hot teens tube shemale jizzed by group.

Het is een meisje!

Met die woorden kwam mijn lief me op deze maandagochtend wekken. Je had net gehoord dat Max en Lex een dochter hadden. Niets voor hem om daar zo ineens van te juichen. Ik dacht even daar zal wel weer iets achter zitten, net zoals die ene keer dat “het sprookjeshuwelijk” gevierd moest worden. Fantasie of Max wel of niet geschoren zou zijn, ik was nog niet geschoren dus de uitkomst was dat Max dat wel was en ik er dus aan moest geloven. Daar heb ik overigens nog steeds geen spijt van. “dat had ik jaren eerder moeten doen” is zo'n gevleugelde uitdrukking. Vanochtend nog had hij me er op geattendeerd dat het wel weer tijd werd voor een goede scheerbeurt, de stoppeltjes werden zichtbaar en erger, volgens hem, voelde je het ook zo erg met je tong. Nou dat was een aanwijzing genoeg, straks onder de douche even een mooie scheerbeurt zodat alles weer gladjes verloopt.

Ik lag zo wat te mijmeren toen ik ineens hoorde roepen: ik ga even naar de super om muisjes te kopen, krijg je straks beschuit met muisjes op bed. En daar hoorde ik de voordeur al in het slot vallen.

Gatver, dacht ik, als ik ergens een hekel aan heb is het aan beschuit eten in bed, al die kruimels die je nog dagen tegenkomt. Dat weet hij toch ook!

Wel tijd om nog even snel te douchen en het mesje te hanteren, heeft hij daar niet meer over te klagen.

Ik lag al weer wat te doezelen toen ik de voordeur open hoorde gaan. Schat ik heb de muisjes en een mooie rol beschuit, hoeveel wil je er?

Kom nu eerst maar even boven, misschien kan ik hem van het onzalige idee afhelpen, door hem mijn geschoren kutje aan te bieden.

Ja, ja ik kom al, je wilt zeker geen beschuit in je bed he, vanwege de kruimels, liep hij al te mopperen.

Met mijn verleidelijkste blik zei ik ja, dat heb je goed geraden.

Dat komt mooi uit daar heb ik dan ook al op gerekend. Ik hoop dat je je geschoren hebt,

Jaaaaaaaa schat zoals het hoort.

Mooi, ga dan maar even stil liggen, dan smeer ik een ander beschuitje met deze overheerlijke roomboter. De muisjes erop en ik kan aan mijn ontbijt beginnen.

Nog dagen zal ik de muisjes in mijn bed vinden, met dank aan het prinsessenkind.

© Frans Cyclist

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world