hot teens tube shemale jizzed by group.

Het genot van een kale spleet

Langzaam liet Mariska zich wat dieper op het toilet zakken tot haar billen de koude rand raakten en even trok een lichte siddering door haar lijf. Een siddering waarvan ze nu al niet meer wist of dat alleen van de kou was. Daarnet terwijl ze zich warm had gedoucht en haar haartjes van haar bikinilijn had bijgewerkt had ze plots het besluit genomen. Vandaag moest het gebeuren! Niet dat het idee nieuw was, vaak genoeg zag ze op foto's op internet vrouwen die zich helemaal kaal hadden geschoren en steeds weer trok het haar aandacht. Maar een zeker gevoel van schaamte had haar weerhouden het zelf te doen. En nu wilde ze het.

Met naast zich het scheerschuim en een wasbak met warm water zat ze er nu klaar voor en spreidde haar benen voldoende. Opnieuw was daar dat gevoel dat ze maar al te goed kende en haar bevestigde in haar diepste angsten. Alleen al de gedachte zichzelf kaal te scheren maakte haar zo geil dat haar lipjes licht weken en het eerste vocht afscheidden. Voorzichtig zette ze het scheermes op haar huid en begon zorgvuldig elk stukje kaal te scheren. Heel langzaam ging het, voorzichtig als ze was en vastbesloten zichzelf niet te verwonden met het scherpe mes.

Al scherend voelde ze de kriebeling en tinteling in haar bui toenemen. Het kostte Mariska veel moeite zich te blijven concentreren op haar werkje. Iedere keer dwaalden haar gedachten af naar het moment dat ze haar nu bijna kale kut aan een man kon laten zien. En die gedachte maakte haar steeds geiler zodat ze haar ademhaling wat voelde versnellen. Ze voelde de behoefte zichzelf eens goed te verwennen met haar vingers maar eerst moest dit klusje geklaard worden. Zorgvuldig vermeed ze het directe contact van haar vingers met haar lipjes of haar klit. Wetend dat als dat gebeurde ze zichzelf niet meer in de hand kon houden.

Nadat het laatste haartje verwijderd was spoelde ze zich vanonder goed af en opnieuw trokken de rillingen door haar lijf. Verdomme, wat was dit al een lekker gevoel. Verbeeldde ze het zich of was alles daarbeneden nu al veel gevoeliger geworden. Even streken haar vingers door haar nu ras natter wordende kut maar nee, niet hier. Stel je voor dat een van de kinderen de badkamer wilde gebruiken. Ze sloeg haar badjas om en liep snel naar haar slaapkamer in de hoop niemand tegen te komen. Ze wist zeker dat haar geilheid te zien was. Wankelend trok ze de deur van haar kamer achter zich dicht en in het slot en viel op haar bed.

Haar vingers zochten zich snel een weg naar haar brandende kut. Nog even langzaam maar daarna streken haar vingers snel door haar nu flink soppende kutje. Ze wist dat als ze maar even haar klit zou beroeren ze direct zou komen. Ze wilde graag klaarkomen maar wilde het ook nog even uitstellen. Maar het verlangen naar de verlossing werd al snel te groot en voorzichtig draaide ze zich op haar rechterzij. Ze schoof haar linkerhand tussen haar benen door zodat haar vingers de ingang van haar kut konden blijven bewerken. Met haar rechterhand begon ze nu over haar buik voorzichtig af te dalen in de richting van haar venusheuvel.

Verder, steeds verder schoof haar hand over haar buik en nam haar opwinding toe. Nu, ja nu wilde ze nog maar één ding. Toen haar vingertoppen haar klit bereikten kon ze een klein kreetje niet meer onderdrukken. Direct drukte ze twee vingers stevig op haar klit en begon zichzelf in hoog tempo te wrijven. Vrijwel direct barstte haar orgasme los met een heftigheid waarvan ze later verbaasd was dat ze die in zich had. Luid kermend kwam ze, en kwam ze, en kwam ze!

Even later lag ze lekker na te genieten haar handen, nu in rust, nog steeds op dezelfde plaats. Pfoeh, wat was dit lekker geweest en direct controleerde ze met haar hand nog eens haar nu helemaal kale kut. Geen haartje meer te bekennen! Trots was ze op zichzelf dat ze deze drempel had overwonnen. Ze zag er nog wel wat tegenop om volgende week met haar vriendinnen naar de sauna te gaan maar dat was pas volgende week. Dat zag ze dan wel weer. Misschien gaf ze wel het goede voorbeeld aan hen?

Zo peinzend voelde ze haar opwinding alweer wat toenemen en even overwoog ze zichzelf nog eens klaar te vingeren. Maar tegelijkertijd wilde ze haar durf testen en zichzelf nog verder overwinnen. Ze bedacht dat ze nu net zo goed ook een ander geil plan kon testen. Vlug stond ze op en liep naar haar kledingkast en trok een mooie rok te voorschijn. Ja, perfect. Niet te kort, niet te lang maar vooral niet te dik. Het was een mooie dag en ze was benieuwd hoe het zou voelen om kaal geschoren en zonder slip door het dorp te wandelen.

Toen ze haar rok aangetrokken had twijfelde ze nog even maar hakte snel de knoop door. Vandaag geen slip! Bij deze rok en het lekker warme weer paste een fleurig strak truitje en een mooie BH. Een dunne want ze was benieuwd hoe haar tepels zouden reageren en in de stof zouden priemen. Daar kwam ze vlot achter toen ze haar BH aan wilde trekken want de tepeltjes stonden al keihard vooruit en eenmaal bedekt door de stof waren ze nog steeds goed te zien. Ook de stof van haar truitje deed de aftekening niet minder worden en ze kon het niet nalaten nog even stevig over haar tieten te wrijven om direct weer een flinke scheut in de richting van haar liezen te voelen.

Snel nu voor ze haar zelfbeheersing verloor. En even later liep ze in de stralende zomerzon door het dorp. Wat een vreemd kriebelend gevoel gaf haar kale kut. Geen haartje en geen stof om er tegen te strijken en toch leek ze alles dubbel goed e voelen. Elk zuchtje wind veroorzaakte een bijzondere tinteling en ze voelde zich met de minuut natter worden. Mijn god, wat een geil gevoel. Dit was bijna niet meer te harden. Op de markt aangekomen zocht ze een lekker plaatsje in de zon en bestelde een cappuccino.

Haar hart bonkte in haar keel omdat ze het gevoel kreeg dat iedereen zag dat ze onder haar rok geen slip aanhad en wel heel erg kaal was. Toch bedwong ze haar neiging om haar rok steeds lager en strakker om zich hen te trekken. Dit wilde ze, zich een beetje tonen, mannen een beetje laten kijken en zelf heel geil worden van hun blikken. En die blikken waren er voldoende! Ze voelde ze branden en al gauw nam haar opwinding al weer zulke vormen aan dat ze zich niet meer in wilde houden.

Ze stond op en liep naar het damestoilet, nu wel weer met bonkend hart alsof iedereen wist en kon zien wat ze ging doen. Maar met al moed en vastberadenheid maar vooral geilheid zette ze door en verdween in het bekende hokje. Snel ging ze zitten met haar billen op de rand, leunde met haar rug achterover tegen het blok, plantte haar benen wijd tegen de deur en trok haar rok met een beweging tot op haar buik. En daar lag haar eigen pracht al te stralen en glinsteren van het vocht. Alleen al de aanblik bezorgde haar bijna haar 2e orgasme van de dag. Snel bracht ze de vingers van haar rechterhand weer naar haar spleet en begon de wijd openstaande, zeiknatte lippen en haar gezwollen klit beurtelings te bewerken. Snel, heel snel kwam haar bevrijdende hoogtepunt. Ze beet hard op haar eigen lippen om het zinderende gevoel niet te laten ontsnappen met harde kreten.

Een minuutje later liep ze voldaan terug naar plaats, rekende af en wandelde trots en voldaan terug naar huis. Wat een overwinning op haar schaamte, de regels en de opvoeding. Nu deze drempel overwonnen was durfde ze misschien nog wel meer experimenten aan. Een lach trok over haar gezicht in het vooruitzicht van mooie, geile nieuwe tijden.

© Gerrit

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world