hot teens tube shemale jizzed by group.

Het begin – deel 2

Het restaurant was het soort gezellig huiselijk restaurant dat werd gerund door een echte Italiaanse mama en haar echtgenoot-chef.

Echte liefhebbers van de Italiaanse keuken verkozen dit restaurant boven de pocheriche sterrenrestaurants.

Na de altijd hartelijke begroeting kregen ze een tafel naast de open haard toegewezen. De warmte van het vuur, de gezellige oude huiselijke verlichting, zetten de toon… zouden er nog grenzen sneuvelen? …

Ze bleven elkaar aankijken zonder iets te zeggen en werden even uit hun roes verstoord door la mama die hun twee glazen prosecco bracht. Toen ze wilden klinken vroeg hij zachtjes ‘en wat nu?’. Ze was licht verrast maar ook vertederd door zijn schijnbare plotse onzekerheid. Ze had het fantastisch gevonden hoe hij haar had gekust, zo krachtig, bewust, mannelijk, vol vertrouwen. Ze had zich volledig aan hem overgegeven toen hij haar haar jas toestak en hij haar naar buiten leidde terwijl hij haar zachtjes aan haar elleboog vasthield. Ze bewonderde de flair waarmee hij een taxi aanhield, de naturel waarmee hij de eigenaars van het restaurant begroette. En nu zat hij voor haar en ze herkende de angst in zijn ogen, de angst die ook zij had gehad maar die als sneeuw voor de zon was gesmolten toen hij haar in zijn armen had genomen.

Ze glimlachte en vertelde hem wat ze in de taxi had bedacht. Als we het hier bij laten, gaan we dit beiden voor de rest van ons leven beklagen, de gedachte van ‘wat als’ zal altijd aanwezig zijn, een gevoel van onbehagen en onvervuld verlangen zal ons blijven volgen. Dus als we nu eens vannacht beschouwen als 12 geheime gestolen uren, enkel beleefd door wij tweeën, en we negeren wat er was en wat zal komen. Geen verwachtingen, geen teleurstellingen, enkel deze avond en nacht… Ze keek diep in zijn ogen, hief haar glas en fluisterde ‘op ons, op vannacht’.

Hij maakte abstractie van het gegeven “12 geheime uren” en hoe ze het zo voorstelde leek het inderdaad erg makkelijk. Alleen nu, ons, vannacht…geen schuldgevoel, geen miserie, geen gedoe. Het leek zo ongelofelijk simpel maar hij wist dat wanneer hij erover zou doordenken de twijfel toch weer zou toeslaan…stel dat het uitkomt….

Maar misschien moest hij dat nu eens niet meer doen, misschien was het gewoon echt wel zo simpel en al gauw was hij bij de cliché’s beland; van wat flirten was nog niemand dood gegaan, we leven maar één keer, waarom zou ik niet doen waar ik zoveel zin in heb, als niemand het ooit te weten komt kan het toch geen kwaad,…

En ze werkten! En daar in het restaurant, terwijl hij haar in de ogen keek besloot hij een simpel leven te gaan leiden, alvast voor de volgende 12 uur…

Hij hief zijn glas keek haar in de ogen, knipoogde goedkeurend en herhaalde “op ons” “op vannacht”. Die woorden ademden erotiek en waren het startsein voor een opwindend spel van verlangen, verleiding en getreiter. En toen hij die woorden uitsprak daagde het hem opnieuw hoe ze daar voor hem zat.

Zij, alleen in een kleedje

Hij kon bijna niet wachten tot ze alleen waren en hij haar in zijn armen mocht nemen. Dit ging een lange warme avond worden…”Mag ik je iets vragen” zei hij.”Zit je erbij zoals ik denk dat je erbij zit?”

Ze giechelde, dacht eerst iets te zeggen in de trant van ‘that’s for me to know and you to find out’ maar besloot toen om het concreter te maken en ze viste een doorzichtig etuitje uit haar tas en gaf hem die onder tafel door. Toen hij het zwart kanten lingeriesetje zag keek hij haar met zo’n smachtende blik aan dat ze er onmiddellijk bloedgeil van werd. Het was alsof hij recht door haar kleedje kon kijken en hij met zijn ogen haar huid streelde. Haar hart sloeg sneller en ze voelde zich warm worden. Hij wond haar ongelooflijk op gewoon door naar haar te kijken.

Ze bloosde verlegen en was ergens opgelucht dat la mama hun bestelling kwam opnemen. Ze besloten zich te laten verrassen door de keuze van de chef van de dag.

Ze vroeg zich af hoe ze zich in godsnaam een volledig etentje ging kunnen bedwingen. Ze wilde nú met hem vrijen maar tegelijkertijd wilde ze ook blijven genieten van het moment van verlangen, nu ze wist dat het wederzijds was. Het was alsof de chef hun zinnenprikkelende spel meespeelde: de fettuccine met st-jacobsschelpen en olio di tartufo en de saltimbocca alla romana waren heerlijk. Tijdens het eten was de bijna ondraaglijke spanning ietwat afgenomen en hadden ze een geanimeerd gesprek.

Dat was wat haar anders en zo compleet maakte, ze kon enorm onderhoudend zijn over van alles en bleef steeds in staat zichzelf te relativeren. Geen enkel moment was het gesprek dan ook stilgevallen die avond. Integendeel, de tijd vloog voorbij…ze boeide hem en dat was zeldzaam… Hij vond haar repliek op zijn vraag heerlijk… Daar zat hij nu met haar setje in zijn broekzak…Hij had haar toen ook aangekeken op een manier die weinig aan de verbeelding overliet..Ja, hij had zin in haar en dat wist ze ook.

Het eten was als het gezelschap: hoogstaand en lekker en ze hadden er beiden van genoten..Dit ging een avond worden waarbij alle zintuigen tot het uiterste werden gedreven. Net na het hoofdgerecht kon hij het niet laten eens te willen kijken naar wat hij net voor het hoofdgerecht maar al te graag in zijn handen had mogen voelen. hij verexcuseerde zich en ging naar het toilet. Hij had het warm gekregen en friste zich even op…. wat water in het gezicht en hij kon er weer tegenaan… Hij liet zijn hand in zijn broekzak zakken, voelde het zachte kant en trok het uit zijn zak. Hij wou wel eens zien wat ze hem had gegeven en dacht na over wanneer ze dat dan wel had uitgedaan., of had ze het nooit aangehad en was ze zo ’s morgens vertrokken?.. Zijn vingers gleden over de zachte stof en hij kon het niet laten ze even over het kruis te laten glijden alsof hij haar aan het strelen was. Stel je voor dat dit iemand ziet, qua schaamtelijkheid overtreft dit zonder enige moeite zijn traditionele spiegelmoves in de lift. Hij stopte lichtjes gegeneerd haar slipje weer weg en terwijl hij terug naar het restaurant ging bedacht hij dat hoe duidelijk de situatie misschien wel mocht lijken er officieel nog niks gezegd was over wat er na het restaurant zou gebeuren. Hij had een kamer geboekt maar dat wist zij nog niet, dacht hij. Toen hij het restaurant weer binnenwandelde keek hij haar aan en glimlachte, hij ging zitten en legde zijn hand op het hare, zachtjes streelde hij haar vingers en haar handpalm terwijl hij haar aankeek; “ga je met me mee? ” en zonder vragen te stellen zei ze simpelweg “ja”. Hij betaalde , bedankte la mama voor het lekkere eten de prachtige sfeer, hielp haar met haar jas en leidde haar naar buiten. Hij sloeg zijn arm rond haar en zij legde haar hoofd op zijn schouder en samen wandelden ze de nacht in. Het voelde goed.

Aangekomen bij een taxistop tikte hij op het raampje van een bijna ingedommelde chauffeur.

Hij stapte uit en liet hen instappen. ze lieten zich zakken in de steeds te lage achterbank van de taxi.

Hij schoof dicht tegen haar aan, zij deed hetzelfde… En terwijl zij haar hoofd weer op zijn schouder neervleidde, legde hij zijn hand op haar knie, haar naakte huid. De taxi vertrok en de stad oogde levendig. Het was een stad waarvan je moest leren houden en die nooit verveelde, eens je je erbij had neergelegd dat lelijkheid mooi kan, ging je het appreciëren.

Zijn hand bewoog over haar knie, zijn vingertoppen streelden haar alsof hij steeds kleiner worden kringen in het zand tekende. Soms waren zijn bewegingen heftiger en strakker dan weer zachter strelend. Zachtjes gleden ze langs de binnenkant van haar dij. Het voelen van haar blote huid deed een rilling door zijn lichaam jagen… Ze opende lichtjes bijna ongemerkt haar benen en hij zag het als een goedkeuring… Hij ging nog even door en liet zijn vingertoppen kriebelen langs de binnenkant van haar dijen. Hij voelde de warmte van haar schoot, haar ingehouden verlangen…” Voila, on est là” verbrak de taxichauffeur abrupt het moment en hij was zo geschrokken dat hij zijn hand abrupt en opzichtig had weggetrokken alsof hij betrapt was. Ze moesten lachen, de chauffeur incluis.. Hij gaf haar een hand en begeleidde haar uit de taxi, betaalde de man en gingen binnen in het hotel waar de receptionist hem hartelijk begroette. “Long night again sir ? “, Toen hij de boeking bekeek fronsde hij even de wenkbrauwen maar op een discrete manier zoals alleen Engelsen dat kunnen. “The lady is with you sir?”. Hij knikte…

Toen ze in de lift stapten had ze een binnenpretje. Een lift die vast kwam te zitten was één van haar favoriete cliché-settings voor een erotische fantasie. Maar vanavond was geen cliché, en ze wist dat de werkelijkheid zoveel intenser zou worden dan elke fantasie.

Toen hij haar voor liet gaan in de kamer, was ze verrast over de luxe, het design, het gezellige gedempte licht. Ze draaide zich om, drukte zich tegen hem aan en kuste hem. Ze streelde met haar lippen en tong zijn lippen, verkende zijn mond, proefde zijn tong. Deze keer nam zij het heft in handen en hij liet haar begaan. Ze duwde hem op het bed en toen hij op zijn rug lag kuste ze zijn hals, daar waar je iemands geur het sterkst kan ruiken, ze nam zijn oorlel in haar mond en beet heel zachtjes, ze kuste het plekje op zijn wang vlak boven het jukbeen, het plekje dat ze bij alle mannen zo vertederend vond, het zachtste en onschuldigste plekje van een mannengezicht. Nadien begon ze langzaam zijn hemd los te knopen en terwijl hij in haar haren woelde, kuste ze zijn borstkas, likte zijn tepel, kuste zijn navel en de kaarsrechte rij haartjes daaronder, de haartjes die de weg toonden naar waar ze zo naar verlangde. Maar dat was voor straks, ze deed het langzaam en nam alles in haar op, ze hadden tijd genoeg, ze hadden nog de ganse nacht.

Terwijl zij hem streelde en kuste ging hij met zijn handen door haar haar, geheel respectloos ten aanzien van al het werk dat ze er aan gehad om het goed te leggen woelde hij het volledig om. Zijn handen gleden langs haar hals, masseerden haar duidelijk gespannen spieren in schouders en nek en zijn vingers gleden over haar gezicht. Hij wou elke centimeter van haar lichaam hebben gevoeld. Hij kon haar ruiken, haar vers gewassen haar en haar heerlijke unieke lichaamsgeur die zoveel lekkerder was dan gelijk welk gekunsteld geurtje. Hij genoot van haar aanrakingen, haar zachte kussen, de passie waarmee ze alles deed. Het maakte hem zo ongelofelijk geil. Ze had zijn hemd opengeknoopt en was over hem komen zitten terwijl ze zachtjes kussend haar weg naar boven verderzette tot ze hem opnieuw vol op de mond kuste. Hij sloot de ogen, nam haar hoofd in zijn hand en kuste haar overtuigend terug, hun tongen verstrengelden en de kus werd passioneler en snakkend om dan weer teder en aftastend het puntje van zijn tong langs haar lippen te laten glijden en zachtjes haar onderlip tussen de zijne te nemen, hij liet zijn tong van het puntje van haar kin naar mond gaan, subtiel en traag en speelde dan met haar lippen. Hij voelde haar borsten op zijn blote borst drukken en hij genoot ervan. Het maakte hem zo geil dat hij bijna ongecontroleerd zijn schoot bewoog en op zoek ging naar haar onderlichaam.. Ze zat nog steeds op haar knieën met gekromde rug over hem gebogen, kont in de lucht en zij kuste hem. Hij liet zijn hand over haar rug glijden, eerst strelend, dan dwingender terwijl hij haar kleedje traag, vinger per vinger omhoog trok en fantaseerde hoe hij zelf toekeek hoe haar benen en kont centimeter voor centimeter bloot werden gegeven. De kriebelende opgestroopte stof en de koude wind op haar blote billen deden haar rillen, zijn spelende handen verlangen. Zo zat ze daar, het kleedje opgestroopt tot boven de kont en zijn hand die traag langs haar ruggengraat afdaalde, over het laatste stukje stof, op haar naakte huid waar het kneden en masseren overgaat in subtiel strelen. Zijn handpalm gleed naar haar kont en twee vingers streken even tussen haar billen, voorzichtig.. tot hij zijn hand vlak op één bil liet rusten en hij haar onderlichaam lichtjes dwingend naar beneden drukte terwijl hij haar strak in de ogen keek. De opgebouwde spanning had hem keihard gemaakt en zijn erectie liet nog weinig ruimte onverlet in zijn kostuumbroek en hij moest zich bedwingen hem niet ongecontroleerd tegen haar aan te schurken. Zijn hand kneedde haar billen maar ging niet verder, hij begon aan de tocht terug, langs haar onderrug, terug over de dunne stof van haar kleedje naar haar zij. waar hij schijnbaar onachtzaam langs de zijkant van haar borsten streek, onder haar oksels, naar haar armen die hij stevig masseerde. Terwijl hij haar streelde, voelde hij hoe zij zich meer en meer liet zakken en op zoek ging naar zijn erectie. Hij kon het niet meer laten zijn schoot ritmisch te bewegen, de spanning van de stof tegen zijn eikel joegen een golf van opwinding door zijn lichaam en wanneer ze haar natte lipjes een eerste maal langs zijn broek en pik liet glijden fluisterde hij zwaar ademend in haar oor ” ik wil je “……

Ze glimlachte ontdeugend en verleidelijk. Wat ze gevoeld had toen hij haar tegen zijn schoot drukte beloofde niets dan goeds. Ze was bloedgeil, wilde hem in haar voelen, zich onderwerpen aan zijn mannelijkheid, maar eerst zou ze hem geven wat ze zo graag deed. Ze ging opnieuw omlaag maar deze keer stopte ze niet maar maakte zijn broek open en trok hem uit. Wow. Ze genoot van wat ze zag. Zijn pik stond fier en hunkerend rechtop. Ze nam hem vast en liet haar lippen en tong er zachtjes over glijden. Ze verkende hem opnieuw langzaam, alvorens hem volledig in haar mond te nemen. Ze zoog en likte zachtjes en dan weer harder. Ze genoot van zijn gekreun, van de spanning in zijn lid, van de zoute smaak, van zijn gladde eikel. Toen trok hij haar terug naar boven en draaide haar op haar rug.

Hij had enorm genoten en als mannen eerlijk waren moesten ze toegeven dat niks beter voelde dan een warme vrouwenmond die speelde met hun grootste vriend. Ze had hem echt tot het uiterste gedreven met haar gerichte aanrakingen, kussen en likjes… De opwinding joeg door zijn lijf en hij had zin haar keihard te nemen maar dat zou zonde zijn… Hij wou haar helemaal, hij wou haar kussen op plaatsen waar ze nog nooit gekust was, hij wou elke centimeter van haar lekker lichaam hebben gezien en gevoeld.

Hij draaide haar op haar rug en ging tussen haar benen zitten. Zo lag ze daar, kleedje opgestroopt tot boven haar middel, haar borsten bedekkend maar met het volle zicht op haar natte poes. Hij keek haar strak aan en liet dan zijn blik naar beneden glijden en ongegeneerd keek hij haar in het kruis. Hij kon de warmte van haar poes bijna voelen, haar lippen glinsterden van verlangen. Hij wou niets liever dan haar proeven, maar besloot nog even te wachten. Hij keek weer op en nog steeds keek ze naar hem, met een verlangende blik. Hij bracht zijn handen naar haar schouders en liet ze zachtjes zakken , nam de stof beet van haar kleedje en scheurde het in één ruk open tot op haar middel zodat haar borsten werden ontbloot. Mijn God wat waren ze heerlijk dacht hij… Talloze keren had hij erover gefantaseerd en hier lag ze nu, naakt voor hem..

Op het nachtkastje lagen de attributen die bij de kamer nu eenmaal werden bijgeleverd. Hij nam de nog koude olie en liet die rechtstreeks en zonder waarschuwing op haar blote borst stromen. Hij vond het heerlijk te zien hoe ze traag haar borsten en lichaam afstroomde. Hij bracht zijn handen naar haar borsten en kneedde en masseerde ze omzichtig maar gedecideerd. Hij streek langs de onderkant, duwde ze omhoog en kneedde ze opnieuw en liet dan zijn handen over haar buik glijden.

Haar lichaam blonk van de olie en zo zag ze er nog mooier uit. Zijn vingers gleden langs haar harde tepels die hij uiteindelijk tussen duim en wijsvinger liet rollen. Ze genoot zichtbaar en hij vond het heerlijk haar aan te kijken terwijl ze haar ogen hals sloot en zachtjes op haar onderlip beet.

Ze kreunde en hijgde ‘ik wil je in mij voelen’. Ze was nu ongelooflijk opgewonden, ze was nat, ze voelde de zwelling in haar schaamlippen, de tinteling diep vanbinnen, ze was klaar om hem een uiterst warme ontvangst te geven.

Hij liet zich langzaam zakken en kuste haar in de hals en het horen van zijn opgewonden ademhaling wond haar nog meer op. Maar toen ze haar bekken optilde op zoek naar zijn lid, duwde hij haar zachtjes neer, en gingen zijn kussen en likjes naar omlaag, op zoek naar haar tepels, en daarna verder omlaag terwijl hij haar borsten bleef strelen. Hij had haar in zijn macht, ze gaf zich onvoorwaardelijk volledig over. Een rilling van genot ging door haar hele lijf toen zijn tong de juiste plek beroerde.

Een aantal uren terug hadden ze elkaar nog beleefd welkom geheten en had hij genoten van de simpele aanraking van haar rug….bedacht hij toen hij zijn tong met een lange haal van haar kontgaatje langs haar natte lippen tot op haar gezwollen klitje liet glijden en zij door haar goedkeurend gekreun hem verder aanmoedigde. Hij kon haar opwinding ruiken en haar geilheid proeven. Haar overhete poes smolt als chocolade in zijn mond. Hier kon hij echt van genieten, dit was zowat het intiemste wat je met een vrouw kon doen, zijn hoofd tussen de warmte van haar billen, zijn tong spelend met haar gezwollen schaamlippen, gulzig zuigend op haar harde klitje om dan zijn tong even bij haar naar binnen te laten glijden. Haar lichaam kronkelde onder hem door en hij vond het geil te voelen hoe ze haar poes vragend tegen hem aanschurkte bijna smekend om meer. Terwijl zijn ene hand nog steeds haar borsten streelde ging het andere grijpgraag maar subtiel door haar schaamhaar.

Hij vond het heerlijk er met zijn vingers door te gaan en kleine krulletjes te draaien. Hij liet twee vingers vervolgens in een V langs haar haar klitje glijden en bracht ze toen langzaam naar elkaar toe, haar lipjes en klit ertussen opspannend en opstropend. Hij bracht zijn lippen en tong naar haar klit en speelde met haar. Terwijl ze haar bekken koortsachtig en ritmisch bleef bewegen liet hij diezelfde vingers bij haar naar binnen glijden terwijl hij haar klitje bleef likken Ze genoot zichtbaar en nu stoppen ware doodzonde geweest.

Het was zo heerlijk met haar te vrijen, ze wist wat genieten was, ze wist wat erotiek was en dat was een echte zeldzaamheid.

Hij trok zich zachtjes terug van haar poes en kuste uitvoerig de binnenkant van haar dijen en zo langs haar lies over haar buik, haar borsten en zo naar haar gezicht. Hij kust haar op haar lippen, de ziltige smaak van haar poes vermengde zich met haar speeksel en het werd een lange, smakkerige, tongdraaiende geile ongeneerd smakende kus. En terwijl hij haar kuste voelde hij hoe haar natte lippen zijn harde pik deden glinsteren en zijn eikel ritmisch tegen haar clitoris aanduwde. De bewegingen van haar bekken verraadden haar verlangen. Maar plots stopte hij, stapte uit bed en ging in het zeteltje zitten aan de andere kant van de kamer.

Ik wil dat je me toont hoe geil je bent. Ik wil dat je met jezelf speelt..

Ze rolde zich op haar zij en keek hem onbegrijpend en perplex aan.

Hoe was het mogelijk dat hij zich nu nog kon beheersen? Ze wilde hem, en ze wilde hem nú! Ze kwam overeind en liep langzaam op hem toe terwijl ze lachte en zei: ik zou wel zot zijn, ik kan mijn hele leven nog met mezelf spelen, en jou heb ik alleen vannacht. Ze duwde hem achterover in de zetel en ging schrijlings op zijn schoot zitten. Ze kuste hem vurig, terwijl ze met haar poesje zijn pik zocht. Toen hij haar zachtjes naar beneden probeerde te duwen fluisterde ze plagend in zijn oor: nu nog niet, ik moet van jou eerst nog met mezelf spelen…Hij antwoordde met een verlangende kreun en daarop besloot ze hun beider geduld niet langer op de proef te stellen, sloot haar ogen om het zalige gevoel nog beter te ervaren en liet zijn lid heel langzaam bij haar binnendringen.

Haar warme schoot nestelde zich in de zijne, zijn harde pik diep in haar latend, genoten ze beiden even van het moment. De stilte voor de storm.Hij nam haar in zijn armen en voelde haar borsten tegen zijn borst drukken en liet zijn vingers hard langs haar rug naar beneden glijden tot op haar kont,. Zijn lippen vonden de hare en wat begon als een zachte tedere kus ontaarde al snel in een passioneel en wild gevrij dat hen alles rond hen deed vergeten. Alle zintuigen stonden op scherp en terwijl hij zijn handen overal over haar lichaam liet glijden, liet ze zich steeds nadrukkelijker en passioneler nemen. Met haar hele lichaam bewoog ze ritmisch op zijn schoot , haar borsten vooruitdrukkend, hem helemaal opnemend in haar warme verlangende poes. En terwijl hij haar nam gooide ze zich achteruit waarop hij haar borsten stevig beet nam en ze kuste op een manier die duidelijk maakte dat ze beiden de schaamte ver voorbij waren. Zij kreunde en zuchtte ongeneerd terwijl hij zag hoe zijn lid, nat van haar opwinding, opnieuw en opnieuw bij haar naar binnendrong. Mijn God, wat was en ze mooi als ze zich zo ongeneerd liet gaan en hoe sterk had hij naar dit moment verlangd….

De bewegingen werden krachtiger en volgden elkaar sneller op . Haar blote billen kletsten tegen zijn benen en terwijl hij haar nam speelde hij met haar klitje. Hun zwetende lichamen plakten en botsten tegen elkaar aan en net nadat hij hijgend in haar oor fluisterde; “je bent zo mooi als je geil bent liefje” kwam hij diep in haar, zijn zaad spuitend in haar poes terwijl hij haar stevig in zijn armen nam en haar tegen hem aandrukte, hun lichamen schokkend van genot verder aangemoedigd door de diepe en gemeende simultane lach die erop volgde. Zij legde haar hoofd op zijn bezwete lichaam en voelde veiligheid en geborgenheid.Zij kon zijn hart voelen kloppen en volgde zijn zware ademhaling… Meer ontspannen kon een mens niet zijn. Met de laatste krachten lieten ze zich weer op het bed zakken en terwijl zij zich tegen hem aan nestelde streelden zijn vingertoppen haar lichaam, rillingen door haar lijf jagend.

Hij opende traag zijn ogen, nog rustig nagenietend van alles wat hij zonet had meegemaakt toen de realiteit de fictie verdrong. Hij lag alleen in bed…thuis….Was het dan enkel en allemaal fantasie geweest? Het leek zo echt, zo realistisch , hij wilde zijn ogen weer sluiten en terug gaan naar het gevoel van zoeven maar het lukte hem niet meer. De teleurstelling die hij voelde was echt en diep. Maar had hij dan alles verzonnen, was er dan niks van aan? Met horten en stoten kwam de realiteit tot hem. Zij was alvast niet verzonnen, net zoals een groot deel van de droom. Hij had genoten van het geflirt en het geheime virtuele verhaal dat ze samen hadden uitgeschreven, uitgekeken naar elk vervolg en elke beschrijving die ze zo mooi op papier had gezet zonder expliciet te zeggen wat ze wilden zeggen.”Er moet toch nog altijd nog een beetje mystiek zijn” had ze zo mooi gezegd.

Hij was het ermee akkoord. Hij zag haar vanavond….

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world