, zei Mirna met een fijn lachje, – Ik kon het zelf blussen. De meiden proestten het uit, en kregen bijna de slappe lach.

Het ijs was nu gebroken tussen Mirna en mij, ze begon zelfs Italiaans tegen me te praten. We dronken de fles verder leeg. Mirna kwam steeds meer los. Na haar laatste slok stond Susan op, trok haar rokje recht en zei: – We gaan een spelletje doen. Ze pakte Mirna om haar schouder en vervolgde: – Wij zijn twee dronken hoertjes, die hun laatste klant naar hun sex-camper willen lokken, en die klant ben jij natuurlijk, John. Kom Mirn.

Ze trok Mirna met zich mee en keek lachend om, met haar kontje draaiend. Mirna volgde Susans voorbeeld, zodat ik even later achter twee zwaaiende rokjes aan liep. Ze giechelden met elkaar en riepen obscene teksten. Ze sloegen een bocht om en even later zag ik ze tongzoenend tegen een boom staan. Mijn lul maakte een sprongetje en toen ik langs ze heen liep, vroeg ik terloops: – Zo, dames, de weg kwijt..? Ze trippelden even later weer giechelend en gearmd voor me uit, keken af en toe achterom, wenkten met hun vinger, en trokken hun rokjes om hoog en lieten me hun billen zien. Tenslotte draaiden ze zich beiden tegelijk om en trokken hun rokjes omhoog. Ik zag Susans spleetje glimmen in het maanlicht en het piepkleine witte stringetje van Mirna. Ik deed een zogenaamde uitvalspoging naar hen, waarop ze zich bliksemsnel omdraaiden, gillend wegstoven en uit het zicht verdwenen. Ik liep grinnekend door naar de camper. Toen ik er bijna was sloop ik omzichtig en via een omweg verder om te kunnen zien wat ze daar uitspookten. Tussen de struiken door zag ik dat Mirna was gaan zitten in een stoel, en dat Susan op de grond zat tussen Mirna´s gespreide benen, en haar dijen streelde, steeds verder onder haar rokje. In het maanlicht zag ik het witte stringetje van Mirna oplichten met Susans vingers die erover streelden, Mirna zakte verder achterover in haar stoel en pakte haar borstjes vast en kneep erin. Ik hoorde haar kreunen: – Oh, Suus, lik me klaar, alsjeblieft, ik ben zo geil, oooh… Susan trok het zichtbaar natte kruisje opzij en likte over Mirna´s lipjes, wat haar een diepe zucht ontlokte. Susan had haar hand onder haar rokje en het was niet moeilijk te raden wat die daar uitspookte.

Ik werd van dit halfduistere tafereeltje zo geil dat ik uit de struiken tevoorschijn kwam, waar ze geen van beiden van schrokken, ze hadden me blijkbaar opgewacht hiermee, ik knielde naast Susan tussen Mirna´s wijd gespreide benen, en begon mee te likken. Mirna werd onrustig en kreunde: – Nee John, niet daar, híer..!! Ze trok haar topje en haar behaatje omhoog en dirigeerde mijn hoofd omhoog. Ik hapte in haar borstjes en likte aan de tepels. – Oooh, zuigen, zuígen, bijt in mijn tepels, riep ze uit…._oooooh, ja. Haar borstjes waren hard en gezwollen en de tepels staken vooruit als onrijpe bramen, waar ik graag mijn tanden in zette. Ze gaf een gil en kwam klaar, heftig met haar lichaam schuddend, ze drukte Susans hoofd en het mijne tegen zich aan, al maar roepend hoe geil ze was en hoe lekker we haar likten, en hoe geil ze was geworden van ons neuken, dat ze dat óók wilde, maar dat ze nú……., prut, prut, prut…..

Mirna lag helemaal uitgeteld in de stoel, half bewusteloos, af en toe nog wat woorden prevelend… Ik keek Susan aan die haar mond aan het rokje van Mirna afveegde. We lachten en kusten elkaar met ons hoofd op Mirna´s buikje. – Die heeft vandaag meer orgasmes gehad dan jij en ik samen. – Tja, stille wateren……

Ik opende de camper. – Zullen we Miriam maar op bed leggen.? _ Goed idee, dan kleden we haar uit en gaan we lekker tegen haar aan slapen, alledrie naakt. – Als ik vannacht jou borstjes mag vasthouden, dan mag jij bij mij wat uitkiezen om vast te houden. – Aaah, ik weet het al.!! Ze greep me bij mijn tamelijk grote neus. – Die wil ik…., morgen….., tegen mijn knopje, als ik je afzuig. – Geil kreng…!

Lees vervolg

© Adriaan

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Heading South (3)

  1. 6 oktober 2006 at 11:34

    beetje overtrokken, ineens heet de derde dame Miriam en taalgebruik wordt slordiger

  2. 12 oktober 2006 at 20:46

    Jammer van de taalfoutjes weer. Dialogen zijn lastig te volgen. Ook worden karakters een keer door elkaar gehaald. Niet als los deel te lezen Categorie: Oudere Mannen

  3. 13 oktober 2006 at 21:12

    Er gebeurt eigenlijk niets, behalve seks. En dat is te weinig voor een verhaal.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world