hot teens tube shemale jizzed by group.

Henri

Ik zal een jaar of 17-18 zijn geweest, woonde toen in een klein dorp. Elke dag arriveerde er om 8:30 een schoolbus, die ons naar de stad bracht. Op de middelbare school (5 VWO heette dat toen) maakte ik er geen geheim van dat ik homo was en op jongens viel, iedereen wist het dus van mij. Ik werd er wel mee gepest in de bus, maar ik kreeg er ook vrienden door, vooral vriendinnen. In de bus kon het af en toe stormen (en stomen !) wanneer het weer eens over seks ging. Als je 17 bent gaat eigenlijk alles over seks..

Er zaten in onze bus ook leerlingen van een Christelijke school. Die waren niet zo extravert over dit onderwerp, het was niet moeilijk om de bokken van de schapen te scheiden. Later, in mijn studietijd begreep ik dat zulke gesloten typetjes daar in hun latere leven last van kregen. Toen, kijkend door mijn roze bril, was alles vooral mooi.. dus ook Henri. Ook 5VWO, homo ongetwijfeld, maar zelf wist hij dat niet, of wilde het niet weten, of.. ik zat fout, geen idee bij die christelijke typjes..

Van Henri komt mijn sportbroekjes-gekte denk ik. Ik ga dus echt helemaal plat voor sportbroekjes met slanke benen eronder. Henri was een echte duurloper: atletiek-club en badminton. Ik was lid van de badminton club, vnl om naar Henri te kunnen kijken. Heb dus nooit een pot kunnen winnen van hem, want badminton is een snelle sport.

En voor de liefde.. onbeklimbaar, althans dat dacht ik de hele tijd.

De vrijdagmiddag was altijd rustig in de schoolbus. Alleen de fanatiekelingen zaten in de bus, de leerlingen die meededen aan “buitenschoolse activiteiten”. Zelf was ik altijd bezig met school en de schoolkrant dus ik was zo'n vrijdagmiddagklantje.

Dit keer reden we langs het Teutoniuscollege en wie stond daar in de zon bij de halte: jawel, Henri.

Deze middag zaten we dus met z'n tween in de bus, 30 kilometer. We speelden galgje. Dat is een spel, waarbij je een woord in gedachten neemt en de ander raadt dan één voor één de letters. Bij een foute letter teken je een streepje bij aan de galg.. en als ie compleet is.. tsja dan win je het spel.

Op de achterbank naast elkaar, met opgetrokken knieen tegen de achterste stoelen van de bus. Ik kwam met een woordje, zou gemakkelijk moeten zijn.. zes letters

……

Henri raadt de eerste letter, “e” en daarna “n” de meest voorde hand liggende..

….en

De derde letter was fout, ik tekende heel langzaam een horizontaal lijntje, intussen opzij kijkend naar Henri's te korte, gebleekte spijkerbroek met daaronder zijn witte sportschoenen. Wat was ie toch lekker, ik kon niet wachten. Hij raadde een nieuwe letter, de “p”

Mazzel !

p..pen

Triomfantelijk kijkt Henri me aan, “Ik zie hem” !

Ik ging iets verzitten, want ik begon een enorme stijve te ontwikkelen..

“Wat dan” ? en ik leg het schrift met het spel opzij.

“Er staat pijpen ! makkelijk !”

“Pijpen is makkelijk, ja dat klopt”, zeg ik.. “zal ik het een keer doen ?” flap ik eruit.

Niet begrijpend kijkt Henri me aan. “Hoe bedoel je zal ik het doen ? Rook jij dan ?”

Tsja daar floepte mijn erectie dus even van in de achteruit.. we hadden hier een jongen van 17 jaar die nog niet weet wat de tweede betekenis van dat woord is. Van een andere planeet.. hopeloos ? Ik vond een wending,

“Nee, ik rook niet.. maar ik vind pijpen dus wel lekker”

“Maar wat bedoel je dan ?”

Mijn erectie kwam weer terug, ik keek Henri aan en legde een hand op zijn dijbeen. Henri slikte even, keek me opnieuw aan, maar zei niets. Hij frummelde met zijn rechterhand kort in zijn broek en legde toen zijn linkerhand op mijn hand. Speels kriebelde ik nu met mijn vingertoppen over de binnenkant  van zijn dijbeen, alsof mijn hand opgesloten was in zijn hand. Ik voelde de druk op mijn hand groter worden, hij speelde het spel mee.

Toen stopte de bus. Die dertig kilometer was omgevlogen..

“Kom je vanavond nog badmintonnen” opende Henri, alsof er niets tussen ons was gebeurd.

“Denk het wel hé !” riep ik vrolijk.

Op weg naar huis was mijn stijve echt niet te blussen, onder het eten ook niet en toen het zeven uur was… Kon niet wachten, ik pakte alles in, mijn sport-spulletjes, rood t-shirt, witte strakke sportbroek, blauwe sokken, rode schoenen, racket. Ik kamde mijn haar strak naar achteren zette een zonnebril op m'n voorhoofd.

Toen ik de kleedkamer binnenkwam, was Henri al klaar met z'n eerste pot badminton.

“Hee hoi !”

“Hoi Henri, je ziet er verhit uit”

“Ja klopt ik wilde winnen, ik ga eerst even douchen, kom zo”

Hij trok zijn T-shirt over zijn hoofd en zijn sportbroekje en onderbroek uit, draaide zich om en rekte zich uit met zijn rug naar mij toe. Zijn strakke, gespierde lijf en billen op dat moment zie ik nu nog, na meer dan 25 jaar.

“Ik zie je zo”

Zeker weten. Ik trok mijn kleren uit en volgde Henri naar de douche. Hij stond onder de eerste douche, zeepte zich in. Hij had me nog niet gezien. Toen draaide ik de tweede douche op,het water kletterde over mijn schouders. Henri draaide zich om,

“Hee ging je eerst douchen”

Ik legde voorzichtig een hand op zijn zij en nam het inzepen van hem over. Henri sloot zijn ogen. Glad en zonder weerstand gleden mijn handen over zijn rug, buik.. Ik nam wat meer zeep, drukte hem tegen me aan en kuste hem in zijn nek. Ik voelde zijn stijve omhoogkomen langs mijn onderbuik. Henri kreunde..

“Sssst !!”

“Okeeee” fluisterde hij terug, we keken elkaar aan en langzaam bracht ik mijn mond naar de zijne, opende zijn lippen voor een lange tongzoen. Zijn pik klopt nu in mijn rechterhand en ik trek langzaam zijn voorhuid omlaag. Zijn prachtige eikel staat te glimmen in het licht van de TL-buizen.

“Zal ik je nu laten voelen wat pijpen is? “

“Ga door ik vind alles best grrrr mmmmhhh mmhhhh ” Henri had moeite stil te blijven.

Ik bukte me en trok Henri mee omlaag, het water van de douche nog steeds neerkletterend op onze geile jongenslijven.

Langzaam sloot ik mijn lippen over de rode eikel, diep, mijn lippen spelend met de voorhuid en mijn tong ronddraaiend over het topje van zijn pik. Ik leg mijn rechterhand om zijn pik en begin langzaam op en neer te bewegen, intussen wild tongend over zijn eikel. Dan zuig ik hem voor de helft op en voel hem tegen mijn huig aan, blaas weer terug, zuig weer op.. ik voel dat Henri mee begint te bewegen, hij neukt mijn mond, steeds sneller en met korte stootjes kreunend van genot.

Ik trek me ineens terug van zijn pik en zeg plagend:

“Dit is nu pijpen”

“Ga door mmhhhh aaaahhhhh”

Met mijn rechterhand versnel ik de beweging, Henri trekt mijn hoofd naar zich toe en we tongen wild, dan komt hij heftig klaar. Ik lik het zaad van zijn buik, intussen zachtjes trekkend en spuit dan zelf een anderhalve meter, met de zoute smaak van Henri's zaad in mijn mond..

 

© Xander

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Henri

 1. 20 april 2007 at 19:24

  Onderhoudend homo-erotisch relaas. Her en der iets te los uit de pols geschreven, waardoor het bepaald aan kracht inboet. Ik ben geen liefhebber van uitgeschreven kreten van genot in erotisch proza. Van het einde ben ik ook alles behalve kapot, technisch gesproken. Wat mij betreft goed voor 1 ster.

 2. 22 april 2007 at 08:59

  Het gaat me net iets te vlotjes bij deze ontmaagding. Jammer, want we hebben hier al zo weinig homofiele verhalen. Ook taalkundig zit het niet helemaal snor (er wordt nog slordig met de tijden omgesprongen). 1 ster

 3. 25 april 2007 at 22:12

  Leuk en goed verhaal! Toch jammer van het dubbele puntgebruik. In de dialogen gebruik je de punt weer bijna niet, terwijl ook die zinnen behoren te eindigen met een punt, binnen de aanhalingstekens, niet erbuiten.
  Je switcht een paar keer van de verleden tijd naar de tegenwoordige tijd.
  Als je daarop let (leestekens en tijd) schrijf je een beter verhaal.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world