Hittegolf

Het gebeurde een paar jaar geleden tijdens de zomer. Ik was net 18 geworden en ging voor het eerst met mijn vriendje tien dagen op vakantie, met een tentje aan de Zeeuwse kust. Het was snikheet die augustusmaand en ik liep de hele dag met mijn badpak aan, zoals iedereen, op de camping zowel als op het strand, maar ook in het dorpje waar we soms inkopen deden. Een tweedelig badpak had ik niet en dat vond mijn vriend Gerard ook niet nodig.

‘Je ziet er zo al geil genoeg uit’, zei hij, ‘en ik wil niet dat je net als die andere meiden met je blote tieten rond gaat lopen op het strand.’

Hij was nogal jaloers namelijk, altijd bang dat ik wel eens door een ander versierd zou kunnen worden. Het liefst zou hij hebben dat ik een badjasje of zo over mijn badpak aan deed als we naar de kantine op de camping gingen, of boodschappen gingen doen in het winkeltje, want, zei hij, iedereen kan zomaar je tepels zien en die spleet tussen je billen. Maar daar kon ik hem toch van af brengen. Het is veel te warm, wierp ik tegen, en trouwens: jij bent toch altijd bij me, wat kan er nou eigenlijk gebeuren? Maar stiekem genoot ik wel van de begerige blikken die soms op me werden geworpen als we ergens iets gingen drinken en ik in mijn badpak aan de bar zat, of wanneer ik zo in het winkeltje rondliep om boodschappen te doen. Meteen na zo’n uitstapje moest er dan geneukt worden. Alsof Gerard wilde tonen dat ik van hém was en van niemand anders. Dan deed hij de rits van de tent dicht, ook als het midden overdag snikheet was daarbinnen, en moest ik mijn badpak uittrekken om me snel te laten pakken. Het waren altijd vluggertjes, want hij was dan zo opgefokt dat hij geen enkele zelfbeheersing aan den dag kon leggen. Van enig voorspel was geen sprake: hij duwde ongedurig zijn snikkel naar binnen, bewoog een paar keer heftig en kwam dan kreunend klaar.

Ik had me er zoveel van voorgesteld, die tien dagen met hem, maar na twee dagen en nachten en zeker acht of negen van die neukpartijtjes was ik zelf nog altijd niet klaargekomen en dat begon aan me te vreten. Ik werd zo krols als een katje en toeschietelijker voor belangstelling van andere jongens. Er was er één in het bijzonder die al een paar keer had laten blijken geïnteresseerd in me te zijn als we in de kantine waren of op de camping rond liepen. Hij was wat ouder dan wij, zeker wel een jaar of zes, zeven, schatte ik, en hij leek hier alleen rond te dolen, want ik zag hem nooit met anderen, maar altijd als hij mij zag lichtten zijn ogen guitig op en ook had hij me al eens stiekem een knipoogje toegeworpen. Maar altijd was Gerard in de buurt, zodat het van enige toenaderingspoging nooit was gekomen.

De derde dag van onze vakantie moet wel de warmste zijn geweest van die hele zomer. Het kwik liep tegen de 33 graden aan en iedereen was zo ongeveer versuft van de hitte. Zelfs op het strand was het alleen maar uit te houden als je de zee inging, op het strand zelf lag je gewoon weg te braden. Ik kan daar goed tegen, maar Gerard absoluut niet. Het duurde dan ook niet lang voordat hij het voor gezien hield. Hij wilde, net zoals we die andere dagen hadden gedaan, verkoeling gaan zoeken in de bar/kantine op de camping. Ik vond het best, zoals altijd, en tot mijn heimelijke plezier zat daar ook de jongen die altijd zo hunkerend naar me keek aan de bar, gekleed in een soort jogging broek; zijn gebruinde bovenlijf was bloot. Voor de rest was er, met uitzondering van de barman, die alleen een spijkerbroek droeg, niémand.

Ook Gerard en ik gingen, zoals gebruikelijk, aan de bar zitten, maar wel helemaal aan de andere kant, ik in mijn badpak en Gerard in zijn zwembroek met daar overheen zijn badjasje; ja, hij wel! Na twee verkoelende pilsjes wilde Gerard weer wat hij altijd wilde als ik een tijdje in badpak in gezelschap van andere mannen had verkeerd: me neuken.

Maar nu was ik dwars: ik wilde hier blijven. Ik zou me zeker inschikkelijker hebben gedragen als hij de voorafgaande dagen ook wat meer had gedaan om onze vakantie tot een succes te maken, maar nu was voor mij de maat vol en ik hield voet bij stuk. Het ging allemaal op gedempte toon, dat spreekt voor zich, maar we hadden wel degelijk onze eerste ruzie. Gerard wilde ook niet van wijken weten en uiteindelijk restte hem niets anders dan kwaad de kantine te verlaten. Pfff! Ik was opgelucht en zenuwachtig tegelijk. Opgelucht omdat ik éven verlost was van zijn jaloerse blikken en achterdocht, zenuwachtig omdat ik hier met twee vreemde mannen achterbleef met alleen mijn badpak aan.

Het leek wel alsof de jongen aan de andere kant van de bar op deze kans had gewacht, want hij kwam meteen op me af en vroeg of ik er bezwaar tegen had dat hij naast me kwam zitten, voor een praatje, een drankje en een sigaretje. Nee, natuurlijk had ik daartegen geen bezwaar. Ik keek een beetje verstolen naar zijn blote borstpartij waarop geen haartje te bekennen viel. De barman zal wel gedacht hebben: net is haar vriendje weg, of er zit al een ander! Maar dat maakte me niet uit. Ik voelde me ineens zitten in mijn badpak en dat voelde lékker. Theo heette hij, hij was 26 – ik had er niet ver naast gezeten – en hij had al vijf jaar een stacaravan op deze camping. Gekocht omdat zijn vorige vriendin, die uit de Randstad kwam, het zo leuk vond om hier bijna elk weekend te zijn. Maar ja, dat was nu over, en hij had die stacaravan nog altijd.

Zonder opdringerigheid informeerde hij nonchalant naar de relatie met mijn zojuist vertrokken vriendje en hoewel ik daarover vaag bleef, leek hij toch wel te begrijpen wat er ongeveer aan de hand was. De barman, die Rien bleek te heten en wiens gebruinde borst wél behoorlijk was behaard, mengde zich van tijd tot tijd ook joviaal in de conversatie en ik begon me steeds lekkerder te voelen. De drankjes droegen daaraan natuurlijk bij, maar ook en vooral de onverdeelde aandacht die de twee mannen met hun blote torso aan me schonken. Ik voélde dat het ze opwond dat ik daar zo kwasi op mijn gemakje in mijn badpak aan de bar zat en dat wekte een wee gevoel op in mijn buik dat steeds sterker werd en ik had er geen enkele behoefte aan daaraan weerstand te bieden, integendeel: ik gaf er bewust voeding aan door van tijd tot tijd wat te gaan verzitten, ‘per ongeluk’ even een bloot been tegen Theo aan te wrijven of mijn hand door mijn haar te strijken, waardoor ik mijn oksel en daarmee een deel van de ronding van mijn tietje kon showen. Het maakte me zo geil dat ik de onbedwingbare behoefte in me voelde opkomen om iets schunnigs te doen, me méér bloot te geven, meer uit te dagen.

Toen ik zei dat ik even naar de w.c. moest, zorgde dat alleen al voor wat opgewonden hilariteit. Want, nietwaar: met zo’n badpak aan! Moest dat dan helemaal uit? Ja, moest ik grinnikend toegeven, een bikini zou onder deze omstandigheden handiger zijn geweest, maar het was nu eenmaal niet anders! O nou, als ik hulp nodig had moest ik maar roepen hoor! Precies dat commentaar had ik wel verwacht en het maakte me nog hitsiger. Ik hoefde helemaal niet naar de w.c., maar had dit uitstapje alleen nodig om mijn geile plannetje te kunnen uitvoeren. In de beslotenheid van de w.c.-cabine was de verleiding groot om me te gaan vingeren, maar ik deed dat expres niet, want wilde het verlammend-geile gevoel in me laten bestaan en verder opstoken. Om te beginnen deed ik het ritsje omlaag dat van halverwege mijn rug tot net even boven mijn billen liep. Dat zou ik hebben ‘vergeten’ dicht te doen nadat ik mijn badpak na gedane arbeid weer had aangetrokken; een kleinigheidje dat gauw hersteld kon worden, bijvoorbeeld als er onverhoopt andere mensen binnen zouden komen. En verder trok ik de onderkant van mijn badpak in mijn bilspleet, waardoor mijn billen helemaal bloot zouden zijn.

Ik hijgde van mijn eigen stoutmoedigheid. Durfde ik het aan? Ja, knikte ik tegen mezelf in de spiegel. Alsof ik op veren liep betrad ik opnieuw de openbare ruimte. Natuurlijk hadden de twee mannen het aanvankelijk niet in de gaten. Daar had ik ook op gerekend: het zou met name Theo pas opvallen als ik eenmaal óp mijn blote billen op de barkruk naast hem zat. Zo was het ook.

‘Waauw meisje!’, zei hij verrast, ‘je hebt iets vergeten!’

O ja?, deed ik kwasi geschrokken.

‘Ja, je rits staat open!’

De barman keek tot mijn intense genoegen geschokt op.

‘O?’, zei ik verbaasd. ‘Ja…., dat kan natuurlijk niet… Stel je voor dat Gerard terugkomt, of dat er andere mensen binnenkomen!’

‘Zou je hem anders wel open laten staan?’, beet Theo meteen gretig in het aas.

‘Ach, waarom niet’, schokschouderde ik.

Terwijl ik een slokje van mijn bier nam, zag ik de twee mannen snel een blik uitwisselen. Toen schraapte Rien zijn keel.

‘Het zal wel niet veel meer worden vanmiddag’, zei hij met een hese stem. ‘Iedereen ligt op het strand…. Ik kan de tent net zo goed een tijdje sluiten….’

‘Moeten wij dan ook weg?’, grapte Theo.

‘Nee, natuurlijk niet’, zei hij haastig, ‘wij kunnen nog wel wat blijven drinken…..’

Mijn maag kromp samen, dit leek nog een veel groter avontuur te worden dan ik had gedacht. Rien haastte zich met zijn bos sleutels naar de deur en sloot de zaak hermetisch af. Doordat de jaloezieën al naar beneden waren om de felle zon buiten te sluiten, was ook iedere inkijk van buiten absoluut onmogelijk.

‘Nou hoeven we dus over die rits niet meer in te zitten’, stelde Theo vergenoegd vast.

‘Nee’, bevestigde ik lachend, ‘gelukkig maar, want ik heb het behoorlijk warm…..’

Rien schonk nog een paar glazen bier in en ik schoof van de barkruk af. Pas toen ik stond zag Theo hoe bloot mijn billen waren geworden.

‘Jezus, het wordt steeds leuker hier!’, riep hij opgewonden uit.

Ditmaal schoof ik de schuld op het plakkerig warme skai van de barkrukbekleding en ik wilde mjin vingers al in gereedheid brengen om de stof sierlijk weer uit mijn bilspleet te trekken, toen hij mijn hand greep.

‘Nee, asjeblieft zeg! Laat toch lekker zitten!’

Rien was intussen ook een kijkje komen nemen en viel zijn maat bij.

‘Niks mis mee, lekker luchtig!’

‘Nou, als jullie dat zo lekker luchtig vinden, snap ik niet dat jullie zelf nog zo’n warme broek aan hebben’, zei ik een beetje verongelijkt. Ah! Maar dat was zo verholpen! Als om strijd trokken ze allebei in recordtijd hun bovenbroek uit. Ze bleken allebei een boxershort of zwembroek te dragen – dat verschil is tegenwoordig niet meer te zien -, Theo een blauwe met een geel randje, Rien een effen groene. Dat was het enige verschil, de overeenkomst was veel interessanter: de niet te verbergen opwinding die zich bij beiden aftekende. Het benam me de adem te zien hoe de broeken van beide jongens strak waren gespannen rond hun opgerichte vlaggestok en ik voelde mijn hoofd rood kleuren.

‘Krijg je het nu weer warm?’reageerde Theo meteen.

Ik grinnikte wat onnozel en probeerde mijn hoofd af te wenden, maar mijn ogen werden als een magneet teruggetrokken naar zijn broek, die ik nu ook duidelijk zag bewegen.

‘Wil je hem eens zien?’, vroeg hij ineens.

Ik sloeg van schrik mijn hand voor mijn mond toen hij de daad bij het woord voegde en zijn shorts naar beneden trok. Zwiepend sprong zijn penis tevoorschijn, hard, vol en een maat groter dan ik van Gerard gewend was, de paarskleurige eikel had zich al uit zijn jasje gewurmd en leek naar lucht te happen. Hij deed een stapje naar me toe en nam mijn hand, die ik nog steeds in ontzetting voor mijn mond had geslagen.

‘Kom’, fluisterde hij, ‘je mag er best mee spelen….’ En hij voerde mijn hand linea recta naar zijn opgewonden paal.

‘Toe maar’, moedigde hij me zachtjes aan toen ik in een automatische reflex even terugtrok en hij vouwde zelf mijn vingers om zijn warme, kloppende lul. Een beving trok van mijn hielen over mijn rug naar het kruintje van mijn hoofd. Zoiets ongehoords had ik nog nooit gedaan. Gerard zou een hartverlamming krijgen als hij wist wat zijn meisje hier deed! Aarzelend liet ik mijn gekromde vingers over de schacht gaan, van boven naar onder en terug. Theo begon zachtjes te kreunen en dat gaf me de moed om de stok iets steviger te betasten. Wat was hij enorm en wat lééfde hij onder mijn vingers. De reactie die ik met mijn vingers ontlokte deed mijn hartje sneller kloppen. Ik kromde mijn vingers steviger en begon met kleine rukjes aan de knuppel te trekken.

‘O meissie!’, kreunde hij, ‘wat doe je dat lekker! Maar pas je wel op dat je hem niet laat ontploffen!?’

Op Rien had ik al die tijd niet meer gelet, maar nu liet hij merken dat hij er ook nog was. Achter me staande snoerde hij zijn armen om mijn buik en drukte zijn onderlijf tegen mijn billen. Hoewel hij zijn broek nog steeds aan had was het kloppen van zijn pijp duidelijk te voelen.

‘Ja’, lachte Theo, ‘het wordt tijd ons meisje beter te leren kennen!’

Meteen waren zijn handen op mijn schouders en in dezelfde beweging trok hij de schouderbandjes van mijn badpak naar beneden. Ik rilde van top tot teen toen ook Rien ging meewerken. Met vereende krachten werd mijn tweede huid afgestroopt tot op mijn buik.

‘Godverdomme wat een tieten!’, hijgde Theo enthousiast toen mijn bengeltjes voor zijn ogen werden ontbloot en onmiddellijk sloten zijn begerige vingers om mijn tepeltjes, die keihard waren van verlangen. Zijn mond zocht de mijne en terwijl ik hunkerend zijn tong naar binnenliet gebeurde dat waar ik stiekem altijd bang voor was geweest. Er werd op de deur van de kantine geklopt, hard en doordringend. Jezus, dat moest Gerard zijn! Ik verstijfde van schrik.

‘Vlug, achter de bar jullie’, siste Rien.

Als twee stoute kinderen doken we achter de bescherming van de bar. Ik kroop als eerste op handen en voeten naar het uiterste einde en Theo kroop achter me aan.

‘Niet omhoog komen’, fluisterde hij toen ik me op mijn knieën wilde oprichten en dus bleef ik rierend van de zenuwen op handen en voeten zitten. Met veel gerammel van sleutels opende Rien de deur. En jawel, het was Gerard. Of zijn meisje soms nog hier was? Nee, natuurlijk niet: die was kort na Gerard vertrokken, hoorden we Rien zeggen. Er werd nog wat onverstaanbaars gezegd en toen ineens Gerard: ‘Nou geef me dan maar een pilsje!’

Jezus, het werd nog erger! Rien probeerde hem af te wimpelen, maar Gerard hield voet bij stuk.

‘Ik kan hier toch wel even wachten om te zien of ze soms terugkomt’, zei hij verongelijkt.

Achter me hoorde ik hoe ook Theo zijn adem inhield.

‘Nou eentje dan’, gaf Rien aarzelend toe, ‘want ik moet straks voorbereidingen gaan treffen voor het eten…’

Theo boog zich over me heen.

‘Dieper bukken’, hijgde hij: ‘ze komen naar de bar!’

Volkomen ontredderd zakte ik door tot op mijn ellebogen en maakte me zo klein mogelijk, me er wel van bewust dat zo mijn billen voor Theo’s neus uitdagend omhoog staken. Rien stapte met veel lawaai achter de bar, als om ons te waarschuwen, maar we waren al voldoende gewaarschuwd. Ik hoorde hoe Gerard voor de bar op een barkruk plaatsnam en hoe het bier uit de pomp in zijn glas kolkte.

‘Is ze alleen weggegaan?’, vroeg Gerard.

‘Voor zover ik weet wel’, antwoordde Rien, die wat ongemakkelijk met zijn voeten moest laveren achter de bar. Hij schonk van de weeromstuit ook voor zichzelf maar een glas bier in. Daarna draaide hij zich halfom en zette de c.d.-speler aan. Godzijdank! Daarmee gaf hij ons in ieder geval de mogelijkheid ongehoord adem te halen! De muziek klonk niet hard, maar het was voldoende om even een diepe zucht te laten ontsnappen.

Ik was nog maar net enigszins tot bedaren gekomen toen een nieuw gevaar zich aankondigde. Theo drong achter me steeds verder op en legde zijn handen op mijn heupen. Nee, nee!, schreeuwde alles in me, maar ik kon alleen maar stijf mijn lippen op elkaar persen toen het ongelooflijke gebeurde. Hij begon de rest van mijn badpak af te stropen en met mijn omhoog gerichte achterste was dat niet zo moeilijk. Rustig en bedaard, maar zeker trok hij mijn billen bloot en schoof hij het badpak tot in mijn knieholten. Meteen duwde hij zijn harde penis tegen me aan. Als een vis op het droge begon ik naar adem te happen toen ik door kreeg wat hier ging gebeuren. Rien leek het ook in de gaten te hebben, want hij gaf de volumeknop van de stereo-installatie nog een extra zetje. Prompt werden mijn billen uit elkaar getrokken en kwam het eerste contact tot stand tussen mijn druipende kutje en Theo’s eikel. Het is niet mogelijk, seinde mijn benevelde brein, maar het bleek wel te kunnen.

Toen de eikel zich eenmaal naar binnen had geworsteld volgde de lange stok zonder enige moeite. En zo zat hij klem met zijn lul in mijn kut, terwijl op nog geen meter afstand mijn vriendje aan de bar op zijn gemak een pilsje zat te drinken! Wat Rien en Gerard aan de bar zaten te kletsen ontging me totaal. Ik hoorde alleen nog wat gemurmel en probeerde me te concentreren op het ongehoorde wat hier te gebeuren stond. Ik werd geneukt! Heel voorzichtig en geluidloos, maar niet minder waar, gleed Theo’s staaf tussen mijn benen op en neer. Ik perste mijn tot een vuist samengebalde rechterhand in mijn mond en beet op de knokkels van mijn wijsvinger. Het zweet brak me aan alle kanten uit, maar ik kon niets anders doen dan me overleveren aan zijn glijdende bewegingen.

‘Misschien is je meisje wel bij de tent nu’, hoorde ik Rien opperen.

‘Hmm, misschien’ gromde Gerard.

De tranen sprongen in mijn ogen omdat ik me zo moest inhouden. Theo had zich nu helemaal over mijn rug heen gewurmd en begon aan mijn oor te sabbelen, ondertussen mijn tietjes in zijn handen knedend en steeds maar weer zijn lul in en uit naaiend. Dit kon niet lang meer goed gaan!

‘Geef me er nog maar één’, zei Gerard, ‘en dan ga ik weer eens!

‘O nee, o nee! Maar Rien tapte zijn glas weer eens vol. Nog diéper kromp in elkaar en de nagels van mijn linkerhand klauwden wezenloos in de donkerrode loper, terwijl Theo me onverstoord bleef neuken, in en uit met diepe halen. Ik schudde wanhopig mijn hoofd – pas op, pas op! -, maar hij ging in dezelfde regelmaat door, zijn ballen zachtjes tegen mijn billen als hij helemaal in me was, dan weer ritmisch terugtrekkend, om opnieuw door te poken… Het kwam eraan, het kwam eraan! Ik pakte met mijn vrije hand wild zijn pols en zette mijn nagels in zijn vlees. Toen hij merkte dat ik met een orgasme lag te stoeien, vergrootte hij zijn stootkracht en stootte nog vier, vijf keer genadeloos door. Ik dacht dat de wereld verging! Als een woedende, verschroeiende vlam schoot het door me heen. En ik beet dóór, hard, om mijn schokkende kreet binnen te houden.

Het was alsof dit zijn enige doel was geweest, want hij neukte niet door, al bleef hij wel in me zitten. Met opeengeklemde kaken probeerde ik mijn sidderende lijf in bedwang te krijgen. Misschien vier, vijf minuten moest ik nog in deze ongemakkelijke houding doorbrengen voordat ik Gerard tot mijn onuitsprekelijke opluchting zijn vertrek hoorde aankondigen. De deur was nog niet gesloten of Theo begon alweer op me in te plempen.

‘Rotzak!’, kon ik hem nu eindelijk deelgenoot maken van mijn gevoelens, maar dat maakte weinig indruk.

Harder dan eerst maalde hij zijn staaf in en uit en daarmee joeg hij mij opnieuw over de streep. Dit keer hoefde ik me niet in te houden en liet ik mijn genotskreet de vrije loop. Ik kronkelde zo hevig dat Theo’s lul uit me schoot, maar misschien was dat ook wel de bedoeling, want hij deed geen poging meer om me opnieuw te penetreren. Theo en Rien stonden nu allebei om me heen. Ze wachtten tot ik weer wat tot bedaren was gekomen en hielpen me overeind. Mijn badpak gleed meteen af tot mijn voeten en ik stapte er werktuiglijk uit. Ze keken met open mond naar mijn kale kutje, ook Theo die er al wel op bezoek was geweest, maar de afwezigheid van schaamhaar nog niet had ontdekt. Ze namen me ieder bij een arm en trokken me achter de bar vandaan. Ik werd op de grond gelegd en nu was het Riens beurt. Met een grijns trok hij zijn broek uit en onthulde een al even strijdvaardig aanvalswapen. Theo ging op zijn knieën naast me zitten en pakte mijn hand, om die om zijn lul te vouwen, terwijl Rien al begerig op zijn knieën tussen mijn benen schoof.

‘Tijd voor een serieuze beurt nu!’, kondigde hij grijnzend aan en stootte zijn pik met kracht naar binnen.

Hij had niets te veel gezegd. Zo furieus en krachtig had ik het nog niet meegemaakt. Ik dacht dat mijn arme kutje het zou begeven, zo hard naaide hij me in grote halen en in een moorddadig tempo.

‘Laat maar wapperen die tieten’, riep hij toen ik krampachtig een hand over mijn borsten vouwde omdat ze zo vreselijk heen en weer zwiepten dat ik haast vreesde dat ze los zouden schieten! Met groot geweld kletste hij bij elke ram zijn buik op de mijne, waardoor iedere keer mijn adem in een schreeuw uit mijn keel naar buiten werd geperst. Ik hield Theo’s lul omkneld als een houvast en dat werd hem al snel te veel. Zijn schreeuw overtrof de mijne toen zijn zaad zich met geweld een uitweg zocht. Hij spoot zeker een meter omhoog om daarna met een splásh op mijn tieten uiteen te spatten en toen ik van de weeromstuit mijn hand terugtrok, maakte ik het alleen maar erger, omdat zijn lul vervolgens zwiepend als een losgeslagen brandweerspuit over me heen begon te sproeien, van mijn buik tot op mijn kin. Toen de laatste spetters in mijn gezicht terechtkwamen kwam ik zoals ik nog nooit was gekomen. Mijn hele lijf verkrampte door de onvoorstelbare genotsgolf die door me heen ziedde. Ik brúlde het uit. Mijn benen schoten als ongeleide projectielen de hoogte in en in dezelfde onbeheersbare reflex spuwde mijn kut de tijdelijke bewoner naar buiten. Schokkend als in een epileptische aanval werd ik op mijn zij geworpen en zo bleef ik nog secondenlang trekkebenend en sidderend van genot stuiptrekken.

Langzaam herwon ik de controle over mijn ledematen. Nog steeds liggend op mijn zij, trok ik mijn benen op tegen mijn van sperma doordrenkte buik. Op een of andere manier vond ik het prikkelend om mijn knieën daarin te dompelen en ik schoof mijn armen onder mijn knieholten om ze nog vaster aan te drukken, alsof ik ze wilde vastlijmen. Zó, terwijl ik mijn knieën vastgedrukt hield op mijn buik, wentelde ik me terug op mijn rug, om me met schaamteloos opengesperd kut opnieuw aan te bieden. Aan het verwrongen gezicht van Rien zag ik dat deze schunnige aanblik zijn uitwerking niet miste.

‘Je brengt me op een idee’, hijgde hij, smakkend met zijn lippen. ‘Theo, doe ook eens wat, trek haar benen naar achteren!’

Theo schoof gedienstig op zijn knieën naderbij en Rien vertelde wat hij moest doen: ‘Trek haar enkels naast haar hoofd en hou ze stevig vast, dan ga ik haar achterstevoren naaien!’

Theo leek het precies te begrijpen, ik snapte er niets van, maar het werd me snel duidelijk. Ik werd ongeveer in tweeën gevouwen en terwijl mijn kont hoog in de lucht stak en mijn enkels in de ijzeren greep van Theo naast mijn kop werden vastgehouden, draaide Rien zich met zijn rug naar me toe, stapte over me heen, boorde zijn lul in mijn kut en begon me half gezakt door zijn knieën te neuken. Het begrip neuken kreeg hiermee een geheel nieuwe dimensie. Alsof ik aan flarden werd gereten! Door mijn wijd gespreide benen was niet alleen mijn kut maximaal opengespleten, maar door mijn houding was nu een loodrechte doorgang gecreëerd die door Rien kundig werd gebruikt om zijn lul alseen heipaal in me te stoten. De kracht waarmee hij me eerder op de grond had geneukt was niéts vergeleken met de power waarmee hij nu tekeer kon gaan. Als een zuiger in de cilinder van een dieselmotor kwam hij traag op gang, maar toen hij eenmaal het juiste ritme had gevonden ging hij steeds feller op en neer. Al na het eerste dozijn stoten vloog ik eruit in een jammerend orgasme, maar anders dan de vorige keer werd me niet de tijd gegund om daarvan in mijn eentje te genieten. Als een razende bleef hij doorstampen en ook toen ik opnieuw mijn longen uit mijn lijf schreeuwde omdat het zo godsgruwelijk lekker was bleef de lift in mijn lijf op en neer denderen. Ik kon dit niet meer houden en schreeuwde totaal over mijn toeren: SPUIT! NU!’

Alsof hij daarop had gewacht zette hij meteen de sluis open. De kracht van zijn vloedgolf was enorm en leek zich als een woedende lavastroom een weg te zoeken door mijn ingewanden. Een kwartier later liep ik alweer buiten in mijn badpakje. Mijn kut voelde schraal en uitgewoond aan, maar het genot dat ze me had verschaft zou me nog lang heugen. Bij de tent trof ik Gerard, die met een blikje bier in het gras lag.

‘Waar ben jij godver al die tijd geweest?’, was zijn begroeting.

‘Wat denk je?’, zei ik zelfverzekerd: ‘ik heb me te barsten laten neuken door een paar man!’

Hij keek me geringschattend aan.

‘Ga de tent in en doe je badpak uit’, zei hij, ‘ik heb zin om je een veeg te geven!’

Ik stond even in dubio, maar toen kreeg mijn betere ik de overhand. Ik kroop de tent binnen en deed wat ik altijd deed: op handen en voeten mijn badpak uittrekken. Daarna strekte ik me uit op mijn rug, met mijn handen achter mijn hoofd, zoals hij dat graag had. Met een grijns kwam hij even later de tent binnen.

‘Ik zal je eens even laten zien wat neuken is’, beloofde hij met een geile blik op mijn getergde kut.

Twee minuten later veegde hij zijn mond af.

‘Nou, was dat lekker of niet?’

© Deirdre

 

Post navigation

Gerelateerde verhalen

  3 comments for “Hittegolf

  1. 17 september 2015 at 16:22

    jaren geleden had ik dit gelezen! Nu nog eens. Wel, wel Deirdre! knap geschreven. Erg opwindend!

  2. 20 november 2015 at 10:53

    Top Deirdre.. geweldig beschreven en met een heerlijk (terecht) sarcasme..

  3. 12 september 2016 at 00:19

    Spannend verhaal , geschreven met de nodige zwarte humor die het lekker pittig maakt…

Geef een reactie