hot teens tube shemale jizzed by group.

Het mooiste?

Er is voor een man niets mooiers dan zich in het lichaam van een vrouw te mogen drukken. De uitnodiging om de onbekende diepte van een lichaam te mogen verkennen is het ultieme geluksmoment. En omdat een vrouw meer dan een opening heeft om een man te verwelkomen, is er veel genot te beleven.

De eerste keer dat je je in de buik van een vrouw drukt. De eerste keer dat je haar geslacht zich om het jouwe voelt sluiten, warm, nat en stevig. De eerste keer dat je het genot op haar gezicht ziet, het verlangen van haar geopende zachtheid naar jouw opgeheven hardheid. Mooier is er niet, denk ik. Opwindender weet ik niet. Misschien als zij vraagt of je in haar wil komen. Als zij zich met haar hand voor je opent of je vastpakt om de weg te wijzen naar het binnenste van haar lichaam.

De eerste vrouw die mij toegang tot haar geheim gaf, was mijn buurvrouw. Ik was 18 jaar en zonder enige ervaring. Het ging zoals in zoveel verhalen. Ik hielp haar en gluurde stiekem. Zij was achter in de twintig en ik vond haar mooi. Stevige borsten, ronde billen. En ze liep in een wel erg kleine bikini. Zij zag mijn erectie, die niet viel te verbergen en vroeg me of die stijfheid door haar werd veroorzaakt. Ik bloosde en stamelde. Zij stak haar hand uit naar de mijne en als een gewillig hondje liep ik met haar mee naar haar slaapkamer. Een king-size bed. Op de vraag of ik wel plezier met haar wilde maken, kon ik niet eens antwoorden. Mijn hart bonkte als een gek, mijn erectie voelde pijnlijk en ik wist dat ik voor het eerst de liefde zou bedrijven. Ik ging doen waar ik in vieze boekjes over had gelezen. Over had gefantaseerd als ik masturbeerde. Ik moest mijn kleren uittrekken en op bed gaan liggen. Stommelend voldeed ik aan haar verzoek, verlegen met mijn naaktheid, verlangend naar de hare.

In een paar karige bewegingen was zij ook naakt en ging op haar knieën naast mij op bed zitten. In een beweging draaide zij haar lichaam boven het mijne en sprak de magische woorden ‘ik wil je in me hebben’. Zij pakte mijn penis, boog die omhoog en schoof haar zachte buik over mijn lid. En in een allesverzengend moment kwam ik klaar. Ik spoot zoals ik voor mijn gevoel nog nooit had gespoten. Ik had wel door het bed willen zakken, willen verdwijnen. Ik geneerde met rot, maar zij moest er een beetje om lachen.’Jij bent vlug, je mag ook wat aan het meisje denken hoor’. Ze boog zich voorover, haar borsten raakten mijn borst en ze kuste me zachtjes op mijn lippen. Ze keek me aan. ‘Niks erg hoor, we wachten even tot je weer verder kunt. Speel ondertussen maar met mijn lichaam’. De rest van de middag leerde ze mij wat een man moet weten om een vrouw te plezieren. Nog twee keer klonk die middag de uitnodiging om in haar prachtige lijf te komen. Twee keer zag ik haar lichaam zich opspannen voor een orgasme en het lukte ons zelfs om de explosie van genot één keer tegelijk te beleven.

De weken daarna deed ik ervaring op, want ook het bedrijven van de liefde moet je leren. Ik leerde de genoegens van orale seks kennen. Zij leerde mij hoe ik mijn mond en tong kon inzetten om haar genot te verschaffen tot het ultieme moment toe. Zij liet mij ervaren hoe zij mij met haar mond tot een hoogtepunt kon brengen – een sensatie die maar weinig onderdeed voor mijn stoot haar lichaam binnen als zij daar om vroeg. Zij leerde mij dat het uitstellen vaak opwindender is dan het direct najagen van een orgasme en zij leerde mij dat er veel mogelijkheden zijn om lichamen met elkaar te verbinden. Maar toch geen mooiere manier dan wanneer zij op mij kwam zitten om met haar nat gezwollen geslacht over het mijne te wrijven, mij rechtop te buigen en over mijn jongeheer naar beneden te zakken. Als ik nu – na jaren – mijn ogen dicht doe dan zie ik haar gebaren weer, dan herinner ik mij haar prachtig deinende borsten als zij ons naar een explosie van lust danste.

Na die zomer van mijn inwijding ging ik studeren. Zelden nog was ik thuis, nog minder gelegenheid was er om bij haar een klusje te doen. En ik werd verliefd op een medestudente. Een slank meisje. Ik draaide weken om haar heen, ging op college zo zitten dat ik haar kon zien. Een paar weken voor het kerstreces durfde ik haar eindelijk mee uit vragen. Ik droomde van haar en masturbeerde met fantasieën over een vrijpartij, maar besefte heel goed dat de meeste meisjes niet zo maar met een jongen slapen.

De avond dat ik haar afhaalde zag zij er beeldschoon uit en ik voelde een lichamelijke reactie, waarvan ik hartelijk hoopte dat zij die niet zou zien. Maar ik had mij vergist. We praatten en dansten de hele avond. De band kondigde de laatste dans aan, een dans die heftig begon maar slow eindigde. Zij danste dicht tegen mij aan en ik hoopte maar dat zij mijn erectie, die de kop weer eens op stak, niet had bemerkt. ‘Mag ik vannacht bij jou slapen’ vroeg ze haar mond bij mijn oor. ‘Mijn ouders zijn thuis en willen niet dat ik met een jongen knuffel’. Zo noemde zij het dus ‘knuffelen’. Ik wist niet hoe vlug ik ‘ja’ moest zeggen. Ik sla de onwennigheid en de onhandigheid, die vooral van mijn kant kwam maar over, maar eindelijk lagen we naakt tegen elkaar aan in bed, te zoenen, te strelen, te voelen en op te winden.

Zij had een prachtig lichaam, een platte buik, mooie kleine borsten. Zij draaide op haar rug en keek me aan: ‘wil je het niet te wild doen’. Ik rolde op haar en drukte me bij haar naar binnen. Het genot overweldigde me en ik moest even doodstil liggen om niet gelijk te komen. Ze vroeg of er wat was. ‘Dit is het lekkerste dat ik me kan voorstellen’ zei ik en zij beaamde dat. Ik realiseerde me dat ik nu hetzelfde deed als van de zomer met mijn buurvrouw, maar dat toch alles anders was. Ook haar lichaam sloot zich om het mijne, even warm, zacht, nat en stevig en toch was het anders. Ik bewoog me in haar en ook dat was anders. Pas later zou ik begrijpen dat elke vrouw anders is, dat elke vrouw je op een andere manier hetzelfde geeft en dat de meeste vrouwen je het ook elke keer weer anders geven.

Ik werd de volgende morgen wakker omdat zij mijn ochtenderectie streelde. Wij lagen elk op een zij en keken in het grijze licht dat door het gordijn naar binnen siepelde naar elkaar. Ze glimlachte wat verlegen. ‘Ik vond het ontzettend lekker vannacht, ik wil nog wel een keer’. Zo deden we, heel langzaam wonden we elkaar op en langzaam schoof zij haar lichaam over het mijne totdat ik diep in haar zat. We zoenden elkaar  hartstochtelijk en onze lichamen bewogen steeds heftiger. Ik voelde de spanning in haar lichaam groeien. Haar billen spanden aan en met een diepe kreun kwam ze klaar. Hijgend bleef ze op me liggen en na een poosje keek ze me aan ‘ben jij eigenlijk wel gekomen’. Ik zei van niet. ‘Zal ik het doen of wil je op mij liggen?’ vroeg ze, terwijl zij haar buik langzaam begon te bewegen. Maar voordat ik antwoord kon geven had zij al besloten en begon zij haar lichaam over mijn hardheid op en neer te schuiven. ‘Ik wil dat je me aankijkt als je komt’ en dat deed ik een paar minuten later. Ik verdronk even in haar ogen en raakte mezelf in haar lichaam kwijt.

We gebruikten veel van de tijd voor het kerstreces, waarin ik naar huis zou gaan, om elkaar te leren kennen. Onder het mom van het gezamenlijk voorbereiden van de tentamens bleek er toch nog tijd over te schieten voor wat anders. Zij was die eerste nacht net als ik geen maagd meer geweest, maar zij had – net als ik – niet echt veel ervaring. Die deden we dan ook samen op. Voor het eerst bereikte zij de toppen van lust onder aanmoediging van mijn tong op haar genotsknopje, voor het eerst proefde zij mannelijk zaad op haar tong. Tegen de tijd dat de vakantie aanbrak wist ik dat je eigenlijk alleen maar echt met een vrouw kunt vrijen als je verliefd op haar bent. Dat was ik op mijn buurvrouw nooit geweest. Ik vond haar aardig, maar vooral lichamelijk zeer opwindend. Maar dit was het: verliefd de liefde bedrijven, opgaan in elkaars lichaam, diep doordringen in haar buik, me daar verliezen in golven van genot.

Thuis wachtte er een paar klusjes bij mijn buurvrouw. En daar zag ik tegen op, want ik vond dat ik niet weer het bed met haar kon delen. Met schroom bracht ik haar mijn eerste bezoek om een ooit nieuw gekochte lamp op te hangen – van de zomer was daar niks van gekomen. Ze was mooi. Een uitdagend lichaam, slank, strak, grote borsten. Ik voelde mijn lichaam reageren, maar besloot daar niet aan toe te geven. Maar het zat allemaal mee. Toen de lamp hing vroeg ze of ik niet teleurgesteld zou zijn als zij mij niet bedankte – want zo waren we ons spel gaan noemen. Zij had een vriend en het was beter ….. Opgelucht vertelde ik haar over mijn ervaringen en we namen – met een zedige kus – afscheid.

Verliefdheid komt en gaat. Zo ook met mij en mijn medestudente. Het duurde tot na de volgende zomer. Zij zakte voor wat tentamens, ik niet. Onze colleges liepen niet meer gelijk – zoetjes aan groeide er afstand en het erotisch element in onze ontmoetingen – na het kerstreces nog van grote hartstocht – werd minder. Het gebeurde dat we niet in mijn of haar bed belandde. Het duurde tot dat zij tijdens haar zomervakantie verliefd werd op een ander en ik aan de Spaanse Costa het genoegen van een paar andere vrouwen leerde smaken. Op de eerste was ik een paar dagen heftig verliefd en op de tweede ook, maar bij de derde overheerste vooral de lust en de begerigheid naar haar lichaam.

Ik ontmoette haar in een strandbar, waar ik even de blakerende zon ontvluchtte. Ze was meer dan stevig gebouwd en opvallend niet in badpak of bikini, hier de gebruikelijke dracht voor vrouwen. Na wat heen en weer gestamel in het Engels ontdekte we dat we beiden uit Nederland kwamen. Zij was hier met een stel vriendinnen en verlangde eigenlijk naar de airco van haar kamer. Ze was zeker niet mooi, misschien wel aardig, maar zij maakte nieuwsgierig. Haar ruim gebouwde lichaam leek verborgen plaatsen te kennen, die nodig ontdekt moesten worden. En toen zij voor de tweede keer melding maakt van de heerlijkheid van een gekoelde kamer, zei ik dat ik daar wel nieuwsgierig naar was.

Niet heel veel later liet zij mij de naaktheid van haar lijf verkennen en dat was afstotend en uiterst opwindend tegelijk. Zij had geen enkele schroom en gebruikte een soort taal, die ik zeker van vrouwen niet gewend was. Ordinair vond ik, maar ook spannend en mijn lid verhief zich graag en gretig, zeker toen zij haar mond in de strijd wierp. Zij likte en zoog vol overgave en dat bracht mij erg dicht bij het punt waar ik nog even vandaan wilde blijven. Ze keek me aan en vroeg ‘kun je twee keer komen’. En omdat ik dat zeker in die tijd nog betrekkelijk gemakkelijk kon, zei ik ‘ja’. Dat was voor haar het teken om voortvarend verder te gaan. Ik hijgde uit en verkende de heuvels en dalen van haar lichaam. Alles was er groot en zacht aan en ze was natter dan welke vrouw ik eerder meemaakte. Ze zij niet ‘kom in me’, maar ‘neuk me een beetje stevig’. Ik klom op haar en richtte mijn zwaard op haar schede. Langzaam drukte ik mij in haar buik. Een hemeltergend genot, want zij bespeelde mijn fluit met de spieren van haar onderbuik. Ik bewoog in haar en ze genoot merkbaar. ‘Als een jongen al een keer gekomen is dan houdt hij het de tweede keer langer vol en daar houd ik van’, zei ze. Eerste zachtjes, later harder, begon ze me aan te moedigen. Ze schoof haar hand tot mijn niet geringe verbazing tussen onze lichamen en ik voelde hoe zij zichzelf naar een hoogtepunt dreef. Ze maande me gelijk met haar te komen en bijna lukte dat ook nog.

De rest van de dag was ze niet bij me weg te slaan en een vriendin – die aanzienlijk aantrekkelijker oogde – vertelde me dat ik haar eerste vakantieliefde was. Die nacht speelden we het spel nog eens, zij het geremd door een kamergenoot in het andere bed, die ‘het wel goed vond als we niet te veel lawaai maakte’. Voor het eerst van mijn leven had ik een toeschouwer, maar die keer wond het me niet op. Toch was het nachtelijke spel waarbij we in het donker waren aangewezen op onze tast, een ervaring die ik niet had willen missen. Ze wilde me vanaf het begin in zich hebben en met graagte schoof ik bij haar naar binnen. We bewogen afwisselend zachtjes, voorzichtig en hard en snel. ‘doe es even tussen mijn tieten’, vroeg ze en dat gaf een bijzonder gevoel. De grote warme vleespartijen, die mijn strakke vriend teisterden en het scheelde niet veel of ik had me over haar gezicht geleegd.

De volgende dag ging zij weer naar huis en we zagen elkaar nooit weer. Ik had zelfs – weer terug op de universiteit – moeite me haar naam te herinneren, maar dat was het ons ook niet om gegaan. Maar ik wist wel dat het delen van genot niet alleen maar afhangt van een strak lijf, maar van de overgave waar je het mee deed. En zij deed het met overtuiging, zij wierp haar lijf met alles er op en er aan in de strijd van geven en nemen. Later hoorde ik nog wel eens haar gekreun als ik me bij haar binnendrukte: een herinnering, die een man door eenzame momenten helpt. En – zo merkte ik – zij had mij overduidelijk gemaakt dat je de liefde kon delen zonder verliefd te zijn.

In de loop van de tijd sliep ik met een keur aan vrouwen. Soms maar een keer, soms vaker, soms zelfs heel vaak omdat we een relatie probeerde op te bouwen, die even vaak ook weer misliep. Ik leerde van elke vrouw weer. En altijd het verlangen naar de ervaring van het eerste moment, het moment dat je je voor het eerst in haar schoot glijdt, jou en haar lichaam voor het eerst verbonden worden. Ik ontdekte het verschil tussen allerlei soorten vrijpartijen. Verliefd vrijen is echt anders dan vrijen om het vermaak, het genot. Dat laatste deed ik vaker dan het eerste, maar van het eerste genoot ik meer dan van het laatste. En ik leerde nieuwe dingen.

Wij hadden al een tijd verkering. Soms woonden we bij haar, dan weer bij mij en soms woonden weer een poosje apart – als we al thuis waren, want voor mijn werk was ik veel op reis. We spraken af elkaar trouw te blijven of het tegen elkaar te zeggen, maar trouw betekende niet dat we niet met iemand anders in bed mochten belanden. We vertelden het elkaar als we samen waren. Het hield leven in de brouwerij, want hoe opwindend onze relatie in het begin ook was, er komt sleur. Het spel wordt hetzelfde, ten minste als je niet uitkijkt. En als je – zoals wij – druk bent, dan gun je jezelf soms niet meer tijd dan een vlug gedeeld orgasme voor het slapen gaan. We bedachten dat het opwindend kon zijn om elkaar brieven te schrijven over onze fantasieën en die dan aan elkaar voor te lezen. We schreven verhaaltjes, lazen die voor en na afloop bedreven we spetterend de liefde. Maar ook dat verflauwt.

Op een avond – ik was in mijn huis, zij in het hare – belt ze op. Zij vraagt me het weekend te komen, ze heeft een verrassing en hoopt dat ik het leuk zal vinden. Als ik die zaterdag tegen het eind van de middag bij haar kom, is ze niet alleen. Een vriendin, die ik vaag ken van een verjaardag, zit op de bank. Ik bekijk haar met genoegen. Zij heeft mooie kleren aan die haar slanke, stevige figuur goed tot hun recht doet komen. We praten, drinken wat, eten. Als we even samen in de keuken zijn vraag ik plagend naar haar verrassing. Tot mijn stomme verbazing zegt ze ‘die zit op de bank, let maar op’ en loop de kamer weer in. Ik drentel achter haar aan en zie dat ze naast haar vriendin op de bank knielt en haar zachtjes kust. Ze omhelzen en kussen. Zijn het eerst nog vriendinnen, die elkaar knuffelen al snel zijn het minnaressen die de liefde bedrijven. Ik zie vrouwenhanden vrouwenlijven verkennen. Een hand die onder een truitje schuift, een hand die onder een rok verdwijnt. En ik zie de lust in hun ogen groeien en voel dat bij mijzelf, want het duurt niet lang of ik heb een enorme erectie. Mijn vriendin maakt zich los uit de omhelzing, staat op en pakt de hand van het meisje ‘kom mee naar boven, naar bed’. In het langslopen buigt zij zich naar mij over en kust me op mijn mond. Dan loopt ze verder. Bij de deur draait de andere vrouw zich naar mij om ‘je gaat toch wel mee?’.

Ik zit in de slaapkamer op een stoel en kijk. Kijk hoe zij elkaar langzaam uitkleden, zie het verschil tussen de manier waarop wij samen dat doen en waarop zij dat doen. Er is een ander soort tederheid, een andere manier van opwinden. Zij kussen, strelen, zuigen en likken. Ik wil niks lievers dan mee doen, maar beheers me – ik wacht op de uitnodiging. Mijn vriendin gebaart dat ik me moet uitkleden en dat doe ik zonder ook maar een moment de spelende vrouwen uit het oog te verliezen. Mijn vriendin ligt op haar rug, haar benen gespreid en wordt oraal verwend, het geluid alleen al is opwindend. Op een bijna lome manier veranderen de vrouwen van positie. Bij alle bewegingen strelen handen, likken tongen, proeven monden. Ik kijk en geniet en speel met mijn opgerichte lid. Ik verlang naar de warme zachtheid, ik verlang naar meedoen, maar wacht af. De vrouwen liggen in een negenenzestig positie en jagen de lust in elkaars lichaam op. Mijn vriendin boven, haar vriendin onder. Ze kijkt me aan, ik zie het vocht rond haar mond glimmen. ‘Kom hier, zegt ze, neem haar’, terwijl zij het met haar hand de toegang tot haar vriendin openhoudt.

De lust, die al is aangewakkerd door het kijken, laait hoog op. De ene vrouw die je uitnodigt in het lichaam van een andere vrouw. Ik haast me naar het bed, kniel tussen de geopende benen, schuif mijn handen onder de billen van de vrouw. Mijn vriendin rolt weg en pakt mijn penis en duwt me in de richting van de geopende buik. De andere vrouw kijkt me aan: ‘kom, ik wil je voelen’. Ik buig me voorover en druk me in haar. Glad en soepel. Ik moet even stil liggen, want het genot binnen te komen in een vrouw, waar ik nog niet eerder binnengleed, is overweldigend. Ik kus haar en voel de stevigheid van haar lijf onder me en om me. Dan draai ik me naar mijn vriendin en kus haar ook. Voel het verschil tussen de kussende monden. Langzaam begin ik me te bewegen en schuif in en bijna uit het lichaam van de vrouw onder me. Ze kreunt zachtjes. Mijn vriendin manoeuvreert haar lichaam zo dat zij met haar buik ter hoogte van mijn hoofd ligt en ik weet wat zij wil. “Mag ik haar likken?” vraag ik aan de andere vrouw. Zij kreunt instemmend en ik buig me voorover en proef de smaak die ik zo goed ken, maar die nu dieper, opwindender lijkt. Het ultieme genot. Terwijl ik mij beweeg in de buik van de ene vrouw, prikkel ik met mijn mond het genotsknopje van de andere. Mijn vriendin is blijkbaar al een eind op weg naar haar hoogtepunt, want haar lichaam spant zich voor de ontploffing. Even lijkt alles stil te staan en dan raast haar orgasme door haar lichaam. Hijgend zakt ze achterover.

Na even draait zij haar lichaam en streelt het lijf van haar vriendin. Ik strek mijn armen om haar ruimte te geven en haar hand schuift over de strak gespannen buik onder me naar beneden. En als haar vinger de clitoris van haar vriendin bereikt is het alsof er een schakelaar wordt omgezet. Er breekt een enorm orgasme door dat haar hele lijf in vuur en vlam zet. Zij kijkt mij met grote opengesperde ogen aan en ik zie de lust breken. Ik voel de warmte van overvloedig vocht, dat uit haar lichaam stroomt. Even houd ik in me, maar dan moedigt zij mij aan ‘maak je klaar in mij, ik wil je voelen komen’. Opnieuw schuif ik mijn handen onder haar stevige billen en begin me snel en hard in en uit haar te schuiven. Zij jaagt mijn lustgevoel op door haar spieren te spannen. Ik kan moeiteloos naar binnen, maar de weg naar buiten wordt vertraagd. De hand van mijn vriendin streelt over mijn billen en omvat mijn ballen. En dat gevoel is teveel. Ik spuit me leeg en val uitgeput voorover.

In de maanden na deze “verrassing” spelen we dit triospel vaker met elkaar. Telkens op andere manieren, maar de eerste keer blijft in mijn herinnering de mooiste. We spelen niet alleen als trio, maar ik begrijp na een poosje van mijn vriendin dat de dames ook samenspelen en alleen dat idee is voor mij telkens weer reden voor een uitbundige vrijpartij. En als mijn vriendin een paar weken voor haar werk in het buitenland is, beleven haar vriendin en ik samen de liefde. Wat er gebeurt weet ik niet goed, maar de vriendschap tussen beide vrouwen verkoelt. De belangstelling voor ons triospel ebt snel weg, maar ik blijf ondanks de verwijdering ook bevrediging zoeken bij de ander. En ook daar loopt het op een avond uit op een spetterend trio. En voor het eerst van mijn leven stoot ik mijn harde lid in het lichaam van een donkergekleurde vrouw, die vlak voordat ik me in haar leegstort hels lawaaiig klaar komt. Als ik de donkergekleurde vrouw een paar weken later toevallig tegenkom op een receptie verlang ik vanaf het moment dat ik haar zie nog maar naar een ding: ik wil weer binnendringen in haar lijf. Blijkbaar verlangt zij daar ook naar, want zij vraagt mij met een beloftevolle glimlach of ik haar ‘even wil thuis brengen’. Dat even duurt een nacht. En na die ene nacht volgen er meer.

Mijn vriendin en ik zijn vanaf onze ontmoeting open geweest over onze seksuele escapades, maar die van mij worden groter dan de hare. Zij slaapt nog alleen met mij, maar ik ook met andere vrouwen. Het ergert haar dat ik de liefde bedrijf met haar ex-vriendin en als zij mij vraagt of ik niet genoeg aan haar heb, dan weet ik dat de liefde voorbij is. We blijven, zoals dat heet, vrienden, maar als we elkaar tegen komen blijft het bij een korte groet.

Ik ben voor mijn werk in Spanje, in Toledo. Het is raar en onregelmatig en ik heb veel tijd om de prachtige stad te bekijken. Maar het liefst kijk ik naar de eigenaresse van het hotel. Een prachtige vrouw, halverwege de dertig. Een slank lichaam, uitdagende borsten, stevige ronde billen. Als ik het hotel binnenkom of wanneer ik naar buiten ga, maak ik een praatje. Gelukkig is mijn Spaans meer dan goed te noemen, want Spanjaarden spreken meestal ‘niet over de grens’. Wij praten, lachen en ik maak toespelingen op haar schoonheid. Als zij op een morgen een laag uitgesneden blouse aan heeft, gunt ze mij – bewust of onbewust – uitzicht op haar borsten. Ik geniet van de vrouw, die achter de balie zit en zij moet weten welk uitzicht zij mij toont. Ik kan me zelfs niet aan de indruk onttrekken dat zij expres een paar keer naar voren buigt om haar uitbundige inkijk te ondersteunen. Dat ik beweging in mijn lichaam voel als reactie op wat ik zie, is geen verassing, maar zij kan het slechts raden, want mijn lichaam wordt afgeschermd door de counter.

Die avond kom ik na een noodzakelijk, maar saai zakelijke diner laat terug in het hotel. Ik heb een sleutel, de balie is al verlaten. Ik loop naar mijn kamer, trek mijn kleren uit en ga op bed wat liggen zappen. Ik flits langs de pornozenders en overweeg even om van die service gebruik te maken. Maar in de grond van de zaak geneer ik me er voor. Het is pay-tv en de fraaie eigenaresse kan zien dat ik naar een wulpse zender heb liggen kijken en zij kan zeker raden wat ik al kijkend heb gedaan. Dus zap ik maar verder, alhoewel de korte beelden mijn verbeelding wel aan het werk hebben gezet.

Ik hoor gerommel aan de deur van mijn kamer. Ik kan vanaf het bed de deur niet zien en wacht maar af wat er gebeurd. Misschien iemand die de verkeerde kamer in wil. Maar dat is niet zo, want de deur gaat open. Mijn mooie mevrouw komt binnen en direct valt mij op dat zij zich voor de gelegenheid heeft gekleed. Een lange kamerjapon bedekt haar lichaam – ik weet wat zij wil en ik wil het zelfde. Ik kom overeind, maar ze zegt dat ik moet blijven liggen. Dus blijf ik liggen, alhoewel er iets anders begint op te staan. De kamerjapon glijdt van haar schouders. Ze staat met licht gespreide benen aan het voeteneind van mijn bed. Een lingeriesetje dat de contouren van haar bijna naakte lichaam prachtig ondersteunt. Haar handen strelen haar slanke lichaam. Haar borsten, haar buik, haar billen. Ik kijk gefascineerd naar de trage, maar opwindende bewegingen. Ze straalt zelfbewustzijn uit. Een hand op rug opent de sluiting van haar bh, die niet valt. Haar handen pakken de cups en een voor een onthult zij haar borsten. Mooie stijve tepels. Ze is egaal bruin. Haar handen hervatten de tocht over haar lichaam en ik kijk.

Met een bijna onopvallend gebaar maakt ze me duidelijk dat ik met mezelf moet spelen. Ik trek mijn slip uit, ga weer liggen en streel over mijn staalharde lans. Haar hand glijdt over haar buik en ze begint zichzelf langzaam maar duidelijk te strelen. Ik hoor haar ademhaling zoetjes aan onregelmatig worden. Haar blik is gericht om mijn hand, die mijn hardheid omsluit en langzaam op en neer beweegt. Ze stopt om het laatste stukje stof van haar lichaam te schuiven. Met licht gespreide benen staat ze nu naakt. Haar rechterhand streelt nadrukkelijk over haar geheime domein, haar linker speelt met een van haar prachtige borsten. Ze geniet van haar voorstelling en ik doe dat ook. Dan klimt ze op het bed. Duwt mijn benen uit elkaar en kruipt naar boven. Haar bungelende borsten zijn tussen haar armen zichtbaar. Als ze op heuphoogte is gekomen, buigt ze voorover en neemt mijn gezwollen lid voorzichtig tussen haar lippen. Die sluiten zich om mijn wellustige vlees en schuiven stevig naar beneden. Weer omhoog. Weer naar beneden. Het genot krampt in mijn lichaam, zij weet hoe ze een man naar zijn kookpunt moet brengen. Ze laat mij uit haar mond glippen en streelt met haar borsten mijn torso totdat ze helemaal op mijn ligt. Onze monden vinden elkaar en we kussen, eerste tastend dan harder, dwingender, opwindender. Ik voel de warmte van haar lichaam. De korte haartjes op haar schaamheuvel prikkelen mijn lid als zij zachtjes op en neer beweegt. Ik streel haar rug en pak haar stevige billen. We rollen om – ik op haar, zij onder mij. Zij streelt mijn rug en masseert mijn billen. Weer omrollen. Zij gaat overeind zitten en drukt mijn strijdmakker tegen haar onderbuik. Beweegt mijn lans heen en weer om haar eigen lust te laten groeien.

Dan veert ze omhoog, neemt mij mee de hoogte in en laat zich voorzichtig over mij heen zakken. Ik zit klem in haar lusthof, die warm en nat is. Zij begint de dans van eeuwen, van mannen en vrouwen. Zonder enige gêne streelt ze haar lichaam. Ik lig bijna lam achterover vechtend om de top van de lustberg nog niet te bereiken, want daarachter ligt het diepe dal van het voorbije. Ik steek mijn handen uit en pak haar beide borsten beet, kneed de bollen van vlees. Zij danst zachtjes verder als ik haar wat naar me toetrek en mijn mond naar haar borst breng. Ik lik over een tepel, die zo mogelijk nog harder wordt als ik er zoetjes in bijt. Ze laat zich na even voorover vallen en we rollen weer om. Ik stoot mijn harde zwaard in haar schede, maak draaiende bewegingen om haar knopje van plezier te gerieven. We kussen weer, terwijl ik even stil in haar lig, want het genot klimt bijna te hoog. We veranderen weer van positie. Nu naast elkaar, onze benen verstrengeld. Ik stoot mij in haar, zij spietst zich op mij. Wij kijken elkaar aan, zien het genot in elkaar ogen.

De lucht is bezwaddert van de geur van mensen, die met elkaar genieten van de lichamelijke liefde. Een geur, die opwindt. Zij gaat wat verder bij mij vandaan liggen, maar zonder dat onze innig verbonden onderlichamen de band verbreken. Haar rechterhand schuift over haar buik naar beneden en zij streelt zichzelf. Ze zegt dat ik haar moet aankijken. Ik zie in haar zwarte ogen de lust verder groeien, ik voel de spanning zich in haar lijf ophopen. Haar onregelmatig, hijgende ademhalen raakt nog verder van slag en dan breekt haar orgasme door. Ik zie haar ogen breken, ik voel haar warmte over me uitstromen. Ik trek haar naar me toe en kus haar. Even liggen we stil, dan duwt ze mij op mijn rug en in dezelfde beweging trekt zij haar lichaam van mij af. Ze komt op ze zitten, pakt mijn stijve vast en beweegt die langs haar kletsnatte lipjes naar achteren. Ineens besef ik wat zij wil, zij wil dat ik haar in haar andere opening neem. Ik krijg gelijk, want ze duwt haar lichaam over me heen – ik zit gevangen tussen de spleet van haar prachtige billen. Voor het eerst van mijn leven neem ik een vrouw in die nauwe, knellende opening. Zij beweegt op en neer. Niet langer dansend, maar rammend, een actie gericht op maar een doel: mijn orgasme. En dat laat dan ook niet lang op zich wachten. De druk in mijn ballen neemt enorme snel toe en ik val bijna flauw als ik mij in haar geweldige lichaam klaar spuit.

Later wassen we het zweet van elkaars lichaam, maar dat blijkt de opmaat naar een tweede vrijpartij. De hoge hartstocht van de eerste keer is nu minder, maar het genot is zeker zo groot. Zij vraagt mij haar lichaamssap te proeven en ik voldoe met alle soorten van genoegen aan dat verzoek. Als ik haar lichaam onder mijn tong voel krampen van genot weet ik dat ik haar ook op die manier tevreden kan stellen. Ik vertel haar in een rustpauze dat zij de eerste vrouw is in wiens lichaam ik van achteren ben binnengedrongen. Zij vertelt me dat veel mannen het een ultiem genot vinden om in die verboden gang te penetreren. Zij gaat zo voor me zitten dat niets de toegang tot die geheime opening nog belemmert en vraagt me om daar nog een keer binnen te komen. Ik druk mij in haar lichaam. Een overweldigend genot. Ze zegt dat ik haar mag nemen zo vaak ik wil, waar ik wil en die uitnodiging is bijna genoeg om mij voor de tweede keer in haar lichaam te verliezen.

© Pieter van D.

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  7 comments for “Het mooiste?

 1. 7 april 2008 at 09:22

  een verhaal wat prettig leest zonder woorden waar je je aan kan ergeren.
  Goed,duidelijk en lekker weg lezend.Ga vooral zo door

 2. WB
  7 april 2008 at 13:08

  Bij iemand die zo soepel en prettig schrijft als deze auteur, mag, nee moet je extra kritisch zijn m.b.t. de "bijzaken". Daarom toch een opmerking over de regelmatig voorkomende grammaticale foutjes (we maakte, ik wacht af wat er gebeurd) en de wisseling van tijd, van verleden naar tegenwoordige. Tot slot een glimlach bij de term 'mannelijk zaad'. Maar zoals gezegd, ik lees deze verhalen graag.

 3. 9 april 2008 at 14:02

  "Je in een vrouw drukken"? "Grote warme vleespartijen"? Mij spreekt het niet erg aan, en ik kan er ook weinig erotiek in ontdekken. Maar dat is een kwestie van smaak. Het is keurig geschreven, dus het verdient hier een plaats.

 4. 12 april 2008 at 15:16

  Hier en daar wat slordigheidjes en de auteur schijnt iets met 'drukken' te hebben, maar onderhoudend genoeg geschreven.

 5. 14 april 2008 at 21:13

  Casanova van de koude grond vertelt over zijn avonturen. Waar zijn levenspad ook gaat, overal stuit hij op zacht, sappig en wijdbeens naamloos vrouwenvlees dat klaarligt om aan zijn Spit geregen te worden.
  Mooie schetsen, dat zeker, maar door het ontbreken van een achtergrond verhaal (waarom vertelt hij het nu op dit moment), en het wel zeer gladde verloop, niet zozeer van jeugd naar ervaring maar van simpel naar 'exotisch', is het totaal misschien net iets te gemaakt en net iets te veel van het goede naar mijn smaak. 2**

 6. 15 april 2008 at 21:36

  Redelijk geschreven, maar in 1 verhaal met zoveel welwillende dames aan de rol is wel een beetje veel van het goede. Het leidt er ook toe dat niets echt uit de verf komt. Jammer.

 7. 26 april 2008 at 10:41

  Leuke memoires, misschien leuk voor jezelf om later terug te lezen als je oud bent. En op zich niet slecht geschreven, maar door de korte beschrijving van elke gebeurtenis net niet genoeg de diepte in om het voor een buitenstaander aantrekkelijk te maken.

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world