hot teens tube shemale jizzed by group.

Heerlijke fantasie: 4×4

Joanne is een lieve meid.

Lange tijd werd haar de liefde ontzegd die ze wel aan anderen gaf.., werd ze uitgestoten en afgeweerd, gebruikt, besmeurd, bestempeld;… was het onbegrip der ongevoeligen haar enig deel.

Joanne’s jonge knop bloeide later en trager op dan de knoppen om haar heen; maar haar bloem ontlook wilder, ongetemd, en – naar het schijnt – des te mooier…

Worstelend met haar jeugdig leven dwong Joanne moeizaam zelf haar geluk af, maar zelfs die zegen kon haar de passie die ze wilde.., moest.. proeven, niet meer bezorgen.

Zelfs toen haar schoot met echte, lang verwachte liefde was bestoven – de vrucht ervan zich aan haar borsten klampte – bleef het hete vuur haar buik bestoken. Joanne’s lust was niet te stillen…

Een man alleen – en wat voor een – was niet genoeg om haar te temmen, kon haar sturen… maar niet remmen. Samen zochten zij nog meer; verkenden, verlegden de grens van hun geheime verlangens en genot. Ook internet werd hiervoor aangesproken…, daar las Joanne een… ‘stout’ verhaal….,

Joanne verkende regelmatig het internet op zoek naar een volgend antwoord op de altijd in haar hart aanwezige vraag om de verslavend zoete, sexuele spanning. Als ze alleen thuis was nam ze plaats achter de monitor van haar PC en surfde er een uurtje lustig op los. Hierbij bezocht ze regelmatig een pagina met erotische verhalen: ‘Eroplaza’. De verhalen wonden haar op en voedden haar fantasie met heerlijk ondeugende dagdromen die ze vasthield totdat ‘hij’ thuis was, om hem dan in de slaapkamer op te wachten, op bed te trekken en ….. 

Op een dag vond Joanne bij Eroplaza een nieuw verhaal van een jonge vrouw die ze al een tijdje volgde. Het verhaal van een vrouw die – net als zij – de liefde gulzig tot zich nam, ongeremd en zonder taboe…, onverzadigbaar; die zich enthousiast overgaf aan haar liefde voor een andere vrouw. Joanne opende de pagina en begon te lezen met een ondeugende glimlach op haar gezicht. Joanne fantaseerde – en dat niet alleen – veelvuldig over de vrouwenliefde, en was oprecht zielsgelukkig om zich ingewijde te kunnen noemen; ze had een lieve vriendin met wie ze met enige regelmaat heerlijk intens mocht vrijen.

Joanne begon met lezen. Ze las dingen als ‘haar vingers streelden haar geslacht’ en ‘bracht haar tong diep bij haar naar binnen’ en zag behalve de letters in gedachten ook een beeld ontstaan van hetgeen op het scherm voor haar werd beschreven.

Joanne zag twee vrouwen, een vrouw en een meisje eigenlijk; de vrouw domineerde, eiste, onderwierp en controleerde het onervaren meisje; haar geest én lichaam. Joanne boog zich al lezend – de buitenwereld vergetend – dichter naar het scherm; haar ogen schoten van links naar rechts en weer terug; ze wilde het einde van het verhaal kennen, snel, maar toch ook niet. Met een klein schokje herkende ze de hunkerende blik en half geopende mond in het zichzelf plots aan haar geopenbaarde spiegelbeeld tegenover zich toen ze haar cursor op het scherm zocht.

Ze dwong zichzelf opgewonden haar blik weer scherp te stellen op de broeierige regels voor haar; verder te lezen.

Een vrouw leed pijn, werd gestraft door de strenge Merel, die geil genoot van haar rol als Meesteres in het verhaal.

Joanne was nu bijna in de kamer aanwezig waar deze tuchtiging zich voltrok, las de ‘zoet geurende, heldere, kristallen draad die vanuit haar geslacht tegen de binnenkant van haar gespannen dijbeen hing en daar trillend vastplakte toen Merels in latex gehulde hand hard op haar blanke billen landde’.

Joanne sloot even haar ogen en… liep in gedachten om de plek heen waar de ondeugende vrouw alweer een nieuwe kreet slaakte. Ook Joanne begon te zweten en liep verder, las dat ‘een tepel zich naar de grond richtte onder het gewicht van de aangebrachte klem die aanhoudend in het zachte gevoelige vlees van het jammerende meisje beet’. Joanne las.., bekeek de tepel; zag de klem zachtjes schommelen en hoorde het meisje angstig en gesmoord steunen en snikken. Joanne drukte haar dijen tegen elkaar, haar ene hand er tussen, om met de andere de droom te vervolgen; door het verhaal te wandelen, trillend aan het wieltje op haar muisje te draaien…, een nieuwe pagina verscheen.  

Joanne kwam dichterbij, tot haar opluchting onopgemerkt door de hoofdrolspeelsters, in wat zich nu in haar fantasie afspeelde. Aan de vochtige warmte in haar stringetje, het kloppend gevoel in haar geslacht, de warmte in haar borsten kon ze maar op één manier tegemoet komen. Alleen door eraan toe te geven kon ze het weer voor even de baas worden… Terwijl ze haar strakke spijkerbroek over haar billen stroopte, wierp ze nog een blik op Merel die haar slavinnetje hielp haar straf te ondergaan – de brandende pijn in haar tepels te weerstaan – door haar liefdevol te vingeren terwijl ze achter haar bleef staan; waarbij haar onderarm keer op keer tussen de trillende blanke billen van het meisje kletste.

Joanne stapte uit haar spijkerbroek, deed haar kleine zwarte, glanzende (natte) stringetje goed, en sloeg haar strakke topje over haar hoofd. Haar harde borstjes vielen er trillend uit en lonkten – opgewonden en gezwollen – recht vooruit naar vingers of een tong, van wie dan ook! Joanne plofte zich op het waterbed, sloot haar ogen en keek – terwijl ze haar hals streelde – goed en van dichtbij toe hoe Merel het meisje plaagde door met een plumeau over haar borsten te strijken.

Joanne streelde haar huid, de striempjes die haar topje en spijkerbroek hadden achtergelaten waren gevoelig. Ze streelde met haar vingertoppen, kraste met haar nagels, en wreef stevig, dichtbij, maar niet over… Weer gingen haar handen naar haar hals, ze rook het zweet van de twee vrouwen, het prikkelde haar zinnen, nu kende ze ze echt; ze vond haar borsten.

Zachtjes streelde ze met geopende handen over haar harde gevoelige tepels; met haar tanden op elkaar ademde ze sissend in… “hmmmm”. Ze rolde haar in verlangen gezwollen tepels tussen haar duimen en wijsvingers; drukte ze één keer een aantal seconden krachtig plat: “AAAAAHMMMM!” Joanne MOEST een hand naar haar om aandacht schreeuwend kutje af laten dalen, een schok ging door haar lichaam toen ze zichzelf daar – onder de stof van het subtiele stringetje – aanraakte en haar vocht begon te verdelen over het roze hart van haar kale geslacht. Ze had haar knieën nu hoog opgetrokken en wijd uiteen geslagen. Terwijl ze met haar ene hand haar harde tintelende borstje kneedde, liet ze zuchtend een vinger in haar hunkerende vrucht zakken… terwijl Merel de haar voorgebonden dildo tegen het nauwgesloten kutje van haar smekende slachtoffer zette en voortduwde.

Joanne’s borstje spoorde haar kutje aan om toe te geven aan een tweede van haar ranke vingers; tintelingen vanuit haar borstjes schroeiden haar huid daar waar die het gevoeligst was, daar waar ze zichzelf ook maar aanraakte. Nu dreef ze langzaam maar krachtig twee vingers in en uit haar wijd open lonkende geslacht, wreef haar schaamlipjes tussen twee vingers en draaide cirkeltjes om haar klit. Terwijl ze voelde dat haar orgasme zich aandiende met een toename van de dartele vonkjes in haar klitoris, voerde ze de kracht waarmee ze afwisselend op haar beide tepels kneep kortstondig op. Ze reed met haar heupen een ogenblik wild tegen haar neukende, vingerende vingers op en ontving hijgend en kreunend de golven van haar hete genot, die zich vanuit haar buik naar haar tepels begaven om daar te blijven branden; uit te stralen over haar hele gevoelige lichaam. Met het zweet op haar voorhoofd wierp ze even een blik op het openstaande raam van de slaapkamer, maar het verlangen was nog te groot, ze snakte naar de adem die het spasme van haar bevrediging haar had ontzegd.

Maar Merel was aan het voeteinde van Joanne’s bed gaan zitten en had haar – met een knikje van haar hoofd – aangemoedigd dóór te gaan; verder te gaan, er was nu geen tijd voor Joanne om te stoppen; ze moest en zou toegeven aan de broeierige geilheid die haar lichaam nog lang niet verlaten had; die dat ook niet werd toegestaan; Joanne’s honger was nog niet gestild, werd al maar groter naarmate Merel haar controle opvoerde.

Voordat het orgasme in haar lichaam was uitgewoed hervond ze de controle over haar handen en begon weer krachtig haar tepels te masseren; streek langs en rondom haar klitoris en bewoog haar heupen. Haar nu volledig en bereidwillig openstaand geslacht vroeg, wenste, méér en méér, en na moeiteloos ook een derde vinger te hebben ingebracht kon Joanne met enige inspanning zelfs een vierde bij zichzelf naar binnen brengen. Ze had zo een hele tijd gekeken naar zichzelf, maar nu vier van haar vingers begerig en grijpgraag door haar geile roos graaiden; haar diep neukten, viel haar hoofd machteloos terug op het bed. De spanning die zich in haar rug opbouwde; haar rug kromde, en daarna hol maakte was de aankondiging. Haar billen en schouders verdwenen dieper en dieper in het waterbed dat met haar stuipend trillende lichaam meebewoog totdat de spanning plotseling werd opgeheven en Joanne’s jammerende strakke lichaam plots terugviel, om onmiddellijk ten prooi te vallen aan de stuipen van haar tweede orgasme… “HMMM!” “HMMM!”   Ze hield zich in – het raam, de buren – terwijl haar vingers wild in haar vrucht rond friemelden, en ze de tepel van haar linkerborstje met kracht en een draaiende beweging van haar lichaam af trok. Sissend en steunend lag ze daar voor Merel en het andere meisje op het bed te kronkelen. Hijgend en steunend galmden de, door het toegeven aan haar lusten, opgewekte rillingen nog door haar lichaam, toen ze voelde dat ze NOG MÉÉR nodig had; MÉÉR, MÉÉR…, het was niet genoeg!

De echo van haar tweede hoogtepunt weerklonk nog duidelijk toen ze haar tepel losliet en haar linkerhand langs haar heup over haar gespannen bil wreef.., verder reikte ze… Ze was nat, ook daar, in haar bilspleet. “Hmmm!” haar orgasme wilde terugkomen merkte ze; zelf wilde ze dat het terugkwam, wist ze;  ook Merel wilde dat het terugkwam; fluisterde het haar onhoorbaar toe terwijl ze geduldig met een vlakke hand haar slavinnetje de billen rood sloeg…

Joanne wreef door haar bilnaad, vond haar vocht, het geribbelde sterretje van haar anus; masseerde zich daar. De vier vingers van haar andere hand verlieten haar gapend geslacht en wreven langs en rond haar klitoris; het hete pareltje zond vonken en schokken uit die haar nog altijd brandende tepels nog verder verhardden en vergrootten. Weer gingen de vier vingers naar binnen, dieper dan voorheen, gretiger dan voorheen. Weer kwamen ze naar buiten, streelden haar gloeiende klit totdat deze leek vlam te gaan vatten.  Joanne drukte teder en voorzichtig een natte, nieuwsgierige vinger in haar anus. Nu werd zij op nog een van haar heerlijke plekjes gestimuleerd en haar sluitspier zond gelijk haar voortreffelijke boodschap gewillig door Joanne’s gespannen huiverende lichaam. Nu vulde Joanne ook haar geslachtsroos wederom met de vier alwetende vingers en streelde zichzelf wild terwijl ze in maximaal tempo met haar linker middelvinger het strakke geheime gaatje tussen haar billen neukte. Weer was er die zekerheid dat het ging komen. Weer voerde Joanne haar tempo op, vingerde haar kutje en poeperdje extra hard, diep en snel; zag het slavinnetje klaarkomen; zag haar kutje het vocht van haar opwinding met kracht over Merel’s verlekkerde gezicht spuwen… Onverwacht snel en heftig verloor ze de controle over haar schokkende lichaam; drukte zich – in een poging haar zelfbeheersing terug te winnen – op schouders en voeten omhoog terwijl ze haar vinger in haar stevig toeknijpend aarsje liet kronkelen en met haar rechterhand de nagel van haar glimmende duim hard en diep in de tepel van haar rechterborst drukte: “AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!” Weg was haar terughoudendheid; open raam of niet! “AH!” “AH!” “AH!” “AH!”  “AH!” “MMMM”!, kortere kreten markeerden het moment waarop zij zich terug kon laten vallen op het bed; het vingeren van haar knijpende sluitspiertje kon hervatten en ook weer zachtjes over haar hypergevoelige kutje begon te wrijven. “HMMM!”, heerlijk, dit was het allesverslindende orgasme waarop ze had gewacht, ze glimlachte naar Merel, die zichzelf spontaan en heftig had klaargevingerd bij Joanne’s aanblik (haar slavinnetje vergeten) en nu haar vocht teder over haar kut uitsmeerde. Kronkelend op het bed reed ze haar vingers tegen haar lichaam, haar lichaam tegen haar vingers, totdat het orgasme volledig was geweken.  Haar lichaam ontspannen en met gesloten ogen bleef ze zich strelen op die heerlijke plekjes. Nog één keer voelde ze hét komen; niet bij machte om het onderscheid te maken tussen de naweeën van haar derde en het voorportaal van haar vierde orgasme verloor ze zich aan het hunkerend en niet te stillen verlangen van haar eigen geile lichaam. Dit orgasme liet ze alleen uitrazen, kneep in haar tepels, trok haar vingers terug en wreef oppervlakkig over al haar gevoelige plekjes totdat ze zich met een roze wolk in haar hoofd besefte dat haar man zo thuis zou komen….

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world