Hemelwater

Het maisveld stond er mooi bij dit jaar. De maiskolven, dicht op elkaar, torenden een paar meter boven het veld uit. Het was een warme zomerdag geweest, maar de donkere lucht boven Susanna voorspelde weinig goeds. Of toch wel? In het midden van het maisveld was een open cirkel gecreëerd. In deze cirkel stond Susanna, gekleed in kniehoge zwartleren laarzen en een lingeriesetje. Ze had haar schouders gerecht, waardoor haar tepels nog wat harder tegen het stof van haar bh aanwreven. Ze vond dat altijd een lekker gevoel. Ze hoopte dat het hem definitief zou overhalen tot actie.

Normaal gesproken hoefde ze maar even naar hem te lachen en hij besprong haar als een ware sphinx. Maar nu leek hij zich niet bewust van haar geilheid. Afwisselend keek hij haar recht in haar groene ogen en omhoog naar de donkere hemel. Alsof hij ergens op wachtte. Ze meende zelfs dat hij grinnikte toen ze zich nogmaals rechtte om hem gewaar te maken van haar harde tepels die dolgraag bevrijd wilden worden.

Dit was heel wat anders dan wat hij haar had beloofd, een klein half uurtje geleden in het café even verderop. Zoals altijd hadden ze op vrijdagmiddag afgesproken in hun favoriete café om de plannen voor het komend weekend te bespreken. Maar na een klein half uurtje babbelen had hij in haar oor gefluisterd dat hij een verrassing voor haar had. Een héte verrassing wel te verstaan! En zo waren ze hier terecht gekomen. Het idee van sex in de openlucht had haar extra geil gemaakt. De cirkel was vanaf de kant van de weg niet te zien. Maar ze wist zeker dat voorbijgangers wel alles zouden kunnen horen. Maar dat deerde haar niet. Ze beelde zichzelf in dat iemand nieuwsgierig zou worden en hetzelfde pad zou volgen als zij hadden gedaan. Om zo een schouwspel te aanschouwen van twee verstrengelde mensen. Maar dan moest haar mannetje wel tot actie overgaan! Want zo stil als ze hier stonden, zou niemand haar horen.

Opeens leek hij dan eindelijk in actie te komen. Langzaam begon hij de knopen van zijn houthakkershemd open te maken. Achteloos gooide hij het opzij en grijnsde naar haar. Ook de knopen en rits van zijn spijkerbroek maakte hij open. Langzaam stroopte hij zijn spijkerbroek naar beneden. Heel even leek zijn spijkerbroek te worden tegengehouden door zijn gevaarte, dat blijkbaar toch niet onaangeroerd daar had staan kijken.

Nadat ook zijn broek uit was, kwam hij achter haar staan. Zachtjes streelde hij door Susanna's korte bruine koppie. Hij schurkte nog dichter tegen haar aan. Ze kon hem horen ademen. Hij was op zeker klaar voor een overheerlijke vrijpartij. 'Maar waarom had hij dan toch zo lang gewacht?' vroeg ze zich nogmaals af. Snel zette ze die gedachte echter uit haar hoofd. Ze voelde hoe zijn linkerhand haar haren beetpakte en haar hoofd zachtjes achterover drukte, zodat haar oor vlakbij zijn mond terecht kwam. Plagend beet hij een keer in haar oor.

“Weet je nog? Vorige week onder de douche toen ik zei dat ik je een nog nattere vrijpartij beloofde?” vroeg hij haar fluisterend. Susanna knikte al begreep ze niet helemaal wat deze situatie daar mee te maken had. Er was geen douche te bekennen. En al helemaal geen kleedhokje in één of ander zwembad. Zijn handen hadden haar haren inmiddels losgelaten en bevonden zich op een zoektocht naar beneden. Zachtjes streelde hij haar schouders. Hij kuste haar in de nek en bewoog met zijn handen haar bh-bandjes opzij. Ze voelde hoe haar tepels zich verder oprichtten, nu ze wat meer speelruimte hadden gekregen.

Hij had nu echt haast. Met souplesse ontdeed hij Susanna van haar bh. Met zijn handen omklemde hij haar borsten. Zachtjes masseerde hij haar tepels. Een zacht gegrom ontsnapt uit de mond van Susanna terwijl het knetterende onweer naderde. Ritmisch bewoog hij zijn onderlichaam tegen haar zachte weelderige billen. Ze voelde hoe hij steeds harder werd.

Zo bleven ze een aantal minuten staan. Bewegend op het ritmische geritsel van het mais. Uiteindelijk knielde hij op zijn knieën en plagerig beet hij in Susanna's billen. Met zijn handen op zoek naar haar kletsnatte grotje. Grommend gaf Susanna zich over. Ze wilde hem nu ontvangen. Samen één worden. “O ja, neem me op z'n hondjes”, gilde Susanna terwijl de man haar op haar knieën dwong. Hij ging verder met het strelen van haar billen met zijn linkerhand, terwijl zijn rechterhand zich tegoed deed aan haar liefdesgrotje. Haar nog heter makende, dan ze al was.

Na een laatste plagend klapje op haar billen, ontdeed de man zich van zijn slip en fluisterde zachtjes dat het tijd was. Tijd voor een lekkere douche. Terwijl hij stevig toesloeg, viel Susanna's harde kreun samen met een daverende klap onweer. Vlak boven haar hoofd. Op hetzelfde moment openden de hemelsluizen zich en daalde een stroom warm hemelwater op het stelletje neer. Susanna voelde grote regendruppels op haar zachte billen neerslaan, terwijl hij het ritme verder verhoogde. Nu wist ze wat hij bedoelde met die natte vrijpartij! Hoe had ze dat niet kunnen begrijpen. Ze kon zijn tempo amper volgen. Haar billen draaiden mee met de stoten van haar man. Het regenwater gleed tussen haar billen naar beneden en vermengde zich met het vocht uit haar poesje bij elke stoot van haar man. Ze schreeuwde het uit van genot en voelde zich één met de natuur.

Als een warme deken, sloeg het orgasme zijn slag. Schokkend en schreeuwend bereikte ze haar hoogtepunt. Volledig kletsnat liet ze zich op haar buik vallen. Ze voelde de regen nog steeds op haar neerslaan. Als een warme douche. Voldaan draaide ze zich om en prevelde zachtjes een “Ik hou van je” in de richting van haar man.

Éen ding wist ze zeker. Ze hoefde zich vanavond niet meer te douchen…  

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  7 comments for “Hemelwater

 1. 15 juni 2010 at 09:40

  Alweer een debuterende schrijver: proficiat Arjen en ik hoop dat je aan erotische verhalen schrijven nog veel plezier zult beleven! Met de seks zit het in je debuutverhaal in elk geval wel goed, al moet er in het kader van ‘don’t try this at home’ misschien bij dat het niet helemaal ongevaarlijk is om tijdens een onweersbui in een maïsveld te vrijen Verder wat kleine opmerkingen als dat er iets meer inleiding in had gekund, dat dialoog het verhaal levendiger kan maken en dat het verhaal nogal porno-klassiek eindigt bij het orgasme. Maar laat dat vooral als aansporing dienen.

 2. 16 juni 2010 at 21:33

  Het eerste dat door mijn hoofd schoot toen ik het verhaal uit had was: " Oei, onweer, dat was link!" Maar het is een mooi debuut Arjen, ik waande me even daar in dat veld door mais omringd.

 3. 17 juni 2010 at 08:54

  Na een flinke maar sfeervolle aanloop kwam het einde vrij abrupt. Daarmee was je me kwijt, jammer. Ik hoop dat je nog ooit een verhaal publiceert waarin die uitwerking wel zit. Ik vind dat je met deze vriendelijke schrijfstijl dit type verhalen heel mooi tot zijn recht laat komen. Ga je me nog eens echt blij maken ?

 4. 17 juni 2010 at 21:07

  Apart ja , onder het onweer sex bedrijven wow ! Met alle gevolgen … grin nee even eerlijk .
  Heerlijk verhaal , had van mij langer gemogen met meer inleiding maar go on !
  vertwacht meer verhalen .

 5. 22 juni 2010 at 09:29

  leuk verhaal.

 6. 26 juni 2010 at 17:09

  Voorwaar geen slecht debuut. Niettemin had ik het spannender gevonden als in het verhaal de natte vrijpartij verder uitgewerkt zou zijn geworden. Dit bijzondere gegeven komt er nu bekaaid van af. In het verhaal komen ook veel details voor die eigenlijk helaam niet functioneel zijn. De hoge zwarte laarzen uit de eerste alinea bijvoorbeeld, ze worden een keer genoemd en verdwijnen onmiddelijk weer in de vergetelheid.

 7. 11 juli 2010 at 15:25

  Vijf lezers beoordeelden dit verhaal. Dit leverde 6,5 sterren op. Vandaar een ledenstem van1,5 sterrren.

Geef een reactie