hot teens tube shemale jizzed by group.

Herinneringen aan Yolanda

Yolanda zette haar man aan de deur toen bleek dat hij al drie jaar een verhouding had met een wat oudere vrouw, die bij hem op kantoor de telefooncentrale bemande. Vanaf dan woonde ze alleen in dat grote huis tegenover het onze. Niet voor altijd, want ze verhuisde na anderhalf jaar naar een appartement in een andere stad. Maar dat anderhalf jaar was belangrijk voor mij. Ik was net geen zestien toen meneer Yolanda met een sippe bek de straat uit kroop. Yolanda was toen geen meisje meer, maar een mooie jonge vrouw. Ik denk dat ze dertig was, maar ik vroeg er nooit naar. 's Avonds en 's nachts sloop ik wel eens naar de logeerkamer, voorzichtig, omdat ik niet wilde dat mijn ouders er achter kwamen dat ik vanop die kamer aan de straatkant met een speelgoedverrekijker Yolanda bespiedde.

Niet dat ik ooit veel te zien kreeg. De badkamer en de slaapkamer van Yolanda keken uit op haar achtertuin, dus die zag ik niet, maar ik kon wel de overloop zien door een klein raam. En heel soms zag ik haar tussen die twee kamers voorbijflitsen, soms in haar blootje, soms met een handdoek, maar altijd zo snel dat ik me eigenlijk geen idee kon vormen van hoe ze er naakt uitzag. Neen, dan had ik meer aan mijn klusjes. Yolanda haatte werken in huis en nu ze haar man had bedankt voor bewezen diensten, leek het evident dat die jongen van de overburen af en toe een klusje zou komen opknappen. Niet dat ik zo handig was, maar ik deed mijn best om dat niet te laten merken! Het extra zakgeld was welkom, al nam ik nooit erg veel aan.

In de zomer lag ze wel eens te zonnen in de tuin terwijl ik in huis, of zelfs in de tuin, aan het werk was. Bikini's droeg ze niet, wel badpakken. Altijd zonder motief, in een mooi donker kleur. Als ik binnen iets te doen had, keek ik wel eens door het raam en dan zag ik hoe ze op haar buik lag met het badpak naar beneden gestroopt. Maar ik zag nooit meer dan haar blote rug en soms flink wat van haar billen, omdat ze de randen van het badpak naar elkaar toe trok. Op haar rug liggen deed ze niet als ik in de buurt was, en als ik in de tuin werkte, hield ze zelfs de schouderbandjes op hun plaats. Maar spannend vond ik het altijd. Ik had wel een videootje waarop haar borsten te zien waren. Ik was eens in de keuken aan het schilderen en ik had vaders videocamera meegesmokkeld. Toen ze in de tuin ging zonnen, zette ik die camera op de salontafel en ik liet hem lopen. Ik was doodsbang dat ze onverwacht terug zou binnenkomen en na een kwartier sloop ik de woonkamer in om hem weg te nemen. Ik zag dat ze op haar buik lag met het badpak helemaal aan en dacht dat het verloren moeite was. Toen ik de band bekeek, bleek dat ze toch even was gaan rechtop zitten, dat ze haar badpak naar beneden had gestroopt en een tijdje was gaan liggen om haar blote rug te laten bruinen. Geen drie minuten, want wellicht vond ze dat ik te dicht in de buurt was. Ik vond het prachtig beeld, al was er door de gordijnen niet zo gek veel van haar kleine borsten te zien.

Méér zag ik dus nooit. Tenzij die ene dag, een broeierige woensdag tijdens een onverwachte hittegolf in het begin van september. Ik had beloofd het gras af te rijden en dat deed ik dan ook, maar het was erg lastig. Yolanda las een boek en zat zelfs vaker in de schaduw dan in de zon. Ik trok mijn t-shirt uit en smeerde me goed in met zonnebrand maar mijn te dikke jeansbroek kleefde aan mijn benen. “Ik had beter een zwembroek aangetrokken,” grapte ik toen Yolanda me een glas water bracht, “want ik kan hier moeilijk in mijn onderbroek je gazon verzorgen.” Yolanda lachte. “Mij kan dat anders niet schelen, hoor. Maar die jeans lijkt me niet leuk. Ga je zwembroek halen thuis of loop in je onderbroek, wat zou dat. Mijn man liep hier bloot in de tuin soms en ik heb nooit gerommel gehad met buren.” Mijn zwembroek halen, leek ineens wat kleinzerig dus trok ik mijn broek uit. Yolanda verdween ermee in huis, wellicht ging ze de jeans bij mijn spullen in de gang leggen. Yolanda las aan tafel, haar benen onder haar geschoven in een tuinzetel, en haar billen werden zo nogal geaccentueerd. Door de hitte lette ze er ook minder op dat de randen van haar badpak daar niet goed zaten en ik kon echt flink wat van haar billen zien. Toen ik daar wat te veel op begon te letten, en het haar opviel dat ik langer deed over dezelfde lengte gras als ik naar haar toe ging dan van haar weg, keek ze ineens doordringend naar me en ze keek naar mijn onderbroek, waar mijn jonge stijve wel opvallend tegenaan duwde. Ik werd erg rood. Yolanda zei niks maar trok haar badpak goed en ging anders zitten. Ze deed even later wel haar schouderbandjes los en toen we een praatje maakten, gunde ze me wel erg veel inkijk.

Ik had de bel niet gehoord en schrok dan ook een beetje toen ze in huis verdween om even later met een andere vrouw terug in de tuin te komen. Haar vriendin Ines was een veel te bruin gezonde advocate en wel tien jaar ouder dan Yolanda. Ze was eigenlijk haar advocate voor de echtscheiding maar het klikte nogal en de twee waren gauw vriendinnen geworden. Yolanda zag dat ik schrok, ik maaide daar het gras in mijn onderbroek, en kwam met een brede grijns naar me toe om Ines aan me voor te stellen. Dan zaten ze te praten aan tafel. Ze lachten erg veel en toen ik stopte met de grasmaaier, vroeg Yolanda of ik nog even de bloemperkjes wilde water geven met de slang. Ines versleepte meteen met Yolanda de tuinmeubelen, want nu het gras er zo prachtig bij lag, wilde ze niet meer op het terras zitten. Ik koppelde de tuinslang aan en begon. Yolanda tikte me op de schouder en zei: “Maak mij maar eens nat met dat ding. Ines wil in de zon zitten, maar het is daar wel bloedheet,” en wat stiller: “Het geeft niet als je haar per ongeluk raakt,” met een knipoog. Ik spoot Yolanda kletsnat en ze ging zo staan, dat er wel druppels op haar vriendin moesten terechtkomen. Gillend sprong Ines recht en ze vluchtte naar binnen. Haar schoenen schopte ze onderweg uit. Toen ik haar bezwoor dat ik het niet meer zou doen, kwam ze lachend naar buiten. Ze had wel zin in een flinke scheut koud water over haar heen, zei ze, maar ze kwam net van een dure cliënt en ze had een mantelpakje aan dat eigenlijk sowieso te warm was. Maar al helemaal te duur om het nat te laten spuiten. “Ik had mijn badpak moeten aantrekken,” zei ze en Yolanda en ik moesten allebei lachen om de herhaling. Ines kreeg echt zin in verkoeling en vroeg een badpak aan Yolanda maar Yolanda zei dat haar badpakken veel te krap waren voor Ines. Dat moest ze dan ook wel toegeven. Ines had een heel grote boezem en een kont die de tuinzetel gezellig vulde. “Maar ik ziet dat je hier gerust in je ondergoed kan rondlopen,” zei Ines, “wat hij mag, mag ik toch ook.” Ze trok haar mantelpakje uit, haar bloes en ineens stond ze daar naast me in haar veel te klein uitgevallen lichtblauwe beha en haar wat oubollige witte slip. “Kom, koelwater en vlug een beetje, jongeman!” riep ze en ik reageerde erg snel. Ik spoot haar in een paar seconden doornat en ze danste in de straal. Ik kon zien dat haar ondergoed meteen doorzichtig werd maar ze rende weg en ging weer in de tuinzetel zitten. Ik wilde verder doen maar dan stelde Yolanda voor om eerst een glas te drinken. Ik zei niet neen, en even later zat ik tegenover Ines met een van mijn eerste biertjes in de hand. Ik had wat water van de tuinslang over mezelf gejaagd, maar ik kreeg het wel erg warm want door de dunne lichtblauwe stof waren de tepels van Ines heel scherp afgetekend en doordat de natte beha zich erg nauw om haar borsten sloot, leek het wel of ze er met haar tieten bloot zat. Haar broekje was zo doorweekt dat ik er de driehoek van haar poes perfect door kon zien. Toen ze opstond om haar tuinzetel dichter bij de tafel te zetten, kon ik heel even haar bilnaad zien, ook al zo goed zichtbaar in dat doorkijkbroekje. Ik had zo lang naar haar zitten kijken, ongemerkt dacht ik, dat ik er te laat aan dacht dat ik met mijn steeds harder wordende lul bijna door mijn eigen natte slip boorde. Ik voelde hoe hij zich een weg baande naar de bovenrand en ging met mijn benen over elkaar zitten. Ines proestte het uit. “Hij doet het weer!” gierde ze en ook Yolanda lachte honderduit. Ze hadden het er vast over gehad dat Yolanda mij met een stijve had betrapt bij de grasmaaier. Ik bloosde en Ines zei meteen troostend: “Daar kan je niks aan doen. En daarbij, ik zit hier zomaar in mijn halfblootje. Wat wil je dan?”

Ik bleef maar hard en Ines plaagde Yolanda er de hele tijd mee, dat ze toch maar mooi een stalen knaap had om haar lusten te bevredigen. Yolanda bloosde nu en ontkende alles maar Ines zette door. Ze dacht echt dat Yolanda en ik wel eens met elkaar speelden of zo. “Bedoel je dat je Yolanda nooit in haar blootje hebt gezien?” vroeg ze op de man af. Yolanda legde toen uit dat ze altijd oplette als ik er was en dat ze dan zeker niet naakt rondliep in de tuin of zo. Ines vond het maar vreemd. Ik was vrij, Yolanda was vrij, wat stond enig fris gestoei nu in de weg? Ineens vroeg ze of ik dan Yolanda niet aantrekkelijk vond. Schaakmat. Natuurlijk vond ik Yolanda aantrekkelijk. “En zou je haar borsten niet eens willen zien?” Ik dacht honderd keer ja maar zei het één keer zo stilletjes dat het onverstaanbaar moet zijn geweest. “Dat kan ik geloven,” zei Ines, “en dan klust die jongen zich hier de hele zomer in het zweet en wat doe jij dan? Je badpak nog wat optrekken als hij dichterbij komt. Kom, laat ze eens zien.” “Wat?” riep Yolanda. “Laat hem je tieten zien, meid. Komaan, ik wil ze ook wel eens zien. Huppakee, hier zijn de mijne!” lachte Ines. Ze wipte haar grote borsten onder haar beha uit en schoof die tot onder haar schouders. Ik staarde me gek. Yolanda sloeg haar handen voor haar mond. “Jij durft!” zei ze. Ines liet haar borsten fier bloot. “Ik stop ze straks weg want ik heb geen zin om ze in te wrijven en ik wil ze niet laten verbranden ook. Maar jij bent, Yolanda!” Mijn geliefde buurvrouw leek er niet meer tussenuit te kunnen. Ofwel moest ze nu woedend en verontwaardigd haar goede vriendin aan de deur zetten, ofwel moest ze hopen dat Ines zou stoppen – daar zag het niet naar uit – ofwel… Ze zuchtte en rolde traag haar badpak naar beneden. Net tot de tepels! “Vind je ze leuk?” vroeg ze. Ze draaide zich naar me toe en ik was al helemaal wild van de bovenste helft van de borsten van Yolanda maar dan was het Ines die diep zuchtte. Ze stond recht en ineens bengelden haar zware borsten voor mijn gezicht toen ze met twee handen het badpak van Yolanda tot onder haar navel naar beneden duwde. “Ik vind ze fantastisch mooi,” prevelde ik nu ik voor het eerst de prachtige tieten van Yolanda zag. Ik had erg veel zin om eraan te komen maar toen ik mijn handen bewoog, raadde ze mijn gedachten en ze nam mijn armen vast. “Ik wil niks met je beginnen, Jan. Je bent mijn buurjongen. Het zou… vreemd zijn.” Ik legde mijn armen terug op de leuningen. Ines trok intussen haar beha uit en legde hem op het gras in de zon. “Oké, dat hij je niet mag aanraken, tot daar,” gniffelde ze, terwijl Yolanda rechtstond om haar badpak netjes aan te trekken, “maar hij mag je toch wel één keertje bloot zien? Kom, zeg, niet zo preuts. Hij is zestien. Hij zal je nooit vergeten. Hoeveel mannen kennen wij die ons nooit zullen vergeten?” Yolanda lachte mee met Ines, dat scheen erg leuk te zijn voor vrouwen van dertig plus. Yolanda zuchtte alweer maar ze glimlachte naar me. Ja, ik kon het ook niet helpen. “Ik haal nog wat biertjes,” zei Yolanda, nogal toonloos, en ze verdween in de keuken met haar badpak weer strak. Ines zag dat ik bijzonder ontgoocheld keek. Ze wipte wat met haar borsten om me te troosten, denk ik, en ze legde een hand voorzichtig op mijn broekje. Voor het eerst voelde ik een vrouwenhand op mijn erectie. Hij groeide vast nog. “Wacht maar,” fluisterde ze, “ik ken haar wel beter.” Toen Yolanda de biertjes bracht, was ze inderdaad spiernaakt. Ik zag haar glanzende buik, de betoverende borsten, haar keurige driehoekje, haar heerlijke benen, allemaal ineens voor het eerst. Ze zei geen woord, ze schonk de biertjes in, en verdween dan met de lege flesjes in huis. Ik volgde haar prachtige billen tot ik haar lijf niet meer kon zien.

Zo gauw Yolanda zich had omgedraaid om de flesjes terug te brengen, had Ines mijn hand genomen, mij uit mijn tuinstoel geleid en we waren samen in het gras gaan liggen. Ze liet mijn hoofd tussen haar borsten rusten en greep mijn stijve zonder mijn broekje uit te trekken. Ze rukte me af in het gras en ze liet toe dat ik haar borsten zoende en aan haar tepels zoog. Als ik was klaargekomen, nam ze een doekje en ze wreef me schoon. Even later had ze weer haal kleren aan, kwam Yolanda weer in haar badpak naar buiten, stond ik weer de bloemen water te geven en het leek wel alsof er niets was gebeurd. Toen ik die nacht de slaap maar niet kon vatten, voelde ik nog altijd de hand van Ines rond mijn erectie. Maar de borsten die ik maar niet van mijn netvlies kreeg, dat waren die van Yolanda. Ze verhuisde enkele weken later en ik zag haar nooit terug. Over het wilde namiddagje hadden we nooit meer gepraat. Nu nog droom ik wel eens van Yolanda, en altijd loopt ze dan in haar blootje met een biertje in mijn tuin. Ach, wat is er nu mooier dan dat?

© Jan

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world