hot teens tube shemale jizzed by group.

Het Dessert

“Wie wil er koffie ?” vraag ik en met een blij gezicht kijk ik de tafel rond. Er valt een merkwaardig lange stilte. Was dit een hele rare vraag ? Marcus kijkt mij zwijgend aan met een pretlichtje in zijn staalblauwe prachtige ogen en ik zie dat zijn mondhoeken iets omhoog krullen. Romy brengt haar hand, die al op zijn been lag, iets verder omhoog en knijpt er zachtjes in, terwijl ze zegt “kom, we gaan een sigaretje roken”. Als ze opstaat zie ik dat haar korte zwarte rokje iets omhoog is gekropen waardoor de randen van haar kousen met haar jarretelles zichtbaar worden. Met haar benen iets uit elkaar, haar bekken iets naar voren gekanteld door haar hoge hakken, haar rokje in de plooi, weet ze er nog elegant uit te zien ook. Wat een sexy beest is het toch.
“Geen koffie dus ?” vraag ik, en John zegt “nee liefje, we gaan voor het dessert!”
“Jaaaaa….dessert !” Roept Nicole, ze staat op, pakt Michael bij zijn hand en zoent mij plotseling vol op de mond. Met een enthousiaste, speelse blik kijkt ze mij aan en zegt “zin in !”. Dan beent ze snel, heupwiegend de kamer uit, Marcus en Romy achterna, Michael als een vlaggetje achter zich mee wapperend.
Ik kijk John aan, althans dat probeer ik, hij is al druk bezig af te ruimen en snelt richting de keuken. “Dessert ?” vraag ik…
Ik kan mij niet herinneren dat we een dessert zouden serveren, maar goed. Het was een heerlijke avond. John had al vaker heerlijk gekookt, maar zo lekker als het vandaag was… of zou de sfeer het ook hebben versterkt ? Het was voor het eerst dat we met z’n zessen een avondje bij elkaar waren en de stemming was super. Er hing een zwoele soort lichte spanning in de lucht. Op een prettige manier voelde ik daardoor voortdurend een lichte opwinding, zonder mij daar heel erg van bewust te zijn. Het is alsof je terugdenkt aan het moment vlak voordat je voor het eerst zoende met iemand waar je verliefd op was. Iedereen had zich voor deze gelegenheid ook fantastisch aangekleed. Romy had zich, met haar ellenlange benen in een belachelijk strak wetlook rokje geperst, wat haar ook nog heerlijk stond, op hele hoge zwarte hakken met een topje waarvan de bovenste helft, net boven haar puntige borsten, transparant was. Het was apart hoe vreselijk geil zij er uit kon zien, zonder ooit echt ordinair te worden. Haar Marcus paste perfect in het plaatje. Het type brandweerman, ruim 2 meter lang, gespierd, staalblauwe ogen en kort blond stekelhaar. Het was bijna grappig hoe cliché dit stel was, maar lief dat ze waren… allebei altijd even hartelijk en overigens ook allebei even handtastelijk, altijd op een warme, vertrouwde manier en met een knipoog.
Nicole was al jaren haar beste vriendin, het was alsof ze er altijd geweest was. Met haar korte, zwarte kapsel en haar ontwapende grote ronde ogen, was ze een brutaaltje. Op een bijna jongensachtige manier was ze onbevangen en spontaan, maar lief en tja… op de ondeugende manier die haar zo typeert, altijd plagerig opgewonden. Ze had de neiging vaak volkomen onverwacht aan mijn billen te zitten, mij plotseling te kussen en dan zichtbaar te genieten van mijn vaak verschrikte gezicht. Voor je het wist huppelde ze weer weg. Zelfs Nicole had zich voor haar doen ongewoon vrouwelijk gekleed in een stretch jurkje dat strak om haar jongensachtige ronde billen spande, met natuurlijk een paar gympen eronder. Dat dan weer wel. Michael was, zoals het een ouwe hippie betaamd, gewoon gekleed in een ruim zittend bloemetjesoverhemd waar zijn zwarte lange krullen mooi op vielen. Hij was enorm groot geschapen, wist ik van Nicole, die geen gelegenheid liet liggen om daar nog eens uitgebreid tegen mij over uit te wijden.
“Kleed je maar uit” hoor ik ineens naast mij en ik kijk recht in de ogen van John, mijn lieve man, die nu helemaal alleen de tafel heeft afgeruimd en op het aanrecht al ijs, slagroom, aardbeien en stukjes meloen heeft klaargezet.
“Uitkleden, wat bedoel je ?” vraag ik en ik voel mezelf ineens ongemakkelijk nerveus worden.
Ik weet dat John veel ruimdenkender is dan ik als het over sex gaat. Kijken en bekeken worden, prima, maar verder dan dat wil ik liever niet gaan. Ik ben veel te bang dat ik jaloers wordt. Ik weet dat John van kinky spelletjes houdt en graag de grenzen opzoekt maar mij uitkleden terwijl de visite in de tuin staat….. ?
Hoe hij mij zover heeft gekregen weet ik eigenlijk niet eens meer, ik sputterde tegen en protesteerde maar John zei iets over dessert en dat ik mij geen zorgen moest maken, dat hij heus wel op mij zou passen. Voor ik goed en wel besef wat er gebeurt lig ik, naakt, geblinddoekt op mijn rug op de tafel waar we zojuist met z’n zessen uitgebreid en heerlijk hebben zitten eten. Ik hoop dat we dit moment voor ons samen kunnen bewaren. Ik ben niet bang om naakt gezien te worden maar zo… op tafel..
Het is stil. Ik hoor alleen dat John wat dingen op tafel zet en in de verte, in de tuin, hoor ik de aanstekelijke lach van Nicole….
Dan hoor voetstappen …
“Oh, kijk eens….. wat prachtig !” hoor ik ineens Marcus zeggen en aan alle kanten om mij heen hoor ik stoelen schuiven, Nicole hoor ik giechelen “o ja, dat is lekker !” en Michael zegt zacht, bijna verlegen “nou, ik ben benieuwd”.
Doordat ik niets kan zien, en ik denk ook door de spanning, neem ik alles veel scherper waar. Ik hoor als het ware in een cirkel om mij heen precies wie op welke plek is gaan zitten en ik ruik het zoete parfum van Romy, vlak naast mijn hoofd. “Ik heb een dessert voor jullie gemaakt jongens” hoor ik John triomfantelijk, bijna plechtig zeggen, “het is wel zelfbediening, een buffet”.
Plots voel ik iets kouds op mijn buik, net onder mijn borsten, in het driehoekje waar je ribben samenkomen. “Ohh… mooi !” hoor ik . Dan voel ik weer iets kouds, ongeveer tien centimeter lager. Ik voel hoe de doorzichtige donshaartjes op mijn buik overeind gaan staan. Ik krijg kippenvel. Weer voel ik iets kouds, nu in mijn navel. “Zeg waar ga je heen ?” hoor ik de stem van Nicole vragen. Het lijkt niet echt een vraag. Ik hoor aan de manier waarop ze het zegt dat ze lacht. Ik kan haar ronde, blije ogen bijna voor mij zien, als ik plots een koud gevoel vlak boven mijn schaamstreek voel. Dan voel Een warme, zachte mond raakt mijn huid precies waar het eerste plekje koud werd. Ik hoor luid “mmmm…”. Dan voel ik een mond die de mijne raakt, een tong die zich brutaal tussen mijn lippen een weg naar binnen zoekt en een hand in mijn nek, onder mijn hoofd. Ik proef en ruik de zoete geur van aardbei. Een warm gevoel baant zich een weg omhoog van mijn buik naar mijn nek, naar mijn hoofd. Wat een heerlijk natte zoen is dat, ik voel hoe een druppel aardbei langs mijn mondhoek over mijn wang naar beneden rolt. Ik wil die tong nog een keer voelen maar de mond is weg. Voor de tweede keer voel ik een mond op mijn buik, nu iets lager, en tegelijk voel ik een hand die zachtjes op mijn schaambeen rust. “Hé waar ga jij heen ? “ hoor ik weer en de mond kust mij opnieuw. In mijn hoofd draait een draaikolk van zoete aardbei, zachte, natte tongen en de warmte van opwinding en verlangen. Ik wil meer. Ik wil die tong weer. En die aardbei. Dan hoor ik het geluid van een slagroomspuit en tegelijk voel ik mijn rechtertepel ijskoud worden. Hij reageert gelijk en ik voel hoe mijn tepel stijf overeind gaat staan, terwijl mijn andere tepel hetzelfde lot ondergaat.
Met een schok adem ik diep in en doordat mijn buik samentrekt, voel ik hoe de laatste koude stukjes van mijn buik rollen. “Ahhh…”hoor ik een teleurgestelde stem. Op de plek waar eerst de koude aardbeien lagen, voel ik nu gekriebel. Het is het gevoel van lang haar dat langs mijn buik strijkt. Ik ruik parfum. Het is de zoete geur van Romy. Haar lange haren glijden over mijn buik en terwijl twee zachte handen langzaam mijn benen iets uit elkaar duwen, voel ik de warmte van een natte tong die over mijn lippen glijdt. Ik krijg niet de kans om na te denken wat er gebeurt. Ik voel de warmte zich verspreiden over mijn hele bekken. Een tong vindt zijn weg door mijn vochtige warme schoot in een rechte lijn naar boven, het vocht opstuwend, om in een piepklein cirkeltje draaiend om de top van mijn gevoeligste plek plagerig te blijven hangen. Een stroomstoot gaat door mijn lichaam.
Nog een paar lippen sluiten zich om mijn tepel. Een warme mond slurpt en zuigt, bijt in mijn tepel. Een pijnscheutje maakt dat ik kreun. Ik krijg een zoen met de smaak van slagroom, één tepel is koud en de ander warm en nat, tussen mijn benen en op mijn buik voel ik afwisselend haar kriebelen, een tong glijden en mijn klit gloeien, ik weet niet meer wat ik waar voel en kan niet anders dan heel diep kreunen terwijl ik mijn rug hol maak en mijn handen houvast zoeken aan de randen van de tafel.
“Vind je het lekker schatje ?” fluistert de bekende stem van John, mijn lieverd, in mijn oor, waarna hij heel gemeen mijn oor likt en zachtjes in mijn oorlel bijt. Ik kronkel een beetje want het kietelt en is lekker tegelijk. Een vlaag van schaamte gaat over mijn wangen, ik lig hier naakt op tafel met mijn vrienden, wordt gelikt en gezoend waar mijn man bij is en ik kan niet anders dan het heerlijk vinden maar het kán eigenlijk helemaal niet.
De tong tussen mijn benen maakt bewegingen in de vorm van een 8, het vocht van de tong mengt zich met mijn eigen vocht. Onderaan boort de tong zich diep in mij, om dan met een slinger naar boven een spoor van genot te trekken en bovenin een halve cirkel om de plek waar de opwinding het meest gevoelige plekje als een bloem heeft opengesteld. Alsof ze uitnodigend pronkt.
Ze weet wat lekker is. Precies de goeie druk op de juiste plek, de juiste beweging. Het lange haar kriebelt over mijn buik terwijl de tong zich diep in mijn gaatje dringt en ik kreun. Iets drukt tegen mijn mond en terwijl twee handen mijn hoofd zachtjes naar opzij kantelen vult mijn neus zich met de doordringende geur van seks. Iets duwt mijn gesloten mond op een klein kiertje open. Iets plakkerigs kleeft aan mijn lippen. Mijn tong kruipt door het kiertje tussen mijn lippen en kietelt met het puntje door een klein spleetje. Dan draait ik met mijn tong loom en langzaam rondjes. Ik besef mij ineens hoe groot die rondjes zijn. Veel groter dan ik gewend ben. Ik schrik en ik stop. Ik ben John nog nooit ontrouw geweest. Iedereen ziet mij en ik zie niemand. Ik ben naakt. Ik wordt betast, gelikt, gebruikt. Een hand vleit zich zachtjes om mijn nek en duwt wat, alsof hij zeggen wil “toe maar”…
Een schok gaat door mijn lijf als de mond beneden zich vastzuigt. De lippen sluiten zich en zuigen hard terwijl een tong als een razende heen en weer gaat. Ik word gek. Mijn mond gaat vanzelf open en wordt gevuld. “Mmmmm…” kan ik alleen nog maar kreunen en ik weet niet of dat komt omdat ik onbewust hard zuig, of omdat mijn lijf heel dichtbij een hoogtepunt komt van het gelik en gezuig.
Dan is de mond beneden ineens weg. De haren die over mijn buik en dijen streken voel ik ook niet meer. Ik hoor een hoop gesmak en hoor Marcus zeggen “mmm wat smaak je lekker…. Ik wist niet dat je dat zo goed kon. Je hele gezicht glimt er van….nu mag ik”
Een grote, eeltige hand nestelt zich op mijn schaamheuvel en twee dikke sterke vingers banen zich een weg naar binnen. Ze glijden, met gemak, ik ben zo nat als het maar zijn kan. Toch voelt het ongelofelijk strak. Ik voel hoe mijn opening helemaal gevuld wordt. Dan begint het te bewegen. Twee vingers draaien in mijn schoot als het ware om elkaar heen. Er is geen houden aan. Ik wordt daar kleddernat van. Dit zijn vreemde vingers. Grote handen. Een krachtige beweging, ik doe er niks aan, ik wordt zo nat dat het gewoon luid en duidelijk te horen is. De geluiden uit mijn schoot worden gestomd door mijn kreunen want ik kan niets zeggen. De grip van de hand die mijn nek omvat, neemt toe in kracht en terwijl ik niets anders kan doen dan kreunen, voel ik dat bewegingen in mijn mond heftiger worden. Oh mijn god, denk ik. Het zal toch niet. Ik weet niet of ik dit…. Voordat ik het kan denken voel ik een warme golf in mijn mond stuwen. Terwijl ik probeer te slikken, trekt hij zich terug en voel ik hoe een warme druppel uit mijn geopend mond langs mijn mondhoek naar beneden richting mijn kin stroomt.
“Wat ben je toch een lekker geil meisje” hoor ik naast mij fluisteren en terwijl ik mij afvraag wie dat zegt, neemt het tempo van de vingers in mijn schoot toe. De handpalm rust nu op mijn blootliggende, opgezwollen klit en de vingers dansen om elkaar heen in wilde, soppende dans.
Ik hoor mijzelf steeds dieper hijgen en ik weet niet tegen wie maar ik zeg “Ooohh….” Dan nog harder. “Oooohhh…”
Ik wordt meegenomen als een klein bootje dat over hoge golven raast. Er is geen houden meer aan, er is geen sprake meer van een keuze of van genot, het komt over mij heen als een storm terwijl ik weerloos kronkel en kreun, nat van het zweet, het zaad en de zoenen…
Als ik wegzak in een draaikolk van warmte en loomheid wordt mijn blinddoek afgenomen. John buigt zich over mij heen en ik moet wennen aan het licht. Ik knipper met mijn ogen en terwijl ik probeer te zien waar iedereen is en wie er om mij heen staan, tilt John mij met een zachte hand onder mijn schouders op, en zet mij naast de tafel op mijn benen. Hij gaat achter mij staan, zoent mij hartstochtelijk in mijn nek en bijt in mijn oor. Dan pakt hij mijn armen en draait ze op mijn rug. Met mijn buik tegen de tafel gedrukt kan ik geen kant op. Ik wil ook geen kant op. Mijn kont duw ik zo ver mogelijk naar achter, naar waar ik vermoed dat de harde pik van mijn lief moet zijn.
Op de bank zie ik Marcus liggen, die mij met een verrukte blik in zijn helder blauwe fonkelende ogen aankijkt en roept “lekker toetje ben je ! “ De grijns op zijn gezicht wordt alsmaar breder en tussen zijn benen lacht Romy met haar aanstekelijke, giechelende lach, terwijl ze hem met een hand zachtjes knijpt en heen en weer beweegt. Haar rokje is inmiddels zover opgestroopt dat ik haar naakte ronde billen zie.
Terwijl ik voel hoe John bij mij binnendringt voel ik hoe een druppel aan mijn kin hangt. Het moet een vreselijk liederlijk gezicht zijn, ik wil het wegvegen maar mijn handen heeft John in een stevige greep op mijn rug. Ik voel hoe hij bij iedere stoot mijn billen raakt en mijn benen een klein stukje opgetild worden terwijl mijn buik tegen de tafelrand schuurt.
Uit mijn ooghoek zie ik Nicole op tafel liggen met haar hoofd tussen de stukjes meloen, aardbei en rondzwervend bestek. Michael heeft zijn hoofd diep tussen haar benen gestoken en maakt smakkende geluiden terwijl Nicole haar benen schaamteloos wijd heeft geopend en ze mij aankijkt. Haar hand zoekt de mijne en als ze ziet dat mijn handen op mijn rug liggen, lacht ze en maakt met haar mond een zoenend gebaar. John’s greep op mijn armen verslapt en zijn handen verplaatsen zich naar mijn heupen. Zijn tempo neemt toe en hij beukt steeds harder tegen mijn billen.
Ik wordt bijna dierlijk geil van het ruwe, ongeremde neuken en vraag hem zachtjes, tussen het kreunen door “kom je in mij schatje ? Wil je dat doen ? Ik vind dat zo lekker als je dat doet…”
Nicole heeft mijn mond gevonden en haar tong krioelt om de mijne. Ze heeft zich onder mij op de tafel gemanoeuvreerd. Ik doe mijn best mijn hoofd stil te houden terwijl John als een wilde tegen mij aan staat te beuken, mijn handen zoeken de tafelrand maar één hand vindt Nicole’s borst. John slaakt een kreet en ik voel hoe een lome warmte mijn onderbuik van binnenuit vult. Mijn mond is kletsnat van het wilde zoenen van Nicole. Ze bijt speels in mijn onderlip. Een pijnscheut maakt mij wakker en terwijl ik overeind ga staan hoor ik onder mij een druppel op de grond vallen. Mijn lijf glimt van de slagroom, ruikt naar aardbeien, zweet en seks en ik voel mij draaierig, moe, geil, loom en schaamteloos tegelijk.
Nicole kan alleen nog maar lachen en ligt inmiddels met haar armen en benen wijd uit elkaar op tafel. Michael is in zijn stoel gezakt en maakt een uitgeputte indruk. Romy ligt tevreden met opgetrokken benen met haar hoofd op de brede borstkast van Marcus naar mij te kijken. Ik krijg een hele dikke knipoog.
“Wie wil er koffie ?” hoor ik mijzelf ineens opvallend hard vragen en een lachsalvo dendert door de kamer.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  1 comment for “Het Dessert

  1. 21 februari 2018 at 11:23

    Wederom een sterk staaltje erotiek, Summers. Je schrijft knap. De woorden voeren mij als lezeres mee. Je gaat vanzelf verlangen naar de koffie. Met bonbons.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world