hot teens tube shemale jizzed by group.

Het nummer van zijn leven

Hij heeft een open gezicht dat steeds op lachen staat. Hij is niet echt knap, maar door het mengsel in zijn bloed interessant om te zien; iets indiaans in zijn neusvleugels en jukbeenderen maakt hem ongenaakbaar, iets van neger maakt zijn mond gul, en blank bloed maakt zijn huid licht. Zijn haar en mondhoeken krullen brutaal. Hij is zwierig gekleed in een wijde broek en halflange jas, een oversized T-shirt, Nikes en een omgekeerd petje. Errol is vijfentwintig, elektricien, bezitter van een Honda CBR en een vaste vriendin. Hij lijkt nergens mee te zitten. Daarom mijn vraag aan hem: Heeft seks je ooit het gevoel gegeven voor schut te staan?

'Nou, normaal dus niet. Ik bedoel, ik weet wat ik waard ben, en er zijn vrouwen zat die er bij mij voor het eerst plezier aan beleefden, dus dan ga ja na een tijdje niet meer zitten tobben over dit en dat, doe ik het wel goed en zo. Ja, je hebt allemaal weleens rare dingen, dat je te veel gezopen hebt en boven op zo'n meisje in slaap valt – maar met een bos mooie rozen wordt ze dan wel weer goed op je. Of dat je met je kameraden naar de hoeren gaat en je raakt met zo'n kind aan de babbel en je komt pas een half uur later naar buiten, en dan beginnen ze zo van: “Impotent aan het worden, Errol? Kon je niet?”en zo. Maar daar kan ik niet van wakker liggen, ik lach gewoon met de anderen mee. En het schijnt dat sommige mannen zich ook altijd afvragen of hun ding wel groot genoeg is, nou, dat probleem heb ik dus niet. Ik heb sowieso weinig problemen ergens mee.

Ja, en tegenwoordig heb ik een vaste vriendin, dus dan is het allemaal zo'n punt niet meer, dat is toch vertrouwd na een tijdje. Karin en ik – het is een Nederlands meisje hoor – hebben het heel goed samen, we voelen elkaar aan, en daar gaat het om volgens mij, dat je elkaar aanvoelt op dat gebied. Zij is heel vrij, voor mij soms een beetje te vrij als je ziet hoe ze met anderen staat te dansen bijvoorbeeld, maar aan de andere kant heb ik er wel voordeel van als we samen in bed liggen, dus mij hoor je niet klagen.

Maar ja, voor schut staan. Een tijdje geleden heb ik toch wel zwaar voor schut gestaan hoor. Kelere, dat zou ik niet graag nog eens meemaken. Ja, ik hang graag een beetje de stoere jongen uit hè, zo van, ik zit nergens mee, overal voor in, cool hè – maar dan kun je dus wel goed op je bek gaan hoor.

Weet je, misschien was het ook gewoon de behoefte aan een kick, want ja, Karin en ik zijn al zo lang samen, en daarvoor was ik een wilde jongen, altijd meisjes overal, dus dan is de overgang wel groot. Wij hebben het hartstikke leuk maar je wilt toch ook weleens iets anders, hoe heet het, je wilt het toch een beetje spannend houden, voor je het weet zit je in de sleur van elke vrijdagavond recht op en neer van voren en dan op zondagochtend recht op en neer van achteren, van dat werk. Het was Karins idee trouwens. Kijk, daarom geil ik nou op die meid.

Het was toen we op vakantie waren, dan gedraag je je toch ook al anders hè, vrijer of zo. We gingen elke avond naar dezelfde tent, The Jail heette het daar, en het was ook echt aangekleed als een gevangenis, met tralies en alles, grijs, van ijzer, zo een beetje afgetrapt. En donker. Maar ze doen wel veel met licht daar, dat hadden we meteen in de gaten. De rest van die tenten, daar draaien ze meringue en zo voor de toeristen, maar in de Jail is het house, house, house. Kun je echt uit je dak gaan. En dan hebben ze van die leuke geintjes, blacklight natuurlijk, of alles uit maar alleen drie laserstralen, die kun je opvangen op je body, dan staat de rest in het donker, zulke dingen. Tussen de nummers gaat het licht altijd helemaal uit, kun je snel even zoenen, ik denk dat het daarvoor is. Dat duurt echt wel een minuut denk ik.

Nou, Karin wil niet altijd maar housen, dus we gingen een keer op zondagavond, dan spelen ze ook andere muziek, R&M, bubbling, soul, alles eigenlijk. Mijn vrienden wilden niet, maar het was Karin d'r avond, dus ik gaf haar haar zin, en kijk, ik hou van dansen, dus het is niet dat ik me opoffer of zo. Maar ja, zij staat daar zo tegen me aan te schuren, en dan kom je als man toch wel op gedachten hoor. Nou, Karin merkte dat natuurlijk; zij lachen, en natuurlijk deed ze er nog een schepje bovenop, ze staat daar met d'r lichaam tegen me aan te draaien, en ze heeft zich erop gekleed ook, zo'n glimmend bloot bloesje aan en een strakke broek, van dat lekkere gladde spul, dat als je je handen om haar billen legt, dat je dan eigenlijk al meteen naar huis wilt eigenlijk. Karin ziet er altijd sexy uit, maar deze keer heeft ze wel iets heel spannends aan, want die broek heeft een rits die naar achteren toe doorloopt, van broekband naar broekband, hij is heel duur geweest, ik was er nog op tegen dat ze hem kocht nota bene.

Dus ik dans, maar tegelijk denk ik al aan wat we straks zullen doen als ze er eindelijk genoeg van heeft, dat ik dan die rits open zal trekken, eerst naar beneden en dan helemaal door naar achteren, en ik probeer te raden wat voor slipje ze aan heeft; waarschijnlijk een tanga als ik haar goed ken. Plus dat ik me afvraag of ze zelf zo heet is geworden dat ze naar huis wil, want Karin is er echt niet zo eentje van hoofdpijn schat, die wil altijd. Nou ja, ze drukt haar borsten tegen me aan en dan weer haar onderbuik, en met haar dij rijdt ze zo tegen mijn ding aan weet je wel, op en neer en heen en weer, want Karin kan dansen hoor, die hoefje echt niets meer te leren. Ik krijg het Spaans benauwd, en ik denk: iedereen kan het zien – maar ik bedenk opeens dat het misschien ook daarom is, van dat licht: dat je rustig naar je plaats terug kan gaan zonder dat iedereen naar je broek staat te staren.

Nou ja, het is geen probleem, want het is druk en in het halfdonker let toch niemand op elkaar. Ik kijk over Karins schouder naar twee types die voor de spiegel staan te dansen in hun eentje, ik weet niet of het homo's zijn maar ze dragen van die strakke broeken, en ze staan daar echt te kicken, te geilen op zichzelf eigenlijk met hun heupen vooruit en allemaal van die bewegingen; alsof ze een stripnummer oefenen of zo. Ik draai Karin om, dat zij het ook kan zien, en zij, nou, het wond haar op denk ik, want ja, ik voel toch wat gebeuren onder het dansen. Een vrouw kan het beter verbergen dan een man, maar ik krijg opeens van die punten in mijn borst geprikt, en ze beweegt nog wilder dan eerst, maar ze moet er ook om lachen als ze zegt: “Lekkere kontjes wel,” en dan laat ze haar handen langs mijn rug naar beneden glijden en knijpt in mijn achterwerk en zegt dat ik er ook mag wezen, en dat is zo, al zeg ik het zelf. Goed. Het licht gaat uit, ik knijp haar even stiekem in haar billen en we blijven op de dansvloer voor het volgende nummer, we hadden trouwens ook weinig geld om te drinken dus wat kun je anders doen?

Misschien dat de dj ons in de gaten had, ik weet het niet, maar hij zet in elk geval een oude ballad op, van die echte oude soul waar je helemaal op weg kunt dromen, en ze laten het licht draaien met allemaal kleine kleurtjes en we dansen en na een tijdje merk ik dat ik even helemaal kwijt was waar we zijn, echt even helemaal van de wereld, en ik voel dat ik een erectie heb tot aan mijn kin en Karin voelt het ook, want ze laat haar hand naar mijn middel zakken en opeens krast ze met haar duimnagel over mijn eikel, nou ja, over mijn broek dan op die plek. Sjesis, ik had het niet meer. Ik bedoel: er zijn dingen die je doet en er zijn dingen die je niet kunt maken, maar voor Karin geldt dat niet, die doet precies waar ze zin in heeft.

Even later voel ik haar vingers bij mijn gulp, ze prutst aan de knopen, maar dat gaat me te ver daar met iedereen om ons heen, dus ik duw haar hand weg. Ze houdt er heel gehoorzaam weer mee op maar ze kent me beter dan dat ik mezelf ken, want even later begint ze weer en ik heb gewoon het hart niet om haar weer weg te duwen, het is veel te lekker. Karin heeft van die spitse vingertjes hè, met hele lange nagels en ik stel me voor hoe dat eruitziet, die goudgelakte klauwtjes in mijn broek, en ja, ik moet gewoon mijn gezicht in haar haar verstoppen want ik denk dat iedereen kan zien hoe ik me voel daar.

Het is een heel lang nummer, dat heb je vaker met die oude ballads, en na een tijdje kijk ik weer op en ik zie dat een vent van een jaar of dertig naar Karin d'r achterste staat te staren, en ik voel dat ze daarmee draait alsof we samen in bed liggen, dus ik kan er wel inkomen dat die kerel zo staat te kijken. Hij is donkerder dan ik en Karin valt daar wel op. dus ik vraag me af of zij hem ook gezien heeft en speciaal voor hem een showtje staat weg te geven. Ik draai haar weer om, zodat ze naar de spiegel staat met d'r kont, en ik leg mijn handen erop en zo kan ik zelf genieten van die bewegingen van d'r.

Tegen die tijd had ik echt een heel dringend probleem. Op de een of andere manier had Karin mijn bovenste knoop open geprutst en daar komt mijn jongeheer dus brutaal naar buiten kijken, ik bedoel, als het licht aan zou gaan zou ik letterlijk voor paal staan. Dus als het weer donker wordt, ben ik blij, heel blij. Maar moet je net Karin hebben! Ze duwt mijn hand weg en maakt mijn broek nog verder open! Ze duwt mijn onderbroek aan de kant en haalt mijn ballen naar boven, begint er wat in te knijpen en zo en intussen staat ze te zuchten en te hijgen in mijn oor, ik verlies echt alle benul, ik kan nog maar aan één ding denken.

Op dat moment, het nieuwe nummer is al ingezet, een of ander hitsig bubbling nummer, en het licht gaat ook weer aan, maar gelukkig is het blacklight en ik heb geen wit aan, alleen mijn pet, maar Karin d'r schoenen en d'r blouse zijn wit, dus opeens valt zij heel erg op. Ik ruk haar naar me toe want ik sta daar open en bloot, en ik houd haar stevig tegen me aan gedrukt dat niemand kan zien hoe ik erbij loop. Ik zie die ene kerel wel naar haar boezem loeren, die nu opeens heel erg opvalt in dat glanzend oplichtende topje, maar zij heeft nu geen oog meer voor hem en perst haar borsten tegen me aan en ik voel weer dat dat haar opwindt. Dat maakt de zaak er natuurlijk niet beter op, en nu vraag ik me toch wel even af hoe ik ooit nog met goed fatsoen van die dansvloer kan komen. Ik gloei helemaal en ik heb het gevoel dat ik op springen sta, terwijl er niets gebeurd is eigenlijk, of tenminste niet veel, als je het vergelijkt met de kunsten die we soms in bed uithalen.

Maar goed, ik zei al: ik laat me niet graag kennen , en bovendien prutst Karin haar hand weer tussen ons in, terwijl ze met de andere hand heel opzichtig over mijn achterhoofd staat te aaien – dat valt heel erg op, zie ik in de spiegel, omdat mijn pet wit oplicht. Maar dat is maar een afleidingsmanoeuvre, want intussen is ze druk bezig met haar andere hand ter hoogte van mijn kruis, maar ze doet niets met mij eigenlijk, en opeens begrijp ik het: ze is bezig die rits van d'r open te maken. Snap je hoe ik me voelde? Het bloed schiet naar mijn kop en ik krijg meteen een slappe, gewoon van de zenuwen. Maar daar draait mijn Karin d'r hand niet voor om! Die heeft hem zo weer stijf met die nageltjes, en ja, we dansen nog steeds dus het kan eigenlijk geen kwaad in het donker. Ik laat haar begaan.

Dan let ik even niet op en rang! Karin is heel eventjes op haar tenen gaan staan en ik heb niet eens gemerkt dat ze haar benen wijd deed, want ze klemt ze meteen weer tegen elkaar aan – ze staat nu met allebei haar benen tussen mijn knieën te dansen, maar hoe dan ook, ik zit dus in haar! Gewoon midden in de Jail, waar mijn vrienden elke dag komen, waar ik de barkeeper ken en de dj, sta ik mijn vriendin te naaien – of zij mij eigenlijk.

Godzijdank wordt het op dat moment donker, en ik weet maar één ding: wegwezen, broek dicht! Niet dus. Dat kan ik wel willen, maar mijn jongeheer reageert heel anders, die heeft zo zijn eigen wensen, dus die begint in haar te stoten en te stoten alsof we alleen zijn. Karin hijgt in mijn oren en ze volgt me perfect, ja logisch, we zijn op elkaar ingespeeld. Ze klemt haar armen om mijn nek en trekt zich zo een beetje op – met die hoge hakken van d'r heeft ze net de juiste hoogte – en ik voel aan het draaien van d'r kont dat ze net zo heet is als ik, en ik wrijf zo'n beetje met mijn schaambeen tegen haar aan, dat zij ook aan d'r trekken komt, en ik duw haar billen naar voren en opeens schiet mijn hand zo tussen d'r spleet, want ze heeft die rits dus echt heel ver opengedaan, en dan gaat het licht uit en daar voel ik dat ze klaarkomt. Ze gilt nog net niet, maar ze staat naar adem te happen en ze schokt tegen me aan en ze wordt in ene nog drie keer zo nat, nou ja, dat is te veel voor me, dus ik sta op het punt om ook te komen – vergeet het maar! Juist op dat moment gaat het licht dus weer aan! Ik heb het niet in de gaten gehad, maar de dj is overgestapt op house en gooit er zo'n bak licht tegenaan dat iedereen met zijn ogen staat te knipperen! Alle paren laten elkaar los en beginnen apart te dansen, maar ik kan niet loslaten natuurlijk. Ik haal alleen gauw mijn hand weg tussen Karins benen.

Ik geef het je te doen. Je bent zo geil als boter, je staat op het punt je vriendin tot de nek toe vol te spuiten, en je moet je doodstil houden omdat iedereen kan zien wat je doet. Ik probeerde met mijn ogen naar de dj te seinen dat hij weer op rustige muziek moest overschakelen, maar of hij zag me niet, of hij wilde me niet zien. Ik verdenk hem er nog steeds van dat hij ons in de smiezen had, dat het een rotgeintje van hem was. Karin maakt het nog een graadje erger, die leunt achterover met haar bovenlijf, maar onze heupen zijn nog aan elkaar gekleefd en ik zit nog steeds in haar, en zij begint haar borsten te shaken voor mijn neus alsof ze in een stripact zit. En ik weet niet of ik het me verbeeld, maar het lijkt wel alsof er een spot speciaal op ons gericht blijft, zo'n smak wit licht precies tussen ons in… God, ik wilde dood op dat moment. Ophouden kon niet, doorgaan kon niet.

Maar ik kon het evengoed niet laten naar die tieten van d'r te kijken en toen kwam het, niks had me tegen kunnen houden op dat moment, ik beukte me nog verder naar binnen, twee, drie stoten, en toen voelde ik mijn hele hebben en houden in haar stromen. Er kwam geen einde aan, van pure ellende deed ik mijn ogen dicht, ik wilde niemand zien, lichtflitsen voor mijn ogen en ik wist niet of dat spots waren of flitsen in mijn hoofd.

Ja, en toen… ik heb altijd, als ik net klaargekomen ben, dat ik me helemaal slap voel worden, dus ik legde mijn hoofd voorover op Karins schouder en ik zak bijna in elkaar, dus zij slaat haar armen om mijn rug en houdt me zo'n beetje vast, en op dat moment gaat het licht weer uit en stopt de muziek – zomaar, midden in het nummer. En in het donker begint er eentje te klappen, en dan een paar anderen, even later staat iedereen te klappen en te juichen en ik pak Karin bij de hand en sprint naar buiten! De portier grijpt me nog als hij me zo ziet rennen, die denkt dat ik er een heb koud gemaakt of zo, maar ik ruk me los, de steeg in, en buiten de lichtkring. En daar pas kon ik toen mijn gulp weer dichtknopen, terwijl Karin slap van het lachen die helse rits weer dichttrok…

Voor schut staan, daar vroeg je toch naar? Nou, nooit meer wat mij betreft! Als Karin maar naar die broek wijst ben ik al vertrokken.

En toch, achteraf…. dat was dus het nummer van mijn leven.'

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  2 comments for “Het nummer van zijn leven

  1. 17 september 2009 at 16:47

    / nou ..het is wel spannend…en ik ken ook wel zo,n soort verhaal erg geil gevoelens komen dan boven…tja…

  2. 17 januari 2014 at 17:11

    Lijkt me genant en heeeerlijk

Geef een reactie

look at this now www.xnx.world