Het experiment

De vrouw, die totnogtoe boven hem zat, liet zich van hem afglijden. Zij had zojuist een hevig orgasme beleefd, het tweede in rij, en legde zich nu op haar rug. Zij bekeek de man naast haar. Zij herkende die triomfblik in zijn ogen, triomf omdat hij er steeds in slaagde haar twee of drie keren te laten klaarkomen vooraleer hij zijn sperma wou lozen.

Haar ademhaling ging heftig, haar borsten rezen en daalden en werden beurtelings gestreeld waarbij in elke tepel lichtjes geknepen werd opdat hij hard zou blijven. Hij weet verdomd wat hij doet en hoe hij het moet doen, dacht ze. Zij liet haar hand naar beneden glijden, voelde de krulhaartjes die vochtig waren, haar vagina die fel gezwollen stond evenals haar kittelaar die bovendien erg gevoelig was.

Zij keek opzij, zag die harde penis die nog altijd rechtop stond, glinsterend van haar geil. Een witte rand helemaal onderaan gaf de aantekening hoe diep hij in haar geweest was. Heel diep, dat had zij wel gevoeld. Zij reikte er met de hand naar, omvatte dat fluwelen monster en trok er een paar keer aan terwijl zij vinnig naar de man keek.

– “Jij zou toch meer dan één vrouw aankunnen, ik wil zeggen, tezelfdertijd…

Hij lachte, schudde het hoofd en hield het achterover terwijl hij de ogen sloot.

– “Ik denk dat het meer moeilijkheden zou opleveren dan echte vreugde. Het is het principe dat me weerhoudt. Ik ben geen gigolo, geen beroepsneuker. Ik kan niet zomaar met gelijk wie in bed kruipen en een nummertje weggeven waarbij de pannen van het dak vliegen. Je weet, omdat ik het je al zo dikwijls heb gezegd, dat ik méér nodig heb dan een naakt lichaam dat zich aanbiedt. Ik heb behoefte, nood, om bij die offergave ook de geest en het hart te hebben. Ik moet zelf gevoel hebben voor iemand, anders draait het op een fiasco uit.”

Ze bekeek hem met een blik waarin hij duidelijk kon lezen dat zij daar niet volledig mee instemde, of althans niet volledig geloof aan hechtte.

– “Je zegt dat wel, maar in werkelijkheid zou dat allemaal wel meevallen. Als de vrouw mooi zou zijn, gewillig en soepel, met initiatie, durf en zonder taboes, dan ben ik ervan overtuigd dat je evenzeer zou genieten als nu, misschien zelfs nog meer. Het zou wellicht het aankijken waard zijn. Te zien hoe ook zij zich zou kronkelen als je haar zou strelen zoals je mij streelt. Het moet wellicht een ophitsend gevoel geven te zien op welke manier zij zou klaarkomen, te zien hoe zij zich totaal open zou leggen om je helemaal te ontvangen.”

Zij liet haar vinger langs zijn lippen glijden, in zijn hals. Zij volgde de lijn van de slagader, gleed over zijn borst en drukte haar neus in zijn oksel. De geur van zijn zweet gaf haar een bedwelming. Het rook zuurzoutig en het verhoogde haar staat van opwinding waarin zij al verkeerde. Zij nam zijn hand die op haar borst lag en bracht die naar onder. Met volle hand kneep hij in haar vagina om de malsheid ervan te voelen en stak nu twee vingers in haar opening. Zij was overvloedig nat en terstond reageerde zij met haar bekken opwaarts. Hij bleef haar zo een tweetal minuten strelen, zag op haar gezicht dat zij meer en meer in trance geraakte. Haar mondhoek vertrok nu en dan en rond haar gesloten ogen zag hij kleine zenuwtrekjes volgens de lustgevoelens die zij had of volgens het plekje dat hij aanraakte. Hij kuste haar borsten, likte de vallei ertussen, zoog alternatief aan iedere tepel, nu eens zacht, dan iets feller, nam dan een gedeelte van de borst in de mond had en liet die dan met een smak liet gaan.

Hij zette zich op de knieën tussen haar benen, nam haar hand en leidde het naar haar schoot, nam haar middenvinger en beduidde haar dat zij zichzelf moest strelen. Zij deed het met subtiele gebaren, om en om haar clitoris, van tijd tot tijd haar vinger vochtig makend aan haar geil dat uit de schede liep. Zij wist dat hij ervan hield om haar zo bezig te zien.

Zij hield haar ogen gesloten, een glimlach van voldoening rond haar lippen. Zij zag niet dat hij aan zijn penis rukte, zij hoorde het en voelde het aan het schokken van zijn lichaam dat tegen haar benen aanleunde. Hij schoof met de borst over haar schaamhaar, haar buik en borsten en kuste haar lang. Zijn tong flitste en draaide om en om in haar mond. Op haar buik voelde zij hoe hard zijn penis nog altijd was. Ongelooflijk, dacht zij.

Zij duwde haar schoot omhoog tegen die harde paal. Zijn handen lagen naast haar hoofd, gans zijn gewicht steunde erop en hij zocht met zijn penis haar ingang. Zij voelde hem in de lengte tussen haar lippen glijden waarbij hij telkens vanaf de eikel tot aan de balzak over haar kittelaar schuurde. Het werd een Tantaluskwelling voor haar. Zij wou haar hand tussen hen inbrengen om hem in haar te duwen maar hij weerhield haar ervan en deed verder, genietend van het subtiele gevoel. Heel eventjes gaf zij met haar hielen een duwtje zodat zij iets naar boven schoof. Zij voelde hoe haar lippen uiteenweken, de eikel gleed naar binnen. Haar vagina was als een zuigende mond die zijn prooi niet meer wou loslaten. Hij hield zich stil, wou haar lichaam aan de indringer laten wennen, maar haar lichaam eiste méér.

Zij trok de knieën op, steunde op haar hielen en gaf zelf een forse stoot opwaarts. Een harde stoot. De penis, waarvan enkel de eikel in haar zat, schoof meteen tot over de helft in haar. Zij liet zich terugvallen en stootte weerom omhoog, hoger dan daarnet omdat zij méér steun had genomen en bleef in die positie liggen. Haar onderlijf was nu gevuld met die harde, die lange en dikke lul. Zij had de indruk dat hij nog meer gezwollen was dan daarnet. Zij gaf een laatste opstootje tot zij wist dat hij helemaal in haar zat. Dan liet zij zich terug zakken, langzaam, blij dat hij meekwam, nog blijer als zij voelde dat hij begon te stoten. Eerst langzaam, dan het ritme opdrijvend.

Hij kende haar lichaam als niet één. Zij was het instrument, hij de artiest die het bespeelde. En hoe! Zijn stoten en zijn ritme varieerden, deden haar huiveren van genot. Haar ogen waren nog altijd gesloten. Zij was totaal ingesteld op haar gevoelens, haar gedachten. Zij voelde dat zij snel weer zou klaarkomen. Zij voelde zich als een andere vrouw die voor de eerste keer onder die man lag. Hij had zich iets verlegd, zijn penis raakte nu telkens een bepaald plekje waardoor zij haar buikspieren opspande en introk, haar kutspieren volgden het voorbeeld. Haar lippen zogen zich vast als de zuignappen van een octopus. Zij begon een roterende beweging met haar achterste opdat zij hem in ieder plaatsje zou voelen. Om haar te plagen wachtte hij soms een paar tellen vooraleer hij zich terug volledig in haar stortte. Zij gaf hem een plets op zijn billen, legde haar handen op zijn kontkaken en trok hem omlaag, dieper in haar.

Zonder het te beseffen kreunde zij als zij de vibraties gewaar werd wanneer zijn penis haar baarmoeder of wat anders raakte. Zij kreunde van genot. Aan haar oor hoorde zij zijn ademhaling die versnelde en iedere stoot ondersteunde.

– “Zo voel je mij graag, hé”? hijgde hij in haar oor, “zo diep mogelijk, hard en zacht, teder en gevoelig, vanaf mijn tipje tot onderaan, schuivend in je nat gleufje. Hoor je dat soppend geluid telkens als ik in je doordring? Dat is de symfonie der liefde, de mooiste muziek die er bestaat. Zo zou ik uren willen doorgaan tot je om genade smeekt.”

Al zijn woorden drongen niet tot haar door, haar geest leek beneveld door haar emoties. Zij wist alleen dat het meer de klank van zijn stem was die haar ophitste. Zij hoorde ook hoe haar kut sopgeluiden maakte. Vroeger was zij daarin beschaamd, nu gaf het haar vreugde. Haar dijen waren nat langs de binnenzijde en telkens als zijn testikels tegen haar kont aanbotsten voelde zij dat ook daar nattigheid was. Zij had de indruk dat zij een nieuwe dimensie van geilheid had bereikt. Zij stond op het punt om klaar te komen maar weerhield zich.

– “Komaan, niet tegenhouden, laat je gewoon gaan. Je bent een lekker stuk vrouw, een echte die weet wat een man verlangt. Jij doet het. Je brengt me in alle staten. O, ik voel dat je de grens nadert. Het is alsof honderd zuignapjes op mijn lul zitten en al hun krachten aanwenden om gevoed te worden door de hoeveelheid sperma die ik…”

De rest hoorde zij niet meer. Zij sloeg onsamenhangende klanken uit, overweldigd door een orgasme dat haar buiten zichzelf bracht. Zij snikte van het geweldige gevoel dat haar overmeesterde. Het was een veelvoudig orgasme, de ene golf was nog niet geluwd als de andere aankwam. Zij was zich zelfs niet bewust dat zij met haar vuisten op zijn rug klopte, met haar hielen zijn benen gevangen hield. Haar knieën waren zo ver mogelijk uiteen. Zij zou zich zo wijd mogelijk openstellen opdat dat heerlijke, dat zoete, lieve, aanbiddelijk monster in haar zou kunnen beuken. Het was alles wat zij verlangde. Hij mocht vooral niet ophouden. Iedere stoot wou zij harder, dieper.

– “Nog, nog…harder, harder, nog…dieper..ahhhh…”

Hij zou niet ophouden omdat hij niet kon ook. Zijn onderrug maakte korte en lange bewegingen, op en neer, naarmate hij ondiep of diep in haar doordrong. Het was één grote gulzige mond die hem opslorpte. Hij voelde hoe haar kutspieren zich spanden als hij zich terugtrok en toegaven als hij weer dieper in haar kwam. Haar kreten, haar snikken, haar stamelen om méér brachten hem in die staat van euforie waarop geen terugweg meer mogelijk was. Zij voelde aan de cadans dat hij op punt stond alle sluizen open te zetten en haar te overstromen met zijn sperma.

– “Ja, toe, geef het me. Laat je ook gaan, geef me alles, ik wil alles, ja, ja, jahhhhhhh…”

Hij voelde hoe zijn zaad zich een uitweg zocht langs het lange kanaal om in verschillende uitstuwingen zich zo diep mogelijk in haar kut te nestelen. Hij bleef op haar liggen, kon trouwens niet weg omdat zij hem stevig omarmd hield. Zijn gezicht lag tegen haar kaak en zij voelde de zweetdruppels er langs glijden. Hij zuchtte en hijgde, zonder woorden nu. Nog tweemaal voelde zij zijn penis in haar opschokken. Het nagenieten vond zij zo zalig. Langzaam voelde zij hoe zijn penis aan het inkrimpen was om ten lange laatste zachtjes uit haar te glijden.

Zij duwde hem bij de schouders van zich af. Zodra hij op zijn rug lag was het haar beurt om op haar knieën voor hem te zitten. Zij nam zijn penis in haar hand. Net een gewond vogeltje, dacht ze. Hij glom van nattigheid, de eikel zag nu heel roze. Een kleine druppel zaad hing er nog aan. Zij nam hem tussen twee vingers en liet haar mond er langzaam over glijden, zonder zuiging, zonder druk. Met haar tong likte zij om en om, bekeek het resultaat en likte hier en daar met de punt van haar tong nog wat geil af. Haar ogen schitterden ongewoon, met de vurigheid die in haar smeulde. Zij aanbad die man. Van hem kon zij alles verdragen, voor hem zou zij alles doen.

Met kusjes vanaf zijn penis schoof zij omhoog over zijn buik, zijn borst, zijn hals en kin. Zij omvatte zijn mond en stak haar tong erin. Hij proefde de smaak van geil en sperma. Hij wist dat zij dit heerlijk vond, net zoals hij trouwens, om alle smaken te delen. Zij bleef op hem liggen, haar borsten op zijn borst, haar hoofd in zijn schouderholte. Zijn hand gleed van tijd tot tijd over haar rug, over haar haren, langs de zijkant van haar borst. Het nagenieten was haar net zo aangenaam als het voorspel. Hij wist wat een vrouw was…

* * * *

Zij stond zenuwachtig te wachten tot de bel zou overgaan. Zij verwachtte hem en wist dat hij altijd stipt op een afspraak was. Zij keek in de spiegel. Haar gezicht stond gespannen, haar ogen hadden een ongewone schittering en het gebaar waarmede zij haar haren schikte, nerveus. Zij likte aan haar lippen die droog aanvoelden. Het gebaar van haar tong die over haar lippen streek deed haar denken aan zijn tong die dra…

Zij werd in haar gedachtegang gestoord door de overgaande bel. Zij schrok er zelfs van, keek nog een laatste maal naar haar spiegelbeeld en knikte. Vooruit dan maar, de wagen is aan het rollen, dacht ze terwijl zij met trage passen naar de deur ging. Eventjes keek zij achterom naar de trap alsof zij verwachtte dat daar boven iemand zou staan. Trager dan gewoonlijk ging zij naar de deur want de bel ging opnieuw.

Zij opende de deur, keek in zijn lachend gezicht en zijn ogen die haar vol liefde toelachten. De deur was amper dicht of hij nam haar in zijn armen, drukte haar tegen zich aan en kuste haar. Zij kende zijn kussen, zijn manier van kussen. Het was één van die eerste dingen die haar waren opgevallen als zij hem leerde kennen. Hij had een speciale manier van kussen, een kus die een vrouw in vuur en vlam konden brengen, een kus die verlangen opwekte, een kus die kriebelingen in de buik deden ontstaan, een kus die men niet graag beëindigt, een kus die een wereld van beloften inhield. Zij kuste hem terug met kracht, drong op haar beurt zijn mond binnen met haar spitse tong terwijl zij haar schoot tegen hem aanduwde.

– “Whaw, wat een welkom zeg. Wacht, ik ga terug buiten, ik bel en kom dan weer binnen. Zo kunnen we weer herbeginnen. Wat denk je ervan?”

– “Je hoeft niet eens buiten te gaan daarvoor”, antwoordde ze. Zij stak hem haar tong toe waarrond hij zacht zijn lippen plaatste, hij zoog ze dan krachtig naar binnen, duwde haar terug en vulde haar mond met de zijne. Met een serie kleine kusjes om en rond haar lippen sloot hij de verwelkoming af. Zij nam hem bij de hand en leidde hem binnen, liet hem plaats nemen op de sofa. Zij bereidde hem zijn drank, schonk zichzelf ook wat in en bracht beide glazen mee die zij op een bijzettafeltje plaatste.

Zij zette zich recht tegenover hem, één been onder haar geplooid, haar rok daardoor opschuivend zodat de helft van haar bil zichtbaar was. Zij wist bij voorbaat dat hij zijn hand daar zou opleggen om dan langzaam tot aan haar kruis te gaan. Zij wist ook waarvoor. Inwendig glimlachte zij reeds. Zij tikten hun glazen tegen elkaar en dronken terwijl zij elkaar in de ogen keken.

– “Heb je veel tijd?” vroeg ze terwijl zij haar glas terugplaatste op het tafeltje.

Hij trok zijn schouders op, keek op zijn uurwerk om de tijd in te schatten.

– “Laten we zeggen dat ik toch ongeveer een uur of drie heb. Waarom, ben jij haastig of heb jij geen tijd? Moet je ergens naartoe?”

Hij keek haar aan met een frons tussen de ogen. In die ogen zag zij de onrust bij de idee dat zij zou weg moeten.

– “Nee, nee, ik wou alleen maar weten hoeveel tijd we voor elkaar hebben. Je weet dat ik niet zoveel op heb met vluggertjes, gepaard met het directe weggaan om welke reden ook. Je weet dat ik graag nog een tijdje in je armen verwijl om tot rust te komen. Ik heb dat wel nodig…”

Zij glimlachte hierbij en keek hem schalks aan. Hij boog zich voorover en kuste haar op haar neus, dan op haar lippen. Hij nam haar bovenlip tussen zijn lippen en liet zijn tong onder haar lip gaan. Het gaf haar een nieuw gevoel van opwinding. Zijn hand daalde van haar wang naar de ingang van haar kleed, direct naar haar borst.

– “Oh la la, ben je zo heet dat je om tijd te sparen geen BH aangedaan hebt?”

Hij nam de halskraag van haar kleed en deed die open, bekeek haar borsten met ogen waarin zij het begin van zijn verlangen zag. Zij kende hem zo goed. Met één hand streelde hij eerste de ene dan de andere borst, maakte draaibewegingen met de palm van zijn hand en was slechts tevreden als haar twee tepels vooruit priemden. Hij nam ze beurtelings in zijn mond en zoog er aan. Het gaf haar een warm gevoel en had zij haar impuls durven volgen, zij zou daar ter plaatse al beginnen vrijen zijn. Maar zij mocht niet, geduld nog wat.

Zoals verwacht legde hij zijn hand op het ontblote gedeelte van haar bil. Zij keek naar hem met ogen waarin de verwachting te lezen was, verwachting opdat hij verder zou gaan. Zij voelde zich in stemming komen en keek naar zijn hand. Hij had fijne handen met tamelijk lange spitse vingers. Vingers die zij zeer goed kende. Zij wist dat hij er goed kon mee omgaan, vooral om met haar lichaam te spelen en te bespelen tot zij kronkelde van verlangen naar hem. Alleen al zijn aanraking en de ontstane verwachtingen deden haar nat worden.

Hij keek in haar ogen, zag het beginnend vuur van haar begeerte. Hij keek naar zijn hand, dan terug in haar ogen die hij vasthield terwijl hij vinger voor vinger zijn hand liet verder kruipen. Hij kwam aan de warme zone, liet zijn hand enigszins naar binnen glijden waar het weer warmer werd. Hij voelde dat zij heel traag, naarmate hij vorderde, haar benen iets van elkaar deed. Zijn hand zat nu gespannen tussen haar billen. Hij kon niet verder. Hij zag dat zij heimelijk plezier had. Trouwens, hij vond dat zij die dag in alles anders was. Zij leek agressief-ontvankelijk voor zover die twee met elkaar te combineren zijn. Zij beet op haar onderlip, verborg hierdoor haar monkellachje. Haar ogen keken naar hem met een spottende, plezierige uitdrukking. Hij voelde dat zij hem terug wat plaats gunde.

Zijn hand kroop wat verder, de warmte van haar vlees werd doordringender. Hij zat nu zeer dicht bij het doel. Dat voelde hij aan de weekheid van het vlees, de warmte en de zachtheid. Nog één beweging en dan zou hij haar slipje aanraken. Hij was ervan overtuigd dat het al vochtig zou zijn. Het was de eerste keer niet. Hij drong niet aan en wachtte tot zij hem groen licht zou geven door haar benen helemaal te openen.

Hij kuste haar, liet zijn tongpunt langs haar lippen glijden, likte juist onder haar neus en haar neusvleugels, stak dan zijn tong zo diep mogelijk in haar mond. Hij voelde dat zij haar benen ontspande en verder opendeed. Hij wachtte nog een paar tellen, liet zijn vingers verder kruipen tot…

Hij trok zich schielijk achteruit. Er was geen slipje! Zij had niets aan onder dat kleed! Zij lachte om de verbaasde uitdrukking op zijn gezicht, om de verrassing die zij hem had bezorgd. Een weloverwogen verrassing trouwens.

– “Wel? Ben je zo onthutst door de verrassing dat je nog altijd niet bekomen bent? Waar is je hand gebleven? Ik had verwacht dat je me hier onmiddellijk zou overrompeld hebben. Heb ik je zo doen schrikken?”

Hij liet zijn ingehouden adem in een lange zucht naar buiten gaan. Zijn hand, dat hij even schielijk teruggetrokken had, liet hij terug, maar nu sneller, langs haar bil omhoog glijden tot hij terug haar schaamhaar gewaar werd. Zijn vinger zocht en vond onmiddellijk haar gleuf. Gleuf en haar, het was allemaal nat, zeer nat, want zonder moeite schoof zijn vinger in haar. Hij trok hem terug, wat een grimas van spijt op haar gezicht bracht, hield hem onder zijn neus om haar vrouwenparfum te ruiken en stak hem dan demonstratief in zijn mond om haar geil af te likken. Dan kuste hij haar. Zij proefde haar eigen ietwat wrange zilte smaak en sinds de eerste keer dat hij dat gedaan had, werd zij daar ook weer wild van. Zij stond op, trok hem met de hand mee naar boven.

– “Kleed je uit en leg je op bed. Ik bezorg je het onbekende, het ongelooflijke, de onvergetelijkste momenten. Ik voel me tot alles in staat. Je hoeft niet te denken, het beste is aan niets te denken behalve aan het genot dat ik je zal verschaffen. Laat niets je weerhouden, laat jezelf gaan van de ene verrassing in de andere. Dit wordt ONZE namiddag. Een namiddag waarbij ik je als man wil eren en vereren. Leg je nu op bed en geniet.”

Hij had zich helemaal uitgekleed en stond naakt voor haar. Zijn penis was in half-erecte toestand en hij voelde de zwelling door de bloedtoevoer toenemen. Hij legde zich op het bed, de armen achter het hoofd en wachtte. Zo had hij haar nog niet gezien. Op haar wangen was een blos, haar ogen waren met een ongekende schittering, schichtig overliepen zij zijn lichaam van kop tot teen.

– “Kijk nu en luister”.

Langzaam begon zij de knopen van haar kleed los te maken. Bij iedere knoop wachtte zij een paar tellen. Na de derde knoop kon hij al een borst zien. Hij keek naar zijn penis die zich nu met schokjes totaal oprichtte. Zij keek er ook naar en ging verder naar de volgende knop.

– “Ik hou van je. Dat is natuurlijk geen nieuws, maar ik hou van je op een bijna onmogelijke manier, een niet te verklaren, een niet te verwoorden gevoel van liefde, van aanhankelijkheid. Ik wil alles, ja alles doen om je gelukkig te zien. Ik wil het je bewijzen op alle mogelijke manieren. Ben je integraal van mij?”

Hij knikte bevestigend. Het kleed hing nu open. Haar fijne borsten staken vooruit. De tepelhoven leken hem donkerder dan anders, waarschijnlijk door haar opwinding. Onderaan bewoog het kleed over en weer, telkens een deel van het zwarte schaamhaar tonend. Hij reikte zijn hand ernaar uit maar zij schudde ontkennend het hoofd, deed een stap achteruit.

– “Nee, je moet wachten. Ik wil dat je jezelf onvoorwaardelijk aan mij toevertrouwt, dat je doet wat ik zeg, zonder vragen te stellen. Je mag alleen ondergaan, je inleven op ieder gebaar, op ieder gevoel. Alles in en aan je moet geconcentreerd zijn op genot, zuiver op het lichamelijke genot. Ben je akkoord of niet?”

Hij keek haar verwonderd aan, vroeg zich af waar zij eigenlijk naar toe wou. Haar gezicht stond ernstig. In haar ogen las hij iets van vertwijfeling maar ook van oneindige toewijding. Er lag iets smekend in, iets van: toe, laat je gaan, speel mee.

– “Ik zeg toch niet nee. Je weet dat ik voor alles “in” ben, ik doe alles wat je maar wil. Wat wil je dat ik doe?”

– “Niets…en toch alles. Ik wil dat je momenteel stil blijft liggen, dat je alles, maar dan ook alles ondergaat zonder te verroeren. Ik wil dat je geest totaal op mij is afgestemd, op al wat ik ga zeggen, op alles wat ik ga vragen. Ik wil deze namiddag tot het uiterste gaan wat men in liefde aan elkaar kan geven. Ben je nog altijd akkoord?”

Hij was nieuwsgierig en ongerust, begreep niet waar zij naartoe wou. Hij keek de kamer even rond, zag dat de deur van de hangkast iets open stond waardoor hij zichzelf in de spiegel kon zien. Hij zag haar ook en keek hoe zij het kleed langzaam van zich liet afvallen. Hij zag haar langs de achterzijde en bewonderde de vorm van haar kont.

– “Ik ben akkoord met alles, ik geef me volledig aan jou. Je mag alles doen wat je wilt, behalve pijn doen. Je weet dat ik geen masochist ben, dat ik zachtheid boven ruwheid verkies. Voor de rest maak je me zo benieuwd als wat. Er is iets ongewoons aan je, iets dat me ontgaat, iets dat me intrigeert. Ik zal je in alles volgen, in al je wensen voldoen. Goed zo?”

Ze knikte langzaam met een tevreden glimlach om haar mond. Ze deed een stap dichterbij en liet toe dat hij haar met zijn hand streelde vanaf haar knie tot in haar kruis. Dan deed zij een stap terug.

– “Leg je terug zoals daarnet, je handen onder je hoofd. Bedenk, ik herhaal het, dat alles wat er gebeurt een uiting is van mijn liefde voor je, een liefde die geen grenzen kent behalve die welke ikzelf bepaal. Sluit nu je ogen. Doe alsof je in een bioscoop bent, de lichten gaan uit en de film gaat beginnen. Je hebt alle verwachtingen dat het een mooie film gaat worden. Je ontspant je en je concentreert je gedachten op wat komen gaat.”

Hij voldeed aan het verzoek, legde zijn armen terug onder zijn hoofd, sloot de ogen en wachtte, een glimlach om de mond. Hij voelde hoe haar hand langs zijn been gleed, over zijn knie en op zijn bil bleef liggen. Hij verwachtte dat zij zijn penis zou vastnemen. Die stond hard en gezwollen en trilde bij het vooruitzicht haar zachte hand te voelen. Haar hand ging er echter rond, streelde zijn zak, nam iedere testikel heel eventjes beet en ging verder naar boven. Vingers klauwden in zijn schaamhaar en trokken het naar omhoog.

– “Het is aangenaam en hartversterkend als men weet dat een liefde ijzersterk is. Mijn liefde voor jou is ijzersterk. Niets of niemand kan daar iets aan veranderen. Jouw geluk is mijn geluk. Mijn taak, mijn verlangen is om jou zo gelukkig mogelijk te maken, om jou alles te geven. Alles! Ook ieder bewijs om je mijn liefde te betuigen.”

Haar hand had almaardoor over zijn lichaam gedwaald, van zijn hals tot zijn tenen, zij had een vinger in zijn navel laten ronddwalen, had iedere dij gestreeld maar vermeed het om zijn penis aan te raken. Hij vroeg zich af hoelang hij het zou kunnen uithouden. Hij hoorde eerst de deur die op een kier stond opengaan, dan hoorde hij dat zij verplaatste, dichter tegen hem aankwam. Hij voelde haar hand niet meer, hoorde dat zij iets aan de zetel deed. Hem dichterbij schuiven? Hij zou graag gekeken hebben maar hij mocht niet, niet vooraleer zij hem de toelating had gegeven. Hij voelde aan het bed dat zij terug naast hem kwam zitten. Twee vingers namen zijn penis beet en begonnen hem langzaam, zeer langzaam te masturberen. Hij glimlachte breder, blij met het gevoel van welbehagen dat hem doorstroomde.

– “Geeft het geen heerlijk gevoel zo gestreeld te worden? Je hoeft niet te antwoorden, ik voel het antwoord. Hij is hard, zeer hard en warm, heet. Je beseft niet hoeveel ik daar aan denk, je weet niet hoeveel fantasmen ik daarrond heb als ik mezelf wil verwennen. Mijn fantasmen zijn nu zoals bij jou. De ogen gesloten en toch alle beelden zien die men wil, die men zelf schept. Dank zij mijn die dromerijen, want zo noem ik het, heb ik al heerlijke momenten beleefd. Stel je gerust, altijd met jou. Jij was altijd de held erin. Jij en dat grote ding dat ik in mijn hand heb.”

Zij kneep in zijn penis, had haar volledige hand er nu omsloten en ging op en neer in regelmatige bewegingen. Hij voelde zich in een euforistische toestand komen. Zij had gelijk. Het was lang niet slecht om eens op die manier verwend te worden. Met de ogen gesloten leek het alsof alles een andere dimensie had. Het gevoel was intenser. Hij kon gerust geloven dat het waar was als men zei dat het gevoel van blinde mensen veel meer en beter ontwikkeld was dan bij de anderen. Hij onderging de strelingen ook anders.

– “Mijn fantasmen vormen mijn droomrijk, mijn toevluchtsoord, mijn oase in de woestijn van mijn bestaan. Ik kan er in verwijlen en voel me als in een paradijs. Alleen met jou en met mijn dromen. Het zijn weliswaar allemaal fantasmen, zichtbare droombeelden die zich weerspiegelen net als de wereld in een zeepbel die dan uit elkaar spat. Maar de tijd dat het duurt, is men gelukkig. Je kunt gelijk wat te voorschijn toveren, het fantasme is van jou alleen. Niemand kan het zien, niemand kan het weten, tenzij…het fantasme door iemand anders geschapen wordt, door mij bijvoorbeeld.”

Zij zweeg. Een hoofd kwam in zijn oksel, een tong gaf hem een lik, verdween weer. De hand liet zijn penis los, streelde over zijn borst, gleed weg van hem. Er werd iets onder zijn neus gehouden, hij rook geil, sterk geurend. Het had de uitwerking als de rode lap op de stier. Weg de hand. Zij kwam terug, nog heviger geurend. Hij begreep dat zij haar vinger in haar kut gestoken had en hem onder zijn neus hield. Hij deed zijn mond open. De vinger gleed over zijn lippen, verdween weer. Hij likte langs zijn lippen, proefde haar geil. Twee vingers drukten op zijn lippen, verdwenen langzaam in zijn mond. Hij likte en zoog, voelde zich heter worden. De hand werd teruggetrokken. Nu voelde hij hoe die twee natte vingers van de eikel streelden in cirkelende bewegingen.

– “Ik weet niet of jij zulke droomvoorstellingen hebt of koestert, we hebben dat nog nooit besproken. Ik durf mezelf tevreden stellen door te denken dat ik evengoed de heldin ben van je wensdromen. Maar dit wordt anders. Ik ga een fantasme scheppen, fantasmebeelden in je hoofd prenten die je moet beleven. Vergeet je belofte niet, je gehoorzaamt blindelings.”

Als om hem te belonen versnelde zij het ritme van haar op en neergaande hand die zijn penis vasthield. De druk van haar hand werd ook iets sterker. Hij genoot ten volle en voelde zich bereid om op haar wensen in te gaan. Zij wisten beiden dat hij genoeg zelfcontrole over zijn lichaam had om niet klaar te komen door de masturbatie op zichzelf.

– “Herinner je de laatste keer toen ik je zegde dat je voorzeker twee vrouwen tezelfdertijd kon gelukkig maken? Ik meende het. En weet je nog dat ik daarop een geweldig orgasme heb gehad, dat ik geweldig nat was? Dat kwam door de gedachte dat je bezig was om met een andere vrouw te vrijen. Ik was die andere en die andere was ik. Eigenaardig hoe ver een fantasme kan gaan. Ik wil dat je dat ook hebt. Niet tegenstribbelen, doen wat ik zeg.”

– “Kus me” zei hij.

Hij hoorde hoe de zetel een weinig verschoven werd. Haar hand liet zijn penis los, haar lippen drukte zich op de zijne. Niet lang, niet kort. Zij legde haar wang tegen de zijne, haar mond aan zijn oor.

– “Laat je gaan, beleef het allemaal samen met mij, ik wil en ik verlang het. Het moet iets unieks worden, iets enigs dat tussen ons ontstaat en waarvan de herinnering blijft voor altijd. Het is een experiment dat slechts één keer zal gebeuren. Maar ik verlang er sterk naar, voor jou én voor mij.”

Het bed bewoog. Hij veronderstelde dat zij terug naast het bed ging zitten, waarom wist hij niet. Haar hand nam terug zijn penis vast, ging in een geregeld tempo omhoog, omlaag.

– “Opgelet, nu begint het…maar hou je ogen dicht. Stel je voor dat de deur opengaat, er komt een onbekende vrouw binnen. Zij kijkt naar ons, zij ziet hoe ik je streel en zij likt haar lippen. In haar ogen komt een blik van lust om mee te doen. Zonder iets te vragen of wat ook begint zij zich te ontkleden. Zij heeft een donkerrode pull aan die zij over het hoofd trekt. Er onder enkel een witte BH met halve cups. Haar borsten zijn iets groter dan de mijne. De helft van haar tepelhoven zijn te zien boven de rand van de BH. Zij lacht naar ons. Zij heeft korte blonde haren, gekruld. Haar mond is vol en haar lippen vlezig. Geen schmink. Je bekijkt haar en doet haar teken om de rest van haar kleding ook uit te doen. Zij doet eerst haar rok uit, laat hem gewoon vallen aan haar voeten. Haar broekje kan ternauwernood het schaamhaar bedekken dat zelfs gedeeltelijk weggeschoren is. Het is van kant zodat je kunt zien dat het een echte blonde is. Zij draait zich om. We kijken naar een bloot achterste. Het broekje is eigenlijk een string. Zij heeft een mooi achterste, twee gelijkgevormde bollen, uitnodigend om gestreeld en gekust te worden. Zij wil je nog meer ophitsen. Zij streelt haar borsten, maakt nu haar BH los en bevrijdt haar twee rechtopstaande borsten. Zij zijn groter dan de mijne zie ik, maar staan fier. Het vlees lijkt stevig. O, moet je zien, haar tepels die recht vooruit priemen zijn bijna een centimeter lang. Het moet heerlijk zijn om daaraan te zuigen. Nu doet ze de string los. Ik kan haar schaamlippen zien omdat daar het haar volledig weg is. Ik heb zélf lust om het aan te raken.”

Haar hand liet zijn penis los. Hij kwam enigszins tot de werkelijkheid terug. Hij voelde zich meegesleurd in haar beschrijving. Hij had die vrouw werkelijk voor zijn ogen gezien, haar borsten, haar kont en de manier waarop zij zich had ontkleed. Wat zou er nu komen?

– “Zij doet teken aan mij dat zij mijn taak wil overnemen. Zij wil je nu strelen en vraagt de toelating. Ik kan het haar niet weigeren. Jij ook niet want er wipt hier iets dat om een hand vraagt.”

Hij hield zijn adem in. Nu zou het komen. Zijn penis werd weer vastgepakt, vier vingers en een duim omsloten hem en gingen op en neer. Hij glimlachte voor zich heen. Hij had zich bijna laten vangen, denkend dat het iemand anders zou zijn. Maar iemand anders zou niet zo'n warm hand kunnen hebben. Het zou koud zijn bij de aanraking. Het was dus dezelfde hand als daarnet. Hij ademde terug uit, ontspande zijn spieren en knikte als teken dat zij mocht doorgaan. Hij lachte inwendig en speelde verder in die fantasie die hij ten slotte aangenaam vond. Zij had gelijk, het was een andere belevenis, een andere manier om tot elkaar te komen via een denkbeeldige derde persoon.

– “Zij kijkt ernaar met verlangen. Ik zie dat ze de grootte meet met haar ogen. Zij likt aan haar lippen, buigt zich voorover, ontbloot de eikel zoals je gewaar wordt en zal nu…”

Een mond sloot zich over zijn penis, zakte naar beneden toe en ging terug naar omhoog. Het was warm, vochtig en het deed geweldig deugd. Hij hoorde geen commentaar meer. Men kan immers niet spreken met zo'n groot ding in de mond. Hij had lust om haar hoofd vast te nemen om het ritme aan te geven maar hij hield zich in. Hij vond het uiteindelijk aangenamer om het spel mee te spelen. Zijn penis werd nu gelikt vanaf de basis tot aan de top waarop kleine likjes werden gegeven op de manier dat een kat aan de melk likt. Dan werd hij weer omsloten door twee lippen en verdween hij weer voor een gedeelte in haar mond. Haar bewegingen versnelden, geholpen door haar hand die ze aan het onderste gedeelte van de penis hield en mede de bewegingen maakte. Zij masturbeerde hem en tezelfdertijd pijpte zij hem met de kunst die haar eigen was. Hij kon zich voorstellen dat eender welke andere man op die manier snel zou klaarkomen, maar hij niet.

De mond liet zijn penis los, wat hij spijtig vond. Twee handen streelden zijn ballen, zijn billen en nestelden zich onder zijn gat dat hij lichtjes omhoog bracht. De mond zocht en vond de penis terug. Hij maakte er gebruik van, gezien de handen onder hem waren, om zich naar boven te duwen en voelde hoe zijn penis grotendeels in de mond gleed, tot ver achter in de mond. Zij hoestte ervan en hij lachte.

Hij voelde dat zij op het bed kroop, zijn benen opzij legde en zich ertussen nestelde, hem steeds strelend. Het bed bewoog opnieuw, hij raadde dat zij nu rechtstond boven hem. Hij had lust om zijn ogen te openen en te kijken naar het mooie schouwspel dat zij bood. Hij weerstond aan het verlangen en wachtte op de volgende gebeurtenis. Zij nam zijn lul weer beet en deze keer voelde hij dat zij ermede over haar gleuf wreef, een erg natte gleuf. Zij zocht de ingang van haar grotje en liet zich op zijn speer zakken. Hij kon zich niet weerhouden een gedempte Ahhhhh te slaken van genoegen. Hij had het gevoel in een oventje terecht te komen, een voorverwarmd oventje waarin men het brood plaatst dat voldoende gerezen is. Zijn Frans broodje was voldoende gerezen en mocht nu gebakken worden. Zij liet zich op en neergaan, eerst gematigd, dan sneller en sneller. Plots viel zij door een te felle beweging boven op hem. Hij sloeg zijn armen om haar heen, rolde haar over en kuste haar. Een kus van dank voor al hetgeen hij tot nu toe beleefd had. Hij hield nog altijd de ogen gesloten, omvatte haar gezicht, botste daarbij tegen haar oorbellen. Hij deed haar pijn want terwijl hij haar kuste probeerde zij “ai” te zeggen. Hij liet haar los, zette zich recht, opende zijn ogen en verstarde.

– “Hé, wat…wat gebeurt hier? Hoe kan…?”

Hij keek naar een onbekende vrouw, een blonde met korte, gekrulde haren. Haar borsten stonden recht, de grote tepels ook in diepbruine tepelhoven. Zij lachte om zijn verbouwereerdheid en keek opzij. Hij keek ook opzij. In de zetel zat Tracy, helemaal naakt, een hand tussen de benen. Zij glimlachte naar hem. Een glimlach die hem moest geruststellen maar die ook angst verraadde. Angst om zijn reactie.

Hij keek weer naar de vrouw. Zij had donkere ogen die hem vrank aankeken. Een blik met de vraag wat er nu zou gebeuren. Hij realiseerde zich pas dan dat hij nog altijd in haar zat. Hij voelde het omdat zij haar hand tussen hen in had gebracht en zich nu zachtjes verder masturbeerde.

Tracy stond op, legde haar handen op zijn schouders omdat zij zag dat hij zich wou rechtstellen.

– “Blijf schat, blijf. Ik heb het zo gewild. Wees niet boos. Ik heb dat allemaal gepland omdat ik je aanbid, omdat ik wil dat je gelukkig bent, omdat ik wil dat je het opperste geluk en genot zoudt kennen, samen met mij. Mijn fantasme bestond erin dat ik je zou zien vrijen met een andere vrouw. Jij zou geweigerd hebben, ik weet het, daarom heb ik deze list bedacht en uitgevoerd. Doe me nu een groot plezier, doe verder. Ik zal kijken en genieten.”

Hij voelde haar borsten tegen zijn arm, haar handen streelden zijn schouders en over zijn borst. Zij nam zijn hoofd en kuste hem op de mond, hard en dwingend, duwde haar tong zo diep mogelijk. Zij wist dat haar kussen hem konden opwinden en zij wou ook nu resultaat ervan hebben. Hij draaide haar naar zich toe, keek in haar ogen. Alleen liefde was er te zien, liefde en een stil verzoek om verder te doen.

– “Ik wil je zien vrijen, ik wil zien hoe je een andere vrouw tot een orgasme brengt, ik wil zien welke reacties een vrouw bij je heeft. In haar zal ik mezelf zien. Het lijkt je misschien absurd maar je moet het zien als een verruiming van de geest, een geschenk aan het lichaam. Een éénmalig geschenk, want dit zal en mag nooit meer voorvallen. Doe voort liefste, geef haar en toon haar al wat je kunt, toon mij je liefde via een ander lichaam, laat haar vibreren, laat haar gillen en trillen maar laat haar vooral voelen dat je een man bent, de mijne.”

Hij bekeek haar gezicht dat ernstig stond. Zij meende ieder woord. Dan keek hij terug naar de blonde die hem verwachtingsvol toelachte. Een klein, bijna onmerkbaar wipje met haar kont als om hem te beduiden dat hij in haar stak en dat zij het vervolg wenste. Zij had een aangenaam gezicht. Een gezicht dat hem met een bijna uitdagende blik opnam alsof zij twijfelde aan hetgeen Tracy gezegd had. Hij liet zijn blik van de ene naar de andere gaan, gaf met zijn onderlichaam een duwtje zodat zijn penis iets dieper in haar schoof. Zij lachte en stak haar armen uit, één naar hem, de andere naar Tracy. Zij lieten zich alle twee voorover op haar vallen en kusten elk een wang. Tracy trok zich terug, ging terug in de zetel zitten met gespreide benen. Tussen de zwarte haren zag hij haar kutlippen die open stonden.

De vrouw kuste hem in de hals terwijl hij naar Tracy keek met een ernstige, vragende blik.

– “Eénmalig hé, alleen omdat het een fantasme is dat je wil beleven in werkelijkheid.”

Zij knikte, liet zich wat onderuit schuiven zodat zij vrijwel op de rand ervan zat, een positie die als liggend kon worden beschouwd.

– “Hm, hm, alleen een lichamelijke belevenis, geen enkel emotionele binding, nu niet en later niet. Jij alleen telt voor mij zoals ik voor jou tel. Dit is een lichamelijk gebeuren waarbij we alle drie betrokken zijn, maar in feite moet het ons geestelijk naar elkaar toe brengen als een uiting dat elk van ons in staat is tot alles om de ander gelukkig te weten. Daarom! Begrijp je wat ik bedoel?”

Er volgde een lange stilte waarbij ze elkaar in de ogen keken. Momenten waar hun ziel en hart één werden, overtuigd van hun emotionele liefde voor elkaar.

Goed, dacht hij, zij wou een liefdesdaad zien, zij wou zien hoe twee mensen in en met elkaar konden omgaan, hij zou haar tonen wat hij kon, hij zou haar tonen wat hij haar altijd zou geven. Was het een vorm van pervers zijn om iemand te laten delen van datgene wat je het liefste ziet? Kon dat zó ver gaan?

Zij zag dat hij nog steeds aarzelde, stak twee vingers in haar natte kut, stond recht en kwam naar hem toe met uitgestoken hand. Hij likte het af, voelde dat de zwelling van zijn penis toenam. De vrouw voelde het ook, aanzag het als een startsein en begon verwoed met haar bekken op en neer te gaan. Twee natte vingers werden hem weer toegestoken. Hij nam haar hand, stak de vingers in de mond van de vrouw en kuste haar. Passioneel? Meer dan dat, het vuur sprong er letterlijk uit. Hij gaf stoot op stoot met al de kracht die hij kon opbrengen, het was beuken. Hij had de flanken van de vrouw genomen als houvast om meer kracht te kunnen geven. Hij zag dat ze genoot, hem met grote ogen aankijkend. Zij vroeg zich waarschijnlijk af of dat geweld kon blijven duren en wie er het eerst zou klaarkomen.

Hij hijgde van de inspanning, veranderde van positie. Hij legde haar twee benen in zijn hals, boog voorover tot zijn gezicht het hare bijna raakte. In tegenstelling met het beuken van daarnet schoof hij nu traag en vol gevoel over en weer. Hij keek omlaag als hij zich terugtrok. Vermits zij weinig schaamhaar nog bezat kon hij zien hoe zijn penis glinsterde van haar geil. Hij trok zich bijna volledig terug en ging dan enkele keren in en uit haar, alleen maar met de kop van zijn lul. Hij voelde dat zij op het punt stond van klaarkomen, liet zijn volle gewicht op haar zakken zodat hij helemaal in haar verdween. Haar benen sperde hij nu maximaal open, verhief zijn kont en liet zich telkens totaal op haar neervallen. Hij voelde hoe zijn lul iedere keer weggleed op iets. Hij hoorde haar grollen, voelde haar kutwanden die zich als een handschoen om hem sloten. Hij nam één van de grote tepels in zijn mond, zette er zijn tanden voorzichtig rond, beet lichtjes en trok. Haar grollen werd een kreunen bij iedere stoot. Hij zag dat zij hem haar andere borst aanbood. Hij zoog ze zover mogelijk in zijn mond. Door een klopje op haar been deed hij haar teken dat zij haar benen omlaag moest doen. Hierdoor ontstond een nauwere spanning op haar schede-ingang waardoor de wrijving groter werd. Zij gaf een snik, begon woest en wild te wippen, zo erg dat hij bijna van haar werd afgeworpen. Hij nam haar armen, bracht ze achter haar omhoog en gaf haar stoot voor stoot terwijl hij haar kuste.

Hij keek naar Tracy. Die zat met opengesperde ogen naar het tafereel te kijken en was samen met de vrouw klaargekomen. Maar haar klaarkomen had een gevoel van jaloersheid doen ontstaan. Zij wist dat er geen vergelijk mogelijk was tussen de manier van klaarkomen. De meest extatische had de vrouw beleefd, daar was geen twijfel aan. Zij beefde omdat zij zich moest bedwingen om hem niet van die vrouw weg te halen.

Hij trok zich terug. Zijn penis zag rood en glanzend, de eikel paars. Hij zette zich op de knieën, toonde hem aan de twee vrouwen. Op de knieën verplaatste hij zich boven haar, stak zijn penis tussen de borsten die hij tegen elkaar prangde. Heen en weer ging zijn lul tot zijn scrotum tegen de onderzijde van de borsten botste en bovenaan de paarse kop er ver tussenuit kwam, ver genoeg om haar toe laten er telkens aan te likken. Hij draaide zich om en liet zich vallen zodat hij in de negenenzestig positie kwam te liggen. De kutlippen van de vrouw waren dik gezwollen, zagen rood van de wrijving. Onderaan zag hij een hoeveelheid wit geil dat met de zuiger meegekomen was. Hij keek naar Tracy en begon de kut te likken, keek weer naar haar. Zij lachte niet meer, hij zag een blik van vertwijfeling. Hij keek naar haar met een blik van: je hebt het zo gewild.

De vrouw had zijn penis terug in haar mond genomen en zoog er krachtig aan met de bedoeling hem op die manier te doen klaarkomen. Hij dacht er één ogenblik aan om zich te laten gaan maar hij oordeelde dat hij nog niet genoeg had laten zien. Het was toch de bedoeling dat hij véél zou laten zien? Zij wou toch zien hoe die vrouw zou kronkelen, gillen en trillen? Nou dan…

Hij likte met lange halen, opende haar kut en draaide in cirkels rond de opstaande clitoris. Hij genoot omdat er beweging in haar kwam. Hij stak twee vingers in haar, bewoog voor en achteruit, zocht met zijn lippen haar clitoris tot hij het ding had afgezonderd en zoog er aan. Als een vuurpijl kronkelde zij zich, liet zijn penis uit haar mond glijden en drukte zijn hoofd tegen haar schoot aan. Zijn tong flitste nu in en om haar kut, hij beet in haar kutlippen. Nog vooraleer zij van haar verbazing bekomen was had hij zich omgedraaid, draaide haar op haar zij en plonsde zijn harde lul met één stoot in haar. Zij slaakte een kreet, en nog, en nog…

Tracy zag hoe haar ogen groot waren van verrukking, zij lachte naar haar maar haar gezicht werd telkens verwrongen bij iedere stoot. Zij stak haar hand uit naar Tracy die haar hand erin legde. In dat contact tussen die twee vrouwen wou de ene haar gevoelens doorgeven aan de andere.

Op het gelaat van Tracy weerspiegelde zich haar gevoel. Zij genoot ook lichamelijk van het schouwspel, zij voelde wat de vrouw voelde, maar zij zag vooral dat hij genoot. Hij gaf wat zij van hem had verwacht, het complete lichamelijke genot aan een vrouw die lag te kronkelen terwijl zij toekeek. En die man behoorde hààr toe. Zij voelde zich ontzaglijk fier op hem.

Het zweet droop van zijn gezicht, van zijn lichaam. Hij voelde het in straaltjes van zich afglijden. Door zijn bewegingen zag hij het van zijn neus soms wegvliegen. Dit was Neuken met een hoofdletter, dacht hij. Dit was de totale overgave van een lichaam aan het andere. Hij kon niet zeggen wie hier wie bezat. Het was de stap naar het oneindige, de galop naar het universum van het genot.

Met een korte ruk draaide hij de vrouw op haar buik, trok aan haar rif zodat zij op haar knieën voor hem zat. Zij had inderdaad een mooie, aantrekkelijke kont. Terwijl hij even uitblies liet hij zijn handen erover dwalen, ervoer de zachtheid van het vlees. Met één hand omvatte hij haar kut, boog zich voorover en nam met de andere hand een borst. Zij had haar hoofd in het kussen geduwd, bewoog haar lichaam op het ritme dat hij met zijn handen kneedde. Zij zweette al zo erg als hij, het liep langs haar rug in het kuiltje onderaan haar rug.

Hij bracht zijn penis in stelling, liet hem langzaam in haar wachtende kut glijden. Met zijn twee handen in haar zijde trok hij haar voor iedere stoot tegen zich aan. Telkens als de twee lichamen elkaar raakten gaf het een pletsend geluid. Zij duwde zo hard als zij kon, genoot van die lange, harde, dikke lul die tegen haar baarmoeder aanstootte. Het gaf haar ongekende trillingen, ongekende emoties en zij wou dat het nooit meer zou stoppen.

– “Het is…zo heer..lijk, zo…fantastisch…niet te..geloven..dat zoiets..bestaat. Ik…ik kom weer…ahh…ahh.

Hij genoot langs elke porie van zijn lichaam. Over zijn rug liepen rillingen van genot en het deed hem lachen. Begrijpe wie begrijpe kan, hij was zo heet als de pest en hij kreeg er kippenvel van. Hij wist zich de morele winnaar van deze slag. De vrouw kon zich niet meer bedwingen, schreeuwde haar genot uit, liet zich voorover vallen, de armen gespreid. Zijn penis zat in haar gevangen. Nog wou hij het niet opgeven, zij hadden er om gevraagd, zij kregen het.

– “Stop, stop…hou op. Dit kan niemand uithouden, het is niet te geloven, hou op…”

Zweetdruppels vielen van zijn voorhoofd op haar kont. Ophouden deed hij maar voor een ogenblik, hij wou nu zelf ook klaarkomen. Hij deed haar kontkaken vaneen, zag hoe hij daartussen gevangen zat. Hij keek ernaar met genoegen.

Een hand werd op zijn arm gelegd. Tracy keek hem aan, veegde met haar andere hand het zweet van zijn voorhoofd. Zij gaf hem een kus.

– “Geef de rest nu maar aan mij. Ik heb geduld genoeg gehad, ik heb genoten en ik heb geleden, ik was jaloers en toch vond ik het zo prachtig dat ik niet tussenbeide kon en wou komen. Het was een heerlijk schouwspel, een onvergetelijk fantasme. Maar ik wil de bekroning, ik wil je zaad in mij voelen spuiten. In mij of waar je ook maar wil, op mijn borsten, op mijn kont ofwel in mijn mond.”

Zij lachte om het ongewilde rijmen. Zij duwde op zijn buik, hem beduidend zich terug te trekken. Hij trok zijn penis uit de schede. De vrouw bewoog niet eens. Zij lag met gesloten ogen, nahijgend. Haarslierten kleefden op haar voorhoofd. Tracy en hij keken naar de natte penis. Zij liet haar hand erover strelen, keek naar haar natte vingers, stak één vinger in zijn mond en de andere vinger nadien in haar mond. Hun ogen hadden elkaar niet losgelaten. Woorden waren overbodig, zij begrepen elkaar volkomen.

Hij legde zich op zijn rug naast de vrouw. Tracy bekeek hoofdschuddend de nog altijd harde penis, legde haar been over hem en schoof de lul in haar wachtend poesje. Zij sloot de ogen van verrukking. Ja, zij had oneindig genoten en al haar verwachtingen waren voldaan. Zij had als vrouw geleden ook, maar dit was nu haar beloning. Zij liet zich zacht op en neerdeinen, genietend van het gevoel helemaal gevuld te zijn. Gevuld door diezelfde dikke lul die daarnet een vrouw tot opgave gedwongen had. Zij zou niet opgeven, zij wou alles.

Een vrouw die geniet is prachtig om zien, dacht hij. Op haar gelaat lag een verheven uitdrukking, net alsof zij in een andere wereld vertoefde. Om haar mond speelde een geheimzinnige glimlach. De glimlach van de Mona Lisa, dacht hij.

Zij had haar handen op zijn borst gelegd, verhoogde het ritme. Ondanks het opveren van het bed bewoog de vrouw nog altijd niet. Tracy keek naar zichzelf, zag haar borsten meewippen met de bewegingen, tussen het zwarte schaamhaar zag zij de lul in en uit haar schuiven. Eenvoudig prachtig, wonderbaarlijk. Door het kijken werd zij heet als wat, voelde haar orgasme naderen en aangroeien. Zij verhoogde het tempo, reed op zijn lul als een amazone in galop op haar paard. In haar oren klonk nog het gegrom en het schreeuwen van de vrouw toen die klaarkwam. Zij schaamde zich ook niet voor het geweldige gevoel dat haar overviel. Zij had de indruk doorboord te worden door een gloeiend zwaard, haar orgasmes waren zo hevig en zo op elkaar volgend dat zij ervan duizelde. Zij liet zich langzaam voorover vallen op hem.

– “O schat, ik ben de meest-gelukkige vrouw van de wereld. Neem me in je armen, hou me vast en laat me nooit alleen. Ik zou het niet overleven zonder jou. Dank voor alles. Wacht nog heel eventjes, dan zorg ik voor jouw genoegen. Of heb je genoeg?”

Zij zette zich op de knieën, liet zijn penis uit haar gaan, keerde zich om en likte hem volledig schoon. Zij keek hem aan met een blik die alleen maar een vrouw kan geven waarvan de man zich onherroepelijk onder haar huid heeft gevestigd en in haar bloed gekropen is.

– “Nu jij, je hebt het meer dan verdiend. Laat je gaan, ik wil alles.”

Zij nam zijn penis vast met een soort eerbied, schoof haar lippen er omheen, likte met haar tong rond de eikel en begon haar pompende beweging. Haar lippen omsloten de penis nauw. Dra had zij het goede ritme, voelde het wanneer de rand van de eikel telkens onder druk van haar lippen kwam. Het duurde slechts enkele minuten. Zij voelde hoe hij zijn lichaam spande, de kop van de penis in haar mond zwol precies nog aan. Zij voelde dat hij op het punt stond om klaar te komen en pompte sneller. Zij verschoot van de eerste zaaduitstorting die tegen haar gehemelte botste, zij verschoot nog meer van de tweede, vooral van de hoeveelheid, en de derde daaropvolgend. Zij kon het niet bijtijds slikken, het droop tussen haar mondhoek en de penis van haar kin. Zij bleef zijn penis vasthouden en likte nu zachtjes, heel zachtjes omdat zij wist dat hij nu uiterst gevoelig was.

Zij bekeken elkaar met een dankbare blik. Zij boog zich naar hem toe. Hij likte het zaad van haar kin en samen deelden zij dat in een lange kus.

Zij bleven liggen, ook nadat de vrouw was opgestaan, zich terug had aangekleed en met een “tot ziens” was weggegaan. Veel later had zij zijn hand genomen en hem tussen haar benen laten voelen. Hij had haar verwonderd aangekeken.

– “Is dat van het voorbije of is dat de nieuwe productie?” vroeg hij lachend.

– “Ik heb nog een beurt tegoed, voor mijn part mag je gerust beginnen. Kijk maar…”

De daad bij het woord voegend legde zij zich op haar rug, opende haar benen volledig en begon zich met twee vingers te strelen.

* * * *

Zij dacht eerst de deurbel te horen, opende haar ogen en luisterde aandachtig. Het was de telefoon die rinkelde.

Verdwaasd keek zij rond. Zij lag in bed, alleen. Haar hand stak nog steeds tussen haar benen. Zij trok ze terug, keek ernaar en schudde het hoofd. Flink nat, dacht ze. Wat moet ik toch gedroomd…

Ineens kwam alles haar voor de geest, gans haar droom, alles wat zij beleefd had. Geen wonder dat zij zo nat was.

Het telefoongerinkel had opgehouden. Men zou wel terugbellen. Zij dacht aan haar droom, aan haar fantasme. 's Jonge, wat een belevenis was dat toch. En hoe had zij genoten! Onvoorstelbaar! Het was in ieder geval iets dat zij hem moest vertellen. Een mooie, onwerkelijke droom.

Een peinzende uitdrukking kwam in haar ogen. Zij voelde in haar het genot dat zij ervaren had door hem te zien vrijen met die vrouw, de rillingen die langs haar rug liepen als zij hem in haar zag beuken, als zij haar hoorde klaarkomen. Gans de morgen liet de droom haar niet gerust. Telkens en telkens weer kwam er een detail voor haar ogen, zag zij zijn gezicht, voelde zij pijn en genot die streden om voorrang. Het was bijna middag toen de telefoon opnieuw rinkelde.

– “Hello, dag Yvonne, wel een tijdje dat ik je gehoord of gezien heb zeg. O, had je deze morgen al gebeld? Dan heb jij me wakker gebeld terwijl ik midden in een mooie droom was. Ja, een heerlijke droom die ik je misschien wel eens zal vertellen.. Wat zeg je, heb je die lange haren laten knippen? Dat vind ik spijtig, jij had zo'n mooi blond haar…

Zij stokte. Een plotseling idee schoot door haar hoofd. Yvonne was blond, had zwaardere borsten of zij en zij waren altijd goede vriendinnen geweest. Zij kon toch..nee. Zij moest er niet aan denken en toch…

– “Zeg schat, waarom kom je niet bij me langs? Ik heb je een prachtig voorstel te doen. Een belevenis die je slechts éénmaal kunt meemaken. Ja, een belevenis waaraan héél veel genoegen verbonden is. Hm hm, kom maar af dan maken we alles in gereedheid. Je hebt toch een paar uurtjes deze namiddag? Ja, het moet deze namiddag gebeuren. Fijn zeg. Haast je nu wat, ik krijg al de bibber van genoegen.”

Zij legde de telefoon neer. Was het voorbestemdheid dat Yvonne juist nú zou bellen? Eigenaardig was het wel. Zij zong terwijl zij zich klaarmaakte, dacht aan haar liefste waarmee zij deze namiddag een afspraak had. Ja, als alles verliep zoals zij het zou plannen dan werd een fantasme én een droom een fantastische werkelijkheid. Mogelijk éénmalig, maar het beleven waard!

Roger

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Het experiment

 1. 13 februari 2008 at 21:38

  De verhaallijn vind ik niet bijzonder spannend, maar daartegenover staat een magnifieke beschijving van beminnen.
  Dat vind ik echt super!

 2. WB
  21 februari 2008 at 23:35

  Dit behoort tot het allerbeste dat deze site te bieden heeft. Het summum van vochtigheid zonder ooit maar een seconde banaal te worden. Ik mag er maar 3 sterren voor geven, maar anders…

 3. 5 maart 2009 at 11:43

  Heerlijk spannend verhaal en ook mooi opgebouwd Voor mij is het drie sterren waard

Geef een reactie