hot teens tube shemale jizzed by group.

Het meidenweekend

We waren met zes in een vijfpersoonstent. Het moest passen dachten we, we waren niet dik. Op Carla na dan, die was wat dikker. En Inge die nogal grote borsten had. En Agnes die vrij lang was. En Esmeralda die altijd zo druk en beweeglijk was dat ze fysieke en mentale ruimte in beslag nam voor twee. En Cora, die had echt een enorme schaamspleet. Niet dat de tent daardoor kleiner werd, maar het was meer het ontzag voor dat kolossale geslachtsdeel dat we allemaal een beetje afstand wilden bewaren. En o ja, je had mij, bescheiden als altijd.
We hadden meidenweekend en vertrokken naar een camping in Zuid-Limburg. Zoals gezegd met een vijfpersoonstent. Het was schitterend weer, ook al was het pas mei. Overdag zouden we fietsen, ‘s avonds eerst uit eten, dan een dropping doen in twee groepen en dan de tent in duiken. Ik geloof dat het Esmeralda was die het voorstelde.
Niet iedereen was meteen voor, sterker nog, alleen Cora was meteen enthousiast. Maar ja, die heeft dan ook een enorme kut. Als de stemming twee tegen vier was gebleven, dan was het hele plan niet doorgegaan. Maar halverwege de avond, toen er al heel wat wijn was gedronken, was de verhouding opeens vier voor twee tegen. En die twee, waaronder ikzelf, twijfelden. Het duurde welgeteld een glas rode wijn en toen waren ook ik en Carla om. Carla stelde wel een voorwaarde: voordat een en ander ging gebeuren moest er verplicht gedoucht worden. Carla is nu eenmaal van schoon, en gelijk heeft ze. Aangezien er maar twee damesdouches waren op de natuurcamping waar we logeerden konden we niet anders dan in tweetallen douchen. Cora en Esmeralda zouden als eerste gaan, vervolgens Inge en Agnes en Carla en ik als laatsten.
Om eerlijk te zijn, ik was behoorlijk zenuwachtig wat er stond te gebeuren, maar hetzelfde gold gelukkig voor Carla. Of we ons schaamhaar moesten scheren, wilde ze vertwijfeld weten. Dat leek me nogal overdreven. Zelf had ik een vrij kaal kruis, maar Carla was behoorlijk behaard van onderen. Althans dat vertelde ze me vanachter het wandje dat haar en mijn douche scheidde. Ik wilde haar wel tegemoet komen door mijn mesje en zeep uit te lenen. Of ik het bij haar wilde doen vroeg ze vervolgens. Ja, jee, ik vind Carla hartstikke lief, maar om nu haar kut te gaan scheren… Maar ze hield nogal aan en ik ben niet zo opgewassen tegen dat aanhalige gezeur. Dus ok, ik bij Carla het hokje in. Stonden we daar naakt en wel koeltjes uitgelicht in het tl-licht. Het was behoorlijk krap, want Carla is niet echt mager dus. Bovendien moest ik op mijn knieën om haar schaamhaar weg te harken. Ik zeepte de boel zachtjes in, probeerde haar geslacht niet te raken met mijn vingers, maar dat was best wel lastig, omdat Carla nogal geprononceerde uitwendige schaamlippen heeft. Voor zover het kon had ze haar benen gespreid. Ik had zelden zo’n aparte situatie meegemaakt. Gelukkig gaf haar schaamhaar goed mee en was het mesje scherp. Nog zorgvuldiger dan ik het bij mezelf altijd deed, schoor ik haar schaamstreek kaal. Het was zo goed gelukt dat ik het tot slot niet kon laten haar tweede mondje te kussen. Er ging een huivering door haar lijf toen ik het deed. Mijn tweede kus veroorzaakte een gilletje.
De avond was koud en donker. We liepen terug naar de tent met slechts een vochtige handdoek om. Gelukkig was het behaaglijk in de tent. De anderen hadden het gezellig gemaakt met zaklampjes. Ze zaten naakt in de kring, in kleermakerszit of op de knieën. Ik kon het niet laten naar Cora’s kut te kijken. Allejezus, wat een ding. Vervolgens ging het eigenlijk vanzelf. Ik voelde nauwelijks schroom. En omdat Carla en ik onder de douche al wat verkenningen hadden gedaan, was het logisch dat wij elkaar om de hals vielen. Ik voelde haar grote tieten en haar prachtige ronde kont. Het gekrioel van onszelf en de anderen zorgde voor bizarre schaduwen op het tentdoek. Ik zag Inge die bij Cora tussen de benen dook en ik bedacht dat ik dat ook wilde. Eerst bij Carla, straks bij een ander, maar ik wilde zeker ook Cora’s schede hebben geproefd.
Ik weet niet wie het was, omdat ik onder Inge en Agnes terecht was gekomen, maar iemand streelde me tussen mijn billen en duwde nadrukkelijk een vinger tegen mijn gat. Ik vermoedde dat het Esmeralda was. Ze was er nogal fanatiek in, volgens mij gebruikte ze ook haar tong om naar binnen te dringen. Ik zag Cora naar onderen voorbijschuiven en voelde vervolgens hoe ik vol overtuiging gebeft werd. En de vinger die mijn ster binnen drong. Ik zoog zo hard ik kon op een tepel van Inge en vingerde Agnes met links en Carla met rechts.
Ik denk dat we veel lawaai maakten. Na verloop van tijd werd de rits van de tent namelijk omhooggetrokken. Een felle lamp scheen naar binnen en iedereen hield op waar zij mee bezig was. Alleen Cora liet juist een langgerekte kreun horen.
‘Dames, het moet stiller.’ De campingeigenaar. Hij nam flink de tijd het gehele tafereel stevig uit te lichten. Toen zei hij: ‘Ik snap de opwinding, en als jullie het zachtjes doen, dan doen jullie lekker voort, maar die herrie kan echt niet. Afgesproken?’
Hadden we keus? Zo stil als we konden orgieden we nog een tijdje door. Na verloop van tijd vond ik Cora’s kut, die warm nat en glad was. Ik kon er drie vier vingers insteken, mijn hand zelfs. Ik zorgde dat ze klaar kwam. En het was Carla die mij klaar vingerde. De laatste die we aan een orgasme hielpen was Esmeralda. Die kreeg vijf vrouwen over zich heen en haar kreten werden gesmoord tussen de billen van Carla.
Binnenkort gaan we weer. De Achterhoek dit keer. En we nemen allemaal een speeltje mee. Ik verheug me er nu al op. Ga je mee?

Post navigation

Gerelateerde verhalen

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world